Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszönöm, hogy megnéztétek, és véleményeztétek a görbémet, ami…. Hát szóval ebben a hónapban nem éppen görbe formájú! :oops:
Sajna nem nagyon ment feljebb a hőm. Ez van. :?
Kicsit lehangolt, hogy most volt először + az LH teszt, és akkor épp most nincs peteérésem…:evil:
Sőt! Most égetem magam egy kicsit, de én a napokban világosodtam meg, hogy ez az LH teszt nem is azt mutatja, hogy mikor van peteérésem, csak a peteéréshez szükséges hormonális környezet meglétét, de cseppet sem biztos, hogy peteérés is követi! :oops:
Hát nekem most nem követte!

A lábamra kitaláltak a gyógyszertárban egy kencét, ami kb 2-3 nap alatt totál helyre tette. Úgyhogy jól van a zúzott bokám, köszi az érdeklődést! :D

Évi!

Dóri tündéri!
És milyen nagy csaj lett… :lol:
Szerintem is tiszta olyan mint te vagy! Egy az egyben hasonlít rád :D

Kacsa!

Tündéri az apa-köszöntős kép! :D
Biztos nagy sikere volt
És hát a pocakfotó! :lol: :lol: :lol: Szegény Lac mióta babát szeretnénk, azóta hallgatja tőlem, hogy én majd ilyen poci sorozatot szeretnék csinálni… Erre most látom, hogy nem csak nekem ez a dilim! Naggggyon szuper a sok és egyre nagyobb pocid…. Én is akarok… :lol: :lol: :lol:

Panka!

Örülök, hogy Emilinek egyre jobban bejön a babapancsi
Ez aztán a tudatos nevelés máris világbajnokot neveltek belőle? :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:
Piri csak nem a programotok közepén toppan be… :evil:

Angie!

Sajnálom, hogy ilyen nyügike Sziszkó! :(
Biztosan ez a nagyon buta időjárás is bejátszik! Azért biztosan nagyon megsínylik a pöttömök is, hogy reggeltől estig 15-20 fok különbség van a hőmérsékletben. :?

Maci!

Elfogytak a napok... :lol: most már aztán tényleg itt a hajrá... :lol:

Fleur!

Nagyon örülök, hogy már pihi van neked!!! :D
Tök szupi lehet Pécsen.
Tök sokat gondoltam rád pénteken, meg hétvégén. Hogy vajon milyen lesz az utolsó nap, meg a kollégák, meg a búcsúztató, meg minden… :D
Hétvégén mi kint voltunk Miklóson mind2 nap reggeltől estig, mert faházat építettünk a kertbe, hogy legyen hova tenni majd a fűnyírót, meg ilyesmiket!
Pupyék is kint voltak szombat délután, naggyon jó volt! :lol: :D :lol: :D

Szerettem volna feltenni faházas képeket, de nem megy ez nekem Pupy nélkül :oops: :(
Majd, ha tudok, varázsolok képet róla!
Ja, és csúszik a költözés 3-4 hetet, mert nem lett meg a közmű! :?
Egyfelől jó, mert naponta 5000 forinttal csökken a ház ára, de rossz is, mert be voltunk sózva miatta, és így mostmár tuti biztos, hogy csak aug. végén, a Sziget után fogunk tudni költözni :? :(
Nem baj, eljön majd a mi időnk ebben is :lol: meg persze a babával is :lol: :lol: :lol:

Pupy, Drága!

Tudom, most aztán végképp nem tudod nézni a babanetet, meg nem is ez az első, de nagyon várom a híreket! Drukkolok :)

Rohannom kell melózni, de a főnököm elutazik szerda este, és akkor majd talán egy kicsit többet tudok jönni :lol:

Puszi: Eszer :D

eszter82
Budapest

Norwell!

Mennek a drukkok!!! :D :D :D

eszter82
Budapest

Angie!
Nagyon ismerős a sztori:
Emili is felébred, ha megállok akocsival, és rögtön kiszimatolja, ha hazaértünk.Ha hisztis, de tudodm, hogy már álmos is, akkor ő si kapálódzik, ha meglátja a szobáját belülről :lol:
Cumi nálunk sem mindig kell, de már rájöttem, hogy csak aza agond,hogy nagyon álmos, és egy kicsit kell hagyni fáradni, sírni, és utánna már jó a cumi.Meg én szoktam itatni is, mert nagyon ki tud készülni a kiscsaj n agy vertyogásba. :lol:
Rázós utak nálunk is bejönnek. :wink:
Most az a legújabb,hogy a mellkasomon alszik el :roll: De csak ha már nagyon nem bírok vele.Na meg ha elalszik, akkor kell várni egy 10-15 percet, hogy jól bealudjon, és csak utánna teszem le.
Hason alvás?Bár gondolom neki nem tanácsolták.

Norwell!
Drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nem lesz semmi gond, de fogsz látni egy aranyos kis babókát! :wink: Készülj fel! :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Eszter!

Én ezt akkor sem értem! OK, hogy nem a pé-t mutatja, de azért az LH hormon nem csak úgy hobbiból terem!

Én ugye írtam már, hogy velünk mi volt. Most még egyszer leírom az LH teszt tükrében: szóval tabi abbahagyás után 3 hónapig volt 3 db atom szabályos ciklusom, pé-kor poz. LH, cicibimbi fájás, nyák, stb. Aztán beütött a krah, se LH, se nyák, se semmi. Volt, hogy egyszerre 2 tesztet csináltam, 1 db terhességit és 1 db LH-t, természetesen mindkető negatív lett. Aztán jött a Closyt-s hónap. UH-s követésen voltam, doki mondtam, mikor lesz repedés, persze nem akkor volt. Apa pénteken céges ottalvós megbeszélésen és piáláson volt, szombi de. jött haza, hót kómásan én persze jól berágtam rá. Du. lefeküdtünk tentikézni, aztán mikor felébredtem, akkor csináltam meg az LH-t, ami poz. lett, rohantam is rögtön letámadni Apát, aztán még másnap voltunk együtt. Ezen 2 alkalmat kivéve előtte és utána nem! Szóval azért csak együtt volt az LH pozitivitás és a pé.

Még vmi. tuti, hogy poz. volt a teszt? Mert ugye ez nem olyan, mint a terheségi, hogy halvány csík is csík. Itt a teszt csíknak erősebbnek kell lennie, mint a kontroll csíknak!

Azért várjuk még meg azt a mensit (már, ha lesz), hogy mennyivel követi a poz. LH-t, mert ha meglesz a 14 nap körüli követés, akkor szerintme csak volt ott pé is!

Beszúrom már az én nyertes görbimet:

Kép

Szombaton volt poz. az LH, azombat, vas. voltunk együtt és szerdán ment fel a hőm. Szóval elvileg jóval repedés előtt jutottak be a fiúkák. Úgyhogy elvileg bejött a tovább élő lálny katonák mítosza! (Apa 2.-nak fiút akar, én meg lányt, ezen vitázunk egy ideje. LEgutóbb már megfenyegetett, hogy ha oda kerülünk, akkor nem trükközhetek!!! Mert Timcsát én nagyon lánynak akartam csináltatni!)

kacsa14

Kacsa!

