Sziasztok!
Porsi drága, annyira édes ez a gyerek!
Hiába, nekem is csak jóképű keresztgyerekem lehet
Hát lányok, azt hiszem ennek a ciklusnak bucsút inthetünk
Ugye a mensi vége óta 2 naponta együtt voltunk. A 13. nap reggelén volt egy kis cervix meg egész nap szurkáltak a petefészkeim. Este apával gyúrtunk is.
Aztán a 15. nap estélyén olyan cervix volt, mint a mesében. Tényleg, ahogy a nagy könyben meg volt írva. Igen ám, de apa bealudt és hát elhajtott, amikor próbálkoztam.
Na de sebaj, gondoltam következő reggel.
Hát, ez sem volt az igazi. Igaz összebújtunk, de szegénykém annyira stresszelt, hogy neki nem volt jó, csak nekem. Szóval, max. előkiskatonák jutottak be.
Na, gondoltam én, sebaj, majd este, mozi után.
A 2. film alatt és hazafelé is, éreztem hogy fáj a méhszájam, a derekam stb. Gondoltam, itt az isten lába, fogjuk meg! Hát, nem fogtuk.
Hazajöttünk 1/4 12-kor, apa fogat mosott és lefeküdt aludni. De ma délelőttre "beígérte" a dolgokat. Bár tudom, hogy a megrepedt tüsző 12 órán át életképes, már nem érzem azt a fájdalmat a méhemnél, szerintem már vége van a pének.
Úgyhogy most el vagyok szontyizva, hogy lekéstünk erről a hónapról.
Apa szerint az volt a baj, hogy megmondtam, ,hogy pém van. Volt benne egy hatalmas adag bizonyítási vágy és hát annyira akarta, hogy a végén nem lett belőle semmi
Dehát majd kiderül. Bár azt is mondják, hogy a cervix után 1-2 nap a tüszőrepi. Hát nem tudom. Kb. 2 hét múlva megtudjuk. De én nem reménykedem
Ti is úgy gondoljátok, hogy a 13. nap estélyén bejutott kiskatonák már estélytelenek a 16. napon? Mert nekem ez a félelmem.
Na jó, most már hiába agyalok rajta. Elmúlt, kész, passz.
Megyek megfürdök, aztán elmegyek piacra virágért és kimegyek a temetőbe anyuhoz.
Köszi hogy meghallgattatok, jó volt a keserűségemet kiönteni.
Vicki, én nem kaptam e-mailt. Kaphatok?
Esztora, nagyon megy a drukk neked
Jaj tényleg, jól emlékszem hogy valaki a Flór Ferencben szült? Arra már nem emlékszem, hogy ki, bocsi
Melyik dokinál szültél, megmondanád?