Megpróbáltam visszaolvasni:
Norwell!
Nagyon cuuuuki a baba! Már most nagyon fotogén
Kacsa!
Ne viccelj!!!!Méghogy okoskodás?
Nagyon hálás vagyok mindenért, amit írtok nekem, olyan jó, hogy megírjátok, hogy mi a furi, meg hogy veletek hogy volt, és hogy ti mit hallottatok...!!!
Megnéztem a görbéimet, és azt láttam, hogy még soha nem volt 14 nap a PÉ-m, és a mensi között! kb.6-9 nap közt alakult mindig, egy rekord van, az 11 nap
Lányok!
Mégegyszer köszi a tanácsokat, véleményeket!
Most kb. tűkön ülök, hogy mikor jön már piri, hogy felhívhassam a dokit a hormon vizsgálat miatt!
Eredetileg is magán rendelőbe járok, nem szakrendelésre, mert úgy vagyok vele, hogy megéri a plusz költséget, hogy nem viszek haza még több bacit a vizsgálatról, meg a higiénia is sokkal az átlag felett van, és nem utolsó sorban nem vagyok híve annak, hogy asszisztenskék kávézgatnak és locsognak, miközben a ....ba bámulnak!
Azt gondoltam, hogy most kezdésként élek azzal a lehetőséggel, amit a dokim mondott, hogy a szakrendelésére másszak be a mensi 3. napján, aztán ha nem akarja megcsinálni mind3 vizsgálatot(mármint a 3-14-21 napon is), akkor majd lázadok és az asztalra csapok!
Egyébként ha jól emlékszem, csak két időpontról beszélt, a 3. és a 21. napról, de majd meginterjúvolom!
Angie!
Örülök, hogy visszakaptad a mintababádat!
El is hiszem, hogy megszenvedted te is ezt a nyügi állapotot! Olyan rossz lehet látni, hogy csak nyűglődik Sziszkó, és nem tudsz rajta segíteni!
Panka!
Mi lehet ezzel a Pirivel?
Csak nem húzza keresztbe a számításotokat!!!
Juca!
Szerintem sikerült leírnod amit akartál!
Örülök, hogy nem vagy már úgy nekikeseredve, és érzed magadban az erőt a továbbiakhoz
Anikó!
Olyan aranyos volt, amit Marciról írtál...
nagyon nagy dolog lehetett, mikor először volt ÉHES!
Jó lehet az a kis közösség!
Lányok, akik az evéssel, meg más ilyen dolgokkal küzdötök!
Mondjuk nekünk ugye nincs még pirinyónk, így nekem van időm tv-t nézni!
Szóval: a Zone Club csatornán van a Vásott Kölykök c. sorozat a tv-ben. Abban nagyon sok nevelési trükköt mutogat a dr. Tanja Byron klinikai gyermekpszichológus néni!
Tök jó tippeket ad a műsorban, és nagyon sok megoldást javasol!
Ha az ember nézi, más hibájából nagyon sokat tud tanulni!
Mi Laci gyerekeinél is bevettettünk ezt-azt, amit ott láttunk, és működött, mint a csuda!
Nekem nagyon tetszik!
Jó, persze az esetek egy jó részében kiderül, hogy a szülő a hülye, és ez az oka, hogy a gyereke nem eszik, verekszik, csúnyán beszél,... de van, amikor egyszerűen csak nem a jó módszerrel próbálkoznak a szülők!
EZT MOST NEHOGY MAGATOKRA VEGYÉTEK-NEM AZÉRT ÍRTAM!!! TUDJÁTOK, AZ AMERIKAI NEVELÉSI MÓDSZEREK...
Na, megyek!
Sziasztok: Eszter