Új privát üzeneted érkezett!

Na, megint velem kezdődik az oldal! :cry:

SEGÍTSÉG!!!!! :lol:

Kata: tutira készültek fotók is! Naaaa, mikor látunk belőle valamit??? Édes Lizu rég volt már rólad kép, pedig a mami mindig informál rólad minket!!! :lol: Egyébként tényleg szuper jó lehetett. Pont jó idő vol!!!

Kép

Kép
b79andi

na itt vok, csak vettem mondókás verses könyvet és azt hozta a csajszi :wink:

szal én se szerettem nadrágot adni Lizire, inkább rugi mert az nem szorította a derekát, ahogy Andi írtad valahogy én is mindgi ezt éreztem / érzem.

most jó mert többnyire csak bodyban van! alatt pelus.
max még zokni ha hüsibb van. pólót nem szeretem mert felcsúszik, még a melegben is jobbnak érzem ha fedett a dereka.
de én is derekas vok, szal szeretem ha fedi vmi... :lol:

nadrágot most is csak akkor adok ha megyünk valahova. itthonra nem szeretem változatlanul :roll:
viszont van néhány kis rövidnacija ami puha, nem szoros derekú, azt szeressük. :wink:

szal gumi kérdése :wink: :lol:

na megyünk vásárolni mert még mirelit fornetti volt itthon, semmi más kajánk nincs már, és azt is sikeresen elégettem mint a pinty! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

szegény Noé éhenhal :lol: :lol: :lol: :lol:

tegnap buláj:
(majd lesz a 2 babóról is, őrület mennyire élvezték egymást!!!!!!! nem hittem volna... csak azt nem én fényképeztem...)

Kép
Kép
Kép
lmkata

Andi eccerre írtunk, látod, tettem fel képet! :wink: :wink: :wink: :wink:

na megyek, mert Noémi télleg éhenhal !!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
lmkata

ja amúgy tudom h egyszerre és nem eccerre
meg tényleg és nem télleg, csaK szeretek így szlengelni vagy mi.... :roll: :? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
lmkata

Kata, tudjuk mi, hogy te ilyen felvágós szlengesen szereted!! :wink: :wink: :lol: :lol:

Cukik a képek, köszi!!!!! Csak tudnám melyik csajszi élvezi jobban a bulit!!!! :lol: És egyik helyesebb mint a másik!!!

No szaladj, szaladj vásárolni, mielőtt még megkordulnak azok a gyomrok!!! Aztán fincsit venni, főzni!!!! :lol: :lol:

Noémi milyen hal????? Hát én ilyen fajtáról még nem hallottam!!!! :wink: :wink: :wink: hi-hi-hi!!!!

Kép

Kép
b79andi

Úgy látom, én mindig csak akkor tudok jönni, amikor senki nincsen. No nem baj, elszórakoztatom én itt magam!!! :lol: Legalább betelik velem az oldal!

Na jó, megyek én is dolgomra. Csak niiiiincseeeeen keeeeedveeeeem!!!!!!!!!!

Kép

Kép
b79andi

gyors helyzetjelentés:

tegnap visszamentünk kontrolra és sajnos samu nincs még mindig jól, most már hörgőtágítót kap, h ne legyen tüdőgyuszija...

kicsit fura nekem h pénteken a mi dokink azt mondta h szépen javul stb, (köztben nekem is gyanús volt mert hallhatóan szürcsög zörög, olyan mintha darth vaderrrel laknánk együtt...) most meg - mert a mi dokink elutazott, ezért a helyetteshgez mentünk- kiderül h tüdőgyusszancs szélén állunk... láza nincs már csüt óta és antibiotikumot meg köptetőt sem kell tegnap óta használni. de a szobafogság- amitől én lassan de alaposan becsavarodom- azért tart. holnap reggelre kell visszamenni.

gondolkodom (más okokból kif. is) egy dokiváltáson.

bulis lizu képek nagyon jók- nem csoda ha élvezte, anyja lánya ;), a bugyis kislányok meg észvesztőek!!!!

még annyit fatima, h nemkem 1 hét csaba segítségem volt utána reggeltől estig tök egyedül voltam és azt éreztem h felnyiszálom az ereimet

:lol: :lol: :lol: de viccen kívül, megértelek, mert tudom h az eleje pokoli nehéz is tud lenni! de figyu hidd el könnyebb lesz hamarosan! sajnos az elejét nem lehet átugrani, és -bár most gondolom nem hiszed - később majd visszapörgetnéd az időt egy kicsit megint!!!
tudom h ijesztő!! emlékszem amíg samu aludt én zuhanyoztam és sokszor rettegtem, h nehogy felsírjon mert még egy kicsi időre szükségem van. és ha felsírt a torkomban dobogott a szivem annyira féltem, h most mit kell tennem, hiszen senki nem segített, totál magamra voltam utalva! szal megértelek! de aztán jobb lesz!!!!!! ez tuti!!!!
kerekpocak

Zsófi, jobbulást a kicsi Samunak!
Vigyázz rá nagyon!

