Új privát üzeneted érkezett!

babszika rácsos süti cukrászdás!

rambóka apa kérte írjam meg ide is, hogy most éppen mosogat! :lol:
(mert rambóka férje reggel vasalt, én meg oda voltam meg vissza) :lol:

Kép

Kép
rejo

ja még annyit akartam írni, apák tényleg tök jó fejek mindenhol!

Kincs csak akkor fogjuk igazán tartani a kapcsolatot, ha mindenki babás lesz, mert akkor lesz mindenkinek ideje, és nem lesz senkin nyomás, meg stressz, mindenki felszabadult és boldog lesz!

Kép

Kép
rejo

Rejo!
Akkor jó választás volt :lol: :lol: :lol:
A Monácska párja is odáig volt érte... aranyos volt, mert mondta nekem meg a Lecso párjának, h ő azt az egyet megenné, ha nem baj (csak, h ne vesszen kárba) :lol:

Egyébként a Johannába teljesen beleszeretett Bálintom. :lol: Mert ő kislányt szeretne...

babszika

Rejo, de kár, hogy az cukis süti. Pedig Anyókáékkel épp azt beszéltük, hogy annyira finom volt, hogy csak házi lehet.

Rambóka apa milyen házias!!!!!
Vendég

Rambóka apa hozzánk is jöhetne, mert reggel 7től nálunk munka volt (zsalukő pakolás) és már nincs kedvem semmit csinálni.... :? :lol:

babszika

Monee!
Pcos-ben a nyákolás nem mérvadó sajnos..... A magas ösztrogén szint miatt nyákolunk akkor is, mikor nem kellene!
A kérdésedre, hogy mikor is kellene együtt lenni apácskával........... Minidg. Kétnaponta a legjobb. Fontos lenne, hogy a szex semmiképpen ne menjen a gyerekgyártás rovására. Hidd el, hogy nagyon sokat tud rontani a kapcsolatotokon. Főleg, ha ennyire zajosak a hétköznapjaitok, a terminált együttlétek teljesen le fogják ütni a lábáról a meghittséget, ami nélkül nincs jó kapcsolat. Szeressétek apával egymást sűrűn, ahogy nektek jól esik!!!!!

A tegnapi talihoz még.... Páromnak nagyon tetszett az egész társaság! Azt mondta, nem gondolta volna, hogy iylen jól fogja érezni magát.
Dimet! Párod egyszerűen egy tündér.... Méghogy nőies..... Éppen beszélgettük kint a teraszon a többiekkel is, hogy a jellegzetes hasi hájtömegünkkel le sem tudnánk tagadni, hogy pcos-ok vagyunk........... Hihihihihihihihihihihihihi (Ettől függetlenül nagyon kihúztam magam a soraid olvastán! Nagyon sokszor puszilgatom a párodat!!!!)

Most megyek, de talán estére még visszanézek, de holnap mindenképpen!

Szép napot nektek!
Vendég

monácska, te is tudod, hogy a belső kisugárzás nagyon-nagyon fontos. és ezek szerint mi sugároztunk ezerrel. :lol: nagy szépség-búra lett zsizsikék háza felett.

a döglés mellett döntöttünk,nem mentünk sehova. kifárasztott a tegnapi nap minket. és hatalmas adag rizses lecsót tett oda párom főzni.

igen, igen....kétnaponta szex. élvezetes szex :D azért erőltetni sem kell a dolgot.

jokaliza, hogy vagy???
alice?? mindneki nagyon-nagyon örül neked!!!!!!!!!

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Hali!

Ebéd készen!
Már csak mosogatni kellene..Rejo fénypostával nem küldhető a párod? Nagyon ügyes!
Az apukák lenyűgözően bántak a gyerekekkel!
Klassz férjek!

Az úton hazafelé mi is a talit beszéltük,ki kicsoda mit csinál,és hogy van, már egészen képben van a férjem is. :P
Az én párom nem nagy társasági emberke de nagyon jól érezte magát,azt hittem esetleg unatkozni fog de nem! :D Ha azt mondanám jövő héten tali akkor szó nélkül eljönne :lol:

Monee Monának igaza van,természetes házasélet kell pl kétnaponta,és ha a hőd felment akkor már megvolt a repedés,a petesejt egy napig életképes úgy tudom a kiskatonák akár 3-4napig is.
Van aki egyszer kekszel egy ciklusban és sikerül van aki körbelövi a pé-t és nem..sok minden szerepet játszik..

