Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Kedves Petik és Péterek,
nagyon boldog névnapot kívánok Nektek!!
Kép

Annamari,
Neked meg előre boldog névnapot!
Kép

Mindenkinek kellemes 7végét! Mi elhúzunk anyuékhoz vasárnap, majd onnan jelentkezem!
Pussz.
angi79

Annácska:
Petikének boldog névnapot!!!!

Livi:
szörnyű a történet :( , úgy látszik mindenkinek van kamionos története, nekünk is, a 2/A úton szorított le minket egy amikor Dorinával voltam terhes, Peti utánament, felírtuk a rendszámát és feljelentettük.

Era:
nem tudok segíteni ügyvéddel, sajnálom, hogy így vagytok (ismerős) :(

Vok:
mi van Veletek???
én sem írok most gyakran...

Mi ma este apával végre elmegyünk valahova kettesben, már alig várom!! 8)

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

folytatás:

Edit, Ildi:
Leventéknek és Lacnak is boldog névnapot!!!

Cory:
hurrá!!!! akkor végre ki tudtok messzebbre is mozdulni a manókkal!!! :)

Annácska:
Dorina már 3-szor volt moziban (az utóbbi pár hónapban) és szájtátva nézte végig, ez is gyerekfüggő, de másfél évesen én sem vinném az tuti!!

Anita:
végül mikor jöttök Pestre??

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!

Vagyok én is, csak múlthéten vendégem volt és ő ült a gépnél... (Ádám hozzászoktatta a CSÉ-hez... :(), a héten meg jó sokat nem voltunk itthon...

Edit és Tünde!
Köszönöm a hiányolást!! :D Jól esett!

Minden Leventének, Lacinak és Petinek (aki ma tartja) nagyon boldog névnapot kivánok!!!

Bartika!
Neked meg boldog szülinapot!

Era!
Körbe kérdezek...
Sajnálom, hogy idáig kell menned!

Boscó!
És akkor titeket mikor is látunk???

Anita!
Fenti kérdés rátok is vonatkozik. :D:D

Gyöngyi!
Mi van a pároddal? Műtét óta nem irtál!!!!!

Livi!
Jajjjj, neked nagyon sok kitartást az apa mentes időszakra... ha nagyon nem birod, szivesen átugrunk Hannával az Örsre. :D

Edit!
Ez a kamionos nagyon durva!!!!!!!! Remélem azért nem fog szivózni a biztositó!!!!!

Angi!
Lazán mondhatná magáról Lidi, hogy 2,5 éves... :D Nagyon vagány! :D

Nálunk egyébként semmi különös nincsen... Anyám lakását már kemény 1 házaspár megnézte. Legalább az elsőn túl vagyunk. :D

Eszter
Kép
Kép
vok

Pétereknek, Petikéknek boldog névnapot kívánok! :D

Kép

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Csak röviden, mert Vince már nyúz, hogy kártyázzak vele ...

Cory: Nagy nagy gratula a jogsihoz :) Biztos voltam benne, hogy most nem lesz semmi gáz :) (De nagyon titkolóztál most előttünk, hogy mikor mész vizsgázni :wink: )

Boscó: Valamikor fogok írni pü-t, de most időm semmi, hétvégére meg elutazunk.
Mosógép-fun Fannikát már nagyon szeretném megzabálni :)

Anita: Nálunk végül nem lett semmi a tegnap esti filmnézésből, mert mind a ketten elszuttyogtuk az időt, fél 12-re kerültem ágyba :shock:

Livi: Nem tudom miért görbe a lába, de dokinő szerint lehet élettani dolog is, azt mondta, hogy ki fogja nőni. csak adjam neki folyamatosan a D-vitamint.

Jó a bejárónőd :wink: :lol: :lol:

Tünde: Jó szórakozást ma estére :) Jajj-jajj megint sárgulok :oops: :oops: :oops:
Jöhetnél kicsit gyakrabban azért ...

Eszter: Na végre, hogy te is jelentkeztél! :)
Hatalmas drukkok a lakáseladáshoz, nem könnyű, ezt tudom, főleg most, hogy itt a nyár, és mindenki elutazik szabira :?

Angi: Lidi irtó vagesz kis csaj, nagyon cuki a fürdőruciban :)

Tényleg mennem kell, mert nem hagynak nyugton ... :roll:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Olyan vicces, hogy ha irok, kihal a topik... ha nem, akkor meg pörög. Tuti taszitalak benneteket :lol: :lol:

Ki vagyok, mint a bili füle... Hanna és Bigyó is egész álló nap hisztis volt.... Bigyónak már nyugtatót is adtam, mert nem birta a szive... Komolyan, nem tudom mi lehet... Hanna olyanokon sirt, mint még soha, Bigyónak meg szeparációs szorongása van... Na, ezért nem kell nekem még egy gyerek... :D 3al már nehéz lenne. :D:D
És had ne mondjam,h ogy Ádám se épp segitség. Hazajön és munka cimén elvonul. Nagyon kezdem unni a dolgot...

Lépek, hátha akkor vissza tér az élet. :D

Vasárnap Melittával lelépünk a Balcsira, szóval mi se leszünk a jövő héten.

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok :)
Tünde :)
Annamari már régen akart moziba menni, de én nem mertem magammal vinni. Most legalább élvezte :D

Anita :)
Drukk a diplomaosztóhoz :D Fényképet mindenképp várunk :D

Ági :)
Peti is imádja a táncit :D Szerintem ilyenkor még nagyon bennük van a ritmus :D
Moziba egyébként 3 éve nem jutottam el :roll: Már nagyon kellett :D
Majd legközelebb romantikázunk is kettesben :lol:

Livi :)
A hideg kirázott a szomszédod szülei balesett olvasva :(
Nekem sem a kedvenceim közé tartoznak a kamionosok és ha lehet kerülöm őket.
Tünci ügyesen takarít :D
Hajrá eszperentó :D

Era :)
Sajnálom, hogy idáig fajult a dolog :(
Nincs családjogi ügyvéd ismerősöm.

Anita, Angi, Tündi. Vali, Eszter :)
Köszi a köszöntést :D

VokEszter :)
Már nagyon hiányoztál :D
Remélem sikerül anyád lakásást eladni :)
Anyósod mikor költözik?
Drukk, hogy a hisztis korszakot túléljétek :D

Vali :)
Ez a szülők sorsa, ha itt a szünidő :D
Nekem jövő héten azért anyám besegít egy kicsit :D
Tuti kinövi a görbe lábát Aliz :D

Eszti :)
Boldog névnapot Petinek :)
Kép

Megyek, mert apa mindjárt haza ér :D

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Csak hogy Eszter ne higgye, hogy miatta nem írunk! :wink:

Utólag is boldog Levi, Laci, Peti napot!

Eszter!
Drukk a lakáseladáshoz! Biztos valami front volt ma, hogy így nyűgösködtek a gyerekeid! :lol:

Vali!
Ti hogy álltok a lakással?
Anyumnak olyan görbe lábai voltak, hogy azt mondták rá, hogy az már nem is O láb, hanem karika, aztán mégis tök jó lábai lettek.
Azért a babázásról ugye nem mondtál le teljesen? :( Hol olvastad?

Tünde!
Nekünk sajna nem jó a júli 12-e, :( Attila nincs itthon, mi meg Anyumékhoz megyünk. A nővérem két nagyobbik gyereke is ott lesz, utána meg a bátyám középsője is, úgyhogy azért mi sem fogunk unatkozni! 8)
Estére jó szórakozást nektek!

Edit!
Durva a baleset! Rendőrt hívott a férjed? Azért legalább az ne csináljon ilyet, aki hivatásos sofőr! :evil: Én is utálom a kamionosokat! Meg a motorosokat, meg még néhány "fajt". Persze kivételek mindenhol vannak, de ritka. :?