Ezt a Gyereket akarunk c. könyvben elég hosszasan taglalják, hogy hogy működik, és a dokim is megerősítette!
Szóval az LH-m totál pozitív volt! A tesztcsík sokkal erősebb volt, mint a controllcsík. Azt írják, hogy persze az LH pozitívsága után az esetek döntő többségében peteérés következik. De ez nem törvényszerű, mert van, hogy a pé elmarad. Azt, hogy volt, vagy nem, a hőn is le kellene tudni követni, de nekem azalapján, hogy hány fokosan ébredek mostanság, tuti nem volt semmim ebben a hónapban, mert egész ciklus alatt 36,5-36,6 közt ugrál, és egyszer egyetlen napra felment 36,8-ra, de utána egyből visszaesett. És máskor ilyenkor pé után 36,9-37,1 közt szoktam mocorogni.
persze, meg kell várni a mensit-már ha lesz-de valószínű lesz. :?
Aztán megyek a hormonvizsgálatra.
Most valahogy nem vagyok elkenődve emiatt, és elhatároztam, hogy amint megjön, elteszem a hőmérőt, mert nem stresszelem ezzel tovább magam :)

Du. jövök!
Helló: Eszter :D

eszter82
Budapest

Csajok! Lenne egy S.O.S. kérdésem, nem tud erről vki. vmit???

Most szaladt Apa haza, mert Apóst ki kellett vinnie a Klilnikára, tüdőszűrésen volt és láttak neki vmi. maszatot a tüdején. Apa magyarázott vmit, hogy 56-ban volt vmi. baja (TBC tán?!), meg 3 éve is szedett rá gyógyszert! Úgyhogy most jól betojtam! OK, hogy Timcsának kifakadt a BCG-je + az se bizti, hogy Apósnak baja van, de akkor is!!! Lehet, bunkó vagyok, de addig tuti nem fogják csajszit látni, amíg ki nem derül, hogy mi van pontosan!!!

kacsa14

Eszter!

OK, nem akarok okoskodni! De az tuti, hogy ahormonvizsgálat nem várathat magára!!! És csináltasd meg mind a 3-at, 3., 14., 21. nap, mert mind-mind másról informál!!!

kacsa14

Elaludt a gyerekem a saját ágyában. Szopi után betettem, és szokás szerint el kezdett ficánkolni, aztán kihúztam az ágy szélébe, ahová úgyis kimászik, és ott 5 perc alatt elaludt. Kiváncsi vagyok, hogy meddig húzza a pacibőrt. Megyek, addig csinálok valamit a konyhában.
Köszönöm a sok jó tanácsot. Élek velük, kipróbálgatom, hogy nálunk mi válik be :?: :roll:
Vendég

Sziasztok!
Tegnap kaptuk meg az oltásokat!
Nagyon ügyes volt mind a két kisfiam!Nem sirtak!És a bcg-t csak fél évesen fogjuk ujra kapni!

Angie!
Ügyi vagy!
Én is kisérletezgetem mindenfélével!
Kissebb nagyobb sikerrel!

Évi!
Sajnos Marcikám is nagyon rossz evö volt!
Együtt sirtunk az etetöszéknél!
Én azért mert nem eszik ö mag azért mert enni kell! :?
Azt mondták,hogy a gyerekkek között majd enni fog!
Én erre nagyon kiváncsi voltam!
Találtam Óbudán egy olyan játszoházat ami teljesen olyan volt mint egy ovi!Két ovonéni foglalkozásokat tartott a gyerekeknek torna volt és mindenféle csak annyi különbséggel,hogy a szülönek is ott kellett lenni,hogy a gyereknek a biztonságérzete meglegyen!Meg a lényege az volt,hogy már sokszor olyan unalmas voltam a gyereknek hogy játék közben faképnél hagyott! :?
Itt meg uj volt minden,kicsi gyerekek,uj játékok,és mindig mikor felnézett a játszásbol én ott voltam és ez tök szuper volt!
Ebédet is kaptunk!Pici asztalok,pici székek!Ahogy látta a Marci hogy a többi gyerek is eszik ugy evett mint a kisangyal!!! :shock:
Zugloban laktunk de kébzelheted hogy hetente legalább 4x mentem vele!!!!Itthon továbbra sem evett de ott viszont igen!És most ugyan ez van az oviban is!Söt megjegyzi sokszor,hogy te nem tudsz olyan jol fözni mint az oviban :oops: :shock: (vizes tejbegriz,világos jo hig spenot és még sorolhatnám a szar kajákat de a gyerekem ezeket szereti)!Ne aggodj meg fog változni Dorinál is ez a nem evés!Én ez miatt a tápszert 3 éves koráig adtam reggel este!Tudtam ha nem is eszik semmit abban meg van minden ami kell és nem fog éhen halni!Én felirtam azt a napot amikor elöször mondta,hogy -ÉHES VAGYOK!

Panka!
Vannak olyan gyerekek akik már korán igénylik a más izeket!
A barátnöm kislánya is unta a tápszert nem akart enni és amint az anyukája beletett valamit a tápszerbe ugy lehuzta mint a huzat!
Örülök,hogy ilyen ügyes Emili!
De jo nektek,hogy mentek nyaralni!!!
Majd képeket tegyél fel és mesélj hogy milyen volt mert mi is szeretnénk augusztusba elmenni ilyen helyre!

KépKépKépKép
aniko24

1 órát sikerült aludnia :) Most sir, úgyhogy mennem is kell.

Anikó!
Nekünk is két hete kezdett el pirosodni a bcg. Még Ágostonnak is kijöhet.
Vendég

Norwell???????????????

tjuca

Norwell??????????????????????????????????????????????????????

tjuca

Sziasztok!

Most raktam képeket Roliról a babás topikba, sajnos visszaolvasni most nem tudok, de a héten szeretnék, és írok bővebben is! :)

Puszi

Tündi
tündi30

Sziasztok!!!

Juca!
Látom, már kerestél... ;)

Most tudtam csak ideülni, Kende a három órai hazatérés ellenére nem fáradt el eléggé ahhoz, hogy ne akart volna még az udvaron lótni-futni... ;)

Minden rendben van Csipetkével és velem. :) Az uh szerint 9 hetes babócás vagyok már, dokinéni aszonta, hogy húúúú, jól megnövesztettem... :D Írom a számszerű adatokat is, hogyaszongya: 37 mm-es szabályos petezsákban 18 mm-es ülőmagasságú embrió, BPD: 8 mm (:D), jó szívműködés, 4 végtag látható. Olyan szuper képeket csinált a doktornő, még ő maga is elcsodálkozott, el is rakott belőlük, mert azt mondta, hogy ilyen csöpp bébiről még nem is sikerült ilyen jó képeket csinálnia... :D Na és akkor a reprezentésön:

Kép Kép

Mindjárt visszaolvasok.

Kép
Kép
norwell

Norwell!

No azért. Ha hiszed ha nem, még a hasam is ment. De ugyi minden jó ha jó a vége. :lol:

tjuca

Norwell
nagyon kis fotogén a kis Csipetkéd. Tényleg fel lehet ismerni a buksiját és a végtagjait. Nagyon édi. :D

Tündi
Örülök, hogy már otthon vagy. :D Milyen gyakran tudsz bemenni Rolihoz, ill. mennyi időt tölthetsz nála?

Kép

Kép
syrynx

Juca!
Tudom, hogy izgultál. :) Míg vártam a soromra, egész végig azon járt az agyam, hogy most a topik minden tagja értem drukkol... ;) Amit egyébként nagyon-nagyon köszönök mindenkinek!!!

Syry!
Köszi a nevében is! Hiába no, csak egy 4 millás uh-gép köll hozzá... :twisted:

Tündi!
Megnéztem a kisfiadat, tündéri!!! Meglásd, hamar megnő majd, és hazavihetitek Rolikátokat!

