Új privát üzeneted érkezett!

jaj, Anyapoc,
most látom a koleszterined :(
Jó volna ha nem kéne rá szedni semmit... elhízva nem vagy, az tuti!
angel37

Most csak gyorsan mert el kell mennem; Athiz ma szerintem nincs otthon mert nincs bekapcsolva az msn-juk viszont meg nem kuldott sms-t szoval varok! (tegnap este mar a telcsivel aludtam :lol: )
Athiz LEGY UGYES!!! :D

KépKép
KépKép
tontica

Angel

Há' mittudomén...olyan sokszor hallani,hogy első gyerek sitty-sutty,aztán a másodiknál már jönnek a gondok..akkor gondolom, a harmadiknál pláne.És akkor még nem minden,hogy a görbe jó :?...na de én rettegtem Villő előtt is,hogy gond lesz...Nem tudom,miért :roll:...
Koleszterin:nagyon nem értem,miért van ez.egyetlen okot tudok,az a stressz,ami esetleg most növelhette,mert egyébként az egyéb rizikótényezőkkel nem állok hadilábom.Mozgok eleget a két gyerek mellett,sok zöldet és gyümit eszünk,teljeskiőrlésű gabonából készült kenyeret,sovány tejtermékeket,kevés húst,sok főzit ...szl nagyon nem értem.Egyedül a stresszre tippelek.A doki már az előzőnél is mondta,hogy gyógyszerrel vissza lehet állítani.Most megkérdeztem egy dietetikust,meg a barátnőm pasiját(ő is az),meglátjuk,mit mondanak.Egyébként ez mérsékelten emelkedett,de azért nem megnyugtató :(.
Megpróbálom a dokit rábeszélni,hogy adjon haladékot és természetes úton vigyük le....

anyapoc

Hát, lányok, ma nem bírlak benneteket követni :oops:

Athiz talán már babázik? :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Anyapoc,
meg olyan is van, hogy sitty-sutty jön a harmadik! :wink: Csak ők nem erre a topicra írnak! :lol: Túlságosan körülveszünk a problémáinkkal! :oops:

Remélem megoldódik a koleszterined, sajna nem tudok tanácsot sem adni...

Átfutottam a HPV-s cikket...
Én kicsit éreztem mögötte az üzletet mióta hallok róla.
By the way, nekem nem is volt! :?
angel37

Angel

Na jó,akkor sitty-sutty :D!MAJD... :D:D:D!
Ahh,olvasgatok a koleszterinről,nem olyan vészes,most elkezdek tutdaosabban(még...) táplálkozni.De a dokimat is rá kell venni,hogy ne etessen gyógyszerrel :?...
HPV:na ez az,nekem meg volt :?.Igaz vagy már 8 éve....Meg is akarom kérdezni a dokit a citológiánál,hogy milyenek az esélyeim... :cry: :cry:
Egyébként propagandának nem rossz a dolog,csak hát már megint átestünk a ló tulsó oldalára... :roll:

Szirom

nyugi,Angellal mi tartjuk a frontot és adunk neked előnyt :D!

anyapoc

Anyapoc,
Mindenképp kérdezz rá a dokinál, de a legtöbb esetben nem csinál problémát, meg ugye a törzstől is függ. Csak oda kell rá figyelni.

Így viszont dádá, hogyha rég voltál citon! :evil:

Csak azért mondtam, hogy nekem nem volt, mert gyönyörűen meg lehet járni HPV nélkül is, tehát a szuri nem 100%-os védelem! :?

Tudomásom szerint jó drága, és huszonvalahány év felett nem adják be.
angel37

Akkor jó, Anyapoc :lol:

Talán Ildinek ígértem meg ezt, ugye? Szerintem nekünk nem a kullancsos volt, hanem szúnyogos, és úgy emlékszem, hogy zöld mintával.

http://bebibolt.hu/bababolt/index.php?m ... ts_id=1768

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Hello!!!

