Új privát üzeneted érkezett!

Ildi, nekem a 4. hónaptól volt látványos a fogyásom. Plusz 10 kg volt rajtam, aztán az első hónapban semmi, majd 3 hónap alatt lement 3-4 kg! Szóval azért pár hét alatt ne várj csodát :wink:

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!!!
Kicsit eltűntem ma mert "csavarogtam"egy kicsit...apa itthon volt én meg nyakamba vettem a város meg egy kicsit csajos napot csináltunk :D
Köszönöm a sok sok hozzászólást hiszti témában nagyon arik vagytok!!!!!
Ma megint volt produkciója Diusnak nem is kicsit :roll: Elmentünk Zolikáért vidékre mamához mert már haza szeretett volna jönni az úton még oda felé semmi baj nem volt vele 2- en autóztunk és ő jól elvolt hátul énekeltünk stb....Na de mikor már Zolika is csatlakozott hozzánk belé bújt a kisördög :twisted: Mindent csinált csak éppen nem ült nyugodtam hátul az autóban...ez még semmi,bementünk anyukámért is őt is hoztuk Szolnokra na akkor aztán tényleg mint egy kisördög olyan lett Dia.Nem akart hátul ülni nyugodtan semmi nem érdekelte csak az hogy ő minél előbb kijöjjön az ülésből....hát nagyon ideges voltam meg a csúcs az egészben hogy olyan nagy forgalom volt ,hogy azt hittem soha nem érünk haza.
Komolyan olyan jó volt egy kicsit távol lenni itthonról....
Jaaa időjárás!!!
Ma csak 3x áztam meg de úgy isten igazából...hát mit ne mondjak nem esett túl jól :)
Köszi mégegyszer a sok hozzászólást hiszti témában,megpróbálok kicsit nyugodtabban reagálni a hisztikre de az a baj,hogy már annyira minden napos lett hogy nagyon kimerítő.
Kép Kép

KépKép
diÁcska

Ja még 1 szösszenet.....nekem nem ment le szoptatáskor csak nagyon minimális kg....még mindig cipelek magamon 10+++++++ kg sajnos :cry: :cry: :cry:

KépKép
diÁcska

Szép estét mindenkinek!

Na, újra itt vagyok! Képzeljétek a héten elkezdtünk futni esténként az egyik ismerősömmel. :lol: Nagyon-nagyon jól esik, de teljesen kipurcanok tőle. Gondolhatjátok, hogy van miért futnom. :cry: :oops: Egyszerűen nem volt erőm a gép elé ülni. Ráadásul már anyukám sincs itt, így napközben sem tudok írogatni a fiúktól. Anyukám 250 km-re lakik Szolnoktól, 3-4 hetente eljön hozzánk pár napra. Tőlünk Budapestre ment a húgaimhoz, szegény állandóan úton van.

Ildi!

A Széchenyin a Botáron laktunk, tehát ott is " szomszédok" voltunk. Valószínű, hogy láthattuk is egymást többször, hisz majdnem 10 évig laktunk mi is ott.
A gyerekek hogy érzik magukat a mamánál? Nem akarnak hazajönni? És te tudsz valamit pihenni? Sajnálom Petikét a kakaügy miatt, sajnos nálunk ( a fiúknál) is probléma volt, de aztán szépen rendbejött a dolog.

Évi!

Milyen volt Csonginak a mamánál? Volt nagy élménybeszámoló? Nagyon ügyesen viselte ezt a hosszú utat!!!
De jó neked, hogy fogyni tudtál szoptatás alatt. Sajnos én híztam, szoptatás után viszont szépen lefogytam Hannával. A fiúkkal viszont nem akar sikerülni ez a fogyás. :cry: Pedig a terhesség alatt a fiúkkal csak 6 kg-ot híztam. 3 hónapos korukig jobban néztem ki ( súlyban), mint a terhesség előtt. Aztán miért, miért nem elkezdtek rám jönni a kilók :cry: :cry: :cry: Na, ezt próbálom most ledolgozni. Apropó, hogy sikerül az irodában a festés? A takarítás miatt nem irigyeltelek!

Katlina!

Üdvözöllek én is és gratulálok Robikához! Igazán formás, szép kislegény! Kívánok nektek jó egészséget és sok-sok boldog percet Robikával.

