sziasztok cajok!
wirág
gondolom nem leesik,talán ordítana,arra meg felébrednék.egyszerűen lemászik...
hozzátáplálás:amíg van tejed(vagy már nincs?...),szerintem ráérsz adni gyümit,kaját.később meg már nagyobb lesz ő is,fejlettebb és akkor jó a bolti-zöldséges cucc is.én legalábbis csak utazáskor adtam nekik üveges kaját,amúgy mindig mindent én főztem.mi almával,banánnal kezdtük,később jött bele narancslé és csak utána a krumplis ebéd.nem kell siettetni az elválást,az anyatejnél nincs jobb.....és ha ízlik neki a bolti kaja esetleg kevesebbet szopizik,akkor kevesebb lesz a tejed....nálunk szecsőnél hamarabb elapadt a tejem,mert ő hamarabb elkezdett "rendeseket" enni,nem kellett a cici annyira/annyiszor.de nem okoskodok!!!!
gabó
szecső a sulival megy sarudra,az osztályfőnökük+2 tanár néni szervezi ezt,már nem először.mennek 5.osztályosok is(a szecső előtti osztálya a mi jutka néninknek),meg 1.,2. osztályosok.hétfőtől vasárnapig(csak sajna szar időt mondanak,mint katuséknak),remélem nem lesz semmi baj...
azért félek,féltem,de nagyon akart menni,megy a szerelme is!csak most árpásodik a szeme,lehet viszi a szemcseppét+kenőcsöt,majd megkérem a tanító nénit,hogy ápolja.24ezer ft volt a tábor,ez nem fertőz,úgyhogy mehet.(mondjuk meg is őrülnék,ha kárba veszne a pénz)
hajnus
szecső is pl kabátgombot dugott a videóba,zóra is imádja kezelni a dvd lejátszót,tv-t,hifit.míra ezen a téren is szolídabb volt,ő nem csinált ilyeneket...
szép napot mindenkinek!