Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bea
nem semmi hisztik,de valóban így kellene kezelni,ha most nem is jön be,majd pár alkalom után igen.Én is ezt csinálom ,félrevonulok,vagy elterelem valami mással a figyelmét.

Thymi
ha nem kukis lesz,akkor Krisztina még mindig lehet.Szép mind a kettö.Nem lesz gáz hogy ilyen közel lesztek anyóshoz?

Erszényes
hát szerintem a pénteki strandolásnak löttek,majd ha jó idök lesznek.De azért talizhatunk.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Bea,
az a legszebb, hogy már 7-kor kérte újra a cumit, meg a kendőt. Most épp tápizik, és szerintem le is fekszik.
Amúgy nyaralni is a nagyival voltunk, hármasban. Remélem jól ellesz vele Lili. Bár újabban nagyon anyás, ha nem lát, már sír. Azért talán a nagyi is jó lesz. Én az ovitól jobban félek.

Kis hiszti már nálunk is van: de csak abból áll, hogy ha nem tetszik valami Lilinek, leül, csúnyán néz, és előre tartja a két kezét. Alig bírom megállni nevetés nélkül, olyan édi. Aztán ha mondom, hogy keljen fel, akkor áll is fel szó nélkül...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Mar megint jol le vagyok maradva, eselyem sincs, hogy mindenhez hozzaszoljak, amit irtatok. :oops: :(

Potykaeknak nagy-nagy gratula! :D

Borsika, Török Balázska mar hazament? :wink:

Sbea, aranyos, ahogy Lilla varja a kistesot! :) Mit csinal majd vele, miket mond? Hisztik :roll: , en igyekszem figyelmen kivul hagyni, atmenni masik szobaba, hogy ne legyen "kozonsege", igy altalaban gyorsan lehiggad, de ilyen nagy hisztit meg nem csapott, mint Lilla - meg. :roll: Van amikor meg lehet beszelni vele a dolgokat, multkor mikor a boltban fejhangon visitott, hogy adjam oda neki a kosarbol a tejszeletet, tok jol meg lehetett vele beszelni, hogy mikor kapja meg. De ez a ritkabb. :wink:
Sajnos nem mindig lehet kikuszobolni a hisztit, szerintem addig ra kell hagyni, mig magaban vagy masban nem tesz kart.

Lina, orulok, hogy rendben volt a nyaralas! Lilike most jol van?

Nana, jo hir, hogy megsincs olyan nagy baj, mint ahogy elszor kinezett! Jo nyaralast!

Vissza kell olvasnom, mert nem tudom mit akartam meg irni. Folyt. kov.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Bea, az előbb Rátok gondoltam, hasonló zajlott le nálunk is! csoda,h nem küldte senki a gyámügyet vagy nemtom kit, mert olyan műsorszám volt :roll: , most kérdeztem mi a baj,-semmi, de mi volt?,-hát az,h sírtam, de miért,-hát mert baj volt, az,h azt mondtad ssss....Ja, persze :oops: :shock: :?

Pille mi van Veletek?

Balim, hogy vagytok?

Kép
seriff

Dóra,
köszi szépen, minden ok Lilivel....holnapig, mert végre megkapja a védőoltásait (ha nem tenyészett ki semmi a pisiből, ez holnap derül ki), az biztos nem fog neki tetszeni. Nem olvastam vissza a múlt hetet, de jól sejtem a hozzászólásokból, hogy nektek is kisfiatok lesz?

Seriff,
ez aranyos :D

Csoda történt: Lili az ágyában aludt el, és apa altatta!!! Újabban olyan anyás, mellettem is alszik. Na lehet, hogy gyorsan lefekszem, hátha tudok egy kicsit nyugiban, veserugdosás nélkül aludni esetleg több, mint egy zsebkendőnyi helyen :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Roz, hogy vannak a gyerekek?

Thymi, azert te sem panaszkodhatsz, hogy unatkozol otthon! :wink:

Lili, milyenek az ejszakak? Hogy van Zsoficica? Hanyadik orloje jon?

