Szoval votlam most este a dokinal:
A fele olyan hir,amit sajnos tudtam....
Es ez az,hoygha csutortok reggelig nem indul be,akkor befekves,mert itt ez a protokoll.
Aztan varnak,nem inditanak,csak bent kell lenni,bizti,ami bizti.Persze ha vmi gond van,akkor lepnek.
UHn minden oke volt,most is szinte ugyanolyan mereteket mert neki a doki,suly 3200koruli a BPDje meg 96..ugyogy teljesen jo minden.
Flowmetriat is nezett,lepeny II.fokban erett stb...
Mehszaj-na es itt jott egy kis orom!!
Sokkal jobb,mint penteken!!!!!!!!!Teljesen erett a szulesre,baby lejjebb jott es 1 ujjnyira nyitva vagyok vegig,szoval C1111
Meg is tapizta a buksijat
Ugyhogy a doki azt mondta,hogy azon sem csodalkozna,ha par ora mulva hivnam
DE jooooooooooo lenne!!!!
Viszont ugye o elutazik vasarnap es ha addig nem szulok,akkor bemutat egy kolleganak.....hat ezt nagyon nem szeretnem...persze mar a befekvest sem...hisz ott mar csak varakozik az ember...meg eleve---korhaz....
Szoval ertitek na...
Ugyhog kernelek Titeket,hoyg legyszi kuldjetek minden energiat,hoyg kibujjon a kis Draga meg csut reggel elott
Legysziiiiiiiiii!!
hatha tudunk ra hatni
En is meg fogok tenni mindent
Holnap reggel meg CTG!Ha addig semmi nem lenne..
Porsika,
ilyen nekem is volt,hogy bearaztam es addig ugykodtem,hogy mozogjon!!!!!!Sztem ez normalis
Na meg CTG kozben is szoktam piszkalni,mert ott rpodukalni kell sok mozgast es ha en nem ,hat a szuleszno megrazza a pocakot
...lattam mar masoknal...szoval akkor inkabb en piszkalom,az megiscsak finomabb
Ragota,
olyan aranyosak vagytok a kepeken!!!Nagyon szep kis csalad vagytok!!!!!!!!!!!!!A tank Arankat meg sem hallottam!!!!!!!!!!!!!!
Sztem Csongi miatt ne aggodj,latszik rajta,hoyg boldog,elegedett baba!!!!!!!!
Fiona,
annyira joo ez a kep Lillarol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A golyat igyekszem beterelni!!!!!!!!!!!!
Esztora,
mennek a drukkok,hoyg jovo heten mar ne kelljen menned
Fogigatlo:en sosem szedtem...es nem is tervezem egyhamar,hoyg szednek..amig gyerkocoket akarunk sztem tuti nem....persze nem azt mondom,hoyg nem az lenne a legkenyelmesebb....de megsem.
na Csajok joejt....beszelek Attival