Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Csajok!

Nagyon bele trafáltatok, péntek hajnalban 5:45 megszületett Szonja :!: :!: :!: 2750 g 51 cm
Viszonylag gyorsan követték egymást az események, éjfél előtt mentünk be a kórházba, és 5:45-kor már meg is volt!
Később még jövök szüléstörténettel, egyébként minden rendben volt, és jól vagyunk mindannyian!

Tegnap már a tejci is elindult :D :D
breeki

Breeki hatalmas gratula nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ügyi volt anya is és Szonja is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tök szuper hogy van már tejci is. Csak így tovább!! Köszi, hogy megosztottad, gyere amikor csak tudsz, képekkel, történettel, vagy csak úgy. :lol:

Kép

Kép
b79andi

Hahó!!

Breekinek és Szonjának hatalmas gratula!!!!!!!!!!!!
Reméljük hamarosan jelentkeznek majd!!

Nálunk semmi újság, holnap reggel hátha mond a doki vmi bíztatót! :lol:

Fatima: ne izgulj, minden rendeződni fog és beáll a rend!!!! Én már csak tudom!! :wink: :wink:

Zsu
svs

ISTEN HOZOTT KICSI SZONJA!!!!!!!!!!

GRATULÁLOK A "BREEKI" CSALÁDNAK!!
kerekpocak

BREKI GRATULÁLOK!
JÓ EGÉSZSÉGET ÉS SOK ÖRÖMET KÍVÁNOK NEKTEK!

Kép
niki30

Breeki: GRATULÁLOK AZ ÚJ JÖVEVÉNYHEZ! SOK EGÉSZSÉGET ÉS BOLDOGSÁGOT SZONJÁNAK ÉS SZÜLEINEK!!!

Kép
viky30

GRATULA BREEKI!!!
Isten hozta pici Szonját!!!

fatima

Csajok!

Köszi mindenkinek a biztatást!
Én is tudom ám, hogy minden rendeződni fog hamarosan. Csak türelmesnek kell lennünk!!! :) És én az leszek!

Az igazság az, hogy szerintem nekem azért kevés az időm, mert ugye fejnem is kell. Magyarul minden szopi idő előtt, ami általában 3 óránként van (kivéve, ha nagyon jót alszik Tarek, akkor 4 vagy 4.5 óránként) el kell kezdenem fejni. Muszáj ürítenem a mellemet különben bedurran és akkor cseszhetem! Még csak az hiányozna, hogy elapadjon egy gyulladás miatt.
Tényleg! Akartam tőletek kérdezni, hogy ti ürítitek a cicijeiteket szopi után? Vagy mindet kiszívják a bébik???
Csak mert nekem állandóan kemény a mellem és egyelőre Tarek még csak 80g-okat eszik. A mellemben meg ettől több van, így mindig ki kell fejnem a maradékot is.

No meg bizti az is elveszi az időmet, hogy én "betegesen" tisztaságmániás vagyok. Állandóan takarítok, meg pakolászok. :( Tudom, hogy ez az én hülyeségem, de nem valószínű, hogy megváltozok 27 évesen. :roll: :oops: :D ű

Amúgy most tegnap is meg ma is minden a legnagyobb rendben velünk (kopp-kopp-kopp). Eszik, megbüfiztetem, tisztába teszem, egy kicsit kézben van azután alszik a kis lelkem! :)

Na ennyit rólunk!

Veletek mizujs???
Meséljetek már!!! :)

fatima

fatima, ugye tudod, h ha fejsz akkor többletet termelsz és akkor az a többlet marad is! szal nem áll be a kereset kínálat dolog. én ennek mindenképpen utánaérdeklődnék.
kerekpocak

Sziasztok lányok!

Rég voltam itt és hú mennyi minden történt!

Breeki! Gratulálok a pici Szonjához és sok-sok boldogságot és egészséget kívánok Nektek!!!

Viky! Beni is egy cuki pofa! Nagyon édi!!!

Niki! Nem semmi ez a kicsi Emma! Aki ilyet tud produkálni... :lol:

Svs! Nekem a Molnár doki mondta ezt, és bejött neki. Nem maradt benn a baba... :lol: :lol: :lol:

Fatima! Én fejem azt a minimális mennyiségű tejet amim van, de azért Petra mindig próbál szopizni, de hát ami kevés, az sajna kevés :cry: :cry: :cry: De a doki azt mondta, h ne adjam fel, ha napi 100 ml-t tud szopizni, az is anyatej éls nem táp, úhogy próbálkozom vele.

