Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Már nagyon rég jártam Nálatok és akkor is a másik topicban, de ha jól látom már több az ismerős (szerencsére) itt a babás oldalon.
Lenne egy fontos kérdésem hozzátok, főleg az ikres kismamikhoz !
Ezzel talán el is árultam, hogy ikreket várok. Most vagyok a 17.héten és a dokim a 20. hét körül méhszájzáró műtétet javasolt.(A méhszájam egyenlőre teljesen zárt.) Azt mondta ez a Péterfy kórházban az ikreseknél bevett szokás de amit a Neten olvasok, a dokiknak nagyon megoszlik a véleményük a műtétről.
Nektek nem is javasolták a műtétet? Ha tudtok segíteni vagy valakinek van tapasztalata, akkor légyszi írjátok meg!!

Puszi Mindenkinek!

Kismoni
kismoni

Sziasztok!

Gyors dobok egy táblát. :)
A mostani szombat is kiesett már.

Kép

chesti

Sziasztok!

Chesti drága, először is, megnéztem a pancsi videót, háát, ismered már a véleményemet.Na de majd személyesen megpuszilgatom a kisasszonyt, ha megengedet, ugyanis másodszor is, én is mennék erre a talira, és ha nem gond, a húgom is elkísérne, és bármelyik hétvége jó!

puszi

Numa

Kép
numato

Kismoni
Gratulálok az ikrekhez. Én nem várok ikreket, de egy ismerősöm nemrégiben várt. Lombikos beavatkozással esett teherbe. A doki, akihez járt terhesgondozásra, már az elején kijelentette, hogy császárral fog szülni, és a 20. hét környékén összevarja a méhszáját. Szintén Péterfys a dokija. A lánynál egyébként nem volt probléma, úgymond ő teljesen egészséges volt. A terhességgel minden rendben volt, szépen fejlődtek a babák. A 20-21 hét környékén megcsinálták a méhszájzárást. Majd rá alig két hétre kezdődött a probléma, a doki mondta neki, hogy ha nem varrja össze elvetélt volna, majd rá egy napra sajnos el is vetélt. Persze én nem vagyok orvos, nem tudom, hogy mi okozta a problémát, és lehet, hogy akkor is elmentek volna a babák, ha nincs ez a beavatkozás. De furcsa egybeesés. Szerintem minden ilyen dolognak van kockázata, hogy ott bent "piszkálódnak". Amennyire én tudom sok orvos már nem javasolja ezt, inkább kíméletes életmódot és a 30 héttől fekvést(akár kórházi) javasolnak. Természetesen nem szeretnélek lebeszélni, én azt javaslom neked, hogy kérdezz meg több orvost, esetleg más kórházakat, hogy mi a szokás.

Remélem nem ijesztettelek meg. Boldog babavárást kívánok!

Agnese

Kép

Kép
agnese

Kismoni,

Atyaég, ez aztán a szuper hír!! :D:D:D:D:D:D:D:D Nagyon gratulálok!!!!!!! És, így eltitkoltad!!! Remélem sűrűbben fogsz mostantól ide írni!!

Millió puszi!!!!

Kép

Kép
zsókuci

Chestikém
engem is beirhatsz a táblába,igyekszem elmenni,de csak akkor tudom majd 100%-ra mondani amikor meglesz az idöpont,mert ha a férjem aznap dolgozik akkor el tud vinni és értem tud jönni,ha nem akkor sajnos nem.mikorra derül ki melyik lesz a 2 nap közül?
PUSZI

bibar

Sziasztok!
Megjöttem én is,hétvégén megint a Nagyinál pihiztünk :D .

Taptau köszi,bár én még nem láttalak,de biztos vagyok benne,hogy úgy van ahogy Zsókuci írta :wink: .Máté annyira helyes kis pasi,remélem már jobban van!

Tinike mi is puszilunk,remélem jól vagytok!

Sharon örülök,hogy minden rendben,és lazulhat egy kicsit a szobafogság.

Bbike,hát nem semmi a pocakod :shock: ,nem csodálom,hogy már várod a végét.Holnap hidegfront jön ám :wink: .

Chesti drága,köszi aranyos vagy :D .Egyébként mindenki azt mondja,hogy rám nem hasonlítanak egyáltalán.Niki nagyon édes ahogy pancsizik,látszik rajta mennyire élvezi.Gondolom keze,lába teljesen ki van ázva mikor kiveszitek :D .Talival kapcsolatban sajnos nem jó a 28-a sem(megyünk a Balcsira :D ).

Wolwes gyönyörűek a lányok!

Napcsi jó munkát és kitartást kívánok a felújításhoz!

Lukrécia szerintem is az a fontos,hogy Nektek mi tetszik,a többivel ne foglalkozz.Egyébként szerintem is nagyon szép neveket választottatok :wink: .

Zsókuci jó lehetett a hétvége :lol: !

Kismoni gratulálok én is az ikrekhez :D .Nekem annak idején nem említett semmi hasonlót a nőgyógyászom :roll: .Ha minden rendben akkor szerintem is furcsa,hogy ehhez ragaszkodnak.Szerintem meg kéne hallgatnod másik orvos véleményét is(ne Péterffy-s legyen).