Jaimee!

Kérlek ne haragudj a figyelmetlenségemért :oops: : üdvözöllek téged is és nagyon boldog és problámamentes várandóság után egy egészséges, csodaszép babát kívánok nektek!

Betti!

Ügyes vagy a szurikkal kapcsolatban, én egyet sem tudnék valószínűleg beadni. Sajnos még a tv-ben sem bírom végignézni egy szuri beadását. Hát, biztos ezért nem is az egészségügyben dolgozom. Nagy szerencse a betegeknek. Minden elismerésem a tied!

Vali!

Szerintem Diuson csak az idő és a türelem segít. Minden gyerek átmegy ezen a perióduson, de ezt te úgyis tudod. A citromfű tea jó ötlet!

Silbee!

Közérzet? Mikor lesz a következő uh?

Na, megyek, mert már alig látok. HA valakit kihagytam, elnézést kérek, ígérem holnap bepótolom.

Szirén

Kép
KépKép
szirén

Sziasztok Lányok!

Eltűntem pár napra a hegyekbe. De a férjemnek megfájdult nagyon a dereka, úgyhogy idő előtt haza kellett jönnünk.

Betti!
De jó nektek,szerencsétek van az ovival, Nándi decemberben tölti a hármat, és itt Szolnokon több ovit is megpróbáltunk, de úgy tele vannak három évet betöltött gyerekekkel, hogy ilyen fiatalokat nem vesznek be. Úgyhogy nekünk majdnem 3 évesen el kell kezdenünk bölcsibe járnunk. :( Szóval most nagyon irigy vagyok. :oops: )

Ildi!
Nem mindenki fogy a szoptatástól! Sőt, van, akit pont a prolactin hormon nem enged lefogyni. :twisted: (Kell a tartalék a mamának, hogy vész esetén a kisbaba minél tovább jusson táplálékhoz.)Én majdnem másfél évig tartottam a 16 kg plusz súlyomat, aztán mikor Nándi másfél éves volt, úgy döntöttem, ha nem kap annyi anyatejet, akkor sem dől össze a világ, elkezdtem fogyózni.(meg is csappant a tejem látványosan.)Aztán két évesen abba hagytuk a szopit (egy gyógyszeres kezelést nem lehetett tovább halogatni), meg a fogyókúrát is ,mert elégedett voltam az elért súlyommal. Azóta fogyókúra nélkül magától olvadnak le a kilóim :lol: .

Mentem szundizni!
Kati
ducimami

Vali!
Van valami sejtésed, hogy konkrétan mi okozhatja Diácska féltékenységét (az egész világra)?? :(

Szirén!
Alakulok, köszi! :) Pénteken megyünk UH-ra... de jó az már holnap lesz. :)

Ducimami!
Azért remélem párod hátfájását leszámítva jól éreztétek magatokat! Hol jártatok pontosan?

Ildi!
Nekem is soká tartott, míg újra 55-56 kg lettem a szülés utáni 66-ról (mert ugye 9 kg lement a szüléssel). Lehet nálam a császár volt az oka. Még 1-2 hónappal szülés után is olyan volt a hasam, mintha még gyereket várnék. Lassan tért magához a méhem a vágás miatt és ugye nem igen hasizmazhattam egy ideig. Viszont kb. a 3-4. hónap körül már lementek a combjaimról a zsírpárnák. 10. hónap körül, meg apukámék már nagyon aggódtak, hogy elfogyok teljesen a szoptatás miatt. :oops: Nagyon lesoványodtam, amit én igazából észre se vettem. (52 kg lettem Levente 18 hónapos korára.)

Betti!
Gratula az első szurihoz. :D Én bizti nagyon be lettem volna tojva.

