Új privát üzeneted érkezett!

Helló lányok!

Rejo tanulj azért valamit! Pénteken vizsga? Sok sikert! Ügyes leszel!
Gyerekek jönnek a talira?

Szia Kandi!!!
Én is szeretném ha a talin végre megismerhetnélek..több mint egy éve beszélgetünk de nem ismerjük egymást..

Dimet konyhakisasszony,jó búcsúbulit!
Vonalzót nem akarsz?,nehéz követni,hogy mennyi van hátra.

Kavics elképzeltelek :lol: de kb én is így keltem.

Apple nem tudom lapar után maradt e cisztám,vagy ha nem akkor mikor jöttek elő ismét,de mos vannak! 2002 végén volt a laparom,és akkor még birka módjára mentem a dokik szava után,nem tudtam és értettem semmit..
És láttad normál testalkatú vagyok,de a lapar még mensit sem csinált nekem,aztán is norcoluttal volt csak!!
Viszont a met igen!! Már az első pár hónapban is voltak 50 napos ciklusaim most meg 35! :P :P :P

Tegnap a buszmegben láttam egy lányt (19éves és van egy 2éves gyereke..) aki cigizett és mikor a felét elszívta odadta a kb 10éves testvérének :!: azt hittem felrobbanok,hogy lehetnek ilyen idióták? A tesója meg vagányan szívta..

Na jó megyek mert mosok,takarítok,főzök és aztán meló..

Szép napot! mindjárt szombat! :D
Vendég

5 hét..... :!:

annyira undorító tényleg,mikor egy kisbaba-gyerek mellett vki szívja a cigit. de nagyon sokan terhesen is cigiznek..... :?
dimet

Sziasztok!

Az egyik ismerősöm anyukája büszkén mesélte, hogy mindhárom gyerekvárás alkalmával végig dohányzott és semmi bajuk nem lett a gyereknek. Teljesen ledöbbent mindenki, meg sem mertünk szólalni...

Rejo: Én is nagyon szorítok neked péntekre! Sikerülni fog...

Dimet: már csak 5 hét? Te jó ég, hogy szalad az idő...

Apple: Mindjárt olvasom...

Zsizsik: Én viszek fürdőrucit, ha jó lesz az idő és addigra sikerül beszereznem egyet (csúnyán kifogytam a régiből... :D ).

No, megyek dolgozni :(

Kép

Kép
bettica

Csajok nagyon édik vagytok, hogy szurkoltok, eltetettem a vizsgát jövő hét csütörtökre, mert most bukta lett volna. nekem is vannak fizikai korlátaim, nagyon horror anyag.

Kincs jönnek gyerekek, mindkettő. Már nagyon edzenek rá! :wink: :lol:

Kép

Kép
rejo

Sziasztok,

akiről tudok, hogy jön, mert mondta, vagy mert írt nekem pü-t, annak ma reggel elküldtem a tudnivalókat pü-ben. Aki nem kapott híreket, és jön, az légyszi írjon, hogy tudjak üzenni !!
zsizsik

Szia Zsizsik!
Köszi az infókat!!
Képzeljétek férjemnek hétvégén lehet dolgoznia kell,nagyon bánatos vagyok :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Sziasztok!

Csak gyors beugrottam. :)

Nekem a kávé is felkerült a tiltó listámra ismét. Még a tök lájtos nescafé is... :(
Régen is volt ilyen, de most megint nagyon rosszul vagyok tőle. :?
Remegés, bizonytalanság, stb. :oops: És az ebédre is várok már majd egy órája, pedig ha ehetnék, az segítene. :roll:

Mitől lehet ez?

Este még írok!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Sziasztok!

Hű, mennyit írtatok!

Monee, amit leírsz, nem a kávétól van! A vércukorszinted esett le nagyon és attól érzed magad ilyen rosszul - ez a hypozás!
Tűű doki azt javasolta ,hogy ha tudom hogy nem fogok tudni enni, mindig legyen nálam egy kis doboz narancslé ilyen "vészhelyzetre". Remélem, azóta már megérkezett az ebéd és jobban vagy!

