Sziasztok!
Végre van itt egy kis élet. Mar kezdtem aggodni, h haldoklik a topik
Kata, nekünk Moulinex kenyérsütönk van, nagyon szeretem (naszajandékba kaptuk
). Két naponta sütök benne kenyeret és fincsi
. Teflon bevonat asszem van rajta. Tényleg, az miért nem jo?
Amugy egy kenyérsütö szervizes pasi azt mondta a sogornömnek, hogy tök mindegy milyen markat vesz az ember.
Lattam mar ugyanolyat, mint a miénk csak vmi no name marka volt, biztos olcsobb.
Jo nektek, hogy besegitenek a nagymamak!
Orsi, nagyon sajnalom a kislanyodat
. és azt is, hogy nem tudsz ott lenni mellette! Remélem hamarosan rendbe jön!
Tényleg szandékosan lökte le a masik kislany? Ez durva.
Dina, nalunk az elsö 4 fog volt huzos, utana észre sem vettük.
Biopiac: Mi nem eszünk hust, lehet ez ment meg minket anyagilag
. Vincének szoktam ott venni, de nem heti szinten (lefagyasztom és elvagyunk egy ideig vasarlas nélkül).
Aranyhal szerintem sem egy szép latvany. Nalunk raadasul a polc tetején voltak V miatt igy allandoan a gyomrukat lattam, haaaat...!
Es egyetértek, allat csak akkor legyen, ha a gyerek tudja mar gondozni! (a szomszéd fiu 13 éves csak gondolom nincs kedve ezzel foglalkozni
).
Hédi köszi az infot, feltétlenül tovabbadom!
Ja és Dina! Mit jelent a délelött? Mikor mennétek a gesztenyésbe? Mi délutan szoktunk, mert 11-12 körül van nalunk a napi alvas, de ha viszonylag koran mentek lehet lenézünk
!
Mandala, ugy tudom az orvosok nagyrésze nem EDA parti M.o-n (latszik, h még nem szültek
), de azért a legtöbb korhazban be tudjak adni (A II. nöin is persze). Es ha ezt alaposan megbeszéled az orvosoddal nem utasithatja vissza ilyen elözményekkel. Hangsulyozd ki, h rettegsz a szüléstöl, meséld el mi volt a kislanyoddal és sztem egy normalis orvos biztos belemegy. Azért az mas, mintha csaszart kérnél töle.
Beszéltél mar erröl az orvossal?
Akiket ismerek és igy szültek mind dicsérik. Franciaorszagban szinte mindenki igy szül.
Prücsök, miért nem probalod Blankat kicsit korabban lerakni délutan? Vagy akkor még nem almos?
Mi nagyabol megvagyunk, vannak "kis" eröharcok (ezt igy mondjak?), V teszteli, h hol vannak a hatarok, ami sajnos elég faraszto, mert alapos gyerek és jol megnézi, hol is van az a hatar
.
Képzeljétek holnap lesz 2 hete, hogy elkezdtük a biliztetés és mar egész jol megy, itthon mar mindig megy bilire magatol, nem is szol, csak megy, tök édi! Mindig nagyon örül az eredménynek.
Ha nem vagyunk itthon mar nem olyan 100%, nagyon belemerül a jatékba és nem mindig megy a bilire. Anyosoméknal pl. a kertben parszor bepisilt. Jatszon sem az igazi még.
Kicsit tanacstalan vagyok, egyelöre adok ra pelust, ha jatszora megyünk, lehet, h mar nem kellene, mit gondoltok?
A multkor elövettem a Suttogot, mert kölcsön kérte egy csajszi és beleolvastam csak ugy, megnéztem a szobatisztasagrol szolo részt és most kivételesen normalisnak tünt, amit leir a nö.
Szerinte jobb 2 éves kor elött elkezdeni, mert még nem olyan dacosak a gyerköcök és örülnek, ha örömet szerezhetnek a szülöknek (persze késöbb is, de a dacoskodas azért izé). Sok minden mast is ir persze, de ez az érv engem megfogott
.
Csak néztem, 2 "favorit" korszakot jelöl ki kezdésre: 9-14 honapos kor között (sztem kicsit korai) és 15-23 hos kor között.
Eszembe jutott, amit Anita (Panzej) irt a multkor és belevagtunk
. Az elsö 3 napon persze sok volt a baleset, de tök hamar megértette, hogy mi a palya és az elsö hét utan mar ment bilizni magatol
.
Persze még messze a teljes szobatisztasag, alvasnal még pelusozunk, de legalabb dolgozunk az ügyön!