Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Felhivtam a dokim helyettesét, mert napok óta nagyon keményedik a hasam, és úgy beszaratott, azonnal be kell mennem :cry: :cry: :cry:
Szoritsatok értem, remélem nem lesz gond.
Ma már nem jelentkezem, majd holnap, ha nincs nagy gáz :cry:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Szia!

Zsu, ne parázz, te is sokat pörögsz, tehát lehet, hogy csak lassítanod kell, lehet, hogy téged is hazarendelnek! Otthon van neted?

Móni, azért előre ne paráz, a cukros lötyi helyre ráz az első vérvétel után és egy fél citrommal iható, ha úgy is gáz lenne, akkor legyen nálad egy kulacs, vagy nagyobb bögre/pohár, vízzel higítható.

A második után pedig gyorsan egyél-igyál és minden rendben lesz!

Jutta

KépKép
jutta

Zsu, szorítok, de tudom, h 'fölöslegesen', mert nem lesz itten semmi gond. ;)

Móni, ne piruljál már! nem tehetsz róla, hacsak nincsenek vajákos tudásaid....vagymik...izé. elfáradtam, bassz... pedig csak figyelnem kellett :? 8)
amúgy pedig fotöjjben szinte sosem ülök. nem szeretek ülni ugyanis. főleg akkor nem, ha ennyi melóm van, mint most. olvasni pedig csak hason fekve. eddig. most háton a kanapén kinyúlva. nem is értem,h nem alszom el (csak a 10ik oldal után :P )
szorgos néped hogy áll?

Jutta, némmán a kiccsajt, h osztja az észt...mintha ő annyira vigyázott volna eddig magára, mi? :wink: :lol: :lol: :D

Marek, megvolt mán a shoppingolás meg a barátnőzés? arrafelé nem esik?

Kép
an°°di

Csajok, Nektek is látszik kívülről, ha beindulnak a gyerekek és nagyon mozognak?
már Apuka is látja... enyhe Alien-érzés és látvány... nagyon nyomják a bugit az ikrek :lol: :lol: tettem is be nekik egy kis raggae-t :wink:

Kép
an°°di

Hát a vasalás projektet még csak most kezdem... De tuti nem fogom befejezni! Annyi cucc gyülemlett fel!
Nekem is látszik ez a lyány gyerek. És ma csuklott! Hát nekem ez volt az első! Elég fura érzés... :roll:
Hogy tudsz Te hanyatfekve olvasni? Én csak valami oldaltfekvő spéci pozícióban tudok. De mire kényelembe helyezem magam, addigra elmegy a kedvem az egésztől!
Zsu! A hidegfront az oka mindennek! És semmi baj nem lesz! Gyere és alapíts velem egy hidegfrontot utáló klubot! :wink: És holnap reggel az legyen az első, h hírt adsz magadról!
Jutta! Igyekszem nem parázni, de komolyan rosszul vagyok még a gondolattól is! Amúgy jól vagy? És pihensz is?
Többiek? Nem akarom elhinni, h mindenki vasal?! Vagy olvas?!

Kép
ermoni

tudom, h nem engem kérdeztél, Móni, de épp most érkezett meg a cézár salátám, eddig dolgoztam, és most pihenek egy filmnyit...
azaz, itt sem vagyok, mert kilyukad a gyomrom, olyan éhes vagyooook
lehet, h még később benézek, megkerültek-e az elveszett mamuskák :D
vasalással csak nagyon-nagyon óvatosan. nem terhes nőnek való az! ;)
:arrow:

Kép
an°°di

andi: :lol: :lol: ez a gyönyörű gyerek lány. :D Lara Boglárka a becsületes neve, csak Lalának hívjuk, mert Vivi az r betű helyett l-t mond. :D Így lett Lala :lol: Nem Lajos.. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Andi, igazad van, én is most vagyok ilyen nagyokos...