Akkor a Pávaszem recept:

Tészta: 40dkg liszt Kép
1 csomag margarin
2dkg élesztő
1.1/2 dl tej
4 tojás sárgája, pici cukor só
Összedolgozni picit hagyni pihenni,aztán 4részre osztani a tésztát. Kb 4mm vastag téglalap alakot kinyújtani,sütésálló piros lekvárral megkenni, két hosszabb szélére magvazott meggyet sorakoztatni és feltekerni. A közepét diós töltelékkel töltjük.
Töltelék: 20dkg dió vagy mák, 15dkg cukor, 1citrom héja, a 4 tojás felvert fehérje.
180-200 fokon sütöm amíg a tészta nem barnul.

Van még egy kedvenc sütim,nagyon fini ! :)
Vőlegény torta:

Hozzávalók:
1 csomag babapiskóta
35 dkg Nutella
25 dkg mascarpone
1 dl rum
10 dkg baracklekvár
4 dl tejszín
4 csomag vaníliás cukor
15 dkg birsalmasajt, vagy kandírozott gyümölcs, nekünk karikázott banánnal finom

Elkészítés:
A lekvárt a rummal és 1 deci vízzel kikeverjük, a piskótákat alaposan megfürdetjük belle, és egy üvegtál alját kirakjuk vele. A nutellát elkeverjük a mascarponéval, rákenjük a piskótára. Ezután ismét piskóta réteg következik, amit a vaníliás cukorral felvert tejszínhabbal borítunk(habfixálót szoktam tenni bele), rászórjuk a választott anyagot (birsalmasajt etc.). Addig rétegezzük a sütit amíg a hozzávalók elfogynak. Fantázia szerint díszíthető. Én néha a tálat amibe rétegezem a dolgokat celofánnal kibélelem és mikor kicsit összeért piskótalapra borítom,így torta formája van és nem olyan töményen édes és krémes. Legalább három órát várakozzon a hűtőben, de ha többet tölt ott, az se fog neki ártani.
Vendég

Lányok aki fényképezett,

Lafi!

Kavicska!

Ki volt még?

sziszekukacgmxpontnet címre légyszi küldjétek el!!!! nagyon várjuk!!

Kép

Kép
rejo

Dimet, nagyon boldog házassági évfordulót!

Kincs, köszi a receptet!

Rambóka apa nagyon nagyon szorgalmas!

Kép
apple

Lafi
Küldtem egy másik címet.gmailes,remélem jó lesz!

Én már pakolok,és utcu neki,megyünk is!(ha vége az F1-nek) :D

KépKép

KépKép
okr

Rejo Okr küldtem képeket,megkaptátok? mert elég nagy méret..
Vendég

Rejo, Okr elküldtem mindkettőtöknek!
Vendég

Sziasztok!!

Dimet!
A Te férjed egy tündérmaszat, hogy ilyeneket mond!!! :D

Tegnap esti hsz.-ból lemaradt, hogy fantasztikus férjeitek vannak!
Mindenkinek annyira szép családja van! :D
A páromnak elmeséltem részletesen a talit. Azt mondta legközelebb ő is ott lesz (mert a következő ilyen nagy PCOS talit családosnak kiáltjuk ki! - csak ki vállal be ennyi személyt? :lol: ) (de ugye csajok attól még lesz néha nap olyan gyors 6-8 személyes röpke délutános tali is?), mert én jövő nyárig nem bírom ki! :?

Okr!
Fogtak halat! :wink:

Mi is házassági évfordulót ünnepelünk. Meg sem mondom hányadikat (7) :lol:

Én nem tudom elküldeni a képeket email címekre, mert 82 képet csináltam. :roll:
Csak a Dimet által említett helyre fogom tudni (remélhetőleg) feltölteni. Bár nem lettek olyan művésziek, mint az Anyoka által készítettek. :oops:
Vendég

Sziasztok!