Angi!
Lidit ismét csak csodálni tudom! :D

Melitta!
Én szőke nő vagyok, nem értem ezt a régi autó matrica-ügyet! :roll:

Cory!
GRATULA! Mesélj milyen volt! :D

Bartika!
Az is felháborító, hogy beengedik a másfél évest a moziba! Vagy miért nem vitetik ki, mikor másokat zavar?

Boscó!
Édi lehet Fannika, ahogy táncol! Keve is imádja, sőt, egy hete megnéztük Apuci próbáját, utána mindenkinek azt mutogatta, hogy Apuci hogy táncol. Rendesen kifigurázta az apját! :lol: :lol: :lol:

Livi!
Micsoda segítség!!! :lol: És milyen gyönyörü szemei vannak! :D

Era!
Hú, de rosszul hangzik! Nem tudjátok valahogy per nélkül megoldani? (Persze gondolom, nem rajtad múlik, csak ez tényleg olyan szörnyű!)

Lányok!
Mit csináljak, hogy Keve a saját korosztályával is kijöjjön? A három év alatti gyerekekkel nem hajlandó kommunikálni. A nagyobbakat viszont imádja, szó szerint megy utánuk és rájuk akaszkodik, még akkor is, ha többen vannak. :roll:

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Sziasztok!

Era!
Sajnos nem tudok segíteni. Ekkora baj van?

Tünde!
Jó szórakozást nektek ma estére! :D

Vok!
Jöhettek bármikor! Csak előtte szóljatok és rendet rakok. :D Hiszti ma nálunk is volt, de csak kicsit. Biztos a melegfront miatt. A szomszédasszonynak migrénje volt miatta.

Holnap megyünk vidékre.
Jövő hét kedden meg szülői értekezletre. Életemben ez lesz az első. :?

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Livi:nekem is az eszperantó lesz majd a tanult nyelvem! :lol: Nekünk a cigányt is elfogadták volna :roll: de az a baj, hogy amit tanítanak tanfolyamon, azt egy cigány sem érti! :lol: :lol: Úgyhogy ez maradt! De aztán ráállok az angolra is, mert azt meg szeretném beszélni valamilyen szinten! :shock: Cuki a segítséged! Szülői értekezlet :shock: Hogy rohan az idő! :cry:

Era:sajnálom, én meg pláne nem tudok segíteni!De nagyon sajnálom hogy ilyen helyzetbe kerültél hogy erre is szükség van! Kitartást neked lelkileg!

Vokeszti: hát igen,akkor erre is jött az a front, mert Fannika sem bírt tegnap magával! Állandóan nyüszögött, ha felvettem azért, ha letettem azért!ÁÁÁÁÁ!!!!! Szóval alig vártam az estét hogy letehessem aludni! Azt hittem rossz éjszakánk is lesz, de szerencsére nyomta 8-ig! Remélem ma már jobb lesz! Jó pihit nektek!!!Majd kérünk képeket! Pasik:NO COMMENT!!! :lol: :lol:

Vali:Fanninak is van egy kis görbeség a lábában! Remélem kinövik! :lol:

Lidke:nagyon édi lehetett Keve is! Az a baj,hogy mi nem szokattuk Fannit a kamerához, és amikor produkálja magát, nem tudjuk megörökíteni, mert mindig abbahagyja mikor meglátja a kamerát! :cry: Fanni imádja a gyerekeket, legyen az csecsemő, vagy 8 éves! Állandóan öleli és puszilja őket! Haláli jófej!

Gyönygi: tényleg mi van a pároddal?

Faby, Esztipeszti, nagy már az izgalom????? :lol: :lol:

Mamacka:Merre vagy már megint???Kukkants már be pár sor erejéig!

Meli: Te már soha nem is írsz nekünk többet magatokról?Én olvasom néha a blogot! :wink:

Szép hétvégét mindenkinek!
Vendég

Boscó

...olyan aranyos vagy!!! :)
te mindig hiányolsz! az az igazság, hogy néha bele-bele olvasgatok de nemgyőzök reagálni.... mire végére érek a visszaolvasásnak el kell mennem... :(

Kivételesen a lakáson dolgozunk, most is csak enni jöttem haza, öcsém nem volt a gépnél így gondoltam bekukkantok...
előző héten meg a Balatonon voltunk... Ádámnak bejött egy hajó felújjítós munka, mi meg mellette nyaraltunk... nagyon jó volt kedden még le kell ugrani befejezni... én meg addig kertészkedtem, feltúrtam após kertjét...
Áron nagyon élvezi a Balatont... visítva ugrál be az úszóstégről a karomba alig győzöm elkapni... :)

Majd teszek fel képet...

A dinnyét meg kétpofára tömi... olyan cuki...

...most is mennem kell...

mindenkinek további szép nyarat!

marcsiádámáronbaba

jut eszembe... van már pocaklakója a topiknak???

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok mamik!

Mi is kívánunk boldog névnapot utólag is Levinek és Petinek!!!

Annácska! Akkor tutira csörrents, jó?

Lidke: Hát az történt, hogy a céges autó rendszáma helyett a régi autónk rendszámát diktáltuk be a matricavásárláskor. Ezáltal a céges autó úgy közlekedett az országban, hogy nem volt érvényes matricája, mert nem annak a rendszámára szólt, ami rá lett ragasztva. És amerre jártunk megbüntettek, de mivel gép ellenőrzi menet közben a matricákat, így az esetleges büntetésről csak utólag értesül a delikvens, tehát mi is így jártunk. Na, barnulsz? :wink: :D :D Zazi sem hajlandó nagyon a korabeliekkel foglalkozni, ez ne késztessen téged aggodalomra! Hiszen mit tanulhatna ő az "olyan kis pisisektől"? :lol:

Na, mindenkinek szép hetet kívánunk! Majd pénteken jelentkezem.

Melitta

Kép
nyf

Visszaolvastam egy kicsit és úgy döntöttem, hogy töltöm a topicot, mert a mai termés nagyon laza volt. :)

Boscó! Csigatésztát én is tudok csinálni és ha lesz mér benne gyakorlatod, akkor csak úgy pergnek a csigabigák! Azért ha mégis jöttök Fannikéval, akkor ránk is számíts! Én is kérek a mamid csigájából! Maj dobj egy privit és egyeztetünk, jó?

Gyöngyi! Apa hogy van? Nagy a csend felőletek!

Szelivi: köszi a matricás tanácsot, de már lejárt és ilyenkor már nem írják át. Csak amiatt vettük észre hogy rossz a rendszám, hogy megkaptuk az értesítőt és nagy hepciásan kikerestettük a könyvelővel a számlát és az a másik rendszámra szólt... ilyenkor már nem lehet tenni semmit. Írtam egy kérelmet, drukkoljatok!
Ház: nádtetős lesz, pelletkazánnal, kombi-puffertartállyal és ha minden jól megy, akkor kollektor-referencia leszünk. Gáz nem lesz bevezetve, áram igen. Hát ennyi. És lesz nagy komposztládám, meg szépséges kiskertem olyan fűvel, mint a Tündééké és csodás veteményessel. Na, persze kihúzom a biliből a kezem... csak költöznénk már!!! :evil:

Betti! Láttad, hogy tegnap este volt BA a MuPában! Telefonáltam, de hónapokkal ezelőtt elkelt minden jegy. Akkor minek plakátolnak??? :shock:

Tünde! Mi szívesen talizunk, csak várjatok meg minket. A jövő hét kilőve, de utána ihaj!

Anita! Zazi is húzza a szandit mostanában... :lol: Földvár szuperközel van szintén. Hétvégén biztosan lent leszünk. :) Nomeg akkor lesz a BalatonSound Zamárdiban...

