Szilbee, olyan vékony vagy, és a pocikád olyan, mintha egy meggymagot nyeltél volna le.Érted ugyi?????
Hú és már félidős vagy. Az a búcsús kép gondolom a kedvenced, mert nagyon szép a család. Te csinos vagy, apa, mint a drogbáró, Levente meg a kis huncut! Szerintem a szeme pont olyan mint a tiéd, bár apa jól elrejtette a szemüveg mögé.
Van már nevetek? Barnabás????????
Katlina, a kép szülés előtt, vagy után készült? Vagy csak én vagyok vak?
Az én férjem is be szokott szőrösödni, de egy hétnél tovább nem is bírja, mert azt mondja, hogy már befelé is szúr és olyankor levágja.
Vali, hisztizéssel kapcsolatban: nyugi, türelem, majd elmúlik. ha látja rajtad, hogy téged ugyan nem érdekel a hisztije előbb utóbb abbahagyja. Én olyankor otthagyom a helyszínen, persze csak itthon, pl. a konyhában, és úgy csinálom, mintha nem is vettem volna észre, hogy hisztizik. És láss csodát, két perc és abbahagyja. A másik, ami nálunk bevált, hogy megkérem, mondja el nyugodtan, mert nem értem mit szeretne. Állítólag, ha halkaban beszélünk hozzá, mint ahogy ő kiabál, akkor abbahagyja, mert nem érti mit mondunk.
Judit, szerintem ölelgesd Marcikát addig, amíg alkalmad van rá, mert olyan hamar megnőnek. Hidd el nekem. Őt is megnyugtatja a jelenléted, és állandóságot nyújtasz nek. Ezért olyan nyugodt kismanó ésha belengondolunk olyan kicsi még! Nem kell hamar felnőnie egy gyereknek, úgyis mire tíz éves lesz, felnőttnek érzi magát.......
Évi, gondoltam rád, szervezni akartam egy dúla tanfolyamot itt Szolnokon. Felkerestem emailen a szabad szülés honlapját, váltottunk egy két levelet, de szerintem nem vették le a dolog lényegét, így nem is segítenek. Majd priviben elküldöm a levelezést, kikérném a véleményed, hogy én vagyok-e a süsü, vagy én vagyok a süsü.