Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Pár hónapja nagyon jó recepteket/torta, babás/ olvastam valakinek a honlapján. Keresem, de nem találom.
Légyszíves áruljátok el, hogy kinél és hol találom!

Köszi

Shane
Shane

Sziasztok!

Marti!
Sikerult vegre visszaolvasnom a lemaradasom Kép Es olvastam az UH-drol. Szegeny de meg kinoztak Kép, orulok, hogy minden rendben (miert is ne lenne), es hogy meg mindig kislany Kép Vigyi magatokra!

Dzsili!
DE JO! Ugy orulok, hogy osszejott minden ugy ahogy kellett (sajnos a sok buktatoert), es vegre tietek a haz. KépKépKép
Fulbevalo ugyileg, mi a nagyobbik lanyunknak hat honapos koraban berakattuk, szerencsere nem volt vele semmi gond, sosem piszkalta. Neki doki neni rakta be szep steril korulmenyek kozott, ezt azert irom, hogy ertheto legyen miert is nem kap Madike. Az egyik ok, hogy itt kint nem orvos rakja be neki, hanem a bevasarlo kozpontokban levo kis uzletekben. Nem tul bizalom gerjeszto. Kép Igy egybol lemondtunk rola, a masik ok, hogy olvastam es hallottam par dolgot, amit el is hiszek meg nem is. Es ezek utan ugy dontottunk megvarjuk meg o ugy dont, hogy neki is kell olyan.

Andi!
Jobbulast neked! Sok gyogyKépKépKépKép

Zafi!
Rekanak sok gyogyKépKépKépKép

Gorsi!
Petinek sok gyogyKépKépKépKép

Agci!
Orulok, hogy jol vagytok. Jo hogy jelentkeztel Kép

Mupi mami!
En is udvozollek kozottunk Kép

Lina!
Gratula a vizsgadhoz!

Cory!
Vizsgatanitas Kép Drukk a kovetkezo alkalomra.
Balu nagyon ugyes, hogy kanallal eszik.

Szila!
De jo sokat beszel Hanga Kép

Danimama!
Nalunk most a 12 honapos oltasok a : MMR es a baranyhimlo volt, a 15 es 18 honapos oltasok a kovetkezoek lesznek: Dtap, Hib, Szabin csepp, hogy melyiket adja be a 15 honapos oltas alkalmaval es melyiket a 18 honapos oltas alkalmaval az meg nem tudom. Csak azt hogy mind a ket alkalommal fog oltast kapni Kép
Ti csak magyarul beszeltek Danival?
Nagyon fincsinek tunik ez a babankenyer recept, holnap lehet hogy ki is probalom Kép

Bogancsi!
Szegeny Tomi Kép Tenyleg egy hos.
Remeljuk most mar nem lesz tobb szemolcs szegenyken es hasznalni fog neki minden.
De jo, hogy szimpatikus a doktorno Kép
Nem tudom hogy milyen a gyermekgriz otthon, de az ittenit lehet tapszerrel, lehet vizzel, lehet gyumolcslevel, lehet tejjel kesziteni. Teljesen baba-mama fuggo a dolog. En van hogy gyumolcslevel, van hogy kis tapszerrel, van hogy vizzel keszitem es rakok egy csopp kakaot izesitesnek bele.

Nalunk szerencsere csak vasarnap lesz idoatallitas Kép Mi egy hetet csuszunk, de a visszallitas mindig megegyezik az europaival.

Mostanaban nagyon porog a topik Kép ami nagyon jo, de sajna nem mindig tudok naprakesz lenni, mert nalunk nagyon jo most az ido es amikor csak lehet kint vagyunk. Mikor meg itthon vagyunk, akkor meg lassan keszulodunk a barataink erkezesere. Jovo vasarnap jon ket jobaratunk, akik nalunk toltenek majd negy hetet. Most kicsit at kell rendezni par dolgot, hogy mindenkinek kenyelmes legyen. Igy ugy nez ki, hogy jovo vasarnaptol eltunok egy honapra, de nem megyek el vegleg. Megprobalok majd akkor is olvasgatni, de irni nem hiszem hogy lesz idom.

Madike is allandoan setal amikor kint vagyunk, o sem szereti ha fogom a kezecskejet, o mar nagy lany, ugy gondolja. Kép
Ma este furdetes utan, torolkozes kozben nagyokat kacagott es igy sikeresen felfedeztuk a 11. fogacsit Kép jobb felul.
Es mar o is tud par szot mondani, sot mikor mondtam ma hogy par perc es megyunk pa'pa' a noveredert a suliba, o bement a gardrobszobaba, lerangadta az egyik vallfarol a bluzomat es hozta nekem es kozben mondta hogy pa'pa'. Kép

Mar megint kesz regenyt irtam,
ideje masnak a helyet atadni,
puszi,
Andysj
andysj

Shane!

Szerintem [url=http://www.hanga.ngo.hu/receptek.html" TARGET="_top]Szila honlapjára[/url] gondolsz

Szilvi
sztigris

Sziasztok!
Egy gyors kerdes erejeig 'ugrottam' be.
Amikor elkezdtetek mosni a babatok fogat fogkefevel hogy kezdtetek hozza? Mi most akartuk elkezdeni es Dani ugy szoritja ossze a szajat, hogy alig tudom kinyitni; de az hogy beferjen a fogkefe... ? gondolom, nem is eroltetni kellene, de hogy kezdjek hozza?
Minden otletet elore is koszonok!
Sziasztok!
Danimama

ui: ugye jol tudom, hgoy amig nem tud kopni addig vizzel kell mosni (bar lattam babaknak valo nem fluorid tartalmu fogkremet.... )
danimama

Szilvi!
KépKép kösziKép

Ja, tegnap még azt akartam kérdezni, hogy javasolta vki a Calcimusc kúrát, hátha az segít a fogzási fájdalmakon. Kálcium utánpótlás, talán könnyebben jön ki a fog, és nyugodtabb az éjszaka. Állítólag. Ti hallottatok errõl valamit?

Szila
Szila

Sziasztok!

Még mindig nem tudtam elolvasni és valószínûleg nem is lesz rá energiám, mert amikor netközelben vagyok, másra kell vadásznom sajnos.

Dzsili!
Én mostmár bánom, hogy Sára fülét nem szúrattuk ki idõben. A múltkor láttam egy tündéri kislányt, akinek kivillant a fülbevalója. Rögtön eszembe jutott, hogy az esetek többségében kisfiúnak nézik a lányom. Igaz engem még fülbevalóval is annak néztek... Kép (Én is azért kaptam, hátha...Kép)

És akkor bele a közepibe...

Annyira szerettem volna veletek találkozni amíg otthon voltunk, de ...
És nincs annyi idõm és helyem, hogy ide mindent leírjak. Az utolsó nap lélekszakadva hívtam a doktornéninket, hogy mennyire fontos az a státuszvizsgálat, mert holnap utazunk. Hát ennyire.

