Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Móni
Jöhet a számod priviben is...Egyébként Coelho-t olvasok...eddig még semmit nem sikerült elolvasnom tőle, valahogy nem tetszett, de ezt most mindenképpen befejezem, hogy aztán el tudjak kezdeni valmi jobbat... :lol:

marek

Huh, tájékozódás szinten én iszonyú blfsz vagyok.... Az életnek sok területén általában megyek/mentem bele a b@szb@ bátraké a szerencse felkiáltással, ám ha utazok valahová idegen helyre, mindjárt rámegyek az útvonaltervezőre és pontról-pontra megnézem, kinyomtatom, hogy merre kell menni - még így is el tudok tévedni :)

Kelengyéből nekem majdhogynem semmim sincs, eddig vettem hat body-t meg három rugdalózót, ezen kívül aminek nagyon örülök: múlt héten a szülinapomra (betöltöttem a Krisztusi kort) kaptam a kollégáimtól egy vásárlási utalványt, abból megvettük a kiságyat :) és vettünk egy fürdető-pelenkázó állványt (kiszámoltuk, hogy mennyibe kerülne külön a fürdető kád, az állvány, a pelenkázó szivacs és kiderült, hogy négy ezerrel drágább csak a cucc, amiben mindez egyben megvan és kis helyen elfér :).
Babakocsit most már naponta elmegyek megcsodálni, de majd csak az utolsó pillanatban vesszük meg asszem...

Én magam részéről csak ez olvasom (de ezt folyamatosan), és csak ide írok (ide is viszonylag ritkán, mint látjátok).

Hajni, én is elég szarul vagyok ma, éjjel semmit nem aludtam, hányingerem van, ez a hülye front szíííjjjjenyom, és ehhez képest melóhelyen vagyok. Most nagyon azon gondolkodom, hogy elkéretőzök és hazamegyek (otthon vár a könyv, amit tegnap vettem - Poe összes, jó kis novellákkal), baromi jó lenne elfeküdni és csak olvasni (vagy amiről már lassan álmodni se merek: aludni végre egyet - huh, ez kicsit paradox volt, asszem... :lol: )

Kép
ebinc

Marek, Coelho-tól mit olvasol? Egyébként nekem se jött be annyira, túl erőltetettnek, közhelyesnek tartom; "nagy igazságokat" akar közvetíteni, "bölcseleg", aztán egy merő közhelygombóc kerekedik ki az irományaiból...

Kép
ebinc

lehet itt egy anti-Coelho fan klub? csatlakoznék... :wink:

Kép
an°°di

:lol:

Kép
ebinc

Coelho!
Ez marha jó! Ugyanis pont most olvasom! Hát, Ebi abszolút osztom a véleményed! (Csak azért olvasom, h tudjam miről dumálnak! És ráadásul Az alkimistát, az állítólagos legjobbját!)
De így jártam én Wass Alberttel is!
Ez tényleg vicces!
Csak, h tudjátok, aki letaplózott Robin Cook rajongó! :lol:
Ne nem is írok oda többet! És azt a szegény Vadvirágot is kiutálták, bár bevallom nem olvastam el miért!
Amúgy kedves kis topik volt az amig ez a matróna meg nem jelent!
Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én nagyon nem szerettem eddig sem azokat a csajokat, akik nagyon terhesek voltak. Most, h én is terhes lettem, magamat is figyelem, h ne legyek az! Hát az a csaj nagyon az! Bocs én sem várom el, h kinyalják, mert terhes vagyok... És azt sem szeretem, ha másnak...
Na, maradok itt, amíg ki nem utáltok Ti is! :?
Gofri ebéd előtt?
Feltöltöttem...

