Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Na apuka elutazott, csak péntek éjjel jön haza :cry: , viszont lelki krizis megoldva :lol:

Szóval a héten én vagyok az ügyeletes magányos fosógép, most visszasirom a Rottweiler kutyámat :(

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu
Ne aggódj, ha emlékszel én nyitva felejtettem az ajtót és senki nem ölt meg :lol: Meg el se raboltak, sőt ki se....mondjuk mit vinnének el tőlünk :? Szóval ne foss... :lol:

Én meg túlvagyok a családlátogatáson, megint letudva fél évre...ill. nem biztos, mert az unokát gondolom majd megnézik.....De gondolom akkor nem fogok főzni, babalátogatáskor remélem nem szokás....
Viszont ma bűnöztem, ettem egy kis fagyit, meg egy kis meggyespitét...holnap megyek méretni a vércukrom, remélem nem lesz gázos... :roll:

marek

Mivel senki nincs itt, ezért rakok fel mai pocis képeket, csak úgy.....
Kép Kép

Ja, egyébként nem mindig vagyok ebben a szabadidőruhában....van amikor pizsiben :oops: De ezt direkt nagy hashoz vettem és tök jó...ha hazaérek rögtön erre váltok, mert olyan kényelmes....

Jó kis csíkom van középen....nektek is?

marek

Helló!

Jó a pocid Marek! Ja és nekem is van csíkom, kb ugyanilyen.
És látom neked is van felfele is, én azt hittem ez csak köldöktől lefele dívik és meg is lepődtem, hogy miért van nekem felfele is, úgyhogy megnyugtattál! 8)

Zsu, ha nagyon parázol, gyere át! :lol:

Jutta

KépKép
jutta

Ügyes vagy Marek, jó hogy épségben túlélted a vendégséget! Szerintem te még a babanézőknek is fogsz főzni :lol:

Szép pocid van, nem nagy! Az enyém már sokkal nagyobb, pedig csak 1 héttel vagyok előrébb.
A csikom is hasonló.
Jutta, én is azt hittem, hogy csak köldöktől lefelé, de van jócskán felfelé is. Ugye ez elmúlik?

Ma azt olvastam, hogy nem szabad Camambert és egyéb lágy sajtokat enni. Ezt tudtátok? Jó, hogy pont a héten nyomtam be egy egész Tihany camambert, én úgy szeretem :x

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Furcsa zajokat hallok...remélem nem akarnak elrabolni :shock:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!

Most két napig nem igazán leszek, mert apa itthon van és itt a mostohafiam is, úgyhogy most a pasiké a gép.

marek: nagyon csini a pocid. :D Vivivel nekem is volt csíkom, de most hiába lesem. Viszont kijött a mellemen egy fekete szőrszál... váááááááá..... :shock: :oops:

zsu: örülök, hogy azért nyugodt a lelked. :) Ami meg az egyedüllétet illeti.. Kicsit próbáld meg kiélvezni. Nem biztos, hogy sokáig menni fog, de aludj, pihizz, sétálgass. :) Küldtem én is mailcímet.

ma én is főztem 2-3 napra. :D Töltött paprika. nyamíí. Anyu meg csinált koviubit. És olyann fini.
Jó hogy jött ez a meleg, mert ettől a hüvösebb időtől akár mennyire is vártam, kész voltam. De most, hogy megint 30 fok felett van a hőmérséklet megint fitt vagyok. 500 nm-eren lenyírtam a füvet, gyomláltam, mostam, főztem és rohangáltam. Asszem rosszul vagyok összerakva. :D Viszont utána meg megvolt a szieszta. :D Apa csinált egy függőfotelt. :D

2 kép. A fotel, és a senyvedő arcú aparabszolga. :D:D:D

Kép Kép

Na puszi mindenkinek! :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

zsu: ilyenkor a 3 háztömbnyire lévő légyfingot is hallod ha akarod.. :D

unaloműzőnek tessék egy videó. Ha le akarod magad kötni, tanuld meg a szöveget... :lol:
http://video.google.com/videoplay?docid ... pr=goog-sl

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Köszi Rita, megnéztem a videot, asszem inkább elteszem magam holnapra :lol:
És zajban nem tudok figyelni támadóim zajára sem :lol:
Arik vagytok a képen :wink: Vigyázz, te se hajtsd túl magad!