Lányok!
A szülinapi dátumokat és a képeket a táblihoz még mindig várom. (Bettié már megvan.)
szilbee

Hú ti tudtok írni!!!
Ildi!
Ez a kép szilveszterkor készült itt már pocakos vagyok,a kalács képemen ez látszik is!
Amúgy én sem sokat fogytam,11kiló jött fel,ebből szülés után lement 6azóta meg semmi,csak azt nem értem hogy hogyan jön fel rám a szülés előtti nadrágom :D :oops:

Betti!
Én nem mernék szurit beadni mert már attól is rosszul vagyok ha nekem adják be :oops:

Csongianya!
Apa villanyszerelő és nagyon sokat dolgozott szolnokon,ő csinálta a piacnál lévő masszázs szalont,búvárboltot,és lépcsőházakban is szerelte az elektromosságot,szóval már láthattad,ezt a szőrős medvét :D

Kép

Kép
katlina

Szirén: Gyönyörködtem a minap a srácaidban! Hogy milyen helyesek.... :D

Ducimami: Hol voltatok?

Szilbee: holnap UH! :lol: :lol: Emődi nevét kerüld és csókoltatom a doktor urat, bár fogalma sincs ki vagyok, sztem. :lol: :lol:
De izgi lesz az UH....

Azt mondják a lányok egy másik topikban, hogy ha fiút várnék, már látható lett volna a kis micsodája az UH-n. Vagyis szerintük kislányunk lesz. Igaz lehet ez?

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Szirén: Anyukámék is a Botáron laknak, tíz éve, úgyhogy biztos találkoztunk már. Pihenni nem nagyok tudok, látod, most is a gép előtt ülök. Indítottam egy gép ruhát, megettem a macskuszt, rendet tettem a lakásban, most vagyok reggeli közben..... hát ennyit a pihenésről. A manók jól érzik magukat, holnap már jönnek haza. Az idő nem valami jó, de azért tudtak fürödni is.

Ducimami Kati, már hiányoltalak! Akkor most már értem, hogy miért ducimami a fedőneved :lol:
Mennyi lekvár van már a kamrában? Te írtad, hogy imádsz befőzni, ugye? Mi is csináltunk anyósommal lekvárt, majdnem 12 kg sárgabarackunk termett, mármint amit meg tudtunk menteni a leeséstől. Ami leesett, vagy a hangyák kezdték el falatozni, vagy teljesen szétplöttyedt. Milyen idő volt a hegyekben?

Vali, ne aggódj, nálunk, amikor a férjem elkezdett udvarolni nekem, Ancsika már elmúlt három éves. Elfogadták egymást az első pillanattól kezdve, csak amikor már rendszeresen találkoztunk egymással és Ancsika is velünk volt, a gyerek olyan hisztirohamot kapott, hogy azt hittem megzavarodom. Mihelyt megérkezett Imi, Ancsika elkezdett üvölteni, hisztériásan sírni, és csak kapaszkodott belém. Szegény biztos azt hitte, hogy ő már nem fontos nekem, de persze ez nem volt igaz, csak hát olyan kicsi volt még a szentem. Olyan útálatos lett Imivel, hogy még a fenekére is kellett csapnom. Kiabálta, hogy menjél el, és teljesen kikelt magából, csapkodott, szinte habzott a szája. Aztán, amikor nyaralni mentünk, akkor már teljesen más volt minden, persze az incidens után, kicsit ritkábban jött hozzánk Imi, szóval a Balatonon, megkérdezte Imitől, hogy : Imi leszel az apám? A pótapám? Teljesen magától!

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Jaimee!
Nálunk kb a 16. héten mondta meg faragó, hogy fiú.

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Ildi: Köszi. Hm.....elgondolkodtató. :D :D

jaimee

jaimee!
Mi lányról indultunk,és hát fiú lett,25hetesen voltam 4d-én és ott mondták hogy szerintük fiú de nem biztos és hát az lett!

Kép

Kép
katlina

Jaimee!
Mosonyi nekem szerintem nem merte mondani a nemét, mert soxor mellétrafál. :lol:
Egyébként nem mindig látszik 16 hetesen a neme. Van akinek csak a 8. hónapban tudták megmondani, hogy fiú e avagy lány. Szóval még nem lehet azt biztosan tudni ... :wink: :lol:
szilbee

Köszi lányok!

Katlina: És hogyan vásároltál a picinek? Pl. a babakocsit? Bár szerintem kislánynak is lehet kék babakocsija...