De jó hír: Zsuval minden OK, írt SMS-t! (felhívtam, hogy tudja a számom, ha vmi nem ok a péntekkel és nincs gépközelben)

Jutta

KépKép
jutta

na, újra itt
megpróbálok dolgozni még egy picit, aztán irány az ágy

Kép
an°°di

fekvésről jutott eszembe: nekem a legkényelmesebb, ha vagy a kanapéra, vagy az ágy széléhez, a falhoz rakom a szopipárnát, és olyan 45 fokos szögben bedőlök fekve. állat! a gyerekek is szeretik... a trip-hopot is...

de klassz, h Zsuval minden oké (mondjuk tudtam ugye... l. fenn) :D

Jutta, csak így tovább!!!! :wink: 8)

és mindenki tudta, h Ritának kislánya lesz? csak én nem figyelek? brühühü :cry: :oops: :cry: :oops: de cikiiiiiiii, boccccs

Kép
an°°di

na tessék
mindenkit kiütött a hidegfront?
én nem akarok egyedül talpon lenni e vidéken... pedig kb most kezdek el felébredni (legjobbkor :evil: :x :evil: )
ennyit a praktius biortimusról...
még ezt meghallgatom, és elpályázok én is...
mindenkinek szép álmokat előre/utólag
:arrow:

Kép
an°°di

Sziasztok
Máris itt, de gondolom lekéstem. :cry: Én életemben nem éjszakáztam ennyit, mint a terhesség alatt....bár akkor mindig korán indultam dolgozni, ezért legkésőbb tízkor ágyban voltam. Viszont reggel mindig öt körül keltem, hogy elkészüljek és veszekedés nélkül el tudjunk indulni apukával....

Képzeljétek hogy beégtem ma....vége volt az órámnak a cégnél, megyünk ki a srácokkal, ott ül a három titkárnő vagy adminisztrátor vagy mittoménmi...az egyik megkérdezi, hogy fiú vagy lány...be se fejezi én mondom hogy fiú, ő közben befejezi a mondtatot, hogy Sanyi...szóval a kérdés nem hozzám intéződött és nem az én kisfiamról szólt... :cry: És úgy elkezdtek vihogni, mint a kisiskolások, amikor az udvaron jártam még mindig hallottam, hogy röhögnek.... :oops: Gyorsan el is iszkoltam, nem vártam meg, hogy a fiúk bevigyenek a városba...szégyenembe nekivágtam a messzeségnek, bár akkor kezdett esni én meg papucsban voltam....Aztán nagyon megbántam persze... :oops:

Na szerintem lépek, mert nincs már itt olyan nagy forgalom....

Holnap nem nagyon leszek...munka van ugyanis.....

Jóccakát!

marek

Sziasztok!

Jó reggelt. :)

andi: de dili vagy. :D Miért lenne ciki? A Lala nem olyan egyértelmű, hogy lány. :) Amikor Vivi anno megszületett naaagyon sokáig fiúnak nézték. Még akkor is mikor rózsaszínbe volt öltöztetve. De nem sértődtem meg. Fiúnak is gyönyörű lett volna. :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

jó reggelt!
nesztek egy kávé előtti/utáni/helyetti ébresztő-kép
asszem, ez az utolsó ruhátlan pocak, mert valóban reped a bőr. ezek szerint nem csak vékony, de rugalmatlan is (bár vhol csodálkozom, h eddig kibírta).
Kép
klasszul látszik még a bordám (kicsit), és a csípőhájam. ezektől kérem nem eltekinteni: mellékhatások ... ööö, azaz a borda nem... na, mindegy. "kávézom" egyet...

Kép
an°°di

Jó reggelt
De rohadt álmos vagyok :x De lassan mennem kell :x

Andi
Látom, nem csak én növesztem a pocakom...ez megnyugtat :lol:
Megyek kávét csinálni, mert a mai nap az rosszul kezdődik...kéne még aludni és semmi gond nem lenne :x Ma morcos leszek....örülhettek, hogy nem nagyon fogtok látni :wink:

