Sziasztok!
Tontica
Én pedig NEM vagyok teljesen abortuszellenes(de ezt itt most nem fejteném ki
).De nem ezen van a lényeg amúgy sem...
Nem is igazán azzal van a baj,hogy segíteni akarnak és hogy más országokban működik,de nálunk NEM 2 vagy több gyerek után akarják ezt bevezetni,hanem már a 2. gyereknél,ami szt nem egészséges.
Mindettől függetlenül,aki vállalja az ezzel járó macerát(mert azért egy mesterséges megtermékenyítés,ha csak inszemináció is nem egyszerű dolog),az tegye.Ha esetleg még sem úgy jön össze a dolog,akkor na puff....Egyébként meg ugye nem is kell nekünk ebben megegyezni
...csak én megértem azok felháborodását,akik _egyáltalán_ gyerekre vágynak és nem biztos hogy lehet,nem éppen MÁS nemű gyerekre....Bár gondolom,ez azért nem lenne TB támogatott
:D:D!
Az elköttetés pasiknál úgy működik,hogy kisműtéttel az ondóvezetékeket kötik el.Kb uolyan bevatkozás,mint a nőknél és persze végleges.Csak a pasik nem díjazzák,mert valahogy félnek szt,hogy a férfiasságuk sérül
!
Nekünk az óvszer teljesen bevált,előfordul,hogy nem mindig használjuk,mondjuk közvetlen mensi után,így mindenkinek jó
.Egyébként azt mondják, a mai fogamzásgátló tablettákban már igen minimális a hormontartalom.Amúgy van erről egy topik valahol
....
Amúgy van még pesszárium,amit esetleg ki lehet egészíteni spermaölő zselével,de hát egyébként az egyetlen 100%-os módszer az,ha nincs szex
Szirom
Ahh,akkor megint beletrafáltam
!
Kriszti
OK,akkor évente
.Csak olyan hamar elmegy 1 év
.... Csak azon kapom magam,hogy megint nem voltam.... Az az igazság,hogy itt nem is tudják,hogy én fertőzött voltam,az még Szegeden történt,de akkor nem csinált a doki belőle ügyet.Minden esetre majd most fogom említeni és megmondják,mi legyen.
Tüdőszűrésre én évente járok
.Amúgy talán jobb 2 évente is,mint egyáltalán nem...
Ancsa 5 nappal van túl a beültin
!Legalább is így olvastam a tickerén...
Na megyünk a védőnőcihez,megméretem Villőt.Egyébként Bulcsú helyett megyek 5 éves státuszvizsgálatra
Pusz,Athiznak meg drukk,mert tuti szül
!