Új privát üzeneted érkezett!

Akkor Marietta ma nem szeretnénk látni, hogy gépezel, hanem tessék dolgozni a baba projekten!!!!!
Drukk Nektek, hogy már ne kelljen vizsgálatokra menni!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
meriann

Ki tud segíteni? :?:
Babakocsikra - mózesesekre - ugyanolyan esővédő kell vagy mindegyikre sajátot árulnak?
Amit használunk, a rokonságból kaptuk, nincs rá esővédő, venni kéne, mert félek, h egyszer elkap egy nagy zuhé, amikor már messzebb merészkedünk. Addig nem is nagyon merek. :(

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Hát, melóval kapcsolatban azt mondta a pasi, hogy ma még megy 1 emberke. Úgyhogy szerintem legkésőbb holnap dönteni fognak :) De nem izgulok. Ha nem Ő, akkor más csak fel vesz :)

Hogy honnan jött a nickem? :) Hát, annak külön története van :) Mint minden ember az én férjem is kapott a középsuliban beceneveket a srácoktól és az egyik a Pinki :) Mivel hites (hűséges 8) ) neje vagyok, felvettem a Pinkiné nevet :) Egyébként sok barátunk Nike-nak hív, de mivel az foglalt volt, maradt ez :) De szeretem is, egyébként :)

Csütörtök-péntek tájékán lesz a 14.-15. cn. Most azon gondolkodom, hogy addig vajon szüneteltessük-e a dolgokat :) Bár igazából ez nem rajtam, hanem apám múlik, hogy mennyire bírja a kiképzést :) De mivel kb. 2 naponta együtt vagyunk, szerintem nem késünk le semmiről :) Jaj, 18 nap múlva indulunk nyaralni :) Annyira várom már :wink: Bár kicsit azért gáz, hogy ha megjön akkor pont a nyaralás elején fog jönni. Dehát úgysem fog :) Vagy ha mégis, hát nem történik semmi :)
pinkiné
Kistarcsa

Hűűű Marietta! Mennek a drukkok ezerrel, ez igen! Máskor is gyere ilyen jó hírekkel! :D

Nán-dorka: szerintem mindegyikre sajátot árulnak. Mi legalábbis megkérdeztük annak idején és a babakocsinkra csak az a jó, amit hozzá lehet venni... ezért gondolom, hogy nincs egységes, ráadásul minden babakocsi más és más...
szerika

Sziasztok!

Nándorka:
mindegyikre saját van.

Csajszik:
nem híztam meg nagyon, 6-6.5 kg-om van, csak 1 hónap alatt jött fel sok 3.5-4 kg. Ami azért gáz, mert magas a vérnyomim, vizesedek..
szval ezért gáz, önmagában nem lett volna ennyire ciki. :?

Na, mennem iskell, egyszerűen nem érem utól magam. :(

Apa éjjel hazahozott egy kiscicát ( 273 g. ) valaki elütötte és otthagyta. Azt vittem dokihoz, már jól van, csak beteg, így cumiztatni kell mert pici még és nem tud enni, inni. Meg gyógyit kap.
Remélem meggyógyul. olyan kis csóri. :oops:
Vendég

Sziasztok!

Ma megint voltam CTG-n okes,vizelet okes,vernyomi elmegy..140/80...
Dokimmal beszeltem,este megyek hozza,megvizsgal es kell UHt is csinalni.Szerintem megbeszeljuk,hoygan tovabb,mert biztosan nem var mar sokat..terhesgonozoban is az volt az elso kerdesuk,hyog mikor fektet be..... :?
Probalom szuggeralni Attit,hoyg induljon meg,mert nem lenne jo befekudni... mamrint nem szeretnek... :(
Mar elore tartok az esti vizsgalattol is,mert a doki is tuti ra akar segiteni.... :roll:

Most jo sokat setaltam,de a vegefele mar elkezdett rendesen fajni a pocim,ha lett volna pad,tuti leulok..alig vartam,hyg hazaerjek..........

Esztora,
varunk az NST utan!

Pinkine,
nalunk is a 2naponta akcio valt be :wink:

Hajni,
kiscica...szegenykem...jaj de kis cuki lehet...remelem hamar jobban lesz...
Sulyod meg tok jo!nalam is az utobbi idoben indult meg..igazabol en egy dekat sem hiztam a 21-22.hetig...szoval nekem is leeg hamara jott fel a felesleg...de vegulis a pocim is csak akkor kezdett noni....Az a lenyeg,hoyg vigyazz magadra!!!

A babak vmi tunemenyesek!!!!Gyonyoruek!!!!!!!!!!!!!Es hoyg nonek!!!!!

Angyalkrisz,
a III.keruletben,Obudan lakunk..

Csajok,Probaljatok meg elereszteni a tapintatlan emberek beszolasait..bar tudom elore,nekem sem fog menni...
HOgy mekkor abunkok vannak!nem tudom,nekem eszembe nem jutna ilyet kerdezni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!aaaaaaaaaaaaaaaa

Nandorka,
a mi babakocsinkra is hozza valo esovedo van.

Marietta,
hajraaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

Ne haragudjatok,akinek nem irtam,de ugy szet vagyok csuszva.... :roll: :roll: :roll:

Puszi,majd este jovok....

Kép

Kép
arwen07

itt vagyok de az nst-n 15-en voltak előttem és 1/4 1 kor még a laborba is átküldtek vérvételre.
ja és rájöttek hogy elírták a papirom és ma már betöltött 39. hetes vagyok.nem 1-el kevesebb.
remélem jővőhéten már nem kell mennem.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Én jövök a jó hírrel? Szóval nekünk nem "saját" esővédőnk van.
Imitten lészen a link:http://www.arzuhanas.com/Babakocsikieg%E9sz%EDt%F5k-Kat1073/esund_23337_3bv_e9dund_23337_3b___esund_23337_3btakar_f3_babako-Art1865.html#x

Bergonra való a miénk, miközben Symbaba kocsink van.

Érdekes mi gyerek előtt tablattáztunk, utána nem (nem lehetett), Most meg már nem enném meg. A Meri által írt okok miatt.

Hajni, neked drukk hogy ne legyen gond a vérnyomiddal!!!!
Szélcsövet nem tudom.

Szeri, Adri, mit mondtatok ezeknek a "kedves" embereknek? Komolyan mondom, feltudnék robban ilyenkor, mikor ilyesmit hallok! :evil: Tuti, hogy irigység van mögötte!