Kavics, akkorát röhögtem a farizmod kondicionálásán :lol: :lol: tudom, csúnya dolog kiröhögni a szenvedőt... :oops:

Csipi, szuper az inzulinod! Figyeld meg, jönni fog a zebra is! :wink:

Niki, én is rengeteg pici babát és hatalmas pocakos kismamát látok mostanában! Azért mert erre vagyunk "kihegyezve"?! :shock:

Dimet, már csak 5 hét?! iszonyúan rohan az idő!

Lafim,merre vagy?!

Ginuska?! Ezo?! Bee?! Backa?!

Én még mindig csak barnázom... :evil: Csináltam egy tesztet, csont negatív... Viszont most elkezdtem görcsölni, talán... És mivel már 3 napja "kínlódom", hőm is lent van azóta, csak elmegyek holnap megcsináltatni a 3. napi vérvételt egy kis cukros lötyivel megtuningolva. Szerintetek?!

Kép

Kép
anyoooka

Hát sajnos az események számomra követhetetlenek. :oops: :oops:

Zsizsik
Írtam pü-t!

Kincs
De azért jössz,ugye???

Rejo
Neked drukk megy jövő hét csütörtökre!Azért olyan megnyugtató,mikor az ember el tudja halasztani a vizsgáját :oops: Vagy csak nekem az? :oops:

KépKép

KépKép
okr

Anyoka!

Sajna tuti hogy a kávétól van a hypo. Talán jobban megnyomja a vérnyomásomat és nem tom... de ez régebben is napirenden volt.
Nem mindig, de a kávé gyakran csinálja ezt velem. Pedig a nescafét annyira szeretem! :roll:

Nem jött az ebéd, elcsesztek valamit, viszont hoztam magamnak gyros husit, salátával no meg egy kis sült krumplival megtuningolva, kis kapros és csípős öntettel megbolondítva és olyan jól esett hogy simán meg tudnék még egy adagot enni! :lol: :lol:
Gyrost mindennap tudnék enni! :D

Kérdés:
Minek kell a 3. napon vért vetetni?

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Monee, ha azt mondod hogy a kávétól van, akkor próbáld meg a koffeinmentest! Talán nescafét is lehet kapni olyat! régen én is rosszul voltam a kávétól - nem is iszom azóta - de az nem múlt el ha ettem, ezért gondoltam hogy a vércukrod a ludas! Mert az az érzés is ismerős ám...

Gyros... nyami...

3. napon hormonokat nézetek + még vércukrot és inzulint is.

Kép

Kép
anyoooka

Sziasztok csajok!!!

Csak gyorsan beköszönök, és puszillak banneteket, most nincs időm visszaolvasni :(
Már kezdünk kilábalni a felújításból és a gondokból,(bár anyagi gondunk már nincs, mert nincs miről gondolkodnunk, padlóra tettük magunkat :)
Még kb. két hét és remélem már tudok jönni hozzátok.
Addig is millió puszi mindenkinek.

Ezo
ezoterike

Hypozás: Ma délelőtt én is megtudtam, hogy mi is az :( Reggel nem volt otthon semmi kajcsi, bevettem a bogyót, gondoltam majd munkába jövet vásárolok. Hát jó elfelejtettem... Aztán 10-körül már eléggé rosszul voltam, de benyomtam egy kis cukros tejet és fél óra múlva, mintha mi sem történt volna. Tanultam a dologból és mindig lesz nálam meg otthon is egy kis műzliszelet vagy joghurt...

Gyros... Hmmm.
Holnapi menünek nem rossz :)

Kép

Kép
bettica

Puszika mindenkinek!

Jó talizást...úgy irigyellek benneteket :)

Nálam minden oké, szurik vannak, petikék növögetnek, de még hetek mire zebrás hirrel jövök :wink:

( de azért vagyok, olvasok)

Gina
Vendég

Monee!
Próbáltad már az INKA gabonakávét?
Tutira koffeinmentes és szerintem finom is!!
Sajna a szénhidrát tartalma írtó magas, de úgy is csak két kiskanálnyit használsz belôle egyszerre.
Gyros :D végre egy mediterrán diétás kaja! Az elmúlt napokban annyit írtatok málnás krémesrôl meg egyéb sütikrôl, hogy tegnap vennem kellet egy diétás csokit :oops:

Bettika!
Anyukám végig dohányzott mikor velem terhes volt :evil:
Persze az a vesszôparipája, hogy nem lett semmi bajom. Egyrészrôl nem vagyok benne biztos, hogy nem lett semmi bajom, másrészrôl azt szoktam erre válaszolni, hogy ki tudja milyen lennék, ha nem dohányzott volna (szebb, okosabb :lol: ). Na ezen rendesen megbántódik, de akkor is felelôtlenség volt tôle!!