Móni
Köszi a számot! Remélem nem lesz rá szükség, mert az már válóok :oops:
Andi
Majd te is küldj egyet, hogy megtaláljuk egymást, de addig még írok e-mailt is, csak most fordít az uram és nem lehet vele beszélni, úgyhogy nem tudom leegyeztetni a programot :roll:

marek

http://index.hu/kultur/media/petofi5214/
hát ezt a Petőfit hallgatóknak.. Marek, te majd elolvasod később ;) hátha addigra a kedved a javul vmicskét
és úgy fest, h holnap felveheted a farmerod. sőt! baromi hideg van...és már most irtóra bedagadt a lábfejem.. asszem, kedzek szétesni testileg :? :roll: ezután jön a felejtés, ugye, Móni? a teljes szellemi leépülés, az érzelmi kiakadás, és a pelenkás párbeszédek... de addig van néhány órám. ki is használom ;)

hát, Rita, ha semmi baj, akkor rendben... biztos Lala is olyan szép lesz, mint Vivi :D :wink:

mai zeneajánlat: Hair soundtrack

Kép
an°°di

Még nem indultam el...és úgy látom séta lesz belőle, mert nincs aki bevigyen....valahogy én már nem szeretek sétálni :oops: És ti?
És fel kell vennem a csizmám, mert hideg van...és nem tudom felhúzni a farmert, mert szorít...rámjön, de nyomja a gyereket :oops: Nagy lett a seggem na...és semmi téli ruhám nincs, szét fogok fagyni... :x

marek

Zsu...vétel...Zsu...jelentkezz... mi volt a dokinál... vétel :roll: :roll: (ja, még korán va, jaaaa)

Kép
an°°di

Apuka cuccai?? én már abban nyomom többnyire... mondjuk inkább itthon, de a pólóit bevállalnám bárhol. hm? :roll:

Kép
an°°di

Apuka egy "kicsit" magasabb nálam...szóval a nadrággondot nem oldja meg...Én anyuka cuccait hordom, csak neki meg még rövidebb a lába ezér érdekesen nézek ki bennük...de ez van...nem lehet mindenki bombajó kismama :cry:
De én úgy el fogok késni...csak most megyek tusolni :oops:

marek

Sziasztok!

Marek, én egy esküvőn adtam 3 puszit a menyasszony helyett - mer addig mindenki nekem akart adni, meg az én hasamat bámulták - de észbekaptam és elegánsan arrébléptem... :oops:

Szerintem tök természetes, hogy ha napjában 100X ékrdeznek valamit tőled, azt már zsigerből megválaszolod! :lol:

Jaj de jó ez a hüsi, bár mondjuk leszokhatnánk a + 35 és a +15 pár napon belüli teszteléséről... nekem speciel ilyenkor szokott megbolondulni a pocim, és bekeményedik... tegnap be is kaptam egy No-spat, bár még nem feszült annyira, de gondoltam kicselezem a hidegfrontot!
(Jó No-spát nem kellene naponta kapkodnom, de ez volt az első)

Most vasárnap megint 30 fok utána meg újból hidegfront... szeszélyes július? :twisted:
Egy állandósuló + 25-tel jól ellennék...

A Lala és a rózsaszín vonalzó engem is megkavart, bevallom! :lol:

De Lala szép, az tuti!

Andi, szép a pocid! Ez milyen gatya ratad? Csak nem egy sima csípőnadrág? :shock:

Jutta

KépKép
jutta

Andi!

Én leszek olyan balek, beviszlek gödöllőre, onnan van vonat, hév, busz. Majd csak találunk valamit!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Jutta, jaj neeeeee
azt hittem, nem nézitek a gatyát :oops: :oops: :oops: ez egy ezeréves itthoni pamutgatya. nem csípő, de most ott hordom... ezen látszik, milyen 'csinos' ( :lol: :lol: )
Kép
pihensz, ugye?
az időjárás engem is kiakaszt. folyton álmos vagyok. felkelek reggel, és a koffeinmentes kávé után máris vissza tudnék feküdni :oops: :?

Kép
an°°di

Ciripke, az nekem nagyon messze van!!! :shock: :shock: de köszi. akkor már csak egy dinnye lesz nálam...jobban megy a séta. ;)
amúgy Zsu azt mondta, h van vonat Újpestre (az állomástól 2 megállónyira lakom), vagy behoz, vagy vki, aki amúgy is errefelé jön, de édes vagy!! köszi!!! :D

Kép
an°°di

halihóó!