Pinkiné, Kép Ne filóz annyit. A szerelem gyerekeknél nincs szebb a világon! :wink:

Niko! Szerintem az is szempont, hogy akartok e 2. gyereket. Ez a hormonos dolog nem hangzik jól, de végső megoldásnak.......
Viszont az jutott eszembe, hogy esetleg beszélhetnél egy homeopata orvossal. Léteznek kivezető, úgynevezett nozóda szerek, amik a káros anyagokat vezetik ki a szervezetből. (pl. oltásoknál) Hátha ebben az esetben is lenne valami. Ez meg is nyugtatna, és haladnátok is.

Krisz a furcsa hajakról én is tudnák mesélni. :mrgreen:

Kép
Tiszta móka az élet a gyerekekkel. Nem tudom megérteni azokat, akik ennyi örömet, és nevetést önként kizárnak az életükből. :shock:

Szeri, Bali baba jól belehúzott. Szépen gyarapszik! :D
Vitaminok: mi baja lenne? D-vitamin: a napocska. K-vitamin nem véletlen nincs az anyatejben. És ezt orvosok is mondják. Amúgy több helyen is olvastam, hogy a (mesterséges) D vitamin adagolása szervi károsodást okozhat. Azért télen adok majd neki, ha nem lesz ennyi napfény, de most annál jobb nincs. :D
( Azért a félreértések elkerülése végett, én nem ítélek el senkit, aki nincs velem egy véleményen :wink: Tisztában vagyok vele, hogy mindenki a szerinte leghelyesebbet teszi) )

Meri, Dorka 1 hós, és Esztora párja, és anyukája a szülinapos akiknek, sok boldogságot kívántam.
A ház felújítását gondolom képekkel dokumentálod. Szép lesz tuti! :lol:
Bizony amíg nem tud stabilan ülni a baba, a kendőnek kell tartani a gerincét.http://www.hordozo.hu/hordozokendo/elonyok-hatranyok/ortopedia

Maritta, tök jó hírek!!!!!! Fúúúúúúúúúúúú... Már én is reménykedem.

Cicának drukkok. :D Nálunk nagy cica fan az egész család! :D

Kép

Arwen: Kép Küldöm felétek! :wink:

Mi ma mázsálkodtunk. 5310g. Mindenki elvolt alélva Oliótól. Úgy nevetett a védőnőnek, mintha országos cimbik lennének. :D

KépKép
KépKép
fioona

Hahó Lányok!

A fogiról én csak annyit hallottam, és ebben persze eltérnek a vélemények, hogy a barátnőm azt szedte az előző terhességénél, és elapadt a teje elég hamar. Az egyiik orvos azt mondta, hogy mivel hormonalapú a tejelválasztás is, ez bezavarhat.... Dehát ki tudja, én mindenesetre nem fogok szedni.

Nekem szerencsém van, mert itt a környék (sőt még a házban is) ugyi tele van gyerekkel, nem beszélve a nővérermről, aki itt lakik a szemközti ajtóban Nimróddal :P

A mi kis Pirinyónk még csak most érte el a 4300 grammot, szóval elég lassan gyarapodunk, ugye biztos szólna, ha éhezne???? Persze tudom, hogy igen, de ilyen gyarapodások hallatán mindig megijedek...

Kép

Kép Kép

Ja, készültek képek a minap, hát borzasztó...beterítettem az egész képernyőt. Tank-Aranka. Valami iszonyat!!!

No megyek, mert ma extrán nyügi volt a Kiscsákó, kéne pihennem, mert most alszik.

Pusza

KépKép
KépKép
ragota

Bocsi, még egy kérdés, FIO. Te kiteszed a Picit napra?? Mert én nem merem, a krémek meg talán ugyanolyan károsak, szóval nem tudom.

KépKép
KépKép
ragota

Tetem fel egy pár képet iwiwre!

KépKép
KépKép
ragota

Ágota nem mondod komolyan, hogy ez iszonyat. :shock:
Ez GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sőt csodásak vagytok! Jaj, én is úgy vágyom már olyan képre, amin mindannyian rajta vagyunk, de még nem volt rá alkalom. :(

Megnéztem neked, Lilla 1 hósan, és 3 hetesen 4230g volt! Csak, hogy megnyugodj. :wink: Pedig én magas vagyok, te pedig alacsony. (az öröklött génekre célzok) Hidd el, nagyon szépen fejlődik a picid. Ahogy a nagykönyvben meg van írva.

A napoztatás kérdése állandó vita nálunk. Apa nem engedte, hogy a Lillára rásüssön a nap anno. Ennek eredményeként, most folyton nyafog, hogy a szemébe süt a nap. :? Ezért most napoztatjuk Olit, estefelé, mikor már nem tűz erősen a nap, hagyjuk, hogy érje a kis testét. Olyan 5 percekkel kezdtük, és most kb. 20 percnél tartunk. De a szűrt nap is biztosít vitaminokat. :wink:
Jaj, olyan szépek vagytok! Megyek is az Iwiwre gyönyörködni. (hacsak valamelyik gyerek másként nem rendelkezik)

KépKép
KépKép
fioona

No, én meg azt akartam megkérdezni, hogy voltál csontkovácsnál?
Nagyon beletetted múltkor a fülembe a bogarat. :lol: De én még soha nem voltam. :oops:

KépKép
KépKép
fioona

Ágota, olyan szépek vagytok! Látszik, hogy mérhetetlenül boldogok is. :D Úgyhogy a tank aranka elnevezést tessék gyorsan elfelejteni.
:evil:

Én holnaptól 15 napig diétázom :shock: Muszály, 18 nap múlva nyaralás és szeretnék valahogy kinézni a fürdőruciban. :roll: Amit egyébként még meg kell vennem. :o De jövőhét végén arra is sor kerül, talán :)
pinkiné
Kistarcsa

Fio:D
Annnnnnnnnnnyira jó ez a kép, halálra röhögtem magam rajta!:D
Az biztos is, hogy gyerekekkel csupa móka az élet, még mikor dolgoztam, az egyik kollegám behozta a három kislányát (8-6-3 évesek) és rám lettek bízva...na, kecskére káposztát:d Szerintem 2 óra alatt elrontottam mindent, amit a kedves szülők nagynehezen beléjük neveltek, annyit garázdálkodtunk.:D:D:D:

Ágota:D
Meseszépek vagytok! NAgyon kedves az a két kép, ahol hármasban vagytok, és ahogy Csongor puszit ad Anyának...hááááááááát, már úgy várom az ilyeneket!

