Na most már nem kell aggódnotok értem, munka beszüntetve
Végre, jó is lesz készülni egy kicsit, meg magunkkal foglalkozni.
De annyira jól esett, hogy így aggódtatok értem..köszönöm.
Juca
Naná, hogy leléptem a SOTE-ról, de hangsúlyozom elsősorban a dokival nem voltunk összhangban, úgyhogy,
ha csúcsszuper a dokim akkor maradtam volna.
Hát azt hittem csúcsmodell Singer vagyok
de már beraktam magam a sarokba porosodni
.
Ez a meggylekvár amúgy istenien néz ki. Egész kedvet kaptam hozzá, hogy beleharapjak a kenyérkédbe..nyamm.
Látom Kinga babának is ízlett
milyen igaza van
Angie
Tudom, de olyan nehéz volt leállni.
Sziszkó gyönyörűséges kerek lett
.
Syry
Így utólag nagyon boldog szülinapot!!!
Timika
Nagyon sajnálom. Remélem most már minden rendben lesz.
Monyóka
Hihetetlenül örülök a férjed döntésének. A legjobb úton vagytok. Soha nem lehet kizárni, hogy sajnos
a férfiúval van bibi. Vagy egy kicsi itt egy kicsi ott mint nálunk és már ennyit kell várni.Nagyon szorítok nektek.
Te is folytatod a vizsgálatokat?
Eszter
Na abban én is biztos vagyok, hogy lesz olyan időszak.
Fenekestül felborul az életünk, de tök
jó lesz
.
Majd nézd meg mit mondok 2 hónap múlva
.
A lábad már jól van?????
Ha mi is otthon vagyunk tuti meglátogatlak titeket. Mikor is költöztök?
Pupy
De addig is meg lehet örökíteni egy csomó mindent
.
Kitartás anyuddal kapcsolatban. Ne szabad megretteni tőle, hogy most rosszabbul néz ki műtét után.
Én is cefetül mutattam. Bízni bízni, hogy rendbe jön!!!!
Évi
Hát Dóri tényleg tiszta csajszi.
Ugyan már, hogy jut ilyen az eszedbe. Nekem fel sem tűnt
És nem haraxom!!
Kacsa, Pupy
Meg az enyém is Peti..
:)
Kacsa
Tök jó, hogy ilyen gyakran csináltatok pocifotót. Nekem csak poci csupaszon nincs még lefotózva.
Szuperek a képek.
Lili
Fúha csak nem?
Milyen bort ittatok ti?!
Pankaa
Igen.
Lilla lesz, ha mégis kispasi, de szerintem nem akkor pedig Dani.
Mennyit nőtt a lányka. A szeme már határozottan csajosodik
Tündi
Megnéztem a picúr nagyon édes, kis törékeny. Főleg a kezed mellett látszott, meg a pelus mértein
. De olyan gyorsan
megnő majd.
Sajnálom, hogy Roli születése nem egészen úgy alakult, ahogy elképzeltétek, de kitartás a nehéz időszakhoz.
És szorítok, hogy te is gyorsan újra a régi legyél.
Norwell
Gratulálok. De jó, már látszik a pici keze meg a lába
Juca
Örülök a második fázisnak
Remélem a 3. még szuperebb lesz. Erős csajszi vagy te!!
Unique
Azt kell végig gondolni, hogy mennyire fontos a munka és a vezető beosztás. És, hogy mennyire fontos egy
második babó. Nyilván kiesel a munkaritmusból és a vezetők életével járó stresszes 10-12 órázós
melót nehezen lehet összeegyeztetni a babákkal. Ha mindkettő kellőképpen fontos, akkor menni fog valahogy egy idő után (home working és egyéb csodák) de azért a gyerek mindig fontosabb.
Szorítok, hogy sikerüljön jó döntést hozni, ami mind hármótoknak a legjobb.
Na közben látom meg is hoztad a döntést!
Amúgy annyira tudom mennyire nehéz leállni (bár vezető nem voltam, de jó pozícióm volt), azért kicsit a karrier sikerének az ízére is vágyik az ember. De mindig is úgy gondoltam a családanyaságot is fel lehet karrierként fogni. Még a legszuperebb manager sem tud annyi mindent koordinálni, mint egy több gyerekes anyuka
Ma leadtam a céges autómat
kicsit fájó szívvel váltam meg tőle, mert már úgy megszoktam, de azért a sajátunk is nagyon jó, csak vissza kell szokni.
Kulcsaimat is leadtam és még elköszöntem attól a pár embertől, akitől még nem sikerült. Most már csak a saját papírkáimat kell majd intézni. Kb. egy hónapig a cég közelébe sem nézek:)
A nyaralás szuperül sikerült. Jó aktív lett: városnézés, túra, fallabda, séta meg minden jó. Az egész dolgot csak egy hülye kullancs árnyékolta be, aki úgy gondolta belőlem szeretne lakmározni. Mikor megtaláltuk kb 1 órán keresztül sírtam, hogy nehogy baja legyen a picinek. Aztán a férjem helyre rakott, hogy szedjem össze magam, mert az aggódásommal többet ártok. Piros nem lett, nem dagadt fel és a háziorvos aszisztense is megnyugtatott, hogy ha ez nem történik meg valószínű nem lesz baj. Most még az agyhártyagyulladás jöhet szóba, de állítólag 1 millióból 1 példány hordozza ezt a vírust. Annak kb annyi esélye van mint a lottó 4esnek. Annak meg nem sok...