Volt egyjócsomó dolgom, meg nem tudtam mindig leadni a gyerekeket, párszor lesre futtattak és orvostól orvosig járkáltam.

És itt szeretném a segítségeteket kérni, ha lehet és tudtok. Mert azt hiszem sz*rban vagyok. A nõgyógyim - az én kérésemre - kenetet vett és kiderült, amit már régóta sejtek: candida. Ez kb. 3 órával az indulás elõtt realizálódott bennem, így nem tudtam felkészülni, könyveket venni, stb. A neten próbálkoztam már, de még viszonylag kevés sikerrel. Azt tudom, hogy mit ehetek és mit nem. Egyébként évek óta így élek magamtól is. Mintha a szervezetem tudta volna, mi a jó neki. Azt nem tudom, és ettõl kicsit félek, hogy mennyire okoz(hat) gondot. Majdnem biztos, hogy Sárám születése után kezdtek úrrá lenni a kis aranyosok, és most rátett egy lapáttal, hogy egy ideje használok lisztet és eszem kenyeret is. Meg csokikat...

Szóval, ha esetleg lenne ismerõsötök, akitõl tanácsot kérhetnék, recepteket vagy csak a bizonytalanságom tudná megszüntetni, akkor nagyon megköszönném. Egy kicsit megijesztett, hogy mennyire meg tudja viselni az embert ez a gomba, ha nem figyelek oda rá. Remélem igaza lesz a dokinak és elég lesz a gyógyszerkúra, meg az étkezési szokások megváltoztatása! Ugyanakkor azt olvastam, hogy ált. van egy alapbaj, amit kezelni kell és utána kell járni, mi is az. Ezt én csak a nyáron tudom megtenni, addig meg nem szeretnék szorongani. Kép

ui.: Ugye köztünk marad? Kép

Örültök, hogy visszajöttem nyavalyogni? Kép

Egyszer talán visszatalálok...

Solya, a nekikeseredett
solya

Szilvi!Vegyél a picinek Protexi Restore-t.A Kismamában szokták reklámozni.A Mupinál bevállt.Újraépiti a gyomor bélflóráját.Szerintem nagyon szuper csak kicsit drága, 45oo ft körül van.Mupi Mami
inyiz

Sziasztok!

Mupi mami
Üdv köztünk!Kép
Remélhetõleg már nem lesz rá szükség, de azért köszi a tippet.

Szila
Az a bolt az. Ezek szerint ismered?
A Nestlét én már nem gyûjtöm, max. elõke jönne ki belõle, az meg nem kell.

Danimama
Köszi a gyógyokat!Kép Pertivel kapcsolatban inkább nem akarok elkiabálni semmit, de kezd huncutkodni, ami jó jel.Kép
A tanfolyammal nem kapok képesítést, ahhoz egy pár órás kiegészítõre kell járni és úgy levizsgázni, persze extra pénzért. Mindenesetre azt hiszem nem drágább így sem az egész, mintha rendes suliban csinálnám végig.. A vizsga meg ugyanaz, ugyanott.

Bogancsi
Ez jól hangzik, remélem tényleg bejön az új kúra.Kép

Szilvi
Rémes lehetett ezen végigmenni egy ilyen pici babával.Kép

Andysj
Köszi neked is a gyógyot!Kép

Solya
Jó újra olvasni rólatok, igaz az utóbbira ez nem mondható el. Sajnos errõl semmit sem tudok. Én azt hittem, hogy ez eseti dolog, nem állandósuló betegség.

Már tegnap is akartam írni, hogy el vagyok ájulva a gyerkõcöktõl, hogy milyen ügyesek. Nálunk nem nagyon van változás, bár mintha motyogna az orra alá a kölyök.Kép

Üdv: Gorsi
gorsi

SZiasztok!

Bogancsi! Örülök, hogy használ a tapasz! Kép A férjed idegenkedésére meg csak annyit, hogy ha nálunk itthon csak az mûködne, aminek én értem a mûködési mechanizmusát ...háááát... eléggé szegényes lenne a háztartásunk KépKépKép Az, hogy nem lenne szgépünk, TV-nk, rádiónk, mikrónk, stb - de még áramunk sem! Kép Sõt, ha jobban belegondolok, gyerekünk sem, mert az öröklõdéstan sem megy annyira Kép KépKépKép Nekem egyébként a tapaszt néhány éve egy reumatológus szakorvos ajánlotta, azóta használom - ha épp lehet kapni!

Na, majd folytatom...

Márti++
márti

Sziasztok!

GOrsi,
igen, ismerem a boltot, Újpesten laktam kb. 14 évetKép

Képzeljétek, Hanga már vagy fél órája egy mûanyag bevásárlókocsit tologat körbe a lakásbanKép, nagyon élvezi.Kép

Szila
Szila

Haho!

Köszi Szilvi, igen.
Szila
Nagyon jó a honlapotok.

Üdv

Shane
Shane

Sola! Én úgytudom, hogy a legyengült immunrendszerü ermbereknél szokott ez elõfordulni,meg még valami olyasmi rémlik, hogy nem szabad élesztõvel készült kajákat enni.A gyógyszertárakban már sok candida elleni készitményt lehet kapni, mert nagyon sokan szenvednek ettõl.Utána nézek, hogy mit javasolnak még, majd leirom ha találok valamit.MupiMami
inyiz

Sziasztok!

Írok picit. Sajna olvasni is csak kutyafuttában tudok, apa mindkét gépet használja egyszerre, meg mi is sokat vagyunk kint.

Cory!
Vizsgatanítás Kép és a legközelebbihez sok-sok drukk Kép Kép Kép Miért maradt el végül?

Edit!
Kösz a drukkokat, tényleg ránk fér. Én kezdek kicsit ideges lenni miatta, így köztünk sem a legfelhõtlenebb a hangulat Kép
Tök bizonytalanra nem lehet tervezni sem itthon, külföldön meg végképp nem. (Így meg nem lehet neki vágni a nagyvilágnak)
Riki is nagyon ügyi már.

Szila!
Köszi Vili dicséretet. Hangus is nagyon ügyes.

ÁGci!
Jó, hogy te is elõkerültél. Férjed polgári szolgálatával mi lett?

Nyuszimanó!
Írok mailt ígérem, csak tényleg ritkán tudok leülni ie.