Jaj, Hajni, szegény kiscica....de jó, hogy Hozzátok került! Nagyon drukkolok Neki, én is annyi ilyen macekot hurcoltam már haza...és annyira erősek tudnak lenni. Nekem a legdurvább az volt, mikor egy nagyon kicsi, még szopizós cicám összeszedte a macskainfluenzát, amibe ugye bele szoktak pusztulni....annyira lefogyott és olyan kis gyenge volt, hogy nem tudott szopizni, úgyhogy 3 hétig napi 5x etettük...eleinte több folt ki a kis száján, mint le a torkán. Aztán három hét elteltével egyik napról a másikra tök jól lett. :D
Ja, a hízással kapcsolatosan akartam mondani, hogy én is a 19-23 hét között híztam 3 kilót. Azóta meg összesen kettőt. És a vizesedéshez meg simán hozzájárul ez a dög meleg. Úgyhogy biztos vagyok bene, hogy rendben lesztek, ne aggódj!
Marcu hogy érezte magát a Balcsin?

Én ma olyan kis genya voltam, Lányok, tisztára bűntudatom van. Ákos nem nagyon mozgott egész délután. Volt, hogy éreztem, hogy helyezkedik, de nem volt erős, határozott mozgás, ezért a para-gép akcióba lépett :oops: Ettem nutellát azt imádja, arra mindíg beindul-semmi. Úgyhogy mikor már úgy 4 órája semmit nem éreztem "felbökdöstem" szegény Gyereket. Azót mocorog rendesen, de olyan bűntudatom van, hogy felráztam szegényt! Mondtam is Neki, hogy ne haragudjon, de tudja, hogy anya milyen hülye parázós.... :oops: :oops: :oops: :oops:
puszik

porsika

Porsika:
ez a cicó is valamit elkapott, valami macska náthát vagy mit mondott a doki. :? Szval ő is kap szemkenőcsöt, meg gyógyszert is. de már erősödik, du. nagyon kis virgonc volt. :lol:
szval reménykedünk, h túléli. :oops:
Vendég

Szoval votlam most este a dokinal:
A fele olyan hir,amit sajnos tudtam....
Es ez az,hoygha csutortok reggelig nem indul be,akkor befekves,mert itt ez a protokoll.
Aztan varnak,nem inditanak,csak bent kell lenni,bizti,ami bizti.Persze ha vmi gond van,akkor lepnek.
UHn minden oke volt,most is szinte ugyanolyan mereteket mert neki a doki,suly 3200koruli a BPDje meg 96..ugyogy teljesen jo minden.
Flowmetriat is nezett,lepeny II.fokban erett stb...
Mehszaj-na es itt jott egy kis orom!!
Sokkal jobb,mint penteken!!!!!!!!!Teljesen erett a szulesre,baby lejjebb jott es 1 ujjnyira nyitva vagyok vegig,szoval C1111 :lol: :lol:
Meg is tapizta a buksijat :lol: :lol: :lol:
Ugyhogy a doki azt mondta,hogy azon sem csodalkozna,ha par ora mulva hivnam :wink: DE jooooooooooo lenne!!!!
Viszont ugye o elutazik vasarnap es ha addig nem szulok,akkor bemutat egy kolleganak.....hat ezt nagyon nem szeretnem...persze mar a befekvest sem...hisz ott mar csak varakozik az ember...meg eleve---korhaz....
Szoval ertitek na... :(
Ugyhog kernelek Titeket,hoyg legyszi kuldjetek minden energiat,hoyg kibujjon a kis Draga meg csut reggel elott :wink: :wink: Legysziiiiiiiiii!!
hatha tudunk ra hatni :wink:
En is meg fogok tenni mindent :wink:
Holnap reggel meg CTG!Ha addig semmi nem lenne..

Porsika,
ilyen nekem is volt,hogy bearaztam es addig ugykodtem,hogy mozogjon!!!!!!Sztem ez normalis :wink:
Na meg CTG kozben is szoktam piszkalni,mert ott rpodukalni kell sok mozgast es ha en nem ,hat a szuleszno megrazza a pocakot :shock: :shock: ...lattam mar masoknal...szoval akkor inkabb en piszkalom,az megiscsak finomabb :wink:

Ragota,
olyan aranyosak vagytok a kepeken!!!Nagyon szep kis csalad vagytok!!!!!!!!!!!!!A tank Arankat meg sem hallottam!!!!!!!!!!!!!! :wink:
Sztem Csongi miatt ne aggodj,latszik rajta,hoyg boldog,elegedett baba!!!!!!!!

Fiona,
annyira joo ez a kep Lillarol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A golyat igyekszem beterelni!!!!!!!!!!!! :wink:

Esztora,
mennek a drukkok,hoyg jovo heten mar ne kelljen menned :wink: :wink: :wink:

Fogigatlo:en sosem szedtem...es nem is tervezem egyhamar,hoyg szednek..amig gyerkocoket akarunk sztem tuti nem....persze nem azt mondom,hoyg nem az lenne a legkenyelmesebb....de megsem.

na Csajok joejt....beszelek Attival :wink:

Kép

Kép
arwen07

Porsi, akkor már megérte betenni, ha neked, és Ákosbabának pár jó percet szereztünk. Mi is rötyögünk rajta sokat. :D De hogy ő mit szól hozzá, mondjuk 20 év múlva! :twisted:

Arwen, ez tök jól hangzik! Remélem reggel felvírad Ati baba első napja! :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Jó reggelt Drágáim!

Arwen:D
NAgyon-nagyon drukkolok Nektek! Éjszaka Veletek álmodtam, meglett Ati. Amikor barátnőm Biankáját vártuk, a születése előtti éjjel ugyanígy ezt álmodtam, úgyhogy remélem Nálatok is bejön:D:D:D:D:D:D:D Mindenesetre nagyon küldöm a koncentrált pozitív energiákat!

Hajni:D
Örülök, hogy már virgoncabb volt a cicu. Igen, igen, ez a macskanátha ronda kórság, de ha élénkül, az mindenképp jó jel!
Olyan jó érzés, hogy itt mindenki ennyire szereti az állatokat (is) és ennyit törődik a többi élőlénnyel!

