Új privát üzeneted érkezett!

Évi, én totál meg lennék nyugodva, ha valóban gyarapodna Petike a tejemtől, de valljuk be, ha kéthetesen könnyebb volt, mint mikor hazahoztuk, akkor valóban kevés. Sajnos ez azóta sem változott. A mérlegelésbe meg bel lehet dilizni. Na meg időm sincsen a három gyerek mellett.

Imike szerintem nagyon jól érzi magát, még nem hozták haza. Szerintem nem is fogják, remélem kibírja az éjszakát!

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Ildi, ha tegnap nem vitték haza, akkor ma sem fogják! :lol: Tök jó, hogy jól érzi magát!
Szopi témát abbahagytam.

Jó éjt mindenkinek!

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Évi!
Most ott tart a dolog alvás ügyileg,hogy nem alszik napközben Dia és ma már ennek megvolt az eredménye hiszti 1000-rel :cry: Nem is vittem le még a játszóra sem mert még a homokba is beleköt ilyenkor borzalmas tud lenni.....:evil: Nem tudom tényleg mi a jobb ha kipiheni magát és akkor tudom,hogy egész nap jól érzi magát de akkor tuti este nincs alvás pedig a játszón nagyon pörög tehát jól elfárad vagy marad a nem alvás....de ez sem jó így mert még elég kicsi ő ahhoz,hogy napközben ne aludjon.

Ildi!!!
Mérlegelésről ne is beszéljünk.... :? :? :? a mai napig őrzöm a napi illetve az etetésekről a feljegyzéseket.Abban tényleg bele lehet őrülni.Volt olyan napunk,hogy 1-1,5 óránként mértem szegényt...na de ezt is kinek köszönhetem????/doki néni/nincs egyébként vele semmi bajom mert nagyon szeretjük a gyerkőcök is meg én is de azért ez nem megoldás szerintem.Egyébként a 40ml nagyon jó szerintem!!!!Amíg csak tudod szopiztass és ne foglalkozz olyan dolgokkal amikről úgy gondolod,hogy neked az nem lenne jó.Addig fogsz úgy is szopiztatni míg van tejcsid szerintem.A másik pedig az tényleg,hogy ott van még a 2 másik gyerkőc is,rájuk is sok energia kell az biztos.Tudom mert nálunk is így van Zolikán talán most kezd előjönni egy kicsit,hogy féltékeny Diusra.Több figyelmet kíván most úgy érzem.
Na megint sok lettem bocsi....és Ildi ne hogy okoskodónak nézzél ám!!!!Nem vagyok én olyan... :wink:
Kép

KépKép
diÁcska

Évi: UH-ról: Apának a nagy szürke szemei önálló életet éltek az üregükben, azt hittem kiesik a szeme, ahogy a doki válla fölött a monitorra meredt. Valahányszor ránéztem nevetnek kellett, látszott rajta, hogy milyen élmény neki. Irigykedtem is egy kicsit, mert ő sokkal többet lát mindig, mint én. MOndtam is neki, legközelebb te fekszel fel az asztalra, én mög mozizok... :lol:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Katlina!
Nagyon szép, formás fiad van! :D
Hogy telnek az első hetek? Hasfájás javulgat már? Remélem tudtok pihenni is!!

Jaimee!
Na én meg reggelre hagytam a topikvzitet... :lol: TÉnyleg jó gyorsan végeztetek. :shock: :)
A nemét nem mondta meg Mosonyi? Képeket teszel???
Nagyon köszönöm, hogy megkérdezted!! :D

Vali!
Ma este... éjjel soxor eszembe voltatok, mert Levente hajnal 1-től 3:30-ig, alig aludt, csak vergődött. Szerencsére nem kellett kivennem, de húzós volt a dolog.
Nem értem mi lehet ez Diusnál. :(

Ildi!
Hát úgy tünik Imike is kezd hozzászokni az ilyen kiruccanásokhoz. Szerintem ez Petike jótékony hatása lehet! :D 8)

Ja és Mindenkinek köszönöm a további tapasztalatokat keményedés ügyben. Végül én is vettem egy doboz MAngeB6-ot. Majd szedegetem, ha tényleg gyakoriak lennének a keményedések. Tegnap délelőtt be is görcsöltem, de Svéd doki (szerencsére épp terhesgondozásra kellett mennem) mondta, hogy igyak sok folyadékot. Igaza volt. Tényleg csak annyi kellett.