Szilbee: Holnap nem kérdezed meg?

jaimee

Jaimee!
Megkérdem... de mit?
szilbee

Szilbee: :D :D :D ...Hogy szerinte fiú vagy lány?

jaimee

Jaaa! Azt... igen! Azt hittem arra gondolsz, hogy mikortól lehet látni a külső nemi jegyeket. Mit gondolsz, a tietekre emléxik még?? Mert akkor kifaggatnám, hogy ott látott e valamit vagy csak a bizonytalanság tette kukává... :lol:
szilbee

Szilbee: Ááááá...Biztos emlékszik az egyik kismamájának az UH-jára a sok közül...Ugyan már...Emődire biztos emlékszik, de most nem ez a lényeg. :lol: :lol: Meg arra is emlékszik, hogy mindig kétkedve fogadom, amit mond. De az UH-mra..... :lol: :lol:

jaimee

Nem"tom... rám mindig emlékezett... vagy lehet inkább a Zuramra :roll: ,de nyilván a sok uh között azért elvesznek az eredményeink. :roll:
szilbee

Őszintén szólva jobban hiszek egyébként Jakabnak, mint Mosonyinak ... mármint a pici nemét illetően. Szóval max. alátámasztani tudja az én szememben, hogy fiú, de cáfolni nem.
szilbee

Szilbee: Persze, te már szültél nála egy babát, gáz is lenne, ha nem emlékezne rád. Én csak január óta járok hozzá és már szerintem azt sem tudja, hogy valaha HSG-ztünk együtt.

Figyu csak, azt akartam még kérdezni, (mert tőle nem mertem a sok akadékoskodás után) hogy méhszájvizsgálat mindig van havonta? Nem bánom ha van, csak akkor lelkileg felkészülök rá. Nem a kedvencem... :? :?

jaimee

Igen van, de nem bekukucskál, csak kitapintja.
Rám az első pár alkalom után is emlékezett 2005 elején. de mondon, szerintem a párom ragadt meg az emlékezetében, mert ő a karakteresebb kettőn közül.
No menek ebédeltetni!

Ahoj! Mindenkinek!
szilbee

Szilbee: Igen, az is pont elég....

jaimee

Jaimee, bocsi, hogy belpofátlankodok a trécsetekbe, Zoboki csak a 30! héten nézte meg a méhszájat, ő nem az a nyulkálós fajta. Vargadudás meg minden hónapban! Én nem bántam, hogy békén hagyott, mert hát ki szereti ha ........vizsgálnak......Azt mondta, hogy ezért van az ultrahang, ott minden kiderül.

Na lépek....eszek éppen, petike meg szopizott és most akkorát alszik!

Mongi, azt hiszem régebben te kérdezted, hogy a keresztszülőnek milyen ajándékot illik venni. Nálunk a keresztelőruhát vették a keri szülők, Ancsika mivel hétéves elmúlt, amikor megkereszteltük, ő kapott egy arany Szűzanya fiával medált. Én meg egy keresztet kaptam a keresztszüleimtől, igaz én már elmúltam 28.

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Ildi: UH-ból kiderül elvileg, ha tele van a hólyag. Én mindig üresen megyek, tök véletlenül...Orvosa válogatja, ki mikor nézi a méhszájat, én jobban aggódnék, ha tényleg csak a 30. hét körül nézné meg...

jaimee

Sziasztok!

Végigolvastam a tegnapi + mai termést... Tegnap délután-este én is a városban csavarogtam, meg is áztam kissé. Most megint jön a jó idő, csak nagyon fúj a szél.
Marci megint a koránkelős periódusában van, úgyhogy 7-kor keltünk :? Lehet mindjárt lefekszem én is...
Ölben altatás: én nem bánom, hogy így alszik el, amíg hamar elalszik... Olyan édes, ahogy hozzámbújik. Jó ölelgetni, persze, és még olyan kis bújós, meg kell zabálni. Hát igen, hamar felnőnek, pont tegnap nézegettem a pici kori fényképeket, és már alig emlékszem, hogy milyen volt akkor!
Az a jó, hogy szerencsére nem csak nálam alszik el, Apukája is el tudja altatni, vagy a nagymamáknál is elalszik.
Évi, amit írtál, na ahhoz nem lenne türelmem. Nem bírnék ott ülni 1 - másfél órát. Bár tudom, van, hogy másképp nem megy.
Marci hál'istennek mostanában nem ébred fel éjszaka, csak néha, de akkor is hamar visszaalszik.