Fio:D
Hát igen, én sem szerettem, mikor Anyukám az épp aktuális barátaimnak Orsika 2 hónapos és 1 éves kora között készült pucér fotóit mutogatta....szerencsére nem volt belőlük túl sok:D De Lillus olyan jófej kiscsaj, szerintem biztos ő is jókat fog vihorászni egy-egy ilyen képen:D

Marietta:D
Ezek aztán a szupi hírek! Nagyon drukkolok, hogy ez a mostani bepáfrányosodás eredménnyel járjon és már ne kelljen vizsgálatokra menni! De mindenképp tök jó, hogy néhány héten belül babás leszel!!! Millió drukk!

Merikém:D
Akkor Ti is jókora építési projektbe fogtatok! Nem semmi, lesz dlgotok, de olyan jó érzés tervezgetni, nem? Biztos nagyon szépek lesztek!

Képzeljétek, Csajok, tegnap kifestették a konyhát is, nagyon tetszik! Ahhoz képest, hogy megfogadtam, hogy inkább a földszínek fognak dominálni, nem akarok sárgákat, eddig tök sok a sárga színű falunk. A háló ugye papaya-vörös színkombináció, a konyha pedig annyira állat napsárga lett, hogy teljesen bele vagyok szeretve...tök toszkán hangulata van, és annyira jól néz ki ezzel a sok natúr fával! Már alig várom, hogy eláraszthassalak Titeket fotókkal.:D És ezeket a színeket legaláább a Férjem is látja-nem tudom, mondtam-e már, de ő színtévesztő, a zölet és a barnát nem látja, illetve nem tudja megkülönböztetni és így elég roda színűnek lát minden olyan zöldet és barnát, ami világosabb árnyalat. A kedvenc sztorim, mikor az egyik fekete alapon vörösesbarna foltos macskánk mellé odarakott egy UV-zöld ikeás műanyag poharat és azt mondta: "most mondd azt, hogy ez a két dolog(mármint a macska foltjai és a pohár) nem ugyanolyan színű." :D:D Na, akkor elgondolkodtam rajta, vajon engem a barna hajammal milyennek lát, de csak elvett, annyira nem lehet borzasztó. Igaz, a sötétzöldet, sötétbarnát látja. :D
Na, léenyeg a lényeg, hogy ezeket a szép sárgákat ő is nagyon élvezi, úgyhogy most teljes a boldogság:D
húúúúúúúú, kicsit kosszú lettem, bocsi :oops:
pussz

porsika

Sziasztok!

Ragota, Arwen, Fioona, Meri: akkor hogy oldjátok meg a védekezést? :oops: Én is tabletta ellenes vagyok és ezért nem szedtem soha. De most el kellett gondolkoznom, hogy hogyan tovább és muszáj valami biztosabb módszert bevetni, mert eddig azért eléggé ellazáztam. Ezért gondoltam a tablettára. Spirált nem szeretnék. Gyereket se szeretnék. Ha besikerülne, akkor tutira nem vetetném el, de erre nem is merek gondolni, hogy terhes legyek az elkövetkezendő időszakban ismét... Irtó nagy dilemma ez az egész és úgy érzem nagy kockázat "hőmérőzéssel" védekezni egy gyerek után.

bocsi, ennyire futotta, megyek mert felébredt Balázs.
szerika

Sziasztok!

Itt vagyok! :wink:
Indulok nemsokara CTGre.
Ejjel 1,5 oran keresztul 15 perceseket mertem..de aztan egyszercsak elvagtak.....es uuug yfeszegette a mehszajamat...auu
Na mindegy,lelkileg keszulok,hogy reggel befekves.Ma meg veszek ezt-azt..aztan meglatjuk...

Ja,amugy ma 4 eve volt ferjemmel az elso randink
Ugyhogy ez a datum kulonosen kedves nekunk,de hat Attit hiaba szuggeralom :lol:

Puszi,majd jovok!

Kép

Kép
arwen07

Arwen:
drukkk, holnap reggelig még sok víz lefolyik a Dunán. :wink:

Én tablettával védekeztem, és azzal is fogok.
Soha semmi bajom nem volt Tőle. Marcim az abbahagyása után rögtön megfogant, szval sztem nincs összefüggés a gyógyi és a nem sikerül a baba között. :oops:
Spirált én nem használnék, mivel az nem a megtermékenyülést akadályozza meg.
Szval én inkább biztosra megyek. :oops:
Vendég

Sziasztok!

olyan jó hűvös van,voltam boltban és most "fornettis"sütit csinálok.

én Hajni mellett vagyok maradok a tablettánál.Lurkó előtt majdnem 9 évig szedtem nekünk is elsőre sikerült,nekem csak könyebb lett az életem.előtte nagyon szarul tudtam lenni.

tegnap óta dagad a fejem és mindenki szóvá is teszi hogy na nemsokára.hááát remélem igazuk lesz.
ha kicsit hátra dölök ahogy ülök egyből kő kemény lesz a hasam és Lurkó is belassult.

ezek a fotók nem semmi ,Lillát is már csomószor megnéztem hihetetlen ezen a képen.

Arwen szorítok hogy csak a finis miatt keljen kórházba menned!

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Drukk és sugárzó pozitív energiahegyek, Arwen! ++++ :D :D :lol:

Marietta! Hajráhajrá, szorítunk ezerrel!

Hajni, jobbulást a cicusnak!!! Kép róla?

Kösz a válaszokat, kedvesek vagytok! Ma is kellett volna az esővédő. Mi a fiammal szeretünk megázni, de Dorót még nem avatjuk be ebbe a játékba.
Fio, Te innen rendeltél már?

Édesek a gyerekek!!! Jót gyünyörködtem és vigyorogtam!

Na, mos tmegint muszáj mennem, mert a fiam mandulát fog így ebédelni. (megengedtem, h ebéd előtt egyen néhányat, de már nem tudom, hanyadiknál tarthat... :roll: :D )

Kép

Kép
nán-dorka

Esztora, Neked is mennek az extrapozitív megaenergiák, remélem, érzed!!! :wink: :wink:

Mi gumiztunk eddig is, ezután is így lesz. Csak akkor nem biztosnágos, ha nem figyelnek oda. Szóval a stítisztikája csak azért ne m olyan jó, mert van, aki azt hiszi, le kell nyelni :lol: Komolyra fordítva a szót, tényleg a nem megfelelő használat miatt.