Kép
ermoni

Ebinc...nekem is pont ez a bajom vele...de most már azér is befejezem...és közben a következő könyvről ábrándozok :lol: :lol: :lol: Mondjuk ez elég vicces...de mostanában minden könyvet félbehagytam, és azt mondtam, hogy ezt most már elolvasom....(azt mondjuk nem tudom, hogy mér pont ezt) de nem értem, hogy az emberek mér olvassák a könyveit... :shock: Egyébként Veronika meg akar halni......már egy kicsit uncsi...halljon má meg vagy legyen valami :lol:

marek

ne bántsd Robin Cookot, jóva'? :evil: :evil: 12-13 évesen nekem nagyon bejött... főleg a Kóma. az mekkora ász volt! wwwwááááááááá
Gofri ebéd helyett? ;)
én nagyon terhes vagyok...csinálok is mindjárt képet, h tudjátok, miről beszélek :D
Wass Alberttől én csak a Funtineli boszorkányt olvastam, az még okés volt, de nincs is rajta a borítón rovásírással semmise! 8)
na, melyik az a topik...most már szeretném tudni... ráérő időmben olvasgathatnék... :wink: :lol:

Kép
an°°di

Robin Cook? Wow...tudja mi az élet :wink:
Gofri jöhet...de ugye nem zöld? :shock:

marek

jajj, az a sok maszturbálás, jajj :oops: :oops: Marek, hát az sem egy pöttyös könyv, hééé :lol: (még ha szar is)

Kép
an°°di

Jóvanna....a pöttyös könyveket csak ikreseknek ajánlom...én inkább kihagyom őket :lol: Szenvedjen aki akar....
Olvasott valaki Tatyjana Tolsztaját? Most többek között tőle is beszerzett egy könyvet az uram...de én béna vagyok, és azt se tudtam eddig, hogy kicsoda :shock: De azért ne utáljatok légyszi...Robin Cookról pl. már hallottam... :lol:

marek

Na végre Móni, de megérte várni, nagyon édes Janka! Szines képet nem is adtak???
Melyik topicban martak beléd?

Marek, nemtom honnan jöttök hozzánk, de ha a Lehel úti diszkontból, akkor Andi pont útbaesik nektek, szóval fel tudjátok szedni.
Andi, én meg hazadoblak, ha se Marekék, se Móni nem arra megy hazafelé! Újpest tőlünk 25 perc, szóval ne buszozz. Egyébként vonattal tudnál jönni az Újpesti állomásról.

Jutta, nem ugranál be Ritáért, hogy ne kelljen vonatoznia? Őrbottyán kb 5 perc a veresi lámpás kereszteződéstől. És nemommá, hogy nem tudod, hol van az egyetlen lámpás kereszteződés Veresen :lol: Majd tartunk egy kis helyismereti vetélkedőt :lol: Egyébként azaz, amire gondoltál.

Marek, szerintem se a Budaörsi IKEA-ba menjetek, mert akkor át kell vergődni Budára, az meg pénteken tényleg horror. Menjetek az Örs vezér téribe, ahogy Móni mondta.
A tájékozódás nekem se az erősségem, viszont jól vezetek és nagyon jól parkolok, szóval igenis a nők is tudnak vezeni!
Ha Pesten el kell mennem valahova, ami nem ismerős nekem, akkor mindig megnézem a www.utvonalterv.hu oldalt, Marek, ezt neked is ajánlom figyelmedbe. Nagyon pontos útmutatást ad. Csak be kell adni, hogy mi a kiindulási pont, hova szeretnél menni és kész. Ad egy útvonaltervet szövegesen és térképen is. Szerintem állitsd össze a programot, akkor a párod nem kap idegbajt. Több cimet is be tudsz irni, amit érinteni akarsz.

Én az éjszakai pisilést úgy oldom meg, hogy a kutyám úgyis kikéredzkedik minden éjjel az udvarra pisilni, és akkor kimegyek én is. Igy legalább nem pisilek be :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Móni, ha ranad a gofri, ajánld a taplónak ... hehe

Marek, az a Tatyjána se mainstream ponyvaíró, mi? akkor hallottunk volna már róla. majd számolj be, ha...