Kacsa!
Az igazat megvallva én nem vagyok a sírni hagyás híve, még két percre sem… Persze van rá eset, hogy muszáj, ha az embert épp elkapja a hasmenés, a gyerek meg üvölt, nincs más lehetőséged, menni kell… ;) De mindig az jutott az eszembe, hogy az a pici baba nem hobbiból sír, hanem mert vmi nyűgje van, amit csak mi tudunk megszüntetni. Ő még nem érzékeli az időt, neki 2 perc ugyanolyan, mintha 2 óra lenne…

Virág!
Na azért ez a pihi máris jobban hangzik… ;)

Tegnap Kende akkkkkkorát esett, mint a nagykabát… :roll: Szegényemnek már így is volt seb az orrán. Persze hol nyalt el??? A betonon, és ráadásul a lábamban… A kis fogacskájából le is tört egy icipici darabka… :( Úgy furdal a lelkiismeret, de nem tudtam mit tenni… :( Állandóan megyek utána, és még így is történhet baj... :?

Amúgy a doktornő elvállalta a terhesgondozásomat is, kár, hogy nem lehet nála szülni. Egyébként azt mondta ezzel kapcsolatban, hogy (tisztelet a kivételnek) tudja, hogy a szakmája ellen beszél, de azt javasolja, ne fogadjak orvost… :?

Most megyek, mert baromira elfáradtam... Nem is értem... :twisted:

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Juca!
Tudom, hogy izgultál. :) Míg vártam a soromra, egész végig azon járt az agyam, hogy most a topik minden tagja értem drukkol... ;) Amit egyébként nagyon-nagyon köszönök mindenkinek!!!

Syry!
Köszi a nevében is! Hiába no, csak egy 4 millás uh-gép köll hozzá... :twisted:

Tündi!
Megnéztem a kisfiadat, tündéri!!! Meglásd, hamar megnő majd, és hazavihetitek Rolikátokat!

Kacsa!
Az igazat megvallva én nem vagyok a sírni hagyás híve, még két percre sem… Persze van rá eset, hogy muszáj, ha az embert épp elkapja a hasmenés, a gyerek meg üvölt, nincs más lehetőséged, menni kell… ;) De mindig az jutott az eszembe, hogy az a pici baba nem hobbiból sír, hanem mert vmi nyűgje van, amit csak mi tudunk megszüntetni. Ő még nem érzékeli az időt, neki 2 perc ugyanolyan, mintha 2 óra lenne…

Virág!
Na azért ez a pihi máris jobban hangzik… ;)

Tegnap Kende akkkkkkorát esett, mint a nagykabát… :roll: Szegényemnek már így is volt seb az orrán. Persze hol nyalt el??? A betonon, és ráadásul a lábamban… A kis fogacskájából le is tört egy icipici darabka… :( Úgy furdal a lelkiismeret, de nem tudtam mit tenni… :( Állandóan megyek utána, és még így is történhet baj... :?

Amúgy a doktornő elvállalta a terhesgondozásomat is, kár, hogy nem lehet nála szülni. Egyébként azt mondta ezzel kapcsolatban, hogy (tisztelet a kivételnek) tudja, hogy a szakmája ellen beszél, de azt javasolja, ne fogadjak orvost… :?

Most megyek, mert baromira elfáradtam... Nem is értem... :twisted:

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Jaaaaaaaaaaaaaaaj, bocsikaaaaaaa... :oops:

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Jucmuc
Nagyon sajnálom apósod. :(

Syry
A párom a hét vége fele ér haza. Szerencsére még mindig óramű pontossággal működök. :D Hétfőn menzike jelentkezett. :)

Angie
1 hónappal ezelőtt hagytam abba fogigátlót. 1 hét múlva megyek a pici szivemmel orvoshoz, aztán hajrá. :D

Lilia
Aki nem bírja, ne igyon. :D
Remélem, a mensi nem fog jelentkezni. :D

Norwell
Köszi a figyelmeztetést. :) Teljes gőzzel előre!!!!!! :D:D:D
Remélem, a barátnémmal majd mi is össze tudunk járni babázni. :) Nem szeretném megvárni, hogy a 7. hónapba érjen. ;):D
Tegnap, mikor jöttem vissza fehérvárra, láttam 1 nagy csapat gólyát. Lehet válogatni. ;):)
Nagyon jók a képek Csipetkéről. :)

Tündi
Jó, hogy jelentkeztél! Örülök a sok jó hírnek. Remélem, hamarosan hazaviheted a pici fiad.

Virág
Vége a mókuskeréknek! Pihenj sokat!

Ma nem igazán tudok lenni, mert audit van. Most vidítottak fel, hogy délig minket akarnak boldogítani. :?
Hétvégén többet leszek. :)
Vendég

Norwell!
Óriási gratula jár az óriási bébikének. Tényleg nagyon jól elcsipte a dokinéni a poziciót. Kicsit megirigyeltelek, pedig épp most szenvedünk a nemalvás miatt, de a szivem belül tesóra vágyik. Ma reggel láttam a tévében, hogy Mónika(só) 5 hónapos kismama, és könnyek szöktek a szemembe. Nem miatta, hanem csak úgy nosztalgiából, pedig aztán nem vagyok olyan elpityeredős fajta. Egyébként én sem hagyom sirni Sziszkót, csak rendkivüli esetekben (vécézés, épp nyakig benne vagyok egy kaja elkészitésében, és már csak 2 perc van hátra a befejezéséből, stb.).

Juca!
Tegnap mégsem mentük Dk-re. Ma pedig nincs kocsink. Úgyhogy bocsi, hogy a ruhácska még várat magára. De meglesz! Hogy vagytok? Sokszor eszembe jut a lelked.

Maci!
A szivecskédnek azt üzenem, hogy most az egyszer legyen negativ :lol: hogy hamarosan a teszted lehessen pozitiv.

Tündi!
Irtam a másik topikba. De itt is gratula a kis édes Rolihoz.

Pupy!
Merre vagy? Anyukádról újabb hir?

Eszter!
Mindenképp csináltass hormonképet. Én a helyedben egy percig sem várnék tovább. Szerintem egy kis gyógyszeres rásegitéssel hamarosan egy + tesztet fogsz szorongatni. Ha nem sajnálod rá a pénzt, akkor inkább egy magán meddőségibe jelentkezz be, mert ott tutira odafigyelnek. Máshol csak az időt húzzák. A Kaáliban a konzultációra is várni kell, igy érdemes már most időpontot egyeztetni. Legfeljebb majd lemondod, ha másképp alakulnak a dolog. Nálam is igy volt. Nekem uh-t csináltak a konzultációs időpontomon :)

Anikó!
Úgy érzem, hogy ezekkel a gyerekekkel folyamatosan kisérletezni kell. De megéri. Én úgyis szeretem, ha izgalmas az élet körülöttem. Mit szólnál, ha egyszer meglátogatnálak, amikor Fóton járok? Annyira közel laktok.

Képzeljétek, tegnap összesen 2,5 órát aludt az ágyában a fiam. Utána még elszenderült, és betettem az ágyába, és aludt még egy órát. Este pedig a pihenőszékében aludt fél órát. Aztán fürdés előtt úgy kibukott, hogy robbanthattam is mellette, nem ébredt fel. Végre a körmeit is sikerült levágni. A fürdés emiatt csúszott egy órát. Éjjel pedig az 1 órás etetést kihagyta, aludt reggel 4-ig, utána pedig 8-ig. Foggalmam sincs, hogy mi történt vele. Valaki megint elcserélte :) Most is beájult, és alszik az ágyában. Nem is tudtam elvinni sétálni (fél 9-kor szoktunk menni). Lényegesen jobban érzem én is magam, mert szegénykét rossz volt nézni, hogy annyira álmos, és nem bir aludni. Mindig úgy kikészült estére.

Ma Fóton leszünk. Remélem, ott is ilyen kis Angyal lesz :)
Vendég

Hali!

Norwell!

Tényleg nagyon édi a babó!!!