Borcsa!
Gratula a jól megnõtt Luca. Este lemérem Vilit és majd referálok, de hasonló méreteik vannak, azt hiszem legutóbb (mi átlag hetente mérjük) kb. 9100 g volt és 76 cm, szóval még Luca vezet Kép

Vili is totyog, bár ilyet derék kímélés végett nem játszunk gyakran és jobban is szeret egyedül meni, de ezt a fajta totoyogást sokáig nem értette, csak õ egyedül ment, viszont most 2-3 napja jól belejött. Ezenkvüli tud tapsolni, egyre többet dumál megint, ma egész véggi "énekelt" a babkocsiban Kép Egy ideje imád pancsolni is. ÉS egyre szebb Kép Kép Kép
Az éjszakák is egyre jobbak, én meg nem tuodm kihasználni, egész egyszerûen leszoktam tõle, hogy ennyit alhatok nyugodtan és vissza kell szoknom AZ óra átállítás nkünk direkt jól jött. Vili most általában este fél kilenc - kilenc körül fekszik, egyszer ébred hajnalban 1/2 2 fele, majd fél 7-kor és utána még visszaalszik 8-ig, (tegnapelõtt fél kilencig) 10 órai után meg újra alszik másfél órát. Így délután nem álmos, hanem ilyenkor este dõl ki még egy fél, háromnegyed órára, vagy a játszótér utáni sétánál.
Este szopi után ül az ölembe míg jól kibüfizi magát én mondókázok és mióta tud tapsolni õ ezalatt végig tapsol, majd beteszem az ágyába és alszik is. Na jó néha feláll párszor, de az mindi egy-egy kósza büfit jelent, szóval egyre ügyesebb Kép
Már háromszor eszik normál kaját, és egyre kevesebbet szopik. A darabos kajákat viszont nem fogadja el. Ma elkezdtük a sanyított tejterméket is.
Az ivással hadilábon állunk. A pohárból való ivás nem nagyon megy, korábban ment, akkor igaz gyümilét ívott, most vizet vagy natúr koffein és cukor nélküli teát (ezt szereti is). Kiskanálból pedig elfogadja, igaz csak néhény korty erejéig.

Környékbeliek Borcsa, Cory nincs kedvetek máskor is eljönni a játszótérre? Mi minden nap kimegyünk.

Még egy kérdés áruljátok el, hogy a tejföl savanyított tejterméke, vagy sem? Köszi.

Hív a fõnök. Sziasztok.

Norci
norci

Sziasztok!

Norci: mi akkor, mikor ti arrafelé vagytok, alszunk Kép Nekünk a délelõtti játszózás jó, vagy pedig a délután 4-5 utáni.

Voltam uh-n, meg vérvételen. Vérvételt túléltem, több szót nem érdemel. Uh-n láttam, hogy egyedül van KisPrücsök, láttam, hogy kalimpál... Jövõ héten ismétlés, mert nem tudta megmérni a nõ a nyaki redõt. Utálom a hüvelyi uht!!

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Szilvi: rémesen hangzik ez a kálvária szegény Zsanival Kép Kép Kép Ezek után a mi kis "ügyeink" Tomival gyaloggalppok Kép

cory: mikor lesz végül a vizsgatanítás? És miért maradt el? Hüvely UH-t én is nagyon utáltam, de szerencsére csak egyszer csinálták.

Andysj: köszi a grízt Kép Nagyon édes lehet Madike!

Danimama: én fogkefe-elõzményt vettem nekei; buzogány formájú jó minõségû mûanyag izé Kép Önállóan dörzsölgeti vele az ínyét és a fogait. Igazi fogkefénk még nincs.

Solya: 1 férfi kollégámnak volt candidája, de kigyógyították. Ha elérem, rákérdezek.

Márti: :D :D :D

Jó éjt mindenkinek!
bogancsiék

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

SZTigris!
Én is akartalak kérdezni, hogy mit jelent ez a nem tökéletes bélrendszer kérdés. Nagyon sajnálom Kép Kép . Szörnyû lehetett.
Remélem most márm inden rendben lesz veletek.
Vili ugyan nem fogyott, de mostanában már én is kezdtem fontolóra venni a pocijának a megnézetését, mivel azt hiszem az elmúlt kb. két és fél hónap rémes éjszakáit meggyõzõdésem, hogy a hozzátáplálásból eredõ (ami szükséges volt már és igen óvatos voltam) pocifájás is okozta az életkori sajátosságok mellett. Úgy veszem észre, hogy mostanra szerencsére elmúlt (el ne kiabáljam), úgyhogy tuti nem véletlen hogy a tejtermékek adását is csak 10 hónapos kortól ajánlják.

Cory!
A délelõtti játszózást is kipróbáltuk, mondván úgy is sokat alszik éjjel és hogy hátha akkor ebéd után alszik Vili egy nagyot és elég az egy alvás, de nem jött be, õ akármemmyit alszik éjjel délelött szeret aludni Kép
Amúgy délután jó nekünk a 4 óra is, úgy is szép idõ van akkor is, legfeljebb játszózás elõtt sétálunk és a játszón dõl ki Kép

Mi volt Rebiéknél? Kik voltatok?

Norci
norci

Sziasztok!

Vizsgatanítás: holnap 8-tól.
Az elõzõ azért maradt el, mert nem volt aki bejöjjön az órámra Kép

cory

cory
Budapest

Mupi Mami! Bogancsi!

Köszi szépen, de miattam ne fáradjatok! Csak ha véletlenül rábukkantok... Kép Én ezerrel keresek mostanában, már beszagoltam az Indexre is, hátha. Igaz, egyelõre csak megijesztettek! Kép

És Mupi Mami! Üdv! Kép És én is úgy tudtam, hogy lepukkant immunrendszer esetén támad. Na, nekem volt nagyon lepukkant a szervezetem, és pluszban ráantibiotikumoztak, aztán meg elfeljtették, hogy mit kellett volna ajánlaniuk. Igaz akkor magamtól "zabáltam" a kül. bifiduszos csodakajákat! Kép Úgy látszik nem volt elég.

Megyek, mert Sára nem tud nélkülem elaludni, amióta hazajöttünk! Kép

Solya
solya

Sziasztok!

Danimama!
Mi Madikenek amikor meg nem volt foga, akkor az ujjra huzhato kis fogkeveszeruseggel mostuk a foginyet, miota van par foga attertunk a Gerber fogkremre es fogkefere. Nem tudom nalatok lehet-e kapni, de az teljesen fluorid mentes, kulon babaknak van, nyugodtan le is nyelheti. Nalunk mivel Madikenek mar a kezdetekkor tisztitottuk a foginyet, igy hamar raallt a fogkefere, ha valaki a csaladbol fogat most, o jon azonnal es keri az ovet. Egy darabig mi mossuk neki, utana o probalkozik tovabb Kép

Cory!
Drukk a vizsgatanitashoz!
De jo, hogy mar lathattad a picurit Kép

mentem is,
csak bekukk volt,
Andysj
andysj

SZiasztok!

