Új privát üzeneted érkezett!

Nem tudom, szerintem elég jól látszik,az első kettő a pofi, a harmadikon az látszik, ahogy a szájában az egsz ökle:D (doki bácsi megbökdöste és megijedt szegénykém), a negyedikpedig az ominózus mosolygós kép:D

porsika

jaj Porsi, de gyönyörűűűűűűűűű!!!!!!!! Köszönjük!!!!!!!!

Csajok, küldtem emilt, akinek megvolt a címe! Aki nem volt rajta, és szeretné, szívesen elküldöm, csak szóljatok!

V.
vickybabe

Porsika, gyönyörűen látszik a gyönyörű baba! :)

Adri, írok privit!

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Porsi drága, annyira édes ez a gyerek! :wink: Hiába, nekem is csak jóképű keresztgyerekem lehet :) 8)

Hát lányok, azt hiszem ennek a ciklusnak bucsút inthetünk :( Ugye a mensi vége óta 2 naponta együtt voltunk. A 13. nap reggelén volt egy kis cervix meg egész nap szurkáltak a petefészkeim. Este apával gyúrtunk is.
Aztán a 15. nap estélyén olyan cervix volt, mint a mesében. Tényleg, ahogy a nagy könyben meg volt írva. Igen ám, de apa bealudt és hát elhajtott, amikor próbálkoztam. :oops: Na de sebaj, gondoltam következő reggel. :? Hát, ez sem volt az igazi. Igaz összebújtunk, de szegénykém annyira stresszelt, hogy neki nem volt jó, csak nekem. Szóval, max. előkiskatonák jutottak be.
Na, gondoltam én, sebaj, majd este, mozi után.:twisted: A 2. film alatt és hazafelé is, éreztem hogy fáj a méhszájam, a derekam stb. Gondoltam, itt az isten lába, fogjuk meg! Hát, nem fogtuk. :? Hazajöttünk 1/4 12-kor, apa fogat mosott és lefeküdt aludni. De ma délelőttre "beígérte" a dolgokat. Bár tudom, hogy a megrepedt tüsző 12 órán át életképes, már nem érzem azt a fájdalmat a méhemnél, szerintem már vége van a pének. :(
Úgyhogy most el vagyok szontyizva, hogy lekéstünk erről a hónapról.
Apa szerint az volt a baj, hogy megmondtam, ,hogy pém van. Volt benne egy hatalmas adag bizonyítási vágy és hát annyira akarta, hogy a végén nem lett belőle semmi :cry:

Dehát majd kiderül. Bár azt is mondják, hogy a cervix után 1-2 nap a tüszőrepi. Hát nem tudom. Kb. 2 hét múlva megtudjuk. De én nem reménykedem :(
Ti is úgy gondoljátok, hogy a 13. nap estélyén bejutott kiskatonák már estélytelenek a 16. napon? Mert nekem ez a félelmem.

Na jó, most már hiába agyalok rajta. Elmúlt, kész, passz.

Megyek megfürdök, aztán elmegyek piacra virágért és kimegyek a temetőbe anyuhoz.

Köszi hogy meghallgattatok, jó volt a keserűségemet kiönteni.

Vicki, én nem kaptam e-mailt. Kaphatok? :)

Esztora, nagyon megy a drukk neked :)

Jaj tényleg, jól emlékszem hogy valaki a Flór Ferencben szült? Arra már nem emlékszem, hogy ki, bocsi :oops: Melyik dokinál szültél, megmondanád?
pinkiné
Kistarcsa

Sziasztok!

Csináltam egy vonalzót :) Stílusosan ikerlányokkal :)

Volt ma délelőtt egy szép kis veszekedésünk. Apjuk szerint túlzottan rágörcsölök a témára. Igaza van, de mit csináljak hogy ne? :oops: Pedig ciklus elején annyira meg voltam győződve róla, hogy megnyugodtam. Valószínüleg így is maradt volna, hogy ha az elmúlt 4 napban összebújtunk volna. Jó, tegnap reggel összebújtunk és persze, a kis előkatonák alkothattak, de mégis. :?

Igazából az dühített fel, hogy az elmúlt 4 napban nem volt kedve mert fáradt, stb. Ma reggel meg felkelt, megfürdött és kifejtette, hogy hát, Ő most már tele van energiával, akciózunk? :evil: Én pedig majdnem felrobbantam, hogy bezzeg az elmúlt 4 napban elhajtott, most meg amikor már "nem érdekes' (tudom, disznóság ilyet írni, fogamzási szempontra gondolok), akkor meg jön, hogy Édesem! :evil:

Most próbálom magam megnyugtatni, hogy több is veszett már Mohácsnál, csak nem olyan egyszerű. Az elmúlt hónapokban tudtuk, hogy nincs peteérésem. Múlt hónapban volt valami, de nem tudtam róla. Most viszont olyan volt, mint a nagykönyvben és elszalasztottuk! :cry: :cry:

Én lennék a legjobban meglepődve, ha ebből baby lenne.

Na mind1, majd a kövi hónap.