Mar vagy masfel oraja kuldtem Athiznak egy sms-t hogy minden rendben van-e es hogy izgulunk Ertuk es nem valaszolt! :roll: :wink:

KépKép
KépKép
tontica

Anyapoc
Koleszterined sajnálom!Van olyan táplálékkiegészítő ami csökkenti,csak most nem ugrik be a neve :oops: drogériában láttam.
Ja és még több rost!Remélem hamar lemegy normál szintre.
Gyermek neme:Úgy jó,ha meglepi! :D Nekünk most sokan azzal jönnek,hogy nem bánom,hogy nem fiú?Következő -kicsit ismerősebb réteg-hát mégis igaz,hogy egy férfi csak egyfélét tud??Pedig mi nem bánjuk cseppet sem,hogy hugi jön! :D

Angyalka
Hát remélem nektek is most sitty-sutty.Egy-két szuri és jön a baba! :D

Balikám
Nekem nem is válaszoltál. :( Szal dolgoztok azon a lánykán???? :?:

Tontica
Lelked nyugodtabb egy kicsit??

Athiz lehet tényleg babázik már!De lehet,csak sokan vannak az NST-n.Azt írta oda is megy ha jól emlékszem.
Azért nagyon drukkolok,hogy inkább már a szülőágyat nyomja!!!!!!

Bildiék vajon hazajöttek már???Lehet dobok neki egy sms-t ,és megkérdem.

KépKép

KépKép
okr

Okr! Nekünk is mindenki ilyeneket mond szájat húzva, hogy "nem baj...", meg hogy "majd a következő...". Ilyenkor bármennyire is szerettem volna egy kiscsajt is, előtör belőlem a dac, hogy azért bocsi, de miért ne lehetne nekünk két fiunk? Méghozzá örömmel! Vagy három vagy öt? Attól még nem kell minket sajnálni, micsoda marhaság ez? :roll:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Angel

OK,megkérdem :).Igazából kb 2,5 éve csinálatk utoljára citot,amikor Villővel lettem terhes,szl azért nem olyan vészes... :oops: Amikor utána menni akartam,azt mondták,menjek reggel 7-re,akkor tudnak sorszámot adni.Na mondom,két gyerek mellett egyedül hogyan???(Villő még pici csecsemő volt...).Aztán elmaradt,de most felbuzdultam és már nem is a kartonozóban adják a sorszámot,hanem helyileg és lehet előre is kérni :).
Asszem 26 év felett nem adják,de vki pont most mondta,hogy adják...
Na mindegy,én bízom magamban,és a párom és saját magam monogámiájában :wink:!Hát a Te eseted pedig álljon itt szomorú valóságként :(.
Most kaptam az infot a dietetikusomtól,hogy ne egyedk ropit,chipset,meg előregyártott kajákat és szedjek omega3-at és 6-ot... :roll: Na nyakamba veszem du a DM-et...

Szirom

Igen,Ildi kérte,de azért én is köszi :D!
Siess,siess :)!

anyapoc

Kriszta, Szirom,
nahát mekkora okosságokat tudnak mondani az emberek! :shock:

Kriszta,
ajánlom, hogy sitty-sutty legyen! :lol:

Anyapoc,
Sajna egy év alatt is sokminden változhat... de tudod, én nőgyógyászati ló vagyok! :mrgreen:

Na azt akartam még hozzátenni, hogy miért nem adják be bárkinek, ha pénzért van?

Hú, tényleg a halolaj kapszula is jó a koleszterin-csökkentésre! :) Abban mindegyik félében van Omega3, ugye?
angel37

Anyapoc
Hát nem elfelejtettem,a fürdőrucikról írni?!Terhes agy! :oops: Szal nagyon szépek!Nekem leginkább az első tettszik,én uis egyberészes párti vagyok kiscsajoknak! :D Majd ha nő a melle kap bikinit!KépNa meg talán az UV sugarak ellen is jobban véd. :wink:
Na meg apa díja:"kiemelkedő szakmai tevékenységért,és emberi magatartásért."

Szirom
Hát én utóbb egyik ismerősömnek mondtam,hogy bocsánat,de nekünk már volt egy kisfiunk.Ezért kérem,hogy ne feszegessük tovább a nemek kérdését,mert nekünk csak az egészsége számít a babának. :roll:
ÁÁ,sztem egyik másik embernek fogalma sincs róla,hogy miket beszél! :evil: Csak úgy" szokásból" mondja!