Apropó, koviubi, tud valaki fini házi koviubit hozni a fórumtalira? Meg esetleg egy kisebb dinnye se lenne rossz. :wink:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

na, mi is itthon. nagyon mozgalmas volt a hétvégénk:
szombat du kaptunk egy babakocsit!!! Zsu, köszi a linket, de anyukám megvett egy másik használt bergont (ugyanolyan,mint amilyen a linken van, csajk zöldes kockás)? és szép, és nagy, és fordítható a tolókar, és van kukucska a tetején, és könnyen összecsukható, és befér a lakásba, és elfér összecsukva, és irtó sok tároló van rajta, és nagyon, de nagyon örülünk neki! :D
egyelőre lenn maradt vidéken, mert vonattal nem hoztuk még föl, mert minek/kinek?, meg ott több a hely, meg úgyis csak a lelkemnek kellett megnyugtatásként, h ha irtó nagy is leszek, ez már megvan!
utána barátokkal irtó klassz vacsora, sok-sok nevetéssel... ;)
ma temető, főzés, nagymama-látogatás, Tesco (vettem egy Gacii-féle hálózsákot, mert meghaltam érte, ja meg cumisüvegeket- aventet ajánlott a barátnőm, megnéztük, h Jászberényben sincs sem hordozó sem ülés-- vajon melyik (lenne) a jobb :roll: :roll: ), nagy kajálás (rántott hal petrezselymes krumplival...és még vízhajtó hatású is ;) ), szieszta, hazavonatozás...
most elégedetten ülök egy pohár tej után, olvasom, h mindenki jól (?) van, mert pihen, Rita rabszolgáján sokat röhögtem, és bevettem 2 magneB6ot, mert ugyebár sose lehet tudni, mi lesz ma éjszaka :oops: :oops: :oops: egy kis izomlazítás sosem árt.

Kép
an°°di

én is lelépek, mert egy elefántnyi fordításom van jövő hétre, és holnap reggel tanítok is, meg nagyon meleget is mondanak (vigyázzatok!!!), és amúgy is későre jár..

Zsu, dinnyét tudok vinni... kicsit nagyobb, mint Mareké.. és mozog! ;)
mondjuk, ha Marekék elvisznek kocsival, akkor tényleg vihetek egy 'kisebb' dinnyét..
na, meglátjuk.
mindenkinek bagoly- és fosmentest! ;)
holnap!!!
(remélem, Móniék is jól, Jolkáéknak is fincsi idő jutott, és sztem Timiék sem fáznak a Balatonban...)

:arrow:

Kép
an°°di

Helló!

Na most megyek dokihoz kiíratni magam táppénzre! Utáns pihi, de délután pár óra vasalás és laptopon dolgozás belefér...

Valószínüleg egy kis limonádéval és némi zenével kiköltözöm a teraszra! :lol:

Rita jók a képek, a rabszolgát nem tudod hozni a talira is? Bár lehet, hogy annyi terhes nőtől sokkot kapna! 8)

Zsu meg vagy? Nem raboltak el?

Andi, dinnyédet te is hozod? Akkor nem csak nekem nem lecsatolható?

Jutta

KépKép
jutta

Jó reggelt!
Ma kivételesen jó lett a cukrom....mondtam is a védőnőnek, hogy előtte mindig fagyit fogok enni mostantól....
De jó neketek Andi! Van már babakocsitok....Már úgy szeretnék valamit venni én is...olyan igazi nagy dolgot. Remélem pénteken telerakjuk az autót....hátul csak egy kismamányi helyet hagyunk, hogy elférjen Andi :lol: , ja, meg egy dinnyényit....
Andi
Muti azt a nagyobb pocit! Én már csak akkor hiszem, ha látom....!
És a többiek is elkezdhetik felpakolni a pocakfotókat....meg fényképet a rabszolgákról, meg ilyesmi!
Nekem nincs rabszolgám :cry: de szeretnék beszerezni egyet...valami jó rabszolgapiac Pesten? Ha már úgyis arra járunk....

marek

Sziasztok Csajok!

