Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok!
Tiza nagyon kis édi Marci baba. Gratulálok!!! És ahogy Mágnes is mondta anyatejes babó nem fog elhízni, tehát egyen amennyit akar. Mennyivel született a picurka? Mert ez nekem valahogy kimaradt.
Dóri üdv. itt! Gyere gyakrabban majd. Az inszem után nekem is fájt a hasam. És hinni kell, mert sikerülhet az első is.
Domo drukk a holnapi inszemhez!! Ez lesz a nyerő!!!
Ágnes sajnálom, hogy már nem tudsz szoptatni. Már mi is csak reggel és este szopizunk.
Főzeléket, gyümit és Sinlacot eszünk.
Te mit adsz Annának enni?
Kata mi újság?
Kicsiboris hogy vagytok? Ugye pihengetsz?
bgyöngyi

Domo,
szorítok holnapra! :wink:
Nem hőmérőzöm, egy az, hogy már piszokul elegem volt belőle ennyi idő alatt,úgyhogy már régen leálltam vele. Na meg azt sem tudtam, hogy ilyen LH teszt lesz, azt hittem vérvételek lesznek.

Dóri,
nekem nagyon pici fájdolgálások voltak inszemek után, inkább mensis. De gyógyszert nem vettem volna be, nem is fájt elviselhetetlenül.

A délutáni teszt is ugyan olyan volt, mint a mai második. Szóval egyértelmű csíkocska, de nem erősebb, mint a kontrollcsík. Lehet, hogy nekem nem is lesz erősebb. Megvárom a reggelit (úgysem tudnék mást tenni) és utána hívom a klinikát és elmondom nekik mi volt.
katata

Kata, tényleg ez a legokosabb, ők úgyis tudni fogják mi a teendő. A jövőhéten pedig úgyis visszakapod őket :lol:

Dóri, nekem most lesz a 3. inszem (előtte 2 hónapot pihiztem, de már elég volt). Azért ha nagyon fáj, lehet okosabb lenne egy orvost is megkérdezni :?

Kép
domo

Gyöngyi, Kata, köszi a drukkokat, most én is nagyon pozítiv vagyok.
Szerintem csak kedden jövök, de akkor mindenképp!

Kép
domo

Hú Domo,
most nézem,hogy mi mennyire össze vagyunk hangolódva! :lol: Akkor mi most egyszerre leszünk gyorsan babásak is! :wink:
katata

Mágnes :)
Szerintem az is jó, hogy legalább eddig tudtál szopiztatni. A mensid meg szerintem még nem baj, hogy nem jött meg. Ez változó, hogy kinek hogyan áll helyre. Már én is a tesó projektben gondolkodom, pedig még csak 3 hetes Marci. Elvileg spontán is összejöhetne, mert nálunk nem volt semmi gond, de nem tudom ilyenkor újra végig kell-e csinálni a tortúrát (vizsgálatok) és hogy mennyi idő után foglalkoznak az emberrel.

Dóri :)
Szerintem is segít, ha hiszel benne, bár én a harmadiknál már kezdtem nem hinni és pont az sikerült. Viszont soha egy percig nem gondoltam arra, hogy nem lesz saját babó. Biztos voltam benne, hogy vagy így vagy úgy, de sikerülni fog.

Gyöngyi :)
Marci 2,32 kg-mal született és 2,25-tel hoztuk haza. Csütörtökön a dokinál mérték 2,77 volt. Pont két hét alatt szedett fel fél kilót.

Domo :)
Nekem a harmadik volt a nyerő, úgyhogy hajrá!

Kép
Kép
tiza

Ki bírja ezt a sok izgalmat követni :shock:

tiza, édes a kis pocok, minden jó ha jó a vége, és ez igazán jól sikerült. Szerintem rád hasonlít, és nincs igazad mert kismamának nagyon szép voltál.

dóri, szia itt, szorítok, hátha sikerül azon a fránya statisztikán változtatni valamit!

domo, katata holnap ökölbeszorított kézzel, lábbal értetek szurkolok!

kamilla, így már minden világos, teljesen összekeveredtem, de megtaláltam az elveszett fonalat.

Szép hetet mindenkinek, húzzatok bele csajok!
bbilona

Sziasztok!