Teri

KépKépKép
pruci

Teri! 100ml???? Annyit szopizik Petra? Nem sok az egy 3 hetes babának? És hányszor etetsz egy nap?

fatima

Fatima:

[quote="pruci"] írta:prucinapi 100 ml-t

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
b79andi

Fatima! Ez egy jobb napi mennyiség, ha sikerül ennyit lefejnem egyszerre. Sajnos a minősége is olyan, hogy pillanatok alatt átmegy a pici pociján és persze ordít hogy éhes. :cry: A dokija azt mondta, hogy ilyenkor már a normális mennyiség 75-110 ml közötti. Az etetés mennyisége változó, mert általában az éjszakát végigalussza, és a kimaradt hamikát bepótolja valamikor napközben. De a 6-7 etetés megvan.

Teri

KépKépKép
pruci

Természetesen rakok majd fel a babszobáról képeket ... épp most vannak-voltak itt a munkások és jövő hétfőre lesz kész! Már alakul :) ... de persze csak utána fogjuk megvásárolni bele a dolgokat, most még csak a festés és a kis macis tapéta csík lesz fent. Meg a bölcsőt beállítjuk. Rendeltünk kókusz matracot bele :lol:

Breki, Szonja - Gratulálok és nagyon sok boldogságot!

Fatima - szerintem a sok tejcinek örülj, és múlt héten a szülés oktatáson azt mondták, hogy ki kell fejni teljesen, hogy termelődjön rendesen. Nekem még csak ilyen "tapasztalatom" van, saját még nincs :roll: de úgy tervezem, hogy majd így csinálom. Inkább legyen több!

KépKép
emese1974

Az én védőnőm azt mondja, hogy nem kell fejni, inkább többször/ sokszor etetni, és akkor be áll a szükséges mennyiségre, saját tapasztalat hiányában én csak ennyit "tudok"! :oops:
Fatima, akkor most már cicizik Tarek?

Hajrá frontok!!!!! (Bocs, aki nem bírja :wink: )

Zsu
svs

Emese: szuper, hogy már készül a babaszoba, várjuk a képeket! :)

Zsu
svs

Sziasztok!

Látom jól kivesézitek a fejés témát. Csak nehogy a várandósok megoroljanak érte. :wink:

Lányok, én lehet h. hülyeséget csinálok, de általában etetés előtt szoktam fejni, mert akkor ugye tök könnyen jön belőle, a maradékot pedig Emma simán kiszopizza. Ha fordítva csinálnám, akkor szenvedhetnék utána a fejéssel cseppenként....
Én csak akkor fejek, ha érzem, h. tele van és szétpukkadok:)
Én is úgy vagyok, h. inkább fejek, inkább több legyen, lefagyasztom.
Nagyon jól jön az, mikor dokihoz megyünk, vagy pl. ma is voltam a 6 hetes kontrollon. Apa itthon maradt vele a lefejt tejjel.
Csak a fagyasztóból kellett kivennie:)

Az a véleményem, h. mindenki másképp csinálja, mindenkinek más a kényelmes. Szerintem egyedül vagyok ezzel az etetés előtti fejéssel, de sebaj. Nálunk ez vált be. Legalábbis egyelőre.

Na puszi

Kép
niki30

niki: ez a rendszer jó így de sztem csak akkor ha a szétpukkadós effekt van, mert amúgy a tej 3 részből áll és ez azt jelentené h emmának az első részből sosem jut. mert ha azt a maradékot fejed ki , amire már emmának nincs szüksége az más, mint hogy az első jól folyó tejet szívod ki előle.
ha cseppenként kell kiszenvedni :arrow: akkor nem kell fejned! a tej folyamatosan újratermelődik, tehát mindig van a mellben! szal ha kínkeservesen jön, akkor nincs értelme! (örülj neki, hónapokon át tartó fejés, nem ki macera!!)
kerekpocak

ki= kis
kerekpocak

Köszi Zsófi, igazad van.
Csak így meg attól félek, h. nem fogok tudni eltenni a fagyasztóba.

Köszi

Kép
niki30

Lányok, sziasztok!