Kép
niki30

Sziasztok! :D

Bemásolom, amit szépen lassan írtam nektek:

Andi, recept jónak hangzik! És könnyen elkészíthető, én is majd kipróbálom. :)

Zsóka, én ha sok gyümölcsünk volt akkor "bögre tésztáztam", ismered? Az is nagyon könnyen elkészíthető. Hasonló az alapja, mint a piskótáé. :)
Viki, köszi az infot! :)

TIMI GRATULA!!!!!!!!!!!ÜGYI VAGY!!!!!!!!!!!Aztán ha jól kiBaláztad+kiApáztad magad, pihenj is, és várunk vissza!!! :)

Kata, de jó, h írtál!!!! Nagyon klasszak a képek. :) Te az első képen nem Noémi van? Mert ha igen - lehet, h én emléxek rosszul - , de nem szőke volt?! Ez a barna is jól áll neki, csak gondolkodtam, h ismerős az arc, de a hajsszín nem??!!! :oops: :oops: :? 8) :wink: Ugye nem halt éhen??!! 8) :lol:

Anzsi??!! mért van az, ha én írok, te eltűnsz??!! :oops: 8) :wink:

Nóri, hova tűntél??!! Tartozol még nekem!!! 8)

Klári, tök jó lehetett az állatkert!!! :)

Maja nagyon édes abban a fodros bugyikában!! :)
mazsolák

Fatima, de jó, h adtál magatokról hírt! :) Sztem az időbeosztás nagyban függ, azon amit a csajok írtak össze: a megszokás, "felnőni" a feladathoz, anyasághoz. Ill én tudok különbséget tenni hasfájós, és nem hasfájós gyerek között. Az előbbi sokkal jobban leköti az energiádat, hiszen - magamból kiindulva - állandóan tornáztattam, masszíroztam a kis pociját, h valahol távozzon a levegő. Szegények nem tudnak aludni sem, mert gyötri őket az egész! Zsomb szopizott, hatalmas büfi, aztán alvás. Szal sztem ez is benne van a fáradtásgban...Ja és naná, h összeszoktok!!!! 8) :wink:

Poló-body. Én is jobb szeretem a bodyt, mert jobban védi a derekukat, rugit én is főleg estére preferáltam. Aztán kb 4-6 hós koruktól itthonra mi is melegítő+body. Amikor nagyon meleg volt nyáron, akkor én is néha polót v trikót és pelust v kisbugyit adtam rájuk. De ők már több mint 1/2 évesek voltak nyáron. Sztem Emmának jobb a bodys megoldás.
ja gumi, tök igaz! Volt , amit olyan szorosra csináltak, azokat én sem szerettem...
mazsolák

sziasztok!

jaj de cukorka Maja!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata, Lizu nagyon jól néztek ki, Lizunak milyen jó színe van :lol: :lol: :lol:

Edum!!!! nem is!! itt vagyok és imádlak!!!!! :lol: :lol: :lol: :wink: de nem tudom, most valahogy úgy mennek a napok, hogy csak azt veszem észre, hogy megint egy új hét előtt állunk :) szinte semmire sincs időm, hogy van ez?? pedig nekem még csak egy babám van :roll: :roll: :roll:

Timi, nagyon ügyes vagy!!! gratulálok!!!!!! sok pihit és kellemes időtöltést Balával és apával!!!