A tegnapi beszélgetésen amúgy én is jót mosolyogtam... "drogbáró" :lol:

Szirén! Én is voltam futni a múlt héten! Rendszeresebben kéne, az igaz... Merre szoktatok futni? Én itt a Holt-Tisza mellett, és tök jó volt. Jó levegő, csend.
Nekem szerencsém volt, a szoptatás alatt hamar lefogytam, sőt vékonyabb lettem, mint a terhesség előtt. Én azt olvastam valahol, hogy 600 kalóriát is el lehet égetni egy szoptatás alatt. Nekem bejött, mert nem kellett fogyóznom a szülés után. Csak most érzem, hogy kezdek kicsit elkényelmesedni.

Szilbee! Milyen képet küldjünk, szóval mekkorában lesz látható a tábliban?
judit_79

Sziasztok!

Ducimami, egy percig ne sajnáld, hogy bölcsibe megy, nem oviba. Mi 2,5 évesen kezdtük a bölcsit. Egy év múlva ment Csongi oviba. Írtam már itt a többieknek, hogy nekem az a tapasztalatom, hogy a 3 évesek még nagyon kicsik az ovihoz, főleg, ha vegyes csoportba mennek! A bölcsibe 12-14 gyerekre jut 2 gondozónő. Az oviban meg 20-24-re egy óvónő és egy dadus. A bölcsiben sokkal jobban odafigyelnek rájuk, az oviban már mindent elvárnak tőlük önállóan. Szóval hidd el, tök jó lesz neki a bölcsiben, és mire oviba kerül már ő lesz az ügyes, önálló és semmi baja nem lesz a beilleszkedéssel.

Szirén, köszi az érdeklődést, jól érezte a mamáéknál magát Csongi. Tavaly volt először így pár napot nélkülem. Kicsit szoktam azért izgulni mert egyrészt csak a határ másik felén vannak, és anyósom és apósom is elég beteges. Viszont ott van még a sógornőm. Meg úgy vagyok vele, hogyha van valami akkor kocsiba ülök és max. 3 óra alatt ott vagyok.
Futás? Brrrr, én azt mindig utáltam. Szülés után kaptam a nővéremtől egy szolárium és egy konditerem bérletet (nem is volt célzás, mi :wink: ), hát a vége az lett, hogy a kondit is becseréltem szoláriumra.
Én 20 kg-t híztam, 10 maradt, és aztán csak lement lassan, most a lánysúlyomnál vagyok :lol:

Judit, valamelyik nap én is nagyon elgondolkodtam, hogy vajon meddig bújik még hozzám Csongi. Mostanában annyira "nagyfiú" lett, önálló, nagyon fontosak a barátok, nem igényel már annyira, mint régebben. Ami egyrészt jó, mert én is "szabadabb" lettem, másrészt meg el sem tudom képzelni mi lesz, ha már nem engedi magát szeretetgetni. Pedig tartok tőle, hogy ez már csak idő kérdése :(

Jaimee, nekem anno kb. 20 hetesen mondta meg Erdődi, hogy fiú. Aztán egy hónap múlva tájékoztatott róla, hogy ebből kislány már nem lesz :)
Egyébként azt mondják, hogy a lányok "szégyellősebbek", tehát ha nem tudja megmondani a doki, akkor valszeg kislány :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Évi: :D :D

jaimee

Jaimee!
Hát mégsem fiút akarsz? :wink: :lol:

Judit!
Normál méretű képet küldjetek! Írtam már azt is, hogy majd én vesződök a képek kicsinítésével meg vágásával ha kell.

