Új privát üzeneted érkezett!

Babszika, Mirci, Nóri,
örülök a jó hirnek (gondolom nem is olyan jó, de legalább már megvan a gond), hogy elkezdhetitek a kezeléseket!

Ehhez a perpatvarhoz nem is igazán tudok mit hozzászólni, engem is megrázott! Szerintem ne hagyjon itt se Jaimee, se Andi, se senki, mert már igy is kezd kihűlni a topic szerintem. Eddig alig birtam visszaolvasni, most meg, ahogy egyre többen babásak lettek, simán vissza lehet olvasni. Persze biztos sokkal kevesebb idejük van a babásoknak, főleg, ha van mellette még egy pici, de...
Szóval, SENKI NE MENJEN EL, EZ OLYAN JÓ KIS ÖSSZESZOKOTT TÁRSASÁG VOLT!!! Ja, és ez csak az én véleményem, ezért SENKI NE HARAGUDJON MEG, senkit sem akartam sértegetni!
sirkici

nem nóri én is mybe babyt
mirci74

Nóri!
Igen, behoztam. Bár most is rohanok vásárolni, mert főznöm kell.

Sirkici!
Csatlakozom a véleményedhez!

Mirci!
Már én is vártam, hogy ne csak pecsételjen. Olyan hosszúak a ciklusaim, hogy mire nekem pé-m van, másnak már volt 2. :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Lányok!

Igaz, hogy ha nincs normális tojcsid akkor a spermiumok nagyon hamar elpusztulnak?

Mondjuk mi van ha van pé-m de kevés vagy egyáltalán nincs tojcsim.?
mirci74

christell: hány naposak a ciklusaid?
mirci74

Mirci: Mit jelent a normál tojcsi? Pé körülire gondolsz? Ejnye, bejnye, mit olvastál már megint a neten?

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Mirci:ahogy valaki mondta egyszer a tojcsi a kiskatonák segítségére szolgál...amolyan csúszda :lol:
Szerintem ha nincs, attól nem pusztul el a spermium...Szerintem.
Vendég

Sziasztok!
Az óra hasonlat tényleg erős volt, Andi, elnézést kérek érte, ha bántott, de ez a fránya tanár vénám, az árnyalatok helyett szeretek felkavaró példákat hozni, hogy mindenki értse, mit akarok szemlélteni.

Tudom, máshol működik ez a babás-babavárós szétválás, de én mégsem támogatom, ha elmennek, olyan, mintha nekik sikerült, többet nem érdeklik azok, akiknek nem, és fordítva, mintha azért küldenénk el őket, mert némi irigységből jobb nem is hallani róluk. Amikor tudom, hogy ez nem is így van!

Na, nem is szítom tovább itt az indulatokat, amúgy is apa le(jjebb) tiltott a babanetről, s azt hiszem, igaza is van....de azért még jövök :wink:

Mindnet bele csajok, hajrá, hajrá, hajrá!!!
Vendég

Sztem sem. A spermiumok mástól pusztulnak el, ha elpusztulnak...Legyilkolássza őket a hüvelyflóra vagy mi, de homály a téma...

jaimee

Azért ne bízz abban a kütyüben, jól megharagudtam rá és elsüllyesztettem...a dokiban bízok csak.

Sirkici:igen ez tök jó érzés, hogy haladunk a cél felé, nemcsak várunk a csodára!És alig várom az UH-t, mert akkor valószínűleg megbeszéljük a műtét időpontját is.
Vendég

jaimee szia :)

na látom rajtam a fél szemed :oops:

ezt a védőnő mondta. a normál tojcsi meg ami pé körül megjelenik.

amúgy örülük, hogy ide is írsz......remélem megtartod ezt a jó szokásodat
mirci74

Bíborlány: hol volt az az órás hasonlat? Már reggel sem értettem...

He-he, apa nekem is mondta, hogy nem kéne ennyit babanetezni, de mondjuk ő arra gondolt, hogy decembertől márciusig végképp nem leszek net közelben. És elvonási tüneteim lesznek.

Talán ha egy kismama veti fel, hogy cuccoljunk át, mert van itt 5-6 marha aktívan író kismami, akkor mindenkinek a szájíze jobb lenne. De én már nem mondok semmit, amit lehetett elmondtam.

jaimee

nóri én is elraktam jó mélyre azt a frány kütyüt.
mirci74

Jaimee:tudod, az ajándék szülinapi óra...ha jól értettem
Vendég

Mirci: Ja, ha védőnő mondta...Bár ilyenről még nem hallottam, pedig meddőségi kérdésekben már ezer sztorit olvastam.