No menek, mert kissé még ki vagyok ütve az esti nonstop ronhangászás miatt.. :?
szilbee

Jaemmi!
Ez nálunk is így volt !
Apának amúgy is átlagon felüli a szem mérete de amikor mozizni mentünk akkor még nagyobb volt és persze ő mindent látott mert Geogi olyankor neki mutogatta a dolgokat én meg csak hallgattam és vigyorogtam apáján!!!! :D :D :D

Ildi!
Már akartam kérdezni a másik topikban is hogy a tápit azt a védőnő írta fel vagy lehet ezt "csak úgy" venni is????
Nem mintha kellene csak kíváncsi vagyok!

Fejés ügyben!
Én nem minden szopi után fejek csak akkor amikor érzem hogy nem evett annyit,mert hát van amikor majdnem teljesen kiszívja és hiába fejek csak pár csepp amit kitudok erőszakolni!

Ja amúgy elősször úgy voltam vele hogy nem írok csak az eggyik topikba,dehát nem bírtam ki hű maradok ide is,elvégre itt keztem pocakosan!

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Katlina, tünemény aranyos ez a babuci! :)
Vali! Én nem tudom, mit tennék a helyedben, de ez így elég húzós lehet. Nálunk az van, hogy Marcika az ölemben alszik el még mindig, délután és este is. Fogalmam sincs egyelőre, hogyan fogjuk rászoktatni, hogy magától elaludjon...
Túl van az oltáson is, olyan ügyes volt. Nem is sírt bent végig, csak mikor megnézték a torkát (azt nagyon utálja), meg az oltás alatt. De utána abba is hagyta, és megtapsolta magát, hogy milyen ügyes volt. Olyan édes volt, hogy a könnyein át még mosolygott is.
Most pár évig békén lesz hagyva az oltásokkal.
judit_79

Évi, Vali, tudom, hogy csak segíteni szeretnétek, én szívesen is veszem, mert ha nem érdekelne a véleményetek, nem dobtam volna fel témának!

Katlina, a tápit a doktonéni írta fel, de lehet recept nélkül is kapni, csak akkor nincsen rá támogatás. Elég húzós így is, bár a támogatás meg nevetséges, a mi tápinknál 500 Ft, receptes ára 1800 Ft.
A golyók beválltak?

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Szirén, ti merre laktatok a szecskán? Mi a Lovason.

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Szilbee: Videózott az egyetlenem, szóval csak az van most. Én nem is láttam "egészben" a babát, hol a lábát, combikáját, láttam, hol a fejét, a gerincét, karját nem, de Apa szerint van neki. :D :D

A neméről szó sem esett, volt elég más téma, nekem meg eszembe sem jutott, már csak otthon. Hát ennyire izgat a téma. :D

jaimee

Jaimee!
Digitális fényképezővel csináltátok a videót??
szilbee

Szilbee: Most igen. De nem lett igazán jó, nem ajánlom. Nincs a gépen IS, úgyhogy folyton mozgott a kép, aztán betelt a memória kártya...szóval visszatérünk a mobilos fotózáshoz. Én nem is igen figyeltem, mit művel a szentem, utólag derült ki, hogy csak videót készített.

jaimee

Sziasztok!

Vali, ahhoz azért még nagyon kicsi Diácska, hogy ne aludjon egész nap. Nem is csodálom, hogy hisztizett... Mikor keltek reggel? Mi lenne, ha picit korábban kelnétek, délbe 1 óra pihi, aztán meg délután játszóterezés? Kérdezted tőle, hogy fél-e valamitől? Tartok tőle, hogy csak próbálgat benneteket :wink:

Judit, elképzeltem Marcikát, nagyon édes lehetett, ahogy megtapsolta magát :lol: Nyugi, 3 éves koráig nem lesz több szuri!

