Sziasztok!
Azér látom lassan lecsillapodnak a kedélyek!
Közben képzeljétek mi történ velem... gondolkoztam... és esetleg azért lenne jó a babás topik, hogy ott egykupacban ott lennének az eredmények, méretek, meg mindenféle mértékegységgel ellátott akármi és ugye amikor nekünk csinálnak valamit és peresze parázunk az az eredményt várva és megkapjuk, akkor össze lehet hasonlítani a dolgokat. Aztán ha mi nem babások oda jutunk, hogy babások leszünk, mi is vissza tudunk ott nézni mindenfélét és nem kell 231435465468 oldalt visszanézni.
Szóval értitek mit akarok????
Chris! Éljen piri! De figyu ez legyen már az utolsó jó???
Babszi! Nagyon jó, hogy mostmár végre megmondták mi is azakadály. Remélhetőleg a bogyó hamar segíteni fog és mostmár neked is egyenes út vezet a babához!
Mirci! Hess! Rossz gondolatok!
Szerintem az lh teszt meg a páfránygyárok mind csak arra jók, hogy kihúzzák a gyártók a zsebünkből a lóvét! Mert van akinek ez is jó, meg az is, de van akinél nem is működik. Szóval szerintem egy rakás sz@r az egész! Bocsi!
Én is lh teszteltem és csak 1X mutatott tök pozitívat és akkor biztos voltam benne, hogy sikerülni fog, na nem sikerült! Bár ha sikerült volna lehet nem ezt mondanám! DE igazából baba akkor lesz, ha jó nagyokat hancúrozunk apával!
Jaimee! Nagyon jó, hogy jössz! Várjuk ám a képet a babáról! Ugye nem raktál még fel, ja és lógsz egy pocakos képpel is!!!
HAnna! Nagyon jó pihit, bár már bizti a repcsitéren vagy!
Andi! Most mi van, ugye nem léptél le!!!???
Na akartam még egy csomó mindent, de elfelejtettem, bizti a gondolkodás kiszívta az agyam
Na azért dobok egy görbét, ha nem baj:
Pusszantó