Babszi: Örülök, hogy PCO diagnosztizálva. Mármint nem a PCO-nak örülök, hanem hogy valami elindul konkrétan. Tényleg közel már a cél! Van jó dokid, aki kezelni is tudja? Azt meg sem hallottam, hogy nem érdekelne engem pl. hogy mi van veled....

jaimee

Mi kértük, hogy rakja fel, mert kíváncsiak voltunk a meglepire...így emlékszel?
Vendég

Nóri: És? :shock: :shock: Eddig emlékszem, még az órára is, de Bíborlány... Még mindig homály... :D

jaimee

Igen, igen, az a meglepi óra, én meg azt írtam, ha az elfér itt a topikban, akkor a kismamik uh-s eredménye is.Arra is kiváncsiak vagyunk, nem?
Vendég

Mirci:én a csajnak legszívesebbne jól beolvasnék, amiért olyan hülye dumával szédített meg, hogy még a babó nemét is meg tudom vele határozni...átvertek :oops:
Vendég

Jaimee:én már nem merek semmit mondani...de bíborlány is arra gondolt, amire én, csak ő jobban fogalmazott
no mindegy...
Vendég

Jaaaaaa, tudom, bocsi, az óra valahogy kiesett nekem olvasás közben. :oops: :oops:

Nóri: :D :D Hát az biztos, piszokul észnél kell lenni, kinek mit hiszel el...Nekünk azt mondta az egyik védőnő, hogy mivel apának tenyéspermái vannak, csak türelem, én vagyok aki nem bír várni, össze fog az jönni. Hát várhattam volna. Azért én is kellek a dologhoz valahol. :D

jaimee

nóri!

lehet, hogy valakinek tényleg bevált a mikroszkóp, de én is több olyanról hallottam akinek nem, mint akinek igen.

az a baj, hogy ezek a cégek kihasználják azt, hogy ha egy nő gyereket akar akkor bizony sokmindenre képes, és sok így sok néha felesleges hasztalan dolgot el lehet adni.
mirci74

Chris, megvagyok, holnap megyek a 3. napos laborra, aztán meglátjuk az eredményeket, már alig várom. Szerintem az utolsó fél évben kezdtem megzakkanni jobban hormonilag, most pl. a 21. naptól pecsételtem és már alig vártam hogy megjöjjön, mert idegesített.

Mirci, nálam semmi nem mutatott soha peteérést, én sem bízom sem a mikroszkópokban, sem a tesztben. pedig pé tuti van, az uh-n mindig látták.

Kép
mercure

Hát ez így van, ha valaki azt mondaná, hogy egyek sz@rt habbal, a gyerek érdekében , én azt enném egész nap... :lol:
Az elején kicsit "heves " voltam, mindent akartam egyszerre.Mikroszkóp, cickafark, aviva torna, folsav, doki...na persze rájöttem, hogy ez nem így működik és kell türelem hozzá.
Szóval úgy kezdtem, hogy leraktam a cigit.És bízok az új dokimban.Ennyi.
Vendég

jaimee

már én sem tudom mit higyjek el akár a védőnőnek is. ugyhogy a tojcsi dologban sem vagyok biztos, hogy az úgy van ahogy ő állítja.

látod nekem is mondanak mindenfélét a ciklusomról meg a görbémről, és ennek az az eredménye, hogy teljesen el vagyok kenődve, pedig tudom, hogy fentartással kell kezelni a különböző véleményeket. biztos csak a labor eredméyn lehet.

de valahogy baba kérdésben fogékonyabb vagyok mindenre, ezért el tudnak vinni rossz irányba akár. pedig amúgy két lábbal járok a földön
mirci74

Mercure:az első UH-n nekem is voltak szép nagy tüszőim, szabad szemmel jól láttam őket!Ez azért megnyugtató!
Vendég

Mirci:azt mondják, a nő két dologért képes BÁRMIRE:hogy legyen gyereke, vagy hogy ne legyen...és ez baromira igaz.
Vendég

nóri

én most a kezdeti lelkesedés fázisában vagyok. hőmérő, mikroszkóp, elevit, homeo szerek minden. de rájöttem ezért még nem biztos, hogy hamarabb jön a baba. most kezdek leszállni a földre
mirci74

Nóri: :lol: :lol:

Mirci: Szerintem az UH a tuti. Dokiddel mit beszéltél? Van cikluskövetés?

jaimee

nóri ez nagy igazság
mirci74

Mirci:mióta próbálkoztok?
Vendég

jaimee

még nincs semmi mert várjuk a hormon eredményeket. aztán derül ki hogyan tovább.

nekem ez fura, hogy három hetet kell várni az eredményekre. máshol is ilyen hosszú az átfutási idő?
mirci74

Sziasztok!