No, akki Pestre megy az Újpestet tuti útba tudja ejteni! :-)

Akkor is Andi, rádmegy, azaz Te (velem szöges ellentétben) nem híztál csípőre! Jó neked! nekem meg :cry: :( :x

De ez van, én amúgy is seggre hízom, mér pont a terhesség lenne a kivétel - na jó azér a hasam se semmi...

Megyek lassan eszek dinnyét, az állítólag nem hízlal, csak engem! :lol:

Jutta

KépKép
jutta

sziasztok!

Akkor most mi lesz a holnappal??? Hányra kell menni?
Almáspitével hogy álltok? :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Sziasztok!

élek én is, csak annyi a teendőm. :?
Meg gutaütést kapok, szval megyek is dühöngeni. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég

Hajni, biztos mondtad már, h hová utaztok, de nem emlékszem...basssz, elkezdődött a felejtős korszak. és tényleg. :oops: :oops: és miért a gutaütés? :roll:

Rita, almáspite sztem jöhet. ha másnak nem kell, én megeszem, ha nem túl édes..
2-re szól a meghívás amúgy.

Kép
an°°di

Ja jó!

nekem csak az volt meg, hogy pest! A részletekben nem merültem el!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok Csajok, minden rendben! Szerintem csak egy kis lelki megnyugtatás kellett :lol:

És Jutta, te egy tündéri nőszemély vagy, olyan jól esett, hogy rámcsörögtél tegnap! Szerintem az is hozzájárult a gyógyulásomhoz :wink:

Képzeljétek, a szülőszobán vizsgáltak meg :shock: Legalább azt is láttam. Nagyon kellemes, megnyugtató hely! És mindenki olyan kedves. És hogy milyen szerencsém volt, pont ott volt az a szülésznő, akit fel akartam fogadni, úgyhogy lezsiroztam vele mindent, megyünk apukával szülőszoba látogatásra augusztusban.

Egyébként megnyugtattak, hogy a hasam nem kemény, csak feszül, mert hirtelen nő Panna, szép zárt a méhszáj, jók a szivhangok.
És olyan 22. századi vizsgálóágyon feküdtem, hogy még! Távirányitással lehetett a támláját és a magasságát állitani, csak néztem :shock:

Ja, és megdicsért a nőgyógyász hölgy, aki vizsgált, hogy milyen csinos vagyok, látszik, hogy csak hasra hiztam eddig :lol:

Szóval csupa pozitiv tapasztalattal rohantam haza, persze szakadt az eső én meg papucsban, pólóban, esernyő nélkül, de nem érdekelt, jó kedvem volt.
És este már tök jól voltam!

Andi, én is úgy tévézek és olvasok, hogy egy nagy párnát teszek a hátam mögé és félig fekve, félig ülve...ez bejött!
És a pocid még mindig nagyon szép! Szarni a csikokra :lol:

És a talival kapcsolatban, aki pestről jön kocsival, annak tényleg mindenképpen útbaesik Andi, mert másfelé nem lehet jönni hozzánk, csak Újpesten keresztül. Úgyhogy valaki vegye fel Andit lszi! Nem hagyhatunk egy ikerterhes kismamát vonatozni :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsuuuuuu :lol: :lol: :lol: :lol: de jó, h minden rendben, és jókedvű vagy meg minden... :D (már csak Marek napja kellene, h javuljon)...

Jolkáék mikor jönnek már haza???
és hol a Móni? :roll: ha vasal, én kiakadok.
és Ebinc, és Gabcii, és a többiek..? csak nem kapott mindenki gutaütést... vagy még alszanak? :roll: :? :shock:

Kép
an°°di

Köszi Andi, jólesett mindenki aggódása :wink:

És a jókedvem örömére ma megint rendeltem egy csomó cuccot a teszveszen...jaaaaaaaaj, apuka felnyársal, ha hazajön Németországból. Le kéne már állitanom magam, már igy is hegyekben állnak a rucik :shock:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!
vagyok, csak tegnap estére besűrűsödött a program, most meg annyi melóm volt itt a dóóógozóóban, hogy csak most tudtam visszaolvasni.
Zsu, örülök, hogy minden ok :)

Közben rettenetesen irigykedem rátok a holnapi tali miatt (délután azon álmodoztam, hogy megnyerem a Lottó ötöst, oszt mindenkit meghívok egy Siófoki szállodába pár napra :lol: - aztán rájöttem, hogy ehhez első lépésként nem ártana végre egyszer kitöltenem egy lottót....) - és ti most már mind ismerni fogjátok egymást, ugye azért szóltok majd még hozzám is, szegény kirekesztetthez?