Numa hogy vagy?

Képzeljétek hétvégén a csajok is buliztak :D .Anyukáméknál szalonnát sütöttünk,nagyon élvezték,nem lehetett őket tíz óránál előbb letenni.Na és az a mennyiség amit megettek :shock: .3 jó nagy szelet szalonnazsíros kenyér szalonnával,sült hagymával stb.Azt hittem nem is lesz alvás,ehhez képest negyed tízig aludtak.
Lehet,hogy máskor is ezt kéne vacsizniuk :roll: :lol: ?Sajnos képek nem készültek,mert nem vittünk fényképezőgépet :( .

Na jó hosszúra sikeredtem,bocsi :oops: .

Mindenkinek puszi!
Lippa

lippa

Sziasztok!

A sirogörcs kerülget, most voltam dokinál , és nem értem hogy miért kell egy kismamát az utolso 2 hetében a fársz hozni rá? :cry:
Ugy kezdödött hogy megvizsgált és mondta hogy minden ok méhszáj c 2000. utána azt mondja hogy hát nem lesz egy nagy babánk szerinte max 2700g, holnap menjek áramlás vizsgálatra, és naponta ctg-re! Mondom valami baj van hisz a ctg- hetente szokták, azt mondja nem csak az ö megnyugtatása végett! :roll:
Felhivom a szülésznömet erre ö hát ö sem nagyon érti ezt a dolgot, de biztos a baba sulya miatt.
A párom annyira felidegesitette magát hogy rögtön bejelentett 4-d re ma 16.20 -ra megyünk!
Jaj mindig ilyeszgetik az embert valamivel!
Szoritsatok hogy minden rendben legyen!

Kép
bibike27

Bibike biztos minden rendben lesz,ha nem is olyan nagy majd megnő idekint.Ne izgulj,szorítok Nektek nagyon!

Lippa

lippa

Sziasztok!

Lippa, köszönöm kérdésedet, már sokkal jobban vagyok, ami a hasfájást illeti, de ezektől a vetélős történetektől (amit Agnese is írt) mindig a frász kerülget :cry: tudom, nem szabad erre gondolni, de hát mit tegyek, én ilyen vagyok:)
Lógsz még nekem egy történettel, majd priviben :lol: persze, ha lesz rá időd...

puszi

Numa

Kép
numato

Numa írtam privit!
lippa

Numato
Nagyon sajnálom,utólag már eszembe jutott, hogy privibe kellett volna írnom Kismoninak. Mindenkitől elnézést kérek, akire frászt hoztam.....

Kép

Kép
agnese

Na csajok! :lol:

Beszéltem a bölcsődével, és aug 4, lett az időpont. :)

Egy hónapja van mindenkinek, h úgy szervezze ha el szeretne jönni. :) Aki kicsit fél, jajj milyen is lesz real life, az nyugodjon meg, a múltkori is istenien sikerült. :) Úgye csajok? :)
Vihetünk kaját, piát is. Én mindenképp sütök valami fincsit, legalábbis igy tervezem :)

JELENTKEZZEN, AKI MÉG NEM TETTE MEG!
Testvér topikosaink (BMC) titeket is szívesen látunk ám. :)

Kép

chesti

Zsókuci,
Nagyon Drága vagy, hogy így örülsz nekünk! :D
Agnese,
Háát egy picit azért megijesztettél, de igazából ezért kérem a segítségeteket, hogy ha nem is Nektek de az ismerőseitek között valaki átesett ilyen műtéten abból esetleg én is okulhatok. Tehát köszönöm, hogy leírtad.
Agnese, Lippa
Igen én is gondoltam, hogy meg kellene kérdeznem más dokit is, de nem igazán ismerek a BMC-s dokik-on kívül más szül.-nőgyógyászt. Egyébként pedig azt hiszem nagyon óvatosan adnak tanácsot a dokik ilyen kérdésekben, főleg ha nem hozzájuk járok terhesgondozásra. A felelősséget sajnos a kismamáknak kell vállalniuk, pedig nekünk van a legkevesebb tapasztalatunk e téren.
Sajnos elég bizonytalan vagyok; én csak a legjobbat akarom a piciknek!!

Kismoni
kismoni

Sziasztok!
Csak gyors bekukk, mert mennek a munkálatok :roll:

Igenis, vigyázok magamra-tényleg hajlamosabb ilyenkor az ember felülbírálni, nhogy mit bír, és mit nem. Igazad van Sharon. :oops:

Chestikém, csak annyi a talis táblával kapcsolatban, hogy elvileg nekem mindkét időpont jó lenne ( nemcsak a 28-a), persze hacsak közbe nem jön valami extra.

Juci, megnéztem a bútoros oldalt, amit ajánlottál, és én nem láttam, hogy hogyan lehet rendelni, vagy estleg megnézni kiállított darabokat. tudnál erről infót adni? Köszike

Bibike, nyugi, biztos minden rendben lesz!!! Estére remélem megnyugszotok a 4d miatt.