Voltunk a 15 hónapos oltáson: Ármin nagyon hõs volt! KépKépKép Igaz, rettenetesen kiabált a procedúra alatt, de hamar megvigasztalódott Kép REmélem, nem fogja nagyon kiütni az oltás sem most, sem két hét múlva! Az, hogy a popója miért ilyen, a dokinéni nem tudrta Kép, amiket javasolt, azt már mind végigcsináltuk. Adott egy új, készített krémet, aztán, ha az sem segít, akkor irány a bõrgyógyi Kép És kaptunk beutalót gastroenteorológiára - igaz, én kértem, de sajnos nem találta megalapozatlannak õ sem. De ha van vmi gond, jobb, ha kiderül, mintha nem tudjuk - de remélem, nincs! És megint hízott egy keveset azúrfi: 9,85 kg-nak bizonyult - a könyvével együtt., mert azt nem volt hajlandó letenni KépKépKép

Cory! Akkor holnbap tanítasz? DRUKK! Kép És, mekkorának mondták a babát? A nyakredõbõl kiindulva 11-12 hetes lehet? Máris? Ez lesz az utsó heüvelyi UH Kép - én szerencsére nem találtam olyan kibírhatatlannak!

Andi! Hogy s mint? Meggyógyultatok? Akár igen, akár nem: KépKépKép

Norci! Persze, hogy savanyított! Kép Méghozzá savanyított tejszín (eredetileg) Nektek is megy egy kis jobb kedv! KépKépKép

Ágci! Kép Csak azért nem hiányoltalak külön, mert a szegedi topikot is olvasgatom néha - direkt miattatok Kép - így tudtam, hogy nem voltatok! Gabónak utólag is boldog névnapot! Kép

Mupimami! Az nagyon gáz, hogy hónapokat kell várnotok egy orvosi leletre! Kép

Na, ezt most elküldöm, aztán majd még írok - gondolhatjátok, hogy nem mosdt kezdtem - és már rég elfelejtettem, kinek mire akartam reagálni Kép Úgyhogy akkor mosrt olvasok...

Márti++
márti

Sziasztok!

Danimama!
A babanet fôoldalan a publikacioknal talalsz leirast a babak fogapolasarol.Ha mar elolvastad,akkor bocsi.Remélem azért tudtam valamit segiteni.A minap olvastam el én is,mert nalunk is esedékes a fogmosas.Kép

Cory!
Drukkok mennek holnapra!KépReméljük lesz hallgatosagod!KépSzoval mozgékony a kis pocaklako?Kép

SzTigris!Szegény Zsani és ti!Kép

Solya!Sajnos én ebben nem tudok segiteni neked,de mielôbbi gyogyulast kivanok neked!

Norci!Latod a sok nehézség utan Vilike milyen jo kisfiu lett?KépKépKép

Rikinek ma megfogtam a két kezét szembôl és sétalt felém 5-6 lépést.KépKépUgy örült neki!Persze mi is!Kép

MupiMami!
Mikor lesznek képek a gyerkôcökrôl?Nagyon kivancsi vagyok!Kép

A méretekhez akartam irni,hogy képzeljétek el,hogy Rikit születése utan 51 centire mérték,viszont par oraval késôbb a Tüzolto utcai kilinkan felvételi sulyhoz 45 centit irtak be.Azért 6 centi még is csak nagy eltérés.Nem?Kép

Jo éjszakat!
Edit
edith16

Próba
inyiz

Na végre itt vagyok! Az elöbb egy egész kisregényt gépeltem, erre amikor el akartam küldeni, kinyúlt a gép,majd holnap irok hosszabban, ma már nincs türelmem újrairni az egészet.Olvastam Márti++, hogy ti már megkaptátok a szurit.Mupi már a héten 16 húnapos, de az alergia és a családban tombolt influenza miatt csuszik egy kicsit, pedig már szeretnék túllenni rajta.Képzeld a Mupi már több mint 13 kg, ez nálunk valamilyen genetikai dolog, hogy picinek mindegyik ilyen nagy.A Martin most is magas de már sovány, pedig jobb súlyban volt ilyenkor mint a Mupi.Lemozogják.Hétfõn megy a férjem dolgozni, és a munkahelyi gépén nannak a régi képeink,és csinálunk újakat is, ugyhogy remélem keddre meglesz.Szólok azonnal oké?Na mára ennyit, holnap 11 körül jöjök vissza és irok egy kicsit bõvebben mindenkinek!))))Jó éjszakát!Mupi Mami
inyiz

Sziasztok!

Mostanában kicsit sûrû volt a program, így örültem, hogy legalább elbírtalak olvasni titeket.

Cory!
De jó lehetett látni a kis izgõmozgót!(még a hüvelyi UH ellenére is) Bár, már nem olvasod, de 8-kor gondolok rád, hogy jól sikerüljön a vizsgatanításod!

Bogancsi!
Nagyon profinak tûnt a bõrgyógyász, remélem ezek a kezelések most már tényleg megszabadítják Tomit azoktól a fránya szemölcsöktõl!

Szilvi!
Szegény Zsani, nem semmi amit átéltetek vele! Szerencse, hogy most már minden rendben van!

Mupi Mami!
Én is üdvözöllek köztünk! És persze kíváncsian várom a képeket! Nem semmi súlya van a „picikédnek”!

Márti!
Remélem Ármin jól viseli az oltás következményeit!

Henke!
Hogy sikerült a költözés? Van ott is netetek?

Rólunk pár szó: Egész hétvégén és még az elmúlt két napban is folyamatosan csempe és padlólap után szaladgáltunk és mint mindig, itt kaptunk tõlünk pár utcányira( miért nem itt kezdtük?)
Peti egyre többet gyalogol itthon, de cipõben még nagyon ügyetlennek érzi magát! Megtanult megfordulni, így most az egyik kedvenc játék, hogy köztem és apa között sétál. Nagyon aranyos. Az utolsó egy hónapban hízott 50 dkg-ot, így már 8,8 kg a drágám. Centit nálunk nem mérnek, gondolom majd az egyéves státuszon.

Mennem kell, mert felébredt Peti(már az is nagy szó, hogy eddig aludt)

Sziasztok
bszilvi

Sziasztok!
Tök jó, hogy az idõeltolódás miatt ma én írok elsõkéntKép(remélem)

Eléggé izgulok, ma délután megyek UH-raKép Kíváncsi vagyok, mekkora már a Picuri, ill. hogy most is fiúnak látják-e. Én eléggé kételkedek benne, uis a ma reggelt is a vécé fölé hajolva kezdtemKép, vagy inkábbKép Pedig szedem ám a B6 vitamint, napi3x1-et. Mondjuk segít is, mert így csak elvétve hányok. A múltkor kifogytam belõle, és 1 hétig nélküle kellett élnem, ne tudjátok meg milyen volt...:vécétúra.

