Új privát üzeneted érkezett!

Sonjus,
:( :( Jó hogy így állsz hozzá a pozitív gondolkodást mindig siker koronázza :wink: :lol: augusztusban pedig babás leszel :wink:
Vendég

Kamilla!
Én is szívesen lezavarnám, csak most nem úgy állunk anyagilag. Bár a párom mondta, hogy megoldjuk...., na majd kiderül :).
A dokim egyébként szabira megy pont mikor mennem kéne újra. Szerintetek ilyenkor azért kérhetem, hogy legyen inszem és megcsinálja más? Vagy talán jobb lenne, ha szépen tudnék végre türelmesen csücsülni a fenekemen és kivárni a sorom? :D
(Bár türelmesen várok, már több mint 2 éve)
sonjus

Sonjus,
Írok privit.
Vendég

Sonjus!

Ha érdekel miben tud Szigfrid segíteni, és egyáltalán milyen hozzá járni, szívesen megírom. Egyébként nem traktálok vele senkit. Egy barátnőmbek ajánlottam és azóta neki is sikerült a második lombik után ment el, a harmadiknál Szigfrid megmondta, hogy még korai lesz, megtapadt neki, de elment és a negyedik, amikor Szigfrid mondta, hogy rendben lesz sikerült. Most ott fejlődik a pocakjában. Azóta ő is vitt valakit. Kíváncsi leszek, neki azt mondta Szigfrid, hogy november előtt ne menjen lombikra, mert nincs értelme. Ha érdekel folytatom....

pusz Tamara
tamaranna

Az előbb írtam, de elszállt :(

Szóval, Tamara!
Írtam privit

Pandácskának meg viszontprivit :D

És úgy gondolom, hogy jó lesz ez a július most arra, hogy kicsit visszarázzam magam, a régi kondiba :) le kéne dobni vagy 5 kg-ot, és a mozgás sem ártana, aztán augusztusban jöhet a köv. SIKERES inszem! REMÉLEM!!! :)

Köszi, hogy izgúltatok értem :)
sonjus

Sonjus, :(
De majd az augusztus :lol:
Nekem is szabira megy most a dokim, (két hete a dokim), és más fogja megcsinálni az inszemet. Én azóta nem tudom leadni a rámtapadt + 3 kg, hogy ezeket a szurikat, gyógyikat használom.

Kicsiboris! Hol a fotó?
Próbálkoztam L-karnitint venni, de elég hülyén nézett rám a patikus, hogy az mi?
Na, majd máshol próbálkozom.

Kamilla, csak így tovább :lol:

Kép
domo

Sziasztok!
Egy gyors bejelentkezés!Vége a felújításnak, így van netünk mostantól. :lol: Remélem mindenki jól van!
Cytológiám nem lett tökéletes, így ősszel meg kell ismételni.Sajna az inszehez most hozzá sem kezdhettünk, mert a hormon eredményeim rosszak lettek az injekciós kezelés után. Az autónk megadta magát stb. Nem is sorolom tovább. Jó hír, hogy Ágota betöltötte a 3 évet jun.17-én, szerdára tervezem, hogy megkapja az oltást. Kedden mehetek szülőire az oviba is.Mamáék hétfőn hozzák haza, már nagyon várjuk, nagyon- nagyon hiányzik nekünk. A szobája nagyon édi lett, remélem tetszik majd neki. Ha lesz időm teszek fel képeket a szülinapról.
Röviden ennyi!Majd jövök mostantól sűrűbben.
sapé

Sziasztok!

Sapé!
Ezek nem igazán a legjobb hírek, de annak örülök, hogy sűrűbben fogsz írni.
A képeket várjuk, mert már rég láttunk a leányzót!

Kép

Kép
odry

Jó reggelt!

Sehol senki?

Borsika,
uh képet teszel fel nekünk?

Most egy kicsit idegbeteg lettem, mert felhívtam a dokit és mondja az asszisztens, hogy a doki a hét második felében már nem dolgozik, mert elmegy szabira. Kirázott a hideg, aztán elöntött a víz, hogy na nem, nekem elegem van, ezt nem fogja csinálni velem tovább!!! :evil: Mivel a klinikán fogják visszaadni a babáimat, oda is el tudok menni vérvételre, igaz, hogy 100 km-re van innen, de szarok rá! (Bocsi :oops: ) Inkább elmegyek olyan messze, hajnalban egy vérvétel kedvéért, de szeretném most már a lombikot. Mondtam az asszisztensnek, hogy akkor beszélje le nekem, hogy mikor kell mennem a klinikára és akkor elemegyek oda ezekre a vérvételekre, mert ebből nekem kurvára elegem van.
:twisted: Nagyon mérges voltam és az assziszten nagyon megértett és készséges volt. Azt mondta megbeszéli a dokival és vissza fog hívni. Hát csajok, nem tudom mi jön még... :?
katata

Jaj, Kata! Annyira megértelek, hogy eleged van már ebből! De remélem valahogy sikerül összehozni a dolgot és visszakapod végre a babáidat.

