Hello Csajok!
Na villámgyorsan!!!!
KÉPZELJÉTEK!!!! Ma spontán cicre (a jobbikra) tettem Tareket ebédidőben és SZOPIZOTT!!!! Nem tudom sajna megmondani, hogy mennyit stb, mert annyira hirtelen jött az ötlet, hogy előtte nem mértem meg. A sztori a következő: 3/4 12 volt amikor nekiálltam fejni a jobb mellemet (épp ez volt soron, mert 6 óránként fejem őket és ez az amiből 6 óránként 150ml is kijön) erre Tarek úgy döntött, hogy korábban ébred. Apja fogta kézben, de nem akart megnyugodni. Én kb akkor tartottam 100ml-nél. Erre gondoltam egyet és mellre tettem. Egy kis "bénázáss" után bekapta és nekem nagyon úgy tűnt, hogy szopizott. Onnan sejtem, hogy végig azt hallottam, hogy szív-nyel. Aztán kb 10 perc múlva bealudt a drágám (gondolom nagy meló volt neki). Odaadtam apjának én meg fejtem volna tovább, de szinte tök üres volt a mellem.
Magyarul 50ml eltűűűűűnt!!!! Remélem a kicsi pocijában van! Aztán persze felébredt a kis manókám amikor tisztába tettem és ezért kínáltam még neki 20ml-t üvegből (biztos, ami biztos alapon) és ugyan megette, de utána minden nyavalygás nélkül elaludt. Úgy voltam vele, hogy ha nem szopizott és csak 20ml-t evett, akkor úgyis felébred 1 óra múlva, de
NEM! Alszik, mint a "tej"!
3-kor kéne levileg kelnie és most 14:10 van!
Jajj Csajok!!!! Úúúúúgy örülök!
Lehet, hogy mégis szopizni fogunk??? Legalább egy mellből??? A másikról ugyanis nem tudok hasonló csodát elképzelni. Vagy ki tudja???
Olyan jó lenne, mert azért 3 óránként egyik mellből, 3 óránként másikból fejni nem egy leányálom! A balból általában 80ml-t tudok fejni, a jobbból meg ahogy írtam 150ml-t is!!! Tehát nekem tényleg baromi sok a tejem!
Niki, Andi, Zsófi, Zsóka meg akik még tapasztalatból írták!
Nekem szinte minden fejés időre szétrobban a mellem! Vagyis ha szopizni fogunk is, akkor is kell majd fejnem, mert egyelőre Tarek csak max. 80-at eszik. A fagyasztóm tele van tejjel. Már nem tudom mibe tenni és hova.
Tényleg! Ti miben tároljátok? Vettem még az elején Aventos tejgyűjtőt (10db=2800 Ft), de azt kb 2 nap alatt "elfogyasztottuk". Most sima 2 dl-s műanyag pohárba teszemel, rajta folpakkal.
Na most csak ennyi fért bele.
De azért most nagyon jóóóó a kedvem!
F.