Új privát üzeneted érkezett!

Sziaztok!!!

Nem tüntünk el, megvagyunk és néha itt is előfordulunk :lol:
Csak sajnos, dolgozni kell járni - nekem- a Vikit meg amortizálja a két csajszi. Próbálok időnként visszaolvasni is, de nem mindig sikerül.
Valaki az ikresek közül írta ,hogy össze akarják varni alul./Bocsi de már nem tudom ki volt/ Nálunk nem volt ilyen mert -szerencsére- végig záárt volt a méhszáj. Pedig a két csöpség+magzatvíz nem keveset nyomott. Szerntem akinek nincs eltörve valamilye azt nem kell begipszelni!!!!!!!!!!!! Ja, és nem kell mindent ráhagyni az orvosra, vannak jogaink.Szerintem.
Köszönjük a féléves köszöntést és Mottéknak is gratulálunk. Nagyon hamar elment ez az idő, kristálytisztán emlékszem minden kórházban eltöltött percre, és arra is, hogy mínusz 51879846 km/h- val hoztam őket haza. Ráadásul külön kértem a Sóvágot, hogyha nincs semmi baj, akkor vasárnap hozhassam haza őket a forgalom miatt.Már nem azért mert rosszul vezetek -sőt túl jól- , csak a sportszelet benne volt a gyatyába. Le is izzadtam mire haza értünk.
A tegnapi méretek: Bogi:7600g 66cm, Lili:6880g 63cm.
Vidámak, mozgékonyak, lassan már maszni is fognak, minden esetre hátra fele már megy, és már sok mindent esznek, persze pempösítve.
És most ha már ilyen kisregényt írtam- bocsi- akkor két képet is mellékelek, igaz ezek telcsivel készültek és nem a legjobb minőségüek és a kezdetektől-napjainkig. Báér nem teljesen a kezdetektől.
A többi /20db/ a honlapon, aki nem tudja www.nadiek.mindenkilapja.hu vagy www.nadiek.mlap.hu vagy a hozzászólásom alján www-re kattintva.
Kép Kép
És megpróbálom a telcsivel készült videókat is felrakni, bár azzal még szenvedek. A kamerás videók csak majd akkor kerülnek fel, ha betelt a lemez.
Még egyszer bocsi, hogy ilyen sok voltam!
üdv.
wolves

Sziasztok,

Most értünk haza a moziból. A Transformers-t néztük meg. A féjecském hetek óta nyüstölt, hogy nézzük meg, és ma beadtam a derekamat… :wink: És be kell valljam, hogy bár nem vagyok híve a robotos-ölősdis-képregényből-rajzfilmből készített filmeknek, de ez nagyon tetszett. Persze alaposan el kell rugaszkodni a realitás mezsgyéjéről, de látványos volt, volt története, és még izgultam is. Szóval bejött :wink: :oops: :lol:

Lukrécia,
Jó, hogy jelentkeztél. Szerintem ne izgulj a sárga miatt, ha eddig nem okozott más bajt, akkor lehet normális jelenség. Szóval azért most ne paráztasd túl magad. Persze jobb félni, mint megijedni, de azért ne nagyon legyél parapiri :wink:
Amúgy már meggyógyultam ám :wink: Puszillak!!!

Mot és Motné,

Nagyon boldog félévességet Kriszti babának!! :D:D:D:D
Hihetetlen tényleg, hogy mennyire repül az idő :D

Kép

Estrella,
Köszi, felvettelek a táblába :D Boldog vagyok, hogy végre itt látom a Nevedet!!!!

Wolves,
Nem csodálom, hogy leköt Benneteket a két lány :D Minden tiszteletem az ikres szülőké, nem lehet egyszerű egyszerre két felé figyelni, két igényt kielégíteni, stb.
Csodálatosak a képeken a Tündérkék!!! :D:D:D:D:D
Millió puszi Nektek!

Puszi, és jó éjt Mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Sharon!
A túrázás most a legkevésbé érdekel!Az igazi döglésre vágyom!Pocid jobb?Az enyém megint hisztizik,mert jönni fog a hidegfront és ilyenkor nagyon keményedik!
Zsókuci!
Mi a Die Hard 4-et néztük meg és az is nagyon jó volt!Irigyellek Bükért!Mennyi időre mentek?
Lukrécia!
Szia újra!Köszi a gratut!
Motapu és Motanyu!
Grat a félévességhez!
Wolves!
Hát csodásaka csajok!elhiszem,hogy a sportszelet ott figyelt a hazajövetelnél!