Errol jut eszembe, Kati mar egy hete atalussza az ejszakakat! :D Ilyen az utobbi 22 honapban ketszer fordult elo! Az altatas is eleg siman megy, altalaban tiz perc alatt bealszik. Mondjuk banatomra nappal nem tudom elaltatni :( A megszokott idonel kesobb is ha viszem a haloba, mar sir, hogy nem-nem. Ot percig birom, aztan feladom es kijovunk, o meg vidam jatszik tovabb. :roll:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dora, de legalább este simán megy,és secperc alatt! Ügyesek vagytok! Főleg,h így kitartottál! :wink: És hogy alszik el este?
Nálunk volt 2 nap-persze napközbeni 0alvással-amikor ment este cici nélkül, a vállamon, de sztem 1perc sem volt.Ma már nem sikerült.... :oops: :? :oops:

Kép
seriff

Ser, muszaj volt kitartanom, kell egy kis piheno a ciciknek Tejoka erkezese elott. :wink: Nagyon feltem, hogy fogom leszoktatni a cici nelkuli alvasrol, de tenyleg konnyebben ment, mint kepzeltem. Odafekszem melle, van mikor apa is, kicsit simizem a hatat, aztan mikor mar nem ficankol bekenhagyom. Valoszinuleg csak azert alszik el gyorsan, mert a 0 alvastol dogfaradt. :lol:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Hajny nálunk a figyelemelterelés nem jött be,marad a félrevonulás. :?

Lina gratula apának...vagy Lilinek?Mindkettőnek! :wink: :D

Dora várja ám a tesót.Valamelyik nap a háznál a burkolóknak a fürdőszobában mesélte,hogy ő itt fog majd fürödni,és a Kinga is.Aztán elkezdte mutatni a kezével is,hogy így behozom,levetkőztetem,így összecsomagolom,és beteszem a kádba pancsizni. :shock: :lol: Kata várja a tejót?

Ser Ez a Hannamanna... :D Nagyot nevettünk rajta Zsoltival.Őrület hogy vág az eszük.Mindent ki-/megmagyaráznak. :lol:

Néhány friss kép.

Itt táncol a drágám:

Kép

Ilyen ártatlan pofikát is tud vágni a kis bestia:
Kép

KépKép
KépKép
sbea

Dóra

Török Balázska ma született! :)

Kép
Kép
Kép
borsika33

Sziasztok!

Hű,látszik,hogy rosszabb az iő,alig győztem visszolvasni:)

Borsika!

Annyira aranyos tőled,hogy hozod az infókat!:)Gratulálok én is potykamanónak!Sok egészséget nekik!

Bea!

A védőnői suli az eü. szakközépben volt itt.Hiszti....Nálunk Noémi 1!!!évesen olyanokat levág,hogy a hajam égnek áll néha.Földhöz vágja magát,megfeszíti a testét,üvölt torka szakadtából.Ilyenkor ott hagyom,aztán abbahagyja.Egyik sem volt ilyen hisztis,mint ő.Donátnak most van ilyen korszaka,hisztizik,de inkább nagyon akaratos.Végigüvölti az utcát,mindenki minket néz,stb.:(Képek nagyon aranyosak!:)

Lina!

Nagyon jó hírrel jöttél,hogy neg.lett a pisi.:)

Roz!

Pici betegeknek jobbulást kívánok!

Ser!

Én néha komolyan attól félek,amilyen üvőltést lerendeznek,hogy valaki hiv.személy kijön,itt minden hallatszik még a könyvtárnál is:(Pedig tényleg nincsenek bántva egyáltalán.

Lili!

Örülök,hogy Zsófi jobban van,tényleg nagyon dícsérik a katonatelepi dokinőt.Donátot én is Botondnak szerettem volna,apa ilyen nevű cégnél dolgozik,s azt mondta,ha a fiát szólítja,nem akar a cégre gondolni,így lett Donát.Bár Noéminél nagyon tetszett a Csanád,Zsombor,de nem nőtt kukaca szerencsére,apa örömére :lol:

Nyhk-ról tudtok valamit,Ádámot mikor műtik?Remélem gyorsan átesnek rajta.

Thymi!

Nagyon aktív életet élsz,ez nagyon klassz:)Krisztián név,lehet,hogy tudat alatt érzel valamit?Azért vigyázz ám magadra,magatokra!:)

Dóra!

Hogy repül nálatok is az idő!:)

Adrienn!

Szerintem minden rendben lesz,ne aggódj!:)Azt tudjátok,mitől lehet?De ha már ilyen ügyes,szerintem nagy gond nem lehet,nem?
Vendég

Hüvös reggelre ébredtem,szép napot mindenkinek!

Lina
hány védöoltást kap most Lili?Remélem ettöl nem lesz semmi baja.

Dora
ügyesek ám a gyerekek,és lám te is,megoldottad elég gyorsan ezt a cici dolgot.Nem viselt meg az idöjárás változás?Én egy kicsit ingerültebb voltam.Ja,meg tottál eláztam megint tegnap,még az esökabát alatt is.

Borsika
hogy vagytok?Nyaralás lesz?Gondolom nem csak a munka egész nyáron!