Annácska: egy furgon vezetője nem gondolta át, hogy mit csinál, amikor lezárta a parjoló végét... nem tudott tőle kiállni senki, csa nagy üggyel-bajjal és szitkozódtak a népek. Nem tudom, hogy hozzátok tartozik-e, de azért szólok, hogy vigyázzatok, nehogy baj legyen, mert van ám vadállat típusú ember is... :)

Bartika! Melyik aquaparkban voltatok? És milyen volt?

Era! Sajnálom ezt a helyzetet és drukkolok nektek!

Lidke: Zazi is folyton táncol, de ő olyan "csőrdöngölős-toporgós" félét és néha körbeforog. A legújabb, hogy tolatva táncol: mint a Jackson... :lol: :roll:

Hát ennyi voltam mára! Szóval szépséges hetet nektek!

Melitta

Kép
nyf

Annamarinak boldog névnapot!!!

Most csak ennyi, hulla vagyok! Hosszú volt a mai nap :wink:

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok mamik!
Bekukk!

Névnaposoknak boldogot! A szülinaposoknak szintúgy!

Corynak meg hatalmas gratula!!!!

Hétvégén a lakást újítottuk... majd teszek fel képet... ideje lenne már beköltözni de nagyon lassan haladunk...Képzeljétek késsel kidöfték a kocsikerekünket... lehet a kocsmárost zavartuk a kilátásban... mivan ha legközelebb egyszerűen végigkaristolják az oldalát egy vasdarabbal???? férjem teljesen kétségbeesett, hogy ilyen helyre költözünk.. ráadásul csak azért vettük meg ezt a lakást mert azt ígérték, hogy beépítik a tetőteret, lesz lift.. stb felmegy a lakás értéke... májusban kellett volna elkezdeniük a munkálatokat... eddig semmi nem történt... ha ugrik a beépítés nemtudom mi lesz velem lift nélkül babakocsival esetleg nagypocakkal a harmadikra...
Olyan jó lenne egy kertes ház... annyira nem nagyok az igényeink, de egyszerűen ebben az országban teljesen ellehetetlenítik az ember életét... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

nnna jól kipanaszkodtam magam...

...visszaolvasni nemnagyon tudtam... olyan itt a tetőtérben mint egy szaunában... :( a képeket átfutottam nagyon cuki az egész csapat! És milyen rohamosan nőnek!!! Félelmetes!

Melitta
Ez a büntetés nagyon durván hangzik!!! :( Mennyi lett a vége????

...megyek is mert el kellene vinni gyerkőt oltatni.... holnap megint megyünk a Balcsira (Alsóörs) Ádámnak még van valami munkája...

Lidke
Áron is nagyon szereti rázni a seggét! Olyan cuki! Multkor a köhögésemre is táncolt! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

ja még azt akartam, hogy engem is érdekelne Melitta, hogy milyen ökoházat építetek?
Minket is érdekelnek ezek a megoldások!
Férjem a földházakért is odavan! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok

Utólagosan is boldog névnapot minden érintettnek :)

Köszi az érdeklődést, Apa jól van. Sikerűlt a műtét, kb. 2 napig biceget, most már szaladni is tudna, csak nem szabad erőltetni. Nem jöttem, mert két emberre vigyázni (Apa,Lili) dupla meló :)

Mindjárt visszaolvasok. Amit kivettem ebből az oldalból:

Cory: Nagyon nagy gratula neked

Era: Sajnálom a pereskedést. Nekünk (szerencsére) nincs ilyen ügyvéd ismerősünk

vok: Én is hiányoltalak volna ha gép közelben vagyok :) és én is észrevettem, ha én írok, akkor is kiszokott halni a topik :)

Képzeljétek tegnap kijött a 6. fogunk, amit kislányom azzal ünnepelt meg, hogy este 10 és éjjel fél 1 között 10 -20 percenként volt fent . Szerintem ilyen gyerek nincs még egy . Nem kell valakinek kölcsönbe legalább egy éjszakára? :)

Na jó visszaolvasok

Kép

Kép
pgyöngyi

CSAJOK!

KELLENE NEKEM MMR HOMEOS KIVEZETŐ, SOS. SZERDÁN KAPJA ALA.

Egy rakás patikát felhívtam, de fogalmuk sincs miről beszélek. :(

Segítsen valaki, honnan tudnám hamar beszerezni!

Köszönöm!

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok!

Jól eltűntünk mi is, kemény vizsgáim voltak, a szabadidőm angy része erre ment. A másik fele meg az esküvőszervezésre:) Amivel már egész jól állunk, de még mindig van tennivaló bőven. 1 hónap és 2 nap van hátra, egyre jobban izgulok, na. :) De gondolom ez természetes.

Gyöngyi, fogzást és az éjszakát sajnálom. :( Most nálunk is ez van porondon, 3 napja, megindult az utolsó 3 fog valamelyike (vagy több is?!), és hát nagyon fáj... napközben is egész nap ölben/kendőben van a fiatalúr, úgy azért szép a világ. :D

mamacka, keréklyukasztás :shock: Durva. Egyszer nekünk is kiszakították késsel a gumikat, mind a két kocsin, 2-2 kereket a házunk előtt. Valakik nemszerettek. :) :? Ami nem baj, de rohandjon meg. :evil:

Névnaposoknak utólagosan is boldogat! :)

Mostmár igyekszem nem elmaradni, bár ahogy látom annyira nem pörög a topic ebben a jóidőben. :)

Szép estét!

faby

Annácska: Annamarinak utólag is nagyon boldog névnapot kívánok :D

Kép

Nancsika: Ezt találtam az előző oldalon, Melitta írta Anitának:
"A G. Patika megküldi szerintem neked is a bogyót. www.homeopatika.hu Csak hívd fel őket. A patikusok sajnos a saját tudatlanságukat teljes mértékben át tudják hárítani a páciensre. Engem is teljesen bolondnak szoktak nézni a közeli patikában... már nem is fárasztom magam velük."

Remélem tudtam még időben segíteni.

Most csak ennyi, bocsi :roll:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Melitta!
Irigy vagyok a házikótokra. Én majd ha egyszer úgy alakul, akkor hőszivattyús házat szeretnék. Meg egy halom napelemet a tetejére. És az álmom még a háromrétegű üvegezés, de ez még itthon nagyon drága.

Mamacka!
Sajnálom az autót. Mindenhol vannak zizi szomszédok. És az se biztos sajnos, hogy szomszéd volt. Találkoztam már munkám során járó-kelő autóembléma gyűjtögető, késsel karcolgatós emberkével.

Gyöngyi!
Sajnálom a fogacskát, illetve az éjszakákat miatta. Le sem merem írni, de nekünk egyik napról a másikra kijött most is kettő. Kicsit dudoros volt, aztán már ki is jött. Bezzeg a szomszéd kisfiúnak nagyon csúnya szokott lenni, már előtte hetekkel, nagy gyulladt, néha már fehér, annyira feszül.

Nancsika!
Nekünk is meg akarta rendelni a gyógyszerész, de a dokinéni azt mondta, hogy ő nagyon homeós párti, de szerinte nem szükséges a kivezető a 15 hós oltáshoz. Úgyhogy mi hanyagoljuk.

Rólunk: Hétvégén pihi volt vidéken. Tünci evett egy csomó cseresznyét. Nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki, hogy visszatért az étvágya. Ma egyedül evett csirkepörit nokedlivel. Illetve inkább nokedlit néhány milligramm husikával. Olyan édes volt, ahogy a villával döfködte a kajcsit.

Na pussz! Lelövöm magam, mert már egy hete minden éjszaka hajnal kettőig zenét hallgatok a neten. Ma már végre aludni kéne.

Kép
szelivi

Halihow!