Jaimee, tök jót nevettem ahogy a párod szemeti leírtad! Klassz lehetett :lol:

Katlina, nehogy tápit írass már fel, ha szépen szopizik Robika! Nyugi, nem baj, ha nem tudsz fejni utána! Lassan beáll nálatok is a kereslet-kínálat egyensúly :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Nem akarok feliratni,csak megkérdeztem,ja és még nem szedem a homeos bogyókat,mert van még tejci,evéskor csak az eggyiket eszi ki szóval még ha kevés lenne mindíg ott a másik cici is!Akkor akarom elkezdeni ha már látom hogy nem elég az eggyik cici,amíg így vagyunk szerintem addig fölösleges,csak azért vettem meg már most mert itt Tiszasülyön nem olyan egyszerű beszerezni dolgokat,meg kell rendelni és párnapon belül megkapod,így jobbnak láttam ha bebiztosítom magam!

Kép

Kép
katlina

Ildi!!!!!!
Ti nem szandán laktok????????????????????
A lovason anno volt egy "udvarlóm",szóval sokat jártam oda,akkor azért ismered,Marcsit is,ügye??? :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Katlina! Robika nagyon szép kisbaba.
Örülök, hogy ide is irsz, én is olvasgatom a másik topicot, de azt nem olyen rendszeresen.

Ildi! Sajnos hasfájában nekünk is volt részünk kb 2 hós koráig, elég húzós idöszak volt.
Rendszeresen szokott fájni Petike hasa vagy csak néha néha?

Szirén! A kislányod már kész nö és a fiúk is nagyon édesek.

Húha 1 ciciből szoptatni az ikreket, hát ez nem semmi.

Gondolom a kórházi bentlét, nem lehetett valami jó én csak 1 éjszakát birtam ki a terhespatológián. Szörnyü 1 hely.

Diácska! Antóniát sem egyszerü elaltatni, mi úgy szoktuk csinálni, hogy kb 7-re megfürdik utána még játszunk vele mesélünk neki, hagyjuk, hogy egy kicsit tomboljon, de sötétedéskor már nem kapcsolunk nagy lámpát, csak egy picit és szépen lassan elálmosodik, de végig velünk van.
Egyébként nálunk is szigorú napirend van: reggel 7-kor kelés ahhoz, hogy este 9- 9:30-kor el lehessen altatni és délben kb: 12.30-13:30 között elalszik kb 1.5 órára.

Sajnos mindig is altatni kellett és nem volt egyszerü soha.

Hétvégén mikor az apukája itthon van akkor nagyon nehéz délben letenni.

Gondolom majd változik, de én is rossz alvó voltam az oviban már nem tudtam aludni.

Na azt hiszem az alvás témát sikerült kimeritenem.

Még vissza kell ovasnom mégegyszer mert kicsit már kavarog bennem , hogy ki mit irt.

Egy kis segitséget szeretnénk kérni Töletek: felkértek bennünket keresztszülöknek, egy 4 éves kisfiúról van szó.
Gőzöm sincs, hogy ilyenkor milyen ajándékot szoktak adni a keresztgyereknek. Gondolom valami tarósat és értkéset? de mit?

A javaslatokat elöre is köszi.

Sziasztok

Kép
Kép
mongi

Az természertes ha kaja után bukik vissza valamennyi tejcsi??????
Idáig spórolós volt nem jött vissza de ma még csak az öltözésből álltunk

Kép

Kép
katlina

Katlina! igen, igy szabadul meg a fölöslegtől.

Kép
Kép
mongi

Katlina, Csongi nagyon sokáig "bukott", még ultrahangon is voltam vele. Végül megállapították, hogy semmi baja, sokat eszik, ezért ilyen. Nyugi, ez természetes!

Évi és
Kép
csongianya

Hú, Mongi, ez elég nehéz kérdés. Mit is szeretett Csongi 4 évesen? Nem is nagyon emlékszem. Kb. 4,5 évesen kezdett pl. legózni. Ekkor vettem neki egy nagy dobozos alap legót, kb. 4-5000 Ft volt. Azért jó, mert minden fajta van benne, és sok mindent lehet belőle építeni. Autót már nem ajánlok, mert ebben a korban már szerintem rengeteg lehet neki.
Lehet próbálkozni esetleg egy kis biciklivel, ha ügyes lassan próbálkozhat majd vele.
Esetleg egy szép mesekönyv, vagy valami tartós társasjáték. Ebből a Piatnik-ot ajánlom. Hirtelen ennyi, de majd még szétnézek otthon :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Szilbee!!!!
Hát pocifájás,úgy tünik nem vészes(kopp-kopp),aludni meg elég darabosan alszunk,2óránként felvan,de végülis eszik és már a cicin elalszik!