Ser
most merre utaztok?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Hűvös van, de kéklik az ég, szép idő lehetne ma,ha nem fújna őrülten a szél!

Dora, a kitartást a 22 hónapra értettem :D :wink: , de igazad van, a cici nélküli elalváshoz is az kell. Az a baj,h Hannamanna éktelen zokogásba kezd, amikor próbálkozom, h nincs,nagy vagy már, stb...
Na majd nyaralás után,remélem sikerül! :roll:

Bea, Dancing Queen nagyon édes, és csinibaba! Összecsomagolja Kingát :shock: :lol: :lol: :lol: !

Don, sztem bentről mindig hangosabnak ítéljük meg,mint kívülről :wink: , valószínű egyáltalán nem is hallatszik :D !Gondoltam,h nem bántod Őket :wink: :D !
Azt hiszem kedden műtötték Nyhk Ádámját.

Hajny, szegénykém, csak meg ne fázz ettől a sok megázástól! Nem tudnál vmi fedett helyen várni ilyenkor,míg eláll az eső? itt legalábbbis hol esett, hol elállt.....Az Isztriára megyünk, még sosem voltam.

Balim, Ti mikor mentek vitorlázni?

Kép
seriff

Ezt most töltöttem fel a szgépre:Az ugrálóvárban: Kép

Kép
seriff

Ser
Ti merre laktok?

Hiszti nálunk is megy. Nem szoktam vele foglalkozni, csak akkor gáz, ha olyanért hisztizik amit nem szabad pl konektor, kábel; akkor muszáj csinálnom valamit, nem hagyhatom ott.

Hajni
Olyan szempontból jó h nem kell messzire menni ha vigyázni kell Gyopira, amúgy meg majd meglátjuk.

Katika, Hanna, Lilla, Lili olyan cukik és ezek a beszólások…hihi

Tegnap Gyopin is jót nevettünk. Volt itt egy 3 hónapos kislány és sírt. Gyopi meg ijedten nézett körbe h sír, aztán rám néz h „anya” majd mutat a babára h „baba” és már görbült is a szája. Nem értette h miért sír és majdnem vele sírt szolidaritásból. Nem is tudom h mi lesz ha a tesója is olyan sírós lesz mint ő az elején….akkor kánonba fogunk sírni mind a 3-an. A kicsi ki tudja h miért, Gyopi együttérzésből, én meg az idegtől, mert nem bírom halgatni egy idő után…

Bea
Lilla nagyon elbűvölő!

Ser
Nagyon jól sikerült ez a kép! Ez saját ugrálóvár?

Kép
Kép
Kép
thymi

Thymi,az, de ne képzelj vmi nagyot :wink: , Auchanos, pár hónapos. A petőfivárosban lakunk,itt a vége felé :D .

Kép
seriff

Jo reggelt!

Bea :lol: , csuda edes lanyod van!
Nagyon tetszik a barna szem, szoke haj parositas - Hannamannanal is! :D
Nem igazan tudom, hogy mennyire erti, hogy kisbaba kerul a hazba. Azt igen, hogy anya pocijaban van Tejo es idonkent ajangatja neki a hintat.
Novemberben lesz kb. annyi idos Kati, mint most Lilla, gondolom akkor mar tobbet fog erteni a dologbol. :wink:

Lina, drukk a negativ pisihez!

Borsika :lol: , jol megvaratta anyukajat! Ha esetleg talalkozol veluk, udvozlom az anyukat, bar ugy sem fogja tudni, hogy ki vagyok. :roll: Tobbszor osszefutottunk vagy a vedononel vagy uh-ra varva es sokat beszelgettunk. :wink:
Lanyok hogy vannak? Nyaralas? Nyari programok?

Ser, ahhoz is muszaj volt kitartanom. :lol: Na jo, szerettem nagyon, de az utolso ket honapban mar nem igazan :oops: Tudod nalunk is a nyaralas hozott valtozast! Isztria biztos nagyon szep!
Egnek allo haju Hannamanna csucs! :lol:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Ser,
köszi megvagyunk, csak nincs időm a gyerekektől. Szerencsére gyorsan hatott a gyógyi és hétfőn már nem is voltak lázasak. Abból látni, hogy gyógyulnak, hogy nagyon elevenek. Nálunk is zúg a ház sokszor. Jó utat nektek, biztos klassz lesz. Mi aug.-ban megyünk a vitorlázásra. Hanna nagyon édes, és a beszólásai... :lol: .

Minden kis betegnek jobbulást! Potykának óriási gratula a babához!

