Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Hajnus jobbulást a picinek!!!

Amica!Én is csatlakozom és gratula Mártonnak nagyon ügyi!
Én ma kaptam először gyest 36.000 pénzt pótlékkal együtt!
Megyek is gyorsan elköltöm a postán! :evil: :evil: :evil: :evil:

Viol!Ez hozzá tartozik,de ha nem akarsz nem mész!De még jó,hogy megyek! :D :D :D :D

Rik!Ne izgulj majd a határidő előtt két nappal utalják mint nálunk! :twisted: :twisted: :twisted:

Na cajok voltunk tegnap a háznál!!Először is ez a büdös ribanc még mindíg nem pakolt el+ a gyerekeknek a dombfelszerelés is ott van még!Holnap megyek pakolni délután és ha még mindíg ott lesz kifogom neki pakolni a vagy az udvarra vagy az utcára,mert már tele faszom ezzel a borjúval!!!! :x :x :x
A másik,hogy olyan dzsuva,szeméthalmaz van,hogy mikor megláttam majdnem elsírtam magam még az életkedvem is elment.Hogy lehet egy ember ennyire igénytelen nem értem.Mikor mi eladtuk az apósom házát 98%-ra kipakoltunk(a többit azért nem,mert mondták,hogy hagyjuk,de azok is össze voltak rakva)+ mindíg mentünk takarítani!Na szóval ez ehez képest egy cigyányputri.Úgy fogunk menni ganajozni,hogy tetőtöl talpig beöltözünk!Soha nem lesz ott rend!!Alig aludtam az éjjel is valamit emiatt!a másik meg megy majd a zárcsere és ami akkor ott van az már a miénk lesz vagy majd megkeresheti a szeméttelepen!De ha én találkozok vele nem teszi zsebre amit kapni fog! :evil: :evil: :evil:
A sógornőmék is ott voltak aztán poénkodtunk,hogy úgy kiütjük kiszáll a világürbe!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Én rugom ő üti!!! :lol: :lol:
Na jó abba hagyom,mert olyanokat tudnék mondani,hogy csak na!!!!!!

Viol megy pár balcsis kép!!!
Vendég

GAbó
hát ze durva!!!!Ez nagy mértékű igénytelenségre utal :shock: :roll:
Szerintem nyugodtan kipakolhatsz azutcára,ha nem jelentkezik a cuccért belátható időn belül!!
MA álmomban pakoltam ki zsákokban a lakásbol, a cigányok meg itt áltak a garázs előtt,hogy mit adok nekik belőle. :lol: :lol:

Amica
Akkor tényleg ügyi Márton!!!!Janka meg most belehúz,aztán ö is ott fpg kerekezni előtted!!A végén futva közlekedsz a városban!! :wink: :lol: :lol:
Én minidg Tescos pelust használtam+Ferencz J. utcait!!Mindkettő bevált!!!!!!
Vendég

rik!ez lesz belőle!Ma fel lesz csörgetve telcsin és ha holnap még ott lesz a cucca kipakolom neki! :evil: :evil: :evil:
Én is pakolással álmodtam! :D :D :D
Vendég

Gyöngyi,
nem, nem kaptam. :( Megpróbálod nekem újra? :roll: :P

Andi,
igen, már azt használjuk régóta. nekem nagyon bejön, mert vékony, ez is nagyon sokat magában tart, gumis derekú, és Dorka fenekét sem csípi ki azóta sem a pisi és egyebek. És most volt akciós, hűű, de jól jártam, vettem is 3 csomaggal! :D
Janka azért akarta levenni a pótkereket, mert Márton is? :P
Dorka meg tegnapelőtt és azelőtti éjszaka cirkuszolt, valszeg a foga jön...

Gabó,
és ez a nő így élt?? Őt nem zavarta, hogy eszi a mocsok??
Mindjárt nézem a képeket!

KépKép
viol81

Kép
Kép
Kép

Tök jóóóóóó!!! :) Mennyit változott már ez a gyerek, basszus!! :shock: :D És hol voltatok, helyileg?

KépKép
viol81

WC-be pisiltünk!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Igen ez ilyen igénytelen lavorba kért mindíg vízet és abba mosakodott!!!
Fenyvesre megyünk mindíg!!
Vendég

Hajnus,
hogy van Bence??

