Sziasztok!
Csak gyorsan bekukk…
Vali!
Miért kell menned meló??? Ennyire sok lenne a lakás?
Nem tudom mi lesz a bölcsitekkel, drukkolok.
Ha apa marad vele otthon, akkor én úgy tudom, h Ő is lehet GYED-en. Aztán lehet hülyeségeket beszélek…
Ala meg sztem a Sinlactol kerekedik. Imádja. Reggeli szopi után, még képes benyomni 3 decit. És vinnyog utána, h kell még neki… Hihetetlen.
Eszti!
Nagyon szupik a képek! Örülök, h jól éreztétek magatokat!
Ügyik vagytok az esküvővel, nagyon!
Tünde!
De jó, h ki tudtatok mozdulni otthonról Ti is egy picit!
Strandolás lehet így tényleg felejtős lesz egy időre.
Ági!
Hajrá fogyókúra, de neked minek??? Nekem meg sem fordult a fejemben, h kellene…
(miért akarsz behalni a bumámtól? Seemi extra!
)
Lidke!
Hatalmas gratula Kevének!
Ügyes Kiscsávó!
Hehe. Röhögni fox, mert én is agyaltam már „annó” rajta, h elviszem Alát a Dévény Annás néninkhez. Erre Ala is elkezdett menni.
Aztán azóta szintén agyaltam rajta, h lehet mégis el kellene vinnem, h tuti jól tartja-e a lábikóját, amikor megy. Erre összefutottunk az Auchanba vele. Alát kikaptuk a bevásárlókocsiból, sétált neki egy kicsit, és mondta, h semmi gáz, nyugodjak meg.
Szal ez is megoldódva.
Barti!
Sztem, h adsz neki kivezetőt, akkor reméljük még láza sem lesz. Bár nem toom. Hüle vagyok én ehhez.
Edit!
Ne aggód Levi miatt, h megy-mászik mindenhova. Ala is megy, és olyan helyeket fedez fel, h álmomba sem gondoltam volna, h oda bemászik. Rattan fotel alá, pl. De hogy a viharba mászott oda be? Aztán az volt a problémája, h nem tudott még felülni sem.
Vok!
Alánál dettó így van. Mármint a foga. Felül megvan a 4 első, alul csak 2, és tiszta pukli alul mindenhol. Ketteskéknek sehírük.
Felül meg semmi jele, h ott valaha is lesz foga.
Sajnálom, h Ádám szigetel. Sátor, minden, ahogy kell? Vagy estére azért haza megy? Remélem már jobb. Ha nem volt még kint, nem is megy többet, hidd el.
Én 1x szigeteltem végig, sátor, részegedés, bokorba alvás, ilyenek, de soha többet nem megyek. Utána még voltam 1-2 estét, de azóta sem. Nem is vágyok. Biztos az Ádámnál is ez lesz, ne aggódj!
Ildi!
Semmi baj, nehogy bocsit kérj már!
Inkább mossál!
:D:D
Livi!
Jah, van mellékhatása a szurinak.
Ala 2 napja magátol alukált el napközben. Tegnap reggel kimentünk a közértbe, apának kalácsért (valamiért vasárnaponként kalácsot reggelizik, vagy legalábbis nagyon szeretne.
), de nem ám babakocsival. Gyalog, mint balog. Nagyon élvezte, dumált az autóknak, a boltban egyből elkezdett garázdálkodni. Haza jöttünk, még rohangált egy kicsit a járássegítővel, mi meg kalácsoztunk apával. Aztán kicsit kimentünk, mire visszajöttünk, már feküdt a nappali közepén, és beájult
Mi meg csak kamilláztunk az apjával, h ezt meg mi lelete. Aztán ma is kidőlt, de rutinosan betettem az ágyába, és ott alukált el, minden ordítozás, sírás nélkül. Dumált, berregett, egyszercsak csend. Közben pakolásztam a szekrényét, a kinőtt ruháit (ezzel szívok vagy 3 napja), és néztem, h: jééé, alszik. Szal remélem ez a szuri mellékhatása, és így is marad.
Este próbáljuk szopi után betenni az ágyába, hátha megy neki így is.
Viccet félre téve, eddig semmi rendellenességet nem vettem észre rajta.
Nagyon kaka lehet, h apa elutazott. Jáj, és megzakkannék tutira.
Gyöngyi!
Passz. Még nem hallottam róla.
Nah, megyek, úgy hallom felkelt az egyedül elalvósom.