Új privát üzeneted érkezett!

Sok-sok boldogságot Endre babához. Rengeteg tejcsit és egészséget kívánok nektek!

Olyan jó, hogy végre ő is kikívánkozott :lol: Úgy örülök, mintha a sajátom született volna meg :lol:

Kép
Kép
robcsi03

Athiz

Szívből gratulálok, tegnap este már gondoltam én is hogy akció van nagyon sokat gondoltam rátok!
Pihenj aztán gyere és mesélj :) máégegyszer gratula a kicsi fiatokhoz :)

Többiek pussz, jól vagyok semmi extra nincs nálam majd ha lesz úgyis szólok :)
kokusz

ATHIZ, NA VÉGRE KIBÚJT ENDRE BABA :D
Kép Kép GRATULA!!!

Kép
gaby25

Hali Lányok!

Athiz mintha írta volna,ha szül,akkor nem bizti,hogy azonnal ír,mert a telcsijét ilyenkor mindefelé elhygja...vagy valami ilyesmi.. :roll: Szl csak drukkoljunk :D!

Szirom

Ja,azt olvastam,hogy Te nem akarsz szedni,nem is neked szólt a dolog :wink:!És akkor a pesszárium? :roll: Vagy marad az óvszer :D!Plussz hőmérőzés,egyéb jelek...Micsoda problémák :D:D:D!
Én is szedtem egyébként egy ideig gyógyszert még Bulcsú előtt,én meg állandóan gombás voltam :?.... Szl azért örülök,hogy ettől megszabadultam...De hogy tejed volt :shock: !Mit szedtél????
Ja, a vita másfelé ment,de azért az is érdekes volt :roll:....

Tontica

Imádom,hogy ilyen diplomatikus tudsz lenni,de komolyan :lol: :lol: !Tök,hogy veled még összeveszni sem lehet(na nem,mintha akartam volna :wink:)!!!
Hát a 2500 Euronak mindenki jobban örülne...A kezdeményezés anno civilek részéről a 3. gyerek nemének megválaszátásról szólt,de most a 2.ról beszélnek.
Ezért ódzkodik az egyik énem ettől az egésztől,mert annyira beavatkozásnak érzem ezt az egészet a természet rendjébe... :roll: Mintha megint mindenható akarna lenni az ember.Ilyenkor az a film jut eszembe(talán a Gattaka volt),ahol már a DNS-ük szt válogatták szét az embereket...Amúgy nem tudom,hogy az állmank mennyire lesz ez kiadás.Én úgy képzelném el,aki válogat,az fizessen :D:D:D!Persze a népességnövelés miatt lehet,hogy lesz kedvezmény... :roll:

Itt egy tuti kép :D!

Kép

A piros nyíl mutatja,hogy hol történik az elkötés kb.A mellékhere után,de az ondóhólyag és a prosztata előtt.Itt elvileg még "csak" hímivarsejtek lennének,amik,ha nem tudnak ürülni, a mellékherében felszívódnak és anyagik újrahasznosulnak(a nemi élettől való Tartózkodás esetén is...).Az ondóhólyag és a prosztata váladéka (ami aztán ondóvá teszi az ondót) viszont az elkötéstől függetlenül szabadon ürtülhet(kék nyilak mutatják az útját) az ejakuláció alkalmával,tehát nem fog felrobbanni a párod :)!

Na, a postással csak óvatosan :).

Monyo

lehet taperolás,akkor végignézi a melledet a doki tapintással,illetve a hónaljakhoz kapcsolódó nyirokcsomókat.
Ha mammográfia(amit nem tudom,hogy neked megcsinálnak-e,mert asszem 40 éves kor felett csinálnak,illetve csak ha indokolt),akkor az hasonló a tüdőszűrőhöz,be kell állni egy gépbe, a cicket feltenni egy mellmagasságban levő "asztalkára" és ott fényképezik.egyébként UH-al is tudják vizsgálni.De szt az önvizsgálatot tapintással akarják propagálni nálatok... :)

anyapoc

Athiz! Halatmas gratula és pusszantás így a háttréből! :D
tapedli

Na,elkéstem :):)!

