Sziasztok!
Hú, eltartott egy darabig míg visszaolvastam!
Először is minden hófordulósnak utólag is hatalmas GRATULA!!!
Laurának nagy-nagy gratula a felálláshoz! Gondolom, milyen büszkék lehettek rá!
Lilinek gratulálok az üléshez! Nagyon kis aranyos, ahogy ott támaszkodik!
Pimpoka!
Nektek sok-sok türelmet és kitartást kívánok! Ez tényleg borzasztó, hogy most kellett ennek kiderülnie, de reméljük még időben!
Ahogy ismerem magam én is tuti végigbőgném ha a gyerkőcömet nyúznák. Dehát az embernek muszáj fejben helyre tennie a dolgokat és összeszorítani a fogát.
Remélem hamar túl lesztek ezen a nehéz időszakon és minden rendben lesz!!!
Szantre
Márk nagyon édi ahogy alszik!
Zsófi is sokat aludt el így kaja után míg kisebb volt. Olyan kis édik ilyenkor!
És azok a combok....
Jó kis húsban vagytok!
b.moni
Enikő nagyon gyönyörű! És ahogy ketten alszanak...!
Az ilyen képektől mindig nagyon meghatódom.
Minnie
Hajrá!!!!
Ez a változékonyidő biztosan meghozza neked is a babót!
Ez az várakozás amiről írtál nagyon durván hangzik!
Nagyon gáz ami most a kórházban lehet!!!
Amikor én szültem akkor is teltház volt, de másnapra hazaengedtek egy csomó babát, és már szabadultak is a helyek!
Hát akkor az a mostani helyzethez képest nem volt semmi!
Én is csak örülni tudok, hogy megúsztuk ezt a nagy káoszt!
Gondolom az orvosok is jól le lehetnek terhelve! Amúgy is sokan jártak szerintem a Flórba, most meg aztán főleg.
Látszik, hogy nem szülés előtt álló nők hozták a reformokat! Bárcsak lennének most ők ilyen helyzetben...!!!
Alvás
Zsófi 2 hónapos kora óta elég sokat alszik. Mostanában 6-8 órakor eszik utoljára (attól függ mennyit alszik délután), és reggel 5-6 óra körül ébred.
Viszont mostanában megint szenvedés van éjszaka.
Mióta hasra tud fordulni, azóta állandóan csak úgy akar feküdni. Viszont ha még nem elég álmos, akkor kinyomja magát és úgy meg nem alszik el.
Én szerettem volna az együttalvást elkerülni, de kb. 1 hete nálunk is az megy.
Zsófi bár alszik éjszaka, de mindig nyöszörög valamiért. Vagy a cumi kell neki, vagy a kis keze szorult maga alá, vagy már nem érzi jól magát hason stb. Szóval olyan éjfél-1 óra körül kezdődik minden. Ilyenkor aztán félóránként fel kell kelni hozzá. Hiába van az ágyunk mellett a kiságya, nekem már elegem lett belőle, hogy állandóan fel kellett ugrálnom. Szóval megbeszéltük apával, hogy ő megy a kanapéra, a csajoké pedig az ágy.
Tüccs
Dóri is milyen nagy már! Ő is szeret hason lenni?
Ez a hajhullás engem is kikészít. Akármerre nézek, mindenhol az én hajszálaim vannak.
Nálunk is meg volt az első kajálás! Délutánra már kevesebb tejcsim van, így megbeszéltem a védőnővel, hogy kezdetnek megpróbáljuk kiváltani az uzsonnát valami finomsággal.
Banán-őszibarack volt az első próbálkozás, az nagyon bejött a csajszinak. Azóta már ettünk sütőtök-burgonyát, és alma-burgonyát is. Először általában fintorog, de aztán belejön a kajálásba. Ma már odáig jutottunk, hogy nem is kellett megszoptatnom, elég volt neki a kaja. Nagyon büszke vagyok ám! Persze a kanállal még elég nehezen boldogul szegénykém, de előbb-utóbb biztosan belejön.
Teszek fel pár képet. Az egyik az első kajálás után készült.
Bocsi, hogy ennyit írtam, de végre sikerült leülnöm a gép elé és ezt igyekeztem kihasználni!
Jó éjszakát
Márti