Sziasztok Lányok!
Húha, jó sokat írtatok, mióta nem jelentkeztem!
Zsókuci!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat a koncerten! A vodka-nari kombináció elhiszem, hogy jól esett..
Lippa!
Tüneményesek lehettek a lányok, ahogy nyomták befele a zsíros kenyeret!
Legközelebb ne felejtsetek el fényképezőt vinni!
Chesti!
Jé, Niki baba már ilyen nagy, hogy ácsorogni is tud? Ez igen! Nemsokára futkosni fog!
A talira szeretnék menni! Remélem a lurkók is így gondolják a pocakomban!
Lukrécia!
Valahol olvastam, hogy a legegyszerűbb dolog, hogy a nevekkel kapcsolatos bírálatokat elkerkülje az ember, hogy nem mondod meg, majd csak ha megszületik baba. Így aztán kénytelen mindenki tudomásul venni. Nálunk anyósom szólt le szinte minden nevet, ami eddig felmerült, és nem átallotta azt is felvetni, hogy majd ő választ nevet...
Ezek után eldöntöttük Apával, hogy nem modjuk meg neki, hogy mikben gondolkodunk.
Naposoldal!
Hogy halad a felújítás? Vigyázz magatokra nagyon! Nehogy eszedbe jusson cipekedni!!!!
Bibike!
Örülök, hogy minden rendben a babával. De ezek a dokik, tényleg nem értem, mit paráztatják feleslegesen a kismamákat. Teljesen érzéketlenek tudnak lenni!!
Lexi!
Szuper, hogy jól vagytok! Azért vigyázz magatokra! Csak kíméld magatokat szépen.
Bibar!
Ezek szerint szépen fejlődik a babó! Gratula!
Kismoni!
Gratulálok az ikrekhez!
Képzeld az én dokim is a Péterfyben kötött ki, miután eljött a bizonytalan sorsú Schöpfiből. Én is ikreket várok, de a méhszájzárót nem említette...
Remélem nem is fogja, nem veszi át az ezek szerint a Péterfyben szokásos "divatot". Én inkább fekszem, mintsem varrjanak!!
Képzeljétek megvannak a kiságyak! Egy ikres ismerős adta el, miután az ő lurkói már kinőttek belőle! Töle kapjuk majd a babakocsit is!
Aztán hétfőn voltunk a nőgyogyinál, az aktuálissá váló uh miatt, de kipurcant az uh gép...
Így aztán 1 hét múlva lesz újabb próbálkozás. Nem is vizsgált meg, mert azt mondta, ha nem érzem, hogy görcsölnék, akkor nincs semmi gond, és akkor egyenlőre nem bolygatna... Szóval ő a méhszájzáró dolog ellentétjét képviseli, ha nincs gond, nem problémázik. Lehet, hogy ő egy másik véglet...
Puszi Mindenkinek
Gica