Én nagyon úgy érzem, hogy ez sem sikerült, ne kérdezzétek, hogy miért, csak valahogy érzem és kész. Minden tök olyan mint eddig mindig. Na azért teljesen még nem adtam fel, de extázisban sem vagyok a szerdától.

Kép

Kép
kamilla306

Kata,
:( Most már aztán adják vissza neked azokat a babákat mert irgum-burgum lesz :evil: mit gondolnak hogy neked nagyon ráér a dolog és megfelel 2009 is? Így is eleget vártál...

Kamilla,
Azért mi drukkolunk nagyon :wink:
Vendég

Kamilla,
ne add fel!!!!!! Én is szorítok Neked!!! :wink:
katata

sonjus, szerintem kelj fel és menj be a klinikára a köv. inszemért, én nem várnék, ilyen a BMC-ben nincs is. Ha nincs az megszokott orvosod megcsinálja más.

katata, szimpi orvosod van :shock: Próbálg meg kikerülni, ne hagyd magad, a fene vigye el!

sapé, mi az hogy rossz lett a citológiád, és milyen szuriktól lett rossz a hormonod? Semmit sem értek, de amit igen az nem valami örömkeltő :? Na persze Isten éltesse sokáig egészségben a csajszit! Klassz lehet a lakás, várjuk a fotókat!

zel, kipihenve újra itt?

tamaranna, engem nagyon érdekel a Szigfridről minden, akár priviben is bbilona1@index.hu :D
bbilona

Kata!
még jó, hogy ilyen határozott voltál!

Kamilla, én is drukkolok :lol:

Ilona, és te hogy vagy? Közeledik vonalzód a végéhez...

Kép
domo

Visszahívott az asszisztens!!!! Beszélt a klinikával és pénteken várnak uh-ra! :lol: Nagyon örülök, így a dokimnak még köze sem lesz hozzá. De azért az is fura, hogy az én dokim csak vérvételt akart, a klinika meg uh-val kezd...
katata

Kata, ez remek :lol:
az UH mindenképp jó, legalább megnézik minden ok odabent a babáknak!
és akkor nem is az orvosod fogja csinálni?

Kép
domo

kata, végre fellélegeztem, így kell ezt csinálni, hátha ott rálelsz egy másik dokira, jaj de miket is beszélek nem kell másik doki, mindjárt boldog szülők lesztek :wink: :D

domo, töröltem gyorsan a vonalzómat, mert már barnázgatok, majd rakok fel másikat, ha már meglesz az első piros nap. Jól becsapott téged :wink:
Ugye nem volt vészes az uh? Mikor is kell menned újra? Vagy ma voltál? Elfelejtettem :?

kabócabogár??????? :(

mágnes, remélem jól vagytok! Szeretném kérdezni, hogy hol csináltattad az autóra azt a Vigyázz rám matricát és mennyibe fájt?
bbilona

Domo,
nem az orvosom fogja csinálni. De én ennek nagyon örülök! :lol: Szerintem nekem ez lesz a nyerő!!! :wink: :lol: 8)

Ilonkám,
ari vagy! Sajnálom, hogy barnázol....Örökbefogadásról van híred?

Kicsibé,
merre vagy?
Tudtok róla valamit? :roll:
katata

Ilona, csütörtökön megyek tüszőkukucsra! addig csak a szurik, és a növeszgetés!

Kép
domo

Kata, én nagyon nem kedveltem az előző orvosom, remélem már fél siker, hogy kikerültem a kezei közül. Akkor ez neked is be fog válni :lol:

Kép
domo

Halihó!

Látom, ti is pihentetek rendesen az elmúlt napokban!

Sonjus! Nagyon sajnálom....

Kamilla! Ne add fel! Hátha esznek azok a kis dögök majd a kezedből... Sanyi eszik az enyémből, de akkora a csőre, hogy féltem az ujjvégeimet! :lol: A babaügyben pedig drukkolok! Ha véletlenül nem sikerülne, akkor már nektek is van lombikra is időpontotok ugye?

Domo! A sok folyadékot el ne felejtsd!