KépKép

KépKép
okr

Okr!

jaj, drága, ne haragudj! mentségemre szolgáljon, hogy csak perceim vannak egyben... :oops: :oops:
Tehát a lényeg, hogy egyelőre csak beszélünk a lánykáról (aki egyébként teljesen biztos, hogy fiú lesz :wink: ), de leghamarabb ősszel állnánk neki... De pusztán infoszerzés miatt el kezdtem (nagyjából) hőmérőzni, és bizony nincs peteérésem... még..., viszont menstruálok... A szemét! :evil:

Ja engem is mindenki sajnált, de ilyet nem mondtak, hogy legközelebb...
:lol: Mindenki azt hiszi, hogy 2fiús anyuka maradok és kész.. :roll: remélem, nem lesz igazuk... :wink:

Ada teljesen rendbe jött? és a lelked?

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Óóóó,közben megszaporodtak a hsz-ok :):)...áááá,így hogyan fogok keresztszemezni,amíg a lányom alszik???? :D

Kriszti

Most a halolajkapszulára pályázok,bár közben írtam,hogy kaptam az infot az omega 3-ról és 6-ról...hát most ezekkel fogom kúrálni magam,de ha eszedbe jut,akkor megköszönöm :):):).
Óóóó,nekem meg azt mondogatták,hogy csak fiam lehet (a második),mert én fiús anyuka vagyok :twisted: !Na csakazértis bebizonyítottam,hogy nem így van :D!

Szirom

Mondd azt nekik,hogy eredetileg egyébként kismajmot szerettetek volna,de most már így is jó 8)!

Angel

Tudom,de havonta nem járhatok citológiára :D!Most nem 2 év az ajánlás? :roll:
Halolajat majd megmondom este :D!
Szt azért nem ajánlják,mert elvileg ebben a korkategóriában még kicsi a fertőzés valószínűsége,talán a nem túl aktív nemi élet miatt? Tudja a fene...Szt azért,hogy mi már érezzük öregnek magunkat! :shock:

anyapoc

Kriszti

Köszi :).Óóóó,Van tuti jó magas faktorszámú naptejünk,meg lesz 2 napernyőnk és délben felhúzunk a partról hűsölni :D:D:D!.Na de tényleg...nekem tetszik a különrészes is,bár sokáig én is egyberészest hordtam :oops: .
Hát apának mégegyszer óriási gratula,nagyon rendes ember lehet :).Egyébként a díj utolsó része mit takar konkrétan? :roll:

Bali

Óóóó,akkor drukkolunk ősztől :)!

anyapoc

Csomó van a gyerek hónaljában. Aggódjak? :shock:

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Anyapoc,
1 év :!:
Ki is vagyok akadva, mikor a hülye média úgy reklámozza, hogy 3 év! Bár a semminél az is több, a propaganda végülis leginkább nekik szól.

26 fölött nem túl aktív nemi élet??? :wink:

Na egyébként nem ettől a korhatártól fogom vénségnek érzeni magam! :lol:
angel37

Ja, mintha pár szó kimaradt volna a mondatomból :roll:
Szóval a propaganda annak szól, aki nagy ívben elkerüli a szűrővizsgálatokat.
angel37

Anyapoc! Ez a kismajmos duma tetszik :lol:

Bali! Szerintem mi kétgyerekesek maradunk. 38 leszek őszre, föl is kell őket nevelni. És az uramat a másodikra is úgy kellett rádumálni, az az igazság. Nem volt egy nagy oka, csak sok apró. De volt nekem sok apró indokom is a kistesó mellett, és biztos jól sikerült az érvelésem :lol:

Csomó! Mintha valami oltás után megnagyobbodna (/hatna)a nyirokcsomó hónaljban, azt hiszem, de nem tudom felidézni pontosan :oops: De ciki, pedig nem volt olyan rég.

Kriszti! Figyelmetlenek és tapintatlanok a népek... :?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Bali

Doktornő, nézze, csomó nőtt a kisfiam nyakán!" "Doktor néni, tapintsa meg a kislányom tarkóját, érzi azt a dudort?" "Tegnap a fürdetésnél észrevettem, hogy a gyerek combtövén nőtt valami... Mi lehet ez, annyira félek!"

