Sziasztok!
Sajna nem aludtunk, mert nem nagyon tudtam. És Janka folyamatosan pörög! Már most nem tudom elaltatni...
Hogy lesz ez később? Mit csinálok vele? Komolyan? De a szopipárna az szupi! Ezt miért nem mondtátok? A neten rendelte a férjem, és ment minden mint a karikacsapás a neten rendeléssel (nem minden és mindig szokott)! Most is itt tehénkedek rajta!
És hogy Ti már mennyi mindent vásároltatok...
Babakocsik, kiscuccok... Nekünk a berlini medvén kívül semmink nincs! Illetve az apja vett Jankának egy piros ferrarit! A shell kúton... Mert egy lány nemcsak babázhat, illetve Ken valamivel kell hogy érkezzen Barbiehoz!
Olvasgattam miről folyt a diskurzus! Hát férjek... Az enyém edig is dumált a gyerekéhez (asszem a rendes férj kategóriába esik, ott is az elején van!), kapott puszikat is Janka. De ma, h látta is... Egyszerűen szembesült azzal, h mi zajlik most bennem! H állandóan izeg-mozog egy gyerek, aki folyamatosan ásítozik (majd rakok föl képet, de most egyik számítógépen sincs fenn dvd olvasó...), fáradt, egy pici híjján egy kiló... Szal nem egyszerű az én életem! Ma még a vacsorát is ő főzte, h tudjak pihenni, h hátha Janka is elcsendesedik és alszik végre egy jót! Lehet, h valóban most értünk mi meg erre a gyerekvállalásra, de mi tényleg nagyon várjuk ezt a babát!
És valahogy nem érzem azt, h eltávolodtunk volna! Állandóan le akar festeni, mert milyen szép gömbölyű lettem. Gyönyörködik a pocakomban és rengeteg bókot kaptam már! Meg ajándékot...
Zsu! Amúgy a 3-4ds hely jó volt! Kicsit futószalag-szerű, de lassan már hozzászokom! Kedvesek voltak, udvariasak, készségesek! És tökéletesen megdolgoztak a pénzemért!
És valahogy nem érzem azt sem, h ez a szükséges rossz, ahhoz, h gyerekem legyen. Mármint a terhesség! Én tényleg megpróbálok megtenni mindent, h jól érezzem magam. Hogy mind jól érezzük magunkat! Tulajdonképpen én tényleg jól elvagyok így terhesként... És nagyon csodálkoznék rajta, ha nem akarná a férjem a fürdetésből is kivenni a részét! A baráti körünkből nincs is olyan apuka, aki ne akart volna fürdetni, vagy már a csecsemő körül valamit csinálni!
Jaj, ebből kisregény lett!
És most mi is van a talival? Mit is viszek? Hová is? És ki is lesz ott?
Sztem én csütörtökön újra benézek a babadiszkontba! Valaki?
És még utiélményekkel nem is fárasztottalak benneteket! De nem is biztos, h érdekel az itt valakit...