Teszteltem egy pozitív LH-t végre!!!! :lol: :lol: :lol:
Erősebb a teszt csík, mint a kontroll csík!!! :lol: Juhééééé! :lol:
9-11h között lehet hívni a klinikát, akkor azonnal rácuppanok a telefonra. 8)

Domo,
szorítok és küldök sok-sok +++++++++++++++++++++++++! :D
katata

Sziasztok!

Szép hetet kívánok mindenkinek!A hétvége olyan gyorsan elszállt, mint a nálunk tomboló szombati szél. Annyira jó volt, hogy a gyerekkel lehettünk 3-an egy teljes hétvégét, végre!Sokat sétáltunk, nevettünk és játszottunk. A felújítás utrán ez már nagyon ránkfért. Elkezdtem beszerezni az oviba a holmikat, de sok minden marad augusztusra is.Olyan gyorsan cseperedik a gyermek, hogy addig ki is nőné őket! :lol:

Kata!
Jujjjjjjjjjjjjjjj, de jó!Örülök az eredménynek!És akkor ma mondják meg, hogy mikor lesz a nagy nap?Szorítok neked! :lol: :lol:

Tiza!
Gratulálok neked Marcihoz!Bocs, hogy megkérdezem, de teljesen nem vagyok képben, mikor is született?Tudod jó pár hétig nem voltam itt!
Nagyon édi!
Én ilyen picurikkal, sőt kissebb babákkal dolgoztam. Mondhatom nagyon hálásak voltak!Ne törődj a súlyával, mert észre sem fogod venni, és elkezd hízni, mint egy puskagolyó!Látod már is milyen szépen elkezdett hízni!Csak így tovább!

Dóri!
Üdv. itt közöttünk!Szorítok, hogy az inszem sikeres legyen.Mikor derül ki az eredmény?Addig is vigyázz magadra!

Domo!
Szorítok ma nagyon ám!Ügyik legyetek!

Gyöngyi!
Ti hogy vagytok?

Boris!
Jól vagy?Hogy érzed magad!Remélem kíméled magad!
sapé

Domo, Katata!
Sok sok drukkkkk nektek
sonjus

Sziasztok!

Köszönöm szépen mindenkinek a bíztatást, nagyon aranyosak vagytok!
Gyöngyi, most nagyon hiszek a dologban (persze csak ésszel ) és ezt nektek is köszönhetem! :D

Egyébként az éjszaka csillapodott a fájdalom, úgy tűnik megúszom a dokit és a cataflamot.

Ilona, Sapé, jövő hét szerdán derül ki, hogy sikerült-e, remélem javítok majd a statisztikán :wink:

Tiza, én a hetem felét babákkal töltöm és hidd el, hogy ők többnyire tudják mennyit akarnak enni. Védőnő, gyerekorvos mit mondott?

Domo, most látom, hogy ma van az inszemed! Nagyon-nagyon drukkolok neked és gondolni fogok rád egész nap!

Kata, gratulálok az lh teszthez! :D Akkor most elvileg hét elején lesz a beültetés?

Mágnes a fél éves szoptatás az teljesen tuti! A nők többsége sajnos nem tud fél évig se szoptatni.

Lassan mennem kell dolgozni :( egy hét szabi után, de próbálok gyakrabban jönni!

Sziasztok!
dóri797

Meg van a nagy nap!!! :lol: Csütörtökön kapom vissza a két Kiskatámat, 11h-kor! :lol: Olyan boldog vagyok, pedig tudom, hogy ezzel még nem biztos, de majdnem elbőgtem magam, miután letettem a telefont. 8) Iszom, szinte egyfolytában és nagyon bizakodó vagyok!!! :D
katata

katata, veled bőgök. Csúcs vagy, szorítok ahogyan csak tudok. :D

dóri, akkor csak ügyesen!

sonjus, veled mi újság?
bbilona

Katata!
Hajrá csütörtök, hajrá Kiskaták :D

Ilona!
Velem nincs semmi :)
Voltam csütörtökön a Kaáliban, felírta a doki bácsi az augusztusi gyogyikat (most Merionalt kell szúrkodni :? )
sonjus

Ilona, Sonjus,
Köszi!! :D

Sonjus,
most spontán hónapotok van?
katata

Sziasztok!