Ami a sírni hagyást, altatást és társait illeti egy biztos dologra tegnap rájöttem, minden baba más és más! Mindnél más válik be! Mi itt csak azt tudjuk tenni, hogy tippeket adunk a másiknak, ami nekünk bevált, hátha bejön a másiknak is.
Én sem hagyom ok nélkül sírni Timcsát, de ismerem a sírásait. Ha leteszem aludni és nyafogva sírogat, az csak olyan altató rituálé, pár perc alatt elalszik és nem azért, mert álomba sírja magát! De van, hogy folyamatosan torka szakadtából, vörös fejjel ordít, akkor én is kiveszem az ágyból, mert akkor nem alszik el. De hiába válik ez be nálunk, ha van olyan baba, aki meg a kezdeti nyafiból csak behergeli magát, nála ez nem jön be. Pankával beszélgettünk tegnap és szinte semmit sem tudunk ugyanúgy csinálni! Hiába is akarnánk segíteni a másiknak ötletekkel, ha egyszer 2 homlokegyenest más egyinéség a 2 lányzó. Ami nekem bejön, az nem jön be Pankának és fordítva.

kacsa14

Tündi!
Gratulálok a kisfiadhoz!
Mielöbbi gyarapodást, és javulást!

Kép
faul

Sziasztok!

Fleur!

Éljen a pihenés :)
Engem a tali óta gyötör a lelkiismeret, annyira bunkó voltam veled :cry: Mikor mutattad, hogy milyen csajos rugit vettetek a babának elsőnek, én meg ahelyett, hogy veled örültem volna, megkérdeztem, hogy biztos kell-e majd ilyen meleg ruha neki nyáron... :oops: Pedig egyszer én is kaptam egy ilyen beszólást valakitől, azóta is neheztelek érte. Ne haragudj!

Eszter!

Sajnálom a görbét :( Én is gyorsan beneveznék egy hormonvizsgálatra, ha van egy icipici bajság, azt gyorsan helyrepakolják, és kész :)
Sajnálom, hogy csúszik a költözés :(

Kacsa!

Én se vinném a gyereket tbc-gyanús közelébe :oops:

Anikó!

Ez a játszóház jó ötlet, hány éves kortól lehet oda vinni az aprónépet? Annyira elszúrtam a kajáltatást, a következő csemeténél megpróbálok okosabb lenni :cry: És lazább... Ha újra kezdhetném nem görcsölnék azon, hogy mennyit evett. Ha nem éhes most, majd eszik legközelebb...
Dóri se sír azért, mert éhes... Én meg ha jó étvágyú gyereket látok elfog a sárga irigység :(

Norwell!

Jaj de édes, formás kis babuka! Dorcikám is pont ekkora kis törékeny pillangó volt 9 hetesen :)
Szegény Kende, nagyon sírt az eséstől? Én is úgy tudom sajnálni őket :(

Felmondott a kórházban a nő, aki a pct-ket csinálja, és nem helyettesíti senki :evil: Klassz. :evil: Lehet, hogy hagyom a csudába az egészet :(

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Norwell :) Itt is nagyon sok szeretettel gratulálok a kis fotogén Csipetkédhez! :lol: :lol: :lol: Izgulatm ám értetek tegnap! :wink:
Sajnálom, hogy Kende ekkorát zakózott :(

Évi :) Köszi szépen a linket, amit a múltkor feltettél! Sajnálom, hogy felmondott a dokinő aki a PCT-ket csinálja, de ezt a vizsgálatot sztem bármelyik orvos meg tudná csinálni, vagy legalábbis itt úgy volt, hogy egy doki levette, aztán át kellett vinni a cuccot az andrológiára, ott meg pár perc múlva a kezembe nyomták az eredményt.
Ja, és nagyon klasszak voltak azok a képek, amiket feltettél Dóriról!!! Olyan nagylány már ő is! És gyönyörű!!! :lol: :lol: :lol:
A kajával nekünk -lekopogom- nincs problémánk, az alvással annál inkább, de ezt úgyis tudod...

Eszter :) A hormonvizsgálatot én is támogatom...

Jmaci :) Vonalzót kérünk! :lol: :wink:

Faul :) Látom te is bebabásodtál, gratulálok hozzá! Tudod már, hogy kisfiad vagy kislányod lesz-e?

Kacsa :) A pocakfotók szenzációsak voltak!!!

Angie :) Sajnálom a nyűgös napokat, mostanában Kristóf is elég nyűgike. Ráadásul elkezdett sikítozni, de olyan hangfrekvencián, hogy a hajamat tépem tőle :roll: :evil:
Alvás: hát ezzel kapcsolatban nem tudok mit mondani, nálunk egy csőd. Az biztos, hogy az alvás egy tanult folyamat, és ne Erik babából indulj ki, ő a fehér holló :wink:
A költözést azt hiszem te kérdezted: igen, itt maradunk Szegeden, csak egy nagyon lakásba szeretnénk költözni, lehetőleg a környéken...

Brill :) Mi van veletek? 1000 éve nem írtál...

Adri :) Szintúgy...

Velünk nincs semmi különös, ma megkaptuk a 3. agyhártyagyuszi elleni oltást, illetve a beutalót a hematológiára.
Pussz mindenkinek!

KépKép

KépKép
timika

Évi! Angie! Timika!

Ismeretek tökéletes embert? Bingo. Dzsízzz. Jessz, bár ő 2/3 Isten. Szóval nem. Helyben vagyunk. Az a gyerek, aki alszik, eszik, édi, nem hisztizik, azzal valami nem stimmel, azt mondod rá, hogy nem életrevaló. De kiderül, hogy néha nem is olyan édi, vagy mirelit fülei vannak. Minden gyerek kveszt, ez bennük a szép.
Ha nem ilyenek lennének, akkor nem GYEDRE mennél, hanem rekreációs postmunka szabadságra. :lol: Mindenkinek vannak gyenge pontjai, hülyeségei, rossz napjai, és előnytelen tulajdonságai, és különösen fárasztóak azok a napok, amikor az anyának és a ded(ek)nek egyszerre zuhan meg a pszichéjük. DE ugye nem ezért vállatuk őket, hanem azért mert személyiségek, olyanok, mint egy titkos láda, minden nap kiderül valami új, megismételhetetlen.

Az enyémgyerek pl. mindent fal, de még mindig csak 8,86 kiló. Mostanában jól alszik. Még nem jár, és ahogy elnézem a ballagására is négy ponton megy (remélem nem az alkoholos befolyás miatt). Viszont újabban verekszik, na. Tehát van ám feladat. :twisted: És egyébként ez a korszak valami hihetetlen, ha nem lenne, valami olyannal lennék kevesebb, ami leírhatatlan.

Angie!

Most a második fázisba léptünk, apával már szabad a vásár, de még köntösbe bújuk, ha hancúrozunk. El nem lehet mondani mennyivel jobb ez a szakasz. Ebben az egész vetélésben az a legszarabb, hogy ugye gyászolsz, baromi szomorú vagy, kellene az erő, a szexualitás, és mint egy gyereknek azt mondják, hogy min. három hétig még csak ne is gondolj erre.
Több, mint két hétig vérezgettem, emiatt is fostam, de nincs baj hála Istennek.
Úgyhogy most már asszem megint a régi vagyok, van bennem lendület, és nem vagyok bús, persze néha rámjön, de nem uralkodik rajtam a tehetetlenség. Az igazi a 3. fázis lesz, de az még odébb van. És a 2. fázist most nem határolja el olyan sok érzelmileg a 3-tól, mint Kinga előtt. Biztosan nem tudtam megfogalmazni, mindegy. Gyere. Szupi lett a málnalekvár, úgyhogy előtte tudasd, mikor jössz, és csinálok málnalekváros tejberizst. :wink:

tjuca

Sziasztok!