Kire hogy hatott ez a hülye időjárás??
Egyben vagytok még? Stellina, Zsu?

Evu! Költözés óta nem jelentkeztél? Mi vaaan?

Lassan már itt is csak anyukák irogatunk? :)

Gyertek pocakosok!

Kép
niki30

sztem niki, örülj neki h nem kell fejned! ne is eröltesd, amíg van elég tejed emma számára addig az a lényeg! de az ő "rovására" telepakolni a fagyasztót tejjel (amit utána ki tudja megeszik e? mert most még lehet de ha kicsit kialakultabb az izlése, lehet h utálni fogja- samu 3 hósan már nem ette egyáltalán) sztem nem nagyon érdemes.

miért nem csinálod azt, h ha vmi miatt nem szoptatod meg akkor lefejed ott ahol vagy (pl a fodrász wc - én ezt is csináltam-) a tejed és AZT teszed a fagyasztóba? v pl leteszed aludni az éjszakára és 2 óra múlva fejsz egy adagot? utána még eltelik pár óra és fog termelődni!
de emma meg lehet h marhára élveznél h spriccel a finom híg szomjoltó első tejrész a szájába és nem csak a zsírosabb második részt kapja.

+ a fejés most 1 hónapig ok, de hdd el közel egy évig nem annyira vicces. inkább áljon be kereslet kínálatra- ha ez ráadásul könnyen menne is.

de persze ez csak azt én véleményem.
kerekpocak

hidd
álljon

stb stb bocsi a hibákért :oops: :oops: :oops:
kerekpocak

Sziasztok!
A fejés-szopizás témához én is leírnám a tapasztalatom, bár szerintem tényleg úgy van, ahogy Niki is írta, mindenkinél más válik be. Szóval, én Bori lányomat két és fél éves koráig szoptattam , Marcit pedig még még mindig (15 hós). Borcsinál néha fejtem, de soha nem tudtam sokat fejni, ami jött, az is kínkeservesen, ezért nem sokáig kínoztam magam. Marcinál már egyszer sem fejtem, ennek ellenére sok tejem volt/van, pontosabban annyi, amennyi Marcinak bőven elég, ő alakítja ki, hogy mennyi legyen. De én ilyen tipus vagyok, alkalmatlan vagyok a fejésre, valahogy nem indul be igazán a tejelválasztásom, kizárólag a gyerekek tudják/tudták ezt nálam beindítani, éppen ezért soha nem volt tele a hűtőm lefagyasztott anyatejjel, pedig az elején szerettem volna ezt megvalósítani, de aztán rájöttem, hogy feleslegesen sanyargatom magam.
A lényeg, amit Zsófi is írt, hogy álljon be a kereslet/kínálat egyensúly, és akkor nem kell kínlódni a fejéssel (persze aki szeret fejni, az más tészta :wink: )

Minden szülés előtt álló Kismaminak sok erőt, kitartás kívánok a következő napokhoz,hetekhez,hónapokhoz, és legfőképpen egy csodás szülésélményt egy mégcsodásabb kisbabával :wink: .

sziasztok, Zsóka

KépKép
logi

Zsófi, írok privit!

Kép
niki30

Na akkor megpróbálok ide írni, amíg nem kell dajkálnom.

Igazatok van.
Én azt érzem, h. beállt a kereslet/kínálat.
Fejni akkor szoktam, ha tényleg be van durranva.
Meg tudjátok nyugodtabb vagyok, ha van a hűtőben fagyasztva, ha el kell mennem (mint tegnap is dokihoz), vagy ha vele megyek valahova.
Ma megyünk ortopédiára, nyugodtabb vagyok, ha van a tatyóban tejci.
Meg este beugrom melózni pár órára, muszáj itthon hagynom neki.
Értitek?
De abszolute igazatok van. Nem feltétlenül szükséges fejnem, ha nem muszáj.

Zsófi, én erre a valahol wc-ben fejésre képtelen lennék.

Kép
niki30

Sziasztok!
Hogy vannak a mindenórás kismamák? Zsu és S/Niki már lehet, hogy a kórházban vannak.... Nagy DRUKK nekik!