Zsu, vonat? azt hittem busz megy Veresre... :roll: :shock: mik vannak!?

Kép
an°°di

Móni :) Igen, én is óvakodtam/óvakodom attól, hogy "nagyon terhes" legyek... Az első hónapokban amúgy is teljesen szíjjecsúszott voltam, az iq-m vélhetően 60 alá ment, mivel a folyamatos hányástól, rosszullétektől gondolkodni se tudtam, gyűlöltem magam, mert mindig is fontos volt számomra, hogy az agyam a helyén maradjon, akkor meg nem igazán ment, ráadásul azt az időszakot is végigdolgoztam, miközben szörnyen szégyelltem magam, attól, amivé váltam abban az időben :oops:
Amúgy szégyen ide, szégyen oda, de anno, mikor Petykó megszületett se tudtam mit kezdeni a játszóteres kismamákkal, nem bírom, mikor a társalgás odáig terjed, hogy hány óránként szopizik a baba és ma éppen milyent hányt.... Hát nem is bővült ki az ismeretségi köröm.... (nem, nem lenézés, mindenki mástól boldog, csak egyszerűen - ahogy az előbb is írtam - nem tudok ezzel mit kezdeni)
(Ezért is tetszett meg ez a topik, merhogy itt a sok tényleg fontos "terhes-kérdés" mellett lehet másról is olvasni - és írni :) )

Robin Cook, Agatha Christie, Stephen King - ezeket nagyon szerettem - 10-12 éves koromban - (na jó, utóbbit kicsit később, azt még 18 évesen is olvastam) :lol:

Kép
ebinc

Höhö :) jóvan Andi, nem rólad másoltam, esküszöm :)

Kép
ebinc

Könyörgöm, hagyjatok a másik topkikkal! Szeretném elfelejteni! :( :evil:
Színes képért én nem fizettem külön Zsu! Így is hagytam ott lóvét eleget! (Anyukámnak vhs, nekünk dvd...) Majd kiügyeskedek a dvd-ről valami! :wink:
Na, viszont utiképek! Kép Kép Kép Kép
Na, a nagy tehénkedő hasú is én vagyok! Van olyan is, amin a sejhajom látható... Na azt nem teszem fel, az bizti! :lol:

Kép
ermoni

elhiszem, Ebinc...mivel én 10 oldalt bírtam Stephen Kingből.. na, majd ha megszülök... háhááá, ez kell nekem akkor majd, érzem :lol: :wink:

nagyon dagad a lábam, hun van nán az a gofri kép??? :evil: :evil: mennék olvasni én is... (kaptam egy kis haladékot a munkámmal...lazítok, azaz lazítanék, de az a gofri izgatja a fantáziámat)
milyen más témák vannak itt??? :shock: :shock: :roll: :roll:

:lol: :lol: :lol:

Kép
an°°di

:lol: :lol: keresztanyaaaa :lol: nagyon komoly. a gofri pedig sajnos guszta, bár olyan, mintha átment volna rajta egy fagyiskocsi...
alexanderplatz... jó az a tévétorony! :D
megyek is olvasni (Ian McEwan: Saturday, ha érdekel vkit). majd jövök!
:arrow:

Kép
an°°di

Ja, és az idén nem volt divat zöld trutyival leönteni a gofrit! És tavaly épp, h legyűrtem, most meg nyomtam még rá egy kis Donald-áfonya fagyit! :lol: Oszt csoda, ha tehénkedek...
Héj, amikor én 12 éves voltam, még nem is hallottunk Cookról! Én Vernén nőttem fel... :oops:
Ne csináljátok ezt, h mindig rájöjjek, h akár generációs különbségek is lehetnek köztünk... :oops:

Kép
ermoni

azta gofri mindenségét..... ez már az a kategória, ami télleg kva jól néz ki, de ki az, aki meg is bírja enni???? :shock:

Móni, már bocs, de öregít a napszemüveged (szűrtem le ezt abból a képből, ahol nincs rajtad...)
amúgy... brühühü... csak egyszer lehetnék ilyen jó kis magas, frankó lábakkal :) - ugye az én mérsékelten hosszú combjaim.... :lol:

Kép
ebinc

Jah, és Móni.. köztünk mindösszesen 5 év a korkülönbség, az megy úgy igazán semmi (na jó, mikor én még Slayer-re ráztam a hajam, te már komoly felnőtt nőként tündökölhettél, akkor még számított az az öt év :lol: )

Kép
ebinc

Ebi!
Ha 33 lettél (utólag is nagyon boldog! :wink: , ja és Gabcii, Neked is!), akkor csak 4 év!
A hugom 5 évvel fiatalabb, és valóban van különbség! Most mit csináljak? Más kor gyermeke vagyok!
És mondom, a gofrit simán ebéd után lenyomtam! Fagyival! Állat, mi?
Én asszittem, h a napcsemege ápol és eltakar, most meg tessék... Azért hordhatom, ha süt a nap? :wink:
Pedig csak titokzatos filmsztárnak akartam benne tűnni... 8)

Kép
ermoni

Jóvan Móni, azért megnéztem a másik topicot...hát ritka bunkó az a nőszemély! Ne is irj oda többet, mi meg úgyis szeretünk. Itt legalább senki nem sértődik meg....vagyis én egyszer Andira, de az nem volt komoly.
Andi, tényleg nem volt komoly, jó? Csak rossz napom volt. Rossz kedvem van, ha rágondolok, hogy kiosztottalak... :roll:

Egyébként ma nagyon szentimentális napom van, sose voltam ilyen. Reggel volt a rádióban az a kalapos csak a Megasztárból, aki irta azt a dalt a gyereke születésére, és elsirtam magam. Lehet, hogy túl terhes vagyok már Móni? :shock:

Jaj, a goffri, de betolnám most az arcomba...legalább a felét :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Móni, köszike :)

Zsu, a hangulatingadozásoktól meg ne ijedj meg, én is tudok olyanokat produkálni, hogy ihaj... Párommal hét éve vagyunk együtt, de azt mondta, hogy az utóbbi pár hónapban rendesen meg tudtam lepni a fura kirohanásaimmal (alapból iszonyat higgadt természet vagyok, életemben nem vesztem még össze senkivel sem - nem vitáról beszélek, az persze, hogy -, most meg.... bahh...) :lol:

Kép
ebinc

Sziasztok!

Hogyénmilyenvakvagyok! Rita Őrbottyánba értedmegyek, az az első falu innen! :-) Én a CBA magasságában lakom, tehát igazán közel van!

Móni, ez a gofri... hát én is bevágnám, ja és ne beszélj a hátsódról úgy se hisszük el a fotók alapján! :lol:

Én nem néztem meg a másik fórumot, de látom pont a vénasszonyok utáltak ki, mitkeresel Te ott, tee nagyon lüke, mondtuk mi hogy későn érsz és nem bírod magad elég komolyan venni, sőt még terhes se tudsz igazán komolyan lenni, jössz itt is minden más témával, ahelyett hogy befelé fordulnál és felkapnád a köténykét a hajhálóval... :lol: 8) :wink:
Itt meg úgyis lassan a lükék gyülekezetét alapítjuk meg terhesen, úgyhogy beférsz a csapatba!
Én néha sajna néha nagyon terhes vagyok, ezt érzem is, ilyenkor lőjetek le... jobb, ha észhez kapok, én se akarok olyan lenni... :oops:

Ja mi még mindig nem vettünk semmit, tehát meg lehet kövezni, hogy milyen anya leszek...

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

olvasom, hogy miket olvastok... :shock: Én utoljára akkor olvastam amikor Vivivel befektettek a kh-ba. És annak igen csak több mint 2 éve. Azóta, valahogy nincs energiám. Pedig én naaaagy Leslie L. Laurece, vagy másképpen Lőrincz L László fan vagyok.