Bocsánat, hogy ilyen sokat nyígok :( :oops:

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Sziasztok csajszikák. :)

Gyors elköszönés.
Hajnalban indulunk, így már nem nagyon tudok jönni, mert pakolnom kell.
Vigyázzatok Magatokra, 15-én jövünk. :)

Arwen, Esztora:
könnyű, gyors, gyönyörű szülést Nektek és csodálatos kisbabákat. :lol: :lol:

Puszi Nektek.
Vendég

Hát még semmi hír Arwenékről????????????????

Pedig mi megjártuk a kórházat Csongorral. Bent tartottak minket, szerencsére csak egy éjszakára, a sárgasága miatt a Bethesdaban. Azt hittem borzasztó lesz, de a kicsi Fiam olyan ügyes volt, nem is sírt, gyönyörűen evett, aztán aludt, hogy szóhoz sem jutok!!! Persze nem találtak semmit, vérvétel volt és vizelet.

No de elmesélem, hogy is történt. Csütörtökön elvittük a Picit dokinénihez, aki a dokinkat helyettesíti, hogy Ő is nézze meg Csongibongit, mit lát. Ő az látta, hogy minél előbb vigyük el konzultációra a Bethsdaba, mert ez a baba bizony sárga. Pénteken reggel bementünk, ahol végülis aranyosak voltak, azonnal bekerültünk. A dokinéni elég érdekes volt: lekezelően, hát elég sárga ez a gyerek, anyuka. Pont két szopi között voltunk, és a kutacsa még nem ment vissza, a bőre is picit ráncos volt, úgyhogy valszínű azt hitte, hogy éheztetjük a picit. Mondta, hogy bent tartják. Na akkor én ott helyben összeomlottam. Bőgtem. Mondták most akkor vért is vesznek, ekkor kimentem sírva, Apa utánam. Jajj, ezt a bizonytalanságot , meg eztz a fájdalmat nem kívánom senkinek.

De pici Manónk olyan ügyes volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2 órát vártunk az eredményre, aholis kiderült, hogysemmi baj, de picit magas a bilirubin szintje, ezért megfigyelésre maradjunk bent.
Persze kiderült, hogy 100-akat evett, tehát nincs kiszáradva a gyerek. A nővérkékre úgy rötyögött a Szentem. Itt mondtaák, hogy nem is sárga. Na jó, a láényeg, hogy pontot tettünk a végére, nincs baj, csak Nála elhúzdó. Én nem aludtam sokat, de a lényeg, hogy a Picikém nagyon jól érzete Magát, jókat nevetett, nagyokat aludt, és nem is sírt, gyorsan elaludt.

No várom a híreket!!!

KépKép
KépKép
ragota

Látom, mostanában kevesen járunk errefelé.
Én írtam tegnap egyet Pinkinének, de siekrült eltüntetnem a hsz-t, mikor képet is akartam hozzábiggyeszteni. :(

Lényeg: ne keseredj el, Pinkiné! Tudod, ezek olyan kiszámíthatatlan dolgok, meg pé lehet attól is, ha az ember nagyon élvezi, szóval inkább ilyesmikre gondolj. Jól próbára tesz most Titeket ez a dolog, de Ti kiálljátok!

Ragota, ez nagyon szomorú, h ilyeneken kellett keresztülmennetek. A ráijesztés meg a barátságtalan bánásmód ebben a legborzasztóbb. Ha már oda kell kerüljön az ember, legalább bátorítanák!És végül most picit magasabb volt az érték? Besárgult a szemefehérje közben? (Emlékszem, ezt latolgattuk veled annak idején.)
Én egyébként a helyettesítő orvosoktól tartok egy kicst. Eddig ha más nézte a fiunkat (nyaralások alkalmával), mint a mi orvosunk, majdnem mindig galiba volt belőle. Nem nagy, de pont elég.

Láttátok a babanetes találkozót? Én kaptam róla hírlevelet. Sajnos mi épp elutazunk akkortájt, pedig akár össze is találkozhatnánk ott.

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

semmi hír nálunk.Lurkó ugy néz ki tényleg jól érzi magát odabent.

tegnap megnéztük Feket Laciék erős ember versenyét,nagyon jó volt.hihetetlen mit meg nem csinálnak.főleg a fia,olyan kis vékony a többiekhez képest aztán már az apját is legyőzi.

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora, még így is jöhet hamarabb. Még van 2 napotok... :wink: Nagyon drukkolunk - Doró itt rajtam, szokásosan, töltésen. :wink: +++

Arwennek is mennek ám a szurkolások: hajrá, Piciatti!!! +++

leírok vmit, mert én úgy örülök, h ezt kidolgoztuk! Dorkát akkor masszírozom, amikor fürdetni fogom. A fürdetőkrémet úgyis praktikusabb előtte elkenni rajta, mert a vízben nemigen oldódik, és egyszerűbb is még a pelenkázón bekenni, mint fürdés közben.
így aztán jó kis masszázs van minden fürdésnél, ami azért nagy vívmány, mert úgy soron kívül, csak a masszázsért nem vetkőztetném le, meg nehéz eltalálni az ő megfelelő hangulatát is. fürcsihez meg amúgy is olyan időpontot keresek, amikor éber és nyugodt.
a fiamat hiába szerettem volna, nem masszíroztam rendszeresen, Dorka viszont így rendszeresen részesül benne!

