Sziasztok csajócák,
Bee, gratula a kisfiúhoz...!
Viszont ez a cukor dolog, a fene enné meg, azért csak majdnem mindenkinek van problémája a cukorral terhesség alatt....
Nemhiába vagyunk PCO-sok...
Lara, nagyon helyes a pocid !
Lafika, érezzétek nagyon jól magatokat, várunk vissza !!
Dimet, nem is tudtam ,hogy holnap mész a diplomáért, majd mesélj, milyen volt !!
Mindenki terhes anyákat lát..... én is.
Egyik nap egyedül voltam bevásárolni, és CSAK terheseket és kisbabásokat láttam. Aztán eltört a mécses. Ott, a Sparban.
Arra gondoltam, hogy most lenne másfél éves a kisfiam, és egyszerűen nem tudom megértenim, és soha nem is fogom, hogy miért történt meg velünk ez a tragédia...
Már totyogna, kezdene dumálni... jaj, csajok, nehéz az élet néha... Bocs az offért.
Bettica, sajnálom, ha tényleg nem tudnál jönni, de osztom az előttem szólók véleményét, azért néhány óra szabadság neked is jár, főleg, hogy hosszú hetek óta szervezzük a bulit.....
Monácska, várlak !!
Képzeljétek, Tűű doki asszisztense, Terka EGY TÜNDÉR. Csupa nagy betűvel. Írtam kb 1 hete, hogy többszöri próbálkozásra sem tudtam tőle időpontot kérni Mészáros dokihoz, mert a doki nem adta meg a szabadságának időpontját, szegény Terka csak állandóan azt mondta: hívjon pár nap múlva. No, én egyi dő után nem hívtam többet. Erre tegnap felhívott ő, és megadta a doki mobil számát.... Annyira meglepődtem, és nagyon jól esett a dolog, komolyan, Tűű doki és a kollégái mind-mind rendkívül kedves és zseniális emberek !!!