Apple!
A clostival vigyázz! Három egymás utáni hónapban szedtem, plusz az utolsónál progit is kaptam. Nálam ezek után szabadult el igazán a pokol!! Nagyon rontja az IR-t.

Niki!
Körülöttem mindenki terhesvagy már gyereke van!! Szó szerint!
Majdcsak én is sorrakerülök remélem.

Anyóka!
Hát a nagy szekrénytakarítás után rendesen leeresztettem. Most foghatom a fejem, hogy végzek mindennel mire holnap indulnom kell.

Képzeljétek, szegény barátnôm (akivel nemrég éjjel a szülôszobán voltunk) ismét nem tudja hol fog szülni... ugyanis a MÁV-ot is bezárják.
Most jött ctg-rôl és már mindenki pakolt. Kb. 2hete találta ezt a dokit, elötte 10évig shöph méreis dokija volt, de az ugye keményen fizetôs lett. Érthetôen nem szívesen vált meg tôle. Most meg ez... szerencsére a doki+szülésznô már biztos, szülni meg majd mennek valahova :shock:
lona1

Sziasztok,

gyors bekukk,nem volt időm visszaolvasni :oops: csak a fenti sz-ket és kész vagyok.........bezár a MÁV???????????Jesszus!Nem is mondta a dokim.
Na majd kiderül, mi lesz, megyek úgyis majd 18-án AFP-re.

Elköszönök és egyben jó szórakozást kívánok nektek a talira!!!!!!!

Majd valamikor jövök, amennyiben nem kapok tüdőgyulladást a Balcsiin, jöhetett volna később is a hideg :twisted: !
Aki bármelyik táblában kér módosítást, pübe írja!!!!!!!!!!

Legyetek jók!!!!!!!!

És Gina, neked nagyon nagy drukk!
Vendég

Jajj Lafi!
Ha tudom, hogy érdekelt vagy nem írok semmit! Nehogy felizgasd magad!!
Talán azért nem szólt a doki, mert még ô sem tud semmi biztosat...
lona1

lafi, jó pihenést, kár, hogy nem jössz szombaton. kíváncsi lettem volna a pocakodra!!!
de jó pihit, és a hideg még 2 napig lesz, aztán jön a hőség megint.
dimet

Dimet, pocak???Az egy tehén hasa!!!!!!!! :wink: Na jó, nem vészes, de a hasamon nem látszik a -10 kiló, mert már ott tartok!
Megint lement egy kiló!!!!!!! :D :shock:

Lona, nem gond, hogy elmondtad, előbb-utóbb úgyis kiderül, mi lesz, a dokimat úgyis követem, tök mindegy, hol lesz ő, csak hihetetlen, hogy még mindig nem tudják, mi lesz a kórházzal! :evil:
Vendég

lafi, azért arra figyelj oda, hogy ne fogyókúrázz, hanem diétázz!!!! ugye nem éhezel sosem??
de ügyi vagy ám a 10 kilóval.
én elég sok plusszot döngetek...a combomról lesz mit ledolgozni majd :D sebaj, kell a kihívás. csak a gyerkőc rendben legyen!!
ja, a vérvételem, vizelet eredményem tökéletes. vasat sem kell szednem. fehérje sincs a pisimben. szerencsére. cukrom is jóóóó. ezeket most a háziorvos kérte, csak kíváncsiságból. tök lelkes a csaj.
kivasaltam. most,hogy hűvösebb van, nem is volt szenvedés.
dimet

Nem fogyókúrázom!Diétázom, pontosabban ch-diétázom és gondolom, ez dob nagyot a kilókon.Mert nagyon figyelem, hogy az Andi által előírt ch-adag meglegyen, de se több, se kevesebb.
Nem is vagyok éhes egyáltalán, ez pont elég, amennyit eszek, sztem.