Milyen gyakran hallom a szülőktől ezt a panaszt! Gyermekkorban a nyirokcsomók megnagyobbodása ugyanis nagyon gyakori tünet, sokkal többször fordul elő, mint felnőtteknél. És - tegyük rögtön hozzá - kicsiknél ezek a dudorok az esetek túlnyomó többségében nem jeleznek súlyos betegséget. A nyirokcsomók a szervezet védekező rendszerének részét képezik. A benne termelődő nyiroksejtek, az úgynevezett "limfociták" képesek felismerni a "betolakodó" kórokozókat, a szervezetre veszélyes idegen anyagokat. Ezt követően ellenanyagokat termelnek, így veszik fel ellenük a harcot. Ám ahhoz, hogy ez a csata valóban sikeres legyen, e sejteknek szaporodniuk, sokasodniuk kell. A nyirokcsomó, amikor "akcióban van", nyugalmi állapotához képest sokszoros mennyiségű nyiroksejtet és ellenanyagot termel, és ennek következtében nagyobbodik meg.

Szirom

Ahh,tapintatlanul nem tudtam,hogy már a 40 felé közelítesz :oops: ... (khmmm...eredetileg az került ide,hogy 430 :oops: :oops: ).
De rábeszélésből akkor 5-ös :)!

Angel

Na ez az,régen úgy tudtam én is,hogy évente,aztán hallottam ezt a 2 évet és most úgy voltam vele,hogy miylen fasza csaj vagyok,időben megyek :roll:...na,akkor évente sort kerítünk...csak nem vagyok hajlandó 8ezret fizetni :twisted: !
14-26 között nem túl akítv nemi élet... :roll: Már akinek...
Ja,engem sem a korom zavar...csak soha nem tudom ezt a rohadt botot úgy letenni,hogy mikor felveszem,ne álljon be a derekam
:lol: :lol: !

ATHIZ DRUKK?HA SZÜLSZ!HA NEM,AKKOR GYERE MÁÁÁÁÁÁr!!!!

anyapoc

Bali

Na,nem akartam az egészet berakni,csak azt a részt,hogy ez normális.... :oops: Ha pár nap múlva nem múlik,akkor mindenképpen mutasd meg dokinak.... :roll:

anyapoc

A 40-et egyelőre kikérem magamnak! :lol: :roll:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Azt mondtam,hogy afelé közelítesz :twisted: ..vagy nem :wink:?
Na jó,nem akartalak sértegetni... :oops:

anyapoc

Na, Apa hazaert es lefoglalja egy kicsit Ratet addog en tudok irni, szornyu ez a bolcsinelkuliseg! :lol:
Meg nem jo mar itt ulni, valaki baromira nyom folul a bordamnal es neha meg jol belem is rug ott. :D

Anyapoc: a magas koleszterin nem oroklodik? Mert ez lehet egy indok, nem? Apanak is magas mar hosszu evek ota pedig aranylag egeszsegesen etkezunk de stressz az van boven (es meg csak most kezdodik :lol: ). Aranyosak a furdorucik, Villon muti meg!!! Ez a kismajmos beszolas nagyon aranyos volt!

Megvalaszthatjuk a masodik, harmadik baba nemet tema: en egyaltalan nem latok ebbe semmi rosszat, tegye meg aki akarja, tudom milyen nagyon vagyni egy bizonyos nemu gyermekre es nem mindenki teheti meg hogy addig szulje a babakat amig teljesul a kivansaga. En biztosan elnek vele ha szuksegem lenne ra.

Kriszti gratulalok Apanak, biztosan nagyon jo orvos lehet!!! Igen, koszi, jobban vagyok ma, tegnap este olyan forgolodas, rugdalozas volt a pociban hogy megnyugodtam ha ilyen erejuk van csak egeszsegesek lehetnek.
Amugy minden elismeresem a Tied hogy akkor volt erod tanulni es meg sikerultek is a vizsgaid! Nagyon nehez lehetett koncentralni!

Bali: osszel? De jo! Az mar mindjart itt van! Emlekszem Apa meg ezt a babat sem nagyon akarta most meg mar a kovetkezoben is benne van, valtoznak Ok is!

Na, en is megyek keresztszemezni mert nem leszek kesz meg jovore sem!
Ja, es Bali, de van barino, du, megyek Hozzajuk :D van egy 5 honapos kisfiuk! :D

KépKép
KépKép
tontica

Tudom, hogy nem akartál, Anyapoc :wink: De messze nem érzem még magamat annyinak, szóval egyelőre nem is emlegetem a 40-et :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Anyapoc,
ja, az előbb kicsit zavaros volt ez a nemi élet! :wink: Mondjuk megelőzni valóban még fiatalabb korban kell, de ha valaki még alkalmas alany rá 26 fölött, hadd adathassa be az is! :)