Akartam már kérdezni a sógónődékkel mizujs???Hogy telnek náluk a napok?????

Kép

Kép
katlina

Katlina!
Dorkáék jól vannak, de Szabolcs is pocifájós. Tejcsi az van dögivel szerencsére. :) Viszont kicsit ők is megküzdenek az altatással, meg a hasfájással. Szerintem mostanában nagyon kimerültek lehetnek. A nehézségektől eltekintve úgy tűnik nagyon boldogok. :D És hát Szabolcs is gyönyörűséges, bár én mostanában csak képről láttam :cry: , de anyósom elmondása szerint is szépen gömböjödik, hurkásodik. :lol: Jó lenne már meglátogatni őket, de ez most egy nagyon kimerítő időszak nekik. Talán a hétévégén, ha nekik is megfelel és nem túl kimerültek, meglátogatjuk őket. Akkor én is többet tudok majd mondani. :)
szilbee

[b]Sziasztok!!!

Szilbee!
Nektek sem lehetett akkor valami jó éjszakátok nagyon kimerítő tud lenni ha éjjel nem alszik a gyerkőc rendesen.
Mi most tegnap este" már" 9kor aludtunk.Lehet a citromfű teától vagy csak a fáradságtól nem tudom.Tegnap pedig délután még a játszóra sem mentünk le mert nagyon meleg volt.Meg egyébként is hisztizett nagyon a kisasszony.

Judit!
Altatás nálunk is így zajlik,hogy kézben fogom Diust vagy járkálunk vagy csak ülök vele de mindenképpen fognom kell csak úgy alszik el.Van olyan,hogy 1 órát is fogom mert ha nem alszik elég mélyen akkor képes és felébred és kezdődik minden előlről.
Csak azt nem tudom,hogy a bölcsiben hogy fog elaludni??? :roll: :roll:

Évi!
Ma már nagyon hiányzott a déli alvás Diusnak így elaludt az ölembe és aludt 1 órát.Na de ,hogy mekkora hisztit csapott délben a játszótérről ahogy jöttünk haza?????!!!!!!!!!!!!!
Jöttünk már haza felé és barátnőmék bicajjal voltak,persze Dia mindenképpen szeretett volna felülni rá .De hát ugy hátul az ülésben ott ült Milán elöl teli szatyorral meg homokozós motyóval .Erre ugye kitört a hiszti hogy ő pedig felül......jó akkor Milánt kivettük,hogy menjen ő motorral Dius bele a kisülésbe.Mentünk vagy 20m erre persze ez sem volt jó meg az sem,hogy az ő motorjával megy Milán.Erre megint kivettük Diát akkor jó menjen ő motorral persze ez sem felelt meg neki.Aztán már pesze nagyon hisztizett annyira hogy el is dobta magát a földön :cry: :cry: :cry: Így mentünk haza végig ordította az utat aztán már azért mert nem vettem föl.Persze hogy ne üvöltsön felvettem de hát az én kezem is majd leszakadt a cipeléstől erre letettem persze ő üvöltött megint.Ez így ment még haza nem értünk. Kép :?

KépKép
diÁcska

Katlina, szerintem, ha van egy tápi recepted, attól még nem dől össze a világ, bármikor jól jöhet. Ha meg tudjátok oldani, ne írjanak rá dátumot, mert úgy csak egy hónapon belül lehet kiváltani.

Mi szandán lakunk, de csak egy éve, a szecskán laktunk nyolc évig. Ebből hatot a Karczag Lászlón, kettőt meg a Lovason.

Peti is sokszor a pofazacskójába gyűjti a tejet, és aztán kibukik belőle, tegnap mi is három rucit ítéltünk mosásra.
vettem baba teát, muszály itatni, mert elég kemény neki a kaki.
Ja ma csak egyszer kellett tápival pótolni reggel, azóta csak cici. most is, így egy ujjal gépelek. Kép van egy cuki kiscicánk, ilyet még nem csinál.....

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Katlina! :)
Dorka üdvözöl benneteket. (Robikát is!) :) Szokott olvasgatni minket, csak nem igen van energiája írni. Érthető is... szerintem én is így leszek ezzel novembertől... :(

Ildi!
A kemény kakira próbálj ki egy enyhe kamillateát. Az is elég lehet ha valamivel szopi előtt te iszod meg.
Jéé Petike már elmúl egy hónapos?!! :shock: Hogy repül az idő!! :shock: :)
szilbee

Én is üdvözzöllek Dorka!!!!