Képzeljétek azt hittem, hogy nem dolgozom ma azt kiderült, hogy igen. Még jó hogy felhívott a kolléganőm, mert majdnem nem jöttem be! Anyukámnál akartam ejtőzno, de a gyerekek nem díjazták, hogy én is ott legyek, így legalább hasznossá teszem magam.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

sziasztok!

Ciripke, én is erősen gondolkodtam reggel, h milyen elfogadható indokkal tudnám lemondani az órámat, és elnapolni a fordítást... semmi. :| így melózok. lassan, de biztosan.
benn is lehet ejtőzni???

Jutta, nem lecsatolható. bár a linea negrám még nincs olyan hosszú, mint Mareké, de van. és Zus, lejön. szülés után szappannal lemosható. h most miért nem, azt el sem tudom képzelni. a szülés vmiféle pigmentlanyhulással járhat?
és Jutta, hajrá táppénz! meglátod, jót fog tenni. én így kezdtem a terhességem... és látod, hol tartok ;) de tényleg feküdj sokat! gyomrod rendejött már ugye?

Marek, majd csinálok képet... de minek is? pénteken úgyis meglátsz. jaaa, h az fejjel együtt lesz.. értem. objektív (?) vélemények szerint olyan 7-8 hónapos terhesnek tűnök has alapján.
és látszik, h fogytál, esküszöm! ;) és jó a cukker is!! állat!!!!

Zsu, megvagy? ne egyél camembert sokat, mert van a penészben vmi olyasmi, amit a kis gyomruk még nem tud kezelni rendesen... majd később (én is imádom a lágy sajtopkat... egy jó kis brie... nyammm... de most nem.. bár megnézném, mit esznek a francia anyukák a sajttálról... :? )

szóval, ma én vagyok, amikor csak unom az ajánlettételi dokumentációt :mrgreen: :|

Kép
an°°di

Sziasztok. :)

Nekem is meló:(

Zsu:
húú bakker, én ezt nem is tudtam.. Pedig mióta terhesvagyok totál rákattantam a rántott camambert áfonyával, rizzsel. 2 hetente 1x tuti ezt ettem eddig. :shock: :shock: :shock:

Andi:
tessék képet felpakolni. Gondolj arra,aki nem tud menni a talira. 8) :? :oops:

Marek:
cukkerhoz gratula. :)

na, vissza melózni.
Vendég

Baszki....erre nem is gondoltam, hogy a talira már a fejem is kell vinnem....pedig azt én ugye nem szoktam vállalni, nekem csak a hasam publikus általában.... :lol: Na mindegy, majd megpróbálok hozzászokni a gondolathoz.... :roll:
Mint ahogy az uram is csak most próbálja megszokni a gondolatot, hogy Pesten kell vezetnie két kismamával....szerintem két napig nem alszik előtte....szegény....De ha már ott vagyunk, akkor nehogymár ne nézzünk be néhány bababoltba... :lol: Hétvégén elkezdjük feltúrni a leendő gyerekszobát...már úgy várom, hogy valami történjen!!!

marek

Sziasztok!

Marek, tök jó, hogy jó a cukrod! :-)

Na megvolt a táppénzre iratás, a doki röhögött, hogy a nődokim azt mondta, hogy én döntsem el, hogy akarok -e dolgozni...
De jó fej volt, mondta, hogy persze bármikor, de a nődoki legalább utólag adja ezt írásba... hát nem értem én ezt...