Norwell!
Nagyon édibébid van!És tényleg nagyon jó a kép,jóllátszik mindene(biztos lány, és mutogtja magát a kis dizőz :twisted: :lol: )
Hát igen, nálunk nemválik be a sírni hagyás egy kicsit, jobb ha első mukkra ugrok, különben nagy balhé lesz, több órás sírás lehet a vége.És tényleg akkor sír, ha baja van.Lehet, hogy csak nyűgös, és akkor nem tudok vele mit kezdeni, elaltani sem tudom.Akkor sír amig meg nem unja, hiába van kézben, hiába etetném, itatnám, játszanék vele.De mostmár nem olyan kis sírós,mint volt, inkább dünnyög helyette, és ha nem reagálok akkor kezd el sírni.Ő is sír mielőtt elaludna, de csak a nyűg miatt.De már tudom, hogy hagyni kell egy kicsiot, hogy fárassza magát, és utánna hamar elalszik.de ez csak pár perc általában, addig cumit sem tudok neki adni, mert kiköpi.Hát ez van, tényleg minden baba más, kis egyéniségek :D

Faul!
De jó, hogy jelentkeztél!Nagyon eltűntél ám!Mi van veled?Látommár félidő!A nemét tudjátok már?Név?Írj!!

Évi!
Na akkor erről jól lemaradtál. :(
De talána sors már tud vmit, és nem is lesz szükség a vizsgálatra! :wink:
Miért rosszevő a Dóri?Nem úgy néz ki. :wink:
Miket eszik?

Piri még mindig sehol(azért csináltam egy tesztet reggel, ami negatív lett, férjem bánatára! :shock: :roll: ,mondtam neki, hogy még csak 4 hónapja szültem, most még azért korai lenne egy baba)
Szóval ha vasárnapig semmi, akkor elkezdem szedni az Orgametrilt, ami késlelteti 1 hétig a mensit.Bár ha holnap, vagy utánna jönne meg sem lenne már jó, mert nem múlna el hétfőre.
Hát így állunk,nem szeretném, ha keresztbe tenne egy ilyen vizes nyaralásnak! :evil:

Kép
pankaa

Sziasztok!

Sajnos nem jó hírekkel jövök :(

Pupy üzenetét tolmácsolom nektek:

Ma megműtötték anyukáját, meglehetősen hosszú és nehéz műtét volt!
Túl van rajta, de nagy fájdalmai vannak sajnos, egyelőre fájdalomcsillapítókat kap!
Azt mondta az orvos, hogy majd a szövettan eredménye alapján tud állást foglalni, hogy hogyan tovább, de sajnos felmerült a lehetőség, hogy valóban rosszindulatú a daganat! :(

Ezúton is kívánom, hogy jóra forduljanak a dolgok, és Pupy anyukája mihamarabb felgyógyuljon, és a legjobb orvosok legjobb kezelését kapja meg!

Pupynak, és a családnak, pedig sok erőt és kitartást kívánok, és hogy ne adják fel soha!

Puszi, Pupy!
Eszter :)

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés és helyzetjelentés:

Anyukám túl van a műtéten, ami picit több,mint 2 órás volt. A doki szerint rosszindulatú a daganat, amit sikeresen eltávolítottak, a további kezelés pedig a szövettan függvényében lesz.
Anyu ma az örzőben van, ha holnap minden rendben lesz akkor felkerül az osztályra.
Szegénynek iszonyú fájdalmai vannak, szomjas, de még nem ihat. Nedves gézzel törölgettem a száját, és borzasztó volt látni, ahogy az a rengeteg cső lóg belőle. A vérnyomása elég alacsony és a hője 37, de szerintem ez egy ilyen műtét után teljesen normális.
Rólam: Jól vagyok, bár nem nagyon tudok aludni, enni de szerintem ez érthető. Viszont! a hőmérőmet eldobtam!!!! Elegem van abból,h. figyelem magam, mérem a hőmet és semmi. A hőmérőtől nem leszek babás úgyhogy nem mérem a hőmet többet.ELÉG VOLT!!!

Holnap utazom vissza Pestre, amint tudom jelentkezem, hozom a táblát is, és felveszem a ritmust. Addig is köszönönma türelmeteket!!!

Sok puszi!!!
Vendég

Megpróbáltam visszaolvasni:

Norwell!

Nagyon cuuuuki a baba! Már most nagyon fotogén :lol:

Kacsa!

Ne viccelj!!!!Méghogy okoskodás?
Nagyon hálás vagyok mindenért, amit írtok nekem, olyan jó, hogy megírjátok, hogy mi a furi, meg hogy veletek hogy volt, és hogy ti mit hallottatok...!!!
Megnéztem a görbéimet, és azt láttam, hogy még soha nem volt 14 nap a PÉ-m, és a mensi között! kb.6-9 nap közt alakult mindig, egy rekord van, az 11 nap :? :oops: :oops: :oops:

Lányok!

Mégegyszer köszi a tanácsokat, véleményeket!
Most kb. tűkön ülök, hogy mikor jön már piri, hogy felhívhassam a dokit a hormon vizsgálat miatt!
Eredetileg is magán rendelőbe járok, nem szakrendelésre, mert úgy vagyok vele, hogy megéri a plusz költséget, hogy nem viszek haza még több bacit a vizsgálatról, meg a higiénia is sokkal az átlag felett van, és nem utolsó sorban nem vagyok híve annak, hogy asszisztenskék kávézgatnak és locsognak, miközben a ....ba bámulnak! :?
Azt gondoltam, hogy most kezdésként élek azzal a lehetőséggel, amit a dokim mondott, hogy a szakrendelésére másszak be a mensi 3. napján, aztán ha nem akarja megcsinálni mind3 vizsgálatot(mármint a 3-14-21 napon is), akkor majd lázadok és az asztalra csapok!
Egyébként ha jól emlékszem, csak két időpontról beszélt, a 3. és a 21. napról, de majd meginterjúvolom!

Angie!

Örülök, hogy visszakaptad a mintababádat! :lol: :wink:
El is hiszem, hogy megszenvedted te is ezt a nyügi állapotot! Olyan rossz lehet látni, hogy csak nyűglődik Sziszkó, és nem tudsz rajta segíteni!

Panka!

Mi lehet ezzel a Pirivel?
Csak nem húzza keresztbe a számításotokat!!!

Juca!

Szerintem sikerült leírnod amit akartál! :)
Örülök, hogy nem vagy már úgy nekikeseredve, és érzed magadban az erőt a továbbiakhoz :D

Anikó!

Olyan aranyos volt, amit Marciról írtál... :) nagyon nagy dolog lehetett, mikor először volt ÉHES! :D
Jó lehet az a kis közösség!

Lányok, akik az evéssel, meg más ilyen dolgokkal küzdötök!
Mondjuk nekünk ugye nincs még pirinyónk, így nekem van időm tv-t nézni! :D
Szóval: a Zone Club csatornán van a Vásott Kölykök c. sorozat a tv-ben. Abban nagyon sok nevelési trükköt mutogat a dr. Tanja Byron klinikai gyermekpszichológus néni!
Tök jó tippeket ad a műsorban, és nagyon sok megoldást javasol!
Ha az ember nézi, más hibájából nagyon sokat tud tanulni!
Mi Laci gyerekeinél is bevettettünk ezt-azt, amit ott láttunk, és működött, mint a csuda!
Nekem nagyon tetszik!
Jó, persze az esetek egy jó részében kiderül, hogy a szülő a hülye, és ez az oka, hogy a gyereke nem eszik, verekszik, csúnyán beszél,... de van, amikor egyszerűen csak nem a jó módszerrel próbálkoznak a szülők!
EZT MOST NEHOGY MAGATOKRA VEGYÉTEK-NEM AZÉRT ÍRTAM!!! TUDJÁTOK, AZ AMERIKAI NEVELÉSI MÓDSZEREK...

