Na végre Móni, de megérte várni, nagyon édes Janka! Szines képet nem is adtak???
Melyik topicban martak beléd?
Marek, nemtom honnan jöttök hozzánk, de ha a Lehel úti diszkontból, akkor Andi pont útbaesik nektek, szóval fel tudjátok szedni.
Andi, én meg hazadoblak, ha se Marekék, se Móni nem arra megy hazafelé! Újpest tőlünk 25 perc, szóval ne buszozz. Egyébként vonattal tudnál jönni az Újpesti állomásról.
Jutta, nem ugranál be Ritáért, hogy ne kelljen vonatoznia? Őrbottyán kb 5 perc a veresi lámpás kereszteződéstől. És nemommá, hogy nem tudod, hol van az egyetlen lámpás kereszteződés Veresen
Majd tartunk egy kis helyismereti vetélkedőt
Egyébként azaz, amire gondoltál.
Marek, szerintem se a Budaörsi IKEA-ba menjetek, mert akkor át kell vergődni Budára, az meg pénteken tényleg horror. Menjetek az Örs vezér téribe, ahogy Móni mondta.
A tájékozódás nekem se az erősségem, viszont jól vezetek és nagyon jól parkolok, szóval igenis a nők is tudnak vezeni!
Ha Pesten el kell mennem valahova, ami nem ismerős nekem, akkor mindig megnézem a
www.utvonalterv.hu oldalt, Marek, ezt neked is ajánlom figyelmedbe. Nagyon pontos útmutatást ad. Csak be kell adni, hogy mi a kiindulási pont, hova szeretnél menni és kész. Ad egy útvonaltervet szövegesen és térképen is. Szerintem állitsd össze a programot, akkor a párod nem kap idegbajt. Több cimet is be tudsz irni, amit érinteni akarsz.
Én az éjszakai pisilést úgy oldom meg, hogy a kutyám úgyis kikéredzkedik minden éjjel az udvarra pisilni, és akkor kimegyek én is. Igy legalább nem pisilek be