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Még nincs se Attila, se Zétény? :( Na, hamarosan csak kibújnak azok a fiúkák. :D
Ágota szegénykém. :( MInek kell riogatni, főleg első gyerekes anyukát. Komolyan, mintha direkt sportot űznének belőle. :x
Na, de ha muszáj volt megélned a 12. házat, akkor ez egy jó alkalom volt rá.

Úgy örülök. Sikerült egy hiper-szuper, álom szép, álom finom, vékony biopamut hordozókendőt venni, amilyenről álmodoztam, és amit belinkeltem múltkor! Alig várom, hogy itt legyen. Hétfőn tisztázzuk a részleteket a csajjal. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tisztára be vagyok sózva!!!
Igaz, apa akkor utazik Bécsbe, és pénteken jön haza! :cry: :cry: :cry:
Az élet nem tökéletes. :( Vagy igen!? :wink:

Pinkiné nem tudhatod mit hoz az élet, sors. Kicsit emlékeztetsz Merikére. :wink:
No, de komolyan. Mondhat a párod akárhány nem-et, a baba dönti el. Még az is lehet, hogy épp így lesz babátok, és azért mert nemet mondot. Ezt nem lehet előre tudni. Azt szokták mondatni, hogy ahol elmegy valaki a családból, oda jön is. Fel a fejjel! :wink:
És próbálj kicsit megnyugodni, mert a spontaneitás tényleg szebbé teszi az éjszakákat.

Masszás. Lillánál én is akartam, de mindig sírt. :shock: Lehet, hogy én voltam béna? Pedig kis füzetem is van róla.

Torna. Volt még a régebbi kórházi csomagban egy leírás, amit gyógytornászok állítottak össze, és a gyermekágy első napjától lehet végezni. Én most azt "használom". Sokat fáj a hátam, és ez segít. Ha valaki igényli, megpróbálom lefotózni, hátha sikerül olvashatóan, és közzéteszem. De akkor szóljatok, hogy kell e , mert kérésre tényleg szívesen megteszem, de potyára nem akarom. :oops: :D

Puszi mindenkinek, du. kirándulunk, kihasználjuk amíg apa itthon van.

Esztora, Arwen, rátok (is) sokat gondolok! :wink: ++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
KépKép
fioona

Nán-Dorka jó látni a fiacskádat is. Bár én már láthattam priviben, de szívesen nézegetjük még. :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Esztóra,
kipróbáltuk a homeobogyókat is, de semmi. pocakfájás marad :(
Nagyon drukkolok neked, hogy Zétény mihamarabb kijöjjön. Mindig, amikor jövök ide a fórumba és elkezdek visszaolvasni, akkor azt várom, hogy "és igen, megszületett..." Na majd most

Arwen,-re
is sokat gondolok, hiszen lehet, hogy Atti épp most bújik elő :lol: :lol:

Nán-dorka,
nem kaptam meg a privit :( Masszirozást nekem is mondták a pocakfájásra, de Gabi baba nem szereti ha bizgerálom a hasát (persze akkor próbálkozom, amikor nem fáj neki)

Posi,
gyönyörűűűűűűűűűű a babócád :lol: és mosolyog rátok ;) én látom ;)

Pinkiné,
azt hiszem ez úgy történt nálatok, ahogy a nagy könyvben meg van írva. Ne aggódj, az a baba ha jönni akar jön és nem számit, hogy Apának volt-e hozzá kedve épp aznap vagy nem ;) már mint érted :oops: szóval izé... hagyjuk, ma kicsit szétszórt vagyok :mrgreen:

Vicky,
nekem is küldesz mail-t? Köszi :mrgreen:

Ágota,
sajnálom, hogy ilyen parinyát voltak veletek, de nagyon jó, hogy nincs semmi baja Csonginak. Az, hogy ilyen ügyesen viselte a kórházat, az külön jó :)

Nem is tudom, nálunk egy új fajta sírás alakult ki Gabi babánál. Átviszem a nagyikhoz (bármelyikhez) autósülésben, és amikor megérkezünk olyan éktelen sírás rívás kezdődik, mint amilyen még soha :roll: Nem igazán értem a dolgot. Olyan mintha megijedne tőlük, pedig napi kapcsolatban vagyunk, látja őket, csak ugye akkor otthon vagyunk. Szóval nem értem :roll:

Ja, és ezt nézzétek (kicsit homályos): :mrgreen:
Kép

Kép
Kép
adrienna

Jaj, de bunkó vagyok! Annyira a bébiket várom én is mindig, hogy elfeledtem Ákos babáról írni, mennyire tetszett. Valóban nagyon szépen kivehető édes pofija. :lol:
Gabi baba kis erőművész! :wink: Próbáld akkor masszírozni mikor fáj a poci. Hátha akkor még örül is neki, ha rájon, hogy könnyit a pociján. Gondolom a "lábemelgetést már ajánlották.
ÉÉn is gondolkodom ilyen tornáztatón ami a képen van. Léköti már Gabi babát? Szereti?