Kata: nagyon-nagyon szorítok, és biztos vagyok benne, hogy minden rendben lesz. Most nem leszek két hétig, és mire visszajövök, te már ikres kismami leszel.

Mindenkinek puszi és hit!
kabócabobár

kabócabogár, jó pihenést, és feltöltődést augusztusra!

sonjus, akkor kimaradt ez a hónap, ha jól sejtem és bevártad a dokidat.
bbilona

Kata! Hajrá!!!!!
Domo! Neked is drukk!
Remélem tényleg egyszerre lesztek babásak!

Én ma voltam vérvételen, ezennel megkezdtük a lombik előkészületeket. 27-én szúrom az elsőt, ha ezek a leleteim jók.

Jaaj, most picit elkezdtem félni......

Kép

Kép
kamilla306

Kata!
Nagyon drukkolok neked! :lol:

Én ismét azért tüntem el, mert többnyire szenvedek. Nem tudom, hogy huzom ki még ezt a rengeteg időt. Petykával a 9. hónapig semmi bajom nem volt, most meg..... Ráadásul fehérjét találtak a vizeletemben, úgy hogy most még a toxémiától is retteghetek. Csütörtökön megyek az orvosomhoz, még soha nem vártam így.
Ráadásul Petyka sem könnyiti meg a dolgomat, olyan mint a tűz és már nem igen akar délután aludni, én meg majd összeesek.
Na kipanaszklodtam magam egy kicsit.
Mindenkinek sok-sok szerencsét kívánok!

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Kamilla,
ne félj, minden jól fog alakulni és hamarosan együtt tologatjuk az ikerbabakocsikat! :wink: Mikor lesznek meg az eredmények?

Andi,
minden rendben lesz,csak tarts ki még!! Majd gyere a hírekkel,hogy mit mondott a doki!
katata

Nem tudom, nem is kérdeztem. Ha megyünk a 21. napon, akkor úgyis megmondják a 3. napi eredményt. Nagy gáz nem lehet, mert hormonálisan eddig mindig rendben voltam. HIV+ meg már csak nem vagyok!

Tudja valaki mitől függ, hogy short vagy long protokol? Nekem azt mondták, hogy long, de ezt így ránézésre??????

Kép

Kép
kamilla306

kamilla, a hideg futkos rajtam, naná hogy elkezdtél félni, de nyugi még van 2 hét, az a fránya két hét. Addig lesz még vérvétel, vagy teszt, hogy nem vagy-e babás?

andi, nem könnyű ez a terhességed ugye? Azt a kis zsiványt meg úgy vendégül látnám néhány napra! Nincs segítséged (keresztmama, nagyi, szomszéd), aki ilyenkor könnyít egy kicsit a helyzeteden?
bbilona

Katata:
Hát ez nagyon szuper hír! Gondolom már alig győzöd kivárni a csütörtököt! :)

Tiza:
én mindig azt hittem, hogy majd jó másfél éves koráig szoptatni fogok, a lefejt tejet eladom, és fagyasztót veszek az árából :) Aztán tessék, alig bírtam kihúzni vele a fél évet...

BGyöngyi:
Ti hogy álltok fog ügyileg? Így visszagondolva Anna akkor hagyta abba a szopit, amikor kibújt az első fogacska. Azóta már kettő van. :)
Mi délben főzit eszünk ,de még nem vált ki egy etetést, amúgy sem nagy főzelék barát. Du-n gyümölcsözünk, azt szereti, akkor már nem is kell táp hozzá. Mi az a Sinlac? A neve ismerős, de dunsztom sincs mire jó.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Katata!
Igen, spontán, gyogyi és dokimentes hónap van :)

Ilona!
Megvártam a dokit, de nem is bánom, valahogy jobban érzem magam attól, hogy nem kell gyogyi, meg szuri most.

Kamilla!
Teljesen normális, hogy félsz kicsit, de rendben lesz minden!!!
sonjus

Ilona! Az a két hét majdnem három. Dehát ez az! Honnan fogják tudni a 21. napon, hogy nem-e vagyok babás? Valszeg nem leszek az, de mi van ha mégis???? Végülis lehetek....