Szegény Ádám, ha tudná, hogy "Drogbárónak" titulálták?!! :roll: Gondolom a kolleganője, aki szokott minket olvasgatni, biztos jót mosolygott rajta. :lol:
szilbee

Szilbee: nekem teljesen mindegy, de jó lenne tudni mire számíthatok...Tudathasadásos helyzet, mert ha azt mondják FIÚ, akkor vigyorgok és látom az apjával az edzésen. Ha azt mondják LÁNY, akkor is vigyorgok és látom a copfjait...Szóval mir egal. És szerencsére Apának is.

jaimee

Hát igen! A bizonytalanság nagyon gyötrő ilyenkor. Az a baj, hogy a lányt kevésbé biztosan tudják megállapítani. Kivéve persze az amniot, de azt meg ugye 35-től csinálják.
Érzel valami mocorgást, ficergést, bugyborékolást odabentről??
szilbee

Egyébként én is úgy vagyok ezekkel a matatós vizsgálatokkal, hogy úútálom, de a gyerek miatt nem érdekel különösebben. Annak ellenére, hogy nem épp kellemes dolog, mégis megnyugtató, hogy tudom, még biztonságban tudhatom odabent.
szilbee

Persze, már több mint egy hete mocorog. Nem mondtam a dokinak, nehogy azt mondja, hogy az nem az...de sztem az...

Fura, mert korábban kis túlzással az turkált bennem, aki akart, most meg hat lóval lehet elvontatni az asztalig. Mondjuk kb. 5 másodperc és utána tök jó, ha azt mondja, hogy minden oké, ez megéri. És legalább apa látja, mit kell nekünk nőknek átélni...

jaimee

És nekünk nem is mondtad?????!! :shock: :lol:
Leventénél én is 14 hetesen éreztem mozogni. Bizti hogy azt érzed!
Mikor mondtam a védőnőnek (nem Edinának, a másiknak), hogy most már 11-12 hetes kora óta érzem, kiröhögött és azt mondta, hogy biztos nem AZT éreztem. Szar érzés volt, de aztán fehomályosítottam a nőt, hogy nem az első gyerekemet várom. Onnantól kezdve nem igen mert rámnézni. :lol: Szerintem azt hitte, hogy valami kis fruska vagyok, de ha az lennék, akkor se kellene így kezelnie.
szilbee

Kati, amikor mi a bölcsiben voltunk látogatóban a nyílt napon, amikor Juditékkal nem találkoztunk, szóval, engem megkérdeztek, hogy Imike ugye már oviba megy? Gondolhatjátok milyen volt a hanglejtés! Mondjuk én nem is akarom beadni sem egyikbe sem másikba, úgyis szalajtós lenne, na meg úgyis itthon vagyok.

Dobok fel megint képet, annak aki még nem látta.
Kép Ancsimanó és Imimanó
Kép Mi
Kép

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Szóval nálunk mindenki ilyen fogpaszta reklám :lol:

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Ildi: Hűűűű, de szép képek....Valami álomszép menyasszony voltál és a vőlegény se kutya. :lol: :lol: Mekkora Anika....Aszta.....És az a poci....

Szilvi: De írtam. :lol: Illetve kérdeztem, hogy lehet e már ez a baba, amit érzek. :wink:

jaimee

Biztos akkor voltam kipurcanva... :oops: Gondolom azért nem rémlik.
szilbee

Szóval!
Nálam Georgevics(hú de hosszú neve van :D ),nem vizsgált 14hét körül csinált rákszűrést és utána csak 32hetesen vizsgált de jó utána minden alkalommal!
Ő sem a kotordoktor fajta,de én nem is bántam!!!!

Jaimmee!
Mi nem vásároltunk csak a 32hét után keztük el akkor meg már tudtuk hogy fiú,de így sem szabadultam bele a kék ruhácskákba,inkább sárga,zöld és fehérek vannak,az utolsó héten vettem már kékruhát,meg mióta megszületett!

Szilbee!
A babakocsira nem tudok panaszkodni nagyon jó,igaz egy hátránya van összecsukva is elég nagy!
Szóval a mi Skodánkba(fábia)nem fér bele a csomagtartóba

Voltunk a doktornéninél,multhét kedden voltunk mérekezni akkor 3200gr volt ma meg 3600(szeret enni ) :D

Kép

Kép
katlina

Katlina: Rákszűrés 14. hét körül? Tyűha........Igen, hallottam, hogy Georgievics sem híve a havonkénti vizsgálatnak.

Milyen babakocsit vettetek? Bocsi, ha már írtad korábban... :oops:

jaimee

Katlina, ez a kotordoktor nagyon tetszett :lol: Meg is jegyzem magamnak!