Zsókuci, klassz lehetett a buli :lol: Én anno az unikumot szerettem kicsi üvegbe tölteni :oops: 8) :lol: Az nagyon gyorsan feldobott :lol:
No, azért fél liter nem csúszott le ( csak hogy nehyogy félreértés legyen :wink: )

Lippa, nem semmi étvágya lehet a csajsziknak :lol:
Látom őket magam előtt, ahogy két falat között mennek egy kört, aztán újabb katona :lol:

Kismoni :lol: Gratulálok, és gyere gyakrabban!
remélem, hamar megtalálod a megnyugtató megoldást!

Lukrécia, már biztos megnyugodtál mostanra :wink:
A mérleg nem tud haragot tartani :wink:
különben sem tudsz úgysem olyan nevet választani, ami mindenkinek tetszene.
élvezd kicsi basát a pocidban, és ne törődj semmi mással!

Bibarci, este uh! Remélem szép estéd lesz, és képet is hozol!

KépKép
naposoldal

Gyors pár sor :)

Kismoni teeeeee :) Miért tüntél el így? És csak most jössz a jó hírekkel? :) Gyere gyakrabban, és gyeerreee a talira. :)
Mekkora hír. :)

Numa de örülök, h jöttök, és azt hozol akit csak akarsz. :) Minnél többen annál jobb. :)

Bibike mi msn-n beszéltünk, remélem sikerült kicsit megnyugtatnom, majd gyere, és mesélj a 4D-ről. :)

Napcsi, na ez nagyon jó hír. :) Javítottam is a táblicskut, ne jöjjön közbe semmi. :)

Lukrécia nyyuugggiiiiiiiii. Ahogy többen is írták, a Ti gyereketek, lesz akinek tetszik majd a név, lesz akinek nem. Ennyi.
Nagyik meg majd megszokják! :)

Bibarci várjuk a képet. :)

chesti

Ja és Agnese igen emlékezett Niki a csőrös pohárra. :) De hol van kedve inni belőle, hol nem. :shock: :lol: :roll:

chesti

Bibike
Néha tényleg úgy érzem, hogy az orvosok nem mennek 100-zal. Amikor most kórházban voltam, akkor szült egy lány, akinek szintén mondták, hogy nagyon pici a babája. Nem tudom mekkorának kell lennie egy újszülöttnek, de az övé 4,7dkg-mal született. Nálam egy újszülött súlya 2, 5 és 3,5 kg között van. Ennél picit nagyobb és kisebb még jó, de miért kell manapság óriásbébiknek születni??? Az kinek jó? A mama szenved szülésnél, a baba is szenved. Pedig kint van egy csomó idő arra, hogy megnőjön. Ne aggódj emiatt!!!!!! Remélem az uh megnyugtat!!!
Vendég

Sziasztok,

Hű, én annyira fáradt és álmos vagyok :? Már túl vagyok egy 1 órás délutáni alváson, de persze nem sokat javított rajtam :wink: Na mindegy, megpróbálok ma korábban lefeküdni, bár ez nem szokott sikerülni :roll: :lol:

Bibar,
Hát igen, mi is élünk egy kicsit most. Bár a koncert közben is sokszor eszembe jutott, hogy mi a francot keresek én ott, hiszen nekem most otthon kellene babáznom :cry: De ez persze nem csak ott jut eszembe, csak hát a piának vannak ilyen tulajdonságai is, hogy sokkal érzelgősebbé tesznek… De eljön még az én időm is egyszer :wink:
Jelentkezz UH után! És persze képet is kérünk :D

Numa,
Szuper, hogy Te is jössz a talira! :D:D

Bibike,
Jaj drága, nagyon remélem, hogy minden rendben lesz. Bár én BIZTOS vagyok benne, hogy a dokid feleslegesen ijesztget!!! Mindenképpen jelentkezz, hogy mi volt a 4D-n!!! Puszi!

Chesti,
Nagyon szépen köszönjük a szervezést, egy kis tündér vagy! :D Igyekszem én is sütni valami fincsit, meg persze innivalót is viszek. Meg talán egy Zozót is, de még nem biztos :wink:

Kismoni,
Remélem, hogy sikerül konzultálnod más orvossal is ez ügyben. A babanetes rendelő rovatban a II.nőin dolgozó Ács Nándor válaszait olvastad már ebben a témában?
Hátha olvassa majd Lucia a soraidat, és tud valami okosat írni rá, vagy ajánlani valakit ez ügyben.

Lexi,
Hogy vagytok? :)

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Bibike!

Írj majd mi volt a 4D-n,dehát nem értem,én tényleg úgy tudom,mindig kisebbre saccolják a gyerkőket,mint ami lesz.Azért gondolom ideges vagy.... :? Írjál!!!!!

Napcsi

Igazad van,a mérleg nem tud haragot tartani,kivéve ha anyukámról van szó.... :lol: Puszi,vigyázz magadra!Képzeld még mindig hányingerem van minden nap! :wink: Kis rosszcsont..... :lol:

Zsókuci

Én is vodka-naris voltam a fősulin! :wink:

Bibarci

most vagy a dokinál,aztán jól viselkedni!!!!! :wink: :lol:

Kismóni

szerintem is érdeklődj interneten meg orvosoktól valahogy.Fura,itt a lányoknak ilyeneket nem mondtak,nem vmi régimódi szokás ez?