Sonjus! Már csak 5 nap és szabi? Hova mentek?

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla,
nekem vérvétellel zártzák ki a terhességet.
katata

Pandácska,
te merre vagy?????
katata

kamilla, én is ezért kérdeztem, hogy lesz-e előtte vérvétel, hiszen ki tudja :? Azért az jó lenne.

sonjus, tökéletesen értem.
bbilona

Ilonkám,
és veled mizujs?
katata

Sziasztok!

Csak kapkodom a fejem! Elmegyek a szokásos hétvégmre, itt meg ilyan történések vannak?!

Kata! Juhéjjjj! Nem győzöm hangsúlyozni. Izgultam az előző oldaltól kezdve, de a végére itt a tökéletes JÓHÍR!

Tizus! Még csak beszélgetni fogunk Dévai doktorral. Meglátjuk, tényleg előbb sorra tudunk-e kerülni. Nem akarom én a klinikát "megcsalni", de október még rohadt messze van. Nagyon szép fiacskád van. Majd kell mennem úgyis felétek, és bemegyek megnézem a kis lurkót! És babázok is kicsit, ha csak ki nem dobsz! :lol:

Ilonkám! Hát hihetetlenek ezek a pasik néha... Szép, hogy félt, szép, hogy belevág az öribabába, de tök érdekes, hogy a lombikba nem akarna.

Kamilla! Neked is begyorsult rendesen! De jó! Irigyellek ám, de nem rosszból....

Kicsibé! Ugye minden rendben??!!
Sonjus? Temost mit csinálsz?

Szijjjja Dóri! Én leszek a kíméltelen. Kérdeztél esélyeket.. A dokik adnak kb 15-20 %-ot. Ami igazából 50. Ugye?? de még ezt is cifrázom: Mert Sonjus számolását hozzátéve, van 50% esélyed arra, hogy nem sikerült, és ez kevés, viszont van nagyon nagy, jó 50% esélyed arra, hogy sikerült. És ez számít. Praktika nincs. Szedd a gyógyszert, amivel a szervezeted még meg van támogatva és pihenj. Ne most indulj a hegymászó, vagy árokugró versenyen. Ha meg fáj a pocid, az majdnem természetes. Valami nem természetest tettek vele, lereagálja.

És most egy kis én... Leégett a Zorrróóóóm. Ha hámlani is fog???!!!! Nagyon jó volt a hétvége. Ez nem változik. Hála... Voltak utánunk az öcsémék, mert mexikói babot csináltam, hadseregnyit, és hívtam őket pusztítani. De röhej, hogy egész délután gyümölcsöt ettünk, meg vizet ittunk, és bab nem kellett senkinek. Unokahugim még nagyon jól érzi magát a pocakban. Adri 26-ra van kiírva. Akkora a pocak, hogy csak na.
Holnap megyünk a Dévaihoz. Várom, Kíváncsi vagyok, kicsit izgulok,hogy mit fog mondani.
A vonalzóm csal! Nem kell 4 nap múlva tesztelnem, mert az ovum a 17. napon történt. És akkor most segítség: most a 7 dpo-n vagyok. Vasárnap :oops: és ma kicsit rózsaszín volt. Bocs. Nem voltunk " hevesebbek", szerintem nem sérülhettem közben. Hülyeség, ha a jóöreg "talán beágyazódott" -ban bízok kicsit? Pedig az eszem mást mond ( az nem kímél) , csak a szívem....

Jaj, jó éjt kívánok mindenkinek. Kééérek holnapra egy kis drukkot!!!!!
Köszike, puszika!

Kép
Kép
Kép
zel

Sziasztok!

Csak kapkodom a fejem! Elmegyek a szokásos hétvégmre, itt meg ilyan történések vannak?!

Kata! Juhéjjjj! Nem győzöm hangsúlyozni. Izgultam az előző oldaltól kezdve, de a végére itt a tökéletes JÓHÍR!

