Sziasztok!
Ducimami, egy percig ne sajnáld, hogy bölcsibe megy, nem oviba. Mi 2,5 évesen kezdtük a bölcsit. Egy év múlva ment Csongi oviba. Írtam már itt a többieknek, hogy nekem az a tapasztalatom, hogy a 3 évesek még nagyon kicsik az ovihoz, főleg, ha vegyes csoportba mennek! A bölcsibe 12-14 gyerekre jut 2 gondozónő. Az oviban meg 20-24-re egy óvónő és egy dadus. A bölcsiben sokkal jobban odafigyelnek rájuk, az oviban már mindent elvárnak tőlük önállóan. Szóval hidd el, tök jó lesz neki a bölcsiben, és mire oviba kerül már ő lesz az ügyes, önálló és semmi baja nem lesz a beilleszkedéssel.
Szirén, köszi az érdeklődést, jól érezte a mamáéknál magát Csongi. Tavaly volt először így pár napot nélkülem. Kicsit szoktam azért izgulni mert egyrészt csak a határ másik felén vannak, és anyósom és apósom is elég beteges. Viszont ott van még a sógornőm. Meg úgy vagyok vele, hogyha van valami akkor kocsiba ülök és max. 3 óra alatt ott vagyok.
Futás? Brrrr, én azt mindig utáltam. Szülés után kaptam a nővéremtől egy szolárium és egy konditerem bérletet (nem is volt célzás, mi
), hát a vége az lett, hogy a kondit is becseréltem szoláriumra.
Én 20 kg-t híztam, 10 maradt, és aztán csak lement lassan, most a lánysúlyomnál vagyok
Judit, valamelyik nap én is nagyon elgondolkodtam, hogy vajon meddig bújik még hozzám Csongi. Mostanában annyira "nagyfiú" lett, önálló, nagyon fontosak a barátok, nem igényel már annyira, mint régebben. Ami egyrészt jó, mert én is "szabadabb" lettem, másrészt meg el sem tudom képzelni mi lesz, ha már nem engedi magát szeretetgetni. Pedig tartok tőle, hogy ez már csak idő kérdése
Jaimee, nekem anno kb. 20 hetesen mondta meg Erdődi, hogy fiú. Aztán egy hónap múlva tájékoztatott róla, hogy ebből kislány már nem lesz
Egyébként azt mondják, hogy a lányok "szégyellősebbek", tehát ha nem tudja megmondani a doki, akkor valszeg kislány