Kincs köszi a képeket!Legalább is apa azt mondta a Mátyás a te férjed!
Szia

Kép

Kép
lecso

DIMET.ARANYKAVICS!
BOLDOG HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓT KÍVÁNOK NEKTEK!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
lecso

Lányok köszönöm a képeket!

lafi köszönöm hogy továbbítottad anyóka képeit, Anyóka neked pedig kösszönjük a professzionális fotózást, te ezzel foglalkozol? Igaza van kavicsnak nagyon szépek, és látszik odafigyeltél, hogy mindenki rajta legyen!

A másik küldőt nem ismertem, épp kérdezni akartam kicsoda lehet, de aztán beleolvastama topikba és rájöttem! :lol: neki is köszönöm! :wink:

Rami hazaértetek?

Lányok felbuzdulva hogy milyen jó volt együtt, + zsizsik meg rambóka beszélt is róla, nálunk Pécsen is lehetne tartani ilyen bulit még, van egy szőlőnk, ott lehet bográcsozni meg lapon sütni, de nem tudom ki utazna le pécsre, elég messze van, viszont csodás a város, egy hétvége ott nyaralásnak sem utolsó.

Még itt Pesten is lehet, jövő nyárit mindenképpen vállalom, ha kibírjuk jövő nyárig, hogy nem tartunk még ilyet! :wink: :lol:

fagyit kívánok, és nincs a mélyhűtőben jajjjjj....

okr jó apázást!

kavics nagggyon várom a képeidet, szép házassági évfordulót!

Kép

Kép
rejo

na, mennyi képről beszéltek már...én még csak egy emilt kaptam képekről. küldjetek plíz nekem is!!! holnapra meg elintézem az oldalt, és felteszem az enyéimet is.

kavics, boldog, boldog!!!! hanyadiiiik????

Kép

dimet

Helló csajok,

el sem hiszitek, hogy mennyire jó érzés, hogy a tegnapi taliról teng a topic..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: már ezért is érdemes volt megcsinálni !!
Dimetnek igaza van, a mi házunk egy óriási sárga gömbbe van foglalva, ami megvéd minket és javainkat mindenféle ártó szándéktól. Tegnap ez a sárga gömb a ti és a párok-családok szeretet-energiáitól hatalmasra duzzadt.... még ma is éreztem a hatását !
Jövőre veletek ugyanitt ! Szóval jövő nyáron ismét megrendezzük a bulit ! De ha már a fiúk is ennyire jól érezték magukat, szerintem szervezhetnénk több ilyen találkozót, és nem feltétlenül arra gondolok, hogy háznál.... pl közös kirándulás is lehetne, meg ilyenek..... csak egy gondolat....

Enyém férjem is nagyon el volt ragadtatva, ő igazság szerint azt vállalta, hogy megfőzi a pörit, aztán lelép vadászni. Ehhez képest... Nagyon jól érezte magát !

JAJ, Rambóka apát én is sok szeretettel várom, kb 2 tonna vasalatlant rejtegettem előletek tegnap a hálóban, ma még 3 mosásnyit hozzá tettem.... :shock: 8) Majd csak egyszer valaki kivasalja.....

Dimet, Kavics, nagyon boldog házassági évfordulót !!
zsizsik

teng= zeng :oops:
zsizsik

Zsizsik elrontottad, tegnap mindenkinek kellett volna adnod 3 inget azt kivasalja, a jóltartásért cserébe! :lol:

Írtam pü-t!

Kép

Kép
rejo

Sziasztok!

Apát nem adom, én is nehezen jutottam hozzá! Egyedi darab! :lol:
Rejo! Párod most átkozni fog minket egy darabig! :twisted:

Mi ma még ikeáztunk, osanoztunk, brikosztóroztunk, tecsóztunk. lenyomtunk 200 km-t, megünnepeltük anyu szülinapját némi grilezet tarja, kukoricasali, süti és dinnye kíséretében. Most itt haldoklom a gép előtt!

Egö megint kisangyalnak álcázta magát, nem nyomott üvegrepesztő hisztit sehol, 4 órát aludt Zsizsikéknél és végigaludta az éjszakát Rejoéknál. De ne dőljetek be! :twisted:
Jön még kutyára kamion! :lol:

Zsizsik!