Tizus! Még csak beszélgetni fogunk Dévai doktorral. Meglátjuk, tényleg előbb sorra tudunk-e kerülni. Nem akarom én a klinikát "megcsalni", de október még rohadt messze van. Nagyon szép fiacskád van. Majd kell mennem úgyis felétek, és bemegyek megnézem a kis lurkót! És babázok is kicsit, ha csak ki nem dobsz! :lol:

Ilonkám! Hát hihetetlenek ezek a pasik néha... Szép, hogy félt, szép, hogy belevág az öribabába, de tök érdekes, hogy a lombikba nem akarna.

Kamilla! Neked is begyorsult rendesen! De jó! Irigyellek ám, de nem rosszból....

Kicsibé! Ugye minden rendben??!!
Sonjus? Te most mit csinálsz?

Szijjjja Dóri! Én leszek a kíméltelen. Kérdeztél esélyeket.. A dokik adnak kb 15-20 %-ot. Ami igazából 50. Ugye?? de még ezt is cifrázom: Mert Sonjus számolását hozzátéve, van 50% esélyed arra, hogy nem sikerült, és ez kevés, viszont van nagyon nagy, jó 50% esélyed arra, hogy sikerült. És ez számít. Praktika nincs. Szedd a gyógyszert, amivel a szervezeted még meg van támogatva és pihenj. Ne most indulj a hegymászó, vagy árokugró versenyen. Ha meg fáj a pocid, az majdnem természetes. Valami nem természetest tettek vele, lereagálja.

És most egy kis én... Leégett a Zorrróóóóm. Ha hámlani is fog???!!!! Nagyon jó volt a hétvége. Ez nem változik. Hála... Voltak utánunk az öcsémék, mert mexikói babot csináltam, hadseregnyit, és hívtam őket pusztítani. De röhej, hogy egész délután gyümölcsöt ettünk, meg vizet ittunk, és bab nem kellett senkinek. Unokahugim még nagyon jól érzi magát a pocakban. Adri 26-ra van kiírva. Akkora a pocak, hogy csak na.
Holnap megyünk a Dévaihoz. Várom, Kíváncsi vagyok, kicsit izgulok,hogy mit fog mondani.
A vonalzóm csal! Nem kell 4 nap múlva tesztelnem, mert az ovum a 17. napon történt. És akkor most segítség: most a 7 dpo-n vagyok. Vasárnap éjjel izé :oops: és ma kicsit rózsaszín volt. Bocs. Nem voltunk " hevesebbek", szerintem nem sérülhettem közben. Hülyeség, ha a jóöreg "talán beágyazódott" -ban bízok kicsit? Pedig az eszem mást mond ( az nem kímél) , csak a szívem....

Jaj, jó éjt kívánok mindenkinek, puszika!

Kép
Kép
Kép
zel

De legalább elment! Igaz kétszer, de sikerült!!!

Bocsika!

Kép
Kép
Kép
zel

sziasztok, köszi lánykok, jobb most már, de sajnos nem tudtam uhra menni (hogy megnézzen a dokim), pedig annyira szerettem volna látni, hogy nincs már ott az a csúnya vérömleny..de szabin van még a héten is...na majd jövő héten talán...
szorítsatok, csütörtökön viszont uh-ra és vérvételre megyek a klínikára genetikai vizsgálatra. ott majd láthatjuk végre, hogy mi van most, majd beszámolok.

zelem, nagyon ari vagy! köszi!! és bztos meg van a magyarázat a rózsaszínre, biztosan 'nem ártottak meg a romantikus együttlétek :lol: :lol: vagy igen??? hihihi na jól van, megkomolyodom. örülök ám hogy alakulnak a dolgaid és mesélj milyen a dévai?

dóri, szerintem is légy pozití, tudom sokan írták már, de az inszemek után nekem is fájt a hasam, sőt én egy-két napig fel is voltam puffadva. de ez vele jár, most az a lényeg, hogy ne gondolj minden percben erre, kicsit lazulj el szerintem, aztán a teszt úgyis megmondja a tutit (...reméljük a + tutit:o) szorítok neked, és is mindhárom inszemnél izgultam..megértelek

ilona, ne haragudj, ha ezredszel kell olvasnod...de. nem értem miért álltok el egy nagy lehetőségtől? anyagi okai rpersze lehetnek nálunk az lett volna az elsődleges gond a lombiknál...vagy a párod nagyon fél tőle? elege lett a macerákból? (ami szintén érthető valamelyest). nem tudod meggyőzni? azért én még mindig ilyen barom vagyok, hogy úgy gondolom egy saját gyerek az teljesen ms mint egy nem saját, bocsi ez csak az én véáleményem nem akarom megnehezíteni a dolgodat, tényleg ne haragudj ha megbántalak ezzel.