Gabó,
naaaaaa, ez igen!! :) Ügyes!! Akkor ebben is sokat változott Levi, nem csak jóképűségben!! :D
Fenyves van legközelebb, vagy az a legszimpibb?

KépKép
viol81

Jók a képek Gabó!!!
űEl is kapott a Balatoni láz! :lol: De basszus most lehet az se megy.Tavaly Horvát,idén semmi.Szegény Rékámn azt mondta ma a MAmának,hogy ez a legrosszabb nyara,mert szét unja magát!Most holnap elviszem Usziba,hadd érezze egy kicsit a jó felét is a szünidőnek.Viszek egy jó könyvet,aztán pancsolhat estig,én meg addig is pihizek.(anyumé lesz a Petra)
Nem semmi,lavórba mosdott...Mamám csinálta ezt még amig élt,dehát ott nem volt víz......Gondolom itt van!!Na meg nem idős még....
:roll:

Hajni
hogy van ma a Bence??Voltál vele dokinál???
Vendég

Levike drága!!Csak igy tovább!!Ügyes vagy!!Anyának szólj ha pisilni kell!!! :lol:
Vendég

Azóta már mégegyszer voltunk,de előtte csurgott a bugyingóba is,de ez van.

Viol!Előtte van Balatonkeresztúr,de az nem olyan jó Fenyves 50-perc és szuper!

rik!Nincs víz sem!Kikötötték,mert az sem fizette!Ez egy balfasz,igénytelen kis kurva!!!! :x :twisted: :twisted:
Majd a sóginőmmel csinálunk neki 39-es meg 41-es szájat!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ez most tényleg nem lehet Rékádnak jó nyár,de valamit valamiért!
Majd jövőre bepótoljátok!Mond meg neki én 98-óta nem voltam nyaralni! :( :( :( :(
Vendég

Cajok, imádom őket! :)

Kép
Kép
Kép

KépKép
viol81

sziasztok cajok!

na,ezek a költözések...!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
én is dühöngök...hétfőn megkapták a pénzt,de csak júli végén költözik ki(szerződésben 30 napot írtunk-bár 15-ről beszéltünk,nem olvastam el figyelmesen ezt a részét...én bajom).én azt gondoltam,sürgős neki,mert panaszkodott hogy 1,5 órákat utazgat budára melóba+haza.így csak aug 11.-én költözünk.pedig már mindenki be volt szervezve.így én még álmomban sem pakolok,csak dühöngök!és most így két hónapig albitis+törlesztő részletet is fizetünk(meg majd vajaskenyéren élünk...)

andi
gratula mártonnak,szecső is könnyen megtanult,bár azért ő esik-kel még most is. :lol:
a tábort meg élvezi,szerdán beszéltünk vele,többször nem is hívom,hagyom őket(meg a tanító néni mobilját sem akarom sokszor zaklatni)
mikor jártok bp felé?így most még nem pakolunk,elfértek itt is :wink:
viol
édesek...!dorkának klassz frizurája van,azok a loknik!!!
gabó
irigy-irigy a balcsiért!én már száz éve nem voltam ott.
rik
ha ez vígasztalja rékát,mi sem voltunk nyaralni még soha együtt(csak elutaztunk miskolcról sopronba,aztán sopronból miskolcra,most meg mi még ide-oda sem,csak a gyerekek)

nekünk mostanában vacakol a gépünk,múlt héten is újra kellett telepíteni,a tropicáriumos fotóink el is vesztek(majd innen visszaszedem azt a párat,amit megmutattam nektek is-mondtam apának :twisted: :roll: :lol: :wink: :idea: )

szép napot mindenkinek!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Viol!Én is imádom őket!!! :lol: :lol: :lol:
De csak Dorkát ám!!! :lol: :lol: :lol:

Szemizo!Látom te is dühöngsz legalább nem vagyok egyedül! :( :( :( :( :( Ezek a határidők a sírba tesznek!! :x :x :x :x

Ma volt a Balázs épp pakoltak azt mondta viszonylag szépen elpakoltak!!!Aztán én mentem a sóginőmékhez ez a ribi meg jött velem szembe,nagy vigyorral rámköszönt én meg bunkón csak vakkantottam neki!!!Kis köcsög! :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

GAbó
adj neki!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: (hi-hi,el tudlak képzlni!!)