Vicky gyönyörűek a képek. Jót álmodoztam rajtuk. :roll:

Megyek, Oli kiugrik a kezemből.

KépKép
KépKép
fioona

az mitől van, h nem megy át a privi? és vissza sem jelzett, h nem ment át.
pedig Angyalkrisznek is írtam, már jópár nappal ezelőtt. az se ment el?

kezdenek összenőni a bébik. ami akkor még olyan nagy különbség volt - Doró pocakban, Olio már nagy többnapos :) -, most már kezd eltörpülni. néztem, h tán egyidősek? kezdem elveszteni ui. a fonalat, pontosan hány napos a szentem. mondjuk a vonalzó is rendetlenkedett.

Fio, klassz az a kendő, h még át is lehet alakítani hintává.

Én meg most azon gondolkodom, meddig béreljük a bölcsőcskénket, vagy esetleg vegyünk egyet és majd adjuk el? Csak nem tudom, sikerülne-e majd eladni.

Kép

Kép
nán-dorka

Fioona,
áááááááááááááá, amikor fáj, akkor meg sem közelithetem a pociját. Olyankor a dajkálás, sétálás, esetleg rázás, simizés válik be. No meg persze a biciklizés és a lábemelgetés. Csak vége lesz egyszer. :roll:
A bébitornázót nagyon szereti. Nézegeti a játékokat, ütögeti a kezével, beszéget velük, nevetgél rájuk. Nagyon aranyos, és teljesen jól elvan egyedül, én távolról szoktam figyelni, már ha kibirom :oops: :lol: :lol: Aztán elálmosodik és elkezd nyüszögni, akkor az oldalára forditom és már alszik is ott a szőnyegen.

Kép
Kép
adrienna

nagyon édi és ügyes Gabibaba, Adri! És milyen jól hangzik ez az elalvás is! várom már, h Dorót is érdekelje vmi a cicin kívül. akkor tesó is többet tud majd kezdeni vele, bár így is jó szórakozásaink vannak!

Kép

Kép
nán-dorka

nyűggombóc a lány, pedig még írni akartam Fiónak...

örülök, h örültél a nagyfiúképnek, és köszi, engem érdekelne a torna. most is fáj a hátam...

Kép

Kép
nán-dorka

Adrienn, próbálom én is így felfogni a dolgot. Igazából apa "beolvasása" megtette a hatását.
Azon akadt ki igazán (JOGOSAN), hogy én nem tekintettem az együttlétünket teljesnek azért, mert neki nem volt "jó" a végén. Mert hogy neki igazán attól volt jó, hogy nekem jó volt. :oops: Na, ebbbe most belekeveredtem, de gondolom, értitek. :roll: Elmagyarázta, hogy Ő aggódik (lehet, hogy ez stresszeli Őt), mert hát hiába 9 hónap mire az a baba kijön, utána ha gond van (anyagi téren), nem küldhetjük vissza posta fordultával. A legfájdalmasabb, hogy igaza van. :? Úgyhogy most ismét megpróbálom elfogadni a sorsomat és várni a babánkat, amikor Ő érkezni szeretne.

Annyira édes ez a nagy fiú, hogy már így tartja magát :)

Nándorka ez a babamasszázs dolog nagyon jó lehet. Barátnőm is csinálja a kislányának és nagyon élvezik mindketten. Mondjuk Ő azt hiszem pont fürdetés utána szokta :)

Ragota, örülök, hogy végülis nem volt semmi "nagyobb" baja Csonginak és hogy ennyire jól viselte a bentlétet. :wink: Egyszer feküdtem a Bethesdában. Hát, iszonyú volt. Külön szobában voltam tök egyedül (hátul, a kezelő mellett). Ráadásul jól meg is fáztam, lázas lettem. Vizsgálatra mentem amit altatásban kellett volna csinálniuk. Hát, ez annyira sikerült, hogy végig ébren voltam a beavatkozásnál. Úgyhogy számomra kész horror az a kórház :evil:

Arwen nekem még mindig nem írt. Lehet, hogy elfelejtett minket értesíteni? :shock:

Esztora, nagyon kiváncsi vagyok a Ti manócskátokra is :) Szép lassan Ő is készülődik kifelé a nagy világba :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Adri, kösz, megkaptam a privit, majd írok is, csak most már aludni kéne. Dorónak is!!! Ugye megmondja neki vki?! :D

Kép

Kép
nán-dorka

Adri, Pinkiné, küldtem privit!

Adri, gyönyörű a kis Gabi baba, hihetetlen, már mekkora nagy fiú :lol: :lol:

Arwen???????????? Esztora?????????????? Ugye nem felejtkeztek meg rólunk??????????????