Donciról
Nem tudom nálatok hogy is van ez (Szila, Gorsi, BMárti, Menta... és még akivel nagyjából egyidõsek vagyunk), de nálunk eljött a dackorszak, az én ezt akarom kifejezéssel. Ha éppen valami nem akkor történik, amikor õurasága elképzeli, vagy valamit kiveszek a kezébõl, mert nem neki való, akkor iszonyatosan elkezd sírni, ömlik a könny Donci szemébõl. Ha fel akarom venni megvígasztalni, akkor rongybabává válik, és szinte kicsúszik a keze a kezembõl, van amikor tiltakozásul meg elkezd a kezével csapkodni, verni. Egy kissé elkeseredtem. Bár sejtem, hogy ez egy szellemi, pszichológiai fejlõdési fok, ugye??
Uezt csinálja az étellel is, kitalálja, hogy mit akar enni, ha nem azt kapja, amit kigondol akkor direkt a másik irányba fordul és rám se néz. Persze elõtte teli torokból kiabálja, hogy éppen mit enne: na de mindig nem lehet banánt (Ba-ahogy õ hívja), virslit (vivi), sajtot (sasa) és kekszet (ke)enni?! Úgyhogy most nem igazán eszünkKép
No de sebaj, holnap jön a nagymami, hátha õ még az újdonság erejével hat és fel tudja majd hízlalni a kisunokáját, mert mi éheztetjükKép

Márti!
Már megmondtuk a párom családjának a kis Jövevényt, kb 1 hete, 10 napja. Annyira nem értették, miért nem akarunk pl. augusztusban hazamenni, azt hitték, nem akarunk velük találkozni, hanem csak 3-asban akarunk nyaralgatni valahol Görögo.-ban. Rosszul esett nekik, ezért felfedtük a titkunkat.
Az én szüleim még mindig nem tudják, nekik valamilyen különleges formában akarom megmondani, pl. ma kérek az UH-on képet és azt lemásolva küldjük el a húsvéti képeslapot, de az is lehet, hogy várok még Anyák Napjáig. Valahogy így képzeltemKép

Bogancsi!
De örülök, hogy jó élménnyel vagytok Jánosy doktornõrõl! Szurkolok, hogy minden redben legyen, és végleg búcsút inthessetek a szemölcsöknek.
Mit mondott, mitõl lehet ez Tominak? (Köze van a tejfehérjének hozzá? A javasolt diétából gondolom.)

Mupi!
Üdv az osztályban!! Látom nálatok is kicsi korkülönbség van az elsõ 2 gyerek között. Mesélj, milyen volt az elsõ pár év?? Nagyon nehéz lesz???

Norci!
Comorú vatyokKép, hogy még mindig semmi hír Vitya felõl. Ahogy elnézem, már eléggé letettek a finno.-i munkavállalásról. No de sebaj, másr csak másfél év és mi is otthon vagyunkKép

Márti!
Ja még azt akartam kérdezni, hogy miért mentek Árminnal gasztro...-hoz? A popsija miatt gondolsz valami étkezési problémára?

Ja régen nem írtam menüt:
szóval:
mûlt hét:
csütörtök-péntek: édes-savanyú mártásos csirke, rizs
szombat: étteremben ebédeltünk (nem volt semmilyen alkalom, csak így jött ki, megkívántukKép)
vasárnap-hétfõ: tejszínes almaleves, tojásos nokedli, fejes saláta
kedd-szerda: Galaczi-káposzta (családi specialitás, olyasmi, mint a székelykáposzta, csak nem annyira savanyú)
csütörtök: rántott pulykamell, tonhal, rizs, párolt zöldségek
péntek-szombat: frankfurti leves + különleges indiai ebédKépKépKép nagyon nagy kedvencünk:
indiai csirkemell roston sütve, mangó chutney, mentás raita, chilis zöldsaláta
vasárnap-hétfõ: húsleves, rakott krumpli

Puszi: megyek még netezni (bébi kb. még egy órát alszikKép
Nyuszimanóék (Donci+Picuri15hét kerekenKép
nyuszimano

Bocsi az aláírás lemaradt!

Szilvi és Peti
bszilvi

Szilvi!
Megelõztél!!!KépKép ill. pont egyszerre írtunkKép

Cory!
HAJRÁHAJRÁHAJRÁ!!!! Drukkok mennek!KépKépKépKép

Puszi: NYuszimanó
nyuszimano

Sziasztok!
Hogy egyesek milyen korán kelnek!!!

cory: olyan jó lehetett Neked látni, ahogy mocorog a babád!!! Drukkolok folyamatosan 8 óra óta Kép Kép Kép

Márti: na, de mekkora volt az a könyv, amivel lemértétek??? pl. a Kisgyermekek nagy mesekönyve legalább 2 kiló Kép Kép Kép

Edit: szegény Riki, biztos nagyon hideg volt, amikor született és rögtön összement Kép

Nyuszimanó: dac - Tomi idõnként lefekszik hasra a földre és a lábával dobol, ha nem tetszik neki valami, bár leginkább akkor, amikor már ámos is. Tomi-bõr: sajna egyértelmûen a bébiúszástól vannak a szemölcsök Kép

Ma lesz kismama-klub délelõtt, de nagyon gondolkodom, hogy elmenjünk-e, mikor még mindig dühöng az influenza meg a bárányhimlõ... Inkább sétálunk, legfeljebb csak benézünk egy kis idõre.

Szép napot!!! bogancsi és Tomi, aki épp lalázik meg berreg Kép

bogancsi
bogancsi

Sziasztok!

Na, túl vagyok rajta. Értékelés majd 10-kor.

Márti: az uh szerint 11 hetes (ez szerintem fizikai képtelenség Kép), szerintem 12. És a jövõ héten is hüvelyi lesz Kép

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Márti! Köszi a jó kedvet! Kép

Cory!
Akkor már csak az értékeléshez drukkolok, ahhoz viszont nagyon Kép Kép Kép Kép

Nyuszimanó!
Uh-hoz drukkok mennek. Kép Kép Kép Rájöttem ám, hogy Vitya meló kérdése leginkább a tesó project miatt aggaszt. És én is úgy szeretnék egy kislányt, hétvégén végig néztem az összes 56-os lányos rugdalódzott egy boltban Kép Azért fiúnak is örülni fogok, legfeljebb lesz egy focicsapat Kép

Amiért most bejelentkeztem: Vili átaludta az éjszakát Kép Kép Kép ! Na jó fél kilenctõl 3/4 6 -ig aludt, aztán reggel 3/4 8-ig. Én meg fél négytõl nem tudtam már hova forduljak a melleimtõl. Most már engem kell megtanítani aludni Kép Azért reménykedem, hogy ilyen ügyes marad Vili. Ja és 8-kor alig akart cicizni, viszont a 10 órait már negyed tízkor befalta Kép

Menü: rakott zöldbab (tegnap is az volt isteni lett)

Norci
norci

Norci!
Hogy csinálsz rakott zöldbabot?
Én most párolom, de kéne egy kis változatosság! Kép
Solya
solya

Solya!

A zöldbabotbabot sós vízben párolom, leöntöm, teszek hozzá feldarabolt fõtt tojást, és most épp darált pulyakhúsiból egy pörkölt alapot ezeket összekeverem, kivajazott morzsázott tûzállóedénybe teszem, tetejére tejfölt öntök , és reszelt sajtot szórok utána sütõ, amíg a saj meg nem pirul.