Zsófi!!! kitartás és jobbulást Nektek!!!! puszi Samunak is!!!! (miért váltanál dokit, persze ha publikus)

csajok, tegnap összefutottunk Anaci/Nóráékkal!!! üzeni, hogy mindenkit puszil, de rengeteg melója van! kis Liza nagyon édes volt, úgy mosolyogott, hogy kidugta a nyelvecskéjét :lol: :lol: :lol: és ő is nagylány már! :) persze a naygokról nem is beszélve :lol: ja és zülleni szívesen jönne velünk :)

Fatima, sok sok kitartást és puszit küldök Neked én is!!! meglátod hamarosan rendeződnek a dolgok! valóban nehéz, de anno én sem hittem el, hogy valamikor könnyebb lesz :) :wink: :lol:

köszönjük szépen a köszöntéseket!!!
mangó

Andi a süti nagyon izgi!!!!

Edum, én kérném a bögrést, mert nincs meg az enyém, ha lehet :wink: :lol: :roll:
mangó

Angol eü. : Amit én tapasztalok, az a mi kerületünkben van. Lehet, h Londonnak más kerületében, ill Anglia más részeiben másképp van. (Ahogy gondolom , Mo-n is vannak fejlettebb kerületek, régiók, ott jobb az ellátás, lehet, h itt is megvan ez.) Szóval az biztos, h időpontot kapni nem könnyű. A terhesgondozás meg úgy néz ki, h nem is lát nőgyógyász. A körzeti orvos felveszi az adatokat, kikérdez az egészséges életmódodról, ha volt korábbi terhességed, szülésed, akkor erről is. Ugyanezt megcsinálja a védőnő is, és leveszi a vért. Az eredményt csak akkor közlik veled, ha gond van. Ill a kórházban van 2 uh vizsgálat. A terhesség közepén kb 18-20. hét, és majd a végén a 36. hét környékén. (Maga olyan , h terhesség megállapítás nincs, ha közben nem normál a terhesség, azaz elhal, felszívódik, akkor nem tudom, mi van....De nem is szeretném megtudni!)
igazándiól a magyar dokim nem lenne "kötelező", de engem nagyon megnyugtat, h ő megvizsgál, és megerősít, h minden ok, ill ha valami nem stimmel, mit tegyek.Talán , ha nem lennék problémás, ill kicsivel jobban figyelnének a kismamákra, akkor lehet, h itt szülnék. Szal a kötelező itt, a jános részemről választott az orvosom miatt. Ezt már írtam, h az én dokim csak uhzott, ill félidőben, és a 37+héttől ellenőrízte a méhszájat - akkor sem minden héten, de gonolom, aki problémásabb, őket gyakrabban megnézte-, ill kenetet vett. Most nem tudom, ha itt vkinek kinyílik a méhszája, akkkor mi van, ill a strept sem nézik, ami ugye nem ránk nézve veszélyes, hanem a babánkra..de volt már pár tapasztalat, amit írtam a topikba is.. :roll: :roll: :oops: :? Ezt leszámítva különben szeretünk itt lenni, élni! Mert nagyon sok mindenben itt a jobb! /engem csak a szívem húz(na) haza, az eszem azt mondja, h itt sokkal jobbak a feltételek, ill vannak dolgok, amikről nehéz lenne írni.... :oops: :oops: :oops: :? de aki ismer, az úgy is tudja :wink: /

Dalo, üdv köztünk! :)

Zsófi, Samu milyen hörgőtágítót kap??!! Tudom, most otthon nagy a meleg, de próbálj neki hűvöset csinálni, és minél kevesebb ideig fürdetni a pára miatt. :?

na most csak ennyire futotta, rohannom kell tovább!

pusszok mindnekinek! :)
mazsolák

Nem mondod, Anzsi, egyszerre írtunk! :lol: :lol: :lol:

na most megyek pelust cserélni, meg kaját csekkolni, azt majd jól elolvasom, mit írtál! :)

Nóri, Julcsi, Anaci Nóra,
tessék jelentkezni! Mi újság??!!! :roll: :shock: :)

Reni, Niki jobban van??!! :roll: :?
mazsolák

EDU: spiropent a neve! most hül az idő- épp esik, de holnap a doki után lehet h kimegyünk lfra, mert ott hüvi van....
ja, azt is akartam még neketek írni, h legeslegjobb bnőm viola júli 29-től londonba teszi át a székhelyét, ő ott is fog szülni (az elsőt) és nagyon sztné megismerni a zséket imrit meg téged!!!! a férje meg ő a keresztszülei samunak és imádjuk őket!!! szal esetleg van kedvetek felvenni a kontaktot velük?
kerekpocak

Sziasztok!

Jelentem Andi, a sütit tegnap megcsináltam és kb fél óra alatt el is fogyott. Naggyon fini volt, még Marci is evett belőle. Köszi!! :wink:

Edu
én is én is kérem a bögrés receptjét!!! Hogy sikerült a prósza?