Kép

Kép
nán-dorka

Itt vagyok.
CTGt megjartam,hazafele mar jol lehult a levego,szinte faztam...azert nem semmi,micsoda frontok cikaznak....

Esztora,
fornettis suti-nyamiiiii :lol:
DRukkolok,hoyg hamar eljojjon az idotok!

Tegnap a doki nekem is megjegyezte,hoyg kikerekedett a fejem :lol: Hahaha :lol: De azert a legjobb az volt,amikor a vedono a 37.heten mondta,hoyg szulono-arcom van es huuu mindjart szulok,tuti :lol: :lol: :lol: :lol: Ezt nem felejtem :lol:

Hajni,
hat en is bizom meg a mai napban,de mar egyre kevesbe....
Lassan atrendezem a korhazi cuccost is,mert igy ha tobb napot leszek bent,mas dolgok is kellenek... :?

Kép

Kép
arwen07

Hahó!

No én úgy vagyok, hogy ha gumival is megfogan, akkor az a baba nagyon jönni akar....

Olyan aranyosak vagytok, hogy megnyugtattok! Tényleg, már abszolút nem parázom. Most is 120-at evett a Drágám!!! Fio, köszi, hogy utánanéztél az adatoknak !
A mai napunk mintanap volT :lol:
fél 10kor befejezte a szopit, majdnem azonnal elaludt, és fél %kor kelt. Majdnem 77777777 órát kibírt!!! ez fantasztikus!! Utána visszaaludt még egy 2 órára, majd azután a járókában elgőgicsélt 1 órát Magában (addig ettem, benéztem ide), majd gyorsan elaludt és 3 órát aludt. Én hülye fejjel csak 1-et, de így is majd 8 óra alvás jutott nekem.

Hát igen, ez a két kedvenc képem, de ha látnátok a többit... :twisted: Azért aranyosak vagytok!

Szóval mi sem fogizunk. Hogy Apa szavaival éljek, majd a plafonra lőjjük :twisted: Tehát mi a megszakításos módszert használjuk. Ha nagyon hinnék az asztrológiában, akkor pedig egyáltalán nem védekeznék, mert a gyerek úgyis akkor jön, amikor jönnie kell, amikor jönni akar, dehát...ez azérrt necces (mert ugye mi van akkor, ha pár hét múlva Ő máris jönni akar 8) )

Még nem jutottam el a csontkovácshoz, merthát ő Kecskeméten van, ezért Apának ki kell venni szabit, ááá, vagy nem tudom, hogy oldjuk meg. De mindenképp megyek. Nekem elég gáz a hátam. A lapockám körül néhány mozdulatnál mintha tűvel szúrkálnának, mintha egy ideg becsípődött volna. Nem kellemes... Szóval muszáj elmennem.

Esztora, hát már a 40. hétben jársz, úgyhogy valóban nemsokára jön már (bár nekem végig dagadt volt a fejem :shock: )

Arwen, ne izgulj, most már bármelyik pillanatban jöhet a mehet!!!!!!! Hajninak igaza van, ez a nap még elég hosszúúúú!

Meri, jajj ez olyan izgi!!! Olyan jó dolog a közös otthonotokat kialakítani. Nálunk ez majd később lesz, amikor saját kertes házunk lesz (most társasház), mert ezt azelőtt rendeztem be, mielőtt Apát megismertem. Bár azóta is szépítgetjük!!!

Fio, az a kép Lilláról, hát valami csoda! Olyan laza a Kiscsaj...

Hajni: jajj, szegény cicus! Én annyira tudok sírni, ha cicát, főleg kutyust látok kóborolni az autók között. Megszakad a szívem! Néha
jobban megvisel, mint az emberek problémás ügyei.

Marietta, Pinkiné, húzzatok bele!!! Jól hangzanak a leírtak, úgyhogy: ACTION!

No puszika

KépKép
KépKép
ragota

Ágota, örülök, h visszatérsz ahhoz a klassz hozzáállásodhoz! Ami amúgy engem is megtámogatott abban, h bízzuk magunkat a bébire, vagyis a benne szépen működő természetre!

Kép

Kép
nán-dorka

Csajok,jok legyetek,mig nem vagyok! :wink:
Irok ha van vmi akcio,!
Drukkoljatok nagyon,hoyg hamar kikukkantson a mi kisbabank a Nagyvilagra!!!!!!!!!!!!!!!!

Puszi Mindenkinek!

++++Esztoranak,hatha elobujik Zeteny is :wink:

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

nahh.. ma 3 órás sírás volt egyhuzamban, a pocakfájás miatt. Leszakad a karom és remeg a lábam. Gabi baba úgy sírt, hogy lila volt a feje és nem vett levegőt, folyamatosan sétálni kellett vele a lakásban úgy, hogy közben rugóztam a lábammal és ráztam a kezemmel. Olyan borzasztó volt. Annyira sírt! Hát sosem lesz ennek vége??? :cry: :cry: :cry:

Én nagyon sokáig tablettát szedtem, aztán Gabi baba fogantatása előtt 8 hónappal abbahagytam és óvszereztünk. Nekem ugye a 4. hónapban jött össze a bébi. Szerintem maradunk a guminál. Mondjuk nekem még mensi sehol. Nem mondom, hogy sajnálom :oops:

Meri,
biztosan nagyon szép lesz a ház, amikor elkészül. Nagy munka lesz, de pont ezért fogjátok imádni :)

Marietta,
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
tessék mindent bevetni, hogy ne kelljen inszemre menni ;) ;) ;)

Nán-dorka,
mi a legolcsóbb, univerzális esővédőt használjuk, már le is teszteltük egy kiadós zuhéban és elég jól sikerült :D

Pinkiné,
drukkolok, hogy ne jöjjön meg. Minden szempontból úgy lenne jó ;) ;) ;)

Angyalkrisz,
X ker. nem is vagyunk messze egymástól :wink:

Fioona,
Lilla annyira édes ezzel a hajjal :lol: :lol: :lol:

Szeri,
mi is D vitamint adunk Gabi babának és K vitamint. A K- most abbahagyjuk a tápszer miatt, de a D-t tovább adom

Ág,
annyira szép az a kép 3motokról :lol: :lol: :lol: Én is szeretnék ilyet, de nekünk még nincs.