Énnekem még most sem lenne kedvem vasalni, nem is volt.... :oops: inkább két összepakolás között alukáltam.
Vendég

Sziasztok!

Csak gyors bekukk. Elszomorítottak. Ma közölte velünk apósom, hogy szombaton jön hétvégére a sógórnőm 2 gyereke :evil: Most erre mit lehet mondani? Meg sem kérdeztek minket csak leszervezték. Nagyon morci vagyok. Sajna nem tudok menni a talira... :( Pedig annyira annyira beleéltem magam. :( :(
Apple, ne haragudj! :(

Megyek, be ülök a kádba és lehiggadok...
Pusza

Kép

Kép
bettica

tukorviz: nem volt D-vitamin kúrám, de a dokim a leleteimből valami olyasmit mondott, hogy nem rosszak az eredményeim. Nekem akkor az jött le, hogy nem használna, de ha nem jön össze a clostyzás, akkor majd megkérdezem.

lafead: én úgy tudom, hogy nem szünik meg a MÁV, csak átépítik, felújítják. Viszont a mávos topicban azt írták, hogy az összevonások után nem sok mávos sokira tartanak igényt :( az én dokim is mávos, de a jövő héten majd kiderül, hogy marad-e.
vicky79
Budapest III. kerület

tukorviz: ja és lemaradt, hogy szigorú orvosi felügyelet mellett lehet csak csinálni.

Megvan a béka! :D
vicky79
Budapest III. kerület

bettica, 1-2 órárasem tudsz elszabadulni??? monddd, hogy már régóta lebezsélt találkád van!!

holnap megyünk szegedre. a doktori avatás lesz :) remélem nem szülök meg közben :lol:
dimet

Sziasztok!

Bevallom, h nehezen olvastalak benneteket végig, emrt fáradok.... :oops:

Kavics!
Tudtam, h vkinek megmozgatja a fantáziáját a pasim!!! :lol: :lol: Majd megadom a számát, jó?

Vicky!
Örülök, h meglett a brekusz!!!!

Voltam vérvételen és bevallom, a kortizolt, meg egyebeket nem nézettem meg (progit igen). Mert elfelejtettem bevinni a papírt, amire felírtam... :oops:

babszika

Sziasztok!

Lányok, nagyon szépen köszönöm, h leírtátok a véleményeteket. Műtétre nem szánom rá magam egy doki véleménye alapján. Sőt én azt vettem ki belőle, h ő előszeretettel műti az emberkéket. Na meg ami nem volt szimpi, mi az, h a met nem ad oki kezelést :twisted: :!: :!:
Meg a másik, h HSGén nem látta a cisztákat? Folyton, még a férjemnek is azt hajtogatta milyen szép vagyok belülről. Az is lehet, h én tudom rosszul, h HSGén a cisztákat nem is lehet látni?

Bettica, semmi gond! De sajnálom, h nem jössz! Szerintem is mondd azt amit Dimet írd, h neked nagyon fontos előre lebeszélt talid van!

Lafi, kellemes pihenést és érezzétek jól magatokat!

Csajok, én is mindenfele terheseket látok. Sőt olyanokat akik vagy ikreket várnak, vagy ikreket tolnak a kocsiban. Én is mindig elgondolkodom vajon ezek is PCOsok lehettek.

Anyooka! megkérdezhetem mióta metezel? Volt már korábban is, h ilyen nehezen jött meg? Én még nagyon reménykedem benned!

Gina, csak jöjjön az zebrás jó hír!

Gyros? szabad azt nekünk enni :?:

Kép
apple

Sziasztok, jó reggelt!

Várom a talit, Zsizsik, megkaptam az üzit, és nem lesz gond az odatalálással.

Valszeg olyan 11 és dél között érkezünk, ha nem gond, előtte a Camponában lenne egy kis elintézni valónk, és csak 9-re fogunk tudni odamenni. De sietünk ahogy tudunk, viszünk fürdőrucit is!
És viszem a Sangriat!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!
Jó reggelt!

Mona!
Amikor isszátok a Sangriát, azért gondoljatok majd a szegény, dolgozó és közben izzadó munkás emberekre is.... pl. rám :lol: :lol: (most jól megsajnáltatom magam) :lol: :wink:

babszika

Hi!
Lafi!
Kellemes pihenést!