Sajnos rohannom kell, nem tudok mindenkinek írni, holnap nálunk nagy kerti parti, szombaton Pestre megyünk lagziba, vasárnap anyukáméknál név- és szülinapozás. Azt sem tudom mihez kezdjek előbb :shock:.
balim

Rakok fel képet Potyka Szilárdjáról! Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
borsika33

Hajni. Dóra.

A lányok jól vannak a héten táborba vannak, hétfőn mentek el majd csak pénteken jönnek haza. Majd valószínű Balatonkenesére megyünk nyaralni. A lányok meg mennek egy hétre a messzi mamához, / Tiszához, Szabolcsba/ meg mi is megyünk utánuk egy hétre .Nekünk ez a nyaralás mert az apa intézi a leszerlését és nem tudjuk a felülbírálati bizotság mikor rendeli Pestre, ma volt meg még menni kell, igy nagyon nem mertünk terveni erre a nyárra.

Kép
Kép
Kép
borsika33

Hajny,
hát ma egy védőoltást sem kap Lili úgy néz ki...

Donoé, Dóra
ma tanultam valami újat: nem elég, hogy negatív a pisi, még sterilnek is kell lennie. Na Lilié nem az. Ugyan üledélk nincs benne, de kétféle baci is kitenyészett. Most 1 óra körül hívtak a Heim Pálból, hogy nincs védőoltás.
Hétfőn megyünk újra pisit nézetni.

Borsika,
nagyon aranyos a picifiú, üdvözlet Potykamanónak! Ti hol szoktatok Kenesén nyaralni? Múlt héten mi is ott voltunk.

Bea, Seriff,
lányok nagyon édik... Hannának is már mekkora haja van!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, dehát mikor lesz ennek vége? Újabb ab?

Balim, segítsünk vmit a holnapra?A húst úgyis a pasik sütik, a salátákban jók vagyunk, vagy a gyereklefoglalásban, hozd át őket :wink: ! Gyerekestől mentek a lagziba?

Borsika,és mit fog csinálni a férjed utána?
Potyka Szilárdja aranyos, mikor mehetnek haza?

Dora,ma újra próbáltuk a du-i alvásnál, de félóra kétségbeesett zokogás után feladtam, 5perc alatt elaludt.....

Kép
seriff

Seriff,
az egyik baci enterococcus, azt mondták, az valószínű csak szennyeződés, a másikat végül nem mondták. Most állítólag ez nem vészes, de a védőoltáshoz teljesen steril pisi kell. Hétfőn megyünk vissza a Heim Pálba, vesznek új pisit, ha az jó lesz, akkor csütörtökön mehet a szuri. Úgy vettem ki a szavaikból, hogy ez most egyátalán nem vészes, de akkor sem negatív.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Most jöttem UH-ról.Minden oké és édes a csajszim. :D Viszont valszeg akkortájt lesz oda az orvosom vmi konferencián,amikorra ki vagyok írva. :shock: :roll: :(

Don akkor az a suli még helyben is lenne.

Hajny elázás :( erre nem esett az eső.(hunyadiváros)Vagy nem vettem észre.

Hú Ser nagyon jó ez a kép. :D :D :D

Thymi mi is anyóséktól kb 2 háznyira lakunk.Mondjuk ki mennyire örül neki az nyilván attól függ,hogy milyen a viszony a két ember között.Mi nagyon jól megvagyunk és nekem sokszor nagy segítség,hogy itt van közel.Ráadásul ilyen pótanyaféleség sokszor,mivel az enyém majdnem 300km-re van.

Dora Lilla sokszor már túl sokat is megért. :wink: :D

Lina remélem egyszer tényíleg vége lesz már ennek a tortúrának.le a kalappal Lili előtt,hogy ilyen jól viseli ezt a sok kezelést.

Borsika köszönjük a képeket.Potykának meg mégegyszer nagy-nagy gratula.

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Bea
nem is írtam tegnap hogy naon szép a lányod,remélem hugi is ilyen gyönyörü lesz majd.

Ser
hát ezekkel az esökkel úgy vaok hogy nem tom mikor áll el.Lehet már fél óra,de ha órák múlva is esik?Így negyed óra alatt otthon vaok,és egy gyors meleg fürdö ,már el is felejtem.Remélem nem fázom meg.
Annának folyik az orra de piszkosul,pedig én áztam el!
Hanna olyan jó pillanatát kaptad el,tetszik naon!Volt feltöltödés is rendesen. :lol:

Lina
sajnálom hogy már megint van csúnya baci!Kiszemelték szegény Lilit.Ez a sok ab,gyors gyógyulást!