Kata! Anya! Kezdődik!!!
Így is kell ! Csapj nekik az asztalra! Mit képzelnek?! Csak úgy játszanak a másik életével?!

Bbilona! Te is úgy vagy már az egésszel, ha megjön, fel sem veszed?! Na? Belecsaptok a lecsóba? Vagy még pihentek a lombikra egy kicsit?

KICSIBÉ!!!!! Hoooool vaaaaagy???

A hétvége megint nagyon jó volt. Kaptam puszit a szomszéd sráctól. A számra. Jól meglepett vele. ( 4 éves, szőke, feketeszemű... kell ennél több? ) Amúgy semmi különleges. Csónakáztunk, pecáztunk, meg minden... :oops:

Viszont, most egy kicsit érdekes a hőmérsékletem alakulása. Ilyenem még nem volt. A 15. napig tök szépen, tankönyv szerint, szép ovus esés, de utána nem ment fel. Sőt, 36,5-36,4-en vagyok.. Így arra a következtésre kellett jutnom, hogy vagy nem volt a 15. napon ovum, (esetleg ma történt, ) vagy pedig nem jó most a progitermelésem. :cry: Hát meglátjuk mi lesz ebből a hónapból. Nagy reményeket amúgy sem fűzök már hozzá.

Kép
Kép
Kép
zel

Domo,
nagyon remélem, hogy akkor mindkettőnknek a másik doki jót fog tenni! :wink:
Akkor te előbb mész egy nappal kukucsra. De rögtön megyek utánad én is!! :D
katata

Zel,
nem győzőm ismételgetni,hogy milyen tök jó egy hétvégi ház.... :D
katata

Sziasztok!
Kicsit elmaradtam, múlt héten meghalt a Nagypapám, a temetést intéztük. Közben a keresztelőt is szerveztem, Annámnak is kibújt a második fogacska, amivel most megszenvedtünk. Szóval kissé fáradt vagyok, de megvagyok.

bbilona:
a neten rendeltük, megkeresem hol, és elküldöm a linkjét. 2500 pénz volt. Azt hiszem :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

zel, mi nem csapunk sehova, örülünk hogy nyugi van és nem kell stresszelni szurik, kórház stb ügyben. Most élvezem nagyon.

katata, szerdán jönnek környezettanulmányra hozzánk. Sajna pont most robbant az udvarunkban egy bomba, de remélem ez a kis felfordulás nem akadály :wink:

mágnes, köszi:-) Részvétem.
bbilona

ilona:
www.babyonboard.hu

Anna kész hiszti, ahogy kimegyek a szobából, elkezd sírni..:)

Tizáról nincs semmi újabb hír? Jól vannak?

Kép
Kép
Kép
mágnes

köszi mágnes! Én is vacakul vagyok, más is nyavalyog, valami lehet a levegőben.
bbilona

lányok, bocsánat, csak gyorsan írok mert pihennem kell.
sajnos pénteken levált a lepényből egy kis darab, be is vérzett.
azóta szigorúan fekszem, megemelték a progeszteront meg a magne b6-ot és a görcsökre nospát szedek. szurkoljatok, mert
csak most kezdek megnyugodni, teljesen kikészültünk a párommal.

majd ha tudok többet ülni elolvaslak benneteket, de most nem tudok, pedig mindenkiért nagyon-nagyon izgulok!!!! sok sikert csajok, kata erős légy, sapé, neked sok szeretncsét, és mindenkinek puszó, majd jövök.

Kép
kicsiboris

Boris,
:shock: Nagyon drukkolok nektek minden rendben lesz rendben kell hogy legyen!!!! Pihenjél csak ne is üljl Feküdj sokat!!!Kitartást!!! ( mitől válik le egy darab a méhlepényből?)
Vendég

ÓÓÓÓ Boriskám,
nagyon izgulok értetek,de ha pihensz, fekszel akkor biztosan minden rendben lesz. Ne is babanetezz, hanem csak pihenj!!!!!!
Szorítunk!!!!!
katata

Kicsiboris!
Pihizz és feküdj sokat, és rendben lesz minden!
Nagyon szorítok értetek! +++++++++++++++++++++++
sonjus