kata, de jó! olyan nagyon megörültem amikor visszaolvastalak és már csak kettőt alszol...húúúúú én nagyon izgulok :lol: de szurkolok is ezerrel neked!!! nem is merem még kimondani amit érzek, csodálatos lenne, annyira kijárna már neked a jóból...na mindent bele csütörtökön!!! puszika :lol:

domo, jössz majd? milyen volt az inszem? nagyon szorítok, ennek most végre sikerülnie kell :P

gyöngyike, köszi neked is! és megint eszembe jutott amikor még veled is a babavárásról beszéltünk...aztán már 'főállásos anyuka vagy. tényleg minden olyan természetesen jön?

tizu, köszi jobban vagyok, csak szeretném látni már, hogy rendben van -e a lepény és normálisan működik-e...csütörtökön már jobb lesz..
nagyon ari a marcell, és ahogy olvastam a soraidat arra gondoltam milyen érdekes az, hogy amikor találkoztunk az árkádban nem is tudtuk, hogy már ott van bent a kicsi fiúcskátok :lol: mennyit küzdöttél te is a babáért, ezek mindig eszembe szoktak jutni.
tényleg tizu, végülis milyen babakocsit vettetek?

sonjus, köszi neked is a drukkot! akkor most viszonylagos 'nyugiban vagy?

kamilla, biztosan kiderítik időben, hogy nem vagy-e terhes, és minden sima lesz, szorítok!!

mágnes nektek is puszi, én egyébként előre félek kicsit etől a szoptatásos dologtól, lesz-e tej, sok lesz-e vagy túl kevés, meg fájni fog a cicim ha nem szopizik majd a baba...na de hol vagyok még ettől a problémától, nem igaz :wink:

Kép
kicsiboris

Sziasztok!

Katata!
Nagyon drukkolok, van segítséged? Én az első 3 napon csak pisilni, meg enni keltem fel. Igaz a túlstimulálás miatt megfordulni is borzasztóan fájt. De minden megérte!!!! Neked is így legyen. Én minden nap gondoltam rájuk, elképzeltem őket, betakargattam a beágyazódáskor, és az agyamba egy gépházat képzeltem, ahol állandóan nyitottam a sárgatest csapot és zártam a túlstimulálósat. Állítólag ez már rákos betegek gyógyításában is segített. Mármint az agyas. Tudatosítani a szervezettel, hogy mit akarunk. Nekem erőt adott, meg volt mivel foglalkozni.

Tiza!

A szoptatáson nem szabad aggódni. Nekem Zita az első hónapban több mint egy kilót hízott, pedig nem is volt neki mit behozni, mert 3450 gr-al született. Nagyanyám pánikolt, hogy jaj kislányom nem mondták, hogy ez sok. Anyatejes babának semmi sem sok. Aztán ez szépen lelassul. Ha sokat eszik fehéres lapított bogyócskák vannak a kakiban, a fölös anyatej így ürül, nem lehet túltáplálni. Sok sikert a szoptatáshoz.

Ilona!

Az én férjem is borzasztóan nehezen viselte azt, hogy belevágunk a lombikba, annyira feszült volt tőle, és annyit magyarázta, hogy nem kéne csinálni, a régebbi dolgokkal kéne foglalkozni, sokat bőgtem emiatt. Ne erőltessd, de sokat beszélgessetek róla, még ha sírással végződik is, ezeket az érzelmeket ki kell adni, és neki is maradéktalanul tudni kell, hogy benned mi zajlik. Nem tudják száz százalékig árélni, mert bennük nem zajlanak hormonális folyamatok. Én még erről szóló könyveket adnék neki. A férfiak racionálisak. Én sokszor sikert értem el ilyennel. Pl most. Az első szülésem császár volt. Most nagyon szeretnék szülni, és ezt állandóan mondom a dokinak, ő szekptikus és a veszélyeket ismétli. A Viktor lecseszett, hogy fejezzem be, mert ő már egyáltalán nem akarja, hogy szüljek, és reszkírozzam magamat és a babát. Adtam neki könyvet a természetes zavartalan szülés és a későbbi anya gyermek kapcsolat összefüggéseiről. (Michel Odent: A szeretet tudományosítása- mindenkinek ajánlom, mert nagyon jó) Most már megért.