Köszönöm mindenkinek, aki próbált segíteni! :) Aranyosak vagytok.
Végűl összepakoltam a családot, és "elugrottunk" Gazdagrétre a patikába :D 2 óra alatt meg is jártuk, oda-vissza. Alex jól bírta, csak egy kicsit bepenészedett az autóba a melegtől. Szal megvan a cucc, ha valakinek szüxsége lenne rá, akkor tudok adni. Bár nem biztos, h Dunakeszi közelebb van, mint gazdagrét. :? De talán össze is tudunk futni valami közbeeső helyszínen. :)

Na, megyek is, mert kaját kellene gyártanom, csak még lövésem sincs, h mit... :(

Puszmákok!

Kép

Kép
nancsika

Hú, de nagyon csend van erre :shock:
Nancsika, örülök, hogy meglett a cucc:)

faby

Sziasztok!

Nancsika!
Örülök, hogy lett a végén bogyó!

Csajok! Megvolt életem első szülői értekezlete! Hát egész jónak tűnik. Először szeptember 17-én megyünk bölcsibe. Két hét a beszoktatás. Pillangó lett Tünci jele. Igyekeztem elég lányosat választani. Ja és Tünci legújabb tudománya: Mutat a pelusra és mondja, hogy kaka, aztán leguggol és kakil. Ma elmagyaráztam neki, hogy ha egy kicsikével hamarabb szól, akkor kakilhat a bilibe. Úgy tett, mint aki érti :shock: .

Kép
szelivi

Jó reggelt!

Üdv innen vidékről, nagyszülőzünk. Lidi nagyon élvezi, hogy egész nap kint lehet. Állandóan a kutyákat akarja nézni, amint felébred ez az első. :) Be nem áll a szája egész nap. Naponta 100szor elmondja, hogy "appa". Tehát apa hiányzik azért nekünk.

Livi,
a pillangó bizti jó lesz Tündinek. Ügyi, hogy jelzi a kakit.
Faby,
mi is küzdünk a fogakkal, most a 3.szemfoggal. Szóval együttérzésem. Elhiszem, hogy izgulsz az esküvő miatt. :)
Nancsi,
jó, hogy meglett a cucc.
Anita,
diplomaosztó? Mi ujs amúgy?
Tünde,
milyen volt az este apával? Aznap mi is mentünk volna vacsizni, de Lidi belázasodott és így nem hagytuk másra.
Gyöngyi,
sajnálom a sok éjszakázást. Jó lenne már 1 jó alvás, gondolom.
Vok, Melitta, Mamacka, Annácska,
jó Balatonozást!!! Aztán majd hozzatok képeket!
Cory,
jogsi megvan már? Vezeted az Opelt?
Vali,
veletek mi ujs van?
Bartika,
milyen volt a fürdőben? Lidinek vettem karúszot és imádja. Itt van 1 nagy medence és abban úszkált így. :D

Többiek??? Évi, Meli pl.?

Puszi. Szép napot!
angi79

Csóközön!

Na, megkaptuk a szurinkat. :( Egy MMR, és a Barihimlő elleni. :( Megígértem Alának, h egy darabig nem zaklatom a szurikkal.
Mázsálás is volt. Kiakadt a mérleg… :D 11240 g, és 81 cm. :) Május 23.-án éppen átlépte a 10 kilót… Iszonyat mennyit eszik ez a büdös kölök. :D Persze a darabos kaja még most sem kóser neki, pedig küzdök vele. Direkt sütök neki kiflit, meg szív alakú vajas kenyeret, de semmi nem gyere be neki. :( Talán, a bölcsibe segítenek darabos kajcsit enni…

Én büdös bunkó teljesen elfeledkeztem a szülinaposokról, és a névnaposokról:( Ne haragudjatok! Utólag kívánok mindenkinek nagyon boldogot!!!

Jók legyetek, hűsöljetek, bár nekem már elég volt a 17-20 fokból.
Pusza!

Kép

Kép
nancsika

Helló lányok,

tud valaki valami jó szállást ajánlani a Balcsinál? Kritériumok: nagyon közel legyen a víz, elfogadható ár (mondhatni olcsó), Marcival is jól elférjünk.
Az aug.20-i napokat töltenénk ott, ha találunk valami jó szállást.

Melitta,
mellettem valahogy elsuhannak mostanában a programok, így BA-t sem vettem észre...de lehet, hogy jobb is...
De jó lesz a házacskátok!

rólunk:
hol itt - hol ott. Voltunk Dorogon a nagyszülőknél, jövő héten Sárisápra a barátnőmékhez, júl. végén meg két hétre a másik nagyszülőkhöz megyünk. Amikor itthon vagyunk, akkor meg hozzánk jönnek vendégek.
Közben Marci bekapott valami vírusost, plusz kötőhártya gyuszi, de szerencsére elég gyorsan túl lett rajta.

Kép

Kép
bettiflame

Sziasztok,

Kicsit mi is el vagyunk tűnve, de ahogy látom, semmiről nem maradtam le, nagy a pangás errefelé :roll:

A Balcsisok remélem nem fagyoskodnak ebben a cudar időben, állítólag csak hétvégére jön vissza a meleg :(

Gyöngyi: Szuper, hogy apa ilyen gyorsan gyógyul, mázlid van, hogy ő nem abból a típusú pasiból van, aki egy náthától is halálán van, és ápolásra szorul.

Ha vigasztal (bár tuti nem :) ), azon a bizonyos estén Aliz is marha szarul aludt, kénytelen voltam 3-kor betenni közénk a nagyágyba, mert irgalmatlanul üvöltött valamiért, amit azóta sem fejtettem meg, hogy mi lehetett :shock: Viszont a fogacskához gratula, szép lassan haladtok ti is előre :)

Mamacka: Tök jó, hogy néha bekukkolsz, és hírt adsz magatokról :) Lakásról azóta sem tettél fel képet, pedig kíváncsi vagyok, hogy mennyit haladtatok :wink:
Kocsikerék :evil: :evil:

Faby: Akkor ma már csak pont egy hónap van hátra a nagy napig :D Izgi :) Vizsgákhoz gratula :)

Livi: Húúúúú de izgi ez a bölcsis készülődés! 2 hét nem kevés a beszoktatáshoz??? Bár biztos gyereke válogatja, remélem Tüncivel nem lesz gond, és simán veszi az akadályokat :) A pillangó az szép jel, jó, hogy lehetett választani. Anno Vincének a kalap jutott, de az olyan béna :(

Nancsika: Szuper, hogy sikerült megszereznetek a bogyókat! Remélem nem lesz semmi gáz Alával. Nekük ma ez a 8. napunk az oltás óta, egyelőre semmi .... Illetve én már 2 napja nátházok, ami egyre rosszabb, de nem bánom, ha rajtam mutatkoznak a tünetek, és nem a gyereken :)
Ala is jó súlyban van már, és milyen nagyra nőtt :shock: Aliz még egy darabig tuti nem éri el a 80 centit :roll:

Angi: Jó nagyszülőzést :) Apa azért hétvégére csak megy hozzátok, nem?

Nálunk az a helyzet, hogy most már 90 %, hoyg szeptembertől megyek vissza melózni. Kell a lóvé a lakáshoz. Aliznak a héten nézzük meg a szentendrei bölcsit (ott az egész környéken csak ez az egy bölcsi van, már nem is élem bele magam, hogy lesz hely), de ha nem szimpi, akkor nézelődünk itt Óbudán. Ha semmi nem jön be, akkor apa marad otthon vele gyesen :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Mi van csajok???? :shock: :shock: :shock:
Átköltöztetek valami titkos topikba, és nekem nem szóltatok? :cry: :cry: :cry:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Igazolt távollétünk. :)

Mallorca

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Kép
Vendég

Eszti: Pfúúúúúú de kafaaaaa :o :lol:
Jajj az a kis homokos tappancs nagyon cuki :D
Benyó hogy viselte a repülést?