Andi, szuper a hasad... ahhoz képest, hogy két gyerkőc van benne, akik mellékesen nem is kisebbek, mint az egyedül lévők, abszolút nem nőttél nagyra...

Höhö.. én a reggelt jól indítottam.... hétre mennem kellett volna terhelésesre, ehhez képest mikor valamikor jóval később kikecmeregtem az ágyikóból, reggeli gyanánt betömtem magamban három szilvásgombócot, telenyomva cukorral.... ha már lúd.... :lol: - na mindegy, majd elmegyek hétfőn...

Kép
ebinc

Jah, és Andi, kérdésedre a válasz: Móni jó kismamához illőn elment a terhelésesre....

Kép
ebinc

magamban = magamba...

Kép
ebinc

Zsu: örülök, hogy minden oké. :D

Nekünk vonat 2-re van veresen. Ha valakit ez meghatna... :roll: 8) :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Én ma naaaaaaaaaagyonhülye vagyok. Komolyan. Kis csöndet akarok. A gyerekem amióta felkelt azóta vagy csipog vagy nyivákol. Torzít a rádió, fáj az orrom belül, be van dugulva a fülem, sajog a hátam és még a dédi is kiakasztott... Váááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá. Na asszem eldugulok és majd egy pár óra múlva visszanézek. :D Addíg is várom az almáspitével kapcsolatos hozzászólásokat. :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Sziasztok

Nincs nekem rosszkedvem, csak reggel morgós voltam, de az természetes...tudtam volna még aludni.

Zsu
Mi visszük Andit....csak visszafele szeretnénk kikerülni Pestet ha lehetséges...egyébként még nem néztem térképet, lehet, hogy nem is lehetséges...csak az álmaimban... :oops:

Rita
Részemről nagyon rendben lenne az almáspite :cry: egyet azért majd én is megkóstolok :lol: Tegnap telenyomtam magam szénhidráttal....nem bírtam ki, nagymamám kalácsot sütött....

marek

Szisztok!

Ebinc: egészségedre a kaját, tuti jobban jártál vele mint a terhelésessel! :-)

Ma megint melózom itthonról, de sebaj! Sőt így legalább elfoglalom magam! Ja és reggel fél 7-től 8-ig vasaltam is. Most pihizek egy kicsit, de csajok most én is olyan jól érzem magam!

Ja és Dorka olyanokat mocorog, szerintem neki is tetszik, hogy többet pihizünk! :lol:

Jutta

KépKép
jutta

Rita, én tényleg elmegyek érted és kész! Erről nem nyitok vitát, írd meg a címed privibe + a teló számod, 3/4 2-re megyek eléd!

Jutta

KépKép
jutta

jutta: Ment a privi és köszi. :D

úútálom ezt az időjárást... Kiteregettem, bejöttem, eleredt az eső, kirohantam, beszedtem a ruhákat, bennt kiteregettem és kisütött a nap... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Nekem tetszik ez az idő :oops: Nem kell megsülni....sokkal jobb így órát tartani, mint amikor az ősrégi légkonditól szétmegy az ember feje.... :lol: :lol:

Most viszont megyek....órám van...estig nem láttok....legyetek jók!

marek

Sziasztok!
Az igen rendes kismama jelentkezik! Túl a terhelésen... holnap lesz eredmény...kaptam egy kedves barátnőmtől egy nagyon kedves babaváró ajándékot... a terhelés után 2 melegszenyát nyomtam le együltő helyemben!
Ja és voltam a babadiszkontban!
Héj, Jutta helybéli, Ciripke gödöllői, Marekék messziről, bár én sem Pestről, de Andi, velem lehet dumálnod fuvar ügyben. :wink: Más nem jön autóval! Ugye? Remélem nem hibbanok meg addig... vagy egyéb... és majd meglátjuk! Oké?