Képzeljétek ma voltam dokinál és minden rendben volt! :lol: A köldökömnél volt a kis feje és jó lennt a lába.Hát nagyon cuki volt,kalimpált ezerrel. :D Egy hét múlva kedden megyek a 18 hetes genetikai UH-ra.

Kép
lukrécia

Ez a vonalzó kikészít!

Kép
lukrécia

Sziasztok! :lol:

Ugy néz ki hogy feleslegesen idegesitettem magam.
Minden rendben van a babámmal és képzeljétek 2966g tippelték, és azt mondta a doki nö, hogy nagyon kis pufi a pofija és kis tokája is van a drágámnak! :lol: Jaj nagyon cuki volt! :lol:
A kis buksija egy kicsit kissebb de azt mondták hogy azzal ne foglalkozzak , vannak kis, és nagy fejü babák, a mienk kicsi lesz!Azért nem semmi ez az eltérés a Margitba mértek 1 hete 2400g-ot itt meg 500g-al többet!
Ja és mivel a buksink kicsi (bpd 91) ezért az ultrahang aug -5 -re irt ki :shock: . Kb ilyen fejjel néztem. De az a lényeg hogy minden rendben van!
Holnap mennem kell a Margitba a dokimhoz, áramlás vizsgálatra, és ctg-re, majd jol az orra alá dörgölöm a mai papirom :wink: .
Köszönöm mindenkinek hogy szoritott értünk!
Puszi nektek.

Kép
bibike27

Sziasztok,

Lukrécia,
Örülök, hogy minden rendben volt a dokinál!!! :D:D:D:D

Bibike,
Jaj de jóóó!!! :D:D:D:D:D:D:D:D Mondtam én, hogy minden rendben lesz :wink: Hurrááá!! :D:D

Puszi lányok! Szeretek jó dolgokra jönni :lol:

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Köszönöm Lányok a válaszokat! :)
Zsókuci,
Igen már olvastam az Ács Nándor doki válaszát ebben a témában, de sokkal okosabb nem lettem. Igazából nem szorgalmazza ő sem a műtétet, ha nincs gond a méhszájjal. Igen, Lucia véleményére kíváncsi lennék és remélem a két pöttöm mellet olvas minket!?
Chesti,
Igen egy picit eltűntem de azért remélem nem haragszotok rám!? :oops: :oops:

Kismoni
kismoni

Kismoni
Írok pü-t.

Bibike, Lukrécia
Örülük, hogy minden rendben volt a babókkal az Uh-n. :D

Kép

Kép
agnese

Sziasztok!

Bibar,
Én egyre jobban dagadok, puffad a kezem, lábam , arcom, és vágom már a centit! :wink:
Jelentkezz hogy mi volt az ultrahangon! :lol:

Kismoni,
Gratulálok az ikrekhez! :lol:

Chesti,
Köszönöm jo volt dumcsizni Msn-n, tényleg megnyugtattál.
Puszi :lol:

Lexi,
Hu nem semmi amit irtál, tudom hogy a suly csak becslés, de tök bosszanto , amikor mindig azt hallom hogy hát nagyon pici lesz ez a baba!
Ti hogy vagytok?

Zsókuci,
Szerintem a dokim a lobik miatt csinálja ezt hogy mindig ilyeszget valamivel, biztos jobban félt.Ez nem is lenne baj csak ne vigye tulzásba!!
Puszi

Lukrécia,
Örülök hogy minden oké volt az ultrahangon! :lol:
Igen a sulyt csak becsülni szokták, de engem már azzal ilyeszgettek hogy ha olyan pici sulya lesz szülés után elviszik, mert a kis sulyu babát nem tudják ellátni.
Hogy mondhatnak ilyet?????? Hát ezért izgultam!!!

Mégegyszer köszi mindenkinek mindent!
jo éjt puszi

Kép
bibike27

Bibike, Lukrécia örülök, hogy jó lett az uh eredménye!!!

Zsókuci, jó tudni, hogy hétvégén jól érezted magad!!!

Kismóni gratulálok az ikrekhez!

Lukrécia, te eddig hányszor voltál uh-on? én most megyek csütörtökön a másodikra és nagyon nagyon izgulok.
málna79

Kismoni,
Jaj, dehogy haragszunk Rád! Főleg, ha ennyire fantasztikus hírekkel térsz vissza :wink: De légyszi, mostmár ne tűnj el!!!! Jóóóó?? És gyere a topiktalira is, szívesen elviszlek most is kocsival :wink: :wink:
Oké?

Málna,
ari vagy, köszi :D

Bibike,
Persze, tuti, hogy a lombik miatt félt jobban, de ne paráztasson már feleslegesen, elég egy kismaminak a saját maga által generált félelmekkel megbirkóznia, nem? :lol:

Kép

Kép
zsókuci

Bibike!!!