Kisbeteg Samunak millió puszi (sajna velünk is megtörtént u.ez a szitu, csak mire egy másik orvoshoz is elvittük Borit,már benne volt a tüdőgyusziban. :cry: --nem értem én ezt :roll: .

Kata, jó lehetett ez a party. Lizus ezek szerint bepasizott?? :lol: Majd ha megkapod a babás fotókat, ne felejtsd el felrakni ám!! :wink:

Anzsi, hogy álltok a szopikkal? Mindent eszik már Bende?

Viki, már tegnap is akartam írni, de kiment a fejemből: köszi a babazenés linket!! :wink:

Niki, tényleg nem jött át a muffin-recept. Nem tudom mi lehet :roll: :?: A bugyeszes Emma fotóval elmaradásban vagy :wink: :D .

KépKép
logi

Zsóka! már sok mindent eszik Bende, de a szopi még mindig a fő (gyümiből és föziből is megeszik kb. 200ml-ket) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , viszont a vízből továbbra is csak nagyon keveset hajlandó kortyolni, de nem aggódom, hisz szopizik, meg nem adom fel, mindig megkínálom egy kis vízzel is :)
mangó

anzsi: tök ügyi vagy!!!!!

zsóka : és mi lett akkor végül?
kerekpocak

Anzsi, akkor Bende-Marci-Borcsi nagyon hasonló beállítottságú gyerekek. :lol:
Nem akarlak elkeseríteni, de Marci a mai napig szinte semmit nem fogad el inni (néha-néha egy kis vizet, de ez tényleg csak néha, pedig én sem adom fel.. :wink: 8) )

Zsófi, Borcsi akkor kórházba került, mert már nagyon elhatalmasodott rajta a tüdőgyuszi (kétoldali :cry: ),semmit nem evett,nem ivott, iszonyat gyenge volt. több mint 2 hétig bent voltunk.És mindezt úgy, hogy két orvos is látta, de csak annyit mondtak, hogy iszogasson, pihengessen és csillapítsuk a lázát :evil: .Aztán amikor már csak ült egyhelyben és szinte már semmire sem reagált, na akkor irány a kórház-bent is fogták azonnal. Ez pont akkor volt, amikor két hetem volt a munkábaállásig-gondolhatod hogy örültek a munkahelyemen :shock: , de marhára nem érdekelt.

KépKép
logi

Anzsi, Zsóka: sörrel próbákoztatok már? De ha borosok, akkor azzal.
:wink: :wink: :wink:
Zsombinak mindkettő bejön(ne, ha engednénk) :lol:
Imi
mazsolák

Zsófi, köszönöm :) :) :)

Zsóka :lol: :lol: :lol:

Imi, szerintem csapunk Marcinak, Borcsának és Bendének egy ívós sörös-boros partyt :lol: :lol: Zsombi is jöhetne!!! :wink:
mangó

Okés, ez jó ötlet :lol: :lol: :lol:
De akkor jöjjenek az Apák is :lol: :lol:

KépKép
logi

Hahó!

Csak azt tudtam elolvasni amit nekem írtatok! :oops:

[color=darkred]Köszi mindenkinek a biztatást![/color]

Amit írtál Zsófi tök igaz rám is!
Ugyanúgy parázok én is amikor épp fejnem kell (általában 20 perccel mielőtt Tarek ébred), hogy "jajj! csak ne most ébredjen, mert még be kell fejeznem". Most még viszonylag okés a helyzet, mert itt a papa, aki ilyenkor kiveszi a kiságyból vagy ott simizgeti stb. De mi lesz a jövő héten, amikor már egyedül leszek. És sajna a fejést nem tudom előrébb hozni, mert az ugye nálunk olyan, mint a szopizás. Nem lehet nagy időbeli eltérés a kettő között. Mind a kettőt általában 3 óránként csináljuk. A fejést szoktam 20 perccel előrébb hozni és akkor van friss tejci mire ébred az én drágaságom! A fagyasztóban lassan már semmi nincsen csak tejci. Iszonyat sok!!! :)
Tényleg! Nem tudjátok, hogy hol kell esetleg jelentkezni arra, ha sok a tejcim és adnék el belőle??? Nektek erről mi a véleményetek??? :roll: :? Mert tudom, hogy fél évig jó lefagyasztva a tejci, de lassan már nem tudom hová tenni.