Azér látom lassan lecsillapodnak a kedélyek!
Közben képzeljétek mi történ velem... gondolkoztam... és esetleg azért lenne jó a babás topik, hogy ott egykupacban ott lennének az eredmények, méretek, meg mindenféle mértékegységgel ellátott akármi és ugye amikor nekünk csinálnak valamit és peresze parázunk az az eredményt várva és megkapjuk, akkor össze lehet hasonlítani a dolgokat. Aztán ha mi nem babások oda jutunk, hogy babások leszünk, mi is vissza tudunk ott nézni mindenfélét és nem kell 231435465468 oldalt visszanézni.
Szóval értitek mit akarok???? :oops: :? :roll: :shock:

Chris! Éljen piri! De figyu ez legyen már az utolsó jó???

Babszi! Nagyon jó, hogy mostmár végre megmondták mi is azakadály. Remélhetőleg a bogyó hamar segíteni fog és mostmár neked is egyenes út vezet a babához!

Mirci! Hess! Rossz gondolatok!
Szerintem az lh teszt meg a páfránygyárok mind csak arra jók, hogy kihúzzák a gyártók a zsebünkből a lóvét! Mert van akinek ez is jó, meg az is, de van akinél nem is működik. Szóval szerintem egy rakás sz@r az egész! Bocsi! :oops: Én is lh teszteltem és csak 1X mutatott tök pozitívat és akkor biztos voltam benne, hogy sikerülni fog, na nem sikerült! Bár ha sikerült volna lehet nem ezt mondanám! DE igazából baba akkor lesz, ha jó nagyokat hancúrozunk apával!

Jaimee! Nagyon jó, hogy jössz! Várjuk ám a képet a babáról! Ugye nem raktál még fel, ja és lógsz egy pocakos képpel is!!!

HAnna! Nagyon jó pihit, bár már bizti a repcsitéren vagy!

Andi! Most mi van, ugye nem léptél le!!!??? :shock:

Na akartam még egy csomó mindent, de elfelejtettem, bizti a gondolkodás kiszívta az agyam :lol:

Na azért dobok egy görbét, ha nem baj:
Kép

Pusszantó
Vendég

nóri ki fogsz nevetni még csak két hónapja
mirci74

krisztinka igazad van ezt mondja az eszem, de érzelmileg akkor is kiakasztanak ezek a dolgok
mirci74

Krisz: A görbéd még mindig gyönyörű! :wink:
Aktualitásokat a másik topikban írok, fotót is oda teszek fel, ilyesmit. Most fotó egyébként nincs, a párom videózott. De a pocakfotó nagyon érik. :wink:

jaimee

Mirci, én nem nevetek, nekünk ez a harmadik hónap, s én is tele vagyok hasonló tünetekkel, össze vissza olvasok mindent, szedek ezt azt, s szerintem nekem sincs tojcsim, csak pecsételőm középidőben :?
Vendég

Krisztinka, be szép ez a görbe! :D
Vendég

Mirci:mi meg 4.hónapja (áprilistól)
Ez nem vicces, valamikor el kell kezdeni.Én már az elsőben is türelmetlen voltam ugyanúgy...szóval nem vagyunk lekésve és szerintem minél előbb el kell menni dokihoz.Ha kiderül, hogy gáz van, akkor meg rögtön kezeltetni kell és nem kell az időt húzni.
Nekem az első dokim, akit leváltottam azt mondta, amikor mondtam, hogy nemrég kezdtük:"ugyanmár...maga olyan fiatal még, ráér...majd ha egy két év alatt nem jön össze, akkor kellenek a vizsgálatok...."
Mondja ezt egy kétgyerekes 60-as pasi, akinek fingja nincs, milyen az, hogy gyereket akarok szülni!
Ja és ő állapította meg a myomámat..elég durva.És azt mondta, nyugodtan próbálkozzunk...amikor ezt az új dokim meghallotta, majdnem melléült a széknek.