ÉLJEN!!!!!!Nagyon örülök a jóhírnek! :lol:

Málna

Én a Zekénél voltam 4-szer és háromszor az új dokimnál.Én is mindig izgulok,ez természetes!!!!!!!Gondolok Rád csütin!!!! :lol:

Kép
lukrécia

Kismóni! Üdv az ikresek között, gyere át az Ikresbe is :!:
Méhszájzáró, nálunk a főorvos betiltotta ezt a fajta műtétet, akkor sem csinálják, ha nyílik a méhszáj, szerinte elavult :roll:

Napcsi, a kapcsolatnál van két telefonszám ( vezetékes és mobil ) én azon hívtam őket, a választékot pedig a bútoraink rovatban tudod megnézni.

Bibike! Örülök, hogy minden ok! Annak már nem annyira, hogy még mindenórásan is ijesztgetnek!

Mi tegnap voltunk a C vizsgás dokinál UH-on, minden OK a csajokkal, de továbbra is masszivan, faros és haránt fekvésűek, bár még ráérnek befordulni :shock:

Puszi Mindenkinek!

Judit

jucicuki

Bibike
Látod, nem kell aggódni. Ezek a dokik kicsit bolondok. Bár szerencsére az enyém csak utólag mondta, hogy 1% esélyt sem adott a kisbabámnak. Bár abból,hogy nem tudok mást tenni, csak imádkozni, abból azért sejtettem, hogy nagyon nagy a gáz. Elnézést, ha én vagyok értetlen, de egy 2,7 kg-os kisbaba, az miért pici??? Mért ragaszkodnak ahhoz manapság, hogy 4kg-os gyereket szüljünk? Bár én nem értek hozzá, de miért jó ez? Majd kint megnő az a baba és sokkal könnyebb megszülni is és neki is megszületni. Régen nem foglalkoztak a kismamákkal, a táplálkozással, a vitaminokkal. Jó, a nem azt mondom, hogy az volt az ideális, de az emberiség fennmaradt, szóval manapság ez a rengeteg vizsgálat, csak újabb és újabb pánikra ad okot. Ne aggódj, látod, minden rendben van a kiscsajjal. Annyian drukkolunk Nektek, hogy ez így is marad. :lol:

Mindenkinek köszönöm, én a körülményekhez képest jól vagyok. Tegnap voltam vérvételen, és elmentem diabetológiára is, ahol soron kívül kaptam időpontot, mert a kiskönyvemben nagybetűkkel le van írva az összes probléma. :lol: Bár be kell vallanom ma nem éreztem annyi erőt magamban, hogy elmenjek, talán majd holnap. Ma jó feküdni. Már 3 napja kicsit lazábbra vettem, ami csak annyit jelent, hogy nem itthon feküdtem. Szerencsére vérzés már alig van, úgyhogy várok a csodára.

Chesti
Én is annyira szeretnék elmenni a talira, de nem tudom még addig mi lesz, és azt sem, hogyan tudnék eljutni, mert Nekem Bp-re nincs jogosítványom. :oops: A körülmények között ígérni nem tudok, csak remélni.
Vendég

Bibike
jaj de jó,az nagyon jo kis suly :lol: :lol: de szuper lehetett látni öt :lol: :lol:

Lexi
már most a csoda történik veled,ugyhogy ne várjad :lol: :lol: ha már a vérzés is kicsi,az szuper :lol: :lol: pihenjél csak továbbra is sokat

Málna
megy a drukk csütörtökre :lol: :lol:

tegnap voltam uh-án,képet sajnos itt nem kapok :oops: :oops: de minden oké,a baba 4.6 cm és nagyon drága volt. rendben van vele minden :P :P ma voltam a védönönél,megkaptam a kiskönyvet is,ez is le van tudva :oops: :oops: persze tegnap hazafelé a kocsiban megint rosszul lettem,ugy látszik az autozást nem birja a babám, :oops: :oops: alig vártam hogy hazaérjek :oops: :oops:

Lukréciám
rendes kislány voltam,nem feleseltem most :P :P azt álmodtam hogy fiam lesz :shock: :shock:

bibar

Drága Csajok!

A találkozóra lehet, hogy el tudunk menni!!! :) Bár augusztus 5-én lesz a Tündér keresztelője! Szóval meglátjuk, jó lenne megint látni Benneteket és szétdögönyözi az összes babát!!! Akik pocakban vannak azokat is!! :)

Mindkét Krisztinám jól van, a kisebbik szereti a hozzátáplálást és álmánban össze vissza táncol, forog! Hihetetlen... Imádom!

Még jövök!

Szép napot!

Mindenkinek puszi!

:)
mot

hhhggrr csomót írtam :( és kifagytam :(

Na majd írok ...

Akkor egyenlőre annyit, hogy csajszikám napok óta áll. :) kapaszkodik mindenben, és baromira tetszik neki. :)

Kép Kép

chesti

Lányok köszönöm a gratulációkat és ígérem megpróbálok nem eltűnni. :)
Agnese,
Köszi a pü-t. :)
Juci,
Jó, hogy ezt megírtad; annyira furcsa, hogy kórházak között is ekkora különbségek vannak. Az egyikben "bevett szokás" a műtét a másikban betiltják. Szívesen beszélnék a főorvosoddal. :wink:
Lukrécia,
Hová mész genetikai UH-ra? Én a Péterfy-be megyek de gondolkodom, hogy bejelentkezem az Istenhegyi-be is.