Az én dokimnál ennél is több egy cito, de ez az, amire költenék még nagyobb összeget is... Sokkal többe tud lenni, nemcsak anyagilag értem, egy kihagyott szűrés esetleges következménye. Szal tényleg áldozd rá évente! :)
angel37

Szirom

Jóvan akkor :).Te is 20nak érzed magad? :wink:

Tontica

Gondolkoztam azon is,hogy örökölni tudtam-e a magas koleszterint,de szt akkor már régen ki kellett volna jönnie...az biztos,hogy a szívroham következtében beálló halál apukám ágán igen gyakori :(:(...
Azért apátokra Te is figyelj oda :)!
Szt ez a nemmegválasztás nem iylen egyszerű.Eleve nem értek azzal egyet,hogy a természetbe így beavatkozzunk,csak azért,hogy Mo népessége fellendüljön.Azt sem árt megfontolni,ha valakinek 5 azonos nemű gyereke van,esetleg nem a véletlen műve,hogy a másik nemből nem fogan,vagy nem szül(lehet,hogy megfogan,de el is vetél,mert beteg...).
És valahogy rólad sem tudom elképezleni (pláne iylen eseményekkel a hátad mögött),hogy csak azért vetess el egy gyereket,mert éppen nem olyan nemű,mint ahogy szeretnéd-Vágyni lehet sokmindenre,de szt nem egészséges annyira vágyni egy adott nemű gyerekre,hogy tk gyilkosságot is elkövessen az ember.
Először is magára a gyermekre kellene vágyni,mindegy,hogy milyen :roll:....
Egyébként én alapjában nem vagyok abortuszellenes(legalább is nem radikálisan),de ezzel nagyon nem tudok egyet érteni...
Persze mindenkinek megvan erről a saját véleménye,amit tiszteletben tartunk :):):)!

anyapoc

Angel

Na,akkor értettem,hogy félreértetted ezt a szexuális élet dolgot :D!
Na,aki efelett is tuti jó alany,az hazudjon a koráról :lol: :lol: !
Hát a 8ezret nem azért írtam,emrt nem áldoznék ennek érdekében,de ha ingyen is megcsinálják(na jó,300 Ft) SZTK-ra (ugyanaz a doki :D),akkor miért fizessek? :roll: Vagy ebben ne bízzak? eddig magánban csináltattam,de akkor másért is mentem....

anyapoc

Anyapoc,
de, sztem nyugodtan bízhatsz az SZTK-ban is!

Olyannyira bízhatsz, hogy engem egyszer visszahívtak az egyik megyei kórházba még régen, pedig csak P2 volt, és akartak vmi kúpot adni (panaszom semmi). Szóval lelkiismeretesek voltak, mondhatni még túlontúl is, bár ezzel csináltak nekem egy fosós hétvégét! :D
angel37

Nagyon fáradt vagyok már ,így csak két mondat,és a bennrekedt többi holnap! :oops:

Bildi írt,hogy holnap valószínűleg hazaengedik őket! Kép

Dokinál ma nem voltam,mert jóanyám ismét átrázott,nem jöttek. :evil: Még jó,hogy délelőtt felhívtam,mikor érnek ide,mert különben kajánk sem lettvolna,hiszen"majd ők főznek szerdára"címszóval hagytak itt a múltkor. :evil: Csak már saját magamat sem értem,miért is lepődöm meg ezen?! :shock: :o

KépKép

KépKép
okr

Hahó!

Kriszti! Ha jól értem, nem vagytok túl jóban anyukáddal. Nagyon sajnálom :(

Anyapoc! 20-nak azért nem :wink:

Lányok, Athizékkal mi lehet? Ugye már babázik?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Lanyok, Athiz nem valaszolt nekem, ide sem irt, msn-en sincs, aggodom! :( Kuldjek Neki meg egyet?

Anyapoc en egyaltalan nem ugy ertettem hogy el tudnam vetetni az ellenkezo nemu babat, TELJES MERTEKBEN ABORTUSZELLENES VAGYOK!!! Soha semmilyen korulmenyek kozott nem vetetnem el a babam! De ha valakinek mar van ket fia vagy lanya es nagyon szeretne egy ellenkezo nemu babat nem ertem miert ne lehetne Nekik segiteni mesterseges megtermekenyitessel. Ebben nem latok semmi rosszat, tobb orszagban mukodik es nem lett tobb fiu vagy tobb lany. Lehet hogy termeszetellenes de sok mindenre lehet ezt mondani, szerintem minden amivel segitenek, jot tesznek az termeszetes, ilyen a gyogyitas, a lombik stb. Miert ne hasznaljuk ki a tudasunkat arra hogy jobba tegyuk a vilagot?

