Sziasztok Csajok, minden rendben! Szerintem csak egy kis lelki megnyugtatás kellett
És Jutta, te egy tündéri nőszemély vagy, olyan jól esett, hogy rámcsörögtél tegnap! Szerintem az is hozzájárult a gyógyulásomhoz
Képzeljétek, a szülőszobán vizsgáltak meg
Legalább azt is láttam. Nagyon kellemes, megnyugtató hely! És mindenki olyan kedves. És hogy milyen szerencsém volt, pont ott volt az a szülésznő, akit fel akartam fogadni, úgyhogy lezsiroztam vele mindent, megyünk apukával szülőszoba látogatásra augusztusban.
Egyébként megnyugtattak, hogy a hasam nem kemény, csak feszül, mert hirtelen nő Panna, szép zárt a méhszáj, jók a szivhangok.
És olyan 22. századi vizsgálóágyon feküdtem, hogy még! Távirányitással lehetett a támláját és a magasságát állitani, csak néztem
Ja, és megdicsért a nőgyógyász hölgy, aki vizsgált, hogy milyen csinos vagyok, látszik, hogy csak hasra hiztam eddig
Szóval csupa pozitiv tapasztalattal rohantam haza, persze szakadt az eső én meg papucsban, pólóban, esernyő nélkül, de nem érdekelt, jó kedvem volt.
És este már tök jól voltam!
Andi, én is úgy tévézek és olvasok, hogy egy nagy párnát teszek a hátam mögé és félig fekve, félig ülve...ez bejött!
És a pocid még mindig nagyon szép! Szarni a csikokra
És a talival kapcsolatban, aki pestről jön kocsival, annak tényleg mindenképpen útbaesik Andi, mert másfelé nem lehet jönni hozzánk, csak Újpesten keresztül. Úgyhogy valaki vegye fel Andit lszi! Nem hagyhatunk egy ikerterhes kismamát vonatozni