Halihó!
Látom, ti is pihentetek rendesen az elmúlt napokban!
Sonjus! Nagyon sajnálom....
Kamilla! Ne add fel! Hátha esznek azok a kis dögök majd a kezedből... Sanyi eszik az enyémből, de akkora a csőre, hogy féltem az ujjvégeimet!
A babaügyben pedig drukkolok! Ha véletlenül nem sikerülne, akkor már nektek is van lombikra is időpontotok ugye?
Domo! A sok folyadékot el ne felejtsd!
Kata! Anya! Kezdődik!!!
Így is kell ! Csapj nekik az asztalra! Mit képzelnek?! Csak úgy játszanak a másik életével?!
Bbilona! Te is úgy vagy már az egésszel, ha megjön, fel sem veszed?! Na? Belecsaptok a lecsóba? Vagy még pihentek a lombikra egy kicsit?
KICSIBÉ!!!!! Hoooool vaaaaagy???
A hétvége megint nagyon jó volt. Kaptam puszit a szomszéd sráctól. A számra. Jól meglepett vele. ( 4 éves, szőke, feketeszemű... kell ennél több? ) Amúgy semmi különleges. Csónakáztunk, pecáztunk, meg minden...
Viszont, most egy kicsit érdekes a hőmérsékletem alakulása. Ilyenem még nem volt. A 15. napig tök szépen, tankönyv szerint, szép ovus esés, de utána nem ment fel. Sőt, 36,5-36,4-en vagyok.. Így arra a következtésre kellett jutnom, hogy vagy nem volt a 15. napon ovum, (esetleg ma történt, ) vagy pedig nem jó most a progitermelésem.
Hát meglátjuk mi lesz ebből a hónapból. Nagy reményeket amúgy sem fűzök már hozzá.