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Lidke:
szerintem nem baj, ha a nagyobbak érdeklik most Kevét! Most őket utánozza, őket követi, aztán majd később ha közösségbe kerül, akkor megbarátkozik a korabeliekkel is. most nem tud mit kezdeni egy másik kisbabával :D

Szelivi:
sógornőmnél 4 hét alatt szokott be a kislánya, persze ez nem szabályszerű.
viszont mostanra nagyon vidáman megy bölcsibe

Angi:
Lidi jobban van??

Végül Petivel múlt pénteken először az Old man's-de mentünk , ott Pierrot énekelt, majd megnéztük a műjégpálya helyén lévő zenés teraszt. nagyon jó volt, ettünk/ittunk, zenét hallgattunk
És persze sokat beszélgettünk a lányainkról... :lol:

Szerintem a jövő heti strandolást el kell halasztani, mert nem lesz jó idő, de ha ti másképp tudjátok akkor mi ráérünk!!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Vali: Engem ha zavarnál sem mennék más topikba! :lol: :lol: :lol: Hol vannak már a képek Alzízról???? Tudod én nagyon várom! :wink: :wink: :wink:

Tünde: Mi is mindig úgy járunk a párommal, hogyha elkezdünk beszélgetni, nagyon hamar a Fannibaba jön fel témának! Tök jó ez így! De mi már rég voltunk kettesben csavarogni, szóvá is teszem mostmár!!(holnap lehetett volna a tali.De lehet jobb is hogy így alakult, mert rossz az idő!)

Eszti: Nagyon szupi volt Nektek! Tényleg jó a tappancsos kép! :lol: Mesélj hogy éreztétek magatokat?(bár ez szerintem hülye kérdés! :oops: )

Mamacka:Örülök hogy mindig írsz ha hiányollak! :lol: Nagy bosszúság tud lenni egy két szomszéd!Tudnék mesélni én is! :lol:

Na lányok én most vettem rá magam hogy tornázzak.Rékával nyomom itthon! Csak szegénynek a hangját úgy nem bírom! :lol: Már két napja csinálom! Mellé diétáznom is kellene, de arra még nehezebben veszem rá magam! De mostmár muszály.Még mindig 64 kg vagyok!!!! :roll:

Nancsika: a te dumádon meg behalok! Tényleg mókás ahogy írsz, legalább mindig jókedvre derítessz! :lol: Na én kíváncsi leszek Fanni mikor lesz ennyi kg! Pehelysúlyú lesz a kisasszony ahogy elnézem! :lol: Mondjuk nem olyan jóétvágyú mostanság! :cry:

Angi:Már én is úgy várom hogy Fanni modja hogy appa, meg annnya.De csak a mama megy még neki, meg néha a papa,baba.Édesek! :lol:

Faby:Ügyes vagy hogy vizsgákon túlvagy! Megértjük hidd el hogy keveset jössz mostanában.Na de esküvő után nincs mentség, jönni kell!!! :lol: :lol:

Jó éjt mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Hú, Eszti!
Szuper lehetett! Kis elő-nászút? 8) Babás repülésről írsz egy picit? Mi augusztus közepén/végén megyünk Görögországba.

Melitta!
Drukkolok, hogy ebben a matrica-ügyben csak egyszer kelljen kifizetni a büntetést!

Mamacka!
Autó: :evil: :evil: :evil:
A balatoni nyaralásotokra meg irígykedem! Attilám ma utazott el a horvát tengerpartra, de mi nem mehettünk. :cry:

Boscó!
Tornához kitartást!
Fannika hány kiló? A képek alapján nem gondoltam, hogy pehelysúlyú!

Tünde!
Jó lehetett a kiruccanás! Keve nálunk is mindig szóba kerül, bár igyekezni szoktunk legalább a "randi" elején kerülni a témát, és "gondtalanul " csak egymással foglalkozni.

Vali!
Milyen a szentendrei bölcsi? Írtad, hogy a héten megnézitek.

Betti!
Konkrét szállást nem tudok, de a www.utisugo.hu -t érdemes megnézni.

Nancsika!
Drukk, hogy az oltásnak ne legyen szövődménye!
Én is várom már a jó időt! Holnaptól Anyuméknál leszünk, de hétfőn (mikorra a legmelegebbet mondták) haza kell jönnünk oltásra + védőnőhöz. :cry: :roll:

Faby!
Akkor megkezdődött a visszaszámlálás! Izgi! Azért néha gyere beszámolni! Én nagyon kíváncsi vagyok!

Eszti!
Még annyit, hogy a tiétekre is!

Livi!
Bölcsi jó, hogy tetszik! A pillangó szerintem is nagyon kislányos. Mesélsz kicsit részletesebben is a bölcsiről? Ez ugye nem magán?

Rólunk:
Szerdán fölhívtam a Dévény-tornáról a nőt, akihez jártunk, hogy baj-e, hogy még nem jár Keve? Azt mondta, hogy még van ideje, mert másfél éves korig normális, és csak nem tart még ott. Azért kértem neki egy kontrollt, mert már több, mint fél éve áll. Keddre kaptunk időpontot. Erre tegnap, mint végszóra elindult Keve. Ma mielőtt elment Attila, még neki is megmutatta. :D
Kíváncsi vagyok, hogy a gyerek hogy fogja most bírni az apja nélkül. Egész nap lógott rajta, még aludni is csak fél ötkor ment el (dél helyett), akkor is többször fönt volt közben, és Attilát hívta, aztán csak úgy aludt vissza, hogy Attila fogta a kezét. :roll: Mikor végül este elindult Apuci, lekísértük, aztán fölhoztam Kevét, és több, mint negyed óráig meg sem szólalt. :cry: Holnaptól nem leszünk itthon, de hétfőn azért benézek. Anyuméknál ott lesz a jövő héten a nővérem két nagyobbik fia is, úgyhogy legalább lesz a gyereknek társasága.

Na, megyek aludni.

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Júliusi Szép napot mindenkinek!

Hűűű, tényleg pangás van, azt hittem bajom lesz a visszaolvasással, de hát (sajnos) nem. :wink:
Most jöttünk meg Szilvásváradról: www.szalajkaliget.hu
Írtó klassz volt, bicajoztunk (lehet kölcsönözni), kirándultunk, benti jaccuzziban élvezkedtünk és nagyokat zabáltunk... :) Király a hely, most nyílt, tudom ajánlani mindenkinek. Még az időjárással is mázlink volt, mert nem esett csak már tegnap, mikor indultunk haza.

Hűű Eszti, aztaaaa! Én is örülnék pár bővebb sztorirak... repülőút, stb. Szálláson egy szobában voltatok?

Lidke, nem semmi, amit Keve-Apa kapcsolatról írsz. Pedig a fiúk inkább anyásak, nem???? Enyim gyerek, pl. hiába van extra sokat vele az apukája (nálunk ő kel fel hozzá reggel - én az első KV-ig a szemem sem bírom nyitva tartani) és este is ő fürdeti, mégis engem puszilgat meg ölelget inkább. Apja meg vígasztalhatatlan... :roll:

Nancsika! Én is holnap megyek MMR bogyeszért, szerdán kapjuk az oltást. Ha tudtam volna, hogy mész... :wink:
Tényleg Csajok! Ha Pötyi minden oltás után még aznap este belázasodott, akkor most is érdemes adnom már előre, vagy most tényleg csak 10 nap múlva jön elő a melléknyavaja???

Vali! Mikor tudtok költözni? Gondolom szeptemberre le kell zavarni, ha ott akartok kezdeni a bölcsiben...

Mamacka! Sajnálom az autótokat. :evil: Mi is jártunk már úgy, hogy valami kedves arrajáró végigkarcolta csakúgy az oldalunkat. :( Vajon ettől jobban érezte magát????