Kicsiboris!

Örülök, hogy jobban vagy és várjuk az uh pozitív híreit!

Dóri!
Gyere sokat, nekem annak idején, már ez a topik is sokat segített a pozitív hozzáállásban.

Mindenkinek puszi Tamar
tamaranna

Zel,
mennek a drukkok mára! Remélem jó hírekkel jössz!!! :lol: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Domo,
minden rendben volt az inszemen????

Boriska,
tuti minden rendben van, nyugi!!! Szorítok csütörtökre!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Köszi a drukkokat!!!
katata

Tamar,
ari vagy, köszi. Pihenni fogok az első pár napban, hisz akkor fognak beágyazódni. Gondolom a beülti után 1-2 nap és beágyazódnak, nem? Ez az agyas dolog jó, alkalmazni fogom! :wink:

És csajok, nekem is nagyon sokat segít ez a topic a pozitív hozzáálláshoz, gondolatokhoz. :lol:
katata

Hétvégén sikerült elmennünk kirándulni, Grindelwaldban voltunk, amit neked is ajánlottam Ilonkám. Fantasztikus volt, csatolok egy pár képet.

Kép
katata

Az Eiger:

Kép

És az elmaradhatatlan enciánok:

Kép
katata

Ja és még egy, az Alpesi Rododentronok:

Kép
katata

csajok én már most ezt nem tudom eldönteni,..bocs ha kicsit sikamlós leszek. szóval utrót kell alkalmaznom, napi 3x1-et, ennek egy része a bugyimban landol ami miatt betétezek. tegnap óta nem sárgás ez az izé, hanem nagyon picit barnás, most teljesen megijedtem, ráadásul a párom pestre ment este jön haza...nagyon félek...

Kép
kicsiboris

most ledőlök majd jövök kicsit később..

Kép
kicsiboris

Zel,
a beágyazódás lehet nyugodtan, hisz sosem lehet tudni, mikor találja meg a jó kis fészket magának!! :wink:
katata

zel, naná hogy drukkolunk, nagggggyon :D 7% az nem 0%, és csodák azért vannak, ki tudja :wink: Várjuk a híreket!

kicsiboris, neked is teljes erőmből szorítok, az nem lehet, hogy nincs minden rendben, jaj de nem irigyellek most. Vigyázz nagyon magadra!
Ja lombik?? Ha a szeptemberi nyaralás utánig nem produkáljuk az oly régóta kívánt eredményt (gyerkőc), akkor októberben szándékozom folytatni, de addig ollllyan naggggyon jó egy kicsit kizökkenni ebből. Most annyi történés van nálunk, hogy azt alig győzzük szuflával, így ez pont jó is.

katata, velünk semmi különös, ma jön a kőműves bácsi, a "bomba" okozta károkat némileg helyrehozni, szerencsénkre ma esős idő köszöntött ránk, de azért remélem sikerül egy kicsit dolgoznia. Hétvégén Fertő tó kerülő túrán voltunk (na jó a fiúk kerültek, mi ketten csajok, meg tekeregtünk a környéken), igazán szép vidék. :D
bbilona

Boriska,
pihenj, feküdj és ha a legközelebbi wc-éskor is barna, akkor hívj fel valami dokit a klinikán és kérdezd meg, hogy mit tegyél!!! Legalábbis én ezt tenném, de nem tudom igazán mit kell csinálni ilyenkor. De lehet, hogy az a legjobb, ha azonnal telefonállsz.
katata

kicsiboris, mars az ágyba! Remélem minden rendben lesz! Egy kis ima nem árthat, már kezdem is. :roll:

katata, nagyon szép :D Fanni, Martin hamarosan a pocakodban, készülj!! :D

domo, remélem pihengettél tegnap, és újabb kismama van a topikunkban!