Na most csak ennyi fért bele.

Mindenkinek sok puszi!

F.

fatima

fatima a védőnőd tud eről felvilágosítást adni. de kell hozzá friss széklettenyésztés (amiért házhozmennek :lol: :lol: :lol: ) aids teszt (friss) bőrgyógyászati vizsg (védőnp csinálja). szal ha elmész aids tesztre (csaka a heim pálosat fogadják el) akkor a többi már nem nagy ügy. asszem 1800 ft 1 l tej- és azért is házhozmennek min 1 dl kell leadni.
én nem fejtem csak alkalmanként, viszon amit lefagyasztottam tejet úegy az egyben dobtam ki a végén. mert a fagyasztott tej már nem ízlett samunak, és sajnos ez gyakori.
szal én nem használtam belőle semmit.

szopi reménytelen amúgy? vagy néha megy? védőnő mit mond?

fatima no para, hidd el bele fogsz rázódni. nekem az első 2.5 hónap volt a nehéz, aztán már SOKKAL jobb volt!
kerekpocak

házhoz mennek
és AIDS ofkorsz
kerekpocak

beteg kisfiú lapozgat:

Kép Kép Kép
kerekpocak

1. na mit is ír a larousse diákenciklopédia???
2. lássuk csak? hol is találtam azt az édekes adatot?
3. na ez az!
kerekpocak

Zsóka: de örülök!!!!! :lol: :lol: :lol: Annak meg különösen, hogy még Marcinak is ízlet!!!

Na, végre én is hasznossá tettem itt magam!!! :lol:

Zsófi: azt akartam írni, mikor láttam a képeket, hogy Samu mit lapozgat... olvas!!!!!!! Tesóm volt itt ma, és látta Samu képeket, és beleszeretett!!! Szóval, ha nem találna minden újjára legalább két nőt, akkor a tesóm is nevezne. :wink: :wink: :lol: :lol:

Fatima: nem semmi ez a fejés dolog. Tényleg nem megy a szopi??? Próbálkoztok!!!!! Tényleg Szilvi Ákosának sem ment, aztán egyszercsak hopp!!!!! Beszéltél már vele erről? Hátha tud tanácsot adni!!! :roll:

Edu: végre egy kis hír!! De légyszi írj magatokról is! Mi van veletek?? Fiúk?? Kis pocak Milos Zétény???

A sörös-boros partyba lányok is csatlakozhatnak??? :wink:

Kép

Kép
b79andi

Sziasztok lányok!

Dalo! Én a függönnyel elválasztottban szültem. Ha jól emlékszem 4 vagy 5 szülőágy van. Nekem mázlim volt, mert egyedül szültem akkor.
A szülésznők nagyon kedvesek, mindenben segítenek, a vajúdáshoz zenét kapcsolnak be, mindig elmondják hogy mikor mi várható és mikor mit kell csinálni...
A szobák tiszták, a nővérek is rendesek, kedvesek és ha kell, segítenek mindenben.
Úgyhogy én csak jókat tudok mondani az egészről.

Szegény Samu, jobbulást neki!

Teri

KépKépKép
pruci

Drága Samu!

Ha már ilyen jól megy az olvasás, nem ülnél oda a számítógép elé? És ha már ott vagy, légyszíves nézd meg a levelezésed. Egy "kedves" néni ( :cry: ) megjelölt. De lehet, hogy nem tetszik neked a néni ( :cry: ) és azért nem jelölöd vissza???
És a kiscsaj??? :roll: :roll:

Kép

Kép
b79andi

jobbulást Samunak!!!
nem hangzik jól h egyre rosszabb :? :?
ezek az orvosok....!!!! :? :evil:
remélem mostmár jó kezekbe kerültök!!

sajnos őrület hogy mennyire el tudnak rontani egy nem is annyira beteg gyereket...
mi is jól kikaptuk az elején, csak neurológusban ugye.... bele sem gondolok mi lett volna ha... de vajon mi lett volna ha Lizut nem a totál szar gyógyszerrel nyomatják tele 1 héten át?????????????
mert attól tört ki az epije ennyire...

szóval drukkolok Zsófi h megtaláljátok a jó orvost!
kincset érnek.... :roll:
lmkata