Szóval időben vagyunk, semmi gáz.Majd pocakosodsz velünk, mi Babszival megdumáltuk, hogy jövőre leszünk babásak, ha kikezeltek minket végre! :lol:
Vendég

Mirci, két hónap még teljesen normális... az átlag 4 hónap ha minden ok. És teljesen normális hogy most lelkes vagy és röpködsz, és az is az lesz (NEM LESZ MERT ÖSSZEJÖN HAMAR!) ha pár hónap múlva elkenődsz.... az meg már végképp nem fog veled előfordulni, hogy belefáradsz, elhagysz minden bogyót kütyüt és próbálsz a párodra és az együttlétekre koncentrálni :D Csak azért írtam le, mert én mindegyik fázison túl vagyok

ja, az eredmény nálam állítólag 10 nap lesz a mostani vérvételtől

Kép
mercure

Nóri: Hol van annak a dokinak a diplomája? Megyek és széttépem! :twisted:

jaimee

Van aki istenként tekint rá...régi szakember, főorvos, konzervatív.Ő nem híve a closynak meg annak, hogy gyerünk haladjunk...De, sebaj, ha nem megyek UH-ra hozzá, most nem tartok itt...csak az a gáz, ha babás leszek, minden UH-ra hozzá kell majd járnom, mert neki van a megyében egyedül 4d UH-ja...
Addigra majd túljutok ezen a kis aggályomon.
Vendég

Mercure: Kíváncsi vagyok az eredményeidre. Nyálkahártyát nem néznek megint majd?

jaimee

Nóri: Nem egy orvost ismerek, akire más nő Istenként tekint, én meg azt sem engedném, hogy hozzámnyúljon. Szóval....Nem értem, miért kell hozzá járni UH-ra? Az újnak nincs gépe? A 4d az más tészta.

jaimee

Az újnak is van sima UH gépe, de nyilván én is szeretném majd 4d-vel megkukkolni a magzatunkat és olyan csak a réginek van és mindneki hozzá jár a megyéből...majd én is.
Vendég

Nóri: Tőlünk Kecskemétre járnak át sokan 4D-re, mert állítólag nem elég, hogy 4D-je legyen egy dokinak, fontos, hogy jó orvos legyen az illető. E kettő kitétel pedig csak Kecskeméten találkozik állítólag, innen egy órányira. Vagy 1,5.

jaimee

krisz:
irigyellek a görbédért az enyém elég laposka

bíborlány:
egy cipőben járunk. bár nekem nincs pecsételőm középidőben, de a görbémen elég jól látható a pé. különben a pecsételő középidőben jó jel :) szorítok, hogy mihamarabb bebabásodj!

nóri:
én 33 éves vagyok és sajnos csak most alakult úgy az életem, hogy gyereket vállalhassak. kicsit úgy érzem már kifutóban vagyok az időből. ebbe nem fér bele több éves próbálkozás, úgyhogy én rögtön elmentem családtervezési tanácsadóba. most várom a hormon (a görbém alapján nem túl bíztató) eredményeimet a többi vizsgálatnál mindent rendben találtak.

mercure:
én már most el vagyok kenődve az a baj. de sosem fogom feladni
mirci74

Mirci: Ne legyél már elkenődve! Egyik ismerősömnek sem lett jó a hormonja - nem jelenti azt hogy neked rossz lesz - belőtte neki a doki a hormonokat és 2 hónap múlva már terhes is volt. A korod nem jelent semmit, ne csináld!

jaimee

Mirci:jól tetted, hogy rögtön elmentél oda.De ne legyél elkenődve a korod miatt szerintem.(én mondom, aki 30 évesen ugyanezt érzi)
Jelen pillanatban egy nagyon kedves sulis barátnőm van példaként előttem, aki pár hete egy kisfiút szült 36 évesen egy válással és számos nőgyógyis műtéttel a háta mögött...
Nyilván azért érezzük így, mert körülöttünk mindneki szül...pl:a fősulis szobatársam tegnap este 10 kor üzent, hogy megszületett a kisfia, itt a szomszéd-cégnél lévő csajszi pedig már bent fekszik tegnap óta, mert egy újjnyira kitágult, de a gyerek sehol és hétfőre volt kiírva...körülöttem is ez van mindenhol.Néha totál kiborulok az ilyen hírek hallatán, magamat ostorozom, hogy milyen béna vagyok, hogy még szülni sem tudok...aztán erőt merítek valahonnan.
De nekünk is sikerülni fog!!!!!!!!
Vendég

Mirci: én is, én is, én is!!! Vagyis én is 33 leszek fél év múlva, nekem is csak most alakult úgy az életem( de milyen jó is így!) és én is aggódok, viszont nekem doki-parám van, de ha most is megjön, elmegyek én is vizsgálatra, de addig keresnem kell egy dokit. Szóval Öreglányok, előre!!! :twisted:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?