Na, megyek!
Sziasztok: Eszter :D

eszter82
Budapest

Faul: milyen jó, hogy látom a vonalzódat is! Örülök, hogy minden szépen halad.. :D Anno még írtam Neked privit, csak nem válaszoltál :cry: Ha van kedved, üzenj!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon-nagyon köszönöm a dicséretet!!! Én is úgy látom, hogy tökéletes a bébim... :wink: :lol:

Kacsa!
Teljesen egyetértünk, minden gyerek más, mindegyiknél más jön be. Kendének hiába tuszkoltam a szájába a cumit, ívben repült a szoba közepére, mintha csak meg lett volna rajzolva a célpont... :D Ezért is maradt aztán végül a cicin elalvás... :roll: Ami igazából most jelent gondot (mondjuk még annyira nem, de lehet, hogy fog...), mert mire szülni megyek, jó lenne megtanulnia máshogy is elaludni... Majd meglássuk... ;)

Angie!
No, akkor azért volt egy jobb éjszakátok is! :)

Pupy!
Nagyon-nagyon szorítok, hogy a doki tévedjen, és ne legyen nagyobb probléma anyuddal!!!

Eszter!
Ki mondta, hogy mi nem lehetünk hülye szülők??? :twisted: Mindenki követ el hibát, aki azt hiszi, hogy nem, annak az a hibája. A gyereknevelés nagyon nehéz dolog, a sajátodat nevelni még ennél is nehezebb, ezt tapasztalatból tudom. Mindenki a saját kárán tanul (lásd nálunk a szopi-elalvás...). Majd meglátod! :twisted: :lol:

Évi!
Igen, nagyon nagy volt a sírás, plusz ömlött a szájából a vér, mindenem csupa véres lett... Szerencsére hamar megvigasztalódott, de a kis fogát (is) nagyon-nagyon sajnálom... :cry: Khmm... egy pillangóval én is kiegyeznék... ;)

Panka!
Nem fogod elhinni, pont ugyanezt mondta apa is, hogy tutira lánynak kell lennie, mert egy férfi soha nem fekszik ilyen pózban!!! :D :D :D

Timika!
:)

Maci!
Remélem, választottál Magadnak gólyát!!! :D Éééééés én is vonalzót kérek Tőled!!!

Ma az én gyerekemet is elcserélték, de kisördögöt hoztak helyette... :twisted: Délelőtt felébresztette az alvásból a zenélő kenyeresautó (már tele van velük a hótaposóm, tutira akkor jön, amikor nem kéne), délután ennek örömére 3/4 órát alukált, azt is elég korán, negyed egytől egyig. És később hiába próbáltam elaltatni, nem volt hajlandó... Most már szunyál egy órája... Meg a másik, amivel nem tudok mit kezdeni: minden áldott reggel felébred 6 órakor! Tök mindegy, hogy jól alszik-e, vagy rosszul, korán fekszik vagy később... Más is van így, hogy a tyúkokkal kel a gyereke (vagy csak én hiszem, hogy a világ vége??? :twisted: )? Mindenesetre elég fárasztó, most, hogy már nem vagyok újra egyedül... Kb. két hete olyan jól elalukált fél nyolcig, de most nem akar, vissza sem tudom altatni...

Na, panasznapnak vége... :twisted:

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Sziasztok,

Néha előkerülök én is, mindig megfogadom,h többet jövök, de mindig van valami... Biztos nem vagyok ezzel annyira egyedül :roll:

Eszter, Kacsa :)
Olvasgattam a pé és LH fejtegetéseket. Csak hogy én is tegyek hozzá a témához egy picit: mi majd 2 éve próbálkoztunk, sikertelenül. Volt closty, több hónapig, de semmi. Majd kezdett tele lenni a hócipőm a dokimmal aki mindig leakasztott egy halom pénzt a magánrendelésen az UH-kért (többször is mentünk, volt irányított hónap is...), de semmi eredmény nem volt. Ekkor eldöntöttük, hogy irány a Kááli Intézet. Megnyugodtam, most már jó kezekben leszek. Ott kaptam Bromocryptint, ami levitte a magas prolaktinomat 8ezt elfelejtette az előző doki... :(). Majd egy csomószor együtt voltunk Apával a köv hónapban, de semmi. Ja, közben kiderült, Apa kiskatonái csak 24 óráig élnek. Köszike. :( Na hurrá, akkor mindennap akció. Semmi. Jött a július. Nincs kedvem hozzá, nekem sem.... Besokalltunk. Aug-ban volt előirányozva az inszem. De azért júliusban még csináltam LH tesztet, mert kíváncsi voltam, nekem van-e pé-m és mutat-e valamit. Mutatott. Atom pozitívat-egymás utáni 3 napon. Persze pont akkor még kedvünk volt hozzá (úgy lettünk teremtve, hogy akkor a nők jobban rámozdulnak Apucira, amikor termékenyek, nem tudom, észrevettétek-e már...), 2x voltunk együtt. 2x!!!!!!!!!! És a hónap végén hiába vártam a menzit, nem jött... Gondoltam, na még ez is, csúszik az inszem.... És akkor jött a pozitív terhességi teszt Laurával. Onnan ismeritek... :) :)
Na, Eszter, csak azért írtam le, hogy hátha van 1-2 olyan ötlet, ami segíthet. Menzitől visszaszámolunk 14 napot és hajrá LH teszt! :)

Jó hosszú lett...

Norwell :)
Tényleg fantasztikus a képecske! Gratula még egyszer! Alvás úgyben nem tudom megmondani a tutit, Laura is nagyon rapszodikusan alszik... Mpstanában az eddigi 2 óra helyett pl. 1-1,5-et :( Horrorrrr :evil: Ha eddig nem volt időm semmire, mi lesz ezután...

Lányok, ha már itt vagyok, lenne egy kérdésem (kettő):
Most kezdenénk a tesó projektet, és Apának valszínűleg antibitotikumot kell szednie a torokgyulladására. Mizujs ilyenkor a kiskatonákkal? Halasszunk inkább egy hónapot, vagy nem számít?

A másik... elbizonytalanodtam a kistesóban. Belegondoltam, h egyedet is nehéz lesz majd munka mellett oviba, suliba, stb vinni, minden nap foglalkozni vele, stb-stb. Hogy lesz kettővel? Szeretnék majf visszamenni teljes állásban dolgozni (eddig is vezetői állásban dolgoztam, ahol nem 8 óra a napi munkaidő), ogy fogom tudni ezt két gyerek mellett megoldani??? Kismamik, akiknek kettő van, vagy szeretne, kérek támaszt, vígasztalást, ötletet! :) Ne értsétek félre, nagyon szeretnék kistesót Laurának, csak néha borzasztóan el tudok ilyeneken keskenyedni, amikor elkezdek gondolkodni... Gondolom, ez is hormonális nálam, mert a ciklusomnak mindig adott napjain kezdem... :)

Ti mit szedtek szopi alatt menzi pocakfájás elűzésre? Úúúútálom... Még mindig szopi van, de nem merek még egy algo-t sem bevenni... :(

Jó hosszú lettem, csinálok azért majd új vonalzót.

Pupykám :)
Júli 1-én voltam 1 cn. Betennél a tábla aljára? Lehet úgy, hogy ne vesszenek el az infók Lauráról?

Puszi

KépKép
unique

Pupy :)
További adatok:
ciklushossz: 30-32 nap
próbálkozás kezdete: 2007.07.

Puszi

KépKép
unique

Szép jó reggelt!

Fél éjszaka nem aludtam...... :?

Angie
Sajnálom, a nemalvást. :(
A szivemnek átadtam az üzeneted, majd tudósítok a fejleményekről. :)

Évi
Nem alakulnak túl jól a dolgaid. :( Azért ne add fel! Nincs másik kórház a közelben, ahol meg tudnák csinálni a pct-t?