Nyuszimanó!
Mail ment.

Zafi!
Köszi a Tahl receptet! Kép

Norci
norci

Tahl=Stahl

Norci
norci

Norci!
Ez isteninek hangzik!

SOS
Tegnap óta próbálkozom az Albumba kép feltöltéssel. Sikertelenül! Gabi még nem válaszolt, megtenné valaki, hogy megpróbálkozik vele, hátha csak én vagyok a béna? Nekem egyáltalán nem reagál a "kép feltöltés" gomb.

Köszi
Solya
solya

Sziasztok!

Szila!
Nincs mit. Gyorsan ment, mivel a "Kedvencek" között van a linketek!Kép

Mupi mami!
Köszi az ötletet! És hány hónapos kortól adható? Sajna a NAN2 csak 6 hónapos kortól adható, pedig nagyon jó lett volna hamarabb is.

Gorsi!
Hát tényleg nem volt könnyû idõszak, de szerencsére a kórházat elkerültük, pedig már arról is szó volt.

Bogancsi!
Aranyos vagy!Kép Akkor tényleg nagyon kivoltam, de nem hinném, hogy Tomié "gyaloggalopp" lenne.Kép Én úgy vagyok vele, hogy az "anyai megérzés"-re érdemes odafigyelni és inkább legyen egy "felesleges"-nek tûnõ vizsgálat.Kép

Norci!
Elõfordul, hogy új ételek bevezetésénél nehezebben szokik hozzá a baba pocakja. Remélem Vilinek végérvényesen elmúltak a pocakgondok.

Danimama!
Mi elõször gézlappal kezdtük a szoktatást, majd rögtön a bébifogkefével. Addigra Zsani már hozzászokott a "szájba piszkálás"-hoz.

Edit!
Gratula Riki járástanulásához! Ez a centis dolog nem semmi, azért 6 centit nem lehet elmérni!Kép

Bszilvi!
Édes lehet, ahogy sétálgat köztetek, a cipõhöz meg biztos hamar hozzászokik.Kép

Nyuszimanó!
Szegény, írtó rossz lehet minden reggeledKép Doncivel is rosszul voltál? Az UH miatt pedig szorítok!Kép A dachoz csak annyit, hogy Zsani szintúgy rongybabává válik, ha valami nem a kénye kedve szerint történik.

Cory!
Ne izgulj! A lényeg, hogy a babó biztosan tudja mennyi idõs!Kép Egyébként elõfordul, hogy pontatlanul mérnek és ilyen picurnál néhány mm is sokat számít.

Picit hoszzúra nyúlt az emilkém, de ezt még leírom!Kép
Tegnapi napunk elég mókás volt! Reggel ugye jött a kõmûves folytatni a falazást, amivel nem is volt semmi baj úgy délig. Egyszercsak beszól nekem, hogy menjek ki, mert valami baj van. Mint kiderült miközben a kerti csapból engedte a vizet egyszercsak nem jött több víz! Annyit tudni kell a dologhoz, hogy nekünk fúrt kútunk van és az látja el az egész házat vízzel. Gyorsan leállítottam a szivattyút, mielõtt leégne. Ott álltunk a nap közepén, ebédfõzés elõtt víz nélkül. Átmentem a szomszédba egy kanna vízért, hogy legalább a malterbe legyen, ne álljon le emiatt a munka. Útközben észrevettem, hogy néhány házzal odébb épp ott áll a vízszerelõ autója. Hál Istennek, másnak is épp elromlott a szivattyúja, így nem kellett rohangálnom utána. Hamar kiderítette, mi a baj, de csak ma délután tud visszajönni a szükséges anyagokkal. Ezután már csak az áramnak kell elmennie, hogy teljesen "tanyán" érezzük magunkat és jöhet a gyertya vagy a petróleumlámpa.Kép
Igazából az este volt a legmurisabb: Zsani, Apa és Anya elindultak egy óriási(kb. 30l-es) fazékkal a szomszédba, hogy beszerezzék a fürdõvizet.Kép Tomi megdöbbenésére az összes vizet elhasználtuk és fürdés után megjegyezte, hogy legalább tudjuk mennyi vizet kell hoznunk a legközelebbi fürdéshez.Kép Remélem ma már a mi csapunkból is víz fog folyni és nem kell rácsatlakoznunk a szomszéd vízhálózatára.Kép

Mára ezután némasági fogadalmat teszek...ha kibíromKép

Pussz
Szilvi + Zsani
sztigris

Sziasztok!

Szila
Tök jó, nem is tudtam, hogy Újpesten laktál.Kép

cory
Már késõ drukkolni, de remélem jól értékeltek.Kép
Nekem Petivel csak 1x csináltak hüvelyi uh-t, azt is még a 8. héten.

Nyuszimanó
Peti is kiakad, ha kiveszek a kezébõl valami "fontosat", ezen már nem is izgatom magam. De amikor a karomból ki akar csúszni, esetleg hátrafeszíti magát, azt nagyon utálom, ráadásul ez utóbbi veszélyes is, ha rossz helyen állok, mert nagyon be tudná verni a fejét.Kép A kajálás külön téma. Ha nem tetszik valami, akkor repül ki a kezembõl az egész. Mindez a szobában persze, mivel a konyhánk méreténél fogva alkalmatlan a táplálkozásra.

Fogmosás: az a problémám vele, hogy Petinek egyáltalán nem lehet hozzáférni a fogaihoz elölrõl. Nem hajlandó "vicsorítani", így csak néha sikerül rendesn megmosni. Egyébként nagyon élvezi. Mi elkezdtünk használni babafogkrémet, de aztán abbahagytuk, mert egyáltalán nem köpi ki. Mondjuk szinte láthatatlan rétegben került a fogkefére.Kép

El is felejtettem írni, hogy úgy 3-4 napja áttört a bal felsõ rágónk elsõ csücske. Ha ennyi kínódás lesz a többivel is, akkor a végére idegroncs leszek.

Csak ne fújna mindig a szél! Amióta Peti megszületett, úgy érzem, mintha nem is múlna el nap szeles idõ nélkül. Én még a nyári hõségben is max. a szellõcskét szeretem. Muszáj lesz alkalmazkodnom.Kép

Üdv: Gorsi
gorsi

Solya!
Nekem megy a képfeltöltés, nem tudom neked miért nem megy? Ha sehogy sem boldogulsz, akkor küldj 1 képet a címemre és én is megpróbálom felrakni a sajátomba, hátha a képpel van baj.

Pussz
Szilvi
sztigris

Uppppsz! Épp 1 óráig bírtam a némaságot!KépKépKép

Szilvi
sztigris

Sziasztok!