Sziasztok!
Már nagyon régen nem írtam, de mindig olvaslak benneteket, és együtt élek a csapattal.
Ilonám: én is osztom véleményed. Augusztusban megyünk majd lombikozni, és addig élvezzük az életet. Én is roppant módon tudok örülni annak, hogy nem kell magam állandóan szurkálni, hetente kétszer UH-ra menni, majd inszem után szorítani azért, hogy sikerült-e? A házas életünket is potitívan érinti a dolog :oops: Tudjátok, a férjem is és én is nagyon lelkizősek vagyunk, ezért a kötelező időben való együttlétek nem mindig sikerültek túl jól. Most, hogy pihenős hónapok vannak, hát.... :lol:
Az ismerősök persze állandóan természetgyógyászokkal, meg minden szakértővel akarnak bombázni, de mi most azt mondtuk, hogy a lombikig nem érdekel semmi.
Lányok! Mindenkinek nagyon szurkolok, kitartást és erőt kívánok. Jövő héten nyaralni megyünk és tudom, hogy a 10 napos pihenés után alig győzlek majd visszaolvasni titeket.
Kismamik pihenjetek és vigyázzatok magatokra!

Sok puszi mindenkinek!
kabócabobár

Sziasztok!

Kisboris!
Nyudodj meg nem lesz semi baj! Viszont mostantól nem emelni, hajolni sokat feküdni.... ne akart a dokid befektetni?
Hol van megtapadva a lepényed?
Szóval nyugalom és fekvés, ha kell végig!

Kép

Kép
odry

kicsiboris:
Nyugi, ha haza is engedtek, akkor már nem lehet annyira vészes! Akkor, amikor bevéreztél, még nem voltál 12 hetes, ha jól látom. Motmár viszont betöltötted, kicsit meg lehet nyugodni, de azárt pihi, semmi emelés. A dokim szavaival élve, öregasszonyos életmód! Ne szántsd fel a kertet! Szex nuku?? :oops:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!
Kicsiboris vigyázz magatokra nagyon!!! Pihenj nagyon sokat!!!
bgyöngyi

Kicsibé!

Te csak feküdj, pihenj. Ne is törődj velünk! Majd gyere, ha jobban lesztek.

Minden rendben lesz!!!!!

Puszillak, ölellek!

Kép
Kép
Kép
zel

Ilonka,
mi volt az a bomba? :shock:
katata

kicsiboris, beszélj az őrangyaloddal, még tartsa rajtad egy kicsit jobban a szemét! Jó pihenést!

katata, a bomba az egy bobcat volt ami felverte az összes járdát az előkertben, és én aki a pincelejáró egyik oldalából (ami sziklakert volt, de felfalazás előtt áll) az összes növényt áttelepítettem, továbbá egy megbízhatatlan szakember aki elkezdte építeni a kocsibeállót amit én csak Luca székének nevezek, mert olyan lassan halad. Szóval jól fest a terep, alig lehet hozzánk bejönni :roll: A házat fogkefével pucolom, hogy minden makulátlan legyen, olyan helyen is rend van ahol már régen nem, szóval nem is jött ez most olyan rosszul.

domo, remélem lesz néhány szép tüszőcskéd :wink:
bbilona

kabócabogár, mostmár értem miért jössz ilyen ritkán. Ugye milyen jó is így stresszelés nélkül? :D Én is élvezem, gondolom a férjecském is :wink:
bbilona

köszönöm nektek, most írok, reggel jobb egy kicsit.. oszt megyek feküdni. sajna nem tudom hol tapadt meg a méhlep, de a doki szerint a stressz okozta a leválást. volt egy melóm. két napos, lejárt határidős, főnökök rámterheltek mindent. szerintem az az oka. és mivel most veszi át a méhlepény a funkcióját, nagyon fontos, hogy minden megoldódjon, köszi a drukkokat, igyekszem, mindenkinek szorítok, és köszi!köszi!!

Kép
kicsiboris

Boris!

Pihenj sokat! Nem lesz semmi baj!

Puszi Neked!

Hát mi már több mint fél éve nem voltunk a "kikapcsolás" fázisában. Még akkor sem, amikor spontán hónap volt, mert hát nálunk az is esélyes, ugyebár. Pont ma reggel munkába menet gondolkoztam azon, hogy MENNYIRE UTÁLOM MÁR EZT AZ EGÉSZET!!! Azt nem nem tudom megtenni, hogy akkor azt mondom, hogy pihentetjük a témát mondjuk fél évig, mert már teljesen be vagyok kattanva, hogy 30 évesen még nem vagyok anyuka, és mi legalább 3 gyereket szerettünk volna. Úgy érzem addig, amíg egy nem jön össze, addig nem tudom lelkileg feladni.
Huszonkettes csapdájában érzem magam.

Bocs, most elég negatív voltam. De néha kijön belőlem.