Lanyok, lassan adhatnatok nekem tanacsokat a fogamzasgatlasrol mert Apa azt akarja hogy kottessem el magam a szulesnel es azt joval elobb kell mondani a dokiknak. A spiralrol mi a velemenyetek? Biztonsagos?

KépKép
KépKép
tontica

Tonti! Én soha nem köttetném el magam. Nem szeretem a végleges dolgokat (és csak zárójelben jegyzem meg, az elköttetés működik a férfiaknál is).
A fogamzásgátláson még én is eszelek, mert a hormonális cuccok nekem nem jók, azt a spirált, ami azon az elven működik, hogy a megtermékenyülést nem, csak a beágyazódást akadályozza meg, elvből ellenzem, szóval még nem tudom, mi legyen. Most a két gyerek között használtunk egy hüvelykúpot, végülis nem volt annyira gáz, de hosszú távon azért macerás lehet. Bár a semminél jobb, és elég biztonságos.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom: nem tudod hogyan csinaljak a ferfiaknal? En fogamzasgatlot nem akarok szedni, a spiraltol felek, huvelykup es egyebek is hormonalisak szoval nem tudom. Tobb babat egeszen biztosan nem akarunk (nem is tudunk) vallalni!

KépKép
KépKép
tontica

Tonti! Nem tudom pontosan, egy kisebb műtét szerintem.
Ez a hüvelykúp, amit említettem nem hormonális ám!
http://www.egeszsegkalauz.hu/gyogyszer- ... ?tid=12685

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Anyapoc
Rákszűrésre évente el kell menni!!Nagyokosok spórolásból akarnak 2 évet.Most újabban a tüdőszűrést is 2 évente propagálják,hát csesszék meg! :evil: Azt is évente kell.
Ja még szűrés,aki esetleg rizikófaktorral rendelkezik (pl HPV)annak "jobb helyeken" félévente megcsinálják.
SZTK,vagy magándoki tök mindegy ennél a vizsgálatnál.Menj nyugodtan az állami intézménybe! :lol:
Abortusz:Mást megértek,ha megcsináltatja,magammal meg nem vagyok elnéző.Még tegnap is a kisfiunkont filoztam,hogy talaán jobb lett volna mégis megvárni amíg a természet befejezi?!Jajj,nagyon nehéz ez!Örök életemben kísérteni fog! :cry:
Apa díjának utolsó részét én sem értem! :oops:

Tontica

Mi sem akarunk már több babát (bár apa néha felveti,de sztem csak addig míg meg nem születik mano)Én fogigátlót akarok szedni.A spiráltól nagyon óckodom.Ez vmi ősi rettegés,vagy mit tudom én. :oops: Elköttetni nem akarom,mert ki tudja még mi lesz pár év múlva.(lehet mégis meggondolom magam)A helyi szereket meg apa nem díjazza. :oops: Na meg a PCO-nak külön jó a fogigátló.

Szirom
Hát sosem voltunk túl jóban anyuval.Pont azért mert őrá sosem lehet számítani. :( A gyereket is biztosabb a dadára bízni,mert ő jön.(igaz fizetek neki,de ez mindegy ha kell)
Jövő hétre meg is kérem,hogy jöjjön el,míg dokihoz megyek-mármint a dadust.

Bali
Melyik gyerek hónaljában van csomó??Én mikor úgy 5.-es voltam,folyton előjöt egy fájdalmas göb a hónaljamban.Aztán elmúlt,ahogy serdültem. :wink: Biztosan vmi jó kis fertőzést szerdhettem össze,bár mamáék szt "növőgörcsöm" volt. Kép Ez ilyen népi megfigyelés lehet ,hogy ebben a korban gyakori,és veszélytelen,biztosna van sok más gyereknek is. :wink:

Ancsa vajon mikor fog tesztelni???