Megjöttem az UH-ról, minden tökéletes: a babó, a méhlepény helye...KépKépKépKépKépKépKépKép
Kisbébi 14 hetes és 5 napos, szept. 26-ra vagyunk kiírvaKép
Kaptam 6 képet is, olyan aranyos, szinte már látom a kis pofiját.
Elõször hüvelyi UH volt, de aztán mondta a doki, hogy olyan nagy a baba, hogy már nem tudja azzal a mûszerrel bemérni, így volt hasi UH is, amit egyáltalán nem bántam. Legalább tovább láthattam a picit, aki, képzeljétek, integetett. Még a dokinéni is észrevette és köszönt neki. Olyan hihetetlen voltKép

Más. Családi téma
Olvasom és nézem éppen a Való Világ honlapját és megtudtam, hogy a férjem öccse megnõsül, mégiscsak. Jó helyrõl kell megtudnunk, mi? Egyébként Orsi (Solya) lesz a sógórnõm, véleményeket kérlek ne mondjatok!!!! Holnap jön anyósom meg a sógornõm (Zsolti húga), majd mindent kipletyizünkKép
Mit szóltok, milyen "híres" családunk lesz?Kép

Norci!
köszi a mélt, de hogy mikor tudok válaszolni????? Talán majd este.

Szilvi!
Á, nem minden reggel hányok ám! Doncival összesen 1x hánytam a 16. héten, szóval ez most nagyon új nekem.

Cory!
Na milyen lett??? Ugye 5-öst kaptál? Te mikorra vagy kiírva?

Puszi:Nyuszimanóék
nyuszimano

Sziasztok!

Ha valakit érdekel, csüt. este 10.05-kor a Hír TV-én Rózsa Ibolyával lesz egy 20 perces interjú. (Azt hiszem Kettesben a címe)

Solya! A hétvégén találkoztunk Végh Ágival és épp mondtam neki, hogy mrá nagyon régen nem írtál, hiányoltunk. Jó, hogy itt vagy újra.
A candida ellen még ajánlani szokták a Gynevac inejkciós kúrát is.

BSzilvi, Edit! Vicces, mert ti nem is Helenával egyidõsek közé tartoztok, mégis nektek írok ezügyben. Helena is megyeget hétvége óta. Szobányikat, de nagyon édes. Már tud szép lassan fordulni is és leguggolni, felállni. Mondjuk ezt már azelõtt is tudta, hogy elindult volna.

Norci! Irígyellek, hogy szeretsz fõzni és, hogy tudsz is. Én nem igazán szeretek, de Gyõzõ miatt, meg Helena miatt kénytelen vgyok. De mindig próbálok figyelni arra, hogy azért szeretettel csináljam, Gyõzõ szerint érezni lehet rajta. Kép

Cory! Én is gondoltam ám rád! Biztoss nagyon tuti jegyet fogsz kapni, meglátod! Kép

Márti! Tényleg miért kell Árminnak a gasztros kivizsgálás?
Helenának is visszajött a szájpenésze és most a popsija is csúnya. Kép

Bogancsi! Képzeld, tegnap itt volt pár ismerõsöm és az egyik telki. Kamlah Szilvinek hívják, õ a legfrissebb LLL vezetõ. És ismer titeket. Kép

Mi mostanában sokat járunk játszóterezni. Helena nagyon szereti a rugós hintákat, a csúzdát, homokozót meg fõleg mások labdáját és motorját. Kép

Na puszi!
Menta és Helena (holnap 14 hónapos)
menta

Ja! Cory! Én egyszerûen ne fogom megengedni, hogy hüvelyi UH-ot csináljon majd nekem a doki. Punktum.
M.
menta

Sziasztok!

Menta: az a baj, hogy Baluval a 20. héten semmi nem látszódott. A szive sem. Akkor a 30. hétig nem tudnánk semmit a babóról, ha kihagyom a hüvelyit Kép

Vizsgatanítás: megdícsértek Kép Túléltem Kép

cory

cory
Budapest

Menta!

És a nyaki redõ?
A Gynevacot nem csak a hüvely flórájának a visszaállítására szokták? Kezdek belehülyülni ebbe a témába! Kép

Nyuszimanó!
Annyira jó volt olvasni! És örülök, hogy beházasodom hozzátok! Kép A bigámiát a törvény nem bünteti?
És mondd csak ebbõl a bejelentésbõl tényleg lesz is valami, vagy csak a média miatt történt?

Szilvi!
Köszi, de nekem a gomb sem mûködik. Nem jelenik meg a kis adminisztrációs ablak! Kép Így nem hiszem, hogy tudnál segíteni, kivéve, ha feltöltenéd az üresen váró albumunkat! Kép

Solya
solya

Cory!
gratulálokz!
S
solya

Sziasztok!

cory: GRATULÁLUNK!!!!!!!!!

Nyuszimanó: gratulálok a babóhoz!!! Jó érzés lehetett látni, amint integet. Tomi is integetett, Dani viszont a fütyijét "lengette" meg anno Kép Kép Kép

Menta: pont ma futottunk össze a telki baba-mama-klubban és szólt, hogy tegnap beszéltetek. Képzeld, elõször nem tudtam, ki az a Berta Kép

pusz, mert megjött Zsófim: bogancsi

bogancsi
bogancsi

Sziasztok!

Megint le vagyok maradva, mint a borravaló, úgyhogy gyorsan csak arra reagálok, amit név szerint nekem írtatok. Utána vagy lesz még egy kis idõm olvasgatni, vagy nem, mire Lacika felébred.

Márti! Köszi az infót feles tej ügyben, tisztára rövidzárlatos voltam agyilag, hogy ilyen butaságot kérdeztem! Kép
Csodálkozva olvastam, hogy Ármin eszik, iszik az ágyatokban, pláne, hogy olyan bögrébõl, mint a tiétek! Ilyen ügyesen és tisztán tud már enni-inni? Próbálnék csak meg Lacikának bármit így adni, húzhatnám át az ágynemût! KépKép Õ még az Avent varázsitatóval is össze tudja pacázni a lepedõt, külön taktikát fejlesztett ki rá, hogy kijátsza a cseppmentes szelepet. Kép
Én is valahogy úgy gondoltam a reggeli tejecskézést, mint te írtad. Mi is komótosan az ágyban kávézunk, és Lacika is mindent elkövet, hogy legalább egy ici-picit megkaparintson abból a mennyei nedûbõl. A trükkjeinek a száma végtelen, néha komoly közelharcot kell vívnom, hogy a kávémat megvédjem. Kép Talán ha kapna saját innivalót, mikor én a kávémat megkapom, akkor el lenne azzal. A babakávé készítés nagyon jó 5let, ha még színre is úgy nézne ki, mint a miénk, akkor biztosan nagyon elégedett lenne a helyzettel. Kép Persze én ágyban pohárral még nem merek próbálkozni, az újabb varázsitató beszerzése és a leporosodott cumisüveg készletek elõbányászása között hezitálok.

