Sziasztok!
Edit,nagyon irigyellek a házitündéred miat111
Édesen sepreget.
Sancsi,nekem a voltférjemnél volt ugy,hogy a konyhába állandóan keltek a molyok.Mire rájöttem,hogy a kutykajába a Frolikba volt.Na és egyszer mogyorót vettem és már ugy vittem haza,hogy benne volt a moly,még féreg formába is.Nekem a plafonon is féreg mászott!!!Gondolhatod!Azt hittem a guta üt meg.Itt nálunk lehet a DM-be venni élermiszer moly elleni kis lapocskák voltak azt hiszem.De szerintem ha egyszer beköltözik,akkor a jóisten se tudja kiölni öket.
Emöke,a Krisztián nagy legény már,és,hogy te milyen helyes egy csaj vagy!!!!!!!!Tényleg nagyon szép.Nem is látszik rajtad,hogy nem jut idöd magadra.Ugylátszik ez jót tesz neked
Látod mindenkinek meg van a problémája,nállam a járással nállad az evéssel.Ugy irigylem a képen,hogy a Krisztián almát eszik,mert a Léna semilyen gyümit nem eszik meg.Még a hideg is kirázza tölle.Viszont ma is vendégségbe voltunk és a Léna ugy evett mindent az ebédnél,minha éhenkórász lenne.Már szégyeltem.De megdicsérték,hogy milyen szépen eszik.
Ujjabban ö is egyedül akar enni,de akkor renoválni kell utánna a lakást.Ma még egyedül is ivott pohárból,persze több volt az ölébe,mint a szájába.De ö akarja igy.Vettem egy csomó müanyag poharat.
Jaj Kati,nekem is kelesz venni tapadós tányért,mert a Léna gondol eggyet és a tele tányérját eldobja
Mindig fel kell utánna mosni a konyhát ugy néz ki minden.Csak még nem nagyon tudom,hogy hol vegyek olyan tányért.
beuci,nagyon szép a kisfiad,annyira szép,hogy azt hittem mikor a képeket megnéztem,hogy kislány
Ez épp olyan mikor megkérdezik töllem,hogy a Léna fiu e,mikor csatt van a hajába meg minden ruha rajta rózsaszin.Nem szoktam örülni,de remélem te nem haragszol.
Érdekes,hogy mindeggyikötök fél tejet adni a gyerekének.Én 11 hónaposan kezdtem el.A doki azt mondta elöször fözzek neki tejberizst,meg ilyesmit és ha ettöl nem lesz baja,akkor adjak neki nyers tejet is.Pedig én nem birom a tejet!!!!Csak Lactose nélküli tejet tudok inni.És akkor is felpuffadok a tejtöl ha kajába van,tehát ha nem nyers.Ugyhogy szerintem igaza van a dokinak,ha a fözöttet birja,akkor birja a nyerset is.Olyan jó éjjel,hogy nem kell tápszert készitenem,meg hütögetni.Öntök tejet az üvegbe a mikroba felmelegitem és kész,már szaladok is vele.Ja és a doki azt mondta,hogy elvileg a 3-as tápszer és a nyers tej között NINCS különbség!!!!!!!!!Tápszert a Léna csak este kap.
Nóri hol vagy?????????????
Tényleg mi van Berta Eszterrel??Oliv is költözik ,nem????
Mi is lassan költözünk,29.-én vesszük át a kulcsot.Hál Istennek a konyhánkat el tudtuk adni,azzal se lesz baj.Vasárnap mindet eladok a bolhapiacon.A Léna kisruháival kezdem.Nagyon jól veszikNem sajnálom,mert a pénzen veszek neki újjat.Csak az elsö ruháit cipöjét cumiát teszem el,a többit eladom.Azt se kell költöztetni.
Puszi mindenkinek
Ja ,az orvosi rendelöbe való takaritás nem jött össze.A doki nem akar fizetni annyit,amit én kérek,Ingyen meg nem fogom megcsinálni.Keressen mást.Annyit nekem nem ér.