Timika
Tudom, hogy tartozok egy új vonalzóval, a hétvégén pótolni fogom. :)

Eszter
Köszi a tudósítást Pupyról.
Remélem, más miatt késik a mensi és nem is jön egy ideig. ;)

Pupy
Annyira sajnálom anyukád. Szorítok, hogy időben elcsípjék a bajt.
Ügyes vagy, hogy eldobtad a hőmérőt. :) Szorítok, hogy sikerüljön anyudnak mielőbb unokáznia. ;)

Norwell
Háááát... Kiválasztottam egyet, aztán majd meglátjuk... ;) :D
A zenélős kocsiknak én is szoktam örülni. A környékbeli összes kutya hosszass vonyításba kezd..... :evil:

Unique
Hajrá a kistesónak. :)
Vendég

Maci :)
Köszi, aranyos vagy! :)
Úgy látszik, ilyen az idő, h nem alszunk rendesen mostanság... :( Sorrry..... :(

KépKép
unique

Sziasztok!

Unique!
Szerintem úgy lehet ezzel az mebre, hogy ha már ott van a másik baba is, akkor mennek a dolgok maguktól.Ilyenkor el sem tudja képzeln az ember,hogy hogyan, de akkor sem tudja megmondani, és ha belegondol, hogy hogyan is csinálja, elképed saját magán.Szerintem biztos meg tudodmajd szervezni az életedet 2 gyerek mellett is.Esetleg babysitter az első időkben?Laura mellé főleg.Vagy bölcsibe délelőttre, és alvás előtt hazahozod?
Menisre van homeos bogyesz, magnézuim, de szerintem egy algót bevehetsz, azt lehet terhesen is szedni.
Szerintem a kiskatonákra nincs hatással,olyan szempontból, hogy ha lenne egy befutó, akkor nem lenne baja a babának tőle.De erről volt már itt szó, csak nem emléxem, hogy kinél, de majd biztos elmondja. :wink:

Norwell!
Emili is mondig felébred, szerintem a biológiai órájuk kelti őket, mind1, hogy sötét van a szobában.

Eszter!
Régebben néztem én is ezt a műsort. :D
Tényleg sok hasznos dolog van benne, de igaz, hogy nagyon amerikai :twisted:

Pupy!
Anyukádnak mielőbbi gyógyulást kívánok, Neked pedig erőt, és kitartást!

Piri már nem zavarhat be, remélem :roll: !Ma elkezdtem szedni az Orgametrilt, úgyhogy piri mostmár nem zavar egy hétig remélhetőleg.

Emili megint zsivány volt éjjel, 5-6 körül már nem akart elaludni, de álmos volt, így kimentem vele a kanapéra, na ott a mellkasomon elaludt. :lol:
Viszont este 7 óta nem evett semmit éjjel!!Csak ivott, de azt is kevset.Nem szokott így vielkedni, nem tudom mi van vele, remélem nem lesz beteg utazás előtt! :?
Reggel sem evett, csak 50-et, azt is 2 részletben, most pedig megint csak 40-et evett.Szrájkol, összeszorítja a száját!!És még acumi sem kell neki, pedig az nagy haverja!Nem tudom mi lelte.Csak abban bízom, hogy még nincs annyi esze, hogy tudatosan nem eszik, ha nagyon éhes lesz, majd eszik.Ugye?? :roll:
Viszont ma is nyűgös, alig lehet vígasztalni.
Legújabb szokása,hogy hason felkönyköl, és az állát a tenyerébe teszi, nagyon édes, mint egy kis kényes kisasszony :lol:
Majd teszek róla képet.

Szép napot!

Kép
pankaa

Kép Kép
Emili, és Timcsa barátkozik 8)

Kép
pankaa

Halihó!

Unique!

Megértem, hogy elbizonytalanodtál tesó-ügyileg!
Én is ezt érzem! Bár nekünk még messze a projekt + kisit másak az indokaim. De azt tudja az eszem, hogy kell a tesó, mert mind2 Apával egykék voltunk és ismerem már a dolog negatívumait + kicsi a család, ha mi nem csinálunk Timcsának "rokonságot", egyedül marad, ha már mi nem leszünk. Viszont azért néha a szívem meginog.
Azt érzem, hogyha lenne tesó baba, akkor már egyikőjük sem kapná meg azt a figyelmet, amit most megkap Timcsa, azzal, hogy egyedül van. Biztosítva van neki a csönd, a nyugalom, ha alsizk, a figyelem, ha ébren van. Viszont, egy nagy már nem hagyná nyugodtan pihenni a kicsit, és fordítva, sajnálnám a nagyot is, ha éjjel bömböl a kicsi és ő nem tud pihenni. Szeretném végigélvezni a tesó minden kis mozzanatát is, ahogy megfordul, feláll, elindul, beszélni kezd. De úgy érzem, ha tesó lesz, akkor már sokkal nehezebb lesz ezeket a pillanatokat kiélni, mert kettő kell kosztódni. Úgyhogy egyelőre úgy vagyunk vele, hgoy 3 éves kor körül jöhet a tesó, akkor már Timcsa megy oviba és tesóbaba is megkapja, hogy legalább a nap egy részében csak az övé vagyok!
Ami a melót illeti persze ez is fogós kérdés! Az tuti, hogy gyerekkel már teljesen más, anyaként dolgozni! Oviba-vinni, hurcolni, ha megbetegszik, stb. Az biztos, hogy valahogy nagyon jól össze kell tudni szervezni a gyerek melletti munkás hétköznapokat, hogy minden menjen, mint a karikacsapás!
Na, ezzel most nem könnyítettem meg a dolgodat! Bocsika! :oops:

Pupy!

Anyukádnak jó lábadozást!!! ÉS drukkolunk, hogy jók legyenek az eredményei!

---

Tyúkagyam elfelejtette, hogy mire akartam még reagálni, de mindjárt visszakukkolok még!

kacsa14

Á, megvan, mit akartam még!

Unique!

Én a Klinikán, gyerekágyon, Mexalen-t kaptam fájdalomcsillapítónak. Paracetamol tartalmlú. Úgyhogy ebből kifolyólag paracetamolt is szedhetsz nyugodtan!
Egyébkélnt itt egy honlapl, ezen fel van sorolva egy rakás hatóanyag és a szopi kapcsolata:

http://www.doki.net/tarsasag/gyermekorv ... lalasa.pdf

Ami a pé körüli szex-éhséget jelenti. Én nagyon emlékszem, hgoy amikor a mikropetém megérett és poz. lett az LH olyan kangörcs jött rám, hogy ihaj! Szóval, lehet bajban is lettem volna, ha nem vethetem rá magam rögtön apára! :lol:

kacsa14

Hoztam én is egy fotót! Ezt a szájtartását úgy imádom!!!

Kép

kacsa14

Adri!
Még tartozom a talis képekkel :oops: :oops: :oops: Bocsi, most küldöm itt:
Kép Kép

Hogy vagytok egyébként?

Norwell!
Mi van Kende fogával?sok letört belőle?
Voltatok vele fogdokinál?Mert vissza tudják ragasztani ha nagyob darab tört le.Bár ez már úgyis késő, és remélem nem lesz soha szükség ilyesmire!!!

Kép
pankaa

Anyja lánya:
Kép Kép
Aztán befejeztem mára a képezést :oops:

Kép
pankaa

Unique!

Köszi a bíztató történetet!!!
Igyekszem követni a példátokat!!! :lol:
Szerintem ne parázz a tesó baba miatt! Nem lesz gond! Az ember úgyis megoldja, bármi is történik és akármilyen sűrű is a program, az adott szituban!

Lányok!