Dzsili! Édes lehet Napocska, ahogy sorban áll kakaóért a nagyokkal! Kép

Mindenkinek köszönöm a tej kontra tápszer témában a hozzászólásokat és tanácsokat. Jól elbizonytalanítottatok, mert nagyon határozottan tápszert akartam adni neki, most meg hát izé, nem is tudom. Kép Azért akartam átmenetileg elõször tápszert adni neki, mert az Apja nagyon sok mindenre allergiás, bár a tejre (hála Istennek!) pont nem nagyon. Viszont Lacika, amikor még picike volt, nagyon csúnyán kiütéses lett, ha én akár csak egy fél korty tejet is ittam. Ettõl persze ki lehetne próbálni, hogy hogyan reagál, ha csak pár kortyi tejet adok neki elõször, és fokozatosan növelem az adagot. Viszont ma néztam a DM-ben, tényleg nagyon nagy csomagokban árulják a 3-as tápszereket, ha nem fogadja el, akkor jó sok kidobott pénz... Jaj, de bizonytalan vagyok...

Szila! Remélem, hogy hamarosan megjavul az idõ, úgy rákaptam a napsütésre és a mászkálásra, hogy a bezártság gondolatát se tudom elviselni! Kép Voltunk ma tücsökzenén is Kép, jó sokáig halogattuk, már alig lesz néhány a nyári szünet elõtt. Kép
Ha jól emlékszem, ítad egyszer, hogy azt a dobozos babatejet adod Hangának, amit a CORA-ban lehet kapni 1-3 éves gyerekeknek. Olvastam az összetételét, majdnem lefordultam, hogy még halolaj is van benne. Milyen az íze? Hasonlít egyáltalán a normál tejre?

Danimama! Hát, Lacika etetéskor, amikor éppen olyanja van, hogy ellenkezik, akkor én szoktam egyszemélyes mûsort adni. Kép Tv-zni olyankor nem szoktunk, mert ahhoz be kellene vinni a nappaliba, és nem örülnék, ha ott úszna minden a babakajában. Igyekszem olyasmit és úgy adni neki, hogy megehesse sk., vagy engedni, hogy õ kanalazzon. Egy másik kanállal kísérem az akciót, amivel igyekszem elkapni, ami az õ kanaláról lefolyik, és idõnként engedi, hogy én is a szájába tegyek néhány kanálnyit. Ha egyszer elkezdett enni, és belelendült, akkor már nincs baj. (Illetve eddig még nem volt! KépKép) A nagyobb zûr akkor van, mikor elé teszem a tányért, õ meg üvöltve elfordul, és megpróbálja ledobni. Kép Pedig éhes, és szereti is, amit elé tettem, ha sikerül 2-3 falatot a szájába juttatni valahogy, akkor utána lelkesen eszik. Persze õ is mindent összeken, fõzelékkel teli kanalakat dobál szét, a maszatos kezével dörgöli a szemét, fülét, és kajadarabokat dug a tarkója mögé. Ez utóbbit nézem a legértetlenebbül... Lehet, hogy szûkösebb napokra szeretné félretenni? Kép

Nyuszinamó! Nálunk még nem nagyon szokott ilyen mûsor lenni, mint amirõl te írtál. Persze Donci sokkal elõbb jár a fejlõdésben, ha már meg tudja mondani, hogy mit akar. Lacikának még mindig az egyetlen értelemszerûen használt szava a deje (gyere), bár egyre többször mond olyat is, ami szinte anyának hangzik, de attól még nagyon messze van, hogy "a la carte" étkezzen. Kép Amióta megtanulta kifejezni, hogy valamit nem akar, azóta gyakran és szivesen ellenkezik, de sokszor maga se gondolja komolyan. pl. ahogy Danimamának írtam, a határozottan visszautasított ételt jóízûen megeszi, ha valahogy sikerül rávennem, hogy megkóstolja. Viszont ha sétálunk (fogom a kezét), akkor inkább fetreng a földön, minthogy arra menjen, amerre én szeretném. Bezzeg ha õ diktálhatja az utirányt, lemenne a térképrõl. Kép

Hú, így is de hosszú lettem! Lehet, hogy már fel is kellene ébresztenem Lacikát, 13 óra óta horkizik, megint nem fogom tudni leteperni estére.

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Még egy gyors kérdés! Akik vettetek ruhákat Bejától, hogyan tudtátok megoldani a vásárlást? Elmentetek hozzá megnézni a cuccokat? A IX. kerület nekem nagyon messze van, pedig sürgõsen be kellene már szereznem a 86-os ruhatárat. Írtam Bejának, de azóta se válaszolt, és ide se írt, ezért kérdezlek titeket.

BMárti

BMárti
bmárti

Cory!
Gratula Kép
Amúgy lehet hogy szükség lesz a Vilire való jó hatásodra, ezúttal a pohárból ivás terén.

BMÁrti!
Igen elmentünk Bejához. ÉS majd biztos ír. Hétvégén megkéred a párodat, hogy vigyen el autóval.

Menta!
Nem láttad véletlenül a Szeress Mexikóban cimú filmet? A film nem volt olyan nagy szám, viszont a kedvenc jelenetem a köv. párbeszéd, hú nem tudom idézni, no mindegy az a lényeg, hogy két hölgy (pozitív és negatív figurák) beszélget és a (-) szereplõ kérdezi, a "jótól", hogy honnan tud olyan jól fõzni. Mire a (+) hölgy válasza: "Nagyon nagy szeretet kell hozzá." némi éllel: "Egyszer magának is sikerülni fog"
Szóval a szerete tuti látszik benne. Én 19 éves koromban tanultam meg, mert Vitya poénból megjegyezte, hogy nem vesz feleségül ha nem tudok fõzni. A 20. szülinapjára már olyan ebéddel és tortával kápráztattam el, azóta is melegeti, hogy nálunk igaz volt, hogy férfiakhoz a hasukon át vezet az út. Azóta õ is több lett vagy 15 kilóval (de még így is elég sovány).

Solya! Nyuszimanó avassatok be, hogy jön ide, ill. a Való Világhoz Zsolti öccse meg az esküvõje és Solya mint tanu?
Le vagyok maradva.

Nyuszimanó!
Örülök az uh miatt. A válasz miatt meg ne fájjon a fejed ráérsz.

Pocaklakót akarok én is!

Vili ma közölte a zöldségessel, hogy "apu" , majd integetett neki és azt is megmutatta hogy tud tapsolni.
(Remélem a postással nem lesz ilyen közlékeny)

Azzal még nem dicsekedtem el, hogy hétvégén kivezettem szüleimhez Vilistül Kép

Sziasztok. Fürdés lesz:

Norci
norci

Menta!
szerete=szeretet
melegeti=emlegeti

Norci
norci

BMárti,
ha hétvégén megjön a GYED-em, nem megyünk együtt Bejához?

Szila
Szila

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?