Athiz,óriási gratula!!!!!!

Kép

Tontica

Küldöm priviben a számom,elvileg én fel tudom tölteni....

anyapoc

Anyapoc! Vagy Cilest volt vagy Tri-regol. Ezt a kettőt szedtem, de bizisten nem tudom, melyiknél esett meg. Volt vagy 15 éve :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom

Jaaaj, a tri-regolt még én is szedtem 1 v 2 hónapig :D!A másikat nem ismerem :roll:... Mondjuk a Tri-regolról tudom,hogy egy hormonbomba.Ezekhez kéest tényleg minimális van már a maiakban,de ugye az embernek elég egyszer megégetnie magát :?....
Szl nem rábeszélni akarlak :wink:!

anyapoc

Athiz!
Hatalmas gratula Endre babához!!!!
Kép
Csak kibújt végre! :D Még egy utolsó hidegfrontos lökés kellett! :D
Nagyon jó egészséget ,és sok tejcsit kívánok!!! Kép

(végül mégis jó kis magyar neve lett a gyermeknek)

KépKép

KépKép
okr

Athiz! itt is Óriási gratulációt küldök, Ügyi vagy és sok sok tejcsikét Endre babának!
Vendég

Sziasztok!

Athiz,
hatalmas gratuláció Endre babához! :D :D :D
Én is Alen-re emlékeztem!

Anyapoc,
Ja, igen tegnap lemaradt, amit Kriszta is írta, hogy HPV-vel inkább félévente, de most már leszállok a témáról! :oops:
10 évig szedtem TriRegolt egy gramm mellékhatás nélkül! Sztem annyira nem hormonbomba, és nem emiatt nem megy most a teherbeesés... A mostani Rigevidonom durvább! :wink:

Na most eszembe jutott, mikor itt idétlenkedtünk a hormonzavaros pontyokkal :mrgreen:

Ja, első ránézésre nem tudtam elképzeéni minek töltötted be ide azt a fütyit! :lol:

Tonti,
nem tudom, hogy vissza lehet-e csinálni egy elkötettést férfinál v. nőnél, nekem ez olyan "véglegesnek" tűnik... Valszeg nem mernék ilyet csináltatni, akkorse, ha nem lennének problémáim.
Azt tudom, hogy az, aki egyszer elköttette magát, az lombikból trv által ki van zárva :!: Persze tudom, hogy nem tervezel lombikolni, de leírtam, mint tényt :wink:

Monyókám,
örülök, hogy néha hallani felőled! :)

Nem voltam még mellszűrésen, de az nem UH-s? Vagy tényleg röntgenes... Persze a tapi mellett :wink:
angel37

Angel

OK,ok,akkor félévente :)!Megyek,no...
Aha,megnéztem,a Triregolt is,csak azt nem tudom,akkor miért így van a köztudatban...Bár a 3. fázisban elég húzós ez is...
Neked gondolom nem véletlenül kell ekkora adag :wink:!
Ja,ja hala,meg minden.Azért van abban valami :wink:!De inkább talána mellékhatások,amik riasztóak lehetnek...az előbb említetten kívül egyébként nekem sem volt tőlük.Nem híztam,nem szőrödtem.Az óvónénink viszont mélyvénás trombózist kapott tőle :((illetve ennek is folyományaként :?).
A mammográfia speckó röntgen felvétel.

anyapoc

[color=redDrága Athiz!
]Hurrá!!! Hurrá! Nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánok Nektek!!![/color] :lol: :lol:

Köszönöm a "csomós" hozzászólásokat! (nándinak van egyébként) Szóval asszem, csak elviszem jövő héten és megmutatom. Volt már neki, de mire mentünk volna a dokkerhez már nem találtam... :shock: Most kb. egy hete van megint... :roll:

Ja, azt mondtam már, hogy jövő hónapban férjhez megyek? És azt, hogy vettünk egy nagyobb lakást? :roll: :lol:

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Na még egyszer...

