Sziasztok!
Hű,látszik,hogy rosszabb az iő,alig győztem visszolvasni:)
Borsika!
Annyira aranyos tőled,hogy hozod az infókat!:)Gratulálok én is potykamanónak!Sok egészséget nekik!
Bea!
A védőnői suli az eü. szakközépben volt itt.Hiszti....Nálunk Noémi 1!!!évesen olyanokat levág,hogy a hajam égnek áll néha.Földhöz vágja magát,megfeszíti a testét,üvölt torka szakadtából.Ilyenkor ott hagyom,aztán abbahagyja.Egyik sem volt ilyen hisztis,mint ő.Donátnak most van ilyen korszaka,hisztizik,de inkább nagyon akaratos.Végigüvölti az utcát,mindenki minket néz,stb.
Képek nagyon aranyosak!:)
Lina!
Nagyon jó hírrel jöttél,hogy neg.lett a pisi.
Roz!
Pici betegeknek jobbulást kívánok!
Ser!
Én néha komolyan attól félek,amilyen üvőltést lerendeznek,hogy valaki hiv.személy kijön,itt minden hallatszik még a könyvtárnál is:(Pedig tényleg nincsenek bántva egyáltalán.
Lili!
Örülök,hogy Zsófi jobban van,tényleg nagyon dícsérik a katonatelepi dokinőt.Donátot én is Botondnak szerettem volna,apa ilyen nevű cégnél dolgozik,s azt mondta,ha a fiát szólítja,nem akar a cégre gondolni,így lett Donát.Bár Noéminél nagyon tetszett a Csanád,Zsombor,de nem nőtt kukaca szerencsére,apa örömére
Nyhk-ról tudtok valamit,Ádámot mikor műtik?Remélem gyorsan átesnek rajta.
Thymi!
Nagyon aktív életet élsz,ez nagyon klassz:)Krisztián név,lehet,hogy tudat alatt érzel valamit?Azért vigyázz ám magadra,magatokra!:)
Dóra!
Hogy repül nálatok is az idő!:)
Adrienn!
Szerintem minden rendben lesz,ne aggódj!:)Azt tudjátok,mitől lehet?De ha már ilyen ügyes,szerintem nagy gond nem lehet,nem?