Mindjárt nyomok nektek képeket!
Vendég

Benszi
jo lesz a kis pancsikázás is,én is már ugy mennék :lol: :lol: igen eddig 2 kg jött fel,mert az elsö 10 hétben semmi mert kijött :oops: :oops: hát ha ilyen finomakat fözöl nem csodálom hogy sokat eszel,istenien hangzott :lol: :lol: én tegnap rendeltem magamnak rántottsajtot annyira megkivántam :lol: :lol:

Wolves
tündériek a csajok :lol: :lol:

Brigii de jo is lehet már igy készülödni,vásárolgatni :lol: :lol: a képeket meg csak igéred mindig :oops: :oops:

Napcsi
persze nem aggodok,csak leáll elöbb utóbb ez az éhség :oops: :oops:

Lukréciám
hivjál ma :P :P :P

bibar

Bibarci!
Ha elmegy a tesóm,akkor szigorú diétába kezdek,bár ver a víz tőle!
A tesóm szerint a seggem lett nagyobb!Hurrá!

De jó,hogy már nem látogat a róka!

Te Lukrécia!Neked tényleg névnapod volt tegnap?Ha igen akkor boldogot!
Vendég

Kép

Kép

Hétvégi termés bográcsgulyás után!17+0 naposan!
Vendég

Kép

Az én drágámmal!

Kép

Tesóm barátjával!Hasnövesztő verseny!!!!
Vendég

Benszikém
jaj annyira helyesek vagytok,szép a pocakod nagyon :P :P hát a hasnövesztö versenyesen behalok,nagyon jóóóó :P :P nagyon szuper képek :P :P Lukréciának nem ez a neve,csak itt,és ma van Lukrécia nap :P :P :P

bibar

Bibarci!
Hát nemsoká majd a varacskosdisznó versenyen indulhatok,akkora leszek!Rólad új fotók?Mi van gmailes címmel,megcsináltad?

Lukrécia!
Akkor boldogot csak nem ittenit!

Csajok!Ma megyek strandolni!Kicsi uszi,huhhh jó lesz mááááááá!!
Vendég

Most csak egy gyors tábla.
Aki jelezte, hogy jönne, és nem látja magát a táblában szóljon. :)

Kép
Kép
Kép

chesti

Kép

chesti

Benszi
még nincsenek új képek,majd egy két hét mulva,én szerintem most ugyanolyan vagyok mint 9 hetesen amit felraktál :oops: :oops: sikerült a gmailos fiok,de valahogy azt sem értem tisztán,majd irok onnan is és akkor tudod azt a cimet is.

bibar

Bibarci!
Ok várom a mélt!Én minden hétfordulón csinálok pocakfotót oldalról és elölről is,így tök jó látni a változást hétről-hétre!Mondjuk ikreseknél ez látványosabb!

Bariném!
mi van veled?Eltűntél,mint szürkeszamár!
Vendég

Benszi!

Nekem most az a legújabb nyavalyám, hogy feszül az egész alhasam és a méhszáj körül olyan érzésem van, mintha ki tudna esni rajta minden. Két napja fekszem, kicsit jobb, de nem az igazi. Kedden rendel a doki, elmegyek hozzá, hátha nem röhög ki, hogy állandóan miket produkálok. Ez nekem olyan rossz érzés! Világ életemben stram, erős csaj voltam, soha semmi bajom nem volt! Kicsi korom óta kézizek, tehát nem vagyok nyápic, még a fogorvosnál sem szoktam szurit kérni, birom a fájdalmat. Most meg állandóan van valami nyavalyám! Olyan puhánynak érzem magam. Irigylem azokat a lányokat, akiknek semmi bajuk a terhesség alatt és életük legboldogabb 9 hónapjaként emlékeznek vissza rá. Ja, és még a hasam se nő, hogy látnám, hogy az miatt fáj. Még mindig semmi! Ugyanúgy nézek ki, mint 2 hete!