Ettem dinnyét, lóbálom a lábam és egyfolytában hívnak bentről...
:-)

Hajni, én is imádom a camambert, és úgy tudom rántva ok!
Amúgy meg nem a babánál, hanem nálad okozhat gondot, azt hiszem gombásodni lehet tőle, vagy mi? :shock:
Én ritkán szoktam enni. :oops:

Jutta

KépKép
jutta

Rántva ok? Mert én is imádom, de eddig nem mertem enni, mindig csak néztem, hogy a férjem eszi....pedig most azonnal tudnék enni egy kicsit egy jó kis áfonyamártással....
Szóval valaki mondja meg, hogy ártok e a babának, ha holnap elvitetem magam vendéglőbe és azt kérek....vagy nem holnap, de valamikor...

marek

Andi, kérünk fotót a babakocsiról, mert azt ugye nem látjuk a talin. Nagyon aranyos Anyukád, hogy megvette :wink:

Csajok, rántva ok a camambert, mert a főzéssel megdöglenek a gombák vagy ami van rajta, csak nyersen ne. Pedig milyen finom :?

Marek, ha nem akarod vállalni a fejed, rendezhetünk állarcosbált is pénteken, mit szólsz? :lol:
És cukor ügyben csak igy tovább!

Akkor a talira Andi hoz dinnyét. Ciripke és Rita valami sütit (jól emlékszem?). Én csinálom a paprikás krumplit meg veszek jó sok innivalót. Akkor már csak kovi ubit kellene valakinek hozni...önként jelentkező?

Jelentem nem raboltak el éjjel, egész nyugis éjszakánk volt. Mondjuk az esti tusolást kihagytam, mert ugye minden thriller-ben a magányos nőket este a zuhany alatt ölik meg :lol:

Móni, hol vagy? Nagyon kiváncsi vagyok már az 3Ds fotókra!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Kép
pont ilyen. van hozzá lábzsák is de textilmózes, az nincs, se autósülés... bár az még ráér, míg megvesszük az autót ;)

Kép
an°°di

Zsu
Én is viszek inni, ne vegyél sokat....vagy elfelejtetted? Vagy mondd meg, hogy mit vigyek ..... mármint az álarcon kívül. Én Donald kacsa leszek, nemtom miért, biztos ez is valami tudatalatti, majd mindjárt jönnek a megfejtések....alig várom.
Na megyek tusolni, mert lassan órára kell mennem.....vár két kedves, de igen buta srác...úgy szeretem őket, csak ne kéne nekik angolul tanulni...!

Andi
Szuper a kocsi! És befér a liftbe?

marek

Na megnyugodtam, Zsut se rabolták el! :lol:
Tényleg, rajtam kívül ki lógatja otthon a lábát? Csak a nagytesósok, ill az otthon dolgozók?

Zsu, én meg görögsalit viszek a népnek!

Jutta

KépKép
jutta

hát, Marek, remélem, h befér a liftbe... keresztben biztosan... hosszában meg... legfeljebb felhajtjuk a tolókart.. de ugye még vidéken van, nem próbáltuk ki... ha nem, én bőgőrohamot kapok!
álarc? volt nekem egyszer egy kalózos, de mióta a tesómat halálra ijesztettem vele, nem használtam...
akkor én zorro lennék...mert annak egész szellős a cucca. jó?

Jutta, ja, én is itthon, mint itthondolgozós.

Zsu, ezt a magányos nős gyilkosos cuccot... :lol: :lol: azt hittem, már lejárt lemez ;) vagy klasszkus, ugye.
ja, és milyen jó, h megbeszéltétek apukával, h mi a gond.
én nem is tudtam, h neked is ez a második próba... sok minden érthető így már.

Móni ma megy 4Dre? ( :oops: ) Apuka kitalálta, h mi is menjünk még egyszer a végén, mert ő látni akarja a kisfiát és kislányát akkor is. olyan cuki, h ilyen érdeklődő..

hm, a gyerekeknek is bejön a dub pistols...
bár, nekem sem a zenével van bajom... szinte egyáltalán enm haladok. annyi mindent ki tudok találni, amit fordítás helyett lehet csinálni. ez szörnyű :oops: :oops: :oops:

Kép
an°°di

Csajok!

Próbálok a családból szerezni koviubit. Képzeljétek el ez az egyetlen kaja amit kiskorom óta utálok (minden évben megkóstolom, hogy hátha, mert tudom milyen egészséges, de nem megy). De apukámék meg anya is nagyon jókat csináltam majd lejmolok, ok?

