Sziasztok!
Huh, győztem visszaolvasni.
Érdekes volt a pasis "hassimogatós" téma, én múltkor többek között emmiatt is depiztem, mert én is azt hittem, hogy minden pasi simogatja, puszilgatja a pocakot, érdeklődő, vigyázó a terhesség során, csak az enyém nem - megnyugtató volt, amit ezzel kapcsolatban írtatok (má hogy ez tévedés...).
A szőrős has... höhö.. asszittem, csak nálam nem stimmel valami, mivel a terhesség első időszakában már kipihésedett a hasam, remélem, hogy szülés után kihullik...
Aranyér... hát ez mókás, mert én régebben (az első szülésem előtt) asse tudtam, hogy ez mi. Azt hittem, hogy egy valami olyan betegség, ami csak pasiknak van és valahol a f*tyijük tájékán... Aztán megszültem Petykót és csodálkoztam, hogy mijarossebb lett a sggemmel... anyukám világosított fel (hála égnek, azóta már rég elmúlt, de "szeretettel" várom felbukkanását a mostani szülés után...)
Na, és ami a lényeg: voltunk 4d-n (sajnos fotóból csak fekete-fehéret kaptunk, azért egyet felteszek belőle), és most már tutkó, hogy Marci babánk lesz
. Ollan nagyon édes volt, úgy nagyjából rendesen tojt a külvilágra, a máskor nyüzsgő, meg nem álló baba néha nyújtott egyet-egyet a lábikóján (meg az elején a tarkóján tartotta a kis karját - már asszittem, hogy az úgy szépen oda van nőve neki -, aztán a végére szép lassan, lustin előhúzta....). Szóval nem nagyon strapálta magát.
Jah, ismét felteszem a kérdést: nem kell valakinek egy iwiw meghívó, mert 5 nap múlva lejár
sziasztok, legyen naonnaon jó napotok