Annyira jók a képeid! Nagyon csini kismami vagy! Az öcsédet meg vágd szájon, ha azt mondja, hogy nagy a feneked! Nem igaz! Mi is szoktuk nézegetni a férjemmel a hasunkat, de hét fényévekkel ő vezet.

Lukrécia!

Jó, hogy megjöttél. Nyaralni voltatok?
Rólad is várjuka képeket!

Brigi!

Hol vannak a megígért képek???

Kép

Kép
sharon

Sharon!
A húgom mondta,hogy most már 7kg az a fencimre ment meg a cicimre,mert a hasam az olyan normális méretű!Köszi a dícséretet!
Mindenképp menj el a dokihoz!Nem vagy nyamvadt!Még nem voltál terhes,honnan kéne tudnod mi a normális és mi nem!A méhszájnál nekem is szurkál,de felfelé!A poci miatt meg tényleg ne aggódj,inkább örülj,hogy nem leszel bálna és szétrepedt!
Vendég

Sziasztok!

Brigi, hol vannak a fotók?Már nagyon kiváncsi vagyok:)

Benszi, csodaszép pocakod van, már szépen nő :lol:

Estrella, de jóóó, hogy újra itt vagy, örülök, hogy jól éreztétek magatokat, meglestem a másikon a képeket, klassz :wink:

Kép
numato

Numa!
köszike!még csíkmentes,remélem az is marad!Csak a seggemen a narancsligetek indultak be,igaz most nem lehet szüretelni,majd szülés után,de nem sok reményt fűzök hozzá!
Vendég

Krisztina,Liliána és Boglárka babának nagyon boldog fél évességet kívánok!

Napcsi nekünk is kókuszmatracunk van,én meg vagyok vele elégedve.

Numa nagyon szépek a díszek :wink: .Megkaptad a múltkor a válaszomat?

Bibike?????

Estrella örülök,hogy jól éreztétek Magatokat,nagyon szép helyen voltatok.

Chesti én is csatlakozom az előttem szólókhoz,köszönjük szépen a profi szervezést!

Zsókuci,de jó mindjárt nyaralás :D .Egyébként nem tuti a császár,én is spontán szültem a Tündérkéket :wink: .

Brigi várjuk a képeket :wink: ,örülök hogy minden rendben Veletek.Nem tudom sajnos,hogy az ikrek szoktak-e még fordulni ilyenkor :roll: .

Lukrécia jó hallani Rólatok,örülök hogy minden rendben(csak az a fránya róka ne ragaszkodna hozzád annyira).

Benszi nagyon csini Kismami vagy,szuper jók a képek :D .Örülök,hogy ma egy kicsit jobb a derekad.

Nálunk sajnos betegek a Tündérkék :( .Vagyis a Lilla már jobban van ő szombaton lázasodott be és tegnap egész nap bágyadtka volt,a Petra tegnap kezdte,Ő ma van elég vacakul,de remélem holnapra már ő is jobban lesz :roll: .Egyébként semmi más tünet csak láz és bágyadtság,meg talán nem olyan jó az étvágyuk.A barátnőm kislányának most volt vírusos torokgyulladása v.színű azt kapták el.Szerencsére nála 2-3 nap alatt rendeződött,remélem nálunk is így lesz.

Puszi Mindenkinek
Lippa

lippa

Lukrécia :lol:
Megint itt :lol:
Ja, ami neked sárga, az nekem is, de nekem is azt mondta dokibá, amit neked, és idáig nem okozott semmi panaszt, úgyhogy én úgy döntöttem nem aggódom.

Benszike, hogy te milyen szép vagy :lol:
A narancsliget nálam is beindult ám rendesen, de le van szarva :oops:
Majd később, mozgással...Most meg ez van. :roll:
A Die Hard 4 már megy a mozikban?
Akkor azt még gyorsan látnom kell, mielőtt Nórikám kiugrana a gatyából a zajoktól :roll: :lol:

Sharon, tényleg ne érezd magad nyamvadtnak!
Azért megyünk az orvoshoz, és mondjuk el neki a gondokat, mert a kisbabáért aggódunk. Nem magunk miatt.
Szerintem jobb félni mint megijedni- főleg amikor pocakos az ember! Neki meg az a dolga, hogy megnyugtasson, ha minden rendben, ha meg felmerül valami, akkor vigyázzon ránk :wink:

KépKép
naposoldal

Lippa
szegény lányok,jobbulást nekik :oops: :oops: reméljük lemegy 3-4 nap alatt :oops:

Bibike
mi van veled?????csak nem történt valami nagyon jó dolog??? :P :P

bibar

Szia Lippa,

igen, megkaptam, és nagyon szépen köszönö.Ne haragudj, hogy nem reagáltam, de ez a lakásfelújítás leköt, tegnpa meg lecseréltük az autónkat, tehát nem unatkozunk :wink:

Kép
numato

Lippa!

Jobbulást a csajoknak, remélem tényleg csak egy-két nap és minden ok! Sok folyadékot igyanak!

Naposoldal!

Igazad van, de azért jobban örülnék, ha nem lenne ennyi bajom.

Bibike!

???????????????????????????????????

Kép

Kép
sharon

Lukrécia!
Olyan sárgám nekem is van bibibííí!Nem csak neked,de én is szarok rá,mert nincs semmi más tünetem!
Lippa!
Jobbulást a csajoknak!Köszönöm a bókot!A lábam nem tudom mitől jobb,még az uram is csodálkozik,mert pörgősek a napjaim,mivel itt az öcsém!
Napcsi!
Neked is köszönöm a bókot!majd azért élőben ugrika majom a vízbe!Azt mondta a tesóm,hogy a hízás a seggemre ment és a narancsültatvényemnek még jót is tett mert kisimult!Szerinted megnyugodtam?Majd mutattam egy narancsoslányt a strandon neki,kérdem én ilyen brutál?Azt mondja:áhhhhh,dehogy,mire én:Hát akkor én kúva jó nő vagyok!
No de én azért láttam ám,hogy csuriban volt a keze a kis hamisnak!
Harry és Shrek még hátra van nekem is!CSak reklám után megyek be,mert azt nem bírják a skacok!
Vendég

Bibike!
Reméljük babázol már és azért nem jössz!
Vendég

Sziasztok,

Végre itthon. :D Már csak 5-öt kell aludni és megyünk :D:D:D:D

Benszi,
Nagyon szép vagy! És a pocid is nagyon csini!!! Nekem is a hasnövesztő versenyes kép tetszik a legjobban :lol: :lol:
A Die Hard 4 is ugyanez a kategória nálam – bemutató alapján nem akarom megnézni, de aztán lehet, hogy kellemesen csalódnék :D
7 napra megyünk Bükre :D
Milyen volt a mai strandolás? :D

Sharon,
Nem vagy egyáltalán puhány. Inkább menj mindig, minthogy baj legyen. Ezzel szerintem még a doki is egyetért! :D

Lippa,
Nekem olyan furcsa, hogy simán engedik a lombikos ikreket megszülni, mert nekem annak idején, azt mondta a doki, hogy TUTI császár (ikerterhesnek indultam). Merthogy nem szeretnének kockáztatni, ha már ennyi küzdelem van mögötte. De úgy látszik kórháza válogatja.
Jobbulást a csajoknak!!!!! Remélem gyors lefolyású lesz a dolog!

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Helló csajok!
Ne dicsekedjetek itt a "sárgáitokkal". Hamarosan nekünk, szomszéd topikosoknak is lesz, bibibibííííí :D
süni76

Lippa, a lányoknak jobbulást!

Zsókuci, nektek jó pihenést!

Többieknek meg a szokásos pocaknövesztést!

Jucika, mizujs? Nem láttalak pár napja. Készül a lányok szobája?
süni76

Sziasztok!

Köszönöm a hozzászólásokat a "sárgával" kapcsolatban, kicsit megnyugodtam a szavaitoktól. Bementem azért ma a kórházba, de mivel a dokim szabin van, csak egy másik tudott megnézni. Hát, hogy őszinte legyek, nem igazán bízom abban amit mondott, mert egy sima kézzel történő vizsgálattal megállapította, hogy gomba. Na persze, semmi kenet, semmi tenyésztés... Felírt egy hüvelybogyeszt, amiről úgy döntöttem, hogy nem váltom ki. Beszéltem egy nővérkével is, ugyanazt mondta, amit ti is, hogy ha nem okoz más panaszt, nem ég, nem viszket, akkor csak a szervezet védekezési reakciója, és nem jelent problémát. :D Hát, ebben maradtam magammal, aztán 2 hét múlva jön a dokim, és ő majd megmondja a frankót! :D :D
(Lukrécia, igazán nem akartam ám a frászt hozni rád, komolyan...)