Aztán írj ha lesz ídőd és képet is szeretnék látni Szabiról!!

Nekünk hasfájásra bejött a tea,de elég neheten jön a kaki,aludni viszont nem tudom mikor fogunk egy picivel többet!
Mert így nagyon ki sem tudunk mozdulni mert hát nem mindenhol vehetem elő a cicit! :D

Kép

Kép
katlina

Katlina, Évi: Marci is rengeteget bukott pici korában, és elég sokáig... Volt hogy minden kajálás után át kellett öltöztetni - moshattam jó sokat. Mi is voltunk emiatt uh-n, de csak annyi volt, hogy a gyomorszája még nem zárt rendesen. Aztán egyre ritkultak a bukások, de már fél éves is elmúlt, mire megszűntek.

Hasfájásra mi a Sub simplexet használtuk (ha jól emlékszem a nevére).

Mongi: akkor mentek kereszetelőre? Mi meg esküvőre megyünk a hétvégén.

Vali! Én sem tudom, hogy fog elaludni Marci, ha esetleg bölcsibe kell mennie, bár ez a veszély egyelőre nem fenyeget. Amúgy nekem kényelmes az, hogy ölembe fektetem, megitatom, aztán cumi és befordul. Én addig olvasok, vagy este halkan tévézek. Általában hamar elalszik, de van olyan nálunk is, hogy 1 órát fogom a kezemben, és nem hajlandó elaludni, pl. mert melege van.
Én sétálni nem bírnék vele, a 12 kilója nagyon nehéz már....

Nem semmi lehet azért a pici lányod :) Ő biztos most érkezett a dackorszakba.
judit_79

Itt az eső!
Végre Levente is abbahagyta az egész délelőtt tartó nyarvogást. Hiába... nagyon érzi a frontokat. :? Most már végre lenyugodott.

Teszek néhány képet rólunk, délután úgyse hiszem, hogy tudok jönni, mert Ádám megint túlórázik. :cry:

18 hetes pocakkép
18 hetes pocakkép
családi kép a búcsún
apa és fia
Levente
szilbee

Robika is úgy alszik mint egy mormota!
Már megfőztem elpakolásztam,a mai délelőttre semmi szavam nem lehet!

Kép

Kép
katlina

Szilbee!
Úgy látom nálatok is menő a köszakál! :D Kép

Kép

Kép
katlina

Szilbee! Aranyosak vagytok a képeken! Levente is nagyon helyes, nem is tudtam eldönteni melyikőtökre hasonlít inkább?

Katlina, ti is szép pár vagytok! Gondolom, azt még nem lehet tudni Robika kire fog ütni.

Marci is borzasztó, most hogy nem tudtam levinni az eső miatt. Örülök hogy lehűlt az idő, de az eső annyira nem hiányzott.
Úgyhogy megyünk is ebédelni, aztán szundi.
judit_79

Szilbee: nagyon klasszak a fotók! Csinos a pocakod!

Katlina: Helyesek vagytok nagyon!

jaimee

Sziasztok!

Szilbee, hogy Te milyen vékony vagy! Nagyon aranyos a pocid. Levente meg olyan jó kisfiúnak látszik a képeken :lol:

Katlina, nagyon ismerős a párod, de fogalmam sincs honnan... Szépek vagytok együtt, sugárzik rólatok a boldogság :lol:

Vali, tartok tőle, hogy Diácska a hisztikorszakába ért :( Az a baj ilyenkor (legalábbis én ezt tapasztaltam), hogy igazán semmi sem segít. Egyszer ezért hisztizik, egyszer azért, semmi logikát nem találsz benne. Próbálgatja a határait, kitartás, majd elmúlik. Én ha otthon voltunk akkor kínomban ott hagytam a szobájába, és hagytam hogy kitombolja magát. Iszonyú idegesítő, én nem tudok rá megoldást, majd talán a többiek okosabbak lesznek. Hogy aludtatok?