Esztóra,
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
hogy ne kelljen menni többet

Arwen,
Szerintem Atti ragaszkodik a dokitokhoz és nagyon hamar kibujik most már, és csak egy picit kell kibirni a kórházban

Most megyek aludni én is, mert Gabi baba a kimerültségtől ájultam alszik. Remélem, hogy holnap jobb napunk lesz :roll:

Kép
Kép
adrienna

Jó reggelt Lányok!

Azt hittem, Atti érkezését olvashatom. Drukk Arwen, hogy akarjon hamarosan erre a világra előbújni!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zéténynek szintén egy kis csalogató:

Gabi babának, gyönyörű nyügi mentes napot kívánok! Védőnő, doki mit mond ? Nem lehet könnyíteni a pocifájáson?
Küldök neki is gyógyító energiát:

Ágota: a gondolatnak teremtő ereje van, nagyon gyorsan írd felül a tankaranka gondolatot, addig amíg valóra nem válik.
Szerintem sem látszik alultápláltnak Csongor. Bízzál benne, de legfőképpen magadban. Szerintem (bár tapasztalat nélkül mondom) ki ismerné és tudná mi a legjobb a babának, ha nem a mamája, akivel 40 hetet együtt töltött. Közös volt az oxigén, a vér, a jó kedv. Próbáld hallatlanná tenni a megjegyzéseket és írd ki magadból. Megnéztelek az iwiw-en: nagyon szép család vagytok.

Lilla: hát egy igazi lázadónak tűnik. Jót derültem a fotón.

Porsika: kérünk képeket a házatokról!

Hajni: nagyot nőttél a szemembe és olyan jó érzés, hogy vannak még ilyen emberek, mint Ti. Remélem hamarosan felépül az a cicmó.

Nán-dorka: na mi volt az ebéd, mandula?

Védekezés: szintén gumi, már jó ideje és működik, meg néha megszakítás. Részemről abbahagytam a görcsölést, mert ha jönni akar a mi babánk, úgyis fog.

Tegnap voltam pszichológusnál. Épp nagyon fájt a hasam a mensitől, hát gyorsan kaptam egy öngyógyító technikát. Először kételkedtem picit, de lenyűgözően gyorsan hatott. Úgy érzem, hogy na most van az amikor az agyamba eldöntöttem, nincs szükségem plusz kilókra. Tudniillik, nálam ez egy védekezés volt erőszakos nemi támadások ellen. Ezt tudtam is, csak akkor is kellett. De kénytelen voltam rájönni, hogy a plusz kilók nem vették el azok kedvét, akik ellen bevetettem, akkor meg mi a fenének tartsam magamon tovább, nem igaz?! Ezt ahogy beláttam, negyed annyi étellel is jól lakom és semmi élvezetet nem látok az evésben.

Toti: szerintem az agyból kell, hogy kiinduljon a fogyni akarás.

Képzeljétek alig tudtam hazajönni tegnap. Szinte orkán erejű szél lehetett, ugyanis több száz éves fák gyökerestől kicsavarva hevertek az út mellett. Volt ahol a közlekedési tábla sem úszta meg, tetők és vezetékek rongálódtak és egy méternyi famentes útszakasz sem volt. Iszonyatosan félelmetes utam volt. Sokan dolgoztak kpm, tűzoltók, hogy akadálymentesítsenek.

Szép napot, nekem ma is mennem kell, pedig szabin vagyok. Az egyik melóm nem érkezett meg tegnapra, így beugrok érte (100 km-re). Meg lehet megyek a gázszolgáltatóhoz is, mert még a gázcsonk nincs a telkünkön és hónapok mire elintéződik. Karácsonykor nem akarok ott dideregni.
meriann

Pinkiné küldtem privit!

megyek dogozok tovább hurrá (be segítek Anyunak más dolgom ugy sincs :lol: )

köszönöm a drukkokat jöhet még mert semmi jel!

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora:D
Ezer drukkk:D:D:D

Arwen:D
Neked meg dupla drukk, bár ezt már nem olvasod:(

puszik

porsika

Esztora:
drukkk

Arwen:
kitartás, remélem hamarosan kibújik a nagylegény :)

Engem ma gutaütés kerülget, egész nap rohangálok. :evil:
márc 18-al lemondtam a gyedem, h 19-el visszamegyek dolgozni, majd tp, így apuka igényelte 19-től. Ma felhívom a tb-t, h eddig 1 forintot nem kaptunk, esetleg megnézné e , h méééé
Kiderült, h elkeverték az igénylést
Így be új papírért, el a könyvelőhöz. Má csak egy apehos balhé hiányzik. :x :evil:
Holnap mehetünk vissza, mert apuka ma pesten van.
A másik, h a csempét nem úgy rakták fel ahogy kértük a lakásban, mertünk reklamálni, h hééé, ez így nem jó.. És még én vitatkozhatok, h így nem vesszük át, tessék szétverni és azt rakni amit rendeltünk. Idegbaj. :evil: :evil:

Vasárnap hajnalban utazunk, holnap még melózok. Szval semmire nincs időm. :(

Cicóka köszöni jobban van, mára egész virgonc lett. :lol: :lol:
enni még nem tud egyedül és inni sem, de már olyan mohón zabbincsol, h hihetetlen. Fecskendőből kapja a macskuszkonzervet.
Marci imádja, elnevezte Károlykának. :? :shock: :oops:
Szval imádnivaló kis állatka.

Na, L. Gombakrémet főztem, kikell tennem edénykékbe. :lol:
Vendég

Adri, Gabi, szegénykéim!

Meri, vigyázz magadra!

kész, lejárt a 2 óra, jelez a percpontos órám...

Kép

Kép
nán-dorka

Adrienna homeos dolgokat nem probáltál még?pont ma olvastam hogy vannak ilyen problémákra is.

Bridzsi

Kép
esztora

sziasztok lányok!

Hát én megérkeztem, szerencsésen...és Atti baba sehol???? Arwen remélem azonnal üzen, ha van valami híre!!!!!