Azt hiszem ezen a topikon még nem meséltem, hogy én is spontán babás vagyok. Tavaly volt 3 sikertelen inszemem BMC-ben, aztán idén év elején leálltunk, mert úgy döntöttem, hogy melóhelyet váltok. Azt terveztük, hogy majd nyár végén vagy ősszel visszamegyünk, és újra kezdjük, de Murphy közbeszólt! Szerencsére! Kicsit ciki lesz majd, hogy alig több mint fél év munkaviszony után bejelentem a nagy újságot, de nem érdekel, hogy ki mit gondol, csak az a fontos, hogy a babával minden rendben legyen! :D

Benszi, tényleg nagyon jók a képeid! :D

Lippa, jobbulást a csajszikáknak!

Sharon
, pihizzél sokat, és meglátod, hogy minden rendben lesz, és az a poci is elkezd nőni hamarosan. Láttam ám a szuperlapos hasikádat, el is ámultam rajta, hogy milyen vékony vagy. Annál jobban mutat majd rajtad a kerek pocak! :D

Bibar, köszike neked a segítséget, végül az omladozó ambulancián kötöttem ki, ott vizsgált meg egy doki... Alig várom, hogy visszajöjjön a sajátom! :oops:

Chesti, nekem kb. 5 percre van a találkozó helyszíne, ezért nagyon remélem, hogy ott tudok lenni, és személyesen is megismerhetek mindenkit! :D

Zsókuci drága, beletennél engem is abba a táblicskuba? A babám spontán, most vagyok 9+4, neveket és végleges kórházat még nem tudok, jelenleg Schöpf-Merei.
Amúgy meg nagyon irigykedem a nyaralásod miatt, én is úgy mennék már, de messze van még augusztus vége... :)

Mamm
mamm

Sziasztok!

Aranyosak vagytok hogy hiányoltok, de még egyben vagyunk, csak mostanában egy kicsit depis voltam , olyan siros, nyügös, és azért nem jöttem! De remélem hogy a héten már kibujik a kiscsajszi! :lol:

Lukrécia,
Örülök hogy itt vagy , már hiányoltalak! :lol:

Wolves,
Nagyon édesek a kis csajok! :D

Benszi,
Nagyon édes a pocid, nagyon csini kismami vagy ám ! :lol:

Sharon,
Szoritok holnapra biztos minden rendben lesz! :lol:

Zsókuci,
Lefagytam az msn-n , jo volt dumcsizni egy kicsit!
Puszika :lol:

Ne hari akinek most nem irtam!
Puszi mindenkinek

Kép
bibike27

Bibike!

Jól bírod!!! :lol: Pedig már mindenki tűkön ül! :lol: :lol: :lol:

Zsókuci

Igérem nem leszek parapiri :wink: :lol: Örülök hogy jól vagy már.

Benszike,Napcsi

köszi hogy megnyugtattatok,most már én sem aggódom,mint ahogy eddig sem,hát azért majd legközelebb megint megemlítem a dokikámnak!

Benszike

Lehull a lepel......Csilla :wink: és április 22-én van a névnapom! :lol: De azért köszi!!!!Álomszép vagy azon a fotón,amin az uraddal vagy!Naggggyon jó kép!

Sharon

ne aggódj a doki-ügy miatt,engem sem látott előtte soha orvos,csak amióta babaproject van.

Mamm

aranyos vagy,de nem paráztattál be,szerintem is várd meg a dokid,ha nincs más tüneted.

Süni

:lol: :lol: :lol: Már alig várom!!!! :lol: :lol: :lol

Csajok!

Holnap megyek a 18 heti genetikai UH-ra,szorítsatooooook!!!

