ÁÁááááááááá, én lemaradtam Kincső második fogáról!!!!
Ja, most olvasom!
Gratula!!!!
Ejnye Anikóóó, iszogatni vezetés előtt!!
Mondom én......
Gyöngyi,
igen, megkaptam!!!
És nagyon jó!!!
Virágot csórni meg....
Szégyen...
Tényleg, hol laktok??
Ma csak egyet kakilt Dorka, az normális volt. Szóval csak átmeneti lehetett, vagy fog.
Ma megvolt az első popsikrém-szétkenés.
Sudocrem, a legnagyobb kiszerelés, szép nagy nyílás, szóval jól bele lehet nyúlni kézzel, még csak nem is kell kinyomni tubusból... Ruháit pakoltam a szobában, addig ő vastagon bekente a kezét - de annyira, hogy úgy vettem észre, hogy csend volt, gyanús lett, csak ilyen cuffogást lehetett hallani, ahogy össze voltak kulcsolva a tenyerei, annyira sok volt rajt - a két kanapéra is jutott, pelenkázóra, hajára, számológépre, parkettára... Ésssssssss, Gábor elvitte a fényképezőt, kamera aksija segg üres...
Bort lehet, hogy nem bontok, még meglátom. Most írok ide kicsit, Dorka már ágyban, aztán nézek vmi filmet.
Gábor hívott, jól érzi magát, majdnem egész nap evezgettek, el is fáradt, de tetszett neki. Basszus, kb 18-an mentek, mindenkit külön szobában helyeztek el!!
Ekkora pénzszórást, az eszem megáll... Úgy látszik jó sok Velux-ablak fogy...
Pedig mind pasi, nem lett volna gond, ha kettesével rakják őket. Mindegy. A ma esti program: vacsi előtti
wellness-ezés (gondolom medence meg jakuzzi), vacsora, bórkóstoló... Irigy-mirigy...
Na sziasztok!