Sütit tuti viszek. Meg innivalót is! Dinnyét nem merek bevállalni a sérvem miatt. Bár, tegnap hazajöttek a gyerekek a telekről, már baromira vártam őket, annyira hogy Bettit fel is kaptam (14 kg). Azt mondja nekem, "anya azt mondta a doktorbácsi, hogy nem szabad emelni!", majd elbőgtem magam! Szóval vihetek dinnyét is!
azt nem tudom még, hogy hánytól van hivatalosan a parti!

A Stahl Juditnak van egy tök jó camambertes receptje, elmondjam? Na jó úgyse tudtok lebeszélni.
Meg kell tűzdelni csíkokra vágott fokhagymával. Befűszerezni (bors és mediterrán fűszerek: kakukkfű, bazsalikom, oregáno...stb) lukas felével lefelé berakom egy pici jénaiba (eredetileg alufóliába, de így jobb, mert tuti nem tunkolod ki a fóliát) meglöttyinteni olivaolajjal és borral, lefedve 10 perc a sütőbe utána még 5 (valahogy így, de szemre látni mikor néz ki jól). Aztán kiflivel, bagettel, pirítos kockákkal... stb kitunkolni. Egyébként ezt egyéb sajtfondüzéshez szoktam csinálni még bonusznak. Zöldséggel is lehet tunkolni cukrosoknak!

Andi!

Nagyon klassz a kocsi. Én nagyon irígy vagyok ám az ikreidre, sajnálom hogy nagy valószínűséggel ez már kimarad az életemből!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Ciripke, az irigységről beszéljünk szülés után, jó? :wink: ja, meg beiskolázáskor... hehe :? 8) :wink:
most már én sem adnám egyiket sem, semmi pénzért... főleg így, h fiú-lány... pedig elég nagy sokkot kaptam elsőre...hihi... most meg gyenge pillanataimban arra gondolok, h mindenkire annyit mér az élet, amennyit el tud viselni...
dinnye stipistopi!!! vigyázzzá' mááá' a sérvvel, héééé!

na, bejelentkezem végre fodrászhoz.. pénteken elfelejtetetm visszahívni :? Zorronak miolyen haja van? hátranyalt maffiózós? :shock: :? 8)

Kép
an°°di

Fúúú, ezt lehetne pénteken? Na jó, ne vigyük túlzásba a kaják egymásrahalmozását...

Jutta

KépKép
jutta

Én is itthon voltam eddig a pillanatig. De most már megyek, mert úúúgy várnak a fiúk.
Délután lehet, hogy bekukkantok a nőgyógyimhoz, hogy kukkantson be a méhszájamhoz....majd megpróbálok szépen mosolyogni :lol: :lol: És ha már úgyis arra járok, megkérdezem, hogy akkor most hol fog a kisfiam megszületni .... gondolom épp szabadságon van, amilyen szerencsém van....

Jók legyetek! Este jövök!

marek

Sziasztok!
Van itt valaki? Mind jó vagytok? Visszaolvasok, de a lényeges dolgokra hívjátok fel a figyelmem, mert azt olvastam, h mostantól feledékeny vagyok... :lol: :lol: :lol:

Kép
ermoni

igenigen
én itt vagyok
nem sok, de kíváncsi nagyon!!!!
miért vagy feledékeny? (mi is már??? :roll: )
mi volt 3D-n????? :shock: :shock: :shock:

Kép
an°°di

Szia Andi!
Hát ez a 4 vagy 3 vagy mennyi d elég vicces volt!
A történethez hozzá tartozik, h tegnap majdnem 12 órát utaztunk! Na a gyerekem nem szeret autózni. (Meg ugye még tegnap egy laza Berlin séta is volt, Prágát, Drezdát már nem vállaltam be- szal laza trip után vagyunk! :wink: )
Az uh Janka végig ásította. De akkorákat, h a csaj is röhögött! Kimondottan olyan volt, mint amikor fáradt egy kisgyerek, és annyira nyűgös, h nem tud elaludni!
Most pl. próbálok egyhelyben maradni, de folyamatosan pörög ez a lányka! Egy pillanatra sem áll meg!
Mit csináljak? Anyja lánya! Nagyon cuki volt, a férjem áhitattal nézte a lányát a tévén! (Ő is cuki volt! :wink: )
Elmegyek aludni! (Rám parancsolt az emberem, na meg itt a szopipárna is, amit rendelt nekem...) Hátha lenyugszik ez a kis örökmozgó!
Jövök, és majd mesélek!
És van gofri fotóm is! :wink:
Ja, és az utolsó harmadban Te is feledékeny vagy! :lol: Jobb ha tőlem tudod. Héj, most fogtam gyanút! A koromra céloztál volna..... :x

