Sziasztok!
Köszönöm a hozzászólásokat a "sárgával" kapcsolatban, kicsit megnyugodtam a szavaitoktól. Bementem azért ma a kórházba, de mivel a dokim szabin van, csak egy másik tudott megnézni. Hát, hogy őszinte legyek, nem igazán bízom abban amit mondott, mert egy sima kézzel történő vizsgálattal megállapította, hogy gomba. Na persze, semmi kenet, semmi tenyésztés... Felírt egy hüvelybogyeszt, amiről úgy döntöttem, hogy nem váltom ki. Beszéltem egy nővérkével is, ugyanazt mondta, amit ti is, hogy ha nem okoz más panaszt, nem ég, nem viszket, akkor csak a szervezet védekezési reakciója, és nem jelent problémát.
Hát, ebben maradtam magammal, aztán 2 hét múlva jön a dokim, és ő majd megmondja a frankót!
(
Lukrécia, igazán nem akartam ám a frászt hozni rád, komolyan...)
Azt hiszem ezen a topikon még nem meséltem, hogy én is spontán babás vagyok. Tavaly volt 3 sikertelen inszemem BMC-ben, aztán idén év elején leálltunk, mert úgy döntöttem, hogy melóhelyet váltok. Azt terveztük, hogy majd nyár végén vagy ősszel visszamegyünk, és újra kezdjük, de Murphy közbeszólt! Szerencsére! Kicsit ciki lesz majd, hogy alig több mint fél év munkaviszony után bejelentem a nagy újságot, de nem érdekel, hogy ki mit gondol, csak az a fontos, hogy a babával minden rendben legyen!
Benszi, tényleg nagyon jók a képeid!
Lippa, jobbulást a csajszikáknak!
Sharon, pihizzél sokat, és meglátod, hogy minden rendben lesz, és az a poci is elkezd nőni hamarosan. Láttam ám a szuperlapos hasikádat, el is ámultam rajta, hogy milyen vékony vagy. Annál jobban mutat majd rajtad a kerek pocak!
Bibar, köszike neked a segítséget, végül az omladozó ambulancián kötöttem ki, ott vizsgált meg egy doki... Alig várom, hogy visszajöjjön a sajátom!
Chesti, nekem kb. 5 percre van a találkozó helyszíne, ezért nagyon remélem, hogy ott tudok lenni, és személyesen is megismerhetek mindenkit!
Zsókuci drága, beletennél engem is abba a táblicskuba? A babám spontán, most vagyok 9+4, neveket és végleges kórházat még nem tudok, jelenleg Schöpf-Merei.
Amúgy meg nagyon irigykedem a nyaralásod miatt, én is úgy mennék már, de messze van még augusztus vége...
Mamm