Szemizo
én is dühöngök ám,mert nekünk is a héten max. kell fizetni és az utolsó fillérjeinken ül a bank.(nem sok pénzről van szó,de mi kisemberek vagyunk és nincs lóvénk kiegésziteni a nagy lóvét :roll: )
Nekünk júl 31 ig kell kapnunk a hitelt,meg aznap is kell kiköltöznünk.Jó kis buli lesz!!! :shock:
Vendég

Jaj és Cajok,most hogy vinni akarom holnap a Rékát usziba,hivott egy csaj(közelebbi ismerős),hogy elvinnék a Rékát holnap Hegykőre egész napra. :shock: Szegény Rékám eddig senki sehova nem hivta,most meg kettő is lenne holnap.Most nagy gondolkodóba van hova is menjen.... :shock: :roll: :roll: :roll: :roll: 8) 8) 8)
Vendég

sziasztok!

Látom, megy a nagy költözősdi. Mi is fogunk, de még mindig nem tudjuk mikor.

Mindenkinek szurkolok, hogy szerencsésen túljussatok ezen.

Mi is élünk még, voltunk Pesten és folyton van valami.

Mindenkinek a legjobbakat!

KépKép
KépKép
esztermami

Szia Eszter!!!! :)
Jó, hogy jelentkeztél! :) Hogy vagytok? Vince és a kishugi? Janka szopizik szépen? Mennyi most a súlya?

Erika,
óóó, meghívások tömkelege! :) Jó idő lesz, szal bárhova is megy, jól fogja magát érezni. Én most a Hegykőt választanám :D , hisz az ismiék gondolom nem jönnek minden hétvégén, a soproni usziba, meg végülis bármikor el tudsz vele menni. Szerintem. :)

Én meg egyedül vagyok a hétvégén, Gábor "csapatépítő tréningen" van a céggel. Vagyis láblógatáson, szombat, vasárnap. Dunakiliti.

http://www.szigetkozhotel.hu/index.php?p=kepgaleria

ma kajakoznak (vagy kenu, nemtom :oops: :D) az amelyikben ülni kell, nem a térdelős. este borkóstoló, holnap délelőtt meg csapatjátékok, ügyességi és logikai feladatok, stb.

KépKép
viol81

Én meg este asszem kiköltözök a nappaliba dvd nézésre, borral és csokival!!! :lol: :lol: :lol:

KépKép
viol81

Szia Viol!
Mi is kettesben Ágnessel vasárnapig :P

Jó hétvégét mindenkinek!

Zsanett,
még itthon vagy :?: :D

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok,gyors beköszönés!

Bence már jól van,dokinál nem voltunk.Valószínű tényleg vmi vírust kapott el,mert tegnap meg mi jártunk Istivel felváltva a wc-re. :? Én már jól vagyok,Isti még éjjel lázas volt,reggel is 37.8 volt neki.De már sokkal jobban van.A férjemnek muszáj volt szabit kérni,mert olyan sz@rul voltam,Istivel nem bírtam volna éjjel fenn lenni.

Ennyi a helyzetjelentés,most megyek megpróbálok kajálni kicsit.Majd jövök a délutáni alváskor és hozzászólók :lol:

Kép

Kép
hajnus

Hajnus
szegénykém!A legjobbakat kívánom nektek.Ez gondolom egy gyors egynapos vírus,de biztos legyengitett benneteket!Jobbulást!!!