Nagyon jól éreztük magunkat! Párod nagyon jó fej! De, h. Pécstől 200 km-re egy PCO-s talin pont nagylajosos témáról fogok beszélgetni, azt nem gondoltam volna! :lol:
ÚÚÚÚÚgy elmennék Gemencbe szarvast nézni!!!!!!!
Majd, ha Egö nagyobb lesz, tutira felülünk egy lesre vele hajnalban. (korai keléssel nem lesz gond, azt ő intézi! :twisted: )

Kavits!

Pont a lényeget nem mondtad! :wink:

Apple!

Párod csúcs volt! Szerintem Egö simán elment volna vele haza! :lol:

Húha, ennyi az idő? :shock: Lépek aludni!

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Sziasztok!

Ma és holnap nem leszek, mert csapatépítő tréningre megyünk a munkahelyemmel. (Nincs kedvem hozzá... :roll:)

A hőm még fent van (36,8 )! :wink:

Kellemes napot Nektek!
Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Sziasztok!

Ti is látjátok a két csíkot?
Mert a könnyeimtől már alig látom.
A párom azt mondta, hogy két csík van.

Kép

csak bőgni tudok...
Vendég

IGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!LÁTOM BIZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ÉLJENÉLJENÉLJENÉLJENÉLJENÉLJENÉLJEN
Vendég

Kavicskám!!! :D

Ennél kettőbb már nem is lehetne! :lol: :lol: :lol:
Végrevégrevégre! :D
Annyira örülök neked!!!
(Zárójelben megjegyezném: tudtam! :wink: már épp privizni akartam Neked ezügyben! :wink: )

Most akkor mi van??? Újabban hármasával járnak a zugzebrák??? :D

Kép Kép
backa

sziasztok.

kavics :lol: :lol: :lol:

Kép
monyo83

Kavics!!!!!!!!!!!!!!!

Szuper!! Biza két csík!!!!!!!!! Szívből gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Olyan jó hogy a régiek is elkezdték!!! Ilyenkor legszívesebben mindenkinek elmondanám hogy zebra lett a topikon!!
Olyan bőghetnékem van örömömben!!! :D :D ma egész nap ilyen leszek :D :D :D :D :D :D :D :D

Óriáspuszi!!!! Kép
Vendég

Jajjjjj Kavics!!!!!!!!!!!!!!!!!! Igen, igen ez kettő csík!!!

Ez kettő csík télleg!!! Istenem!

Sikerült!!! Gratulálok Drága!
Vendég

Tegnap nem gratuláltam az évfordulósoknak, még sok sok boldok évet kívánok Kavics és Dimet!
Azt hiszem az ajándékok jók,baba és + teszt :wink: :P
Kavics a párom is gratulál, fel kelllett hívnom. :D
Vendég

Sziasztok!

Hű, mennyit írtatok tegnap!

Kavics, ott a két csík!!! :lol: De jóóóóóóóó!!! Nagy gratula!!!!!!!! Te voltál most a tali zebrása!!!!!!!!!!!!!! A legszebb ajándék házassági évfordulóra :lol:

Lányok, nagyon örülök, hogy megismerhettelek Benneteket! Szuper jó volt minden! Párommal mi is sokat beszélgettünk, azt mondta, hogy ő is sokkal jobban érezte magát mint remélni merte! És nagyon szívesen eljön máskor is :lol:

Zsizsik, még egyszer köszönünk mindent! Mindjárt írok pü-t! A káposztasali receptjéért Apóka is könyörgött :lol: A közös kirándulás is nagyszerű ötlet ám!

Dimet, nagyon aranyos a párod, hogy ilyeneket mond! :) Házassági évfordulóhoz gratula!
Fehér muffin receptje nagyon egyszerű:
2 bögre liszt
1 bögre cukor
1 sütőpor
1 vaníliás cukor
1 tojás
1 bögre tej
fél bögre olaj
1 bögre kókuszreszelék

Összekutyulni és 175 fokon sütni. Néha szoktam kókuszreszelék helyett darált dióval csinálni, akkor reszelek bele citromhéjat és teszek bele rumaromát is, úgy is nagyon finom!

Kincs, fogytál?! :shock: Bizti jó a mérleg?! Ennyi finomság után?!