Niki: fejés téma - nekem kevés tejem van és általában mindent kiszív Beni, ezért én nem tudnék fagyasztani, de amikor tudom hogy másnap el kell mennem valahova, akkor előtte való nap este fejek neki. Amikor elalszik a fürdés után (ez a hosszú alvás) várok pár órát és pihizek és tudok fejni és reggelire is lesz újra elég tejcsi. Igy egy adag jön ki, de hát egyelőre én 3-4 óránál több időre nem is tudnék elszakadni tőle.

Fatima: Beninek 2 hetesen 30 gramm tej jutott egy ciciből, így mindkettőt "kiette". Tök jó, hogy neked ilyen sok van! Persze később lett nekem is több, de még mindig nem elég és délután kell egy kis kiegészítés, szerencsére csak egyszer egy nap. Szerintem mindenképpen próbáld meg!!! Sokat segíthetsz evvel azoknak a kis súlyú babáknak akinek anyujánál nincs tej vagy koraszülöttek és még nem indult el és te is jól jársz, mert havonta ötvenezer ft jön össze. Én utánaolvastam szülés előtt, de hát nekem nincs feleslegem sajna.

Itt a Heim Pál tájékoztatója: http://www.heimpalkorhaz.hu/anyatej/

Pruci: Petrának kívánok több tejcsit! Még van időd, pihenj sokat és igyál tejserkentő teát. Azt mondják ez inkább pszichésen hat, de az is valami. Amúgy nálam is így indult és most már jobb a helyzet, igaz kell picit pótolni is. A lényeg: sok, sok, sok folyadék!

Kép
viky30

niki: mások vagyunk és hát ha választhattam (ekkor kb 5 hós volt samu) h szétrobban a mellem és mindent eláztat a tej, v lefejem- nos az utóbbira esett a váasztás.

szükség törvényt bont. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kerekpocak

Igen,igen Niki, teljesen megértelek, nekem is volt mindig egy pici tejecske amit nagy nehezen sikerült kipréselnem, a hűtőben hasonló esetekre, meg sajátmagam megnyugtatására. 8)

KépKép
logi

Viki aranyos vagy, de annyi tejem azért nincsen, h. más babát is tápláljak.
Akkor tényleg egész nap csak fejnék. Meg hát tényleg nincs is annyi.
Ha termelődik egy kis "felesleg", akkor azt nosza a fagyasztóba ínséges időkre:)

Köszi a hozzászólásokat Csajok!
Most nézem basszus, nem is az anyukás topicban trécselünk. Húhha.
:roll: :roll:

Kép
niki30

Fejés: szerintem nem éppen a legjobb dolog. Az a jó, ha inkább nem kell, viszont van elég a ciciben. De én is úgy csinálom, mint Niki. Amikor érzem, hogy szétdurran, akkor lefejek, és vagy elteszem jobb időkre, vagy délután, mikor úgy érzem, kevesebb van, akkor adom oda neki. Majd beáll!! Mindenkinél szerintem ez más és más. És bár azért jó ez a kereslet-kínálat dolog, én, mint kezdő anyuka attól félek, hogy ha nem így tennék, nem fejném le, akkor kevesebb lenne, és elapad. Mert mondjuk ki, mindenki ettől fél a leginkább. És hogy ez ne legyen, mindenki mindent megpróbál. :lol: Ki így, ki úgy!!!
Szóval, cicije válogatja!!!!!!!! :wink:

Zsóka olyan szerencsés vagy, hogy ilyen sokáig skerült Borcsát és Marcit is szopiztatni. Bár azért gondolom, ezt te nem mindig így éled meg!!! :lol: Mármint, úgy értem, hogy tök jó, hogy ilyen sokáig, de azért már néha macera nem???
Igaz, mindenki erre vágyik!!! :lol: :lol:

Kép

Kép
b79andi

Hello Csajok!

Na villámgyorsan!!!!