Viol
nem akar Hegykőre menni,mert emlékeiben büdös viz szerepel Hegykő cimszó alatt.Szal marad a mi programunk.
De jóóó a férjednek.Mi nem megyünk ilyen csapatépitő programra??Minket is lehet épiteni!! :lol: :lol:

Amica
most egy kicsit Te is szusszanhatsz!! :P Csak egy gyerekkel,mi az neked.. :wink: :lol:

Esztermami
mikor költöztök?Mostanában,vagy évvége felé??
Irj a gyerekekről is picit!!
Vendég

Andi,
akkaor majd gondolok rád! :)

Erika,
már nem büdös a víz, max a termál, de abba meg úgysem menne, nem is mehet. :) A többi szépséges, tiszta, szagtalan! :lol:

Hajnus,
na, akkor Bencénél lezajlott végre!!! :P És ment hozzátok... :? Kitartás, egyél krumplit! :D

Tegnap Dorka kaksija is lágyabb volt a szokásosnál, este meg volt egy nagyon híg... :? Azóta még nem volt, kíváncsi vagyok... :roll:

KépKép
viol81

Viol
gyözött Hegykő!!!!!!!!!!!!
Mizujs kaksi ügyben???
Vendég

rik!NA mégis Hegykő lett belőle!Biztos jól érzi ám magát!! :D :D :D :D
Akkor nálatok is megy az idegbaj!
:( :( :( :(

Viol!Reméljük nem nyalt be a csajszi semmi vírusfélét!
Jaj,de nagyon irigylem a férjuradat! :lol: :lol: :lol:

amica!Pihenj amennyit csak tudsz egy gyerkőccel! :) :) :) :)

Hajnus!Nektek is jubbulást úgy látszik ez ilyen pár napos vírus!
Vendég

Viol!Bor meg csoki!!!Megyek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D
Vendég

Viol! Elküldtem mégegyszer, remélem most már sikeresen. :)

Na csajok, nálunk sincs itthon az apa, egész éjjel dolgozik. Majd valamikor hajnalban ér haza. Én meg ahogy ismerem magam, tutira parázni fogok míg haza nem ér. :oops:
Mostanában nem érzem magam itt biztonságban. :?

És basszus!!! Ma ellpoták az egyik cserepesvirágomat a lépcsőházból. Komolyan mondom, én már kínomban csak röhögök rajta... Bárki kérte volna, tök szívesen nekiadom. De így?

Rik!
Neked még nem válaszoltam.Tiboldi a hormonváltozásokkal magyarázta a vérzést meg a görcsöket Valahogy így áll át a szervezet a megváltozott állapotra. Az sem ritka hogy valakinek több hónapon keresztül még megjön, miközben már ott a baba. Anyukám így volt ezzel az egyik bátyámnál, már a harmadik hónapban volt mikor észrevették hogy baba lesz. :roll: Nekem az első hónapom volt ilyen, aztán valahogy minden elrendeződött. :)

Kép
wirág&

Sziasztok!

Hajnus-gyógyuljatoook+++++++++++++

Viol-nemcsoda, hogy imádod őket! Micsoda édes pár!

Eszter-jó, hogy jöttél, írjál még :lol: :lol: :lol: :lol: , pici lány pocakja?

Gabó-költözés, takarítás, brrr!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: Gondolok rád!

Rik-akkor egyedül maradsz??? Vagy férjuraddal :wink:

Mi tegnap gond nélkül leértünk Szegedre. Kincső össz. 40 percet aludt, végigdumálta, játszotta az utat, Halász Juditot hallgatott és kommentálta a látnivalókat. Anyunál gyorsan felfedezett mindent. Szokásos időben alszik el, de már 5kor fent volt :twisted: :twisted: :twisted: , nwem volt hajlandó visszaaludni.
Az úton vettük észre: kibújt a 2. fogacska :lol: :lol: , azért lehetett nyügi csüt. du.-án, ott kellett hagynom a koncertet, de este Ákoson tomboltam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , a hazaúton meg belefutottam rendőrökbe, még szondát is fújattak velem!!! Megdicsértek, mert nem ittam. Azért jó, hogy nem du. futottam beléjük, mikor Kincsőért száguldottam és hosszabb bulira készülve már ledöntöttem egy fini ágyas meggypálinkát és egy sört :oops: :oops: :oops:

Anikó

Kép[/url]
quito

Wirág!Merre laksz,hogy félsz egyedül?Volt valami arra fele?

Anikó!Ákos koncerten voltál!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????
Minden vágyam elmenni már végre egyre.Most volt Egerszegen,de sajna nem tudtunk elmenni!! :( :( :(
Akkor ez ilyen villám látogatás volt a koncert miatt?
Nagyon ügyi vagy,hogy nem ittál a vezetés előtt-alatt!! :) :) :)
Ja és gratula a 2.-ik fogacskához!
Vendég

Szisztok!