Fioo, örülök, h. tetszettek a képek 8) 8)
Kedves Anyukák! Én is kérek babás képeket méééééééééég!!!!!!!

Ágota, a kisfiad egy igazi hős! Örülök, hogy okés minden! :)

Sokan el vannak tűnve, Vivi, Szeri, Meri, Toti...csak hogy néhány nevet említsek, tessék jönni!

Hajniék meg azóta már a tengerparton pihiznek 8) 8)
vickybabe

Vicky,
irigy irigy irigy irigy :lol: :lol: :lol: gyönyörüek a képek, nagyon klassz helyen voltatok :lol:

Pinkiné,
szerintem igazán nagyon jó pillanat sosincs. Persze nem vagyok a híve annak sem, hogy felelőtlenül vállaljunk gyereket. Férfiak meg ezt az egész babaprojektet olyan másképp élik meg mint mi. Mert igazuk van abban, hogy szeretni kell egymást, aztán előbb utóbb jön a bébi, de nekem személy szerint minden akció után az járt a fejemben, hogy na vajon most sikerült? Hiába próbáltam nem erre gondolni, akkoris ez ugrott be utána rögtön :oops: :roll: Mondjuk Apa nálunk is már kivolt, hogy 12 óra munka után még kétnaponta én is elkaptam.

Nán-dorka,
kiváncsi vagyok ;) de várok, amig Doró elalszik :) Na azért Gabi baba sem alszik mindig el varázsütésre. :)

Kép
Kép
adrienna

Hát még mindig semmi hír????

Húúú, ez a játszószőnyeg, vagy nyújtózó vagy mi, ez nagyon jó. Csongor egy fél órát elbeszélget benne, ütögeti a játékait, meg-meg fogja, szóval javallom mindenkinek. Ő is elfárasztja Magát benne, aztán nyügi lesz és elaltatom. De addig is tudok ebédelni, reggelizni, ide bekukkantani, szóval nagyon hatékonyan el lehet tölteni ezt az időt.

Kép

Kicsi Szivem...

No megyek. Már úgy beszélget, egyszerűen elalélok Tőle!! :lol:

KépKép
KépKép
ragota

Sziasztok Drága Lányok!

Háát, Arwenékről még mindíg semmi hír...a múltkor írtam Neki-miután informált-, hogy mind nagyon sokat gondolunk Rájuk és drukk-meg puszihegyeket küldünk, ő is puszil sokszor mindenkit, de azóta semmi. Biztos nem felejtett el minket,csak gondolom mostmár eléggé stresszeli, hogy mikor lesz kinn a Nagyfiú. Úgyhogy tutibiztos, hogy ha meglesz Ati, arról nem maradunk le. Szegénykéim, jó sokáig húzódik ez Náluk. :( Remélem, Ákos fürgébb lesz.

Adri:D
Jajjj, de kis ügyes! És menniyre szép! :D:D:D Hihetetlen, hogy két hónaposan így tartja a fejét, nagyon ügyes, erős baba! Remélem a hasfájás is nemsoká a múlté lesz.

Dorka:D
Én is akartam a múltkor írni, hogy tök jó a Fiadat is látni, nagyon szép gyerek Ő is. :D A masszázs engem is érdekelne, úgyhogy ha lennél olyan drága....:D:D:D

Fioo:D

De jó, hogy ilyen szép kendőt kaptatok! Én végül nem mertem venni, mert a bababörzén volt bemutató a megkötési módokból, és nekem annyira bonyolultnak tűnt, hogy nem mertem bevállalni... :oops:

Ágota:D
Jaj, szegénykéim:(:(:(::( De ez a Nagyfiú egy hőőőőőőős!!! Nem csodálom, hogy büszke vagy Rá. Remélem, azért nem lesz túl gyakran ilyen kórházas epizód az életetekben. Annyira édes, ahogy a válladon szundizik, szépek vagytok együtt! És hogy már dumál...jaj, már én is úgy várom ezeket a perceket!

Ninokám:D
Tudod, nekünk hoyg jött Ákos.....:D:D:D Úgyhogy ennyit arról, hogy ha itt az idejük, mennyire érdekli Őket, hogy mikor szexeltetetk. Megoldják.:D:D:D:D:D

Vicky:D
Tényleg gyönyörűek a képek....már idén nyárra is Spanyolországi utat terveztünk-de hála Istennek jobb programunk akadt:D -, de mostmár biztos vagyok benne, hogy ahogy Ákossal utazni lehet, el kell mennünk megnézni. :D Köszi a virtuális nyaraltatást.:D:D:D

Na, sok puszi mindenkinek, Csajok:D

porsika

Sziasztok!

semmi hír nálunk sem.
igazad van Pinkiné szép lassan készülődik pedig annyira biztam benne hogy holnap nem kell a fél napomat a kórházban tölteni!
még bármi lehet,jele az nincs 1-2 kósza keményedésen kívül.
kiváncsi vagyok mit mondanak,ja és dokibácsim sincs lassan az ország területén :?