És most valaki mosson fel... Nem bírom ezt a hüvöset.. Rosszul vagyok összerakva. Komolyan.. 8) :?

móni: ilyen gofrit nekem ííís. :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Jutta: elmegyünk mi veresre :D Ne kerülj miattunk. :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

A lányom naaaaaagy poénja..

Aszondja neki az apja ( játszottak ): Vágj pofákat!
Erre az én kicsi lányom egy aakkora pofont kevert le neki... :lol: :lol: Ott feküdtünk az ágyon a röhögéstől. Erre megszólal Vivi: Most mi van?
És 2 éves. betojok.

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Na befagyasztottam a beszélgetést... :cry: :oops: :roll: 8) Asszem megyek és takarítok kicsit. Hátha visszamerészkedik mindenki.

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Jutta, pénteken úgyis eljön az igazság pillanata, majd kiderül, hogy kinek mije mekkora.
Csajok, már készitem a mérleget és a centit, mázsálás lesz mindenkinek érkezéskor, aztán táblázatba foglaljuk és feltesszük a babanetre :lol: :lol: :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Jesszus Rita, most nézem csak, neked márcsak 45 napod van szülésig? Hát én totál be lennék fosva, az tuti. Ilyenkor már bármi előfordulhat, nem? :shock:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

zsu: igen tegnap este gondoltam arra, hogy basszus augusztus már a jövő hónap.. :shock: Nem is a szüléstől félek. Hanem, hogy hova rakjuk, apa oda ér-e a kórházba, ha nem éjjel indul meg Lala kifelé, meg hogy a doki ne fektessen be a kh-ba előbb.

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Rita, én irigykedem, nagyon szeretnék már megszülni (szeretném végre a babagombócot a kezemben tartani, no meg eléggé unom már a terhességet, szeretném visszakapni a testem - már azzal poénkodtam a páromnak, hogy ha végre vége lesz a terhességnek és a szoptatásnak egy méteres jointot kérek ajándékba... - huh, mielőtt még bárki megbotránkozna télleg csak poén ám, nyugi :wink: )

Kép
ebinc

felrakok egy eléggé vacak minőségű 3D-s fotót a 30 hetes csöppről.
Odafelé tökre ébren volt kalimpált és mire odaértünk a praxisba elaludt. :P Kép

Ez egy fekete fehér kép csak utólag javítottam fel színesre.

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

a kisképen jobban látszik. :?

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Rita, nagyon édes... kár, hogy elaludt.. úgy megnézném, hogy néz ki egy olyan felvétel, ahol nyitva van a gyerkőc szeme :)

Kép
ebinc

Rita!
Újabb cuki fotó!
Holnap megyek erre a terheléses cukorra, és löttyöt kell innom! :twisted: A rokon nem engedett! Nem próbareggelizhetek, csak, ha rosszul leszek ezen a holnapi napon...
Mit is csináljak? Segítség!!!
Ebi!
Keszthelyről nézek Főteret a tvben! :wink:
Jobb, ha menekülsz! Július végén ott leszünk! :lol:

Kép
ermoni

A másik topikról meg sem ott sem itt nem akarok beszélni. Így jártam, ez van!

Kép
ermoni

Jutta! Nekünk sincs még semmi! Mondtam, de nem izgatom magam, mert attól még nem lesz meg gyorsabban!

Kép
ermoni

Móni, gyertek csak, majd a pavcsin betolunk egy jó hideg sört :)
Amúgy én is holnap megyek a terhelésesre (már két hete megkaptam rá a beutalót, oszt most szántam el rá magam - na meg időm is csak most lesz rá...), és ráadásul nálunk is cukros lötty van... Aszonták, vigyek mellé citromlevet (márhogy igazi citromból természetesen..), és úgy elviselhető limonádé lesz belőle....