Kismoni
kismoni

Bibar
Teljesen igazad van! Valóban csoda, hogy ilyen erős a kis drágám. Arra gondoltam, hogy a lepénygond megoldódik. Fontos lenne, mert így nagyon kevés a magzatvíz,amiben lubickol. Ezért szeretném. Nem a fekvéssel van a baj, mert ha ez az ára, akkor fekszem, mint egy kisangyal. Ma még fel se keltem, mert picit keményedik a hasam.

Estrella
Mikor jön? Tudja valaki? Már nagyon hiányzik.
Vendég

Sziasztok Lányok!

Húha, jó sokat írtatok, mióta nem jelentkeztem!

Zsókuci!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat a koncerten! A vodka-nari kombináció elhiszem, hogy jól esett.. :wink:

Lippa!
Tüneményesek lehettek a lányok, ahogy nyomták befele a zsíros kenyeret! :) Legközelebb ne felejtsetek el fényképezőt vinni!

Chesti!
Jé, Niki baba már ilyen nagy, hogy ácsorogni is tud? Ez igen! Nemsokára futkosni fog!
A talira szeretnék menni! Remélem a lurkók is így gondolják a pocakomban! :)

Lukrécia!
Valahol olvastam, hogy a legegyszerűbb dolog, hogy a nevekkel kapcsolatos bírálatokat elkerkülje az ember, hogy nem mondod meg, majd csak ha megszületik baba. Így aztán kénytelen mindenki tudomásul venni. Nálunk anyósom szólt le szinte minden nevet, ami eddig felmerült, és nem átallotta azt is felvetni, hogy majd ő választ nevet... :evil: Ezek után eldöntöttük Apával, hogy nem modjuk meg neki, hogy mikben gondolkodunk.

Naposoldal!
Hogy halad a felújítás? Vigyázz magatokra nagyon! Nehogy eszedbe jusson cipekedni!!!!

Bibike!
Örülök, hogy minden rendben a babával. De ezek a dokik, tényleg nem értem, mit paráztatják feleslegesen a kismamákat. Teljesen érzéketlenek tudnak lenni!! :evil:

Lexi!
Szuper, hogy jól vagytok! Azért vigyázz magatokra! Csak kíméld magatokat szépen.

Bibar!
Ezek szerint szépen fejlődik a babó! Gratula!

Kismoni!
Gratulálok az ikrekhez!
Képzeld az én dokim is a Péterfyben kötött ki, miután eljött a bizonytalan sorsú Schöpfiből. Én is ikreket várok, de a méhszájzárót nem említette... :roll: Remélem nem is fogja, nem veszi át az ezek szerint a Péterfyben szokásos "divatot". Én inkább fekszem, mintsem varrjanak!!

Képzeljétek megvannak a kiságyak! Egy ikres ismerős adta el, miután az ő lurkói már kinőttek belőle! Töle kapjuk majd a babakocsit is!
Aztán hétfőn voltunk a nőgyogyinál, az aktuálissá váló uh miatt, de kipurcant az uh gép... :evil: Így aztán 1 hét múlva lesz újabb próbálkozás. Nem is vizsgált meg, mert azt mondta, ha nem érzem, hogy görcsölnék, akkor nincs semmi gond, és akkor egyenlőre nem bolygatna... Szóval ő a méhszájzáró dolog ellentétjét képviseli, ha nincs gond, nem problémázik. Lehet, hogy ő egy másik véglet... :roll:

Puszi Mindenkinek
Gica

Kép
gica1

Sziasztok!

Lexi, annyira örülök, hogy már nem vérzel annyira :!: :) továbbra is sokat gondolok rád, vigyázz magatokra!Suli ugye most már nincs?

Chesti, hát igen, én is ennyi idősen kezdtem el felállni, bizony, ez a kiscsaj is 1-2 hó és menni fog, tök jóóóóóóó :lol: mindig megmosolygom, ha a vonalzódon lévő kisképet meglátom, ott még milyen picike :wink: hogy megy az idő.....

Bibike, látod, milyen jó, hogy végre megnyugodtál, hiszen minden rendben, húú,án már nagyon izgulnék a helyedben :wink:

Bibar, hát, kár, hogy nem kaptál képet, szívesen megnéztem volna, deeee már egész nagy, 4,6 cm :wink:

Kép
numato

De jó, de jó, de jó gyűlik a banda. :)

Lexi, annyira jó hallani, h csillapodik a vérzés. Bevallom, én még mindig esténként mondok imát értetek. :oops:

Kismoni, hogy haragudnánk, mikor ilyen jó hírekkel jössz. :) Azért remélem most már többször látunk erre felé. :)
Talira jössz? :) Emlékszel, a tavalyi is jó volt. :) Most meg pláne az lesz neked pocakosan. :) Tudni már milyen páros? :)

Bibike, örülök, ha sikerült megnyugtatni, és pláne, h az UH-n is rendben minden. :) Ha kellek, írj msn-re nyugodtan, néha tudok ám válaszolni. :)

Zsókuci, neked puszi puszi puszi. :)