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Bocsi Lányok, de annyira nincs időm írni, persze olvasni szoktalak benneteket. Minden időmet leköti Balázs, nagyon sokat van fönt, alig alszik az utóbbi napokban, ha alszik, akkor meg gyorsan megcsinálom a házimunkát. De olyan jól ki tudja számítani a drágám, hogy mindig akkor ébred, amikor anyuci végez és szusszanna egy kicsit.

A bébiszőnyeg nagyon jóóóó, nálunk is bevált.

Képzeljétek! Megjött. :( Várhatott volna legalább egy félévet még... (na de legalább tudni fogom a ciklusaimat) és olyan érdekes, mert elég kevés mennyiség, el is gondolkoztam rajta, hogy vajon ez normális? Angyalkrisz, neked is kevés volt?

Esztora, Arwen: minden nap többször gondolok Rátok! Ezek a bébik aztán tényleg jól érzik magukat odabent, pedig olyan szép napsütéses idő van, hogy igazán kibújhatnának.
Szerintem Arwen mostmár személyesen fog jelentkezni itt a neten. Hihetetlen, hogy még mindig nincs náluk semmi. Direkt hagy itt bennünket izgulni!!! :lol:

Porsika: nagyon klasszak a képek a kicsi gyerkőcödről, a mosolygós az valami haláli :D

Adri: Gabi baba milyen ügyes!!! Mióta emeli így a fejét? Sajnálom,hogy még mindig szenvedtek a hasfájással, ha minden igaz, akkor a negyedik hónapra elhagyja ezt... én szorítok, mert nagyon együtt érzek veled!!!

Ragota: szintén nagyon jó képet tettél föl! Édesek vagytok így kettecskén is, de a múltkori hármas képekért irigy vagyok ám! Sajna még rólunk sincs 3-as kép, mindig elfelejtjük, hogy lefényképeztessük magunkat.

Vicky: a képeitek fantasztikusak!

Mindenkinek sok puszi, dobok egy képet szívem csücskéről:

Kép
szerika

Üzi Arwentől:
"Ma 12.53-kor megszületett "pici" fiunk, Attila. 4 kg, 58 cm! Nem volt egyszerű megszülni, de mindent megér ez a tündérbogár! Nagyon boldogok vagyunk!"

Úgyhogy drága Arwen, ezúton, itt is: Isten hozta Ati babát!

porsika

Szeri:D
Köszi:D
Balázs is nagggyon édes!Ez a teli szájjal kacagás...meg kell zabálni!! Szegénykém, neked is jó hamar visszatért az áldás...kívéncsi vagyok, nekem vajon mikor fog visszaállni...bár előtte még meg kéne szülni ezt a kis Tündérbabát:D:D:D::D:D

Esztora:D
Nektek is ezer drukk, mostmár tényleg rajtad a sor! :D Remélem Zétény hamar kibújik, tök jó lenne, alig pár nap lenne Közte és Ati közt. Ne haragudj, de nem emlékszem pontosan :oops: : ha a kiírt időre nem jön, akkor császár, vagy megindítják?

puszik

porsika

Arwen drága! Éljen éljen, éljen! :) Isten hozta Ati babát :) Legyen részetek sok örömben és boldogságban, a következő évtizedekben :)

Magától jött vagy indították a nagy Fiút a világba? :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Arwen nagyon-nagyon gratulálok és mostmár tényleg én jövök!!!!
Lurkó látod megvárta Attillát!

Bridzsi

Kép
esztora

De jó!!!! Arwen! Szívből gratulálok Ati babához! Nagyon szép méretekkel rendelkezik! Sok tejcsit és boldogságot! várunk ám a szüléstörténeteddel és a fotókkal! :D :D :D Kíváncsi vagyok, hogy vajon magától beindult-e vagy megindították.

Szeri! Nekem nem volt kevés. Rendesen megvolt. De szerintem mindenkinél máshogy jelentkezik.

Pinkiné! Én szültem a Flórban. Az orvosom: Erdélyi Zsolt. Csak jókat tudok mondani róla. Te is Kistarcsához tartozol?

Porsi! Nagyon szépek a fotók Ákosról, édi ahogy mosolyog!

Esztora! Neked is mennek a drukkok!

Nándorka! Megkaptam a privit csak még nem volt időm válaszolni. Na majd most.

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Ja igen, Pinkiné! Az előbb akartam még írni, hogy tényleg, ha jönni akar a babó, akkor úgyis jön. Mi nem voltunk együtt a peteéréskor és utána, mert nekem nem volt kedvem akkor hozzá. Mégis abban a hónapban jött össze Csenge! :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Angyalkrisz, köszi a bátorítást :) Nemsokára úgyis kiderül, mi történt ebben a hónapban. :)

Én régebben a Várkonyi doktorhoz jártam, de nem igazán voltam vele megelégedve. Egyik alkalommal rossz kedvében leüvöltötte a fejemet. Na, utána már nem is mentem hozzá. Területileg oda tartozom, de a mostani dokim meg a Bajcsyban van. Ő kezdte el nálam a Clostyt, végre, valahára.

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

ARWEN!!!!