Még itthon, de már csak 3 napig :( Aztán már csak babával jövök haza :lol:

Ábi fesztiválozik apjával, mindjárt megyek érte. Csütörtökön is ott volt és Sziámit hallgatott, ami nagy kedvencünk, olyan édes volt utána Sziámi dalokat énekelgetett itthon. Egyébként már ez a harmadik év, hogy ott van Volt-on.

Hajnus,
jobbulást az egész családnak. Hova mész vissza dolgozni?

Wirág,
téged még nem is ismerlek, bár elég figyelmetlen vagyok mostanában. Na majd mindjárt utánad olvasok :lol:

Andi,
gratulálok Mártonnak a bringázáshoz :lol:
Ábi kénytelen volt 4 éves korában megtanulni 4 keréken, mert letörött a támasztókerék, Péter meg nem egy ezermester, nem tudta megcsinálni, ezért szegény gyerek addig próbálgatta, amig sikerült neki :lol:
Te hova fogsz menni dolgozni, ha Ágnes annyi idős lesz?
Bár el sem tudom képzelni, hogyan lehet 3 gyerek mellett dolgozni.

Viol, Gabó, Anikó,
nagyon aranyosak a gyerkőcök!

Rik,
akkor lesz egy szabad napod, ha Réka Hegykőre megy :lol:

Kép

Kép
ábibaba

ÁÁááááááááá, én lemaradtam Kincső második fogáról!!!! :shock: :shock: :oops:

Ja, most olvasom! :lol: Gratula!!!! :)
Ejnye Anikóóó, iszogatni vezetés előtt!! :twisted: Mondom én...... :oops: :lol:

Gyöngyi,
igen, megkaptam!!! :) És nagyon jó!!! :)
Virágot csórni meg.... :? Szégyen... :roll: :evil: Tényleg, hol laktok??

Ma csak egyet kakilt Dorka, az normális volt. Szóval csak átmeneti lehetett, vagy fog.

Ma megvolt az első popsikrém-szétkenés. :roll: :twisted: Sudocrem, a legnagyobb kiszerelés, szép nagy nyílás, szóval jól bele lehet nyúlni kézzel, még csak nem is kell kinyomni tubusból... Ruháit pakoltam a szobában, addig ő vastagon bekente a kezét - de annyira, hogy úgy vettem észre, hogy csend volt, gyanús lett, csak ilyen cuffogást lehetett hallani, ahogy össze voltak kulcsolva a tenyerei, annyira sok volt rajt - a két kanapéra is jutott, pelenkázóra, hajára, számológépre, parkettára... Ésssssssss, Gábor elvitte a fényképezőt, kamera aksija segg üres... :roll:

Bort lehet, hogy nem bontok, még meglátom. Most írok ide kicsit, Dorka már ágyban, aztán nézek vmi filmet.

Gábor hívott, jól érzi magát, majdnem egész nap evezgettek, el is fáradt, de tetszett neki. Basszus, kb 18-an mentek, mindenkit külön szobában helyeztek el!! :shock: Ekkora pénzszórást, az eszem megáll... Úgy látszik jó sok Velux-ablak fogy... :D Pedig mind pasi, nem lett volna gond, ha kettesével rakják őket. Mindegy. A ma esti program: vacsi előtti wellness-ezés (gondolom medence meg jakuzzi), vacsora, bórkóstoló... Irigy-mirigy... :)

Na sziasztok! :)

KépKép
viol81

sziaztok!

már jo régen irtam! :oops: lehet hogy már nem is elmékezetk rám! :cry:

jobbulást minden betegeskedönek!

Gabo :gratula a házhoz,biztos nagyon várjátok már hogy költözzetek.sok munka van vele?hát ledöbbentem amit olvastam a nö aki ott lakott :shock: hogy lehet ilyen igénytelen valaki?öreg vagy nem?levike nagyon ügyes hogy a wc.be pisil.észrese veszed és már nem kellmajd pelus :lol:

Aniko:hát jot röhögtem a mit irtál, :D fényes nappal szondáztatnak a zsaruk vagy mi?vagy este volt?
olyan édes Kincső,és tök nagy már! :D
gondolom lehet futkozni utánna!