Fatima!
nekem nem volt sosem túl sok tejcim - illetve a legelején a kórházban őrület mód beindult, mindenki azt jósolta h dúskálunk majd benne...
de nem...
mindegy.
szal azt a keveset, én is lefagyasztottam, őriztem mint a gyémántot, ééééééééééééééééééééés
jól ki kellett dobnom, mert olyan büdi felengedve és Liza öklendezett tőle!!! :shock: :shock: :shock:
se azelőtt se azóta nem öklendezett ...
szóval ha meg tudod oldani a leadást, az sztem milliószor hasznosabb :wink:
hajrá!!! :wink:
lmkata

hihi
a lovag a 3 hónapos Vencel volt, aki meglátta Lizut és kiköpte a cucliját a szájából :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
most még rengeteg a 6 hó korkülönbség, de eccercsak meg már nem is fog feltűnni, eltesszük talomba a szépszemű horvát kispasit :wink: :wink: :wink: :wink:
(apuka horvát....)
lmkata

főztem finit, apa is hazaért, úgyhogy megyünk enni!
pusszok

ui.: a Noé az egy nagyon érdekes, értékes halfajta, különös képessége hogy nagy segítő erővel bír :P :P :P

ja és Edu!!! de szőkés volt, sok szőke melírja volt de megunta és eredeti sötétbarna lett!! (ő is) :wink:

na csokik.
lmkata

kata! avatar? vonalzó??
kerekpocak

kedves okosok, nincs valami ötletetek, akiknek van hörgőtágító ügyben tapasztalata, h mennyi idő mire hat?
mert samunak u.o. a tüdejének a hangja, és csak ezt kapja és én nem érzem h ez bármit is használna. de most már h közel két hete vacakolunk, tök jó lenne ha történne már vmi! mert nem szeretném ha kórházban végeznénk!!!!!

nem lehet vmi gyógyszert? más köptetőt felírni? samu már egy ideje nem is köhög! nem kellene ezt felköpdösnie, nem kellene szakadoznia vminek? v mitöl zörög? szörcsög???
kerekpocak

Zsófi - tapasztalat nincs sajnos. Nem tudom mennyire bírod a gyógynövényes cuccokat (én nagyon), esetleg kipróbálhatjátok a lándzsád utifű szirupot, asszem 6 hónapos kortól már adható. Az nagyon jó mindenféle légúti gyulladásra. Ennyit tudok csak segíteni, már ha ez az Neked... :oops: :cry: :cry:

Klári
Kép
ganti

lándzsás :oops:

Klári
Kép
ganti

Fatima hajrá!!! Ez a fejés nagyon kimerítő lehet, nekem nincs ilyen tapasztalatom, örültem ha annyi volt hogy kiszívja :roll:

Edus - bögrés cuccot én is kérem ha nem nagy ügy... Tökre kiakadtam az angol rendszeren :twisted: Persze akinek tök problémamentes a terhessége annak lehet hogy ez no para de az én tapasztalatomból kiindulva... Meg ez is furi hogy terhesség megállapítás sincs. És ha méhenkívüli??? Tudom én nagyon vészmadár vagyok, ez a meddőségi központba járás mellékhatása sajnos... Az ember többet megtud a testéről és a működéséről mint szeretne :twisted:
A lényeg hogy nálatok minden rendben, és MZ legalább olyan zsivány baba lesz mint elődei!!! :wink: :wink: :wink:

Klári
Kép
ganti

Fatima, akkor Te most csak fejsz? Nincs cicizés?
Fú de marha jó, h. ennyi tejcid van, aztaaa!
Nem tudod hova tenni?
1044 Bp. Gyertyaláng u. 4. :D :D :D :D
Nekünk még van hely bőven a fagyasztóban. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
niki30

Most csak gyorsan,

Zsófi sztem lándzsád utifű most nem ugrik be, h jó-e v sem...
Van egy krém, Naturland: Légzéskönnyítő mellkenőcs, ha nem fullad, akkor kenegetheted vele. Cuccnak feltétlenül nem kell jönnie, a spiro jó, Zsigunál szokott használni, de ha nagyon zilál, ill csúnyán veszi a levegőt, akkor nézesd meg, mert van mi csak pufnak hívjuk, baby haler (lehet,h nem így kell írni). Olyan, mint az asztmásoknál a pipa, csak ez gyermekek részére. Az első fokozatban sima sós vizes oldatot juttatsz a szervezetbe, 2. lépcsőfok a szteroidos változat - na ez jó volna elkerülni!!!-
Ja ha esik az eső se vidd ki, mert a pára nem jó, csak a friss hideg levegő! Öltöztesd be jó alaposan Samut, és nyisd rá az ablakot. Esténként az állapotától fügően 2-3-4 óránként cseréld a levegőt a szobájában! :?

