Hali Lányok!
Athiz mintha írta volna,ha szül,akkor nem bizti,hogy azonnal ír,mert a telcsijét ilyenkor mindefelé elhygja...vagy valami ilyesmi..
Szl csak drukkoljunk
!
Szirom
Ja,azt olvastam,hogy Te nem akarsz szedni,nem is neked szólt a dolog
!És akkor a pesszárium?
Vagy marad az óvszer
!Plussz hőmérőzés,egyéb jelek...Micsoda problémák
:D:D!
Én is szedtem egyébként egy ideig gyógyszert még Bulcsú előtt,én meg állandóan gombás voltam
.... Szl azért örülök,hogy ettől megszabadultam...De hogy tejed volt
!Mit szedtél????
Ja, a vita másfelé ment,de azért az is érdekes volt
....
Tontica
Imádom,hogy ilyen diplomatikus tudsz lenni,de komolyan
!Tök,hogy veled még összeveszni sem lehet(na nem,mintha akartam volna
)!!!
Hát a 2500 Euronak mindenki jobban örülne...A kezdeményezés anno civilek részéről a 3. gyerek nemének megválaszátásról szólt,de most a 2.ról beszélnek.
Ezért ódzkodik az egyik énem ettől az egésztől,mert annyira beavatkozásnak érzem ezt az egészet a természet rendjébe...
Mintha megint mindenható akarna lenni az ember.Ilyenkor az a film jut eszembe(talán a Gattaka volt),ahol már a DNS-ük szt válogatták szét az embereket...Amúgy nem tudom,hogy az állmank mennyire lesz ez kiadás.Én úgy képzelném el,aki válogat,az fizessen
:D:D!Persze a népességnövelés miatt lehet,hogy lesz kedvezmény...
Itt egy tuti kép
!
A piros nyíl mutatja,hogy hol történik az elkötés kb.A mellékhere után,de az ondóhólyag és a prosztata előtt.Itt elvileg még "csak" hímivarsejtek lennének,amik,ha nem tudnak ürülni, a mellékherében felszívódnak és anyagik újrahasznosulnak(a nemi élettől való Tartózkodás esetén is...).Az ondóhólyag és a prosztata váladéka (ami aztán ondóvá teszi az ondót) viszont az elkötéstől függetlenül szabadon ürtülhet(kék nyilak mutatják az útját) az ejakuláció alkalmával,tehát nem fog felrobbanni a párod
!
Na, a postással csak óvatosan
.
Monyo
lehet taperolás,akkor végignézi a melledet a doki tapintással,illetve a hónaljakhoz kapcsolódó nyirokcsomókat.
Ha mammográfia(amit nem tudom,hogy neked megcsinálnak-e,mert asszem 40 éves kor felett csinálnak,illetve csak ha indokolt),akkor az hasonló a tüdőszűrőhöz,be kell állni egy gépbe, a cicket feltenni egy mellmagasságban levő "asztalkára" és ott fényképezik.egyébként UH-al is tudják vizsgálni.De szt az önvizsgálatot tapintással akarják propagálni nálatok...