Wirág:ez durva hogy mik meg ne történnek ott. :shock: .merrefele laktok?Adél hogy van?

Viol:de jo Gábornak,nem ugy volt hogy lesz vmi feleséges,barátnös bulizos parti?vagy rosszul emléxem? :oops:

Rik:Réka hogy érezte magát Hegykőn?mi is voltunk kinn ma nézelödni :lol: mikor költöztök?

na megyek még felmosok,elaludtak a gyerekek! :roll:

KépKép
KépKép
beus22

Zsani,
szia!!!!! :) Na, nagyon hamar telnek a napok!!!! És mi volt nst-n, meg a többin? Aktív a kisasszony? :) Majd üzenj ám valakinek, ha van valami!!! Akár nekem is :roll: :oops: :P , bármikor... :D

tényleg, Erika,
Petrusod anyudnál, Réka itt, te meg menj el masszázsra, kényeztesd magad. Vagy Gyulát... :oops: :D

KépKép
viol81

Beus,
mi történt, hogy már Vivi is húzza??? :D

Az a csajos buli akkor volt, amikor Gábor legénybúcsún volt. Akkor volt a babanetes biliárd! :D

KépKép
viol81

Viol:ja akkor jol elvagyok tévedve :oops: :lol:

általában 9kor alszanak mindketten,vivi sokat jött ment ma meg reggel már 7kor fent volt aztan kidölt :lol: sudokrémes dolog ismerős :twisted: :twisted:
már kb 2 dobozzal elkent a kisasszony.azt mondta bibis volt be kellett kenni....na de ennyire :shock: :twisted: :twisted:
miket csinálnak..és mi lesz még késöbb????? :roll:

KépKép
KépKép
beus22

Ábizsani!Nagyon szorítok majd érted írj mielőtt elmész!!

Viol!Azt hittem már javában borozol!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Most kellett volna a fényképező.Ezek szerint nem lesznek képek Gábor részéről?
De jól megy ennek az ablakosnak! :shock: :shock:
Micsoda fényűzés folyik most ott!!!!Irigy vagyok én is! :? :? :x :x 8) 8)

Beus!Á dehogy felejtettünk!!!! :D :D :D
Hát lesz vele elég majd írom mindíg mi volt ha valakit érdekel holnap ganajozni megyünk meg rendbe tesszük az udvart!
26-év körüli a csajszi aki ott lakott!
Vendég

Na én lépek leteszem a Levust ha sikerül bár még korán van aztán összebújunk apával!! :lol: :lol: :oops: :oops: :P :P

Szép estét!!!
Vendég

Viol!
Huhh, wellnessezés...itt irigykedem :D Rájöttem hogy én már lassan egy éve nem csobbantam seholsem. Míg babát vártam doki bácsi óva intett, mióta megszületett azóta meg még időm se volt rá.

Anikó!
Kincső is veletek volt Volton?Ha igen, hogy tetszett neki? :)

Beus!
De jó hogy jelentkeztél! :) Hogy vagytok? Mekkora már Máté? Adél 7 kg, az oltásokat átvészeltük (kipp-kopp), de még mindig mennünk kell csípővizsgálatra, mert nagyon kötött a csípője. :(

Gabó! Kitakarítjátok, és meglátod szebb lesz mint újkorában. :D A csaj meg... :P :wink:

Jah, mi a Jerevánon lakunk, a Soponi H.J.utcában. De ilyen lopkodás nemcsak itt van. Nem is tudom, de szerintem ezt nem lehet megszokni. :x :cry:

Kép
wirág&

Wirág:köszi jol vagyunk :lol: Hát Máté már 8és fél kilo :shock: meg 69cm.ugy nöl mint a gomba.ügyesen forgolodik.meg vigyorog végig :lol: és Adél?adsz már neki vmi más kajcit?vagy te szopiztatsz?
az oltásokon tulk vagyunk miis az utpolso kissé zavaros volt de tuléltük :lol:
vivivel én is jártam tovább csipöszürésre,de minden rendbe lett.Adélnál is biztos jo lesz :D
hát as lopkodást meg téleg nem lehet megszokni.és nem lehet bezárni a lépcsöházat?