Kép
ermoni

Móni
Milyen a diszkont? Érdemes felkeresni? Engem érdekelne az a háromkerekű....Angliában minden kisbabának olyan van, meg állítólag Olaszországban is...Tudom, hogy szerinted veszélyes vagy mi...de ez tuti? Nem tud valami leírást az ilyen háromkerekű babakocsikról???

marek

Móni, milyen volt citrommal? csak, hogy tudjam, mi vár rám...

Marek, a háromkerekű kocsikat állítólag lassan be is fogják vonni, merhogy veszélyes, vagymi...

jah.. ezt lehet, hogy ismeritek, mert pár hónapja már elröhigcsélünk rajta, de hátha nem... na meg egy újszülöttnek, amúgy is... :) :
http://www.youtube.com/watch?v=25SWIEtaOEg

Kép
ebinc

De miért veszélyes? Mert ezt már Móni is írta, de nem tudom, hogy mi a baj vele... :cry:

Citrommal nem olyan szörnyű....de komolyan. És ráadásul nektek csak egy órát kell utána várni, aztán lehet enni...nálunk kétszer vettek vért utána, szóval két órát kellett kibírni....és nem volt vészes, bár én is f*stam tőle....

marek

Köszi, Móni, de Marekékkal megyek. legfeljebb visszafelé Veled. ha nem találjuk egymást túlságosan ellenszenvesnek ugye... ;)
babadiszkont: voltál... és???? :shock: :shock: :shock: :roll: :roll:

Ebinc, milyen az a szuper has? :roll: muti a tiéd!!! a talin meg csinálunk képeket, h jókat röhöghess a többiekkel együtt, akik nem akarnak/tudnak jönni. jó lesz így?

Jutta, ugye, h más életérzés... most lehetsz nagyon terhes ezerrel... klasssz, mi? :wink: :D és az meg külön jó, h Dorkának is tetszik. igazolva látom a döntésed a szabiról. ügyes lány! :D

Kép
an°°di

Diszkont, ez a Lehelen lévő? Felcsigáztál, én hétvégén mennlk, de Apa nem enged ki a ház udvarán - mer nekem ugyebár pinennm kell...
asziszem most begyűjtök mindne infót és ha később Apu kienged, akkor megnézem a legbiztatóbbakat...

Jaja, még valami ez a finn videó jó. Én voltam egyszer Finno-ban egy másik csajjal, hát a 3. nap megkérdezték, hogy mi kedvesen vigyorogva miért mondjuk azt egymásnak, hogy: "persze, persze"
merhogy náluk ez segget jelent, és már kezdtek furán nézni ránk... :lol:

Ja és állandóan szaunázni akartak meztelenül, de ám fiúk - lányok!
Én meg 19 éves jókislányként ettől voltam megszeppenve! :lol:
méghogy én, annyi pasival? :wink:
Bezzeg ma már... na jó szerintem maradtam szégyenlős, de már nem annyira, 2 törölközővel csak bemerészkednék! :lol:

Jutta

KépKép
jutta

Jutta, én biza pucéron nyomultam két pasival (a barátnőm barátjával meg egy vadidegennel). ha a prűd barátnőm bevállalta, akkor én is ;)
kb 10 perc után már nem volt érdekes...

és képzeljétek, gyanútlanul tanítok itthon, miro nekirepült egy galamb az ablaknak! akkorát csattant rajta szegény, mi meg persze totál beszartunk egy pillanat alatt. utána a galamb eltűnt, így gondolom, nem lett semmi baja (Hajni, cicussal miizújs?), én pedig levontam a konzekvenciát: nem kell ablakot mosnom még :lol: :lol: (pedig akartam) :wink:

Kép
an°°di

Na, most értem el addig, h ebédezzek, zaba közben visszaolvasok...
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?