Borsika
hát naon jó pihi az is,lehet lazítani ott is.
Sajnos nem tudtam bemenni Potykához,Anna nincs jól,vele nem akartam menni,mivel nuku böli,vagy dolgoztam a héten napközben.Este meg már nem zavartam.Ma meg már gondolom mennek haza.
De csudi helyes kis pasi,éééén is akarok egyet ilyenkor!

Kazi
hogy vagytok?

Balim
jó lagzizást,táncolj sokat,egyél -igyál,sajna nincs minden hétvégén meghívva az ember :lol: :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Ser,
de aranyos vagy. Szerencsére após tegnap este megmenekített a gyerekektől, így ma egész nap szabad vagyok. Ti mikor indultok?

Potyka,
nagyon édes a babád!

Lina,
jaj ti szegények! Annyira alattomos ez a rohadt betegség. Én mindig megijedek, hogy visszajött, ha Eszti belázasodik. Pedig régen nem aggódtam ilyeneken (persze, mert fogalmam sem volt, hogy milyen vacak betegség ez és milyen nehéz kigyógyulni belőle). Remélem minden rendben lesz. Ezt a MAG vizsgálatot nekünk is megcsinálták még a kórházban.

Hajni,
tegnap este láttalak, nagyon tekertél hazafelé az arborétumnál. Jobbulást Annának!

Bea,
hiszti :(. Ilyenkor arra kell(ene) gondolni, hogy teljesen normális tüneteket produkál a gyerek, ez a személyiségfejlődés jele. Csak annyira nehéz!!! Lilla tüneményes!
balim

Sziasztok!

Itt vagyunk mi is....csak sűrűk a napjaink. Mosok, pakolok, uh, a kertben dolgoznak....dokinál voltam tegnap, vissza sem tudtam olvasni, bocsánat érte.

Az uh-n minden rendben volt, szerencsére, Boti mindig mutogatja kukacát. Zsófi is ilyen volt. :D A kezei, lábacskái is rendben vannak szerencsére. Nagyon örültünk. És n agyon élénk volt. :)
Az orvosnál is minden oké. Mehetek nyaralni. Csak nem kellene anniyt emelnem Zsófit.....de hogy lehet kiküszöbölni??? Nem tudom

Vasárnap indulunk nyaralni, nagyon várjuk. MA még vasalnom kell, pakolnom, holnap megintcsak.

Ja, és képzeljétek, Zsófi ágyát tegnap előtt éjjel 10-kor szedtük szét Gabival. Annyira meguntuk amit művelt.....és most éjszaka pedig már nagyon jót aludt. Bár legurul az ágyáról, körbe párnáztuk, igaz, de a földön aludt tovább. HA elveszem onnan a takarókat, akkor megszokja, h. az ágyán kell aludni? VAgy ez mindig így lesz, h. ő legurul, és ott alszik tovább?

Bocsánat, h. csak ennyit írok, de mennem kell.

Remélem mindenki jól van.... puszi!
birolili

Sziasztok!

Én is itt vagyok olvasgató üzemmódban. Most ennyire telik :)

Köszi Ser, megvagyunk. Flóra nagyizik Kiskőrösön, egy egész kimenőt kapott. Majdnem minden nap felhív, nagyon jól érzi magát.
Isztriára kíváncsi vagyok, most olvastam róla, gyönyörű hely lehet.

Bedurrant a bölcsesség fogam mellett az ínyem, de a fogorvosom holnap elutazik egy hétre :wink: Nincs vmi ötleted a ráolvasáson kívül, mit lehetne vele kezdeni? A fog maga nem fáj. De az ínyem nagyon, ha odatévedek a nyelvemmel. És persze gyakran elkalandozik :)

Örülök, hogy pocakbabák jól elficánkolnak anyukájuk hasában :)

Betegeskedőknek gyors gyógyulást, nyaralóknak, bulizóknak jó időt kívánok!! (bár én szégyen szemre élvezem ezt a hűvös időt)

Pusszantás

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Pille, ha hazajön megkérdezem!

Lili, megszokja, és le sem fog gurulni,ne félj, még 1-2 alkalom és tudni fogja! Emelgetés?Nem tudom, türelemmel rábeszéléssel, talán.....

Bea,Lili, örülök,h minden ok az UH-n!

Kép
seriff

Pille, Corsodyllal öblögess,és amennyire csak tudod, próbáld tisztán tartani. Ennyit mondott.

Kép
seriff

Seriff, köszönöm!!

pillle

Sziasztok!