Ölben altatás? Hát aki bölcsibe készül, az jobb ha fokozatosan próbálja ágyban, egyedül elaludni megtanulni a gyerkőcöt. Meg egyébként is, minél nagyobbak lesznek, annál nehezebb lesz. Anyukám mondta mindig, hogy kiakasztottam, hogy soha nem tudta megnézni a híradót, mert úgy aludtam el, hogy fogtam az ujját. Ha megmozdult, egyből felébredtem. Egy időben Csongi is mindig kérte, hogy maradjak ott mellette. De mikor ez 1, másfél óráig tartott, nagyon elegem lett belőle. Szerencsére ez nálunk átmeneti időszak volt, mert ő kezdetektől elaludt egyedül. Bezzeg éjszaka.... minimum 3x ébredt 3 és fél éves koráig :(

Ildi! Éljen, ügyesek vagytok!

Én nem bánom most az esőt, legalább lemosta a kocsit, már tiszta madársz*r volt. Nem mosatom le, mert minden reggel min. 5-tel több van rajta, és semmit nem tudok tenni ellene.

Tegnap Csongi hazajött Nagyszalontáról. Fél 9-re ért be a vonat, azt mondta anyu, hogy nagyon jól viselkedett, teljesen elvolt, pedig 4 órás útra sikeredett!

Évi és
Kép
csongianya

Szilbee, olyan vékony vagy, és a pocikád olyan, mintha egy meggymagot nyeltél volna le.Érted ugyi????? :lol: Hú és már félidős vagy. Az a búcsús kép gondolom a kedvenced, mert nagyon szép a család. Te csinos vagy, apa, mint a drogbáró, Levente meg a kis huncut! Szerintem a szeme pont olyan mint a tiéd, bár apa jól elrejtette a szemüveg mögé.
Van már nevetek? Barnabás????????

Katlina, a kép szülés előtt, vagy után készült? Vagy csak én vagyok vak?
Az én férjem is be szokott szőrösödni, de egy hétnél tovább nem is bírja, mert azt mondja, hogy már befelé is szúr és olyankor levágja.

Vali, hisztizéssel kapcsolatban: nyugi, türelem, majd elmúlik. ha látja rajtad, hogy téged ugyan nem érdekel a hisztije előbb utóbb abbahagyja. Én olyankor otthagyom a helyszínen, persze csak itthon, pl. a konyhában, és úgy csinálom, mintha nem is vettem volna észre, hogy hisztizik. És láss csodát, két perc és abbahagyja. A másik, ami nálunk bevált, hogy megkérem, mondja el nyugodtan, mert nem értem mit szeretne. Állítólag, ha halkaban beszélünk hozzá, mint ahogy ő kiabál, akkor abbahagyja, mert nem érti mit mondunk.

Judit, szerintem ölelgesd Marcikát addig, amíg alkalmad van rá, mert olyan hamar megnőnek. Hidd el nekem. Őt is megnyugtatja a jelenléted, és állandóságot nyújtasz nek. Ezért olyan nyugodt kismanó ésha belengondolunk olyan kicsi még! Nem kell hamar felnőnie egy gyereknek, úgyis mire tíz éves lesz, felnőttnek érzi magát.......

Évi, gondoltam rád, szervezni akartam egy dúla tanfolyamot itt Szolnokon. Felkerestem emailen a szabad szülés honlapját, váltottunk egy két levelet, de szerintem nem vették le a dolog lényegét, így nem is segítenek. Majd priviben elküldöm a levelezést, kikérném a véleményed, hogy én vagyok-e a süsü, vagy én vagyok a süsü. :P

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Hát igen! Leventével 20 hetesen sokkal nagyobb voltam én is meg a pocakom. Most 57,5 vagyok, Leventével pedig a kezdő súlyom volt 59,5. :lol:
Teszek egy összehasonlító képet.
Leventével kb. 20 hetesen

Lementem a játszóra Törpével, mert hirtelen olyan jó idő lett, erre 20 perc után olyan hideg szél kerekedett, hogy muszáj voltam egy fél órás homokozás után feljönni Leventével. :( :evil:
szilbee

Ja! Levente szem tényleg az enyém. :lol: Viszont minden mást az apjától és apai nagymamájától örökölt. Ha Ádám szakáll nálkül lenne, jobban látszódna. :)
szilbee