Tyche!
Mi újság? Hogy vagy?

Apple!
Nem kizárt, h az a bajuk az ikreket toló nőknek, de lehet, h még rosszabb a helyzetük (egyik fél sem mükszik jól).

Képzeljétek:...
Nekem elmúlt a hányingerem! Kedden megyek AFP-re. :)

Kép
lara26

Lara!
De jó! És kihez küldted a rókát?? Várunk rá egy páran :lol: :wink:
(azért remélem, h lekopogad, ehogy visszamenjen hozzád rókamama)

babszika

Babszika!!!
Mindenképpen gondolunk Rátok is!!! Sajnálom, hogy nem jössz..... :(:(:(:( :cry: :cry: :cry:

Lara!!!
Szívemből örvendek a hányinger elmúltának, emlékszem még rá, milyen boldog voltam, hogy elmúlt! Aztán ficánkolást érzel-e már??? És figyi!!! Dobj már fel egy poci fotót! Olyan régen láttuk már a gömbölyűségedet!! Okés????
Vendég

Mona!
Látod, mondtam én, h megsajnáltatom magam :lol:
Komolyan: köszi és remélem, h a legközelebbin már én is ott lehetek! :wink:

babszika

Csajok!
Ma megyek diabéteszes dokkerhez, drukkoljatok, h végre kezemben lengyen ma a recept :roll:

babszika

Babszika!
Önző állat leszek! Sorstársaimnak küldöm !!! Valaki csak bevállalja. UGYE???
:D

Monácska!
Még korai lenne éreznek. Szóval még egyenlőre nem érzek ficánkolást.
A kép kicsit béna lesz, mert egyedül kreáltam. Jó ferde mi? Kép :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
lara26

Lara!
:lol:
És sztem nincs gond a képpel. Nagyon kis ari a pocid!

babszika

éreznek= éreznem :lol: :lol:

Kép
lara26

Na, lépek, mert ledob a net...
Legyen nagyon szép napotok!

babszika

Én körül a 16. héten már éreztem a buborékolást, kis bizonytalan simizéseket belülről, csak ezért kérdeztem!
Nagyon formás pocid van!!!!!

Azért azt látnotok kellett volna, ahogy eltekertem a fejem csutkára, kattanásig, és közben vigyorogtam mint a vadalma
Vendég

Mona!
Én még csak a 15. héten vagyok :lol: Akkor már nincs sok vissza. :D
De jó!!!

Kép
lara26

Sziasztok lányok!

Ősidők óta nem jártam itt... :cry: A héten utolsókat rúgom a melóhelyen, aztán már lesz több energiám, s ígérem ismét aktív topiktag leszek.

Lara én már 15. héten éreztem hogy valaki ficánkol. :lol: Úgy gondolom, hogy ez egyén függő, hogy ki, mikor érzi. Meg hát első babanál később érzi az ember állítólag. :roll:

Ahányszor voltam dokinál annyiszor voltam átütemezve. :lol: Jelen állás szerint 23+6-on vagyunk. Jövő kedden megyek dokihoz, akkor majd írok Lafi neked, hogy most hogy is állunk.

Gergőm lesz. :lol:

Eddig a jó hírek. A rossz, hogy sz...r lett a terheléses vérvételem. Szinte biztos voltam benne. Sódiéta mellett nem lehet tartani a GI-t. 4,3 lett az éhgyomrim, s 9,8 a terhelésesem. Kedden várom az "ítéletet". Jah! Mindezt 3*425-ös Adimet mellett.......

Jó sok ismeretlen ismerős (new) lány van itt már! Üdv nektek!

Dimet 5 hét??!! Aahhh!... :lol:

Nah eltipegek melózni.

További szép napot mindenkinek!

Bee
beebeey

Bee gratulálok a kisfiadhoz!!!!!

lafi tényleg nagyon igaz amit Rambóka mond, ne menjünk el mellette, ez úgy van, hogy gyed, sőt még gyes alatt is gyűlnek a szabijaid, és az utána még egyben odaadják. Szóval én úgy számítom, hogy 3 év után még kb. fél év itthonlétem lesz teljes fizetéssel!!!!

Akkor elmehetnél most táppénzre, és nem kéne visszajönnöd sem ide gyakorlatilag, csak szabin lennél a gyed/gyes után. Ez nem jó így neked?