Balim
hazafelé mindig sietek,gyorsabb is ,száguldok ezerrel.Bár tegnap a szélben nehezebb volt.Az jó ha felismertél,örülök neki.

Thymi
ha meglesz a picurkád,akkor fogod tudni kezelni ám a két gyereket.Eleinte furi lesz,de megtanulod.Ügyi vagy tudom.

Lili
nálunk csak az elsö éjszaka gurult le,remélem nálatok is könnyen hozzászokik.Az jó ha végig aludta így az éjjelt.Csak így tovább.

Nyhk
hogy vagytok?Mütét megvolt?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Egy kicsit el vagyok veszve, de gyors "helyzetjelentés".
Szóval: Kedden megvolt a műtét. és szerdán haza is jöhettek apával. Sajnos az altatás utáni ébredés nagyon nehéz volt. Egy órán át fetrendet, sírt, ordított, ki akarta tépni a kezéből az infúziónak berakott tűt. Minket nagyon megviselt, de azt mondják ő erre nem emlékszik. Egy óra múlva elaludt és utánna már jobb volt. Csakhát kihányta amit evett meg ivott, és nem akart inni. Este 6 óra körül már majdnem saját maga volt, de ezt a hugának köszönhetjük. Petrus ment jobbra balra, rosszalkodott és persze szokás szerint Ádám sem akart kimaradni. Jó volt látni hogy rosszalkodnak :)
Az volt a rossz, hogy mindenki azt mondta, az orrmandula műtét nem nagy dolog, utánna a gyerekek már ugrálnak szaladgálnak, meg sem érzik. És mi is erre készültünk. Illetve az hogy ő már volt altatva nem is egyszer és ilyen ébredésben egyszer sem volt részünk. Ha számolunk ezzel a lehetőséggel is, lehet, hogy nem rémülünk meg ennyire. De az a lényeg, hogy túl vagyunk rajta. Most horkol ezerrel, és még nem vesz levegőt az orrán, plusz fáj a torka, de gyógyulunk!!!!!!

Röviden ennyi. Ja! és apa hősiesen viselkedett a korházban.

Kép

Kép
nyhk

NyhKati, örülök, h túlvagytok rajta! Remélem rohamos javulás kezdődik, rátok fér!

Balim, jó sütögetést! Remélem elkerül Titeket az eső, bár akkor meg locsolnom kell :? ,na mindegy,inkább megteszem :wink: !

Roz, hogy vagytok?

Lili, jó pihenést!
Mindenki másnak is aki szintén elutazik!

Kép
seriff

Nyhk, gondoltam rátok többször! Jó, hogy végre túl vagytok rajta! Sokat kellett erre a fránya műtétre várni.

pillle

Ser

Apa nem fog unatkozni, mert van egy másodállása asztaloskodik, szerencsére sok munkájuk van. Annyi jó lesz az uj időszámításban hogy így tübbet tud velünk lenni, mert eddig szinte minden hétvégén ott volt, Így nem csak hétköznap csinálni.

Kép
Kép
Kép
borsika33

Sziasztok!
Köszönöm MINDENKINEK az "aggódást"!!! :wink:
huh, hála istennek semmi gáz.nagyon örülök neki!
A neurológián nem talált semmit a dokinő.De akkor mitől van a remegés?A vérképében volt 1-2 eltérés, de azt mondták normális.(apa azt mondta én nem vagyok az, amiért feleslegesen szúratom)

továbbra is adnom kell Levinek a calcimuscot és c vitamint- ennyi!
Mondjuk nincs most a mi dokink, szabin van, majd 18-án kell mennem tanácsadásra, akkor átkonzultálom vele a dolgokat.

:?: Borsika
Te értesz a vérképhez? :?:

Szegény Ádám, de gyógyuljon meg hamar!

Bea
Tündéri a kiscsaj!

Ser
nálatok sincs gond az elektromossággal, ha áramszünetkor nem lesz gondod!!!! :lol: :wink:

Pille
sajnállak, én 2 hete csináltam ezt egy hétvégét végigszenvedtem!Fájt a fél fejem, azt hittem megőrülök.
Remélem hamar meggyógyul!
(azóta sem állok tőle távol, csak már nem a fogam miatt)

Hajny
Aztán el ne kapjanak gyorshajtásért!! :wink:

Dora
Ügyesek vagytok az elalvással!
Én most kezdek tanácstalan lenni, Levi nem akar mostmár elaludni nappal egymaga-eddig olyan jól ment, már csak ha ringatom úgy alszik el, vagy üvölt! :cry:

Thymi
Mikor jössz már tájunkra? :)
most megyek csicsikálni, olyan álmos vagyok erre az időre!

sziasztok!!!!!!4

Kép
adrienn021

Sziasztok!