KÉPZELJÉTEK!!!! Ma spontán cicre (a jobbikra) tettem Tareket ebédidőben és SZOPIZOTT!!!! Nem tudom sajna megmondani, hogy mennyit stb, mert annyira hirtelen jött az ötlet, hogy előtte nem mértem meg. A sztori a következő: 3/4 12 volt amikor nekiálltam fejni a jobb mellemet (épp ez volt soron, mert 6 óránként fejem őket és ez az amiből 6 óránként 150ml is kijön) erre Tarek úgy döntött, hogy korábban ébred. Apja fogta kézben, de nem akart megnyugodni. Én kb akkor tartottam 100ml-nél. Erre gondoltam egyet és mellre tettem. Egy kis "bénázáss" után bekapta és nekem nagyon úgy tűnt, hogy szopizott. Onnan sejtem, hogy végig azt hallottam, hogy szív-nyel. Aztán kb 10 perc múlva bealudt a drágám (gondolom nagy meló volt neki). Odaadtam apjának én meg fejtem volna tovább, de szinte tök üres volt a mellem. Magyarul 50ml eltűűűűűnt!!!! Remélem a kicsi pocijában van! Aztán persze felébredt a kis manókám amikor tisztába tettem és ezért kínáltam még neki 20ml-t üvegből (biztos, ami biztos alapon) és ugyan megette, de utána minden nyavalygás nélkül elaludt. Úgy voltam vele, hogy ha nem szopizott és csak 20ml-t evett, akkor úgyis felébred 1 óra múlva, de NEM! Alszik, mint a "tej"! :D :D :D 3-kor kéne levileg kelnie és most 14:10 van!

Jajj Csajok!!!! Úúúúúgy örülök!

Lehet, hogy mégis szopizni fogunk??? Legalább egy mellből??? A másikról ugyanis nem tudok hasonló csodát elképzelni. Vagy ki tudja??? :roll: :P
Olyan jó lenne, mert azért 3 óránként egyik mellből, 3 óránként másikból fejni nem egy leányálom! A balból általában 80ml-t tudok fejni, a jobbból meg ahogy írtam 150ml-t is!!! Tehát nekem tényleg baromi sok a tejem!

Niki, Andi, Zsófi, Zsóka meg akik még tapasztalatból írták!
Nekem szinte minden fejés időre szétrobban a mellem! Vagyis ha szopizni fogunk is, akkor is kell majd fejnem, mert egyelőre Tarek csak max. 80-at eszik. A fagyasztóm tele van tejjel. Már nem tudom mibe tenni és hova.
Tényleg! Ti miben tároljátok? Vettem még az elején Aventos tejgyűjtőt (10db=2800 Ft), de azt kb 2 nap alatt "elfogyasztottuk". Most sima 2 dl-s műanyag pohárba teszemel, rajta folpakkal.

Na most csak ennyi fért bele.

De azért most nagyon jóóóó a kedvem! :D :D :D

F.

fatima

CSAJOK!!!!

Ma 11:50-kor megszületett Zsu nem is olyan pici Emmácskája!!!!
53 cm, 3550 gramm!!!!

Mindketten nagyon jól vannak!!!

ZSU!

SZÍVBŐL GRATULÁLOK AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!!!

fatima

ÉLJEN A KICSI LÁNY!!!!!!! GRATULA ZSU!!!!!!!!!!

SOK BOLDOGSÁGOT EMMÁHOZ!!!!!!!!!!
kerekpocak

[color=indigo]Zsu, gratula Emmához ! látom a jó kis hidegfront hatással volt !! :wink:
sok boldogságot nektek !!

Breeki, nektek is tiszta szívemből gratulálok Szonjához !!

éljenek a "friss" kiscsajok !!
[/color]

Marcsi

KépKép
alon

Fatima, nagyon ügyik vagytok !! éljen - éljen !!

Marcsi

KépKép
alon

Pont ma gondoltam rá, hogy gyanúsan nem jelentkezik Zsu. Pedig ő szokott írni. És tessék!!!!!!!!!!!!!!!! ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚgy örülök!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na, ez a baba sem maradt benn!!! :wink: :wink: :lol: :lol:

Hatalmas gratula a pici babának és a boldog mamának is. Ügyik voltatok!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
b79andi

Zsu!!!!! gratulálok Emma érkezéséhez!!!!!
látod csak kibújt ez a kis drágaság :) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Breeki!!! gratulálok Szonjához!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

FATIMA!!!!! annyira örülök Nektek!!! ügyes vagy, természetesen pici Tarek is!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mangó

SNiki!!!!!! most Te következel!! hol vagy? drukk és puszi hegyek!!!!
mangó

Fatima, csak így tovább!!! Menni fog az a szopi!!!!

És tutira nem tűnt el a tejci!!! Úgy nevettem, amikor írtad!!! Hát hol lenne, ha nem a kis Tarek pocijában??????? :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
b79andi

Lányok, elvesztettem a fonalat! Ki a következő baba?????