Remélem, nem voltam túl zagyva, de még egyedül nyomom a fiúkkal, és 5 fele áll a fejem. :?

ha bmi kérdés van, gcseten elérsz. :)

Klári, hát ez az!!!! ( Pont amikor mondtuk, h jön a 3. babo, akkor 2 bnőmnél is elhalt a terhesség. És egyiknél sem volt semmi tűnet...Il késett, tesz +, és mire ment dokihoz, már nem volt, ill a másiknak 8. héten még volt, 12. héten már nem... Na most gondold, mi van, ha 18. hétig rád sem néznek...Hát igen, nem könnyű. Szóval ez így van, ahogy írtad!!! :oops: :oops: :? :(
mazsolák

Bögrés cucc majd megy! 8) :wink:
mazsolák

Zsóka! Tudod miért nem tudtam átküldeni a receptet?
Mert a tetü t-online az smtp szerverét letiltotta vagy mifene. Sehova nem tudtam mailt küldeni.
Ígérem pótolom. Nem felejtem el!

Kép
niki30

edu köszi!!!!!!!!!!!!!!!
kerekpocak

sziasztok,

hú micsoda bulis csaj ez a Liza ! olyan kép nincs, ahol az udvarlójával van együtt?

további drukkok Samunak a gyógyulásért ! szegénykém ! de a képek alapján jól bírja. igazi bölcsészpalánta.. :wink:

mi a másik ok, ami miatt dokit akartok váltani Zsófi? {bár már ez is túl sok, az tény} leírod nekem priviben, v. ha publikus, akkor ide? ha jól emlékszem eddig csak dicsérted.

bocsánat, most csak ennyire telt tőlem.

puszi mindenkinek, jó éjszakát.

Marcsi

Marcsi

KépKép
alon

Sziasztok!

Köszönöm a gratulációkat, a hiányolást és az invitációkat!

Jövök, egy kicsit dumcsizni, de megyek is, mert még nem vagyok teljesen 100-as. :? Tegnap úgy ahogy voltam, felöltözve, kontaktlencse bent, fürdés, fogmosás nélkül, KO-ra kidőltem, miközben APa fürdette BAlát. Állítólag Apa keltegetett, hogy legalább öltözzek át, meg mossam meg a fogaimat, de én erre egyáltalán nem emlékszek. Reggel 9:00-kor egy hatalmas csattanásra ébredtem, ugyanis karambol volt a házunk előtt. Se arra nem keltem fel, hogy Apa elment angolra, se arra, hogy Bala felkelt. Úgyhogy valahol a Föld gyomrában aludtam. De azt hiszem lesz még egy pár ilyen éjjelem, hogy magamhoz térjek. Ez az elmúlt időszak egy kissé lemerített. De a lényeg, hogy vége, lezártam, s megcsináltam. :lol:

Szóval...

Samu!

Vigyázz magadra és gyógyulj meg! Küldöm neked vissza a sok-sok energy-t megsokszorozva, amit Anya küldött nekem az elmúlt időszakban. Tündi vagy, ahogy olvasgatsz :D

Fatima!
Gratulálok Tarekhez! Gyönyörűek vagytok! És ne légy elkeseredve! Az első két hónap tényleg nehéz. Én nem vallottam be senkinek, de rettegtem egyedül maradni. Állandóan az ajtót lestem, hogy valaki jöjjön már. Szerencsém volt, a két nagyi tartotta a frontot, s jöttek, de még így is nehéz volt. Mindig az volt a félszem, hogy akkor történik valami rossz, amikor kettecskén maradunk. És féltem, hogy kárt teszek BAlában valamivel. Tudtam, hogy mindnki irigyel, s örül nekünk, de valahogy én pocsékul éreztem magam, s közben lekifurdalásom volt, hogy eddig az vártam, hogy a kezemben tarthassam már a Pindurim, s most, amikor itt van, nem tudok felhőtlenül örülni. S tudom, hogy most nagyon lassúnak tűnik az idő s azt várod, hogy bárcsak eltelne már ez az időszak. De hidd el semmi gond, pikk-pakk túl lesztek rajta, s majd visszatekintve pár napnak tűnik az egész, s nem is lesz már olyan rémisztő, mint most. Nem veled van a gond, hanem a természet hormonjaival. Szép lassan kiürülnek majd, s a boldogság hormonok fognak uralkodni a lelkedben!
A tejciügyben: BAla ugyan egy ideig elfogadta a lefagyasztottat, s így nem volt gond, ha el kellett mennem valahova. De így is rengeteg maradt a fagyóban, s fájt a szívem, amikor ki kellett dobnom őket. Inkább adtam volna valakinek, akinek kevés volt. Tartalékolj egy kicsit Tareknek, de a többit leadhatod, s még anyagilagis jól jársz.