Kép
lukrécia

Lukrécia,

Nagyon szoritok neked !! :lol:
puszika

Kép
bibike27

Sziasztok,

Sünci,
De jó lenne már, ha mindenki itt lenne, köztük Veled (és persze magammal :D ), és már a gyerkőcök fotóit tennénk fel :wink: De eljön még a mi időnk is, ne aggódj :wink:

Mamm drága,
Felvettelek Téged is a táblába! :D:D:D Azt azért tudni kell a vizsgálattal kapcsolatosan, hogy elvileg van egy jellegzetessége a gombának, ha kézzel vizsgál is meg lehet állapítani… Most nem részletezném :oops: Persze, ha téged nem győzött meg, akkor inkább várd meg a doktorkádat.

Bibike drága
,
Igen, jó volt beszélgetni, remélem kicsit jobban vagy már lelkileg. Tuti a héten még meglesz a kiscsajszid, addig kitartás :wink: Puszillak! (lehet, hogy a mostani hidegfronttól kibújik a kislányod :wink:)

Lukréciám,
Millió drukk holnapra: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ De meglátod, minden rendben lesz! :D
Köszönjük, hogy megosztottad velünk a név-titkodat. :wink:

Lucia,
Boldog félévességet a gyerkőcöknek!!! :D

Kép

És íme a táblicsku:

Kép Kép Kép

Hű, itt nagy vihar készül, kb. 10 mp-enként villámlik... :shock:
Jó éjt csajszik!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci!
Die Hard azért nem volt annyira poénos,mint az első 3,de nézhető!Igaz van egy-két földtől elrugaszkodott baromság benne,de Bruce papi annyira szép,hogy ezt megbocsájtjuk neki!
Nagyon jót úsztam,ma meg bálna balett!
Köszönöm a dícséretet!

Szülés:A Jánosban teljesen lazán állnak már a lombikosokhoz és az ikresekhez!Már nincs olyan szigor!

Mamm!
Köszönöm neked is dícséretet!Ne is váltsd ki a bogyót,majd a saját dokid hazagyün és bekukkant!

Bibike!
Ijesztgetsz mindenkit!Kinek írsz majd sms-t?Kell a számom?

Kukrécia-Csilla!
Köszi neked is a dícsérőt,egészen belepirulok!de majd jön a tali és láttok egy bálnát,na az én leszek,akor lesz igazi lepel lehullás!
Drukk az UH-hoz.Melyik kórházban fogsz szülni?
Vendég

Kukrécia=Lukrécia,csak hívjatok nyugodtan Keresztelő Jánosnénak!
Vendég

Benszi:
Gyönyörű kismami vagy, cuki a pocid is, gratulálok!
Lexi:
Most nézem, Te még csak 31 éves vagy (a táblázat szerint) de jó neked! :D
Bibike:
Jó szülést neked! :)
Bibar:
Hogy vagy? Fejfájás van még?
Wolves család:
Csodaszépek a csajok! :)
Vendég

Csajok,
ez a hihetetlen álomkór, amitől legszívesebben egész nap csak aludnék, sokáig tart még??? :D :D :D
mamm

Estrella
köszi megvagyok,tegnap egész nap fájt a fejem,de hányás már nem volt hozzá :lol: :lol: ez is valami :lol: :lol: ugy látom én is mint benszi a hidegfrontra vagyok most érzékeny :oops: :oops: ti hogy vagytok??

Bibike
hu ez már nagyon izgi :lol: :lol: bármelyik nap köhet a hir rólad :lol: :lol:

Mamm
én is ugy tudom hogy azt simán kézzel is meg lehet állapitani sajna,persze remélem nem az lesz :oops: :oops:

Süncike
nagyon várunk ám ide,már csak pár hónap és itt a helyed :P :P

Lukréciám
drukkolok :P :P :P :P

Benszi
szerintem a talin sok kis bálna fog egymással megismerkedni egy két kivétellel :P :P

bibar

Bibar:
Émelygés, hányinger (főleg este) és tegnap este megint egy kis barnázás, ma reggel is. :(
Olyan jó lenne ha valaki megnyugtatna, hogy nincs semmi baj.
Ebbe fogok beleőrülni.
Vendég

Sziasztok!

Zsókuci, úgy szeretnék már ott tartani,mint a táblázatban szerepel,de még csak ma léptem a 20.hétbe :lol: :lol:

Kép
numato

Sziasztok!