KÉRDÉS:
Ha ma megjött, és hétfőn kell mennem a 3. napis mensi alatti hormon vérvételre, és itthon leszek a 14. napin is, viszont a 21. napin külföldön leszünk, és csak a 26.napon jövünk haza, akkor menjek el, vagy hagyjam az egészet a köv. hónapra????
A dokim egy nénit szültet épp, így nem tudom elérni! :(

Hurrrá! Fotók! :D

Kacsa!

Naggyon cuuuki Timcsa!
Imádnivalóak a kis gomb-szemei! :D
Olyan gyönyörűűű!
Most a kép láttán, már megint ott tartok, hogy én is akarok már végreeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!! :D

Panka!

Ti tökéletesen egyformák vagytok :lol: :lol: :lol:
Talán ekkora hasonlóságot még nem is láttam!
És nehogymá' soknak érezd a képeket!
Ha van még, várjuk a többit is :D

Sziasztok: Eszter

Csak éjjel tudok fejleményeket nézni, mert ma van dr. Alban a Rióban, és ha már mi ráncigáltuk Mo-ra, akkor ott kell lennem vele, míg be nem takarodik a szállodába! :? :evil:

eszter82
Budapest

Sziasztok!
Még mindig ezer bocsi az el-el tünedezésért, de rengeteg dolgunk és programunk van.
Ma indulunk nyaralni és csak 15.-én jövünk meg, ezért most gyorsan indulás elött írok pár sort!
A mensim Norcolut hatására ma végre mejött, így ha vége, indulhat a tesóproject!
Dani egyre ügyesebb, szinte mindent megért és hajlandó is mindent megcsinálni, ha épp van hozzá kedve!
Pár kép, hogy el ne felejtsetek!
Kép
Kép
Kép

Pupy!
Javítanád majd a táblát? Köszi!

Puszi mindenkinek!
Andy

Kép
oriandy

Unique!

Vártam a válaszokat, meg filóztam, hogy ide, vagy Emillel...

Ülj le. Majd üljetek le Józsival. Ha nem zsigerből érzed/érzitek, hogy kell az a gyerek, akkor még nem kell, sőt az is lehet, hogy nem fog kelleni később sem.
A többi az napi rutin. Megoldódik. A kérdés másról szól.

Remélem értesz, és nem értesz félre. Drukkolok Nektek!
A többiehz meg, csak, hogy lásd mások is sokat vajúdnak a témán:
http://velvet.hu/poronty/2007/06/19/korkulonbseg

Évi!

Sajnálom a pct-s nénit. És vissza kell idézzelek, hogy nem akarod görcsösen a tesót, sőt a talin azt mondtad, hogy most nem érzed, hogy a Kaáliba kell menned, de rögtön. Csak a szavaid. :-) Genya vagyok mi??? Én magamnak is idézgetem magamat nyugi.

Panka!

Ti klónoztatok? Mondjuk először néztem Levit, és így magamban hümmögök, hogy ez az Emili mennyire hasonlít Levire...
8)

Kacsa!

Nagyon megszépült Timcsa!

Eszter!

Egyszer csak vége lesz a szülésnek :P az az irányadó, amit a doki mond.

Pupy!

Csak ismételni tudom, erőt, és kitartást. A hőmérődobálást meg csak díjazni tudom!

Timi!

Mikor mentek a vérvizsgálatra?

Maci! Oriandy!

Akkor most már drukk!

Oriandy!

Norcolut? Én annyira reménykedem, hogy most megúszom, de ismerve magamat nem. :-(

Most ennyire futotta. Pá!

tjuca

Sziasztok!! Mi is szeretnénk Kisbabát.Még pedig kislányt. Nem-e tud valaki ennek kivitelezéséhez egy naptárt. Köszönöm elöre is. S.O.S.
oszman777

Szia Oszman!

Én naptárat nem tudok és őszintén szólva ebben nem is hiszek. Viszont van egy tudományos dolog, ami segíthet.

A lány katonák tovább élnek, viszont lassabban mozognak.
A fiú katonák viszont hamarabb halnak, de gyorsabbak.

Ezért, ha még tüszőrepedés előtt jutnak be, akkor a lánynak van nagyobb esélye, mert bevárják a petét.
ha már kiszabadult a pete, akkor a gyorsabb fiúk érnek először célba.

Nekünk bejött, tüszőrepi előtt 2x voltunk együtt, előtte és utána nem és lány lett!

De azért próbálj meg nem csak a lányra rákészülni, nehogy "csalódás" legyen, ha mégsem lány!

Sok sikert!

kacsa14

Sziasztok!

Pankaa :) Döbbenet ez a hasonlóság közted és Emili között!!!!! :D :shock: Drukk, hogy mostmár ne jöjjön meg a mensid!

Pupy drága :) Nagyon nagyon szorítunk nektek, anyukádnak mielőbbi teljes gyógyulást kívánunk!
És nagyon ügyi vagy, hogy eldobtad a hőmérőt, remélem meglesz az eredménye! :wink:

Unique :) Az alvás problémátokat átérzem, bár Kristóf soha nem aludt ennél többet, sőt…:roll:
Drukkolok, hogy hamar sikerüljön nektek a kistesó! :)
A kérdésedre válaszolva: hát nem is tudom, ha az őszinte véleményemre vagy kíváncsi, szerintem ha mindkét dolgot jól akarod csinálni, nem egyeztethető össze. :( :( Vagy aki megmutatja hogy kell, megemelem a kalapom. Még a 8 órás munka is a gyerekkel töltött idő kárára van, mivel ez egyrészt nem 8 óra (oda-vissza közlekedés), másrészt utána jön a házimunka, a gyerek meg jó esetben 8 körül már ágyban. De dolgozni kell, ez nem vitás. Viszont a vezetői munkakörrel – ahogy írtad is – nem 8 órai munka jár.
Szal szerintem mégegyszer gondold át, mi az, amit valóban szeretnél, ami igazán fontos és mit vagy hajlandó érte úgy „feladni”, hogy utána azt ne áldozatnak érezd, hanem jól érezd magad a bőrödben!
Ja, kérdezted a gyógyszert is: Panadolt nyugodtan vehetsz be, azt terhesség alatt is be lehet szedni ha muszáj.

Kacsa :) Gyönyörű a kis Timcsa :D

Eszter :) Szerintem érdemesebb akkor már mindegyik vizsgálatot egy adott cikluson belül lebonyolítani.

Juca :) Hétfőn megyünk, aztán majd meglátjuk… de a dokinéni nagyon bíztat minket, hogy semmi komoly baj nincs. Msn-etek még mindig nincs?

Képzeljétek, tegnap néztünk egy lakást, ami nagyon tetszik!!!!! :D :D :D Szombaton megnézik még a párom szülei is (több szem többet lát alapon), meg megmérünk pár dolgot, aztán ha minden ok, belevágunk!!! :lol: :lol: :lol:
Viszont egy dologban kíváncsi lennék a véleményetekre: szerintetek KEZDETBEN tehát mondjuk úgy kisiskoláskorig mi a jobb? Ha két kis külön kuckója van mindkét gyereknek vagy ha van egy nagyobb gyerekszoba és később, mikor felmerül az igény, leválasztjuk két kis kuckóvá? Előre is köszi a válaszokat!

Puszi és szép napot mindenkinek! Nekem már jól kezdődött: Kristóf még alszik és nyugodtan meg tudtam reggelizni, plusz még ezt a hsz-t is sikerült befejeznem 

KépKép

KépKép
timika

Jó reggelt!

Mostmár nem sokat jövök, ma vásárolgatunk, Tomi itthon van, bitorolja agépet, holnap pedig lagziba megyünk, hétfőn meg indulunk nyaralni(vagy inkább őszelni :twisted: :( :lol: ).
Kellemes 7végét, és sok zebrát mire hazajövök!!!!
Még kaptok egy pocakos fotómontázst 8)
Kép

Kép
pankaa

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?