Lányok meg kell bolondulni ettől a sok izgalomtól!

sapé, most akkor ti mikor is vágtok bele a következőbe?

tamaranna, ez a könyv ötlet jó dolog, utánanézek. Nehéz úgy ha még apával is küzdeni, kell mikor az ember lánya amúgy is támaszra szorul. No meglátjuk.
bbilona

Ilonka,
tudom mire gondolsz, nekem is voltak küzdelmes pillanataim apával. Most már végre egy ideje nem kell, hanem inkább segítségemre van, mint hátráltatna. Ő az inszemekben nagyon nem bízott, így a hozzáállásán is nagyon érezhető volt. El sem jött egyre sem, most meg jön velem majd a beültire is. :) (A leszíváskor és végig ott volt a kórházban.) Látott egy párszor kiborulni és megértette, hogy baba nélkül nekünk sincs közös jövőnk. Néha nehéz a pasikkal, másképp gondolkodnak, éreznek mint mi. Szorítok, hogy a párod is megvilágosodjon minél előbb!!! :wink:
katata

katata, köszi. Én rettentő erőszakos, akaratos és határozott tudok lenni, tudom hogy ezt főképp nekem kell végigcsinálni, ő a szakács mellett a kukta mondjuk így, persze nem becsülöm le az ő szerepét, mert ha pozitívan áll hozzá természetesen nagyon sokat jelent, de szerintem ha benne leszünk nem lesz ez másképp.

Nem lehetett könnyű neked az inszemekkor, erős voltál, emelem kalapom előtted. Házikó ügyben van valami újság?

tamaranna, van más könyv is amit tudsz ajánlani? Megtaláltam, Oden könyvét, már rendelném is, de ha lenne még más...akkor együtt.
bbilona

Halihó!

Kamilla!
Balcsira megyünk, de nem úgy ahogy terveztem :( Szombaton a párom még bevállalt egy 12 órát éjszaka :( aztán csak szerdán tudunk lemenni, majd pénteken már vendégeink lesznek egész hét végére. Hát nem egy leányálom nyaralás, de jobb mint a meló :)

Zel!
Mire gondolsz, hogy most mit csinálok? :)
Drukk a Dévaihoz. Szerintem nem hülyeség amit írtál, bízni kell!!! :)

Boris!
Igen, nyugi van, a héten a páromat sem látom, mert pont úgy dolgozik :( Így orba-szájba olvasok :) merthogy takarítani azt nincs kedvem. Nagyon jó kis könyvet kaptam kölcsön Tony Parsons - Családban marad. Ajánlom mindenkinek!!! Gyerekvállalásos problémák és egyebek :) Pont nekünk való! :)
Hogy vagy ma?

A hét végén a párommal megbeszéltük, hogy mi sem fogunk lombikozni. Nem szeretne mindannak kitenni, amit eddig hallott a lombikról és anyagilag sem tudjuk követni az eseményeket. Különben sem lesz rá szükség! Ugye? :)
sonjus

megtörtént a 3. inszem. Reggel még minden rendben volt, gyorsan haldtunk, még haza is jöttünk reggelizni. 11-re kellett visszamenni, akkor leültettek egy szobában egy székre hálóingben, hogy itt kell várakozni, míg nem jön a doki. Egy darabig jól elvoltunk, aztán főleg a párom egyre idegesebb lett. 4 órát ültem ott mire hívtak. (Ilona, ez mindig így van???) Utána már gyorsan ment. Még egy fél órát ültem ott a széken utána, majd haza. Utána csak fekvés.

Megnézett előtte a doki UH-n, azt mondta, hogy határesett: még nem volt ovuláció, de azért megcsinálja. Ezt előtte is éreztem, mert nagyon fájtak a petefészkeim, már a mozgás is fájdalmas volt.
De most abban reménykedek, hogy mára megtörtént, mert sokkal kevésbé fáj, és a hőm is 37-re felment (tegnap 36,8 volt).

Kép
domo

Domo!
Jó lesz az!!!!!!!!!!! :) Drukkkkkkkkkolok!!!! Nagyon-nagyon!!!
sonjus

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?