JAJ DE JÓ VÉGRE!!!!

HATALMAS FGATULA A SZÉP NAGYFIÚHOZ!
:lol: :lol: :lol:

KépKépKépKép
*orsi*

holnap reggel megyek nstre(tuti megint 800-an lesznek)aztán meg áramlás nézés és súlybecslés is lesz azért nem jövök majd.ha v.mi van Pinkiné-nek jelzek.

Bridzsi

Kép
esztora

ARWEN! Végre-Végre!!! :D :D :D Már úgy szerettem volna gratulálni, hát most eljött az idő: GRATULAAAAAAAAA!!!! Minden jót nektek, jó egészséget, sok tejcsit!!!! Szép méretei vannak Atinak, de ez nem csoda, volt ideje bőven fejlődni :D
Várunk ide vissza, hogy mesélj!!!
szerika

Húúúúúúú nem semmi méretek!!!!!!!!!

Atti baba, Isten hozott!!!!!!!!!! :D :D :D

Arwen drága, sok boldogságot és jó egészséget az egész családnak!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D Aztán gyere mielőbb, várunk vissza!!!!!!!!
vickybabe

Esztora, most aztán tényleg rajtad és Zétény babán a sor!!!!!!!!!! :D :D :D
vickybabe

Hello Csajok!

Bocsi, kicsit eltűntem, de azért neha beleovasgattam.

Arwen: óriási gratula!!! Nagyon izgultam már érted. Remélem nem volt sok gond, és csak szép emlékeid maradnak. Sok-sok tejcsit és jó égészségat kívánok mindkettőtöknek.
Asszem Atinak jó kilátásai vannak a topik legnagyobb babája címre.

Porsika: Ákos baba nagyon édes. Most már ti is nemsokára láthatjátok élőben. :wink: Esztora után már te jössz!!! :lol:

Adrienna: hát Gabi baba fantasztikus. Milyen gyönyörűen tartja a fejecskéjét. Ne aggódj, most már bizti hamar véga a hasfájásnak, hiszen olyan nagy fiú már.

Esztora: Húúúúúúú, nagyon izgi! Már bármelyik pillanatban megérkezhet Álmos. Remélem nem lesz hű a nevéhez :wink:
Várjuk az infokat Pinkinétől.

Rágota: ahogy elnézem Csongi baba kb annyira sárga mint te vagy én. Nemhiszem hogy aggódnod kéne bármi miatt. És kóros soványságot sem látok rajta... csak azt hogy mennyire szereti az Anyucikáját :lol:

Szerika: jajjj, Bali baba milyen édes...annyira jó látni hogy milyen boldogok ezek a kis csöppségek.

Bocsi, akiket név szerint nem soroltam, de mindenkire gondolok. Remélem ez a hónap sikeres lesz valakinek, mert hiányzik már egy új zebrás teszt.

Pussz
Timi
toti77

Arwen: gratulálok! Nagyon sok tejcsit, egészséget és boldogságot kívánok Nektek!

Kép Kép Kép
meriann

Nahh... ma 2.5 óra sírás (inkább ordítás) :cry: :cry: :cry: volt a délutáni program. Gabi baba szegénykém, most ájultan alszik, én is hulla vagyok, úgy hogy csak gyorsan

ARWEN
HATALMAS GRATULA. NEM SEMMI MÉRETEK, SOK BOLDOGSÁGOT ÉS TEJCSIT KÍVÁNOK

Esztóra,
rajtad a szemünk :lol:

Timi,
de jóóóóóó, hogy jöttél, már olyan régen voltál. Tessék jönni gyakrabban

Nán-dorka,
én még mindig nem kaptam privit :(

Szeri,
Bali baba zabálnivaló :lol: Nálam még nincs miki, de nem is bánom ;)
Nem tudom pontosan, hogy mióta tartja így a fejét. Nagyon erős baba a kezdetektől fogva.
Én is bizom benne, hogy hamarosan elmúlik a hasfájás, mert nagyon sok energiát kivesz belőlem, ráadásul az anya-fia kapcsolatnak sem kedvez... :cry: :cry:

Porsi,
kapunk ház képeket?

Itt most hatalmas vihar lett. percenként rohanok be Gabi babához, mert hatalmas dörgések vannak. Ja és vizszintesen esik az eső. :?

Kép
Kép
adrienna

Bocsánat, hogy nem jövök, de ahogy egy percünk van a háznál vagyunk. Nagyon fáradt vagyok, de van értelme. Nemrég jöttünk haza ma is, megyek is zuhanok az ágyba.
A babucik gyönyörűek a pocakban lakók és a már kint lévők egyaránt.

Ja, és Fioona: Nikol írásából saját magamat hallottam én is, csak kívülről könnyebb ezt észrevenni, mint átélni.
meriann

Sziasztok!

Arwen! Szívből gratulálok!

Kép

Gondolom nem volt könnyű megszülni, de az is biztos, hogy az semmi a mérhetetlen boldogságodhoz képest.

