sziasztok, köszi lánykok, jobb most már, de sajnos nem tudtam uhra menni (hogy megnézzen a dokim), pedig annyira szerettem volna látni, hogy nincs már ott az a csúnya vérömleny..de szabin van még a héten is...na majd jövő héten talán...
szorítsatok, csütörtökön viszont uh-ra és vérvételre megyek a klínikára genetikai vizsgálatra. ott majd láthatjuk végre, hogy mi van most, majd beszámolok.
zelem, nagyon ari vagy! köszi!! és bztos meg van a magyarázat a rózsaszínre, biztosan 'nem ártottak meg a romantikus együttlétek
vagy igen??? hihihi na jól van, megkomolyodom. örülök ám hogy alakulnak a dolgaid és mesélj milyen a dévai?
dóri, szerintem is légy pozití, tudom sokan írták már, de az inszemek után nekem is fájt a hasam, sőt én egy-két napig fel is voltam puffadva. de ez vele jár, most az a lényeg, hogy ne gondolj minden percben erre, kicsit lazulj el szerintem, aztán a teszt úgyis megmondja a tutit (...reméljük a + tutit:o) szorítok neked, és is mindhárom inszemnél izgultam..megértelek
ilona, ne haragudj, ha ezredszel kell olvasnod...de. nem értem miért álltok el egy nagy lehetőségtől? anyagi okai rpersze lehetnek nálunk az lett volna az elsődleges gond a lombiknál...vagy a párod nagyon fél tőle? elege lett a macerákból? (ami szintén érthető valamelyest). nem tudod meggyőzni? azért én még mindig ilyen barom vagyok, hogy úgy gondolom egy saját gyerek az teljesen ms mint egy nem saját, bocsi ez csak az én véáleményem nem akarom megnehezíteni a dolgodat, tényleg ne haragudj ha megbántalak ezzel.
kata, de jó! olyan nagyon megörültem amikor visszaolvastalak és már csak kettőt alszol...húúúúú én nagyon izgulok
de szurkolok is ezerrel neked!!! nem is merem még kimondani amit érzek, csodálatos lenne, annyira kijárna már neked a jóból...na mindent bele csütörtökön!!! puszika
domo, jössz majd? milyen volt az inszem? nagyon szorítok, ennek most végre sikerülnie kell
gyöngyike, köszi neked is! és megint eszembe jutott amikor még veled is a babavárásról beszéltünk...aztán már 'főállásos anyuka vagy. tényleg minden olyan természetesen jön?
tizu, köszi jobban vagyok, csak szeretném látni már, hogy rendben van -e a lepény és normálisan működik-e...csütörtökön már jobb lesz..
nagyon ari a marcell, és ahogy olvastam a soraidat arra gondoltam milyen érdekes az, hogy amikor találkoztunk az árkádban nem is tudtuk, hogy már ott van bent a kicsi fiúcskátok
mennyit küzdöttél te is a babáért, ezek mindig eszembe szoktak jutni.
tényleg tizu, végülis milyen babakocsit vettetek?
sonjus, köszi neked is a drukkot! akkor most viszonylagos 'nyugiban vagy?
kamilla, biztosan kiderítik időben, hogy nem vagy-e terhes, és minden sima lesz, szorítok!!
mágnes nektek is puszi, én egyébként előre félek kicsit etől a szoptatásos dologtól, lesz-e tej, sok lesz-e vagy túl kevés, meg fájni fog a cicim ha nem szopizik majd a baba...na de hol vagyok még ettől a problémától, nem igaz