Cuccok vásárlása meg.. igazából mi se azért vettünk pár holmit, mert bármivel is el vagyunk késve, eccccerűen csak olyan jó volt egyet vásárolgatni.... Szóval tényleg ne izgasságok magatokat, mire kelleni fog, úgyis meglesz minden (vagynem, de akkor is mi történik.... :lol: )

Kép
ebinc

hüpp, szegény Timi.. zuhog az eső :(....
Remélem, hogy holnapra jobb idő lesz, és még ki tudják élvezni a strandot (bár rossz időben meg érdemes kirándulgatni, annyira, szép helyek vannak - persze nem esőben....)

Kép
ebinc

Rita, most akkor ez a gyönyörű gyerek fiú vagy lány? össze vagyok zavarodva: a neve Lala a vonalzója meg rózsaszín... :roll: :roll: :roll:

Jutta, ki itt a lüke? :twisted:

Zsu, én ugyan nem haragszom... kellene? :P nagyok vagyunk már a haragtartáshoz, és az élet is rövid hozzá... bárcsak a sógorom is tudná ezt... (sóhajtós szmájli)

na, közben befejeztem a könyvet (még bőgtem is rajta...jajj), szétrúgtam az egyik körmömet a fotöjjben ( :cry: emiatt is majdnem bőgtem), és olyan lecsós csirkét rottyantottam össze mindenféle utolsó perces, holnap lejárós maradékokból (ma sincs kedvem boltba menni), hogycsakna.... szénhidrátszegény, rizs nélküli... most "kávézom" zuhany után, és végre a konyhapult másik felét is sikerült lelakkoznom (nyitott ablak mellett persze). készülgetek az óráimra, tehát vagyok még egy darabig...

Rita, 2 évesen lekevert egyet az apjának?! nagyon vicces lehetett a szitu :lol:

Kép
an°°di

Andi!
Szétrúgtad vagy szétrágtad a körmöd? Mondd azt, h szétrúgtad, mert úgy sokkal jobban teccik! :lol: :lol: :lol:
Ebi!
Hírrel leszek érkezésünkről... kb. 27. körül kéne kiürűlnie a környéknek! Sör... :oops: Hát jó, legyen! :lol:
Mondtam, h a lengyel csajok málnaszörpös sört vedeltek? Na hoztam magamnak, de még nem kóstoltam! :wink:
Szal rendes citromlé, és ennyi??? Na, holnap gondolhatunk egymásra... :?

Kép
ermoni

Móni, miért is vicces, h szétrÚgtam a körmöm??? :shock: :roll: :? tény, h már nem fáj, de akkor is...

és milyen sz*rul áll a hajam. mivel ugyebár a tegnapi várakozási idő miatt már nem értem el a fodrászhoz... fasza :evil: :evil: köszi Schöfi :x bár sejthettem volna. az optimista mindig él, mi? :evil: :twisted:

fujj, málnaszörpös sör... fujj

esik Keszthelyen? Pesten (még) nem. szegény Timurr!

Kép
an°°di

Málnaszörpös sör??? Én már attól is rosszul vagyok, mikor valaki kólával vagy sprite-tal issza....

jaja, csak sima citrom leve... hátam közepére az egészet.. reggel hétre (! hüjjjék!) kell menni... megszúrnak, megitatnak, aztán fel melóhelyre... onnan meg majd vissza az újabb szúrásra... de utálom...

Huh, Andi, sok mindent csináltál az elmúlt órákban...

Én most irulok-pirulok, mert huh... szóval... izé... életemben először hazakéretőztem (höhö, mint az oviban..), mivel iszonyú szarul voltam... csakhogy... szóval közben ideért a front vagymi, az eső is megindult, így valahogy én is fellélegeztem.... hazafelé beugrottam boltba, ahol volt szilva, így hazajöttem, és csináltam gulyáslevest meg szilvásgombócot.... miközben azért kéretőztem haza, mert szarul voltam és le akartam feküdni (még soha nem jöttem így el melóhelyről...) Nemtom, ti hogy vagytok vele, de rám pl. rettentő sokszor tör rám a fáradtság, de ahogy hazaérek, valahogy mindig elmúlik és mindig csak késő este kerülök ágyikóba, addig állandóan találok valamit, amit hamargyorsanazonnal meg kell csinálnom.... Párom állandóan azon stresszel, hogy a végén még koraszülött lesz a baba, mert sajtkukacoskodom.... (persze ez marhaság, de nem hiszi el :) )