Geli
nem csak te vagy álmos,én is.Anna meg ma borzasztó nyügi volt,mintha nem is az én lányom lenne,teljesen furin viselkedett.

Nyhk
hát örülök hogy túl vagytok ezen a mütéten,már csak múló emlék.

Borsika
az naon jó szakma,akkor lehet keresni fogom ,ha nem baj. :lol: :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Lebetegedtünk. :( Lillának kb két napja már észrevettem egy aftát az alsó ajkán,de nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget.Aztán ma hajnalban belázasodott és egész nap lázas volt,38 alá nem tudtam levinni.Elmentünk orvoshoz és kiderült,hogy a torkán is afták keletkeztek.Most ecsetelni kell az egész száját egy olyan szerrel ami sárga színű és borzasztóan fog.Szegény Lillának a foga,meg körben a szája is tiszta sárga. :( Remélem hamar lekopik.Próbáltam óvatosan bekenni a szájüregét,de szegénykém köpködte azonnal ki,és ahogy végigfolyt az állán,ott is maradt a nyoma.Most néztem neki homeopátiás készítményeket,aztán holnap megyek gyógyszertárba beszerezni.

Hajny Annának jobbulást.

Lili ügyi Zsóficica nagyon,hogy ilyen szépen aludt az új ágyán.Ha addig már nem jövök,akkor jó utat és érezzétek jól magatokat.

Pille ínyed :(

Nyhk végre túl vagytok rajta.Lillának is volt egy hasonló ébredése.Tényleg szörnyű.de mostmár túl vagytok rajta. :)

Adrienn örülök hogy minden oké.

Balim jó bulizást a hétvégére.

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Adrienn, jó, hogy rendben van kicsi fiad.

Bea, ez vmi szájfertőzés? Fáj is Lillának? Szegényke, gyógyuljon meg gyorsan.

Hajni, Orsi is nagyon nyűgi volt tegnap. Valami volt a levegőben...

pillle

sziasztok
én is olvasgattam, de nem bírtam írni...na meg nem is bvoltam itthon. hétfőtől szerdáig Pótmamánál nyaraltunk unokatesó-feleséggel és kisleánykával(kisbölcsi volt)Olyan jó volt de mivel idő romlott és Levi is nyűglődött hazajöttünk. Kiderült miért nem volt minden ok Levikémmel: sajna megcsappant a tejmennyiségem (számítottam rá) Alig hízott egy hónap alatt (Kb. 150g-ot) Most pótolok és sokkal jobban van (kaki se volt 5 napig mindent felhasznált).
Már a 2. foga is kijött (hihetetlen)

Lili! Jó nyaraléást és szuper hogy Zsófid jól alszik.

Bea!és a Többi betegeskedőnek:Jobbulást

AKi kérdezte Levi névnapját:még nem tudom mikor tartjuk, de a köszöntést elfogadjuk bármely napra.

Vettünk Bebének csúszdát:annyira bejön Neki. Legalább 100* csúszik egy nap....és mostanában állandóan pakol. és ezt ki is jelenti:Pakó Bebe

Juj, kérdés:Szabó László rendelőjének számát tudja valaki?esetleg infó priviben???
köszike
KépKép
KépKép
bepa77

Sziasztok :)

Kicsit eltüntem
Gyerköcök jól vannak bár az orruk még mindig folyik, 2 napig nagyon lázassak voltak, Áki is belesett, de időben elkezdtük a homeot meg grafrut cseppet agy Ő nem lázasodott be és másnapra szinte alig volt beteg . Nem volt jó a gépünk sem, meg apukám szerdán szólt, hogyha gyorsan kipakolok a teraszról és a konyhából lefesti tegnap lett kész a konyha ugyhogy pakolok szépen vissza meg takartitok meg teraszt kell még ma lecsiszolnom hogyha visszajöttek a kirándulásból jöhessen festeni.

Keddnél hamarabb nem hiszem hogy lesz időm vissza olvasni remélem mindenki jól van :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!
Aranyosak vagytok, hogy gondoltatok ránk! Köszi mindenkinek! Ádám lassan alakul, de úgy horkol, hogy egy felnőtett is megszégenítne :) . Meg nagyon hisztis, próbálunk nem engedni neki, de azért a hiszti mögött ott van még egy kis hőemelkedés, meg hogy a torka lepedékes nagyon, szóval biztos nem érzi magát toppon.

Most próbálok visszaolvasni ami elmaradt, de szinte lehetettlen :), több óra kellne hozzá. De a képeken azért megakadt a szemem.