Bibar, ha nem is kapunk UH-t kárpótol ahogy lelkesen mesélsz róla, mi meg örülünk veled. :)

Gica, de jó h jelentkeztél. :) Lemaradtam, vagy tudjuk már fiuk- lányok? :)

Mot apu, látom hatott a fejre koppintás. :) Kiosztok két nagy pofont, ha nem hozod el azt a kis tündért, h szétzabáljam. :)
Nekünk is 5.-én keresztelő, sőőőttt 4.-én leszünk 14 éve együtt a férjemmel. :) Utánnnaaaa bulliiii. :)

Jucicuki, nálatok is minden rendben, ez megnyugtató. :) Természetesen akarod megszülni őket amúgy? :)
Talira jöttök? :)

Többiek hahóóó jöttök talira? Ne tessék félni, a múltkori is istenien sikerült, és végre élőben is láthatjuk egymást. :)

Testvér topikosaink, ha olvastok, (BMC) nagyon szívesen látnánk titeket, is, és egyben nektek is jó alkalom lenne, hogy megismerjétek egymást személyesen.

Kép

chesti

Napcsi pont úgy volt,ahogy írtad :D .További jó munkát kívánok Nektek,aztán ha kész lesz a babaszoba képet kérünk ám :wink: .

Chesti drága de jó, hogy megvan az időpont,már alig várom :) .Remélem jó sokan leszünk(Mindenki) :wink: .
Milyen ügyes Niki :o ,azt hiszem nemsokára futhattok utána.

Lukrécia,Bibar,Juci örülök hogy minden rendben a Babókákkal :D .

Bibike de jó,hogy minden ok.Nekem anno nagyobbnak mérték a fejüket,mint amilyen volt a valóságban,úgyhogy ne izgulj emiatt.Egyébként a Margit kh.nem szűnt meg,vagy csak terhesgondozásra jársz oda :roll: ?

Lexi nagyon örülök,hogy rendeződnek a dolgok és már legalább a környezet változik,ha a fekvés marad is.Meglátod nemsokára az is lazulhat kicsit.Továbbra is nagyon szorítok Nektek!

Gica nem volt tervbe véve a szombati "buli",spontán jött az egész,ezért nem volt nálunk gép.Ezentúl ígérem mindig a táskámban tartom majd :wink: .De jó,hogy megvannak a kiságyak,az viszont kevésbé,hogy elromlott az UH gép.Nem lehet,hogy a másik Babácska intézte el,mert annyira szégyenlős :D ?Milyen babakocsitok lesz,egymás melletti,vagy előtti?

Teszek fel két képet (ha a bulin nem is készült).

Kép éppen ügyeket intézek :D .

Kép az öltözködéssel még van egy kis gond :roll: :D

Mindenkinek puszi
Lippa

lippa

Lippa!

Háát, megzabáloooom őket, milyen gyönyörűek!!!!Ugye hozod őket 4-én? :lol:

Kép
numato

Chesti, elvileg még nincs semmi 4-re, de Atitól függ, mert egyedül már nem szívesen mászkálok, és nem tudom, lesz-e addigra valami maszek melója, de jó lenne találkozni Veletek!

Szeretnék természetesen szülni, ha a lányok is úgy gondolják :lol:

Puszi!

Judit

jucicuki

Numa!
Mindenképp megyünk a csajokkal :D .

Jaj lányok én már úgy várom,hogy személyesen is megismerjelek Titeket :) !

Lippa

lippa

Sziasztok,

Úgy el vagyok keseredve! Képzeljétek el, voltam kontroll vérvételen, és még mindig nagyon-nagyon magas a vérsejtsüllyedésem. 20-ig van a normál érték felső határa, és nekem 51 :shock: :shock: Ez azt jelenti, hogy valahol van valami gyulladás, de nincs semmi tünetem!!!!

Lucia,
Ha olvasol, kérlek, adj tanácsot, mit tegyek. Fogászatra járok, hová menjek még. Félek, nehogy valami komoly bajom legyen :cry:

Köszi, puszi.

Bocsi többiek, hogy nem olvastam vissza, és nem írtam mindenkinek, de most eléggé pánikolok. :oops: :?

Kép

Kép
zsókuci

Chesti!

Én nagyon szívesen mennék a talira, de egyrészt hozzám messze van és még nem tudom meddig kell feküdnöm! Ha tudok megyek, de még ennyire előre nem tudok gondolkodni.

Bibike!

Remélem most már nem fognak ijesztegetni! Ez nem volt szép dolog a dikitól! Egyébként nekem is mindig azt mondják, hogy egy kicsit kisebb, mint kellene, pedig még csak 12 hetes! Nem tudom minek ijesztegetnek engem is már most?! Ez már a finis, nagyon szorítok!!!!

Lexi!

Örülök, hogy jobban vagy, de mi ez a haskeményedős dolog???
Tessék pihenni! És ha minden ok, irány a Balaton! Ha sokára jössz elfogy a Mártonból a fagyi! :lol:

Szeretnék képet felrakni a nem növő hasamról, de eddig nem sikerült! Kéne egy kis segítség, de olyan nagyon szájbarágós fajta, amit én is értenék. Köszönöm.