Hajni, aranyos lehet a kiscica! A múltkor nálunk is volt egy, és a párom, aki egyébként nagyon háziállatellenes, olyan aranyosan gondozta :lol: lehet, hogy előjöttek az apai ösztönök :lol: :lol:
Sajnálom a bosszús napot! Vigasztaljon, hogy mindjárt mentek nyaralni, biztos szuper lesz!!!!! :D :D

Jaj csajok, annyira édik a babáitok, hihetetlen aranyosak!!!!!!!!!!!!!!! Irigy-irigy mindegyikőtökre külön-külön - na jó, csak picit, úgyis lesz nekem sajátom nemsoká :lol:
Ágota, gyönyörűek vagytok így hármasban, igazi idilli kis család :D :D Mindjárt megleslek Titeket az iwiwen is :D

Marietta!!! Hajrá!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Meri, gratula a házhoz! Jó lehet, ahogy így a fejetekben áll össze, hogy mit szeretnétek! És nemsoká meg is valósítjátok!!

Porsi, a ti házikótokra is nagyon kíváncsi vagyok már! Ne legyen lelkifurdalásod Ákos miatt!! Biztosan tudja, hogy csak azért volt, mert aggódsz érte!!!!!!!!!!! :)

Pinkiné, merre mentek nyaralni??

Nikó, a meddőségitől ne félj, szerintem nem arra mennek, hogy teletömjenek hormonokkal, csak ha szükséges. Mi nemrég voltunk és a doki azzal kezdte, hogy azt ugye tudjuk, hogy elvileg 2 év próbálkozás még "belefér" és hogy a teljesen egészséges pároknál is csak 10% az esélye a fogamzásnak minden hónapban, ha a megfelelő időpontban vannak együtt. Szóval nem úgy tűnt, hogy az lenne a cél, hogy telenyomjon felesleges hormonokkal.

Jövő hónapban megyek 3. és 21. napi vérvételre :? :? Már előre parázok, azt hiszem, tőlem még soha életemben nem vettek vért :shock: :shock:

Az utazás miatt megint bebuktuk a pé-t (nem hiszem el, ez már kb. az 5. hónap, amikor utazás miatt esélyünk se volt.............. :evil: :evil: :evil: ), olyan tojásfehérjés téma volt nálam hétfőn-kedden, hogy csak na :evil: :evil: :evil:

A mai nap viszont isteni volt, ma már itthon voltam, ma vettük át az új autómat, és leautóztunk a Balcsira vele!!!!!!!!! Húúúúúúúú naggggyon jóóóóóóóóó volt!!!!!!!!!!! Egész nap fülig ért a szám :lol: :lol: :lol: :lol: Megyek is még nézegetem egy kicsit :lol: :lol: :lol:

Arwen, Esztora!!!!!!!!! DRUKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!!!

Pussz mindenkinek!
V.
vickybabe

Sziasztok!

Na, hosszú volt ez a mai nap is és eléggé idegörlő. Még sírtam is dühömben :(

De kezdjük a tegnapnál. Reggel észrevettem egy nagyon kevés tojcsit, egész nap szurkáltak a petefészkeim. Hol a bal, hol a jobb. Még poénkodtunk is Porsival, hogy na, ebből ikrek lehetnek :) Este rá is gyúrtunk apával (jól alápolcolt :shock:). Aztán elindult a ma reggel. Egész normálisan ment a nap, néhány dolgot el tudtam intézni. Majd délután jött a telefon a biztosítós mentoromtól: van olyan oktatás, amire szeretnék (és kell) mennem, de júli 23.-25. Ha nem megyek, októberig nincs újabb lehetőség :roll:. Ugye 21.-től nyaralnánk Mosonmagyaróváron. Hát, de majd megoldjuk. Közben a cégalapítás miatt hangposta üzit hagyott az ügyvéd. Visszahívtam, kiderült, hogy az általunk választott cégnévvel valaki bejegyzett egy céget előttünk (a papírok leadása előtt 12 nappal prioráltattuk és akkor még nem voltak :evil: ), így új cégnevet kell választani. Új aláírási cpl, új pecsét, weboldalhoz domain stb. Hogy a biztosítónál hiába léptettek be, létre nem jött céggel nem működhetek, nem dolgozhatok. Hergeltem magam rendesen. :oops: Na és itt elvesztettem a cérnámat. :oops:
Elkezdtem bőgni s közben dühösen pöröltem az Öreg Fiúval odafent. Hogy nem elég neki, hogy elvette a tesómat, az anyut, elvesztettem 2 babát stb. még ez is. Miért nem tud kicsit segíteni, hogy jobban menjenek a dolgok? Minden fájdalmat, sérelmet ami ért az elmúlt években a "szemére hánytam" :oops: Én azt hittem, hogy anyu halála után már csak jobb dolgok történhetnek velünk, de nem, folyamatosan csak falakba ütközünk. Tudom, hogy ami nem öl, az erősít de nekem elegem van :? Persze közben folyamatosan zakatolt az agyam, hogy dehát itt van a férjem, hogy peteérésem van, és hogy kis dolgoknak mennyire nem tudok örülni. Szegény férjemmel is veszekedtem egyet, hogy most miért nem tud tanácsot adni stb. Szóval, nem voltam túl kedves :evil:

Csajszik, úgy félek, hogy lekésünk a péről :( A mensi óta 2 naponta együtt vagyunk és tegnap is voltunk. Viszont azt olvastam hogy a tojcsi utáni 2 napban van pé. Mi van, ha ma van és lekésünk róla? (Apának nincs kedve :cry: ). Próbálom magam azzal nyugtatni, hogy hát a tegnapi után csak maradtak kiskatonák odabent, holnapig.

Ah, nem tudom. Már megint kezdek rágörcsölni a dolgokra. Pedig idáig olyan jól ment. :cry:

Annyira béna és türelmetlen vagyok :( :evil:
pinkiné
Kistarcsa

Niki ne aggódj a pé miatt. Ha 2 naponta együtt vagytok, azzal Ti mindent megtesztek, hidd el!!!!!!! Kisfickók 3-4 napig is elvannak bent :lol: :lol:
A vállalkozásos dolgot sajnálom, nagyon drukkolok, h. hamar megoldódjon!!!!!!!!!
vickybabe

Sziasztok!