Sünike! megvagyok, csak a hétvége húzós volt, aztán vasárnap hajnalban meg arra keltem, hogy nagyon rosszul vagyok :shock: majd elvitt a szívroham, hogy a csajokkal van valami, de csak lázas voltam.
Kaptam szurit, attól meg rosszul lettem, mert a terhesség alatt egyébként is 100-110 a vérnyomim, ez meg vérnyomásesést okoz :roll:

Volt egy kis kómázás tegnap :oops:

De úgy néz ki, már túl vagyok rajta.

Szoba kész, már csak unokahugira vár a fal, de egyébként rendben van, ja és az ajtót kell majd feltenni :lol:

Puszi!

Judit

jucicuki

Estrella
Nemcsak a táblázat szerint, én "még" pár hónapig annyi vagyok. Tényleg! A barnázás nem jó, de szerintem a megtapadás és a méhlepény kialakulásának folyamatával jár. Amíg nem élénkpiros, addig nem kell pánikolni. Meg a hormonok miatt is lehet. Persze továbbra sem végeztem el az orvosit, de néha már annyira tájékozottnak hiszem magam.........
Múltkor beszélgettem egy barátnőmmel, meg a férjével. A férjének négy gyereke van, de azt sem tudta, hogy meddig tart egy peteérés és mennyi ideig életképes egy sperma. Ehhez képest mi, profik vagyunk. Bár ne lennénk. Már várom a csütörtököt. Hiányoztál ám, és minden áldott nap eszembe jutottál. Imádkoztam a méhlepényem arrébb menetele érdekében és hogy Veled ne legyen semmi gond a nagy messzi távolban. Most már picit vegyél vissza az állandó szorgoskodásból, kérlek szépen. Nehéz, de meg lehet szokni a semmittevést. Nekem már egész jól megy. :)
Vendég

Benszi
Tuti, hogy gyönyörű babáitok lesznek. Nagyon szép pár vagytok. Ami a hidegfrontot illeti, igazad volt. Tegnap megint annyira keményedett a hasam, hogy az már ijesztő volt.

Lányok
Tegnap a városi dokim, ismét bebizonyította, hogy különleges orvos, és az egyik legjobb ember. Elmentem AFP papírért. Megcsinálta a kenetet, rákszűrést, megvizsgált. (kesztyűvel vett mintát, hogy nehogy a pálcika sérülést okozzon.!!!!!) Azt mondta, hogy a méhszájam nagyon szépen zárt, és jól tartja a lepényt. Boldog votl, hogy nincs vérzés és megállapította, hogy egy orvosi csoda vagyok. Amikor mondta, hogy kész vagyunk, megkérdeztem mivel tartozom. Képzeljétek el, hogy odatartotta az arcát és mondta, hogy ennyivel. (Egy puszival!) Most ne egy aberrált beteg orvost képzeljetek el, hanem egy kedves, drága embert, aki úgy viselkedik, mintha a baba az unokája lenne. Komolyan mondom, hogy az arcán boldogság volt, hogy minden ilyen jól alakul. Hallottatok már ilyet???????? A maximális figyelemért, még az amúgy sem magas tarifa árát sem kéri el, mert boldog, hogy megvan a baba. Ez nekem olyan, mintha a mesében lennék. Velem még senki nem volt ilyen kedves.
Vendég

Benszi
Tuti, hogy gyönyörű babáitok lesznek. Nagyon szép pár vagytok. Ami a hidegfrontot illeti, igazad volt. Tegnap megint annyira keményedett a hasam, hogy az már ijesztő volt.

Lányok
Tegnap a városi dokim, ismét bebizonyította, hogy különleges orvos, és az egyik legjobb ember. Elmentem AFP papírért. Megcsinálta a kenetet, rákszűrést, megvizsgált. (kesztyűvel vett mintát, hogy nehogy a pálcika sérülést okozzon.!!!!!) Azt mondta, hogy a méhszájam nagyon szépen zárt, és jól tartja a lepényt. Boldog votl, hogy nincs vérzés és megállapította, hogy egy orvosi csoda vagyok. Amikor mondta, hogy kész vagyunk, megkérdeztem mivel tartozom. Képzeljétek el, hogy odatartotta az arcát és mondta, hogy ennyivel. (Egy puszival!) Most ne egy aberrált beteg orvost képzeljetek el, hanem egy kedves, drága embert, aki úgy viselkedik, mintha a baba az unokája lenne. Komolyan mondom, hogy az arcán boldogság volt, hogy minden ilyen jól alakul. Hallottatok már ilyet???????? A maximális figyelemért, még az amúgy sem magas tarifa árát sem kéri el, mert boldog, hogy megvan a baba. Ez nekem olyan, mintha a mesében lennék. Velem még senki nem volt ilyen kedves.
Vendég