Bosco, hős vagy ami a tornát illeti. Én lusta disznó vagyok. :( Pedig most a nagy nyaralás (egy hét Debrecen, 5 nap félpanziós ellátás Szilvásváradon), sajnos meg is látszik. :(

Angi! De jó nektek! Meddig lesztek ott? Pötyi is egész nap kutyázott, meg macskát kergetett anyuéknál. :)
Debreceni Aquaparkban voltunk, nagyon tetszett, bár az öltözőkkel volt bajunk... külön van a kabin, ahol felöltözhetsz, külön a zuhanyzó és a szekrényed, és ha még pelenkázni is akarsz, akkor az is külön van, 50 méterre az öltözőktől... na mindegy, megoldottuk azért. Pötyi imádta a karúszót. Most próbálunk venni anyuékhoz a kertbe egy olyan nagyobb medencét (4m átmérőjűt és 80 cm magasat), de most elfogyott bárhol kerestünk.

Na megyek, tessenek írni!!! A héten itthon vagyunk, jövő héten csak én, Pötyke megy nagymamázni 3 napra, mert akkor esedékes a petevezeték-átfúlyásom, amihez pihizni kell egy napot. Aztán megint megyünk Debrecenezni. :lol:

Puszi:

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziasztok

Ezt a levelet már 1 hete írogatom :oops: :oops: :oops: :oops:

Levi köszöni a névnapi köszöntéseket. :D

Mi is kívánunk az érintetteknek! :D

Cory
Gratulálok!!!!!!
Most már tiéd a pálya. :D

Livi
Kamionos történet szörnyen hangzik. :cry:
Nekem is jól jönne egy ilyen segítség.
Sikerült előtte szólnia Tüncinek? :D

Era
Ügyvédet nem tudok sajna, de ez is nagyon rosszul hangzik. :(
Egyébként jól vagytok? Már nagyon régen írtál!

Angi
Csuda aranyos a lányod

Eszter
Hú de jó neked, hogy elvisznek nyaralni. :)
Mindenki balcsira megy?

Vali
Szörnyen hangzik a munkába állásod, de a kényszer nagyúr. :(
Na mi volt bölcsi ügyben?
Nincs titkos topik :D :lol:

Barti
Ez az átmosás rosszul hangzik, állítólag nagyon fáj. :( Tuti, hogy el van zárodva??? :(

Eszti
Nagyon szupi lehetet! :D
Irigy vagyok. :oops: :D

Tünde
Szerintem várjuk meg a jó időt.
:) És este a lányok kibeszélése után, sikerült összehozni a 4.lányt.? :wink: :wink:

Boscó
Hajrá torna!! :D
A hangját én se bírom. :twisted:

Lidke
Remélem nem viseli meg Kevét ,Attila hiánya :(

Ja azért se írok, mert Levit nem lehet magára hagyni 1 percre sem. :? Mindenhova felmászik, mindig ott kell lenni, és még így is tele van a feje mintákkal. :wink:
16 hós adatai: 82 cm és 13 kiló

Na ennyi voltam pá-pá :D

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Megjöttünk a Balcsiról. :D Jó volt és nem fagyott be a popsink. :D:D A két gyerek annyira jól elvolt egymással, hogy még az alvásukat is összeegyeztették az utcsó 2 napra. :D:D

Vali!
Nem irigyellek, sőt, nagyon együtt érzek veled a meló+bölcsi miatt... De lesz egy szép új házatok! Tééényleg, eladtátok már a lakást????

Gyöngyi! :D
Tudom én, hogy hiányolnál,de inkább téged hiányoltunk... :D:D:D
Gratu a hatodik foghoz!!! :D

Fogról jut eszembe... Hanna növeszti az alsó örlőit, pedig az alsó kettesei még sehol sincsenek... Érdekesen van összerakva ez a csaj, az biztos!

Lidke!
Na, Kevére csak rá kellett ijesztened :D Gratu a járáshoz!!!! :D:D
Meddig nem lesz itthon a párod? Hova mentek Görögországon belül?

Boscó!
Hajrá torna!!!!!!!!!! :D:D:D Én a pilatest szerettem meg nagyon. Van egy labdás, az nagyon jóóóó! :D Mindent átmozgat, izom láza is lesz az ember lányának és nem kell Rubint Réka idegtépő hangját hallgatni. :D:D:D
Szivesen kiiratom Ádival, ha érdekel. :D

Eszti!
Hát, szép helyen voltatok.... :D:D:D Csoki barnák vagytok mind, ugye? Hogy állsz a fogyival??? :D

Hát, mi nyaralás helyett úgy néz ki Szigetezni fogunk. Én itthon Hannával, Ádám kint... :( Még soha nem volt ilyenen... Kicsit jól kibőgtem magam miatta, de valahol őt is megértem, de akkor is pocsék érzés, hogy inkább a sziget, mint mi. :( Igy jár az, aki egy csöppet önző pasit választ magának.......

Lépek aludni, igy is túlhúztam a mai napot. :D

Kellemes vasárnapot nektek!

Eszter
Kép
Kép
vok

Ja és olyan iszonatosan idegesitő ez a folyton felugró talis ablak... áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
áááááááááááááááááááááá

Na, most már jobb. :D:D

Eszter
Kép
Kép
vok

Puszika!!!
gyors életjelet adok, megjöttünk mi is este a nyaralásból , szupi volt minden, majd holnap írok, most baromi sok dolgom van, már az ötödik adagot mosom(még min. 3 van :roll: )

Bartika, bocsi, hogy nem válaszoltam a pü.-re, de csak tegnap olvastam el :)
Nancsi, örülök, hogy rendeződött a bogyó dolog.
Tőled is bocsika :oops:

puszkócska
vas

Ildi, na, megvolt már a többi mosás? Képekeeeeeet. :) :)

Edit, mi lemértük Benyót a reptéren a csomagmérleggel :oops: még mindig csak 9,5 kg..... 8) 8)
Na mindegy, pedig olyan jóízűen eszik, úgy látszik ő tényleg ilyen alkat. :roll:

Barti, sok sikert a fúváshoz. Brrrrrrrrr. Azért látom, ti is aktívan éltek. Tök jó. :)

Lidke, többiek, nagyon jó élményeim vannak a babás repüléssel, pedig Bence mozgásával nagyon féltem. Semmi gond nem volt, tényleg, vittünk fel játékot, könyveket. Pont alvásidőben mentünk, persze egy percet nem aludt. Az utasok kukucsoltak vele, a légikisasszonyok ütyülipütyüliztek és még a pilóta is kijött és bevitte őt a fülkébe. :) Két és fél órás út volt, minden gond nélkül, nyugodtan menjen bárki ekkora útra. Hazafelé éjszaka jöttünk, Bence elaludt a váróban a babakocsiban, aztán végig aludt az ölemben hazáig, szóval ez is tök ok volt.
Már rájöttem, hogyha egy gyerek álmos, tuti aludni fog. :wink:

Egyébként tök váratlanul jött a mallorcai út, egy ismerősöm ismerőse nem tudott menni az utolsó pillanatban, így akciósan megvettük tőlük az utat, nagyon jó pénzért mehettünk, szuper szállásunk volt, és Bence nagyon-nagyon-nagyon-nagyon élvezte a vizet, a homokot, a nyüzsgést. Mi meg tényleg jót pihiztünk, egész nap csak döglöttünk a napernyő alatt, fürödtünk, délután nagyokat aludtunk együtt, jókat ettünk a svédasztalról, szóval VOKINCA, a fogyómnak egyelőre egy hétig annyi volt... :) gondolhatod. :)
Esténként Sangriát toltunk, voltunk hajókiránduláson, úgyhogy most barnán és kipihenten vágunk a nyárba. :)

Esküvővel nagyon jól állunk, szinte minden le van zsírozva, úgyhogy nincs sok tennivaló már. A nászút-nyaralás is le van már foglalva, két hét Montenegro kocsival szeptemberben, esküvő után.