Ildi, jaj, de szépek vagytok! Menyasszonynak pedig gyönyörű voltál. Látszik, hogy élvezted :lol:

Én emlékszem, amikor Jaimee írta, hogy mintha mozgást érezne. Szerintem Szilbee akkor volt semmihez semmi kedvem hangulatban.

Jaimee, ne türelmetlenkedj, meg fogod tudni a baba nemét, van még egy pár heted rá :wink:

Ma voltam a barátnőmmel kismama nadrágot venni. Hááát, nem semmi árak vannak. Arról nem is beszélve, hogy 3 boltot találtunk összesen. Egyet a piacnál, egy a Pocak a Petőfi úton, de mi a Battyhány-n vásároltunk a Jázmin szalonban. Tök jó farmert vett és egy blúzt, nagyon csini benne. Ott 7.000 volt a nadrág, máshol 14.000!!! Tényleg, tudtok még valami jó helyet, ahol kismama cuccok vannak?

Évi és
Kép
csongianya

Évi! Én is attól tartok, hogy pont akkor nem voltam jó pár napig. Én mindig a nagy eseményeknél nem vagyok gép előtt. :x
Ugye Katlina? :wink: és Ildi? Akkor se leszek mikor én "szülök"! :lol: No meg után egy pár hétig... :roll:

Jó ez a "kotordoktor" megnevezés! :lol: Nekem is lenne egy hasonló, csak azt nem tűrné lehet a Moderátor. :oops: :lol:

No most már eldugulok és összepakolom a törpét. Lemegyünk motorozni.
szilbee

Sziasztok!

Szilbee! Küldtem neked a képeket e-mailedre.
Ja, a szülinapi dátumot nem írtam, az '79.06.09.
Akkor ez a Drogbáró elnevezés most már rajtaragadt a férjeden :lol:

Jamiee! Nektek már vannak nevek? (Bocs ha már írtad!)
Okoskodó védőnők... jajjj... Nagyon tudnak fontoskodni.

Évi: akkor szülni kell még egyet, akit lehet megint babusgatni :)
Azt hiszem, én is így leszek ezzel, ha Marcika kinő ebből a korból. Most már sok tekintetben önállósodik (főleg az akaratát önállósítja...) , és napról napra nyiladozik az értelme, hihetetlen mennyi mindent megért. Szóval sok tekintetben kinő a babakorból, de még vannak babás gesztusai is, és van amikor úgy is néz ki, mint egy nagy játékbaba. Ő sokszor odajön csak úgy megölelgetni, aztán szalad megint a dolgára.
Kismama ruhákat amúgy lehet kapni pl. a Ficánkában is.

Ildi! Jók a képeid, igaz én ezeket már láttam (mivel az utolsót én csináltam, hihihi)
Majd mi is meglátogatunk ám, ha visszajöttünk a nyaralásból! Most még nem akarunk zavarogni, amíg Petike ilyen kicsi, de azért tervbe vagytok véve!

Jó éjt mindenkinek!
judit_79

Szép jó estét!

Csak gyorsan irok.

Antónia sajnos beteg lett ezért maradtam el megint.

Évi! Köszönöm az ajándék ötleteket, a kisbickli nagyon szimpi nekem, majd kinyomozom, hogy van-e már neki.

Ildi! A múltkor elfelejtettem megirni, hogy mostanában a nagy meleg miatt nem jártunk a Tisza-parton. De képzeld teljesen átépitik a játszóteret, minden új lesz. Nem tudom, hogy készen van-e már.

Betti! Gratula az ovihoz és a szurikhoz. Remélem,jól telik a gyakorlat.

Judit! Ti mikor mentek esküvöre?
A keresztelö kb. a hónap végén lesz majd.
Uh-ra most mentek majd?

Elnézést, de ma csak ilyen távirati stilusban tudtam irni.

Szilbee! Szuper jók a fotók, nagyon helyes a pocid.

Jó éjt/ Remélem az enyém is az lesz/

Kép
Kép
mongi

Sziasztok Lányok!

Megérkezett az éjszakás műszak.