Athiz pedig tuti szül!Itt más nem lehet!Drukk Athiz++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok:)

B.ildi gratulaalok.sok sok boldogsagot az uj jovevenyel:)

athiz,erted nagyon szoritok.

lanyok latom itt nagy szakertok vannak.Volt mar kozuletek valaki mellrakszuresen?Mit csinalnak olyankor?
Lesz itt a faluban valami szuresfele,a parom se tudta megmondani mi,csak az egyik ismerose szolt hogy fel lehet iratkozni.Gondoltam elmegyek,mi vesztenivalom van.ingyenes,es nem kell honapokat varni mint a korhazban,plusz ugyse voltam meg ilyenen.
Azt rontgennel csinaljak?taperolas?vagy mi?
a ferjem csak anyit mondott hogy cicivel kapcsolatos :lol:

Kép
monyo83

Sziasztok!

Tontica

Én pedig NEM vagyok teljesen abortuszellenes(de ezt itt most nem fejteném ki :wink:).De nem ezen van a lényeg amúgy sem...
Nem is igazán azzal van a baj,hogy segíteni akarnak és hogy más országokban működik,de nálunk NEM 2 vagy több gyerek után akarják ezt bevezetni,hanem már a 2. gyereknél,ami szt nem egészséges.
Mindettől függetlenül,aki vállalja az ezzel járó macerát(mert azért egy mesterséges megtermékenyítés,ha csak inszemináció is nem egyszerű dolog),az tegye.Ha esetleg még sem úgy jön össze a dolog,akkor na puff....Egyébként meg ugye nem is kell nekünk ebben megegyezni :wink:...csak én megértem azok felháborodását,akik _egyáltalán_ gyerekre vágynak és nem biztos hogy lehet,nem éppen MÁS nemű gyerekre....Bár gondolom,ez azért nem lenne TB támogatott :D:D:D!
Az elköttetés pasiknál úgy működik,hogy kisműtéttel az ondóvezetékeket kötik el.Kb uolyan bevatkozás,mint a nőknél és persze végleges.Csak a pasik nem díjazzák,mert valahogy félnek szt,hogy a férfiasságuk sérül :D!
Nekünk az óvszer teljesen bevált,előfordul,hogy nem mindig használjuk,mondjuk közvetlen mensi után,így mindenkinek jó :).Egyébként azt mondják, a mai fogamzásgátló tablettákban már igen minimális a hormontartalom.Amúgy van erről egy topik valahol :roll:....
Amúgy van még pesszárium,amit esetleg ki lehet egészíteni spermaölő zselével,de hát egyébként az egyetlen 100%-os módszer az,ha nincs szex :D:D:D!

Szirom

Ahh,akkor megint beletrafáltam :D!

Kriszti

OK,akkor évente :).Csak olyan hamar elmegy 1 év :?.... Csak azon kapom magam,hogy megint nem voltam.... Az az igazság,hogy itt nem is tudják,hogy én fertőzött voltam,az még Szegeden történt,de akkor nem csinált a doki belőle ügyet.Minden esetre majd most fogom említeni és megmondják,mi legyen.
Tüdőszűrésre én évente járok :shock: .Amúgy talán jobb 2 évente is,mint egyáltalán nem... :?
Ancsa 5 nappal van túl a beültin :wink:!Legalább is így olvastam a tickerén... :roll:

Na megyünk a védőnőcihez,megméretem Villőt.Egyébként Bulcsú helyett megyek 5 éves státuszvizsgálatra :D:D:D!

Pusz,Athiznak meg drukk,mert tuti szül
:lol: !

anyapoc

Hahó!

Athiz jelentkezhetne igazán... Azt hittem, reggelre lesz info.

Anyapoc! Tudom, hogy kevés a hormontartalom a mai tablettákban, de ha én olyat szedek, akkor semmi kedvem kekszelni, márpedig pont azért szedem, szóval öngól az egész... Úgyhogy nem. Meg egyszer még huszonéves éveim elején volt anyatejem is, amikor abbahagytam az egyiket... Úgyhogy biztos nem fogok szedni semmit, és a hormonos spirállal is gondolom ugyanez van, úgyhogy kár ennyi pénzt kidobni az ablakon, pedig az hosszú távú megoldás lehetne.
Azt a topikot néztem, okosabb nem lettem tőle, és egész másba torkollt a vita ugye :wink:

Okr! Sajnálom, vacak lehet, hogy nem lehet anyudra számítani. Nekem ezzel mázlim van, anyu irtóra rendes, csak hát 150 km-re lakik. De jön bármikor, segít, és mi is mehetünk, mindig nagyon vár minket. Nekünk meg dadus nincs, úgyhogy én viszem Miksát mindenhová, dokihoz is. Fura őket dumálni látni, a doktor volt az első ember, akivel Miksa életében először találkozott :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jo reggelt!