Hát mi ennyi egyelőre.

Coryyyyyyyyyyyyyyyyyyy, jeeeeeeeee. 8)
Vendég

Sziasztok Anyucik és Babucik!

Nancsika!
Nektek jött ki valami mellékhatása a szurinak? Nekünk egy darab pötty lett az arcán, de az lehet mondjuk más is. Meg újabban vakarja a köldökét a drága.

Esztipeszti!
Tuti nyaralós képek! :D

Tünde!
Hát elvileg itt is lehet hosszabbítani, ha lassan mennek a dolgok. Én is ráérek október 24-ig. De most jöttem rá, hogy az egyik dadánk az a szomszéd játszótérre jár, úgyhogy vele még a nyáron jobban öszemelegszünk. :D

Kövecske!
Hát sok mindenről tudnék írni. Saját dadusunk lesz, Margó néni. Idős, aranyos. Olyan csoportok vannak, hogy két szoba tartozik egy csoporthoz, egy idősebb és egy fiatalabb 10-es banda lesz egy csoportban. 2-2 dadussal, mindenki tartozik valamelyik dadához. Reggel nyolcig kell odaérni és délután hatig értük menni. 378 Ft/nap, nem magánbölcsi, de valami alapítvány benne van, ők szoktak venni játékot, ilyesmit. Saját konyhája van a bölcsinek. Mire vagy még kíváncsi?

Edit!
Hát nem szól előtte, csak ha már éppen jön. De amikor kint van, akkor mindig mutatja, hogy kaka. És arra is rájöttem, hogy a pisire is azt mondja, hogy kaka. Tehát nem magát a kakit nevezte el, hanem mindent ami alulról távozik.

Vok!
Nekem nem ugrál semmi ablak, max a szemem :D . Viszont van felül egy reklámcsík.

Magunkról: Apa ma elrepült ma délben Leeds-be. Nem kísértük ki, mert nem akarta. Egyébként állítólag jó helyen laknak, ha minden igaz, lesz internetük és hajrá msn!
Tünci még egyelőre nem hiányolja apáját. Persze egyedül minden nehezebb, púposan áll a mosogatnivaló, vasalnivaló. :D
Lassan neki kéne kezdeni a diplomamunkának. De előtte el kéne mennem nyári gyakszira. Á, nem bírok ötfelé szakadni. :?

Kép
szelivi

Sziasztok

Vok: Itt vagyok :) Nálunk ugyanígy jönnek az alsó fogak :) , de én már nem lepődök meg semmin

Livi: Én nem is tudom mit csinálnék, ha Apa elutazna. Mennyi időre ment? (lehet, hogy írtad már, bocsi)

Na majd ha elaludt, jövök még, mert ez így nem megy :twisted:

Kép

Kép
pgyöngyi

Nahát csajok, negatív rekordra gyúrúnk? Mingyán 2 hete írjuk ezt az oldalt... :roll:

Vokica! Melyik az alsó örlő? Azt hívják kisörlőnek? Mert az nálunk is hamarabb kijött, mint az alsó ketteske. Pötyinek is össze vissza vannak fogai. Van felső hátsó is már kint, alsó elöl 3, plusz egy örlő és felül még elől mindig küzd a két kettessel. Már kijöttek, de nem nőnek semmit... :shock: Szerencsére Pötyi sem szenved tőle... én is csak csikizés közben kukkolok be és veszek észre egy-egy újdonságot. :)
Sajnálom a nyaratokat! :( A BAlcsin kinél voltatok? Oda nem tudtok lemenni még? Vagy Ádinak nincs több szabija? És a Szigetre minden nap ki akar menni? Szerintem annyira nem jó... :roll:

Ildi! Semmi baj, ma megy az uram a homeos bogyeszért, aztán állítólag ott elmondanak minden szedési módot...

Livi! Kitartás neked! Egyébként meg vigaszként mesélem el, hogy Apa nálunk a leghosszabb idő, ami távol volt tőlünk, 10 nap volt. Az elején még veszettül hiányzott. Tiszta nyünyi voltam. Aztán teltek a napok és bakker durva szerintem, de rendesen hozzá lehet szokni, hogy NINCS. :( MOndtam is neki, mire nagyon meggondolta, hogy megy-e ilyen hosszú időre biciklitúrázni! :)

Húúú Eszti, bazi jól hangzik amit írsz, de azt nem tudom elképzelni, hogy MIKOR döglöttetek? Mert Benya eljátszik egyedül? VAgy hogy oldottátok meg? Nálunk most SZilvásváradon valamelyikünk szolgálatban volt, nem lehetett Pötyit "póráz nélkül" elengedni... :roll:

Edit! Az átfújás muszáj, valszeg a műtétem után hegek maradtak a petevezetéken kívül és elzárják. Nem is biztos, hogy ki lehet szabadítani, lehet, hogy lombikoznunk kell szeptembertől. :(
Szóval inkább hősiesen elviselem a HSG-t és pozitívan állok hozzá, hogy SIKERÜLNI fog.
Levi 13 kg????? NAgyon kemény! Frankó lehet cipelni is! :) Mi szerintem még mindig a 9 kilóval versenyzünk, ebben a melegben étvágy sem sok van... Teljesen megértelek, hogy nem írsz. Szerintem most mindenkinek pont olyan idős a gyerkőc (talán ezért a hullaszag), hogy két percet nem ül le. Én is ha írok, csak alvás alatt megy. Most azért tudok jönni, mert tegnap este kivasaltam így most van két percem... :)

Téynleg csajok! Nincs ismerős, akihez járnak vasalni? Lassan nem bírom tartani az iramot, pedig még csak egy gyerekem van... :( MOst is 2 hét nyaralás után, 4 adag mosás és 4 óra vasalás. Pedig gyorsan és nem alaposan vasalok... :shock: Komolyan fontolóra vettem, hogy heti egyszer legalább valaki besegítsen. Szerintetek mennyiért vállalnak ilyesmit????

Annácska! Merre vagy? Nyaraltok?
Éva??? Te is régen jártál erre!

Na léptem, ledőlök én is, szieszta van.
Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Na itt vagyok

Tudna valaki nekem olyanban segíteni, hogy gyerekülésre rögzíthető tálca (olyan mint az etetőszéknek is van) létezik-e. A Brandonban hülyének néztek tegnap amikor érdeklődtem :shock:

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!

Csak gyorsan bekukk…

Vali!

Miért kell menned meló??? Ennyire sok lenne a lakás?
Nem tudom mi lesz a bölcsitekkel, drukkolok.
Ha apa marad vele otthon, akkor én úgy tudom, h Ő is lehet GYED-en. Aztán lehet hülyeségeket beszélek… :?
Ala meg sztem a Sinlactol kerekedik. Imádja. Reggeli szopi után, még képes benyomni 3 decit. És vinnyog utána, h kell még neki… Hihetetlen.

Eszti!

Nagyon szupik a képek! Örülök, h jól éreztétek magatokat! :)
Ügyik vagytok az esküvővel, nagyon! :)

Tünde!

De jó, h ki tudtatok mozdulni otthonról Ti is egy picit!
Strandolás lehet így tényleg felejtős lesz egy időre. :(

Ági!
Hajrá fogyókúra, de neked minek??? Nekem meg sem fordult a fejemben, h kellene… :D
(miért akarsz behalni a bumámtól? Seemi extra! :))

Lidke!
:D Hatalmas gratula Kevének! :) Ügyes Kiscsávó!
Hehe. Röhögni fox, mert én is agyaltam már „annó” rajta, h elviszem Alát a Dévény Annás néninkhez. Erre Ala is elkezdett menni. :) Aztán azóta szintén agyaltam rajta, h lehet mégis el kellene vinnem, h tuti jól tartja-e a lábikóját, amikor megy. Erre összefutottunk az Auchanba vele. Alát kikaptuk a bevásárlókocsiból, sétált neki egy kicsit, és mondta, h semmi gáz, nyugodjak meg. :) Szal ez is megoldódva. :)

Barti!
Sztem, h adsz neki kivezetőt, akkor reméljük még láza sem lesz. Bár nem toom. Hüle vagyok én ehhez.:)

Edit!