Kép

Kép
sharon

Sharon
Jövő hét péntekre terveztem az indulást. A hugoméknak is jó lett volna, pedig a férje nem egyszerű eset. Erre párom közölte, hogy Ő utána szerdán szeretne menni. Agyamra megy a munkamániájával. MIntha nélküle leállna a hivatal. :) Azért én még győzködöm, aztán meglátjuk. De már visszaszámolom a napokat.
A haskeményedés valami új dolog, nem tudom jót vagy rosszat jelent, de még cukorterhelésre se mertem ma elmenni. Egész nap fekszem. Ma van egy jó könyvem, úgyhogy peregnek a percek.
Vendég

Zsókuci
Próbálj meg egy góckutatást kérni a körzeti dokidtól. Járj utána a dolgoknak, mert nehogy nagyobb baj legyen. Elhiszem, hogy aggaszt. Sajnos okosat nem tudok írni, pedig annyira szeretnék segíteni valami jó ötlettel. :cry:
Vendég

Zsókucim, ne pánikolj! Aki nézette a vérsüllyedést az nem javasolt további vizsgálatot, vagy hogy merre indulj el?
Remélem Lucia is tud valami okosat mondani hamarosan!

Gica, nem emelek, ígérem :wink: Úttörő becs szó!
De jó, hogy megvannak a kiságyak!
Már én is szeretném!
Nekem meg ma jött meg Nóri ágyneműje ( a neten rendeltem), és annyira jó nézegetni, még el sem tettem, mert egy párszor még a kezembe szeretném fogni, mielőtt elcsomagolom :lol:
Képzeljétek, szegénykém ma húsklopfolás közben nagyon beindult, biztos nem tetszett neki :roll:

Bibar, szuper, hogy minden rendben, bár kétség sem fért hozzá, hogy így lesz :wink:

Lexi, nagyon jó, hogy pici a vérzés, nagyon drukkolok továbbra is, te pedig csak pihengess, úgylátszik, ez beválik :D

Bibike, minden okés! :lol:
Gondoltam én valahogy, hogy csak a doki túlbuzgósága, csak hát te meg jól megijedtél, szegénykém.

Benszi, mizujs veletek? Napok óta nem láttalak!

Chesti, Niki hogy felállt! Képzeld, mi is idén lesz 14 éve, hogy együtt vagyunk a férjemmel :wink:
Sokszor eszembe jut, hogy még milyen kis kölykök voltunk :oops: :roll:

Juci, köszi. Igen, azt láttam, hogy mi a választék, csak azt reméltem, élőben is megtudom nézni valahol. Kicsit félek így megrendelni, pedig találtam egy ígéreteset. No meg gondolom, a szállítási költség is szép summa lehet olyan messziről, és akkor már nem biztos, hogy még mindig olcsónak fogom találni.

KépKép
naposoldal

Zsókuci drága, remélem Lucia tud majd segíteni, de ha jól tudom balcsin vannak. Gondolom meg van a telszáma, hívdd fel!

Napcsi ne is mondd. :) Ahogy látom ugyanannyi idősek is vagyunk. Na igen, ha belegondolok 16 évesen mennyire "tacskók" voltunk... :lol: :lol: :lol:

Lippa hát nem bírok magammal, ez a két kis csaj.... :lol: :lol: áááááááááááááááááááááááááááá :lol:
Igen igen meg van az időpont, :lol: lehet majd a lánykáidnak babázni a picurokkal. :)

Juci, tudod apucik is jöhetnek ám :) Asszem az enyém jönni fog. :) Amugy tök gyönyörű előtere van asztalkákkal, kávégéppel. Akár olvasgathatnak az apucik, vagy kint trécselnek az élet nagy rejtelmeiről, azaz a babákról, és apaságról. :)

Sharon nagyon jó lenne látni titeket is. :) Beírtalak azért táblába, 1 hónap még messze van. :)

chesti

Lippa!
Mi is arra gondoltunk, hogy a titokzatos lurkó intézkedett uh gép-ügyileg... :lol: No, de ami késik, nem múlik, ha más nem, a születésekor fény derül a titokra... :)
A babakocsink egymás melletti lesz, 78cm széles. Ezzel elméletileg egy 80 cm átlag széles ajtón beférünk. Sőt a múltkor letámadtam :wink: egy ikres anyukát itt a lakótelepen, akinek szintén egymás melletti kocsija volt és elárulta, hogy azzal éppen be tud jutni a lakótelepünkön lévő Sparba...

Chesti!
Még nem tudjuk a másik babó nemét, tegnap lett volna rá esély, de az ominózus uh gép hibája miatt még rejtve maradt a nagy titok... :)

Zsókuci!
Próbálj nem aggódni! Nem lesz ott semmi gond. A Lexi által javasolt góckutatást viszont tényleg hasznos lehet elvégeztetni.
Ha egészségesnek érzed magad az szuper, ne beszélj magadnak be semmit!!!

Naposoldal!
Helyes, csak vigyázzál is magatokra!
Hol rendelted az ágyneműt?
Csak módjával a zajos dolgokkal! Nóri ezek szerint a nyugit szereti! :)

Gica

Kép
gica1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?