Lafi, köszi hogy szétküldted a képeket!!!!!

Okr
, mi is nagyon szeretjük ezt az ülést és nagyon sokáig fogjuk tudni használni, mert később szétszedve ülésmagasítóként is lehet majd használni. És ezek szerint Adának is tetszett :lol:

Rejo, aranyos vagy! nem foglalkozom a fényképezéssel, csak érdekel és szeretem csinálni. Igazából Apjukom hobbija, én csak ellestem ezt-azt tőle :oops:
Az a rácsos süti tényleg isteni finom volt! Kár hogy nincs recept :( De ha már Daubner! Milyen torta nagyon finom ott? Van egy daubneres tortavásárlási utalványunk és szeretnénk nagyon fincsi tortára költeni!

Én is kérek a másik adag képből is amiről szó van!

Ma meglesznek az eredményeim! Kíváncsi vagyok...

Pussz mindenkinek!

Kép

Kép
anyoooka

Uramatyám, Kavicska...! :shock: :D :lol:
Éljen-éljen, gratulálok! Iiiiiigen, az ottan 2, azaz kettő darab szééép csíííík! :D

Tehát te voltál a talis zug-zebra! :lol:

Tükörvíz

Kép
tukorviz

KAVICS................... ITT BŐGÖK, A MELÓHELYEN, MÉG JÓ, HOGY EGYEDÜL VAGYOK..................... ANNYIRA DE ANNYIRA MEGÉRDEMELTED MÁR................ DRÁGA KAVICS, GRATULÁLOK !!!!!!!!!!!!
zsizsik

Csajok,

Nagyon örülök, hogy jól sikerült a szombati tali. :) De gondoltam én, hogy ez nem sülhet el rosszul, hiszen annyi jófej emberke egy helyen...! :wink: :lol:

Kérhetek én is a képekből? A címem: tukorviz-kukac-gmail.com.

És Kavicska, még egyszer gratulálok! Most már nekem is sírhatnékom van. Annyira, de annyira megérdemelted! :)

Tükörvíz

Kép
tukorviz

Kép
Vendég

Szóval úgy látom ,hogy megtört az átok, és a táblázat szomorú és régi lakói is végre örömkönnyeket hullajthatnak..... és remélem, ez még csak a kezdet............. :wink: :wink: :wink:

Na, ennek örömére kérek szépen tőletek tanácsot. Azt hiszem, ez most tényleg nem az én hónapom, ma vagyok a 21 cn-on, és ma, végre, valahára felment a hőm egy picit, de a ferty vonalat nem adott. Szerintetek van esély most egy pé-re a napokban ? Még konkrétabb kérdés: ha ma este szerelmeskedünk még nem csúsztam le a pé-ről ?? Örömmel venném a véleményeteket.

Kép
zsizsik

Tükörvíz, bocsi, kijavítottalak, de véletlenül nem mentettem el, de megígérem, a 4*500 meforal benne lesz a következőben.

Sztem Zsizsik, volt péd, azért is megy feljebb, de 3 nap után ad pirosat a ferti.Amúgy sztem ha csak ma lesz és a napokban nem volt szerelem....akkor sztem lekéstetek, ahogy látom a hőd alapján.De ez csak az én véleményem.

A szigorúan titkos táblicsku frissítve és elküldve az érintetteknek!
Vendég

kavics, most szólt rám zsizsik,hogy néztem-e már a topicot....
ANNNNNNNNNNNYIRAAAAAAAAAA JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ.
ez biza két csík. éljen, éljne, éljne, éljen....
hívom én is férjemet :lol:
ki lesz a párod??? hm??? lányok, elő a farbával (vagy mivel...)

úgy örülök. annyira. csak elkaptad a vírust :lol: remélem terjed egyre jobban.....

férjed is kész van, gondolom........ :lol:

Kép

dimet

ja, csináltam egy oldalt a képeknek. még várom a visszajelzést a regisztrációmra. utána megadod emilben, vagy priviben minden adatot, lehet képet feltöltetni.

Kép

dimet

Zsizsik szívem!
Egyetértek Lafival..... Akkor kellene a kedvest elkapni, mikor lent van a hő, mert ha már felugrott eléggé elkéstetek.... Sajnálom........ :cry:
Vendég

Sziasztok!