Kép

Kép
kamilla306

kamilla, ne keseredj el nemsokára anyuka leszel! Mentek tovább lombikra? Akkor nagy eséllyel gyorsan megoldódik a 3 gyermek problémája.

A kikapcsolás nálunk is spontán hónap, nálunk is esélyes, hiszen semmi bajunk, mégis olyan jó hogy nem kell uh-ra járni, sorban állni a kórház előtt, szurikat adni esténként, és akkor lehetünk együtt amikor kedvünk tartja (pont azokon a napokon 4-5 nap, amikor az ember hormonjai férfiért kiáltanak, akkor nem lehet). Lelkileg nem lehet feladni, az nem megy erről ne is álmodj :wink: Jól fogalmazol ez tényleg lehet csapda.
bbilona

Kicsiboris! Csak most olvasom, hogy mi történt. Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen! Ne is menj dolgozni, ha ilyen stresszes. Inkább otthon, sok pihi, és néha egy kis babanet! :lol:

Ilona, most azt mondta a doki, hogy ezzel a gyógyszeradaggal az a cél, hogy 1 db szép tüszőm legyen. A Nyírőben meg az volt, hogy minél több legyen. Kiváncsi leszek, hogy minderre én hogyan reagálok.

Kép
domo

Kamilla, teljesen megértelek. Én is tiszta kattant vagyok :wink:

Kép
domo

Sziasztok!

Borcsám! Pihengess. Remélem, már otthon is maradsz, amíg a piciboris megszületik!

Bbilona, Kamilla!
Szívemből szóltatok. Az a baj, hogy hiába mondjuk, hogy kikapcsolás, pihis hónap, akkor is a tudatalatti dolgozik rendesen. Néha én is szívesen azt mondanám, stop, kiszállok, időt kérek.. De ha már itt tartunk, és ilyen helyzetben kell lennünk, nem léphetek egy ekkorát egy másik irányba. A szívem, a vágyam mást diktál.
A másik meg , biztosan nem lehet feladni. Ez nem olyan, hogy piros táskát szeretnék, de tetszik a sárga is. Ott mondhatod, hogy azt nem annyira szeretném... Ezért is utálom a " ne akard már annyira, rágörcsöltél a témára" beszólókat. Ezt nem lehet jobban, vagy kevésbé akarni. Szerintem.

Kép
Kép
Kép
zel

Gondoltam, hogy nem vagyok egyedül ezekkel az érzésekkel.
Valamikor kora tavasszal egyik inszemet kihagytuk, mert egyszerűen nem bírtam már tovább. Aztán utána meg azon filóztam, hogy lehet, hogy pont akkor sikerült volna én meg szartam az egészre. Hát ezért nem mondom már egyik hónapra se azt, hogy pihi.

Ilona, ha megjön akkor megyek vérvételre 2x, aztán kezdjük a szurkát. Remélhetőleg augusztusban meglesz az első beülti. Valahogy annyira nem így képzeltem ezt az egészet! És az a rossz, hogy ilyen lelki állapotban nem sok jót jósolok magamnak augusztusra. Valahogy bele kéne törődnöm a sorsomba és kész.

Kép

Kép
kamilla306

kamilla, látod már annak is örülni kell, hogy rögtön jöhet a lombik, és nem kell hónapokat várni. Ha beletörődnél, nem csináltátok volna végig az inszemeket, és nem vágnátok bele a lombikba. A mensi körül az ember kicsit padlóra kerül, az ember kutyául érzi magát tudom. De ne aggódj új lendületet kapsz ahogy közeleg a nagy esemény :wink: , és mi majd mind érted szurkolunk, küldjük nektek a sok sok energiát! Kitartás erős vagy, meg kell csinálnod!

(Mi is kihagytunk 1-1 hónapot, engem is evett a fene megértelek.)
bbilona

Köszi! Olyan aranyos vagy! :)

Kép

Kép
kamilla306

kamilla, nincs mit ,szeretek aranyos lenni. Látod milyen nagyra dagadt már a májam? :D
bbilona

Teljesen igazatok van lányok, nekem is már a púpom tele volt már a "nem kell olyan görcsösen akarni " kezdetű monológokkal! Mert ugyebár az akar szó azt fedi, hogy valamit nagyon de nagyon szeretnél! Akkor meg hogy lehet valamit nem görcsösen akarni?? Aki ilyet mond, nem is akart még semmit az életben úgy Istenigazán.
És igenis akarni kell, mert ha már mi nem bízunk és reménykedünk, akkor ugyan ki fog helyettünk??

Na még ha nem gond, teszek fel egy friss tegnapi képest az én akaratom eredményéről :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?