Body: nálunk két hónapja történt váltás, amikor BAla három nap alatt teljesen szobatiszta lett. Addig szinte csak body, trikó nuku, most meg body nuku, s csak trikó. Kicsiként, hogy forgott, kúszott, mászott... nem volt kint a dereka, s tartotta a pelust. Most, hogy ha elhangzik a vezényszó, hogy "PISI!", akkor egyszerűbb cak letolni a gatyót a bugyival, mint kapcsolgatni. A rugikat még éjszakára használjuk, bár így, hogy mostmár éjjel is felkelünk pisilni néha (a pelus minden reggel száraz :lol: ), azt hiszem abból is egyszerűbb lesz a kétrészes pizsama. Szóval nagy fiúk lettünk :lol: :lol: :lol: S hihetetlen, hogy tényleg 3 nap alatt, pisi, kaka először bilibe két hétig, azóta meg a wc-be. :lol: :lol: :lol:

Ház:
háááááát
Kisebb fennakadásokkal, de haladunk. Kivitelezőnk elérhetőségét ne kérjetek tőlünk ... :evil: Kezd nagyon elegünk lenni belőle. Többmindent elcsesztek, s így tolódik most minden, plusz most sem jönnek az emberek, mert máshol van dolguk állítólag. Két szobánk aljzatbetonját úgy elrontották, hogy fel kell szedni (részben) Persze a fűtéscsövek már benne... :roll: És így mással sem tudnak haladni.
Időhiányom miatt, a burkolóanyagok kiválasztására még nem került sor, pedig már nagyon égető lesz lassan a meglétük, úgyhogy holnap bevásárlási, azaz megrendelési körúta indulunk. Én már most fáradt vagyok, ha belegondolok. És bennem van a félsz, hogy ugye jó lesz az, amit kiválasztunk ... :?: Főleg úgy, hogy ami tetszik, az mindig az felső kategóriás áru, így tovább kell lépnünk rajta.
De nem kesergek, hisz a saját házikónk épül, s egyszer csak beköltözhető állapotba kerül. A karácsonyt már mindenféleképpen itt szeretnénk tölteni. :lol:

Dilemma: Lehet, hogy adódik egy állás nekem a diploma kapcsán (nem mintha nem lenne meg a régi, de ez a korábbi, meg a mostani szakmámba vágó lenne). De én még nagyon nem készültem dolgozni. Sőt. Tesó projekten filóz(t)unk. De ha most nem, akkor mikor adódik majd még egy ilyen alkalom? Úgyhogy fő a fejem... Mindenesetre az önéletrajzomat elküldöm. Aztán meglátjuk ... 8)

Puszi: Timi

Kép

Kép
timtom

JAjj.. és majd el felejtettem: hát vannak képeink!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
timtom

timi: munkák mindig lesznek, de 3 év korkül. már nem. neked kell érezned, de én a tesóra szavazok! :wink: :wink: :wink:
tudod, kibicnek semmi sem drága :lol: :lol: :wink: :wink:

orvosos dologról holnap írok!
kerekpocak

Timi, biztos nehéz lehet dilemmázni. Karrier vagy még egy bébi?
Hm, én kicsit félek ettől az időszaktól.
Bár megmondom őszintén nem vagyok egy karrierista (sokkal inkább a család), dehát valamiből élnünk is kell.
Meg hát én egy kicsi cégnél dolgozom és kicsit másként működnek ott a dolgok (nagyobb bizalom, szolidaritás, megértés....).
Kívánom, h. jól döntsél.
Egyébként mit szeretnél? Gondolom mindkettőt. Hm. Kiváncsi vagyok.
Írj egy listát! Vagy ez nem így működik? :oops:

Kép
niki30

niki írtam neked a szülészetisbe.
kerekpocak

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?