Kép

Kép
rejo

Rejo!
Ez a szabadság csak közalkalmazottaknak jár? Ebben az évben még nem vettem ki egy szabit sem, orvosom javaslatára már tp-n vagyok + a munkahelyi körülmények miatt is (stressz).

Kép
lara26

rejo: sajna ha jól tudom max. 1,5 évnyi szabi jár 1-1 gyerekes otthonlét után :( (ez egy átlag embernél max. 2 hónap extra otthonlét)... utána persze teherbe lehet esni - akkor táppénz de érdemes előtte egy TB szakértővel is konzultálni mert különben lehet, hogy minimálgyedre kényszerül az ember... (nekem is ezért kell sietnem a 2. gyerkőccel... mert ha nem jön össze mondjuk 1,5 éven belül akkor vissza kell mennem dolgozni és akkor ott kell egy olyan naptári év ahol min. 180 napig normális a fizum ami után majd később a gyedet és a tgyást kapom...) (ezt azért nem kéne elbagatelizálni ha valakinek nincs egy hiperszuper-jól kereső férje és mondjuk lakáshitele is van :) Ha az ember a szabikat kiveszi akkor az lehet, hogy bekavar a következő gyedbe és tgyásba... (attól függ, előtte mennyit kapott az ember)

Skacok, ha CH-szegény gabonakávé kell akkor vagy biobolt (tönkölykávé) vagy Nestlé Caro. A Caro sajna itthon nem kapható, de Ausztriában igen, ha valakinek jár arrafelé ismerőse akkor hozasson vele... (én is ezt iszogatom, ízre tök olyan mint a kávé)
Vendég

csakegy nekem bent a munkahelyemen mondták, hogy ha három évig itthon maradok, akkor kb. fél év szabim fog összegyűlni a 3 év alatt, sőt asszem már két év alatt is, mert mondták, hogy nálunk sokan gyed után nem mennek gyesre, mert az kevés, hanem, gyed után az összegyűlt szabikat veszik ki, (amire fél évet mondtask kb.) és úgy jön a következő baba ill táppénz.

ezek a szabik jó értelemben kavarnak be a következő Gyed kiszámolásánál, mert ilyenkor teljes fizetést kapunk, és jól megnyomja a jövedelmet abban az évben, és általában meg szokott lenni szabiból így a 180 nap, tehát újra ugyanaz lesz a gyed.

mindez csak akkor működik, ha nem minimálbérre vagy bejelentve, és zsebbe kapod a lóvé nagy részét feketén, hanem rendes összegre be vagy jelentve, és fizetik utánad a járulékokat.

Lara sztem ez a szabadságolós dolog mindenkire vonatkozik, de nem vagyok benne biztos, de a munkáltató nem tarthat vissza szabit, azt a munkavállaónak ki kell vennie az adott évben. és most már átvinni sem lehet a másik évre, csak gyes/gyed alatt lehet "gyűjtögetni".

de kérj felvilágosítást a Tb-től, mindent elmondanak részletesen, pécsen tudok is neked főmuksi telószámát adni TB-től, aki ért ilyenekhez.

Kép

Kép
rejo

Sziasztok!

Most őszintén csajok, ki jön Zsizsikhez?

Kincs ugye jössz??? Kérlek szépen, fogjatok össze Krisztával és gyertek. Kép

Én Őbánya kispestig megyek és Mniki fog vinni. :)

Kandikám!
Borzasztóan sajnálom, hogy nem jössz. :( És azt sem értem, hogy miért érzed, hogy kilógsz. :(

Lara!
Egész csinos kis pocakod van. :)
Az enyém is kb. ekkora. Főleg, hogy most betekertem egy negyed dinnyét! Kép

Dimet!
Gratulálok! Remélem ma nem szültél meg! :wink:

Cuppp, most ennyi "futtya" :lol:

Ma nagyon zsúfolt du-om van.
Vendég

Sziasztok !

Lara, szépen növekszik már a pocid, a mozgásokat is biztosan érezni fogod rövidesen :)
A biztosítást tegnap nem tudtam megnézni, de nem felejtettem el !