KépKép
KépKép
beus22

Dejó! :D Milyen nagy már Máté!
Én kb egy hete kezdtem el adni Adélnak üveges gyümiket, mert most vettem észre hogy már nem elég neki a szopi. Nagyon ízlenek neki ezek az újdonságok, persze ilyenkor még a fejünk teteje is maszatos. :D :lol:

Kép
wirág&

Jah, a lépcsőház "elméletileg" zárt, mindkét oldalról. :evil: :evil: :evil: Csak a pénztárcám eltűnése után tűnt fel hogy mostanában túl sok idegen jár itt fel-alá. Már rágom a Zoli fülét hogy csináljunk valamit, de egyenlőre tehetetlenek vagyunk. Talán egy zárcsere lenne a legjobb megoldás... :roll: Nemtom...

Kép
wirág&

Sziasztok!!
Jóóó kis hétvégi parti volt itt ma!! :wink:

Ábizsani
ügyes legyél,és minden jót kívánok neked.Könnyű szülést,hamar hazajutást!! :wink:
Olyan jó ezt olvasni,hogy egy ekkora gyerek szereti a Sziámit!!!Imádom én is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Meg a KIspált,P.U.F.,Doors!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) ;)

Anikó
Volt-os Ákoson voltál?Most jól megkevertél bennünket.Most ugye Szegedről irtál,és előtte voltál itt VOLT-on???
Ügyike vagy,hogy akkor nem ittál!!!!!!!!!
Látod hogy beindultak azok a fogacskák!Tudják azok mikor kell jönniük!!! :wink:

Gabó
jó pakolászást,rumlizást,takaritást holnapra!Jó kis vasárnapi program!!

Viol
Petra végülis nem volt anyumnál,mert ugyebár csak akkorra kértem hogy vigyázzon rá,amig uszizunk.Nem mentünk oda,igy nem is kellett rá vigyázni!!!Lehetett rosszalkodni apával igy is............ :oops:
Réka nagyon jól érezte magát Hegykőn.Holnap reggel fél 7-kor gombászni mennek!(beindult a nyara :wink: )
Akkor se krémes kép,se kajakozós :?: :cry:

Gyöngyi
miért félsz éjjel??
Nem szeretsz ott lakni ?
Erről a vérzéses dologrol hallottam már,és ált. öröklödik(mint ahogy nálatok is),de én görcsről nem hallottam)
Ti szeretnétek Adélnak még egy tesót?

Beus
Butus vagy,hogy felejtenénk el????? :shock:
Attól hogy nem tudsz mindennap irni,attól még szivesen látunk!! :D
Mi ujság házügyileg?Haladtok?
Lassan mi is költözünk.Mst fognak felgyorsulni az események.Végülis 3 hét mulva már nem is leszünk itt. :shock:
ÉS már csak 8 hét van az iskolakezdésig. :cry: :cry:

Hajnus
hogy vagytok?????? :roll:
Vendég

rik:haldunk a házzal,most jön rá a tető majd,ha az ácsok ráérnek vmikor.lassan de haladunk :lol:
akkor már nem lesztek ott sokáig,nem fog hiányozni a lakopark?olyan jo helynek tünik,nekem mindig ugy tetszett.
hát hamar elmegy a nyár az biztos.de vhogy nem is bánom én.joban szeretem az őszt meg a tavaszt :D

KépKép
KépKép
beus22

Beus
dehogynem fog hiányozni.Jelenleg el se tudom képzelni enélkül az életünket.Félek hogy odaköltözünk,aztán" haza" akarok majd jönni :shock: Na meg a Gyrekeknek jó volt ez a nyugi,meg udvar,egyebek.CSak hát lett volna egy szobával több itt,nem is gondolkodnánk a távozáson :wink:
Ti legalább tudtok ott bőviteni!!Örülj neki,nektek megmarad a nyugi,a megszokott élet...
Persze örülünk,meg várjuk a másik lakást,félre ne érts!!!! :P Csak a megszokott arcok ,házak,szagok,emberek hiányozni fognak.... :cry:
Vendég

Sziasztok.

Itt vagyok,még élünk,bár most meg Apán van a sor... :? De most már csak túl leszünk rajta!