Nincs időm, csak gyorsan annyit Pinkinének, hogy max. lányotok lesz. Vikinek igaza van, 3-4 napig élnek a kiskatonák, a lányok hosszabb ideig mint a fiúk, ezért nagyobb az esélye egy nunisnak. :D :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Fio, Vicky köszönöm a nyugtatást :) Most este újra előjött a tojcsi :) Szép tiszta, ahogy a nagy könyvben meg van írva :lol: Úgyhogy nem kenődtem el :) Reggel el is kapom apát, mert este úgyis moziba megyünk, mire hazaérünk, már fáradt lesz :)

Ja, egyébként beszéltem telcsin a mentorommal és azt mondta, hogy nem baj, ha megváltozik a cég neve. Attól én még ugyanúgy dolgozhatok :) Lehet, hogy az öreg fiú mégis csak gondol rám odafent ? :oops:

Hát igen, bitangúl hirtelen ember vagyok. Nagy érzelem kitörések, sírás, hiszti :)
Remélem, a lányunk nem örökli majd :) Bár addigra talán megtanulom én is úgy kezelni, ahogy az apja engem :)

Csajszik, ha 14. napon van tojcsi, akkor utána 1-2 nap a pé. Akkor kb. 30-32 naposra "tervezhetem" a ciklust, igaz? Csak hogy a nyaralásba mennyire ütközik bele :)
pinkiné
Kistarcsa

Sziasztok Drágáim!

Jajjjjj, úgy izgulok Arwenékért!!:D:D:D Nagyon remélem, hogy a Kis Huncut elődugja az okos kis buksiját legkésőbb holnap éjszaka, hogy Arwen még a megszokott dokinál szülhessen!

Rátok is nagoyn sokat gondolok, nagyon-nagyon drukkolok, hogy Lurkó is mielőbb kifigyeljen. :D

Ninokám:D:D:D
Édes szívem, sajnálom ezt a nyűglődős napot...:( A Góréról meg annyit, hogy tudod, sajnos nem úgy működik, mint egy automata...nem valamit valamiért alapon. Sőt, az a tapasztalatom, hogy általában a jó emberek "többet kapnak" (mármint a nehézségekből), úgyhogy vígasztaljon a tudat, hogy ezek szerint baromi jó ember vagy! (zárójelben megjegyzem, szerintem is ::):):):) )
A PÉ-t illetően meg szerintem se aggódj...lányok lesznek. :) Iker lányok:D:D:D: Lackónak úgyis az a nagy álma. :D

Vicky:D
Isten hozott itthon.:D Köszi, már én is nagyon kíváncsi vagyok, milyen lesz a vége, és alig várom, hogy meg tudjam mutatni. Tegnap lerakták a konyhában is a járólapot, hát olyan szééééééééééééééééééééééééééééééééééééééép....imádom.
Milyen a kis autód? Milyen volt a Balcsi? Jujjm olyan "honvágyam lett" Balaton után! Ja, és ha lesz egy kis időd, dobnál még olyan álomszép képeket a nyaralásotokról? :oops:

Adrikám, Gabi baba:D
Szegánykéim:(:(:(:(:( Nagyon drukkolok Nektek, hogy mielőbb megoldódjon ez az áldatlan állapot. Esztorához hasonlóan én is hallttam, hogy van erre homeos bogyó, csak nem emlékszem, melyik. Talán Meri vagy Fioo tud segíteni. :D

HAjni:D
De jó, hogy javul a cicu! Károlyka,ez édes:D
A gyeddel kapcsolatos kalamajka már nem annyira vidám...szegánykéá, akkor tegnap Neked is bőven kijutott az idegeskedésből. Úgy utálom, hogy ebben az országban sokszor azt kell éreznem, hogy a bürokrácia és a hatóságok nem értünk vannak, hanem azért, hogy megkeserítsék az ember életét... :evil:

Na, millió pusza mindenkinek:D

porsika

bocsi a sok félregépelésért :evil: :evil: Még nagoyn reggel van:D

porsika

nagyon:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:

porsika

Hááááááááááááááááááááálllllllllllllllllllllllllllllllóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sehol senki? :(

porsika

Látom még mindíg senki... :(
Csak egy gyors hírjelentés Arwenékről:
Ma volt oxytocin terheléses vizsgálaton, azt írta, hogy nagyon kemény fájásokat generált az oxy, úgyhogy már csak idő kérdése, hogy mikor indul be a folyamat. A méhszáj olyan szűk két ujjnyi.
Ő is és Ati is nagyo jól vannak, csak szülnének már....hát ezt nagyon meg tudom érteni. :D
Na puszka csajok!

porsika

sziasztok

Hova tűnt mindenki??

Vivi egész héten nem volt, lehet, hogy már nem dolgozik és nincs nete????

Porsi, köszi a helyzetjelentést!!!!!!!!!!! Hú nagyon sokat gondolok Arwenékre!!!!!!!!!!! E hét végéig tuti meglesz Atti baba!!!!!!!!!!

Szuper volt a Balcsi, leszámítva a hűvös felhős időt, jót ettünk és sétáltunk egyet, de főleg az oda és visszautat élveztem :lol: :lol: Tengerkék Yaris, igazi nőcis autó, imádom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 fotó a Balcsiról:
Kép

És kettő a tengerpartról 8) egyébként az iwiwen is van még néhány. A linket is küldöm, nem felejtettem el, állítólag már föltöltötte a párom, csak még nem mondta meg, hogy hová...

Kép

Kép

puszik
V.
vickybabe

Arwen!

Nagyon nagy drukk, hogy ma végre előbujjon Atti baba!

Vicky!
Nagyon szépek a képek!

Többieket is pusszantom, és bocsánat,hogy nem írok mostanában...majd ha rendeződnek a dolgok leírom miért. Nincs nagy baj egyébként.

Pusza!

KépKépKépKép
*orsi*

ma produkáltam jóslókat rendesen!aztán mostanra szinte teljesen elmúlt.illetve folyamatosan keményedik a hasam.

családom szórakozik Anyu vacsorázni van,Ricsi F.csurgón Szinti
Boy fellépésén :lol:
városoztunk még ma 1-et,t-mobilnál lemondtam 1-2 szolgáltatást nagyon soknak találtam a t-számlámat.
aztán sétáltunk de alig vártam hogy haza érjünk.

Vicky várom a többi képet idén csak igy nyaralok képeket nézegetve.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok Csajok:D

Orsikám:D
Remélem tényleg nincs nagy gond!

Vicky:D
Csodaszépek a képek, köszke:D:D:D:D

Húúúúúúúú, jóslók? Akkor Nektek is millió drokk megy.

Végre megjavult a laptop, dobok pár képet Ákosról:

Kép

Kép

Kép

Kép

porsika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?