Bee, gratulálok Gergőhöz ! Szerintem ch diétával kordában fogod tudni tartani a vércukrot, inzulint, csak mihamarabb el kell kezdeni.
Lehet konzultálnod kéne Lafival..

Csajok, én teljesen kész vagyok.. Éjjel 2x hánytam, úgyhogy most már biztos, hogy a tejet nem bírja a metformin. Mondjuk hülye voltam, mert vacsira szalonnát, tepertőt ettem, 1 pohár tejet és 1pohár kakaót tejszínhabbal (aki tud élni.. :mrgreen: ). Bevettem utána a 2 antibiotikumot + metformint.
4 órára rá felébredtem, hogy piszok szarul vagyok, rá 2 órára jöttek is a kisrókák :evil: szóval össz vissz 2,5 órát aludtam :?

Most meg már több, mint 1 órája remegek, olyan, mintha folyamatosna hypoznék :roll: Vajon ezt nem az AB csinálja ?
Már csak 1,5 nap van a gyógyszerből, de tuti, ha megint + lesz a helicom, nem vagyok hajlandó bevenni a gyógyszert :evil:

a csúcs, pedig az, hogy a bal petefészkem szó szerint le akar szakadni.

Imádom magam :x

mniki

Sziasztok csajócák,

Bee, gratula a kisfiúhoz...! :lol: :lol: Viszont ez a cukor dolog, a fene enné meg, azért csak majdnem mindenkinek van problémája a cukorral terhesség alatt.... :twisted: Nemhiába vagyunk PCO-sok...

Lara, nagyon helyes a pocid !

Lafika, érezzétek nagyon jól magatokat, várunk vissza !!

Dimet, nem is tudtam ,hogy holnap mész a diplomáért, majd mesélj, milyen volt !!

Mindenki terhes anyákat lát..... én is. :shock: :shock: Egyik nap egyedül voltam bevásárolni, és CSAK terheseket és kisbabásokat láttam. Aztán eltört a mécses. Ott, a Sparban. :? :cry: Arra gondoltam, hogy most lenne másfél éves a kisfiam, és egyszerűen nem tudom megértenim, és soha nem is fogom, hogy miért történt meg velünk ez a tragédia... :cry: Már totyogna, kezdene dumálni... jaj, csajok, nehéz az élet néha... Bocs az offért.

Bettica, sajnálom, ha tényleg nem tudnál jönni, de osztom az előttem szólók véleményét, azért néhány óra szabadság neked is jár, főleg, hogy hosszú hetek óta szervezzük a bulit.....

Monácska, várlak !! :lol:

Képzeljétek, Tűű doki asszisztense, Terka EGY TÜNDÉR. Csupa nagy betűvel. Írtam kb 1 hete, hogy többszöri próbálkozásra sem tudtam tőle időpontot kérni Mészáros dokihoz, mert a doki nem adta meg a szabadságának időpontját, szegény Terka csak állandóan azt mondta: hívjon pár nap múlva. No, én egyi dő után nem hívtam többet. Erre tegnap felhívott ő, és megadta a doki mobil számát.... Annyira meglepődtem, és nagyon jól esett a dolog, komolyan, Tűű doki és a kollégái mind-mind rendkívül kedves és zseniális emberek !!!
zsizsik

Rejo!
Köszi!!!
Akkor így már más, megkérdezem. Azt tudtam, h nem lehet átvinni a következő évre szabit. Év vége felé kiveszem a szabikat (kemény 22 nap).

Kavics!
Aranyos vagy!! :lol: :D Én is nagy dinnyepusztító vagyok! :lol:

Kép
lara26

Sziasztok!

Lara: Tényleg szép pocid van :)

Dimet, Lafi: Ti nem tesztek fel egy pocis képet? Naaaaa, légyszi :)

Bee: Gratula kis Gáborhoz ;)

Meglátom, hogy mennyire lesznek elevenek a gyerkőcök és ha ebéd után eléggé ki lesznek fáradva, akkor kocsiba ülök és megyek. Páromat nem szívesen hagynám ott a gyerekekkel, mert ő dolgozni akar otthon, így neki nem lenne jó, ha a porontyok ott lábatlankodnának... Meglátom majd, remélem valahogy összejön a dolog.

Én is el dolgozni, pussza nektek!

Kép

Kép
bettica

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?