Potyka,
Nagy nagy gratula nektek!

Seriff,
Szenzációs képet készítettél már megint!

Bea,
Olyan nagyot nőtt a lányod, én Cegléden láttam az év elején, kész kishölgy már!

Kattic,
merre vagy? Meggyógyultatok? Skype-n sem látlak! Minden rendben?

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!

Nyhk
szegény Ádám,gyógyuljon hamar!

Bea
még én sem hallottam ilyen betegségröl,szörnyü lehet.Kitartás,hátha segít a gyógyiecsetelö.Gyors javulást.

Ma én sem vaok toppon,szerintem elkaptam Annától,tokom,fejem fáj,orrom folyik,rossz a közérzetem,aludnék mindig.

Bepa
nem semmi ,már a második foga?Ez igen.Hogy viselte?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok,

Látom a nyárral együtt sokan el vaygtok/unk veszve. Gergővel nem nagyon lehet bírni a lakásban, késő estig kint vagyunk, utána meg gyors fürdés, kajcsi és alvás. Persze én is elalszom.
Túl vagyunk az első 12 héten. minden oké. Babóca 57 mm, egyelőre nem egy óriás bébi, de nem is baj. :)

Nyhk,

Örülök, hogy végre túl vagytok a műtéten, ez azt jelenti véralvadásos dolog is megoldódott. Mielőbbi gyógyulást Ádámnak.

Ser, Sbea,

Képek szuperek. Csak futtában olvastam bele a dolgokba. De csatlakozom a hiszti témához. Bár Gergő a másik nem hisztijét képviseli, néha már nem bírom.

Roz,

Jobbulást a gyeirkőcöknek és jó munkát. Nekünk is kell konyhát festenünk, mert tavasszal 2szer felrobbant a kávéfőzőnk.

Mindenkinek szép hétvégét! bocsi, most csak ennyire volt időm. Remélem vas. este lesz egy kis időm visszaolvasni.

Sziasztok.

geli08

vmiért, nem jó a második vonalzóm, megpróbálom javítani.

geli08

ja, de mégis jó volt, csak én nem tudok angolul, hogy a hátralévő heteket mutatja, nem azt amennyi vagyok. :oops: :shock: :lol:

geli08

Sziasztok!

KÖszönjük az együttérzést mindenkitől,ma már talán volt egy kis javulás.(kopp-kopp)

Pille igen.Gondolom a drágám vagy bevett vmit a szájába vagy a piszkos kezét kapta be.Egy hólyagot láttam én az ajkán,de nem gondoltam,hogy ez bajt okozhat.Tegnap este mire a dr nőtől hazajöttünk,addigra már a nyelvén is felfedeztem legalább hármat.Az a baj,hogy fáj neki és nem tud enni sem,mert tiszta hólyagos belül a szája.De dr nő azt mondta,hogy ne is erőltessem az evést,hanem igyon minnél többet.

Bepa örülök,hogy javul a helyzet és nagy-nagy gratula Levinek a 2-ik fogacskához.Tényleg hihetetlen. :D

Roz te jó ég!Te sosem pihensz? :shock: :wink: :D

Nyhk az első műtétünk után mi is Így jártunk.Legalább egy hétig borzasztó hisztis és nyűgös volt Lilla.Nála már a kórházban elkezdődött.A másodikat már jobban viselte.gondolom azért csak megviseli őket lelkileg ez az egész,és lehet hogy így vezetik le.

Geli kávéfőző :shock: :( Gondolom szép kis nyomot hagyott.

Na megyek lázat mérni.Egy órája volt 37.7.Szerintem megint be fog lázasodni éjszakára. :( Most éjjel sem sokat aludtam.Bár ma már kicsivel jobb volt a helyzet,nem volt annyit lázas mint tegnap.

Jó éjt mindenkinek!

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Geli
naon jó a vonalzód,tetszik.úgy látom ez a nyügösség nem csak Annánál van.

Bea
holnap már remélem nem lesz láza Lillának,gyógypuszit küldtem neki.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Bea!

hogy bírod ilyen kevés pihivel a 30. hetet? én igazából meglepően jól viseltem annak ellenére hogy Benedek még kicsike volt...de a végén nagyon szenvedtem :(
Lillának jobbulást!!!
amúgy a helyzet annyiban javul. hogy ma a foga miatt nyűglődött mindkettő:) de csak kibújnak azok a fránya fogak:pedig én olyan jól elterveztem...mire Bebének kijön mind akkor indul el Levinek(na erre a picim beelőzött)
JÓÉJT
bepa77

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?