Képek:
Bala, Borcsi, Marci, Maja, Dani nagyon szépek!!!!!!!!!!!!!!
Tényleg már nem is tudom fokozni őket.
Természetesen a Csillik pasik is! Mindenki szinte leírta, így csak ismételni tudnám.., ami viszont nekem feltűnt, h Árpi milyen szakszerűen fogja Ákost! (Emlékszem, én mit bénáztam, meg hogy aggódtam. A képen meg azt látom, h Árpinál milyen természetesen jön mindez. Rövid haj nagyon tutkó! Üzenem én is Gabónak!
Lizu is nagyon cukkancs - legalább Lizum te eljutsz ilyen helyekre..
, nem úgy., mint én...-. (pedig én jobban rá vagyok szorulva....
Recékhe kitartás! gyógypusszok mennek!!!!
Zsóka, nálunk is úgy volt, h 1 éves koráig kellett a D vitamin, + 1 éves kor urán, télen, és ősszel, tavasszal, amikor nincs nap(fény). Mivel nekem ősziek a fiúk, így folytattuk heti 3 cseppel. mikor ide kijöttünk, akkor is mondta a dokinő, h adjam. Én attól teszem függővé, h mennyire süt a nap. Ill én adok nekik vitamint. Ha tartalmaz d vitamint (pl.: polivitaplex), akkor nincs d, ha nem tartalmaz (pl.: vitacolan), akkor adok/adtam. Most már én sem adok, inkább olyan vitamin készítményt adok ősszel, télen, ill tavasszal, ami már tartalmaz d vitamint.
Repülés- gyerekfüggő. Tudván,h az én fiaim energiabombák
, így nehezebb. De Zsigu nagyon élvezi, absz nincs vele, gond, ő megérti, h nem lehet járkálni. Zsomb a nehezebb...De 2 év, az tök jó, akkora már Julika is érteni fogja. + sok sok mesekönyv, kifestőkönyv, amivel le tudod foglalni. Hiszen a repülőút lehet, h önmagában nem lenne hosszú, de ha a légiforgalom nem enged le/fel szállni, akkor eléggé el tud húzodni egy út, és egy idő után, kényelmetlen lesz nekik. Ja meg amit imádnak a kajcsii!!!!!
( én drukkolok nagyon nektek!!!)
most még gyors írok a szülészetisbe, mert lépnem kell.
Ja
Nóri, annyira köszönöm szépen!!!!!!!!!!!Olyan jól estek a szavaid! (Ha lesz időm, írok Neked pár sort!!!
)
Mircike, sajnálom a nyaralást, és várom,h gyere+mesélj!
Ahogy Nórát, Julcsit, Pannit is!!!Gyertek csajok!
Anzsi, új fotó esetleg??!! Gratesz Bendenek a recéhez!!!!!!!!!!Már látja apa is ugyi?!!!!
Pusszok, üdv:e
ja
Zsófi, kézben a tárgy +séta, biztonságérzetet ad nekik.