Ilyen hírre jönni!

Kavicska szívből gratulálok nektek, nagyon boldog pocakosodást kívánok!!!!

Húha! Azta!Tényleg végre elkezdték a régiek is!

Akkor most mi lesz? Gondolom nyaralás ugrik. De nem bánod. :wink: :lol:

melóhelyen tudsz valamit intézni, hogy ne kelljen éjszakáznod, ügyelned...

Lafi írdd be Alicét is légyszi, hogy kismama 13-14 hetes...mégha nem is írjuk pontosan, de legyen benne, ő is nagyon régi...

Kép

Kép
rejo

zsizsik én is úgy gondolom már volt PÉ, kb. 19-20. napon.

De nehogy most meg ezmiatt bőgj!!!! Mikor voltatok utoljára együtt, mertha 4-5 napja, akkor még belefér hogy találkoztak.

Anyóka nekem ott a Fekete-erdő torta a kedvencem. isteniii! nem vajas, könnyű, tejszínes...mmmmmmm.

Kép

Kép
rejo

Rejo, igazad van, bocsánat....egy kb. dátumot írtam a kettő között.

Kép
Vendég

Mit is mondhatnék még, hiszen mindent tudsz rég
Ami titkom csak volt, már régen tiéd
Az első szavamat, azt is csak te hallottad
Csak a tiéd

Akik ott voltak a PCOS topiktalin, azok hallhatták ezeket a sorokat... :wink:

A jövő évi metformin bébimoziban az Emberek Mama c. száma már Lecso, Jokaliza, Alice, Aranykavics babáinak is fognak szólni!!

Kavicskám! Nézzétek el nekem a részrehajlásomat, de neked, Kavics, külön gratulálok!! Hiába, a Mágus az Mágus!!! Nem jössz el te tőle baba nélkül, mondtam! :wink:

Tegnap jöttünk meg Opatijából, a gyerek élvezte a leginkább. Már jól van a kis drága. Nagyon eleven. :roll: Híznom nem sikerült semmit, amit bezabbantottam, jött le a rohangászás miatt. Na nem baj.

Irigyellek titeket a tali miatt!

pusz mindenkinek.
Vendég

Sziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaa!!!
De örülök Neked!!!! Annak is, hogy jól vagytok, és kipihentétek magatokat!!!!! Kapunk majd képeket?????

Sok puszi!
Vendég

Zsizsik, ha holnap is feljebb megy a hőd akkor tuti volt pé már... De úgy emlékszem, hogy pénteken érezted is! Mikor voltatok együtt? ma este szerintem már késő... Írtam pü-t!

Rejo, köszi, akkor azt fogjuk megkóstolni! :wink:

Megvannak az eredményeim, inzulint kivéve, az majd talán pénteken...

április július
vércukor 0':.........3,6 mmol/l ...... 3,6 mmol/l
vércukor 120':.....6,2 mmol/l .......6,6 mmol/l

FSH: ...................6,1 IU/l ........... 5,5 IU/lLH: .....................2,9 IU/l ........... 2,8 IU/ltesztoszteron: ...1,5 nmol/l ....... 1,2 nmol/l
progeszteron: ....0,60 nmol/l...... 1,1 nmol/l
ösztradiol: .........125 pmol/l ...... 83 pmol/l
prolaktin: ...........344 mIU/l ........290 mIU/l

Inzulinra azért még kíváncsi vagyok...

Kép

Kép
anyoooka

jujj de csúnya lett... :cry:
A piros az új eredmény...

Kép

Kép
anyoooka

Anyóka drága!

A hormonjaid tipikus pcos képet mutatnak még mindig. A cukor normális, de ez nem is volt újság!

Van némi csökkenés, de keveske sajnos..... MÉG!!!! De kitartás, hiszen látszik, hogy 3 hónap alatt is volt javulás, lesz itt még bőven!
Vendég

Kép Kép KépKép
KAVICSKÁÉK!sms-ben leírtam mindent,ide csak pár képecske..........nagyon megérdemelted :!: :!: :!:
kandi72
Budapest III. kerület

Azért van javulás!Szépen, fokozatosan!!!!És ott a pé megint!!!!!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?