Ne aggód Levi miatt, h megy-mászik mindenhova. Ala is megy, és olyan helyeket fedez fel, h álmomba sem gondoltam volna, h oda bemászik. Rattan fotel alá, pl. De hogy a viharba mászott oda be? Aztán az volt a problémája, h nem tudott még felülni sem. :D

Vok!

Alánál dettó így van. Mármint a foga. Felül megvan a 4 első, alul csak 2, és tiszta pukli alul mindenhol. Ketteskéknek sehírük. :) Felül meg semmi jele, h ott valaha is lesz foga. :D
Sajnálom, h Ádám szigetel. Sátor, minden, ahogy kell? Vagy estére azért haza megy? Remélem már jobb. Ha nem volt még kint, nem is megy többet, hidd el. :) Én 1x szigeteltem végig, sátor, részegedés, bokorba alvás, ilyenek, de soha többet nem megyek. Utána még voltam 1-2 estét, de azóta sem. Nem is vágyok. Biztos az Ádámnál is ez lesz, ne aggódj!

Ildi!

Semmi baj, nehogy bocsit kérj már!
Inkább mossál! :D:D:D

Livi!

Jah, van mellékhatása a szurinak. :D Ala 2 napja magátol alukált el napközben. Tegnap reggel kimentünk a közértbe, apának kalácsért (valamiért vasárnaponként kalácsot reggelizik, vagy legalábbis nagyon szeretne. :) ), de nem ám babakocsival. Gyalog, mint balog. Nagyon élvezte, dumált az autóknak, a boltban egyből elkezdett garázdálkodni. Haza jöttünk, még rohangált egy kicsit a járássegítővel, mi meg kalácsoztunk apával. Aztán kicsit kimentünk, mire visszajöttünk, már feküdt a nappali közepén, és beájult :D Mi meg csak kamilláztunk az apjával, h ezt meg mi lelete. Aztán ma is kidőlt, de rutinosan betettem az ágyába, és ott alukált el, minden ordítozás, sírás nélkül. Dumált, berregett, egyszercsak csend. Közben pakolásztam a szekrényét, a kinőtt ruháit (ezzel szívok vagy 3 napja), és néztem, h: jééé, alszik. Szal remélem ez a szuri mellékhatása, és így is marad. :) Este próbáljuk szopi után betenni az ágyába, hátha megy neki így is.
Viccet félre téve, eddig semmi rendellenességet nem vettem észre rajta.
Nagyon kaka lehet, h apa elutazott. Jáj, és megzakkannék tutira. :(

Gyöngyi!

Passz. Még nem hallottam róla. :?

Nah, megyek, úgy hallom felkelt az egyedül elalvósom. :)

Kép

Kép
nancsika

Helló,
vagyok én is. Pénteken jöttünk haza a nagszülőktől. Szombaton Feri meg én elmentünk pihizni Visegrádra a Thermál Hotelba, csak vasárnap jöttünk vissza. Lidi addig nagyon jól elvolt anyuékkal, ami érthető, ment a nagy unokakényeztetés. :)
Nekünk is jó volt, de hiányzott ám nagyon a kisasszony.

Majd később folytatom, mert felébredt Lidi.
Puszi.
angi79

Na, bekukkantok már én is, sőt még írok is, bár nem reagálgatok nagyon. Bocseszka!

Eszti, marha kafa volt Nektek, ez látszik. Jajjj, nekem annyira szívemhez nőtt az a hely, de ezt már mondtam is.
"Elalszik a gyerek, ha álmos"-t én még mindig nem veszem be :wink:
Miért van az, h Bé akarmilyen fáradt, babakocsiban nem alszik el, berakom az autóba, már fordítja oldalra a fejét, és csukja a szemét. Nagyszülőknél detto :roll: :?:

Angi, nahát, nem is gondoltam, h így leléptek. :lol: Jól tettétek, gondolom, nagyon jól esett. Örülök nagyon, de elhiszem, hogy hiányzott Lidi ! :)

Nancsi, mi annyira várjuk Apával, h Botuci egyszer játék közben bealszik a szoba közepén, de ez csak álom. Képtelen rá :D

Livi, neked kitartást! Hajrá szakdoli!

Edit, nem felejtettem ám el, amit ígértem. Jelenleg mi sem rendelkezünk Th.dvd-vel, mert Botika tönkrevágta vhogy a hálóban lévő dvd lejátszót, benne a dvd-vel :? De már Apája gondoskodik az utánpótlásról, és akkor küldöm. Oks? :D
Levi is jó súlyban van, hallod! :wink:
Ja, még mindjárt dobok egy pü-t :)

Lidke, Kevének nagy gratula!

Örülök mindenkinek, akik már túl vannak a nyaraláson, vagy az első nyaraláson :wink:, és, hogy minden klappolt, királyság volt.

Mi vasárnap Balcsi, de előtte még szombat este Abádszalókra koncertre megyek sógorral, meg barinőjével. Apának nem volt kedve jönni, meg ki akarja próbálni, milyen egyedül az esti szertartás :lol:

Bocsi lányok, még annyi mindenkinek akartam írni, de ugyanolyan időhiánnyal küzdök, mint valamennyien, ahogy Barti is írta!

Pussz!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Mi is hazajöttünk ám, csak most aludt el a csemete. Ilyen napjait éli, én meg ki vagyok fingva teljesen... hát ezért nem írok.
Annácska biztosan hoz majd képeket a félig szétfagyós-játszóterezésünkről a Balcsin... :(

Anita! Akkor kípintács, hátha lesz kedved összefutni mondjuk félúton. :) Küldök számot priviben.

Sziget: én egyszer háltam kint, azóta köszi szépen nem, viszont én imádom. Minden évben velem nyit és velem zár. Legalábbis eddig. Tavaly nem voltam, de idén biztosan megyek. Szóval sajnos Ádi szerintem nem fogja megutálni... :shock: De kitartás Eszter! Még addig megjöhet az esze!

Na, most ennyi voltam.
Itthon vagyunk a héten, ha valami spontán talihoz van kedvetek, akkor szívesörömest csatlakozunk!

Puszi,

Melitta

Kép
nyf

Jó reggelt!

Anita,
vasárnaptól már meleg lesz!! Király lesz nektek!!! Milyen koncertre mentek? Egyébként Lidi is imád az autóban aludni.
Vok,
sajnálom hogy nem jön össze a családi pihi. Megértem, hogy nem esett jól neked a dolog...
Edit,
jók a méretei Levinek. Szerintem Lidi is 12-13 kg között van, csak ő magasabb. Nekem már nagyon nehéz cipelni őt. Készültök már a Forma 1-re?
Vas,
képek? Beszámoló?
Bartika,
lehet találni olyan takarítónőt, aki vasalást vállal vagy nagytakarítást pl. Zuglói barátnőm egy zuglói apróhirdetős újságban talált anno valakit.
Eszti,
a képek nagyon frankók.
Vali,
mit intéztetek bölcsi ügyben?
Lidke,
ugye Ti is a TH-ba szoktatok menni Visegrádon? Nekünk is tetszett a hely.

Lidi egyre többet dumál és egyre csajosabb dolgokat csinál. Pl. mászkál a magassarkú papucsomban és felveszi a felsőmet. Olyan cuki. Persze azért hisztizni is tud. :D

angi79

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?