Drága Athiz!
Hurrá!!! Hurrá! Nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánok Nektek!!!

Livi

bali78

Anyapoc,
Majd doktorbácsi megmondja, és ha szte elég évente, akkor elfogadjuk! :)

Trombózis-hajlammal elvileg nem szabad fogit szedni, de hát tudja ezt mindenki magáról? :?

Szerintem azért van így a TriRegol a köztudatban, mert van egy rakat újabb fogi, és ezekhez képest réginek számít... Persze egyéni is, hogy ki, hogy bírja.

A lombikhoz meg egyfázisút kell szedetni, hogy lehessen variálni, hogy hány napig szedem... ezt egy két v. háromfázisúval nem lehet. :wink:

Bali :)
Micsoda hírek! :wink:
Gratula, hogy asszony leszel, és a nagyobb lakáshoz is!
Már csak egy kiscsaj hiányzik! :lol:
angel37

Athiz:
Hatalmas gratula Endre babához :) Jó kis súllyal született :shock: ! Ha tudtok részleteket kérlek osszátok meg velünk.
Soksok tejcsit, és jó egészséget kívánunk :)
Képet én se tudok telcsiről gépre nyomatni :(

Pusssssz

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Neztem a zone realitin a szuletes cimu sorozatot, HORROR!!! :lol: De azert megkonnyeztem! :D

Anyapoc: kuldtem Neked egy privit Athiz szamaval mert nem sikerul Neki sms-t kuldenem, allandoan sz@rakodik a telefonom! :evil:
Tok jo hogy nem kellene Apanak szetrobbannia!!! :lol: De rogton sztornozta a dolgot mert O ilyet nem hajlando csinaltatni (talan van Neki egy masodik titkos csaladja ahova meg gyereket akar :mrgreen: ) erre mondtam Neki hogy akkor en se! Igy valoszinu marad a spiral! :roll: Ja, nem vagyok veszekedos fajta, velem nehez osszeveszni (azert az uramnak meg a fiamnak sikerul! :lol: ) marha beketuro vagyok!!!

Angyal: itt tuti nincs kizarva a lombikbol az aki egyszer elkottette magat mert hallottam mar ilyenrol boven! Na, nem hiszem hogy 3 gyereknel tobbet szeretnek, tanultam Anyum esetebol akinek egy valagravalo gyereke van de egyikre sincs ideje es energiaja, inkabb legyen keves de azokkal tudjunk rendesen foglalkozni!

Bali: GRATULALOK NEKTEK!!! Azta, de folvitte az Isten a dogat kendnek!!! :lol: Irigy, irigy, bar nekem is be van igerve a lakodalom azt hiszem ilyen nagy pocival inkabb nem! :roll: Majd jovore!
Nagyobb lakas?! De jo Nektek!!! :D En csaladi hazrol almodozom de azt hiszem egy ideig meg alom marad, hacsak nem nyerunk a lotton.
A csomo miatt tenyleg nem erdemes aggodni, minden valamirevalo gyereknek van! :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Angel

OK,legfeljebb kitoktatom a dokit :lol: :lol: !
Trombózishajlam:na ez az...hát szegény épp hogy életben maradt,azóta is eszi a syncumart :(....

Bali

Gratulálok!!!!
Kép

És hogy tudtad így titokban tartani? :twisted:

Tontica

Képzeld,épp írtam Athiznak az sms-t,amikor megérkezett tőle az MMS :).Szl csak megkapta az üzidet :).Most töltődik az MMS,nem tudom,mikorra lesz elérhető,de amint igen,küldöm :).
Apának jól visszavágtál :wink:.
Én a helyedben az eskűvővel várnék még 1-2 évet és egy sereg kis fátyolcipelőd lesz :)!

anyapoc

Tonti,
ja persze, te Spanyolo-ban vagy... :wink:

Egyébként nem értem, már bocs, azt a sok embert, akiről hallottál... :roll: Választ egy ilyen macarás, valszeg visszafordíthatatlan módszert, tul.képp. meddővé teteti magát, aztán mégis akar gyereket??? :shock: :shock: Bravo :(
angel37

Anyapoc!