Kép
ermoni

neeeeeeeeeeeeeeem
nem a korodra, hé! :twisted: :twisted:
na, menj és akkor előbb jössz!

Kép
an°°di

Andi, tök szupi a babakocsi, én is irigykedem :wink:

Marek, ok, hozz innivalót, akkor nem veszek annyit, bár 20 liter ásványviz standard-en mindig van itthon.
Jutta, tényleg, mondtad a görögsalit, az jó, hozzad csak :D

Andi, tessék szépen dolgozni, nem mindig csak velünk pletyizni :lol:
Tegyétek be a dinnyét valami nagy szatyorba, majd ketten becipeljük a házba, akkor nem kapunk sérvet!

Én pingvin leszek a jelmezbálon, ahhoz nem kell beöltöznöm, ok? :lol:

Ciripke, szólj majd vissza, hogy lesz-e koviubi. Nem katasztrófa, ha nem, akkor veszek, csak gondoltam valami finom anyuka által készitett csak van valakinek otthon.
Ezt a camembert receptet én elég gyakran csinálom, bár nálunk inkább téli étel, és én provance-i fűszerkeveréket teszek rá. Tényleg nagyon fini...hmmmm

Móni, ne csigázd már a kedélyeket. Beizgatsz itt mindenkit, hogy milyen édes volt Janka az UH-n, erre elmész szunyálni :evil: Képet akarunk! :wink:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

értettem, Pingvin csőrmester! sziesztának vége. munkára fel! csak olvasni jövök ma már! :lol: :lol:
Z

Kép
an°°di

Jaaaj, a mai napom is úgy elment, h elsem hiszem.

Andi:
nagyon jó a kocsi. Én méé nem kapok senkitől?? :cry:

Móni:
üdv újra a fedélzeten. :)

Na most ennyi, mert Marci nyúz, meg főttkukit főzök. Nesze neked diéta. :?
Vendég

Sziasztok!

Na egy picit írok. Aludtam volna egy kicsit, de bementek a fiúk pléjszésönözni... :twisted: A lányom alig 20 percet aludt és most azért is visít, ha megdícsérem... :? Ráadásul melegem van. Meg elegem.
Asszem megnézem itt a gépen az áldatlan állapotban c. filmet. :) Na legyetek jók. Majd még jelentkezem.

Rita

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Ja és én pénteken asszem nyúzott arcú mosónőnek öltözöm... :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Tényleg. Mivel csak így közétek pofátlankodtam. Mikor is lesz a tali? :roll:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Most pénteken lesz. Délután 2 órához mit szól a bagázs? Addig kibirjátok ebéd nélkül?

Móni, ennyit aludni :evil: Nekem meg haza kell menni, ma már nem látom a 3D képet :evil: (csak hogy mindenkinek tiszta legyen, a kép az 3D, a DVD az 4D, mert a 4. dimenzió az idő...csak hogy okoskodjak egy kicsit :lol: )
Na majd holnap reggel.