Ildi, Jaimee,Szilbee!
Kácson voltunk, a Bükkben. Anyuék most mentek nyugdíjba, és mivel hegyvidék -szerelmesek, eldöntötték, hogy vesznek egy házat a hegyekben. Ebbe a gyönyörű kis faluba, már évek óta jártunk, egy idős néninél szálltunk meg mindig. Aztán a néni szólt, hogy eladó a szomszéd ház. Anyuék megvették a házat, mi meg a férjemmel a mögötte lévő kertet, így tudnak kertészkedni is. Már fél éve ott is laknak anyuék, csak most ezen a héten leléptek a Tátrába, ezért akartunk pont most üdülni ott egy kicsit, de a sors közbeszólt. :twisted: Amúgy a házban a legnagyobb kánikulában is max. 22 fok van.

Ildi!
Kb. 50 üvegnél tartok. Barack, feketeribizli, meggy.De ezt még elfelezem anyuékkal, elvégre ők gondozzák a fákat, övék a kert.

Kismamák!
Úgy irigykedek, hogy ti már ilyen korán érzitek a babát. Nem tudom miért, én csak a 19-20 héten éreztem biztosan, hogy ez már ő. Már halál ideges voltam, hogy éreznem kellene.
Egy kis kuriózum: MI nem akartuk megtudni a babánk nemét, minden uh -n figyelmeztettem is a dokikat, hogy el ne mondják.Élveztük ezt a bizonytalanságot.Kék és rózsaszín ruhánk nem is volt, csak sárga zöld, és fehér.

Mongi!
Antóniának jobbulást. Mi a baja?

Megyek szundizni. Sziasztok
Kati
ducimami

Antónia Kép
Gondolom Mongi te is most úgy alszol, mint nyúl a bokorban.Nekünk főleg a hajnalok nyugtalanok, de olyankor már közel van az idő, hogy amúgy is felkeljünk, így lecuccolom magunkat. Este mostanában papírtasakban szállítom fel a dolgokat, cumisüvegek, tápi, termoszban forróvíz, üvegben hidegvíz, tea, telefon, olvasnivaló.....így sokkal könnyebb, és egyszerre megy fel minden.

Judit, remélem is, hogy eljöttök!
Csajok, mindenkit szívesen látunk ám, csak megbeszéljük!
Tegnap Elin és Lilcsi voltak nálunk, hát az a kiscsajszi egy édi-bédi maszatmanó!Nagyon komázott a férjemmel! Úgy megdögönyöztem, elvégre én vagyok a keresztanyja, a névadó anyja.

Kati, Jaimee: én Ancsikát a 20. héten érezten meg, de már előtte is éreztem valamit, csak nem mertem mondani, első gyerek, biztosan nem hinné el senki. Imikét már a 16. héten megéreztem, mondták is a terhesgondozóban, hogy az biztosan nem az. Vargadudás mondta, hogy neki is a felesége megérezte 16 hetesen. Fiú lett nekik is. Petikét is megéreztem a 16. héten, ő is fiú lett. Állítólag a fiúk hamarabb mocorognak, ha ez igaz egyáltalán.
Kép
Szép napot mindenkinek!

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Judit!
Megkaptam! :D Nagyon jó a kép rólad is!!! Akkor most már nekilátok a szerkesztésnek holnaptól. 8)

Letti!
És mi baja Antóniának? :(

Ducimami!
Én is úgy imádom a hegyvidéki falukat! :D Irigy is vagyok... :oops: :)

Én is gondolkodtam azon, hogy vajon hogy lehet hogy ilyen korán éreztem mindkettőt és arra jutottam, hogy én alapvetően soha nem éreztem (nem állapotosan) a bélmozgásaimat (bocsi), így nem nagyon volt mivel összekevernem. No meg Levente akkorát taszajtott ratjam, hogy az nem lehetett már más. Most azért volt bennem bizonytalanság a másodiknál, de hamar bebizonyította a picúr, hogy ez bizony tényleg Ő. Hasonlítgatom Levente és a pocaklakó eredményeit és hát a kistesónak már a 18 hetes un-n akkora volt a combcsontja, mint Leventének 20 hetesen. Lehet hosszabb baba lesz és ezért éreztem hamarabb a mocorgását?! :roll: Ki tudja... vagy már tényleg tudtam mit kell éreznem.
szilbee

Úgy látszik, nekem mindig a pénteki uh-ra tűnik el a vonalzóm. :?
szilbee

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Bocsi, képet próbálok feltenni de nem megy.

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?