Húú, bocsi. Bénáztam az elküldéssel. Valahogy nem az igazi a net. Lehet, hogy az időjárás bolondította meg a gépet is. Elnézést kérek!
Vendég

Kismamik
Bocsi, hogy arcoskodom, de betétfogyasztásban sehol sem vagytok hozzám képest. :lol: :lol: Verhetetlen vagyok!!! Március vége óta a 9 Utro, amit rendes betéttel "fogyasztottam", mire leszokhattam volna, egy hónapig vérzés, de még a mai napig is használom, mert néha még van egy kis meglepi. Asszem nyertem, ugye???
Vendég

Lexi
hát valószinü nyertél :oops: :oops: én a héten szoktatom le magam az utrórol és már csak 2 szuri van :lol: :lol: már alig várom hogy lerakjam ezeket :lol: :lol: nem semmi az orvosod,hihetetlen aranyos,az meg szuper hir hogy ilyen rendben vagytok,ez tényleg egy csoda,látod veled is történhet jó dolog :lol: :lol: szoval szuper hirek,nagyon örülök nektek :lol: :lol:

bibar

Lexi drága!

Annyira örülök, hogy rendben vagy, és olyan jó érzés volt olvasni, hogy örülsz, és a dokid, háááát csúcs fej, igazi ember, tényleg fehér holló effektus.

puszillak, jó legyél

M.

Kép
numato

Lexi:
Én is várom a talit nagyon, és köszi az infót barnázás ügyben.
Jó lenne ha végleg elmúlna már.
Annyira édes a dokid, elsírtam magam azon amit írtál. Egyébként láttam a múltkor a kórházban és nagyon szimpi volt. (egy ismerősöm mondta hogy ő a B. doki). Látásból ismertem, csak nem tudtam, hogy Ő az.
Próbálok sokat pihenni, és semmit nem csinálni. A melóhelyemen is heti 3-4 napot dolgozom csak, és akkor is félnapozunk. Ezt találtam ki. Ott vagyok, de csak kicsit, és mindent ülve csinálok.
És persze apa is ott van és segít egyfolytában, tök rendes.
Vendég

Lányok
szerintetek fekve, max. 2kg-os súlyzókkal sem szorgoskodhatok, kizárólag felkarra? Akkora karom lett pár hét alatt, hogy minden szűk. Emellett eltűnt a karcsú derekam (azért picit még hiányzik) és a csípőm, meg a combikám!!!???? na, az most két nőnek is elég lenne. Tudom, hogy ez most nem számít, de én mindig olyan kismaminak képzeltem magam, mint a hugom. Ez nem fog összejönni, mert Ő ekkora hassal már szülni ment, de nem szeretnék nagyon- nagyon elhízni, mert eleve genetikailag hajlamos vagyok rá. Aprócska térdhajlításra és a fekve súlyzó a felkarra. Ez a max, amire gondoltam, csak elfelejtettem megkérdezni a dokitól. Jól is esne, talán picit erősödnék is, ha mozoghatnék. A sok fekvés annyira legyengített, hogy tegnap felmostam a konyhát és le kellett feküdnöm. Pedig nem családi házban lakunk, úgyhogy a konyha inkább csak kony, olyan pici.
Vendég

Sziasztok!

Minden ok volt a genetikai UH-n! :lol: Nagyon örülünk!Csütörtök délutánra bejelentkeztünk 4D-re,remélem aznap este már átváltom a vonalzómat kékre vagy rózsaszínre! :wink:

Lexi

Nem semmi a dokid!Viszont szerintem várj még a súlyzókkal,ezt inkább tőle kérdezd meg.

Puszi mindenkinek.

Kép
lukrécia

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?