Mindenki jó legyen, honap vagy szerdán megcsinálom a térképet a talira.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

na, én lelépek pihenni egy másfél órácskára...
ha addig nem lesz kép, kénytelen leszek én feltenni egyet ;)
még jövök, mert muszáj... 8)

Kép
an°°di

Sziasztok!
Sajna nem aludtunk, mert nem nagyon tudtam. És Janka folyamatosan pörög! Már most nem tudom elaltatni... :cry: Hogy lesz ez később? Mit csinálok vele? Komolyan? De a szopipárna az szupi! Ezt miért nem mondtátok? A neten rendelte a férjem, és ment minden mint a karikacsapás a neten rendeléssel (nem minden és mindig szokott)! Most is itt tehénkedek rajta!
És hogy Ti már mennyi mindent vásároltatok... :shock: Babakocsik, kiscuccok... Nekünk a berlini medvén kívül semmink nincs! Illetve az apja vett Jankának egy piros ferrarit! A shell kúton... Mert egy lány nemcsak babázhat, illetve Ken valamivel kell hogy érkezzen Barbiehoz! :lol:
Olvasgattam miről folyt a diskurzus! Hát férjek... Az enyém edig is dumált a gyerekéhez (asszem a rendes férj kategóriába esik, ott is az elején van!), kapott puszikat is Janka. De ma, h látta is... Egyszerűen szembesült azzal, h mi zajlik most bennem! H állandóan izeg-mozog egy gyerek, aki folyamatosan ásítozik (majd rakok föl képet, de most egyik számítógépen sincs fenn dvd olvasó...), fáradt, egy pici híjján egy kiló... Szal nem egyszerű az én életem! Ma még a vacsorát is ő főzte, h tudjak pihenni, h hátha Janka is elcsendesedik és alszik végre egy jót! Lehet, h valóban most értünk mi meg erre a gyerekvállalásra, de mi tényleg nagyon várjuk ezt a babát!
És valahogy nem érzem azt, h eltávolodtunk volna! Állandóan le akar festeni, mert milyen szép gömbölyű lettem. Gyönyörködik a pocakomban és rengeteg bókot kaptam már! Meg ajándékot... :oops:
Zsu! Amúgy a 3-4ds hely jó volt! Kicsit futószalag-szerű, de lassan már hozzászokom! Kedvesek voltak, udvariasak, készségesek! És tökéletesen megdolgoztak a pénzemért!
És valahogy nem érzem azt sem, h ez a szükséges rossz, ahhoz, h gyerekem legyen. Mármint a terhesség! Én tényleg megpróbálok megtenni mindent, h jól érezzem magam. Hogy mind jól érezzük magunkat! Tulajdonképpen én tényleg jól elvagyok így terhesként... És nagyon csodálkoznék rajta, ha nem akarná a férjem a fürdetésből is kivenni a részét! A baráti körünkből nincs is olyan apuka, aki ne akart volna fürdetni, vagy már a csecsemő körül valamit csinálni!
Jaj, ebből kisregény lett!
És most mi is van a talival? Mit is viszek? Hová is? És ki is lesz ott?
Sztem én csütörtökön újra benézek a babadiszkontba! Valaki?
És még utiélményekkel nem is fárasztottalak benneteket! De nem is biztos, h érdekel az itt valakit...

Kép
ermoni

Hová lettetek? Mindenki lelépett, amikor hazaértem! Ez nem ér!

Kép
ermoni

én már vissza is jöttem, és dolgozom tovább...

Móni, ez így nem fair...hol a kép? jó lett legalább? érdemes várni? és akkor a gofriról sincsen? :cry:
engem spec érdekelnének azok az útiélmények, mivel a) jó kis ürügy, h miért nem fordítok b) mert attól, h gyereke/ket várunk, még nem áll meg a világ, nem? ;)

Kép
an°°di

Sziasztok
Én is vagyok, de csak egy pillanatra...elolvastam a napi adagot, vártam, hogy a végén lesznek képek, de nem lett, úgyhogy megyek is aludni, mert nagyon álmos vagyok. Délután tanítottam, meg irulva-pirulva bementem egy nem kismama boltba és felpróbáltam egy ruhát és megvettem!!! Olyan igazi csini nőcis, amilyen én nem vagyok, de majd most!!! :lol: Úgyhogy most örülök, a talin lehet, hogy meg is mutatom :lol: persze csak a donald kacsa jelmezem tetején.....
Most megyek aludni, mert apuka nem tud aludni nélkülem.... :shock: érthetetlen, hogy egy férfi milyen türelmetlen tud lenni...