öööö... nem tudtam, hogy titokban tartom :oops: :oops: :oops: eddig nem tűnt fel, hogy nem "mondtam" :oops: :lol:

Köszi lányok! :P

Livi

bali78

Tontica!
[quote]
írta:
A csomo miatt tenyleg nem erdemes aggodni, minden valamirevalo gyereknek van! :lol:

Akkor jóóóó! :mrgreen: :wink:

Livi

bali78

Bali

Nekem meg nem tűnt fel,hogy mondtad volna :wink:!Pedig tuti emlékeznék rá 8) ....

anyapoc

Athiz!
Sok sok szeretettel gratulálok nektek, jó egészséget sok tejecskét :)
sonjus

Íme Athiz hatalmas kicsi fia :):

Kép

Azt írta,ha minden OK,akkor holnap már jöhetnek haza és kapunk még képet :)!

anyapoc

Nagyon édes :D Muszáj volt benéznem vasalás közben, hogy van-e már kép :wink: Köszi Anyapoc! Részleteket nem tudni?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Athiz
gyönyörő kisfickó :D

Kép
gaby25

Jaj, nagyon szép!!!!!!! :lol: :lol:

Livi

bali78

Szirom

Csak sms-n értekeztünk,így én sem tudok közelebbit :).

anyapoc

Anyapoc: szegeny Athiz akkor 3-szor kapta meg tolem ugyanazt az sms-t! :lol:
Koszi!!!

GYONYORU A BABA!!! Es milyen nagy!!! :D Holnap mar mehetnek haza? De jo!!! :D Szupi, szupi, de Athiz el ne tunj!!! :roll: :lol:

Angyal: igazabol a teveben hallani ilyen eseteket, nem az en tarsasagombol, allitolag a spanyol hercegno is elkottette Magat amikor az elso ferjevel volt aztan elvalt, osszejott a herceggel es most van 2 gyonyoru kislanyuk.

Bali: nem irtad!!! Te kis titkolodzo, eltunedezo!!! :lol: Csomo a kisocsemnek is volt, sajna Ot meg is kellett muteni aztan semmi baja, csak elvagtak a torkat szegenynek! :lol: De ez nem ugyanaz mint a honaljbeli csomo, ezt azert kellett kivenni mert zavarta a legzesben.

Valaki ugy rugdossa a bordaimat! :roll: :lol: Kis mocsok mar most bantja az anyjat! Amugy azt hiszem ( ha meg ugy vannak) akkor a kisfiu alszik tobbet es a kislany mocorog allandoan, lehet ezert kissebb mert lemozogja! :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Bali :!: :!: :!:
Kép Sok boldogságot kívánok!Bizony nem mondtad! :wink: A nagyobb lakáshoz is óriási gratula!Na és merre mentetek?Jöhet priviben is,ha ide nem akarod beírni!

Athiz kisfia gyönyörű!!!!Nagy gratula nekik!
Milyen hamar hazajöhetnek :shock: :shock:

Mértem ma magam,és heti 1 kg hízás a védőnő óta :shock: pedig leginkább gyümiket eszem.Igaz,Adával is gyümi időszakban híztam.Lehet vissza kellene kicsit fogni az adagot!? :oops:
Nos a gyerek ennyit engedett. :roll:

KépKép

KépKép
okr

Anyapoc,
Köszönjük a képet Athiz kisfiáról! :) Nagyon édes! :)

Tonti,
Ja, a hercegnőnek valszeg mindent szabad, amit átlagpolgárnak nem! :wink:
Kivéve a gyevi bíró! :roll:
angel37