Hú Szilbee, hogy te milyen dagi :wink: voltál! Kép

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Jól van na... a mai 57 kilómhoz képest azért csak több voltam anno 20 hetesen... asszem 61,5 kg. :oops: :lol:
szilbee

Vagy, ha Levente növesztene szakállat! Belém bújt a :twisted: . Kép

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Vali!
Minap mi is úgy sétáltunk Leventével a városban, hogy két lépés séta, aztán 5 perc vergődés a földön. Nem volt egyszerű. Viszont mikor látta, hogy több kettőnél a dolog, mégjobban csinálta. Én alapvetően jót mulattam rajta magamban. Hiába... két akaratos és makacs ember gyereke nem lehet más, csak makacs és akaratos. Tudom, hogy ez az időszak el fog múlni, még ha nehezen fog is telni, de utána egy olyan gyerek, majd felnőtt lesz belőle, aki tudja mit akar és tudja hogy érheti azt el. Nekem mindig ez lebeg a szemem előtt amikor nagyobb hiszti van.
Én is mindig azt csinálom hisztinél amit Ildi is mondott. Leguggolok hozzá szemmagasságba, ha a körülmények engedik (pl.: nem kocsiban vagyunk) és megmondom neki, hogy ezt így nem értem. Ha látja, hogy számít, amit ők akar, akkor neki is változik a viselkedése és megnyugszik. Viszont, ha nagy hiszti van akkor csak még jobban ordít, ilyenkor mindig hagyok neki időt hogy lenyugodjon a szobájában és utána beszélem meg vele a dolgot.

No de most már eldugulok. Megyünk építeni Leventével garázst. 8)
szilbee

Hú bárcsak én lennék annyi, most még csak álom, de ha már nem szopizik Peti, akkor jöhet az igazi fitness!

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Ildi!
Tegyek egy sokkoló kórháti képet, ahol 75 kg voltam??? :wink:
szilbee

Szilbee, kórhátit inkább ne, csak esetleg kórházit....hi hi hi.....

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Ildi!
Ördözűzés??!!!! :wink: :P :lol:
szilbee

Csak hogy legyen min ércelődnöd... :lol:
szilbee

No most már tényleg léptem! Kép
szilbee

sziasztok!!!

Nektek is újságolom!!!

Bettikét szeptember 1.től felvették az oviba, ma kaptuk meg a papírt!!!!

Augusztus 21. után kijön az egyikovonő családlátogatásra s majd akkor elmond mindent hogy mit kell majd vinnünk! :D
Ugy örülök neki!!!

Jah és ha még nem mondtam tegnap adtam be két injekciót teljesen egyedül aminek szintén nagoyn örültem s ráadásul még azt is mondták akik kapták hogy nem fájt nekik :D

nah szép estét mert még el kell holnapra pakolnom mert holap megint megyek

puszika és szép estét

Kép
kbernadett

Ildi, de beindultál itt délután! Tök jókat mosolyogtam a beírásokon. :lol: Emailt később olvasom! Ja, és azt tudtad, hogy a szoptatás fogyaszt? :wink: :lol:

Vali, ötletek tényleg jók hisztire. Nálunk is bevált, hogy otthagytam, aztán lassan lenyugodott. Minél idegesebb leszel, annál jobban fogja csinálni. És igen, Szilbee, én is mindig azt gondoltam, hogy így legalább önállósodik a gyerek. Legalább azt már tudja, éppen mit akar :lol:

Én ilyen időre nem nagyon emlékszem, ami ma volt. Reggel meleg, délelőtt vihar, délben megfagytam, 3 órakor megsültem, 4 órakor már megint fáztam. Nem sok ez egy kicsit egy nap alatt? :roll:

Most jobbra el, enni adni, edni, fürödővizet engedni és fürödni, plusz nekem hajat mosni.

Évi és
Kép
csongianya

Ildi, küldtem válasz emailt!!!

Betti, de ügyes vagy! Látom élvezed! :lol: Azért gondolom nem könnyű Bettike mellett ezt megszervezned. De legalább látod, hogy milyen egy dolgozó nő sorsa egy kisgyerek mellett.

Évi és
Kép
csongianya

Évi, mennyi idő után fogyaszt a szopiztatás? Vagy már tudom is, fel sem tudok állni, mert a gyerek mindig rajtam van. Szegény Petike, most is segítenem kellett a kakiban :cry:

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?