Várom a fényképeket...holnap majd benézek. :lol:

Jó éjszakát...

marek

Bocs, de lefagyott a laptopom!
Pedig már volt kisregény...
Szal lesz majd valami, remélem. Mármint kép! De kell az a dvd olvasó program. És lesz gofri is, de azt még nem raktam fel a gépre!
És valóban nem áll meg a világ, sőt! Rohan az idő, mindjárt irány a szülőszoba! Hallottátok, h megszűnt ill. átalakult a MÁV (ahol szülnék) és még nagyon bizonytalan minden! Hát, kíváncsi leszek mi lesz itt!
A lengyelek nagyon helyesek voltak. Pl.: a boltban felhívták a figyelmemet az ő kismama-baba ásványvizükre! Ettem pirogot, pisztrángot! Aludtam, sétálgattam! És rekordot döntöttem: 5 perc filmet láttam! Pedig én szeretem a filmet és hát ebből élnék, vagy mi! :? Áfonyát (mert szezonja van) raktam az arcomban minden formában!
És nem volt csak vagy 20 fok, majd' befagyott a sejhajom!
És az én új-mexikói angolommal ott király vagyok! :lol:

Kép
ermoni

Berlinben meg volt vagy 30 fok, és minden csaj csizmában járt! Nem szeretnék ott lenni, amikor leveszik... :lol:
Ja, és az a rengeteg medve (tehén helyett!)! Jó volt ott sétálgatni! És isteni mangó fagyit ettem!

Kép
ermoni

még mindig ott vannak a medvék? de klassz! vmiért azt hittem, csak ideiglenesek.. :roll:
és miért csak 5 percet? sz*r volt?
mexikói angol? pidgin? hunglish? ;)
eccsém, tudtam, h a csizma a király... egy sem jön fel a vádlimra. most meg tuti nem, h bedagad a lábfejem...bassz. pedig micsoda sokk lenne, háhááá :evil:

kórház: és most akkor mi lecc? :roll: :roll: :roll:

ez a deladap! mekkora :D

Kép
an°°di

Hát hogy mi lesz? Nem tom! Kérdeztem, ők sem tudják! Klassz, mi!
Biztos lett volna jó film is, de egyszerűen nem volt hozzá kedvünk! Ja, láttál Te már telepített mozit... mint telepített wc... :lol: telepített gépházzal... hát nekem nagyon teccett!
Hátha még hunglish lenne! De hát ez van, ha az ember lusta nyelvet tanulni! De most gondolj bele, el kezdtem dumálni oszt' csak lestek rám... Mert ők csak szavakat nyomtak! Egy-két szó! Én meg a szép kis mondataimmal.... :lol: A férjem mondta is, h mit szerénykedek...
Fel a csizmákkal! Én mondjuk vettem a télen egy qva drága csimmát a télre, így akár menő is lehetek. Ha már a szél nem tudta összekócolni a hajam Berlinben a drájvetter taft miatt! :lol:
Most mi van, közben kitaláltátok, h alkalmiban kell menni a pénteki partira?
Már meginn varrnom kell! :lol: :lol: :lol:

Kép
ermoni

nem kell. csak Marek bomol, mert biztos megnézte a nődoki az alsóarcát, és zárt volt... bár nem mondta ugye.. ;)
én nem bírok egyszerűen ülni... fáj a hátam.. pedig, ha nem leszek kész péntekre, agyonütnek...
na, majd reggel korán felkelek.. és most lelépek... nagyon melegem van!! :( biztos a csizmák emlegetése miatt :? holnap vágatok a sörényemből. meg ritkíttatom is kicsit..
a varráson én is elgondolkodtam, mert szeretnék vmi szép és színes/mintás ágytakarót. de nincsen sehol. vkinek tipp??? :roll: :roll:
na, tényleg el.
örülök, h Móni rendben itthon. már csak Jolka és Timi nyaralnak, ugye?
jóccakát!

Kép
an°°di

Na hát akkor jóccaka! És dógozzál csak szorgosan!
Holnap! :wink:

Kép
ermoni

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?