ATHIZ!!
GRATULÁLOK! Gyönyörű a kisfiatok! :)

Kép
katica_75

Úgy néz ki apa elintézte,hogy jövő héten kapjuk egy ágyat a szobájában.Bár sztem elég durva egy pótágyért napi 3000 Ft-t kérni,de már mindegy. :shock: Így azért esténként együtt leszünk kemény 1 hétig! :P

Katica
Neked holnap teszt??? :shock: :shock: Drukk megy ám+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép

KépKép
okr

Jó reggelt!

OKr hova mentek :lol: nagyon jó lezs, úgyse maradt több könnyed :wink:
Vendég

Athiz, gratulálok a csodaszép kisfiadhoz!!! :D
szezso

Jó reggelt!

Okr! Én is elindultam a hízás útján :lol: De Miksával ugyanez volt, vele 2,5, most 3 kg a 20. hétig, majd egy hónap alatt 3 kg :roll: :wink: 13 lett a vége, de nekem semmit nem kéne híznom, az az igazság :oops:

A múltkor kérdeztem, hogy merre laktok és merre tanulsz, most már csak apát nem értem :oops: Elmagyarázod? :wink:

Bali! Még nem is gratuláltam! Most megteszem :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Köszi Okr!
Sajnos ez a hónap sem nyert. :cry:
katica_75

Katica

Sajnálom :(

anyapoc

Bali gratula :)

Katica ... sajnálom .... ez inszem volt vagy spontán hónap? :oops: Bocs lehet mondtad.
kokusz

Katica! Én is nagyon sajnálom :(

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Katica
:( :( :( De kár! :( :( Nagyon sajnálom!

Szirom
Írok pü-t,tartózkodás ügyben. :)
Hízás:én már 5 kg-nál tartok :oops: :x Adával a 7.hónapig csak másfelet híztam,mégis megvolt a 10.Most lehet lesz 20 is! :oops: :(

KépKép

KépKép
okr

Csajok jó nektek hogy híztok :) én is szeretnék már. Bár én most fogytam 7 kilót .... az uram meg 21-et.
kokusz

Köszönöm Lányok jólesik az együttérzés :oops:
Igen Kókusz, tudod ez volt a második inszemes hónap...
Hogyan fogytatok ennyit?? Én most akarom kiméregteleníteni ezt a sok hülye beszedett hormont.
katica_75

Sziasztok!

Képzeljétek,most kaptam meg az MMS-tárra Athiz képét :twisted: í!Tegnap vmiért nem tudott letöltődni(hiába hívtam az ügyfélszolgálatot),így szegényt megkértem,küldje el az emilemre,így került fel.
Na,ma megjött a TÁR-ra is, szl már az üzit is láttam hozzá :).

Szl Endre babáról a kép a születés utáni órában készült :)!

Kriszti

De jó,akkor Ti is nyaraltok :):).Azért elég jó kis summát kérnek egy pótágyért...még jó,hogy Adáért nem kell fizetni :twisted: !Vigyetek ágyat :lol: !

Kókusz

Apának gratula a fogyáshoz,mienk 16 kg-ot fogyott,már a 100 kg-ot kóstolgatta :shock: !Neked is lesz híznivalód hamarosan :wink:!Legalább is ajánlom :D!
Egyébként az én BMI indexem is a sovány kategóriába sorol :twisted: !

Hízás:nálunk van olyan doki,aki már 8 kg +-nál morog :twisted: !Látszik,hogy még soha nem volt terhes :?... Na meg nem mindenki Rubint Réka :roll:... Én is 16 kg felett híztam mindkettővel....Nem is tudom,egyébként hova :shock: !

anyapoc

Ahh és még akartam írni,hogy Bildi talán már otthon van????? :roll:

Athiz meg reméljük,már hazamehetett(ambuláns szülés volt :lol: :lol: )!!!

anyapoc

Anyapoc
Igazából csak mi nyaralunk,apa dolgozik.Egyébként ott van az utazóágyunk,hát éppen felállíthattuk volna Adának.Mi meg egy ágyon is vígan elférünk,ha én kifelépocakkal fekszem. Kép
Ildire mindjárt rá sms-zek,hogy otthon van-e már?!