Kép
ebinc

hát, Ebinc, fogalmam sincs, mitől szül vki korábban, de bzitos nem attól, h anyuka aktív, amíg jól esik neki... és a szilvásgombócok emelgetése sem jár kellemetlen mellékhatásokkal...hacsak a térfogatnövekedést nem vesszük ide :wink: :oops:
apropó növekedés; lehet, h megvan az első terhességi csíkom a hasamon. de nem lila, hanem olyan, mintha megnyomta volna a nadrág gumija. végülis lehet, h az... most nemtom még egy darabig levenni a gatyámat, mert f7ig tanítok, de után megszellőztetem egy kicsit a bőröm, és megnézem úgy.. még korai lenne sztem. de ha ez van, ez van. emiatt nem akarok koraszülést, inkább legyek zebra :? :roll: :wink:

fáradtság: rám is rámtör. szü szerint. tegnap már majdnem elbőgtem magam, olyan álmos voltam olyan f7 felé... :shock: pedig ez nem jellemző. mármint az ilyen korai álmosodás. de túllendültem rajta, és éjfél után meg alig tudtam elaludni.

Kép
an°°di

hát én nem tudom, hogy néz ki egy terhességi csík, mert szerencsére azt az első gyerkőcnél megúsztam (ez szerintem totál genetika kérdése - mivelhogy anyukámnak se volt egy darab se, pedig három gyerkőcöt hordott ki és szült meg...)

Huh, Andi, az nálad télllleg sokkoló lehet, ha már este fél hétkor aludni akarsz: azt már megfigyeltem, hogy rendesen éjjeli bagoly vagy (mi is mindig éjjel éltünk, mert a gyerkőc ugye akkor már aludt, így éjszakára jöttek mindig a haverok hatalmas Activity-s, kajálós partikra - hja... a régi szép idők.. mióta terhes vagyok, éjszakára a hátam közepére se kívánok senkit :oops: - na jó, párom azért próbálkozhat :lol:

Kép
ebinc

Rita, tényleg nem fáradság, ám úgyhogy holnap leegyeztetjük!
Szép baba LALA!

Andi, lüke pl. Te, node ezért szeretünk!! :lol:

Szurisoknak honapra megy a drukk, remélem minden OK volt, nekem ez a 1/2 10-ig nuku kaja + kétszeri szurkálás nem jött be...
Amúgy is alacsony a vérnyomásom, mint kiderült a vércukrom is, mind a kettőtől jókat lehet állítólag ájuldozni, erre 2x is megszúrnak, és elsőnek 3! kémcső vért vesznek le tőlem.... :twisted: (nyugi nálam csak azért vettek le ennyi vért mert megint megnéztek mindent)

A második után úgy nyomtam befele a kávét és a péksütit!! Szeintem Ti is vigyetek magatokkal hamit a második körre!

Jutta

KépKép
jutta

:lol: :lol: :lol: Apuka a hátad közepén... Ebinc, nem semmi pozíció!
na, lépnem kell
:arrow:

Kép
an°°di

Bocs Andi!
:oops:
Asszittem, h csak egy focista tud ilyet! Nem egy ikres-pocakos könyvolvasás közben a fotölyben!
És mit csináljak, h holnap ne hányjam össze magam! Esküszöm már most émelygek! Szilvásgombóc, amúgy jöhet, de most nem!
Na, megyek tovább-cuccolok, aztán még vasalnom is kéne!
Meg még teledobom a mosogatógépet is!
Szorgos népünk győzni fog! :lol:

Kép
ermoni

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?