Ki fog szülni lassan????????????????????????????????????

Kép

Kép
b79andi

[size=24]snikinek hatalmas gratula !!!!!!!!!!!! megszületett szabolcs éljen éljen éljen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]
kerekpocak

Lányok, hát itt meg mi történt?
Egy délutánt kihagyok és sorra potyognak a babák. :lol:
Ez a hideg front. :lol:

Zsu, szívből gratulálok a kicsi Emmához! Sok szépet és jót Nektek!
Nagyon nagy boldogság lesz, majd meglátod!

Stellina! Nektek is szívből gratulálok, sok boldogságot kívánok!

Fatima, hát ez nagyon jó hír, de örülök!
Ügyesek vagytok nagyon!
Nem hiába mondják, h. nem szabad feladni. Próbálkozzatok! Sikerülni fog!

Mi ma voltunk ortopédián, minden rendben a kis csipőjével:)
A másik topicba még írok, ha lesz időm.

Jó éjt!

Kép
niki30

Szia Mindenki!
Ez hihetetlen, mennyi esemény történt ma!!!!!!!

Zsu:
Szívből GRATULÁLOK EMMA érkezéséhez! Sok egészséges és boldogságot kívánok az újdonsült Anyukának, Apukának és a pici babónak!!! Legyen sok tejci és nőjön nagyra!

Fatima:
ÜGYES kisbabád van!!! GRATULA a szopizáshoz!

S/Niki:
ISTEN HOZTA SZABIT a kinti világban!!!! A lehető legjobbakat kívánok Nektek!!! Legyen egészséges és kiegyensúlyozott kisbabád!!!!

Kép
viky30

S/Niki:
ISTEN HOZTA SZABIT a kinti világban!!!! A lehető legjobbakat kívánok Nektek!!! Legyen egészséges és kiegyensúlyozott kisbabád!!!!

Kép
viky30

SZÍVBŐL GRATULÁLOK A KÉT ÚJ TOPIKBABA ÉRKEZÉSÉHEZ,
ISTEN HOZOTT TITEKET EMMA Kép ÉS SZABOLCS Kép !!!!

KépKép
logi

Sziasztok csajszik!

nagyon jo volt olvasni, hogy hianyoltatok, hat itt vagyok vegre :D tul a költözesen, otthon is voltunk videken anyueknal, tegnap este ertümk haza..
a költözes kemeny volt, nem birtam olyan jol a strapat, se fizikailag, se lelkileg..de Laci sokat segitett igy sikeresen megerkeztünk az uj lakasba :lol: nos, ki kellett a nagyszobat festeni, veni par dolgot, aztan elutaztunk es most kezdek majd pakolaszni, hogy eltünjenek a dobozok 8)
voltam fodrasznal, mindjart megy a kep 8)
Minike nagyon edes, aktiv kisnunas, allandoan boxol a pocomban, es Lacinak is többször bemutatkozik, nem bujik el-imadjuk.

Breeki, Stellina es Zsu-szivböl gratulalok nektek a kicsikhez!

Fatima, örültem a szopis jo hireknek es, hogy jol van Tarek baba, nagyon szep az uj kepe! :D
Niki, Emmacsak is edes pici baba, remelem jol vagytok!

meg majd olvasok vissza, nem volt sok idöm, akartam gyorsan jelentkezni, tegnap este kötöttek ide be a netet.

pusszancs csajszik, vigyazzatok magatokra!! Kép
Vendég

Evu, jó h. jössz:)
Szépek vagytok apával!

Ez az új kéró? Klafa.

Na pussz

Kép
niki30

Niki, köszi a bókot! 8)

nem, ezen a képen a szüleimnél pózolunk :lol:

az új lakást megmutatom, ha kipakoltam... :D
Vendég

Sziasztok Lányok!

Kicsit késve igaz, de jelentem....

Buzás Liliána június 27-én 17.22 perckor megszületett, 3250 gr-mal és 52cm-vel. És makkegészséges :)

Később ha lesz egy kis időm, megírom a szüléstörténetet is :)

Gratulálok én is az azóta megszületett piciknek és szüleiknek!!!

Puszi,
Verus

Sajnos képet nem tudok feltölteni, nem engedi :(
Nem tudom, h kell tömöríteni...

Kép
buborka.

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?