Kokusz
A mettől fogytál?Attól én is,és sztem most alattomosan visszaszedem ezeket akilokat plusszba.No,de ha nem vizesedem hozzá,nem baj!
Apa hogyan csinálta? :shock: Gratula neki!

Boniko
Debrecenbe megyünk. :D Holnap meg adával Pestre a PCO-s talira. :D Habzsoljuk az életet!

KépKép

KépKép
okr

Tegnap jottunk haza, majd meselek, de alapvetoen hulla faradt vagyok... Okr, neked hala, talalkoztam Athizzal is epp indulas elott. :lol:

baratodildi

Na Ildi,épp most akartam pötyögni.Épp csak megetettem a felébredt leányzómat. :D
Örülök,hogy otthon vagytok.A fáradság meg ilyenkor követelmény! :D
Azért írtam Athizt ,hogy hátha összefuttok majd,látom sikerült is!(még ha együttszülni nem is)

KépKép

KépKép
okr

Hello lányok :)!

Ildi

Üdv itthon,nyugi,ez csak fokozódni fog :wink:!De nyugdíjasnként lesz időd bőven pihenni :D!

Kriszti

Na tessék,hát én gondolkodjak helyettetek is? :lol: :lol: !
Amikor Villő még pocak volt és hajóztunk,én is mindig kifelépocakkal aludtam :D!Már amennyit aludtam :?....

anyapoc

Sziasztok!

Katica nagyon, nagyon sajnalom! A fene, de fel a fejjel am!!! :wink:

Kokusz: azta, fogyoztok? Hat, nagyon ugyesen csinaljatok!!! Ja, ja, en is azt mondom mint Anyapoc hogy remelem nemsokara most mar hizni fogsz egy kicsiket! :D

Kriszti: de jo Nektek! En is mindig mondom Apanak hogy vigyen el egy motelbe, ugy szeretek ott aludni! :lol: Tiszta romantika, na persze kislannyal nehez lesz!!!
En 10 kilot hiztam eddig be-be-be! :lol: :roll: De nem erdekel, siman lemegy utana a nagy kialvatlansagban, rohangalasban, stb. :wink:

BIldi: de jo hogy mar otthon vagytok! Hat, gondolom hogy nem sokat alszol mostansag (en is felek! :roll: ) de azert irigyellek! :D Kerunk majd szulestortenetet!

Athiz: Toled is majd! Szupi hogy ilyen gyorsan ment minden, kivancsi vagyok!!!

Szirom: a 13 kilo az pont jo!!! Se sok se keves, pont okes! Ne aggodj!

Anyapoc: koszi Athiz baba kepet!!! :D

Kepzeljetek olyan de olyan merges lettem, olyan ideges hogy meg a hasam is elkezdett kemenyedni, le kellett ulnom es kifujni magam. Draga fiam uj hoppija hogy csigakat szed mindenfele, na, most megengedtem Neki hogy 3-at hazahozzon, betettuk Oket egy kis dobozba de mondtam hogy nem szabad Oket bantani, szettorni, belenyulni stb. Eddig be is tartotta, erre most hogy en a konyhaba kajat keszitek tul nagy a csend, kerdezem; Rate mit csinalsz? Valasz; SEMMIT!!! Benezek es csigak szanaszet a heveron, itt egy darab, ott egy darab, szetszedte a kis mocsok, gondolom meg akarta nezni mi van benne. Ugy megsajnaltam Oket, szegenyek! Na, tuti tobb csigat nem hozhat fel a lakasba se bogarat, se semmit!!! :evil:

KépKép
KépKép
tontica

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?