Hat igen Athiz tuti szul de tegnap ota egyfolytaban? :shock: :lol: Nem valaszol az sms-re, nagyon oda lehet szegeny! :( DRUKK, DRUKK, DRUKK ATHIZ!!!

Most Ceniko jon majd! :D

Szirom: koszi az infot, ideig-oraig jo a huvelykup de nekunk valami mas kell majd.

Kriszti: ne ragd ezen Magad, mar nincs ertelme, es gondolj arra ha kivarod hogy a termeszet elvegezze a dolgat meg tobbet szenvedtetek volna es most nem lenne a kislany a pociban ugyhogy jol dontottel fogadd el hogy ennek igy kellett lennie!!! (Az amit nagyon banok hogy nem hagyjak eltemetni a babakat, nem ertem miert! :( )
En bevallom rakszuresen nem is tudom mikor voltam utoljara es a terhessegem alatt sem csinaltak, na majd ha kijonnek elmegyek.

Monyo: hat, nekem fogalmam sincs, nem tudok segiteni!

Anyapoc: na jo, allapodjunk meg abban hogy adjon a magyar allam is inkabb 2500 eurot gyerekenkent es azzal osztokeljen! :lol: Arrol volt szo hogy a 3. gyerek nemet lehet majd megvalasztani nem a 2.-et! Ez is irto nagy kiadas lesz az allamnak!!!
Nem ertem, ha elkotik az ondovezeteket akkor az ondo bentmarad? :shock: En valahogy ugy kepzelem ezt el hogy csak gyullik, gyullik a sok ondo, egyre nagyobb lesz a here aztan felrobban! :lol: :lol: :lol:
A noknek hogyan csinaljak? Amugy azt hallottam vissza lehet csinalni ha utana meggondolja magat az asszony.
Mi az a pesszarium?

KépKép
KépKép
tontica

Ja, Anyapoc koszi a tippet, majd szolok Apanak hogy a legjobb vedekezes az ha nem szexelunk! :lol: Micsoda otlet!!! :lol: Akkor a szomszedasszonynak csinalna gyereket! :mrgreen: (Nekem meg a postas! :lol: )

KépKép
KépKép
tontica

Lehet, hogy Athiz otthon felejtette a telcsijét :?:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

ATHIZNAK MEGADRUKK++++++++++++++++++++++++++++++ :D szerintem is szül :P

Kép
gaby25

Minimaxon megy egy rajzfilm amiben a balna szulni keszulodik, mondja a kis halnak aki segit neki hogy jaj, erzem itt az ido, erre a kis hal: ugyan, minden evben ezt mondod! :mrgreen: Jot rohogtem!!! :lol:

KépKép
KépKép
tontica

ENDRE BABA TEGNAP 6,36-KOR 3700 G-MAL KIBUJT KUCKOJABOL!!!!

Oriasi gratula Athiznak es sok-sok tejcsit!!! :D :D :D Ugy orulok!!!
Athiz tegnap 2 sms-t kuldott nekem keppel de nem kaptam meg! :cry: :( Sajna kulfoldre nem lehet kepet kuldeni igy valakitol kerek szepen egy szamot azt elkuldom Athiznak es arra tudja kuldeni a kepeket!!! Juhuuuuuuuuuuuu! :D

KépKép
KépKép
tontica

Óóóóó, gondoltuk ám! Óriási gratula nekik! :lol: :lol: :lol: :lol:

És mégsem Alen, hanem Endre :lol:

Tonti, én adnék számot szívesen, de nem megyünk vele messzire, mert nem tudom feltölteni a telcsiről a képet a gépre, talán más többet tud segíteni!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

athiz tiszta szivbol gratulalok.sok sok tejcsiket:)vegre.

tonti nalunk is kapnak penzt akik szulnek.komoly 300eurot ami vagy eleg a fogadott orvosnak vagy nem,szoval olyan mintha nem is adnak.
csak a kisebseg jar jol,na azok.... :twisted: viszont ezt is mosdositottak :lol: 4 gyerektol mar nem jar a penz:)

Kép
monyo83

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?