Meri, bár hiányzol a topikból, azért jó építgetést-szépítgetést kívánok. Biztosan élvezed. :wink:

Adrikám, Gabi babának nyugodt álmokat kívánok, remélem, ha lassan is de biztosan elmúlnak ezek az idők. A kapcsolatotokat pedig hidd el, hosszútávon nem tudja elrontani. Biztosan érzi, hogy mennyit aggódsz érte, és mellette állsz. :)

Szeri neked is megjött? :( Pár napja nekem is mensi jelzősen fáj a derekam. :? Azt hiszem, hamarosan követlek titeket. :cry: Bali baba milyen vidám! A Csongor-Ágota párostól pedig el kell olvadni. :P

A kendőm nem a magyar Lana, hanem, a külföldi linkről egy Didymos.
Ma elolvadtam Lillától. Fel akarta venni Oliot a kendőbe magához. :D És ez csak az egyik kedvessége.
Apa viszont reggel elutazott. Pénteken jön haza!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Annyit akartam írni, de Oli végre elszenderedett a kendőben. Megpróbálom letenni, bár az előbb is csak 10 percet aludt nélküle. :roll:

Üdv az angyali babáknak, és mamáknak! (a leendőknek is)

Kép

KépKép
KépKép
fioona

Arwen, nagyon sok boldog percet, órát, évet kívánok Nektek együtt a családban! Puszikat és jókívánságokat küldök annak alkalmából, hogy kinyílt a Te kis virágod is. :)

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

bocs, Adri, majd újraírom privit, csak most megint csak picit tudok írni, mert nehéz ez a leányzó.

Fio, Szeri, nagyon imádnivalók ezek a srácok!!!

Kép

Kép
nán-dorka

Arwen!
Gratulálok Neked Atti baba születéséhez. Igaz már lassan két hete nem olvastam, most is csak annyit tudok, hogy megérkezett, de majd próbálok visszaolvasni.
Vigyázz Magatokra.

Vagyok én is, csak sajna nem igazán jutok gépközelbe. Tanítom az utódomat, és egész nap itt ülünk mindketten, nem tudok írni. Most viszont kiment valahova, így megpróbálok visszaolvasgatni kicsit.

Remélem mindenki jól van. Puszi Nektek, hiányoztok ám.
vivi79

Hééé, tegnap írtam, és nem látom magamat.
No mindegy.

Csak Arwennéknek gratuláltam, leesett az állam a méreteitől. (na jó, inkább a mi babáinkhoz képest), mert ennél sokkal nagyobb babócák is születnek, manapság ugyi elég gyakran.

Jajj, annyira szépek a babák!!! kintiek is, benti is!!!! :twisted:

Ti nem izzadtok össze a babával???????? Márhogy a kendőben. Én egyszer próbáltam, el is aludt, de pont a nagy melegben, és szanaszéjjel izzadtunk.

Nem is mondtam, hogy a dokinéninik mondták, milyen hosszú a Csongibongi, már 62 cm. Most pedig elkezdtett husisodni, kezd gyarapodni is!! 1 hét 170 gr!!

Toti, örülök,hogy hallatál Magadról, ezek szerint van munka bőven :-)

Vivi szegény, lassan abba kéne hagyni a melót...

Pinkiné...tudod mi a véleményem erről a tervezett dologról. Higgy benne, hogy a Babád akkor jön, amikor Ő akar.

húú, azonnal mennem kell, pusza

KépKép
KépKép
ragota

Sziasztok Lányok!

Vivi:D
De jó Rólatok hallani! Te is hiányzol ám nekünk! Remélem Enikővel is minden a legnagyobb rendben, meg az is, hogy hamar túl lesztek a betantáson, és utána már csak a Pici Lányoddal foglalkozhatsz!

Adri:D
Szegénykéim:( Jól kijut Nektek ebből a pocakfájásból... majd rakok fel képeket, de mostmár megvárom, mg a bútor is bekerül. :D

Fioo:D
De gyönyörű ez a Gyermek! Lilla megegy igazi kis tündér!

Merike:D
IGen, nagyon hiányolunk, de olyan jó, hogy végre a saját házatokat csinosítgathatjátok! Várunk ám vissza majd képekkel, meg beszámolóval! :D

Toti:D
Neked is nagyon örültem, olyan rég nem "láttunk":D Igen, én is pont a napokban gondolkodtam rajta, hogy Zétény pikk-pakk meglesz, aztán már mi jövünk Ákossal....jól elrepült az idő.

puszi mindenkinek

porsika

megjöttem,minden ok igaz megnyitotta dokibácsi a méhszájjat hogy a magzatvizet megtudja nézni.nem volt kellemes....
holnap újra megyek és a jővőhéten kell befeküdni ha addig semmi fejlemény.
megyek pihenni mert kicsit görcsöl meg vérzik odalent.

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora! Mennek a drukkok, hogy minnél hamarabb kibújjon most már Zétény! Nem tudom hogy bírod. Én már nagyon türelmetlen voltam a végén, pedig Csenge pár nappal előbb jött a kíírt időpontnál...

Teszek egy pár képet. :D

Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?