Ábizsani,minden elképzelhető jót kívánok nektek!!!

Anikó,gratulálok a 2. fogacskához!Ákos miatt pedig nagyon irígykedem.Nagyon-nagyon szeretnék egyszer eljutni egy koncertre.Imádom!

Most megyek,mert hatalmas kupi van,napokig szinte semmit sem csináltam.
Szép délutánt mindenkinek!

Kép

Kép
hajnus

Rik,
látom azért téged sem lehet könnyen kirobbantani a helyedből :D , engem is megviselt a költözés hiába volt itt az új, a nagyobb, de azért idő kellett míg megszoktam :P :? :wink:

Hajnus,
Isti negyedikes lesz? Iskolaügyben majd kérdeznék tőled adandó alkalommal :shock: :D
Remélem most már hamarosan rendbejöttök mindannyian! Janka is lázasan jött haza a nagymamától, a torkát fájlalja, adtam neki nurofent :roll:

Katus,
üdv ha már itthon vagytok :wink:

Zsanett,
szerencsés szülést, szép, egészséges Léna lánykát! :wink:
Sokan fogunk itthonról gondolni rád :P

Viol,
otthon voltam, de mivel tudtam, hogy Janka lázas Ágnessel maradtunk a fenekünkön :?
Már biztos "visszakaptad az urad" :lol:

Beus,
Máté lazán lenyomja Dorkát és Ágnest a két picurka kiscsajt :lol: :lol: :lol:

Anikó,
gratula a második fogacskához! Jó nyaralást otthon :wink:
szerintem nálunk is készülődik az újabb, mert nagyon keserves éjszakáink vannak. Hallom is, felébredt :?

Gabó, hozzád már el sem jutok :oops: :oops: :oops: , mennem kell...

Kép
Kép
Kép
amica

Amica
jobbulást Jankának!!!
Hát igen nehéz lesz a megszokás.Ma arra sétáltunk(uj lakás felé)kkor meg olyan egészséges vágyakozás volt már az a lakás iránt. :shock: De olyan jóóóóóóóóóó volt hazajönni!!! :wink: :roll: :oops:
Tőlem is kérdezhetsz,nekem is 4.-es lesz Réka!!! :shock: :D

Hajnus
jobbulást férjuradnak!!!
Akkor Ti már jól vagytok,igaz?
Csak okosan a házimunkával,lassan.....még bizti gyenge vagy... :shock:
Vendég

Jó reggelt!

Andi,Jankának jobbulást!Hogy telt az éjszaka?Bármikor kérdezhetsz,igen 4.es lesz az Isti.

Erika,hamar megszokjátok ám szerintem az új lakást!Gondolj arra milyen kényelmesen lesztek.Tényleg,kell vmi új bútorokat vennetek?
Szerintem nagyon jó dolog költözni,bármilyen macerás és fárasztó.Olyan izgalmas!
Ja,Isti bejelölte Rékát iwiw-en. :D
Egyébként tényleg legyengített ez a betegség,nem is gondoltam volna.Szombaton be kellett mennem a városba,hát alig vártam,hogy hazaérjek!3 nap alatt fogytam 2 kilót!(Mondjuk volt honnan :? )

Megyek,Bence szétpakolja a lakást!Azt hiszem kimegyünk a játszira.délutánra úgyis sz@r időt mondanak.

Kép

Kép
hajnus

HJanus
Tudom,ez a betegség ilyen alattomos!!! :twisted: Pihengess azért!!!!
Mindjárt nézetem Rékával az iwiw-et!! :wink:
Kell-e venni???Egy szekrénysorunk van(eddig ebbe volt mindenkié :shock: )a három szobára. :(
Nem baj,itt az egész életünk hogy alakuljanak,formálódjanak a dolgok!Most a leglényegesebb,hogy időben kapjunk kulcsot,tudjunk festeni költözés előtt! :x
Mi is egész de. lent voltunk,9-től kezdve.Most alszik is Petra minta bunda. :wink: Rékába meg duracell elem van,mert megint lent futkos,bicajozik. :wink: Az előbb kerestem,mert megeredt az eső.Ő meg egy fa alatt mp3-zott! :shock: :D
Vendég

Hjanus=Hajnus :wink:
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?